![]() |
#4021 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() Kumpel niedawno chcąc dopalić papierosa, stanął przed wejściem katowickiej Silesi obok gościa z wielkimi słuchawkami na uszach. Ten zdjął słuchawki i poważnie mówi do niego: "w środku są bezpłatne ubikacje" ![]() Kolega spojrzał na niego zdziwiony, pytając "że co?" Pan ze słuchawkami powtórzył poważnie: "w środku są bezpłatne ubikacje" ![]() ![]() "Kobieta szczęśliwa" - fajny, zabawny tekst, już chyba gdzieś czytałam. ![]() Kurcze, pracowałam sobie spokojnie, jednym uchem słuchając antyradia. Kiedy usłyszałam jak prowadząca podaje "ostatnią podpowiedź do tego co mam na myśli", na odczepnego wysłałam maila, nie znając wcześniejszych podpowiedzi i pracuję sobie dalej, a tu telefon. "Cześć Jola blabla, byłaś pierwsza" i ciach "witamy na antenie" ![]() Wyszłam szybko z pokoju i jakoś dałam radę, tylko moja szefowa miała potem minę .. sfinksa ![]() Ale coś tam wygrałam, tylko nie mam pojęcia co ![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2008-12-10 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4022 |
Zakorzenienie
|
Swoją drogą patrzcie jak niesamowita jest siła internetu.
Ktoś coś napisze, podpisze bzdurnie niezgodnie z prawdą a ludzie wierzą i rozsyłają dalej, dodatkowo dopisując swoje rzeczy i jeszcze podając linki do księgarni, w której książkę można kupić. Tak powstają prawdziwe-nieprawdziwe historie. Żeby było jasne, nie mam tu gryksia na myśli, bo on zapytał czy to żart. Ja pamiętam kiedy dostałam ten tekst, było to w czasach Romana i jego LPR-owskich oszołomów. Przyznam, że na początku w to uwierzyłam, choć nie bez nuty podejrzliwości. Potem posprawdzałam w paru miejscach i okazało się to kompletną bzdurą. Ale ile osób przeczytało, wyśmiało i nie pokusiło się o sprawdzenie i mają teraz autorkę tej książki, za szurniętą, tkwiącą w średniowieczu zatwardziałą katoliczkę?
#4023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
siiiikam! to jeden z najlepszych dialogow od dlugiego czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4024 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie ma to jak przechodzić do rzeczy bez wstępów. ![]() Cytat:
![]() O ile oczywiście chodzi o zawór ssący - tam grzybek powinien rzygać. W przypadku zaworu wylotowego rzygać prawa nie ma. ![]()
![]() |
#4025 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Yola, Yola - zielony tatarak, zielony tatarak ![]() Przepraszam, to chyba załamanie nerwowe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą - nie przestajesz mnie zadziwiać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czego to ludzie nie wymyślą ![]() Yolu - pochwal się koniecznie co wygrałaś, jak już będziesz wiedzieć co to ![]()
![]() |
#4027 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ja brzoza, ja brzoza, ty grab... ![]() Cytat:
Czym?! edit: Yolu, gratuluję! Mam nadzieję, że będzie jakaś dobra płyta. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-12-10 o 18:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4028 |
Zakorzenienie
|
Yolu, gratuluję wygranej
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4029 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to chyba za dużo używam oczu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4030 |
Zakorzenienie
|
Dostałam sms-a od Agnyski. Humor jej dopisuje, jest po lekach, kroplówkach, zastrzykach. Napisała, że nie jest źle, jutro ma dalsze badania. Podobno ma widok z okna na cmentarz
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4031 |
rude jest piękne:)
|
Madziu przekaz prosze
![]() ![]()
![]() |
#4032 |
Zakorzenienie
|
Już przekazałam
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | |||
BAN stały
|
![]() Gdybym miał wybierać, wolałbym być bukiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4034 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Cholera, co to? Jakaś świecka tradycja? Z prawie każdego szpitala widać miejsce docelowe. Czy to w myśl powiedzonka: "Wyjdziemy stąd (ze szpitala) nogami do przodu?";-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całusy dla Agnyski ![]() A w kwestii jakim drzewem kto by chciał być, wg horoskopu celtyckiego jestem LIPĄ - tam nie ma podziału drzewo=miesiąc, ale każde drzewo ma pod swoja opieką o ile pamiętam kilka róznych tygodni w roku.
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2008-12-10 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4036 | |
Zadomowienie
|
jak się dowiesz, to napisz bo teraz wszyscy umierają z ciekawości
![]() Cytat:
![]() zrobiłam pranie, herbatę z mlekiem i teraz chyba poczytam materiały na jutrzejsze zajęcia z socjologii [i przetłumaczę z nich słówka których nie rozumiem ![]() a potem Harry P. część 6 ![]() ![]() ![]()
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2008-12-10 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisałaś zresztą sama, że tekst jest tylko przejaskrawieniem pewnych prezentowanych w tej książce, hmm... poglądów. Ja tam przeczytałam, wyśmiałam i domyśliłam się, że to żart - przede wszystkim po lekko szyderczym słowie "dziubdziuś", które w retoryce autentycznych piewców podobnych klimatów by nie uszło. ![]() --- Przypadki Nasturcji boskie jak zwykle. ![]()
![]() |
#4038 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4039 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A serio, to nie znałam tego określenia o byciu wiśnią. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4040 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4041 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Gdybyś się rozejrzała, to ja tam zaraz obok stoję - w tym samym dystansie. ![]() ![]() Cytat:
![]() Przytulam, podaję rękę (nie tylko z tej okazji) i ogólnie solidaryzuję się. ![]() Cytat:
![]() Przekaż uściski. I jeszcze - że czekamy na jej powrót też przekaż. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja cedrem. ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak, Chrystusie. ![]() Zważywszy na to, że pisał to Żyd. ![]() ![]() Gryxiu, jeśli był to komplement, to naprawdę oryginalny. ![]() Barrrdzo mi się podobał. ![]() Cytat:
![]() Ja zaś jestem jarzębiną i przeczytałam kilka opisów. Ogólnie - im krótszy, tym bardziej mi się podoba. ![]() Cytat:
![]() Żart! Żart! Nie bić! ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-12-10 o 21:45 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam widok z mieszkania na cmentarz... Jest dokładnie po drugiej stronie osiedlowej uliczki. Kwestia przyzwyczajenia ![]() ![]()
![]() |
#4043 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pozdrowienia i życzenia zdrowia dla Agnyski ![]()
![]() |
#4044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ach ta moja kobieca intuicja ![]() ![]() Nie czytałam - czas odrobić lekcje ![]() Przekazane ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4045 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4046 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wyobrażasz to sobie? przylatuje pop-up, klikasz a TAM ![]() dziś nie będę biła ![]() Cytat:
![]() wg Celtów jestem jabłonią - nic tylko się rozmnażać, co rusz! w charakterystyce wg. normalnego horoskopu [Rak] też wszędzie mi tak piszą ![]() ![]() i tak czytam te kserówki na zajęcia ![]()
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2008-12-10 o 22:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4047 | ||
Zakorzenienie
|
Przyłączam się
![]() Cytat:
![]() ![]() Rozchodziło mi się o inną oczywistą oczywistość - że naprawdę istnieją opinie takie, jak w podanym tekście i mniej durna forma nie czyni ich treści bardziej dla mnie akceptowalną. A wręcz bardziej przerażającą, bo prawdziwą. Ten tekst jest przynajmniej zabawny w swojej, hmm... operetkowości. ![]() W sensie: wiem, że to przejaskrawienie, ale - oj, jest co przejaskrawiać. ![]() Do tej wymienionej z nazwiska kobiety nie piję - po prawdzie, nazwisko przeczytałam 10 minut temu i już nie pamiętam. Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4048 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I ode mnie! ![]() ![]() Ogromniaste pokłady zaufania - wzruszyłem się ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubie i nie wzrusza mnie w to w sumie jakos ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4050 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.