|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Everyday Minerals
Pastereczko
|
#1052 |
|
Przyczajenie
|
pastereczko
własnie w te wcelowalam i chce wziac jeszcze golden fawn na próbe.i mam jeszcze takie pytanie odnosnie platnosci: jesli nie ma sie karty kredytowej to nie mozna tam zrobic zakupow? bo tak zrozumialam te formy platnosci. Bo kurcze wyrabiac specjalnie w tym celu karte kredytowa to mi sie nie usmiecha ![]() pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym karta płatnicza przydaje się na normalnych zakupach.
|
|
|
|
|
#1054 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ja mam zwykłą karte płatniczą, ale to nie jest karta kredytowa, taka zwykła płatnicza nie wystarczy prawda? mysle ze skonczy sie na poproszeniu kolezanki ktora ma kredytowa o zrobienie zakupow ![]() mam nadzieje ze do swiat czy chociaz sylwesr tra bede miala kosmetyki u siebie ![]() pozdrawiam! |
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któraś wizażanka używa minerałków na filtr Avene emulsję
Próbowałam ze zwykłym kremem i było cudnie.Jest dla nadzieja na EDM
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Oto moje nabytki z EDM, brakuje tylko pędzli
|
|
|
|
#1059 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, ze dalas fotki
Zazdroszcze nabytkow ![]() Moglabys sie "maznac" po reku tymi pudrami? Bo cos ten fair duzy wyglada ciemniej chyba niz na stronie.. kurde a po drugie kazdy ma ineczej monitor ustawiony Ciezko bedzie cos wybrac
|
#1061 |
|
Raczkowanie
|
pastereczka a dalabys moze rade zamowic mi na osobnym zamowieniu zestaw probeczek? bo niestety nie mam karty z mozliwoscia platnosci za granica :/ by samej zaplacic...
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
domcia333, moze potrzeba tylko zarejestrowac sie na paypalu? Ktoras wizazanka o tym pisala
![]() Ja tez nie mam karty kredytowej ani debetowej i bede korzystala z paypala. Tylko ze ja bede zamawiac albo kolo 20 grudnia jak w koncu mi wyplaca cholerna kase, ale po Swietach bo boje sie ze poczta zgubi moja paczke.. a nie raz tak bylo
|
#1063 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny!
![]() rozeznałam się w temacie paypala i wszystko jasne: każdy kto ma konto w banku może się zapisać do paypala (i placic paypalem za kosmetyki , zakladasz konto na stronie paypala, wplacasz w banku kase na konto swe w paypalu i mozesz placic.jakoś tak - bo dopiero zakladam to konto wlasnie, w kazdym razie tu daje linki do paypala:https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/we..._home-customer - str główna https://www.paypal.com/pl_PL/html/TopUp/buyer.html - str z info jak to działa pozdrawiam
|
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Spróbuję maźnąć, tylko nie wiem kiedy bo w tym tygodniu wracam bardzo późno a przy świetle sztucznym to kolory są okropnie przekłamane |
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuję pilnej pomocy.
Składam swoje pierwsze zamówienie, wpisałam kod rabatowy, jest ok, ale jeszcze jest napisane cos takiego i nie bardzo to rozumiem ? Let's cozy up to the new "Holiday Cheer" special! To receive the first of your three holiday specials, simply enter the word "cheer" upon checkout and receive 5% off your order until December 15th, 10:30pm CST. For all orders over $34 USD (before shipping and after discount) receive the following FULL SIZE gifts! MISTLETOE EYE SHADOW a rich foresty green with a lovely pink shimmer perfect for the holiday season! START TO FINISH "BRONZER" - a premiere Start to Finish Kaolin with a richer, natural bronze tone. Closable Sifter Jar. FROST BITTEN EYE SHADOW- a gorgeous snowflake pearl with hints of rosey sparkle - makes a wonderful highlighter and all-over "eye brightening" shade! I love these colors and look forward to hearing what you think! Thanks so much Carina Z tego co zrozumiałam to jest rabat 5% po wpisaniu kodu - ok, rabat się nalicza, ale dalej rozumiem, że przy zamówieniu powyżej 34 USD dostaje się te rzeczy w gratisie ??? Nie znam za bardzo angielskiego, więc tylko tak się domyślam Przeszłam do zapłaty - wybrałam paypal i pojawił się numer zamówienia i okno, zeby płacić, więc żadnej wzmianki nie ma o tych rzeczach
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2008-12-11 o 03:22 |
|
|
|
#1066 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma lekko - formuły intensive nie umiem nałożyć, z innymi jakoś sobie radzę (acz original glo nie dla mnie bo świecę się sama z siebie). U mnie najlepiej wychodzi na lirene (który się jak na filtr cudownie wchłania, nawet na mojej tłustej cerze - nic mnie te kwasy nie chcą przesuszyć ). Aha dobrze też bylo na Vichy (nie pamiętam nazwy miałam tylko pare próbek - chyba to było mleczko).mój sposób - po umyciu serum flavo C z Biochemii Urody, na to po jakiś 10 minutach filtr - staram się trzymać przepisowych ilości ale bez miarki . Makijaż wykonuję jakieś pół godziny póżniej (w pracy ) - daję jako bazę (primer) Start to Finish żeby zmatowic filtr, na to nakładam (na sucho) podkład mineralny, no to pod oczami i przy nosie korektor mineralny, maluję oczy etc i na koniec jeszcze raz Start to Finish. Wbrew pozorom tego całego tałatajstwa nie widać (STF jest transparentny). Pozdrawiam i życzę wytwałości w boju - bo niestety duet wysokie filtry + minerały nie zawsze się spisuja optymalnie.Edit: zapomniełam napisać że mam Start to finish zwykły (z Caolin clay), kupiłam tez STF w wersji Rice ale jeszcze go nie używałam, ale z tego co wyczytałam ten zwykły jest lepszy jest cer tlustych i mieszanych. Edytowane przez jmw Czas edycji: 2008-12-11 o 08:36 Powód: doprecyzowanie |
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mariola13, spac nie mozesz? ![]() Na moje oko to pisze ze jesli masz 34 dolce za same zakupy (bo pisze before shipping czyli przed doliczeniem wysylki) to chyba wlasnie dostajesz te wszystkie gifty pelnowymiarowe :O Kurde jesli jest taka promocja to ja bede zaraz ryczec :P
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2008-12-11 o 11:12 |
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mariola, a co zamówiłaś? |
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1071 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak weszłam na ten wątek to od razu sem mi przeszedł Aż mąż o 3.30 wstał z łóżka zapytać czy mi nie odbiło przypadkiem, że tyle siedzę przed kompem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Przyznaje się, że przebrnęłam wczoraj przez kilka stron, bo czytam wszystko dokładnie, ale nie zdzierżyłam i musiałam coś zamówić Nie wiem czy wtopiłam czy nie, ale zamóiłam takie coś:Free Sample Makeup Kit Warm-Sandy Medium 1g sm (Semi-Matte) Beige-Light Medium 1g mat (Matte) Cool-Medium 1g sm (Semi-Matte) Text Message Sample Multi-Tasking Concealer sample 1/ Beige-Fairly Light 2.5g intense - $5.00 2/ Sparkle Bronzer - $4.00 3/ Long Handled Kabuki - $10.00 4/ New Flat Top Brush - $10.00 5/ Eye Kabuki Brush - $7.00 6/ Soccer Practice - $4.00 7/ Starry Eyed 1g - $2,50 Subtotal :$42.50 Coupon Discount: - $2.13 Shipping :$7.80 Tax Total :$0.00 Total:$48.17 + jak myślę te gratisy pełnowymiarowe: MISTLETOE EYE SHADOW a rich foresty green with a lovely pink shimmer perfect for the holiday season! START TO FINISH "BRONZER" - a premiere Start to Finish Kaolin with a richer, natural bronze tone. Closable Sifter Jar. FROST BITTEN EYE SHADOW- a gorgeous snowflake pearl with hints of rosey sparkle - makes a wonderful highlighter and all-over "eye brightening" shade! I co o tym myślicie ? Dobre zamówienie ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2008-12-11 o 12:18 |
|||
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre ![]() Zazdroszcze Wam ![]() Pastereczko nic nie pisze o probkach jeszcze bo nie mam, dzis juz myslalam ze pobije listonosza.. bo dalej nie ma przesylki Powiedzialam mu (bo to moj znajomy), ze jak zgubili to ich wszystkich rozstrzelam Ekonomiczne do mnie szly zawsze max DO 3 dni, a jak nie to sie "gubily". Jak jutro nie dostane to serio pobije listonosza
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłaś łącznie 7 produktów, chyba taniej by wyszedł zestaw 6 za $34 i dodatkowo 1 cień za $2,50, wyszło by niecałe $35 ze zniżką już. Poza tym fajne zamówinie!
Też lecą do mnie pędzelki! Oprócz Twoich trzech jeszcze zwykły do cieni. To się razem pomiziamy. Próbki podkładów wzięłaś ciemniejsze niż pełnowymiarowy- zawsze możesz je mieszać, nawet z bronzerem (np. tym z gratisu). a soccer practise to róż? nie mogę znaleźć tego kolorku... |
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam wziąć Berries, bo mi się na modelce podobał, ale go nie ma (chyba innym też się podoba )Generalnie wybierałam wg modelek Tak na oko ich urodę porónywałam z moją i na tej podstawie brałam to co one miały na buźkach ![]() Zobaczymy
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
ach błyszczyk, w błyszczykach nie szukałam!
Powiesz jak się spisuje, na razie jestem wierna pomadkom Burt's Bees, ale kto wie?dodaję moje próbeczki, ze wszytskich jestem b. zadowolona, często mieszam podkłady. Ivory wydaje się najbardziej różowy, a sandy fair żółty, fair neutral jest beżem. 1. róż snuggle 2. podkład sandy fair original glo 3. podkład fair neutral semi matt 4. podkład ivory intensive 5. korektor pearl sunlight (raczej perłowy rozświetlacz )na jednym zdjęciu nałożone grubo, na drugim roztarte ![]() jak doleci przesyłka obfotorafuję nowe nabytki Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2008-12-11 o 13:51 |
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To pierwsze co masz takie czerwonawe to róż? Jesli tak, to drugi kolorek od prawej by mi chyba odpowiadal czyli IVORY? jest on w BUFF, ale on na stronie jest normalnie biały a na reku dosc ciemny... I teraz szczerze pisząc, to dla mnie ivory wpada w bez :/
28.05 - dokument do odbioru Aneckowo metal gora - 06.02.2012 metal dol - 12.06.2012 Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2008-12-11 o 14:23 |
|
|
|
|
#1077 | ||
|
Organizatorka
|
Kosmetyki Everyday Minerals
Cytat:
Cytat:
moge Ci zamowic, wyslij mi w wiadomosci co i adres Frantic klikne balsam kto jeszcze coś chce to prosze pisac bo dzis mam zamiar rozgrzewać kartę
Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-02-01 o 10:13 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#1078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Pędzle są świetne. |
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Drugi od prawej to ivory intensive, napisałam że wpada w róż relatywnie do pozostałych dwóch podkładów, bo solo na twarzy nie daje takiego wrażenia. Jest w buff, rzeczywiście dość jasny. Nie znalazłam w Polsce dla siebie dość jasnego podkładu, a ivory pasuje (np. ivory revlona colorstay jest zdecydowanie za ciemny dla mnie). Moja ręka na pewno też jest jasna, może to miało wpływ (a raczej jasno-różowa jak u prosiaczka ).z czego są zrobione pędzle EDM? syntetyki? |
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

dla mnie to nie problem. Potrzebujesz coś?
własnie w te wcelowalam

Ciezko bedzie cos wybrac 

) - daję jako bazę (primer) Start to Finish żeby zmatowic filtr, na to nakładam (na sucho) podkład mineralny, no to pod oczami i przy nosie korektor mineralny, maluję oczy etc i na koniec jeszcze raz Start to Finish. Wbrew pozorom tego całego tałatajstwa nie widać (STF jest transparentny). Pozdrawiam i życzę wytwałości w boju - bo niestety duet wysokie filtry + minerały nie zawsze się spisuja optymalnie.
Aż mąż o 3.30 wstał z łóżka zapytać czy mi nie odbiło przypadkiem, że tyle siedzę przed kompem 

a na reku dosc ciemny... I teraz szczerze pisząc, to dla mnie ivory wpada w bez :/