![]() |
#4111 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VI
Właśnie wróciłam z pracy. Dwa dni pod rząd po 12 godz. Padam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4112 |
Wtajemniczenie
|
Niemiecki na bank zna świetnie Sabbath. No i chyba Gryx też?
Boskie historie autobusowe ![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-12-11 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę, że mój temat ulubiony poruszono ![]() Dorzućcie moje drogie Panie wspaniałe zapachy unoszące się w autobusowej/pociągowej przestrzeni: niedomyte ciała, stary pot, tłuste włosy, strawiany akurat alkohol parujący przez pory skóry, brudne skarpetki, płaszcze nie prane od 5 sezonów... Boże, jak się cieszę, że mam wreszcie własne auto ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4114 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiecie kto poluje na Glorię?
Znalazłam u mnie w małej perfumerii zestaw Gloriowy 50 edt + 30 body mist (chyba), w całkiem fajnej cenie. Jakby ktoś chciał to mogę zakupić.
#4116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4117 |
Zakorzenienie
|
186zł, ale dziewczyny mówią, że stoi i stoi i może szefowa jeszcze obniży, bo ostatnia sztuka. Ja raczej sobie nie kupie, ale żal jak taka perełka stoi i nie wiadomo komu się trafi.
Dzisiaj raz psiknięta, ale pierwszy, bo sprzedawczyni też pierwszy raz wąchała nawet.
#4118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej z tych odorków nienawidziłam zapachu przetrawionego alkoholu. Taka specyficzna słodkawa woń kojarząca mi się z majonezem. Bożesz ty mój, aż mi się dźwigało ![]() Też sobie tłumaczę, że autko w takich momentach to plus. Ale nie bardzo mi to pomaga na optymistyczne spojrzenie na mój kurs ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://cgi.ebay.com/GIFT-SET-GLORIA-...QQcmdZViewItem To taki zestaw jest. Tylko pudełko lekko przykurzone. Myśl, myśl.... ![]() Niech ktoś ją weźmie..... bo jak nie to będzie moja, a nie za bardzo teraz o zakupach pachnących mogę myśleć.
![]() |
#4121 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() TU jeden z moich ulubionych artykułów na pokrewne tematy. Cytat:
![]() Zdaje mi się, że wiem, jak to się mogło stać... ktoś sparodiował fragment podręcznika, kto inny to przeczytał, wziął na serio, oburzył się i skopiował w inne miejsce w internecie, dodając nazwisko autorki. A co z tego wyszło: nieprawda + personalia = rzeczywiście niedopuszczalna sytuacja. A inna sprawa, że środowiska, co lubią przygotowywać do życia w rodzinie, zwykle miewają swoje ideologie, nie tak znowu bardzo odległe od ww. parodii. I przypisanie im autorstwa tego tekstu mogłyby uznać za mniej obraźliwe, niż osoby o poglądach zupełnie odmiennych. Może wyjąwszy tego "dziubdziusia", kawałek o grzesznicach, czy mężowskie gatki, których pranie uszczęśliwia - w tych miejscach absurd zdaje się najkrwawszy. ![]() Ale zgadzam się w 100%, że przy przytoczonym tekście nazwisko nie powinno się znaleźć. Cytat:
![]() W czasach studenckich podróżowałam na uczelnię tramwajami i nawet nie próbowałam szukać miejsca siedzącego - ledwo się siadło, podbiegała rączo jakaś siwiuteńka pani i "zawisała" nade mną, czepiając się tych górnych uchwytów. ![]() A moja koleżanka - też jadąc na uczelnię - czytała raz książkę i się najnormalniej w świecie zaczytała, nie zwracając uwagi na nic dookoła. I nagle słyszy nad sobą: "Patrz Krysiu, jaka niewychowana dziewczyna, udaje że książkę czyta żeby starszym ludziom miejsca nie ustępować". ![]() Nie pamiętam, co koleżanka odrzekła, ale chyba się wkurzyła i miejsca nie oddała. Cytat:
![]()
![]() |
#4122 |
Zakorzenienie
|
Kochani, ile kosztują masła The Body Schopu w Polsce? Na allegro ceny są bandyckie. Jeśli w podobnej cenie miałabym w sklepie, to wymyślę jakiś bardzo poważny powód, dla którego muszę wybrać się do Bydzi (tam mam najbliższy TBS). Przyjemność z osobistego gmerania w testerach i obwąchania asortymentu bez porównania większa niż ze stania w ogonku na poczcie
![]()
#4124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vesenko - kupowałam w zeszłym roku to duże opakowanie, zapach kokosowy - płaciłam 65 zł. Te z limitowanych serii np. świątecznych były p 75 albo 85 zł ( nie pamiętam dokładnie)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
Pewnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | ||||
BAN stały
|
[quote=Margot45;10045387]Princesko - facet w różowych koronkowych stringach jest the best
![]() quote] To co mial do zaoferowania na pewno nie bylo the best ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Btw - zrobimy dwuosobowy zlot ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4129 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
![]() ![]() ![]() trafiony-zatopiony
![]() |
#4130 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak dobrze, że dzis piątek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4132 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Nooooo .... ![]() A z avatarka oczęta takie niewinne patrzą . Natychmiast go zmień ![]()
#4133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Fokusie ![]() Czasem bywam w Bydzi służbowo, możemy polatać ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-12 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Kota moja byl dzisiaj odkryl w sobie umilowanie do zieleni. Pozna noca odkrycie zostalo dokonane, po czym widocznie splynela na niego laska dzialania. Cos mi sie tam przez sen szamotalo w kuchni, ale czy ja pierwsza lepsza narwana jestem zeby zaraz wstawac i sprawdzac. Rano do kochni zawitala jesien, liscie, liscie, jeszcze raz liscie. ( szkoda tylko, ze zielone ) Tak oto wyglada moj kwiatek ulubiony, od lat pielegnowany czule. Czy Kote mozna bic ? Profilaktycznie, wychowawaczo ? I czemu u licha wygryzl tylko te posrodku ? Maja koty jakies systemy wygryzania? Jak ja mam dom przed kotem bronic? Mam rzeczowe ( jak nigdy ) pytanie odnosnie Poczty Polskiej. Otoz wczoraj wygralam dwie odrebne rzeczy na Allegro ( male ) i za kazdym razem sprzedawca zyczy sobie 15 zl za przesylke. Czy to jest przesada, czy mi sie wydaje ? Czy Poczta sie znowu podnosi ( cenowo ) ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kota bijać nie wolno. Ewentualnie obedrzeć ze skóry, ale tylko jeśli zasłużył ![]() A kwiat Twojej pielęgnacji teraz z gołą rzycią chodzi, bo kot obgryzł go tak jakoś strategicznie ![]()
![]() |
#4136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam, nie śmieję się z nieszczęścia Twego (a raczej Twego kwiatka), ale ze sposobu w jaki opisujesz przytrafiające Ci się przygody. Jesteś Nasturcjo (Ty i Twoje posty) najlepszym rozśmieszaczem/poprawiaczem nastroju na forum ![]() A kwiatek wygląda teraz bardzo oryginalnie, kota nie bić, jeno pochwalić za kreatywność i dobry gust ![]() Cytat:
![]() |
#4137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Pochlebstwa z rana podrzucaja do kawy. ![]() Dobrze, ze nie slodze ;-) Dziekuje, jestem na tym zakrecie, ze sama nastroj musze sobie poprawiac i z perspektywy usmiechu na swiat patrzec. Inaczej, czarna dziura, czarna rozpacz i szara codziennosc ![]() Chociaz wlasciwie, zycie tak w ogole jest piekne ![]() Z wysylkami, no wlasnie, wkurza mnie to. Kupuje sporo i ceny za przesylki 10, 12 zl ( niby priorytet paczka, ale tak wlasciwie licha kopertka podszyta reklamowka z biedronki i znaczek za 4 zl ) to jeszcze znosilam bez oka mrugniecia ( chociaz nerwowo juz drgalo ). Ale 15 zl zaczyna mnie burzyc. Dwoch roznych sprzedawcow, dwie rozne rzeczy. Mialam przeczucie, ze moze Poczta podyzki montuje. KomEwo ( albo lepiej Ewo solo ) nie, to nie jest za pobraniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki przekaz mam w głowie zakodowany i zdecydowanie lepiej mi się żyje dzięki temu ![]() Cytat:
![]() Ja jak wysyłałam przesyłki, co prawda dość ciężkie, to płacę właśnie koło 14-15 zł. Tylko nie pamiętam już czy ubezpieczałam czy nie.
![]() |
#4139 |
Zakorzenienie
|
NASTURCJO P.
Jak wyślą rzeczy paczką priorytetową, to ona kosztuje min.10 zł. jak sprzedawca chce mieć potwierdzenie odbioru, to opłaca dodatkowo 1,80 lub1,90 (nie pomnę bom juz stara) jak ją ubezpieczy to jeszcze dopłaci cosik - no i pewnie policzył sobie za kartonik i bąbelki ten sprzedawca. jak wyśle listem, to trochę drogo policzył (chyba, ze priorytet polecony i ubezpieczony w dużej A4 kopercie z bąblami) Kot Twój Nasturcjo na drzewie chciał posiedzieć ! Więc sobie kwiata do tego przysposobił. Jak postawisz choinkę - będzie siedział na choince (widać nie mógł się doczekać). Szeflera powinna dać się odratować. jak jej czubek obetniesz to ładnie powinna z boków powypuszczać pędy. (O ile to szeflera jest, bo starczy wzrok może mnie mylić)
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-12 o 10:50 Powód: podkreślenie |
![]() ![]() |
![]() |
#4140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Że też na to nie wpadłam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.