|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów.
Cytat:
g r a t u l u j ę !!! A ja już jestem po najnowszym "Quantum of Solace".... ale za bardzo mi się nie podobał, nie mogę ścierpieć tego nowego aktora Daniela Craig, po prostu go nie lubię.
|
|
|
#782 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mój "stary" też lubi Bonda oglądać. ![]() Maddie,póki co mamy spokój na wątku,oby tak dalej.no,chyba że tak jak piszesz wkońcu któraś sie zbuntowana przyleci i zrobi jatke.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2008-12-12 o 16:16 |
|
|
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#785 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
Impersona, gratuluję!
A ja zadzwoniłam na policję,przyjechali,spisa li dzieciarnie,cośtam cośtam i pojechali. A dzieci znowu strzelają beznadzieja
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
kalina- ja bym zadzwoniła raz jeszcze- dzieciarnia spisana, więc wiedza kto to, mogą wyciągnąć konsekwencje.
Ja Bonda ubóstwiam, chociaż najbardziej te z Connerym, z Moorem najsłabiej. Bałam się nowych Bondów, byłam sceptycznie nastawiona, ale Cassino Royale pokochałam. Quantum mnie trochę rozczarował. |
|
|
|
#788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam na szczęście (czasami na nieszczęście) sąsiada, który jest większym moherem niż my wszystkie razem wzięte, więc taka dzieciarnia długo by się nie uchowała..
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bywa i tak. W życiu pozawizażowym również się nie wtrącam, hołdując zasadzie pilnowania własnego ogródka. No ale forum to co innego przecie
|
|
|
|
|
#791 |
|
Gość
|
Czytałam to i mi się to w głowie nie mieści....
![]() Mając 15 lat nie jest się przygotowanym na ciążę. Przecież niezależnie od metody można wpaść.. Maddie - Pięknie dziękuję. Oboje z moim przyjacielem mamy takie poglądy. Lexie - wyrazy współczucia, że takie kwiatki musisz czytać. I gratuluję cierpliwości. Impersona - gratuluję Bonda lubię, ale w wykonaniu przed ostatniego aktora - Pierce Brosnana i Seana Conerego. Moje ulubione filmy Bonda to - GoldenEye (klasyk), Tomorrow Never Dies, Licence to Kill (dobry film z Timothy Daltonem), The World Is Not Enough (zabójcza piosenka Garbage - |
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.ja czasem za bardzo się identyfikuję z życiem realnym tu na forum.czasem mam dni kidy olewam wsztstko,a czasem zbytnio się przejmuję. walczę z tym od dawna,ale chyba taka jestem. |
|
|
|
|
#793 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Choć nie do końca uważam, że seks tylko po ślubie jednak szanuję Twoje zdanie i życie w zgodzie z własnymi przekonaniami Co do tamtego wątku - cycki opadają. Poważnie .Cytat:
Czasem też zapominam, że to w gruncie rzeczy tylko wizaż..
Edytowane przez Maddie Czas edycji: 2008-12-12 o 16:59 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem wam, że ja wiele historii na wizażu odbieram zbyt empatycznie - zwłaszcza jak czytam o zdradzach, porzuceniach, bo wiem że każdemu to się może przydarzyć. Ostatnio taką historią był temat poziomki, przy którym prawie płakałam nad tym, jakie te chłopy potrafią być wredne - i nawet zaczęłam na swojego tżta prychać ze złością. A to tylko wizaż... Impersono, gratuluje wygranej Ja uwielbiam Bondy, ale właśnie z Moorem uważam za majstersztyk
|
|
#795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aż mi antenka w berecie smętnie zwisa z tego opadnięcia kończyn wszelakich. Idę może coś podziergać to się uspokoję Ma ktoś zaparzoną melisę?
|
|
|
|
|
#796 | |||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja co prawda za Bondem nie przepadam, ale i tak bym się ucieszyła Zawsze można kogoś obdarować ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby być zwartą, gotową i żywą do dyskusji
|
|
#798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, jak można tak dziecinnie jak tam określać osoby o odmiennych poglądach? Ludzie chyba nigdy nie przestaną mnie zadziwiać
|
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I już się przyzwyczaiłam do tego, że co wątek to mam opad szczeny i innych częsci ciała ![]() Kurcze, dziś Titanic, Madagaskar, i jeszcze 'Gwiazdy jeżdżą po Dodzie', co wybrać, co wybrac?
Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ... Edytowane przez Elliannia Czas edycji: 2008-12-12 o 17:49 |
|
|
|
|
#800 |
|
Gość
|
Ja polecam Magadaskar - pingwiny wymiatają.
|
|
|
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Chetnie przylaczylabym sie do waszego watku- temat mi bardzo odpowiada, a zaraz wytlumacze dlaczego ![]() Otoz, przez ponad 2 lata mialam okazje uczyc mlodziez w polskim gimnazjum...z pracy zrezygnowalam z powodow czysto osobistych, ale powiem szczerze, ze bylo mi to bardzo na reke i cieszylam sie jak glupia.... przykro sie przyznawac, ale nauczyciele tez tak czasem maja...w koncu jestesmy tylko ludzmi ![]() ale do rzeczy... praca z arogancka i pyskata mlodzieza dala mi tak do wiwatu, ze przestalam wierzyc w to, iz istnieje jeszcze wogole ambitna, rozumna mlodziez (na przyklad taka, jaka pamietam ja z czasow liceum )Zrobilam sie na tyle moherowa, ze najchetniej wyslalabym cale to towarzystwo na Sybir, albo d pracy w kamieniolomach i przysiegam-nie mialabym nawet najmnijeszego wyrzutu sumienia! To co mialam okazje widziec i sluchac przechodzi ludzkie pojecie...nie bede sie rozpisywac, bo nie pozwala mi na to ograniczenie czasowe, ale nie raz bylam w pracy w glebokim szoku, a co najgorsze mlodziez czuje sie bezkarna, bo tak na prawde nic im nie grozi a obrywa sie wlasnie za ich wybryki najczesciej wlasnie nauczycielom. Bo przeciez to nasz zawod, to my powinnismy wychowac ich tak i siak itp, itd...rece opadaja.... na szcezscie to przeszlosc, a praca w szkole mi nie grozi, jak i rowniez ogladanie polskiej mlodziezy, bo mieszkam poza granicami Pl, ale coz z tego, skoro widze, ze tutaj nastolatki wcale nie sa lepsze.... Czasami ogarnia mnie dol, lek i panika, bo strach nawet pomyslec co bedzie sie dzialo za kilka, kilkanascie lat ![]() Jak patrze na 16latki i porownuje co robia i czym sie interesuja w wolnym czasie, a co robilam ja w ich wieku to mnie dreszcz przechodzi. No, ale koniec tego wywodu, mam nadzieje, ze nikogo nie zrazilam i da sie to podczepic pod temat ![]() Obecnie jestem mama malego szkraba. Wyczytalam tez, ze rozmawialyscie o imionach, a moj synek ma na imie nie Oliwier, nie Oskar czy Alex, a Edward bo oboje z mezem uznalismy, ze chcemy imie proste, nie dziwaczne i niezbyt popularne i uznalam, ze to kolejny powod by sie tu odezwac . pozdrawiam was moherki Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2008-12-12 o 18:06 |
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem, byłam w kinie, na Titanicu też, i dlatego się zastanawiam co oglądać drugi raz (no w przypadku Titanica n-ty
, ach te lata młodosci w podstawówce )Wizaż i tak w międzyczasie, reklamy pozwalają na czynne uczestnictwo ![]() A propos, a może nie a propos, tylko tak na marginesie: Mój tż ma koleżankę z netu, i dziewczyna się do MNIE bardzo przywiązała... opowiada mi swoje problemy, zwierza się itd... ma 18 lat, dwa miesiące temu przeżyła 1 raz, facet jest jej oddany jak pies, kocha ją nad życia, z tego co ona pisze to z wzajemnoscia... była u ginekologa wcześniej, już od 8 miesiecy stosuje plastry... I wyobraźcie sobie, dwa dni temu napisała do mnie że miała krwawienie mocniejsze w środku cyklu, w jednym dniu, z jakimiś skrzepami. Myślałam że to tylko zwykłe krwawienie śródmiesięczne, bo takie się zdarzają, ale posłałam ją do ginekologa oczywiście... i właśnie mi napisała, że okazało się że to krwawienie to było poronienie płodu, który miał mniej niż tydzień... jestem w totalnym szoku... Bogu dzieki że jej nic nie zagraża... w każdym razie lekarz jej tak powiedział... i ja też mam nadzieję że to nie wpłynie na jej przyszłe zajście w ciąże...
|
#804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#805 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Jak się ma spiralkę, to takie poronienia, to norma.... co jakiś czas oczywiście.
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ogromnie szokuje to, że ona te plastry miała i nie zapewniły całkowitego zabezpieczenia, a mało tego, to przez nie doszło do poronienia (tak powiedział lekarz)... ja się teraz zaczynam bać, bo biorę tabletki, i jak zajdę, a nie będę wiedzieć, i będę brała dalej to też mogę poronić...
|
|
#807 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do meliski - mam, mam, nerwus jestem
|
|
|
#809 |
|
Wtajemniczenie
|
nie jestem z tego watku ale podczytuje was czasem
![]() z niektórymi poglądami się zgadzam z innymi nie... a do napisania tutaj skłoniło mnie własnie to poronienie o którym koleżanka wyżej wspomniała i powiem wam ze na zajeciach z biomedyki ostatnio sie dowiedzialam że co druga kobieta przechodzi poronienie nie wiedzac o tym a niektóre nawet kilka razy i jest to naturalne tylko nasze nieuswiadomione spoleczenstwo o tym nie wie, są to poronienia zazwyczaj w pierwszym/drugim tygodniu po zapłodnieniu i nie wpływaja na pozniejsze ciaze! tak wiec kolezanka moze byc spokojna! |
|
|
|
#810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jako ciekawski moher muszę zapytać - z którymi poglądami się nie zgadzasz?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

g r a t u l u j ę !!! 

beznadzieja

Ja mam na szczęście (czasami na nieszczęście) sąsiada, który jest większym moherem niż my wszystkie razem wzięte, więc taka dzieciarnia długo by się nie uchowała..
chociaż z zasady również nie wtryniam nosa w nie swoje sprawy, ale co sobie pomyślę, to moje.

Pięknie dziękuję. Oboje z moim przyjacielem mamy takie poglądy.
I gratuluję cierpliwości. 
jednak szanuję Twoje zdanie i życie w zgodzie z własnymi przekonaniami
Ja uwielbiam Bondy, ale właśnie z Moorem uważam za majstersztyk