![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
dziękuję
![]() zastanawiam się jak będzie leżeć bo jest takie trochę nietoperzowate ![]() najwyżej wróci skąd przyleciało ![]() Cytat:
![]() ![]() oby nie pisało : w paski ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tak naprawdę nie mam do końca zdania na ten temat. Wiem że życie jest najważniejsze i trzeba zawsze mieć nadzieję...ale nie wiem co czuje człowiek który jest sam, cierpi katusze a lekarze stawiają tezę..że nie ma szans... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nietoperze sa fajne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyczyną była głęboka depresja, izolacja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() medycyna jest na takim etapie ze wiele rzeczy mozna zatuszowac, ukryc przed chorym Sus o tym chorym tez slyszalam. Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-11 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Zakorzenienie
|
u nas w pracy jest dziewczyna niepełnosprawna, chodzi, bardzo niesprawnie, o lasce ( nie wiem co to za choroba) i jest taka szczęśliwa że jak się na nią patrzy to człowiekowi aż miło się robi
![]() Na nic nie narzeka ![]() jest wiecznie uśmiechnięta ![]() bezkonfliktowa ![]() Zawsze powtarzam że jest to najszczęśliwsza nasza pracownica ![]() Cudownie jest obcować z takimi ludźmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
A tak zmieniajac temat na milszy to chyba pujde na to sobotnie piwo. W ogole teraz czeka nas okres imprezowy 22 jest impreza z okazji urodzin cesarza
![]() no i cisza....... ![]() Koduś jak tam szef? Dostalismy kartke na swieta od tesciowej , a raczej moj maz dostal bo zaadresowana jest tylko na niego........... ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-11 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej, hej, jestem
![]() Cytat:
![]() Jeszcze jakbyś mogła tylko napisać jak się sprawuje żel do mycia twarzy ![]() To super, że koło poszło Ci tak dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jestem jestem ![]() Wczoraj od razu po uczelni mieliśmy z TŻ maraton po sklepie bo szukaliśmy dla niego butów w sieciówce CCC ![]() A wieczorem pojechałam na imprezę, a jak wróciłam było już za późno żeby włączać kompa ![]() archi, Twoja delikatna uroda za każdym razem zachwyca mnie na nowo ![]() Swoją drogą Twoja teściowa to jest naprawdę niemożliwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-12-11 o 09:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
Też mnie to dziwi. Szczyt chamstwa. Bardzo niefajnie się zachowała :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja zaglądam cichaczem ![]() nie ma go ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ty prezent wysłałaś ![]() Na mnie i na meżą rodzicie wołają "skorupki: ![]() Cytat:
![]() Ja mam dylemat czy kupić czarne kozaki ![]() ![]() a jak ostatnio coś powiedziałam o saszkach to on na to " a co to są saszkia ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-11 o 10:09 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj byłam w tym CCC i Deichmannie i pokazuję jakieś kozaki TŻtowi, a on "a po co ci trzecie czy czwarte kozaki?" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() paletka świetna! I Ślicznie CI w takim jasnym makijażu ![]() Teraz Covergirl, pisałam o tym ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A cuda w medycynie naparwdę się zdarzają ![]() Wiem,że teraz jest z nim gorzej,ale cała rodzina wierzyła i chyba nadal wierzy,że on teraz też znajdzie w sobie tą siłę, mimo,że on się poddaje,ale przenigdy nie zrozumiem eutanazji... Cytat:
![]() A wygrałaś naprawdę świetne bolerko! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam się po pierwszych zajęciach ![]() Na 15 mam następne - 3 godzinne ![]() a one są taaaaaaakie nudne ![]() jeszcze muszę teksty na nie przeczytać ![]() ![]() Sorki za emotki... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Koziczki ja zmykam (melduję, żeby nie było
![]() Nie wiem kiedy wrócę, ale dziś wieczorem tu będę ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój mnie ostatnio zaskoczył..a jeszcze bardziej moją bratową ![]() Na przyjęciu u brata ( roczek Wiki) ...już troszkę podpity pochwalił bratowej franzuski manicure ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 |
AGA :)
|
Dzien dobry !!
![]() ![]() ![]() archi śliczne te twoje malunki na oczach! ![]() W ogole to dla mnie masz przepiękną urodę, taką delikatną, subtelną że nawet bez tych mazajków pięknie wyglądasz ![]() no ale z nimi jeszcze ładniej ![]() paletka bardzo fajna, super kolorki. cholera, moze i ja zaczne oczy malować? ![]() ![]() Teściowa przesła samą siebie, badz co badz ale mogła sobie darwać. Nie przejmuj się, nie tylko u Ciebie tak jest. Kiedys moja ciotka pojechała na wakacje i przesłała kartkę tylko na mnie i na tatę, mamę pominęła. W ogole moja rodzina jest nienormalna, dzis rano właśnie z tata o tym rozmawialismy i tylko się zdenerwowałam, moze dlatego tak boli mnie głowa :/ koduszku bardzo ładne to bolerko! napewno będzie ładnie leżeć ![]() miłego dniaaa ![]() EDIT: puchatko co do zelu to tez jestem zadowolona poki co, nie przesusza buzi, nie ściąga, jak po umyciu jeszcze przejade tonikiem to w ogole jest gladka i fajna ![]() ![]()
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem złą kobietą
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to za firma? Cytat:
![]() ![]() ![]() a tesciowa olewam choc jak to zobaczylam to serce mnie zabolalo ![]() ja mam dwie pary butow zimowych , muszkieterki i takie prawie emu moj TZ mowi na nie "puchacze" ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-11 o 11:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
To Miss Rose
![]() Kode widziałaś NASZĄ torebkę ![]() Jest CUDNA! Aaaaa chcę ją. |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
|
Sus ojej, ale ładnee! ile kolorów
![]() opłacało się, więc absolutnie nie miej żadnych wyrzutów sumienia! ![]() archi najpierw musiałabym zakupić cienie ![]() ![]() mnie to się marzy przydymione oko, ale za cholerę nie potrafię zrobić. poduczę się. Wiadomo, że jest przykro, naprawdę Twoja teściowa moim zdaniem wszystkich w domu nie ma. Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać, może Cię nie lubić, ale chociaż niech zachowa resztki człowieczeństwa, tym bardziej w święta! Albo już w ogole mogła tej kartki ne wysyłać. Nic tylko ![]()
![]() |
#4821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
|
a niech się cieszy, może kiedys pójdzie po rozum do głowy, i będzie się cieszyła, że tak dobrze Wam się układa, jesteście szczęśliwi, kochacie się i że powinna być z tego zadowlona i dumna.
Cholera, jak mi się chciało dziś pojechać po sklepach połazić, i po lumpkach. Ale tato pojechał do lekarza, a wstyd się przyznać, ale od tygodnia mnie odprowadza na przystanek i wchodzi po mnie jak wracam ![]() Bezpańskie psy biegają po okolicy, duże takie! a ja się boję ![]() no i tatusia nie ma to dziecko siedzi w domu bo się boi wyjść ![]() wstyd, wiem :P
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
sus śwetna ta paletka! za 19 zł to wyrzuty sumienia nie są konieczne
![]() Mój TŻ ostatnio zauważył,że mam te nowe spodnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aguś Świetnie musi to wyglądać jak tato CIę odprowadza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | ||
|
Cytat:
o matko, znowu? ile? - koło 100zł -ale tak dokładnie? -no 120. -no ale powiedz prawde -no to mówie. -no dobra, ale teraz tak na prawde ile? -no naprawde 120 zł.moge ci pokazać przekaz -no dobra, i tak wiem, ze więcej. i gadaj z taki ![]() Potem jeszcze oczywiście cała pogoadanka o tym, że mogą mi nie służyć, i po co m tego, że im wiecej nakładam to tyllo bardziej szkodze cerze, że mam ładna jak nic nie nakładam i w ogole.... przestałam słuchac już później. Cytat:
![]() ![]() ale kochany jest. Ostatnio go zdenerwowałam przed wyjściem i mówi do mnie zaraz pójdziesz sama. i cie pożrą te psy, zobaczysz ![]() ale i tak poszedł ze mną ![]() a jutro idziemy razem na lumpy nawet, o! powiedział że mam go oprowadzić i może coś upoluje ![]() Jeej,miałam zaczac pisac pracę a nic nie robię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
aguś ja miałam przygotować się na zajęcia i też stoję w miejscu
![]() Dla mnie Twój tato jest wymarzonym ojcem,którego nigdy nie miałam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madziaczek:* Czas edycji: 2008-12-11 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przysnelam wlasnie z kompem na kolanach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
|
madziu
![]() to z pracą naukową ![]() ![]() zawsze to mniejsze wyrzuty sumienia :P noo i moge zwalić na Ciebie, że mnie zagadujesz ![]() archi która u ciebie godzina?
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Zakorzenienie
|
Aguś że ja Cię zagaduję?
![]() ![]() A ja zrzucę na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
|
noo to nic dziwnego, że Ci się przysnęło.
Mam nadzieję,że tej nocy uda Ci się spokojnie zasnąć ![]() Na mnie? Przecież ja nic nie mówię ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.