Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-10, 08:24   #3481
Nanuska
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Cytat:
Napisane przez karusia070707 Pokaż wiadomość
Hej Dziwczyny,

Ja jestem po slubie juz prawie pol roku i zdjecia robil mi Kuba. Sa przepiekne i jeszcze mi sie nie znudzily Po slubie Wasza pamiatka beda zdjecia i wspomnienia. Warto zainwestowac!

Pozdrwiam

hej karusia - a jaki jest koszt jego usług. Zdjęć i filmowania?
Nanuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 10:03   #3482
Puchatek M.
Rozeznanie

Nanuska u nas na weselu było dokładnie 101 osób i nie było ciasno Płacicie też za oprawę i komnatę? My tak i było przepięknie.
Stary 2008-12-10, 10:34   #3483
NATALUSIA14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nanuska Pokaż wiadomość
hej karusia - a jaki jest koszt jego usług. Zdjęć i filmowania?
byłam na targach na których był kuba dlatego mam jego cennik. Zdjęcia 2.000 filmowanie od 1.500-3.000.

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 12:41   #3484
Meana1
Rozeznanie

Nanuska możesz iść już wstępnie zarezerwować godzinę ślubu, proboszcz napiszę karteczkę, ale i tak po Nowym Roku trzeba iść drugi raz żeby wpisał Cię do księgi na 2010r.
Ja w czerwcu 2008 rezerwowałam godzinę ślubu na sierpień 2010 w parafii Ducha Świętego.
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 13:26   #3485
Nanuska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
byłam na targach na których był kuba dlatego mam jego cennik. Zdjęcia 2.000 filmowanie od 1.500-3.000.
Ok, dzięki Natalusia - będę musiała się jakoś z nim skontaktować - mam nadzieję że będzie miał jeszcze wolny mój termin.

Cytat:
Napisane przez Puchatek M. Pokaż wiadomość
Nanuska u nas na weselu było dokładnie 101 osób i nie było ciasno Płacicie też za oprawę i komnatę? My tak i było przepięknie.
No to mnie pocieszyłaś bo troszkę się bałam że będzie mało miejsca do tańczenia. Tak myślimy o tej oprawie ale nie wiem czy ze wszystkich tych atrakcji skorzystamy. Jeśli chodzi o komnatę to zrozumiałam tą Panią tak, że ta komnata jest już w cenie - będę musiała się dopytać. Puchatku M. a czy mieliście fajerwerki bo ta Pani coś wspominała.

Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość
Nanuska możesz iść już wstępnie zarezerwować godzinę ślubu, proboszcz napiszę karteczkę, ale i tak po Nowym Roku trzeba iść drugi raz żeby wpisał Cię do księgi na 2010r.
Ja w czerwcu 2008 rezerwowałam godzinę ślubu na sierpień 2010 w parafii Ducha Świętego.
W takim razie w tą niedziele po Świętach wybierzemy się do proboszcza i zarezerwujemy sobie godzinę. Dzięki za odpowiedź
Stary 2008-12-10, 15:06   #3486
Daysy85
Zakorzenienie

Hej dziwczyny
Jeżeli kogoś to zainteresuje to byłam dziś w Dandzie i oglądałam zaproszenia
Najtańsze i bardzo ładne z bilecikiem i kopertą 59 gr. brutto, takie perłowe białe z tłoczonymi wzorami 1.09 brutto.
Jest tam teraz spory wybór a może coś jeszcze dowiozą???
Duzo ozdób choinkowych itd.
Fajne mają takie karty "w dniu slubu " też nie drogo.
Sporo taśm ozdobnych takich florystycznych i dużo sztucznych kwiatów.
Ja planuję kupic same głowki , trochę ozdób florystycznych i sama zrobię stroik na maskę na gąbce do kwiatów
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 16:20   #3487
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nanuska Pokaż wiadomość
No to mnie pocieszyłaś bo troszkę się bałam że będzie mało miejsca do tańczenia. Tak myślimy o tej oprawie ale nie wiem czy ze wszystkich tych atrakcji skorzystamy. Jeśli chodzi o komnatę to zrozumiałam tą Panią tak, że ta komnata jest już w cenie - będę musiała się dopytać. Puchatku M. a czy mieliście fajerwerki bo ta Pani coś wspominała.
My płaciliśmy za komnatę chyba 200zł, a za oprawę 650zł. Jeśli dobrze pamiętam, mogę spawdzić jak chcesz jak będę u rodziców, bo tam mam umowę. Do oprawy wchodzi: kareta, gondola, strzały armaty, puszczanie gołębi, tańczenie poloneza, powitanie z czytaniem blejtu napisanego specjalnie dla nas. Nam to się bardzo podobało gościom zresztą też Fajerwerek nie chcieliśmy, bo nam się kojarzą z sylwestrem a nie weselem, ale to rzecz gustu
Jak chcesz to mogę Ci pokazać zdjęcia jak to wyglądało.
Stary 2008-12-10, 19:06   #3488
GabrielaP
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do GabrielaP

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was prośbę. Czy któraś może polecić w Kielcach krawcową, która naprawde dobrze uszyje suknie ślubną na podstawie zdjęcia?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Ja szyłam halke w Celi i dałam na wzór stara od innej sukienki fakt uszyły identyczną ale panie choc nie prosiłam włożyły mi koło i złamały je w 2 miejscach nie wiedziałam o tym dopiero jak wyciągnęłam w domu. Więc radz sprawdzić na miejscu
Stary 2008-12-10, 19:17   #3489
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Mam takie pytanko... Czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś o tym lokalu Grants? Jak tam jest w środku? To jest tylko sama sala,a kucharki trzeba sobie samemu dobrać?
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 19:42   #3490
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczynki,

dołączam do waszego forum. Ja będę ślubować 26 czerwca 2010. Salę mam już wybraną - będzie to Zamek w Sobkowie. Widziałam już parę opinii na ich temat i były raczej pozytywne ale jak ktoś jeszcze coś wie to będę wdzięczna za wszystkie informacje. Ślub chciałabym brać w mojej parafii tj. p.w. Ducha Świętego. Jak myślicie należy już iść zarezerwować sobie godzinę ? Obecnie mieszkam w Warszawie więc będę organizować wesele na odległość ale mam nadzieję ze jakoś dam radę Obecnie jestem na etapie wybierania kamerzysty i fotografa - ale na jakieś spotkanie z nimi będę miała dopiero w okolicy Świąt. Kogo polecacie. Muszę powiedzieć ze jestem zachwycona zdjęciami Daguni - miałaś jak rozumiem Kube K ? Mogę prosić o jakiś namiar na niego i relacje jak układała się współpraca?

Coś czuję że będę tu częstym gościem
Nanuska nie dośc, ze z mojej parafii (STOK) to i 26 czerwca 2010 za datę slubu wybrala . My tez chcemy 26 czerwca 2010, ale mój Luby uwaza , ze jest czas , a ze chcial w Sobkowie to mu jutro pokaze Twoj post hahaha . Kochana czy mozesz mi powiedziec ile placicie za osobe ?I co macie w cenie ?

Edytowane przez kycia1
Czas edycji: 2008-12-10 o 19:44
kycia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-10, 19:49   #3491
Puchatek M.
Rozeznanie

W Sobkowie trzeba juz rezerwowac. My zerwowalismy ponad 2 lata przed. Mielismy teraz w sierpniu i placilismy 140zł za wesele i 45 za poprawiny. W cenie nie ma tylko alkoholu, napoi i tortu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-10, 20:02   #3492
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
W Sobkowie trzeba juz rezerwowac. My zerwowalismy ponad 2 lata przed. Mielismy teraz w sierpniu i placilismy 140zł za wesele i 45 za poprawiny. W cenie nie ma tylko alkoholu, napoi i tortu.
Ja to wiem Puchatku M,ze juz by trzeba rezerwowac (dziekuje), ale moj TZ nie przyjmuje chyba do wiadomosci. Pokazywalam mu ten watek, ze dziewczyny juz dawno rezerwuja, ale na siłe go nie zaciagne, ani tez sama nie zarezrewuje. Ja doskonale wiem, ze 2 lata to akurat (sledze od poczatku watek cz. I i II). Powiem wam, ze w Stangrecie maja wolny termin 26.06.2010 , ale cena mnie zbiła....no cóz - 180 zł od osoby, bez alkoholu, tortu i napoji-wydaje mi sie duzo, ale maja renome i ja akurat tam chce, moj Tz bardziej Sobków, a ze Nanuska juz zarezerwowała to stanie na moim hahaha- zartuje. W razie czego zmieni sie termin

Edytowane przez kycia1
Czas edycji: 2008-12-10 o 20:05
Stary 2008-12-10, 23:44   #3493
Nanuska
Raczkowanie

Cytat:
My płaciliśmy za komnatę chyba 200zł, a za oprawę 650zł. Jeśli dobrze pamiętam, mogę spawdzić jak chcesz jak będę u rodziców, bo tam mam umowę. Do oprawy wchodzi: kareta, gondola, strzały armaty, puszczanie gołębi, tańczenie poloneza, powitanie z czytaniem blejtu napisanego specjalnie dla nas. Nam to się bardzo podobało gościom zresztą też Fajerwerek nie chcieliśmy, bo nam się kojarzą z sylwestrem a nie weselem, ale to rzecz gustu
Jak chcesz to mogę Ci pokazać zdjęcia jak to wyglądało.
Hmm, nam mówiła chyba 600zł za te atrakcje. I jeszcze się konsultowałam teraz z TZ i też mówi ze wydaje mu się że mówiła ze komnata gratis. Musimy o to wszystko jeszcze dopytać. Ale dzięki za wszystkie informacje. Jak byś mogła mi podesłać zdjątka to byłoby super

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
Nanuska nie dośc, ze z mojej parafii (STOK) to i 26 czerwca 2010 za datę slubu wybrala . My tez chcemy 26 czerwca 2010, ale mój Luby uwaza , ze jest czas , a ze chcial w Sobkowie to mu jutro pokaze Twoj post hahaha . Kochana czy mozesz mi powiedziec ile placicie za osobe ?I co macie w cenie ?
Powiem Ci że jeżeli chodzi o salę to naprawdę musicie się zbierać bo jest ciężko. My Sobków rezerwowaliśmy w sierpniu. I już było parę dat zajętych. Jeżeli chodzi o koszty to mamy zapisane w umowie 140zl ale Pani powiedziała że mogą się ceny zmienić więc wpisaliśmy sobie że mogą max do 160zl podnieść. Też jesteś ze Stoku ? To jeżeli chcecie ślubować 26 czerwca to już możemy się zgadać na ewentualną składke na kwiaty do Kościoła.

Nasz Dzień - 26.06.2010
Stary 2008-12-11, 07:44   #3494
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiem Ci że jeżeli chodzi o salę to naprawdę musicie się zbierać bo jest ciężko. My Sobków rezerwowaliśmy w sierpniu. I już było parę dat zajętych. Jeżeli chodzi o koszty to mamy zapisane w umowie 140zl ale Pani powiedziała że mogą się ceny zmienić więc wpisaliśmy sobie że mogą max do 160zl podnieść. Też jesteś ze Stoku ? To jeżeli chcecie ślubować 26 czerwca to już możemy się zgadać na ewentualną składke na kwiaty do Kościoła.
Nanuska obecnie mieszkam na innym osiedlu, ale Stoku sie wychowywalam, mieszkalam tam 20 lat, wieć to miejsce uwazam za swoj dom. Zreszta mój tata cały czas mieszka na Stoku, przyjedzam tam czesto, aby spotkac sie z nim i przyjaciółmi. Bardzo bym chciała tam ślubowac. Jesli sie okaże ze Nasza data bedzie 26.06.2010 r. i miejsce to Nasza parafia - to oczywscie , że mozemy sie złożyć na dekoracje . Tylko czy obie mamy podobny gust ? No niewazne-narazie. Do momentu kiedy pierscionka nie dostane nie chce nic robic.... a Nie mam go (6 lat razem).

Edit:
P.S Moze razem do szkoly podstawowej chodziłysmy . Ja do 33 ( Nie musisz odpisywac no forum jesli nie chcesz zdradzac )

Edytowane przez kycia1
Czas edycji: 2008-12-11 o 07:46
Stary 2008-12-11, 08:13   #3495
Nanuska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
Nanuska obecnie mieszkam na innym osiedlu, ale Stoku sie wychowywalam, mieszkalam tam 20 lat, wieć to miejsce uwazam za swoj dom. Zreszta mój tata cały czas mieszka na Stoku, przyjedzam tam czesto, aby spotkac sie z nim i przyjaciółmi. Bardzo bym chciała tam ślubowac. Jesli sie okaże ze Nasza data bedzie 26.06.2010 r. i miejsce to Nasza parafia - to oczywscie , że mozemy sie złożyć na dekoracje . Tylko czy obie mamy podobny gust ? No niewazne-narazie. Do momentu kiedy pierscionka nie dostane nie chce nic robic.... a Nie mam go (6 lat razem).

Edit:
P.S Moze razem do szkoly podstawowej chodziłysmy . Ja do 33 ( Nie musisz odpisywac no forum jesli nie chcesz zdradzac )
Ja też już nie mieszkam na Stoku - zmieniłam miasto. a do podstawówki chodziłam do 30, jejku jak to dawno temu było

a pierścionek dostałam po 5 latach

Nasz Dzień - 26.06.2010

Edytowane przez Nanuska
Czas edycji: 2008-12-11 o 08:20

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-11, 09:53   #3496
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
ja rezerwowałąm w sierpniu no i powiem wam że sobkó juz był zarezerwowany.... na pewno mieli terminy na lipiec i sierpien 2010 zarazerwowane.. czerwiec byl tez juz w 2 dniach zajety (a to byl sierpin gdy widzialam na wlasne oczy ten terminarz)
a co do ceny no to widzę że cena jest przynajmniej na dzien dzisiejszy taka sama...
ja tez mialam uzgodnione 140-145 zł mam wesele w 2010

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-12-11 o 09:59
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 10:00   #3497
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Niestety z salami tak jest. Ja dzwoniłam w lutym 2008 to na 2009 w sierpniu została jedna data. Wiec jesli ktos chce miec popularna salę, to min. 2 lata

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-11, 16:55   #3498
Puchatek M.
Rozeznanie

Nanuska oto parę fotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0daa2cd35eda7554.jpg (30,4 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4bb51f068690d7ec.jpg (43,1 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9afb84e57ae47897.jpg (41,5 KB, 117 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c8c23bf2a24d87b0.jpg (38,6 KB, 147 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d6021cf847c0ecc4.jpg (33,9 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f34c6b815a47c577.jpg (31,1 KB, 81 załadowań)
Stary 2008-12-11, 21:39   #3499
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki,

dołączam do waszego forum. Ja będę ślubować 26 czerwca 2010. Salę mam już wybraną - będzie to Zamek w Sobkowie. Widziałam już parę opinii na ich temat i były raczej pozytywne ale jak ktoś jeszcze coś wie to będę wdzięczna za wszystkie informacje. Ślub chciałabym brać w mojej parafii tj. p.w. Ducha Świętego. Jak myślicie należy już iść zarezerwować sobie godzinę ? Obecnie mieszkam w Warszawie więc będę organizować wesele na odległość ale mam nadzieję ze jakoś dam radę Obecnie jestem na etapie wybierania kamerzysty i fotografa - ale na jakieś spotkanie z nimi będę miała dopiero w okolicy Świąt. Kogo polecacie. Muszę powiedzieć ze jestem zachwycona zdjęciami Daguni - miałaś jak rozumiem Kube K ? Mogę prosić o jakiś namiar na niego i relacje jak układała się współpraca?

Coś czuję że będę tu częstym gościem
Hej nanuśka
słuchaj powiem Ci że chyba CIę uduszę
Ja w sierpniu szłam zamawiać salę w SObkowie. i się patrzę a tu moja data (26-06) zajęta.... czyli znaczy, że to Ty niecnie i podstępem podkradłaś mi mój terminek
ja będę w SObkowie się świętować 2 tygodnie przed Tobą
Jaki fajny zbieg okoliczności...
Ja postanowiłą,,, znaczy... my postanowiliśmy wybrać z oferty Sobkowa wszystkie te atrakcje, które są w charakterze.... tam był przyjazd królowej bony, porwanie panny młodej.... walki rycerskie i coś jeszcze + jakaś taka nowoczesna atrakcja któej teraz nie pomnę... noi obowiązkowo fajerwerki mnie pani powiedział za fajerwerki 1000 zł
a reszta to tam zależy co i kto ale tak koło 650 zł za te dodatkowe występy.....
I Puchatku aż boję się Twoje zdjęcia oglądać żeby samej sobie niepsodzianki nie popsuć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-12, 08:17   #3500
Nanuska
Raczkowanie

Cytat:
Nanuska oto parę fotek
Dziękuję Puchatku. Super zdjęcia, ślicznie wyglądałaś jak byś miała jeszcze jakieś to poproszę

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Hej nanuśka
słuchaj powiem Ci że chyba CIę uduszę
Ja w sierpniu szłam zamawiać salę w SObkowie. i się patrzę a tu moja data (26-06) zajęta.... czyli znaczy, że to Ty niecnie i podstępem podkradłaś mi mój terminek
ja będę w SObkowie się świętować 2 tygodnie przed Tobą
Jaki fajny zbieg okoliczności...
Ja postanowiłą,,, znaczy... my postanowiliśmy wybrać z oferty Sobkowa wszystkie te atrakcje, które są w charakterze.... tam był przyjazd królowej bony, porwanie panny młodej.... walki rycerskie i coś jeszcze + jakaś taka nowoczesna atrakcja któej teraz nie pomnę... noi obowiązkowo fajerwerki mnie pani powiedział za fajerwerki 1000 zł
a reszta to tam zależy co i kto ale tak koło 650 zł za te dodatkowe występy.....
I Puchatku aż boję się Twoje zdjęcia oglądać żeby samej sobie niepsodzianki nie popsuć
Hej kubusewa przepraszam że nie skonsultowałam się z Tobą Ale liczę w takim razie na ralację skoro jesteś przede mną. Fajnie że tu się spotkałyśmy będziemy się mogły konsultować w razie czego. My też będziemy się decydować na atrakcje ale chyba nie na wszystkie które proponują. A mówiła Wam coś ta Pani o komnacie - jest dodatkowo płatna bo już w końcu nie wiem jak to jest a co do fajerwerków to też chcemy je mieć i mam pytanie czy braliście już numer do tych polecanych panów bo my nie wzięliśmy a może obędzie się narazie bez jazdy do Sobkowa.
Pozdrawiam

Nasz Dzień - 26.06.2010
Stary 2008-12-12, 08:51   #3501
kasiaher
Wtajemniczenie

Pytanie do wizażanek aktualnie mężatek moje kochane prosze o pomoc
Gdzie mogę kupic jakąś fajną bieliznę ślubna, dokładnie chodzi mi o staniczek.

Przypomnijcie mi jeszcze cos o tych cukierniach. Bracia Janusz to wiem że słyną z dobrych tortów a Dorotka z ciast. Co możecie mi jeszcze polecić:confuse d:
No i jeszcze fryzjer?

Po nowym roku zacznie sie troszke więcej latania , zaproszenia itp.
W styczniu kupujemy obrączki.
No i kurcze muszę jeszcze załatwić tą karetę czy tam bryczkę. Jakieś namiary

Mężatki 2008 wracajcie do nas, wy jesteście najlepiej zorientowane co, gdzie i jak.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 09:12   #3502
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Puchatku. Super zdjęcia, ślicznie wyglądałaś jak byś miała jeszcze jakieś to poproszę

Hej kubusewa przepraszam że nie skonsultowałam się z Tobą Ale liczę w takim razie na ralację skoro jesteś przede mną. Fajnie że tu się spotkałyśmy będziemy się mogły konsultować w razie czego. My też będziemy się decydować na atrakcje ale chyba nie na wszystkie które proponują. A mówiła Wam coś ta Pani o komnacie - jest dodatkowo płatna bo już w końcu nie wiem jak to jest a co do fajerwerków to też chcemy je mieć i mam pytanie czy braliście już numer do tych polecanych panów bo my nie wzięliśmy a może obędzie się narazie bez jazdy do Sobkowa.
Pozdrawiam
My jazdę do sobkowa planujemy tak na rok przed slubem... zobacyzc jak to o tej porze roku wyglada i tak dalej
nam Pani powiedziala ze komnata i powitanie i te podstawowe takie atrakcje są w cenie wesela jesli liczba gosci przekroczy 120 osob
jesli nie no to za ten pakieta bofaj 650 zl
ale ja sobie ywliczylam ze jesli nawet nie bedzie tych 120 osob to i tak nam sie oplaci wziac ten pakiet bo tak czy tak i tak zaplacimy tlye samo... a moze nawet mniej ...na pewno wiem, że komnata tak czy tak jest w cenie choćnawet jeśli by nie była to myśle że te parę złotych CIę nie zbawi a będizesz miałą bezpieczny przystanek i do odpoczynku i do sesji .. bo wiadomo rzeczy takie jak puszczanie gołębi czy porwanie panny młodej czy tam inne takie no to wiadomo... dodatki i nad nimi mozna sie zastanawiać ale sypialnia... ja sobie nie wyobrażam, żeby jej nie było
u mnie poczatkowo miala byc kolo 120 osob .. ale sklad mi sie wykrusza.. tak wiesz... przewidywania moje sie urealniają
a co do fajerwrkow.. ja zadnego numeru nie bralam.. uwazam, ze skoro ta wlascicielka dala nam oferte to jej obowiazkiem jest wszystkiego dopilnowac.. poza tym mam jeszcze poltora roku czasu.. wiec jak cos zdaze jeszcze to pozalatwiac
No chyba, że Puchatek chce nam coś doradzić w tym względzie ???

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-12-12 o 09:18
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 11:06   #3503
Daysy85
Zakorzenienie

Kasiaher bryczka jest straaasznie droga! Jak byłam na targach to facet mi powiedział 1400 za przyjazdo od pana po panne i do kościoła!!!! chyba że sala blisko kościoła ... bo jeżeli dalej to godzine chyba trza było jechac.
Idż do parku tam babka sprzedaje wate cukrową i ma rozstawiony stend z reklamą bryczki może będzie takiej???
Hmmm jeżeli mowimy o bryczce z konami zywymi a nie mechanicznymi
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 11:15   #3504
Puchatek M.
Rozeznanie

Oczywiście bierzcie komnatę, bo to super sprawa Szczególnie jeśli robicie poprawiny. My robiliśmy poprawiny na tej drugiej sali W Sobkowie byliśmy tylko podczas rezerwacji i na miesiąc przed udtalić menu i całą resztę. Więcej tam jeździć nie trzeba. W piątek przed weselem pojechaliśmy zapłacić i zawieźć wódkę oraz napoje. Jak Wam fajnie, że to wszystko jeszcze pred ami. My już 4 miesiące po i nie ma tygodnia, żebyśmy filmu nie oglądali Było przewspaniale ) Jak macie jakieś pytania to piszcie, chętnie pomogę
Stary 2008-12-12, 11:20   #3505
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Kasiaher bryczka jest straaasznie droga! Jak byłam na targach to facet mi powiedział 1400 za przyjazdo od pana po panne i do kościoła!!!! chyba że sala blisko kościoła ... bo jeżeli dalej to godzine chyba trza było jechac.
Idż do parku tam babka sprzedaje wate cukrową i ma rozstawiony stend z reklamą bryczki może będzie takiej???
Hmmm jeżeli mowimy o bryczce z konami zywymi a nie mechanicznymi
A ja Wam powiem tak w stangrecie.. panna nam mówiła: jeśli wesele u nich bryczka 1000 zł a jeśli nie 2000
a na szczęscie u nas w Sobkowie musimy tylko umówić sięna miejsce postojowe i przesiadamy się bez dodatkowych kosztów..
Stary 2008-12-12, 12:51   #3506
Puchatek M.
Rozeznanie

Cytat:
A ja Wam powiem tak w stangrecie.. panna nam mówiła: jeśli wesele u nich bryczka 1000 zł a jeśli nie 2000
a na szczęscie u nas w Sobkowie musimy tylko umówić sięna miejsce postojowe i przesiadamy się bez dodatkowych kosztów..
Miejsce postojowe jest stałe, za lasem Bosko się jedzie tą karetą Obyście tylko pogodę mieli. Nam się udała
Stary 2008-12-12, 12:52   #3507
Nanuska
Raczkowanie

Cytat:
My jazdę do sobkowa planujemy tak na rok przed slubem... zobacyzc jak to o tej porze roku wyglada i tak dalej
nam Pani powiedziala ze komnata i powitanie i te podstawowe takie atrakcje są w cenie wesela jesli liczba gosci przekroczy 120 osob
jesli nie no to za ten pakieta bofaj 650 zl
ale ja sobie ywliczylam ze jesli nawet nie bedzie tych 120 osob to i tak nam sie oplaci wziac ten pakiet bo tak czy tak i tak zaplacimy tlye samo... a moze nawet mniej ...na pewno wiem, że komnata tak czy tak jest w cenie choćnawet jeśli by nie była to myśle że te parę złotych CIę nie zbawi a będizesz miałą bezpieczny przystanek i do odpoczynku i do sesji .. bo wiadomo rzeczy takie jak puszczanie gołębi czy porwanie panny młodej czy tam inne takie no to wiadomo... dodatki i nad nimi mozna sie zastanawiać ale sypialnia... ja sobie nie wyobrażam, żeby jej nie było
u mnie poczatkowo miala byc kolo 120 osob .. ale sklad mi sie wykrusza.. tak wiesz... przewidywania moje sie urealniają
a co do fajerwrkow.. ja zadnego numeru nie bralam.. uwazam, ze skoro ta wlascicielka dala nam oferte to jej obowiazkiem jest wszystkiego dopilnowac.. poza tym mam jeszcze poltora roku czasu.. wiec jak cos zdaze jeszcze to pozalatwiac
No chyba, że Puchatek chce nam coś doradzić w tym względzie ???

Nie no jasne, przy tak dużych kosztach wesela 200zl za komnatę w tą czy w tamtą już nie robi różnicy, nie wyobrażam sobie nie mieć miejsca na odpoczynek po imprezie, tylko nie byłam pewna czy to jest płatna czy nie bo Puchatek M. mówiła że dodatkowo płaciła ale widzę że Ty zrozumiałaś tak jak ja. Na razie mamy kolo 100 gości więc i tak za te atrakcje dopłacimy chociaż pewnie nie ze wszystkich skorzystamy. Co do fajerwerków to nam Pani mówiła że podają namiary ale to sami mamy się zdecydować który bo jest ich dwóch i chyba sami mamy się z nim skontaktować. Wyjazd do Sobkowa planujemy tak w okresie wakacyjnym zobaczyć jak to wygląda aczkolwiek do czerwca 2010 i tak może się jeszcze coś zmienić.

Nasz Dzień - 26.06.2010
Stary 2008-12-12, 12:55   #3508
Nanuska
Raczkowanie

Cytat:
Miejsce postojowe jest stałe, za lasem Bosko się jedzie tą karetą Obyście tylko pogodę mieli. Nam się udała
Puchatku M. a jakim jechaliście samochodem do ślubu bo my chcieliśmy jechać jakimś w stylu retro ale wydaję mi się że to już by było za bardzo namieszane kareta i samochód retro.

Przepraszam za post pod postem ale nie zauważyłam tej wiadomości

Nasz Dzień - 26.06.2010
Stary 2008-12-12, 13:13   #3509
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Puchatku M. a jakim jechaliście samochodem do ślubu bo my chcieliśmy jechać jakimś w stylu retro ale wydaję mi się że to już by było za bardzo namieszane kareta i samochód retro.

Przepraszam za post pod postem ale nie zauważyłam tej wiadomości
Powiem IC nanuśka że Ty to chyba ja
Bo ja też na poczatku mówiłą TŻ że może byśmy wynajęli taki retro wozik.. jeździ taki po kielcach
Ale uznaliśmy, że w sumei to i tak nie ma sensu wynajmowanie specjalnego samochodu na ten dziń skoro na sale weselnąi tak przyjedziemy bryczką i to będize nie lada atrakcja dla nas dla gości kamerzysty i fotografa
My prawdopodbnie będizemy wiezieni hondą accord.. taką w miarę nowo nabytą z salonu - w rodzinie
Stary 2008-12-12, 13:14   #3510
Puchatek M.
Rozeznanie

Jechaliśmy dłuuuuuuuuugą białą limuzyną
Taką:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img8614dscnp4.jpg (51,4 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img8641dscxo0.jpg (53,8 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img8616dsczt7.jpg (71,2 KB, 64 załadowań)

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości