|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Ewuś - Politechnika Świętokrzyska
no ja znalazłam na następny raz cudną gejszę w czarno-bieli z mieczem samurajskim a teraz robię słowika/skowronka/koliberka tylko matula musi zaakceptować wzór rozumiesz agolku - tzn. laptopa kupiła matula do domu, ale ja mam dostać później tego nowszego a oni mają wziąć tego mojego roczniaka na lędźwiach... jak znajdę coś podobnego to wkleję współczuję brzucha jakaś tableteczka może i kąpiel gorąca? chyba wkleję ci wzór jak mi Kasia wydrukuje w pon. bo wszystkie galerie tatuaży poblokowane
Plus Size-owy wątek gadulcowy ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-12-13 o 14:58 |
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś-niedaleko,bo tylko do Kolonii,ale ja sie boje jechac windą,a co dopiero latac samolotem
![]() JAbłuszko- klipy kupiłam na allegro,jesli chcesz podam Ci link do aukcji,w ogóle dzis miałam sen ze przyszły te klipy które były jakimis blond sznurkami,które musiałam prostowac i wtedy ze sznurka robiły sie kilka pasm włosów JAbłuszko,śliczny av Byłam dzis z siostra i kolezanka na takim targowisku z ciuszkami,i widziałam tyyle fajnych rzeczy Rozglądałam sie za sukienką studniówkową,bo ide z TZ w lutym jako osoba towarzyszcząca A teraz wróciłam do akademika,wizazuje,pije zieloną ciepłą herbatkę i rozkoszuje sie faktem,ze w tak wietrzna pogodę nie musze sie nigdzie pałętac
|
#2403 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję i Tobie życzę tego samego Cytat:
Ale może weź sobie jakąś melisę na uspokojenie są takie cukierki do ssania Validol, wlasnie z melisy. Po co się stresować . No albo pomysl o Weinachtsmarkt - w Kolonii jest piękny. Btw - zazdroszcze, dawno nie bylam w tamtych rejonach i troche za nimi tesknie .
|
||
|
|
|
#2404 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie problem nie lezy nawet w zapominaniu tylko w klasycznym odkladaniu na ostatnia chwile...gdybym zapisywala sobie zadania na kazdy dzien i sumiennie je wypelniala to podejrzewam,ze mialabym znacznie wiecej czasu i tyle samo mniej stresow... ![]() Musze tylko kupic ladny organizer ![]() Cytat:
enjoy! ![]() Cytat:
![]() trzymam kciukasy za oceny, na pewno bedzie dobrze Cytat:
a co do "czegos robionego" - moi rodzice tez najbardziej ciesza sie z takich prezentow z inwencja, twierdza,ze to bardziej "od serca"...w sumie cos w tym jest, w koncu chyba bardziej trzeba sie zaangazowac w robienie prezentu niz w jego kupno choc oczywiscie roznie bywa... ![]() Cytat:
![]() Mi tez sie marzy tatuaz,jakis maly, na lopatce... planuje w nowym roku zrobic... tylko musze powaznie pomyslec nad wzorem, chcialabym cos w klimacie buddyjskim, symbolizujacego spokoj i rownowage albo konsekwencje bo te cechy najbardziej mi imponuja i wciaz nad nimi pracuje... ![]() Cytat:
![]() dziekuje chcialam siebie i Was wprawic w swiateczny nastroj...![]() Cytat:
Cytat:
hehe, ja swojej chyba nie powiem jak zrobie tatoo...jak zauwazy sama no to luz, ale ona lepiej akceptuje stan faktyczny niz to co dopiero moze nastapic wiec wole uswiadamiac ja po fakcie... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzien doberek tak w ogole ![]() ja dzis pospalam do 10 i poki co siedze w domku i tak mi dobrze To sie poucze, to poogladam tv,poczytam czy poslucham muzyki, pelen relaks![]() Niestety zaraz to sie skonczy bo musze mknac do pracki... no,ale ilez mozna leniuchowac z drugiej strony :P Jutro pracuje rano, a wieczorem planuje koncert Fisza i Emade o ile uda mi sie skombinowac biletsy - jesli nie, relaksonauka w domku czeka ![]() A propos swiat, mnie rodzice poprosili o konkretne propozycje - zazyczlam sobie prostownice bo moja ma juz ponad 3lata i lekko nie domaga:P przejrzalam watek prostownicowy na Wizazu i mam juz pewne typy, ale moze Wy moglybyscie dodatkowa szczegolnie jakis model mi polecic? ![]() Buzka, milego dnia Plotkary EDIT: ejjjjj no!
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2008-12-13 o 15:45 Powód: taki se dopisek emocjonalny;P |
|||||||||||
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie bede spedzala swiat w Kolonii,a w okolicach,ale lot jest tylko do Kolonii,a niestety nie ma pod dom rodzinki,hihi, wracam 2stycznia,na sylwestra nie bede z TZ ale w sumie zawsze jakis plus,nie bede musiała sie martwic w co sie ubiore,latac za jakims ubraniem,makijazem,nie spije sie=zawsze plusy![]() Jabłuszko- http://www.allegro.pl/item503835330_...0_kolorow.html
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
jabłuszko - no ja też tak twierdzę, ale nie będę się z siostrą kłócić jak nie chce nic pod choinkę to nie
no ja będę na lędźwiach robić jak już mówiłam ja chciałam coś chińskiego/japońskiego żeby potem połączyć te klimaty zakochana jestem w tej kulturzemoi rodzice są bardzo tolerancyjni jak powiedziałam mamie, że chce tatuaż to powiedziała, żeby to było coś ładnego
|
#2407 | |
|
Raczkowanie
|
![]() a ja tez poszukiwalam kalendarza, ale dostalam ostatnio od taty no i juz nie szukam. ale w empiku jest pelno ladnych Cytat:
no tak, ja zawsze latam z berlina i do kolonii to tylko godzinka uciekam juz wiec zycze milego wieczorku
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2408 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Malinka-Fajno masz z tatuażem ;] Tylko nie zapomnij potem pokazać nam jego oblicza ;p Orzeszek-W gruncie rzeczy jazda samolotem może być dość przyjemna. Te widoki,zastrzyk adrenaliny ^^ Jabłuszko- No właśnie od początku nie chodziłam i z powodu lenistwa,samopoczucia jak i rozjazdów Teraz mam skierowanie na rehabilitację z powodu rzeczywistej skoliozy +usprawiedliwienie ,chce iść w poniedziałek załatwić ww acz się niepokoję po 'lekturze' regulaminu,że przy długotrwałej wcześniej nieusprawiedliwionej absencji skreślają z listy.. ![]() Sobota upłynęła pod znakiem wszechobecnego spokoju. 'ruszyłam' z przygotowaniami do koła, zaczerpnęłam świeżego dżdżystego powietrza na spacerze po lesistych obrzeżach dzielnicy. Teraz relaksu ciąg dalszy No i wypadałoby się pod kurować, tzn. coś sobie tchawicę zaprawiłam i odzywa się suchotniczy kaszel:/ Ale pal licho 'do wesela się zagoi' xD Ps; obiecałam,że się "pochwalę" więc...;> http://img523.imageshack.us/my.php?i...utek022wq0.jpg http://img516.imageshack.us/my.php?i...utek023nx1.jpg iiii.. http://img167.imageshack.us/my.php?i...utek019zc3.jpg http://img145.imageshack.us/my.php?i...utek021ob9.jpg no jak mogłam im nie ulec Poza tym, Miłego wieczoru dziewczyny |
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jabłuszko - Ja mam dobrą prostownicę z Grundica,kosztowała chyba z 120zł ![]() Orzeszku - Ja tu ostatnio tak rzadko zaglądałam,że nie wiem dlaczego i gdzie Ty wyjeżdżasz? ![]() Schism - super sobie rzeczy sprawiłaś . a ta bluzeczka z kotem mmmm ![]() Wpadłam życzyć miłego dnia wszystkim nawet słoneczko wyszło,bardzo dobrze,bo wczoraj było strasznie ziiiimno,0 stopni ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2410 |
|
Raczkowanie
|
Witajta
![]() U mnie sliczna pogoda dziś, wiec wypadałoby zaliczyc jakis rowerowy spacerek
|
|
|
|
#2411 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dzien dobry laleczki, ja wlasnie wstalam, po 10 ostatnio spie i spie.. Wczoraj 6 h po miesice latalam, kupilam prezent dla ojca TZ i jeszcze mi tylko moj tatko zostal..Od kozakow mnie tak bola podeszwy dzis,ze chyba do konca zycia obcasow nie zaloze..![]() zjem sniadanie i znowu na zakupy ![]() milego dzionka
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry Słoneczka
Yerba- ja juz zaliczyłam spacerek,nie rowerowy ale na nózkach i mam zamiar pózniej tez jeszcze sie gdzies przejsc,bo pogoda cudowna i nastraja optymistycznie nawet![]() Agness- na Święta do Kolonii,jej to juz nie w ten tlyko w nastepny poniedziałek A Tobie sie kolezankko baciki naleza,bo nie piszesz nic co tam u Ciebie![]() Schism-zakupy świetne:ślina: Halo ,halo,gzie jest Lolcia,Mango,Nefre? Leniuchy,zaniedbujecie nas ,ładnie to tak?Ja po spacerku wróciłam naładowana dosc pozytywną energią nawet, teraz biore sie za przepisywanie notatek i moze nawet sie cos poucze Współlokatorka jedzie dzis do domu wiec bede miała spokójPoćwicze cos,poczytam,powizażuję i tak zleci niedziela. TZ jednak nie przyjechał do mnie,zobaczymy sie wiec w czwartek jak pojade do domu,bo wpiatek nasz wydział nie ma zajec i wtorek tez mam wolny własnie sobie przypomniałam,zyc nie umierac Jutro zamiast na wykład o 7.30 pójde do biblioteki,(aczkolwiek troche pózniej ) poszukac ksiazek na prace zaliczeniową,referat o uniwersytetach od 14 do 18 w...
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszku- ja zaniedbuję? jaaaaaa?! ;D cały czas czytam, podczytuję i od czasu do czasu daję znaki życia, ot co!
![]() A tak poważnie to siedzę w domu i zakuwam na wtorkową anatomię. TŻ cały weekend w pracy, bo miało być tak, ze ja w pracy i on wpracy a wyszło,że ja jednak nie poszłam, a on już się zapisał i o ![]() Wczoraj kupilam juz prezenty pod chodzinkę Kupujętylko mamie mojej kochanej <3 i chrześniakowi. Tyle tylko wystarczy z mojej kruchej, studenckiej kieszeni ;(Teraz uciekam na spacer Miłej niedzieli
|
#2414 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no się wie ze mamie musi się podobać chociaż ja podejrzewam ze nie będę się mojej zwierzać ze swoich planów niecnych, dowie się po fakcie zapewne ![]() Cytat:
najlepiej teraz kreacji poszukać bo jest bardzo dużo sukienek przed Sylwestrem Cytat:
bajer Cytat:
ja to do Turcji 2 godziny z kato leciałam ![]() Cytat:
w empiku cała masa Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam taką pogodę, wtedy nie przeszkadza mi nawet ze jest zima ![]() Cytat:
w ciepłym łóżeczku jest tak fajnie udanych zakupów Cytat:
ja w sumie podobnie, pewnie w piątek na uczelnię nie pójdę czyli kończę zajęcia w środę ![]() owocnej nauki wróciłam przed chwilą z Gliwic, wcześnie bo TŻ poszedł an jakiś kurs wczoraj też było śmiesznie, bo przyjechaliśmy do akademika i TŻ poszedł na wigilię swojego stowarzyszenia studenckiego,a ja siedziałam sobie u niego i przygotowywałam się do zajęć na przyszły tydzień wrócił przed 22 dopiero i poszliśmy na imprezkę nie byliśmy długo, ale trochę się pobawiliśmy dziś z trudem zwlekłam się z łóżka, ale spacerek na dworzec mnie obudził ![]() nie wiem jeszcze co będę dziś robić, może się pouczę trochę i pewnie również polenię ![]() miłego niedzielnego popołudnia |
|||||||||
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
A ja cały czas podczytuję,ale jakoś się nie odzywam
szukam właśnie atrakcji w Krakowie żeby nudno nie było przez te kilka dni przed sykwestrem .Z tż-etem mi się układa świetnie a ja właśnie mam jakieś problemy żołądkowe ,no nie wiem może grypa żołądkowa,ale bez wymiotów i biegunki co zjem to mi niedobrze i czuję jakbym miała pełnyyy żołądek .W szkole w sumie całkiem nieźle,mogło byc gorzej,no ale iii lepiej postaram się na koniec roku a teraaz czas tatam; na świąteczne porządki prezentów w tym roku nei kupuję,ponieważ sylwek mnie spłukał
|
#2416 |
|
♥
|
witam
![]() u mnie w szkole prawie wystawione oceny z 2 przedmiotow nie wiem co mam ale w poniedziałek sie dowiem bo np w czwartek pisałam 2 spr z matmy i w piatek jeszcze jeden choc w nastpenym semestrze postram sie podwyższyć te 4 które mam na 5 ja nawet nie wiem co chce na świeta . Wczoraj kupiłam prezent dla mamy i dla kolezanki( bo zas te głupie losowania w klasie) kupiłam jej etui na telefon z nici i ołówek . boz jakie to drogi ciekawe jakim cudem miałam sie zmiescic w 30 zł(ona uwielbia nici |
|
|
|
#2417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dokladnie ![]() Edit: Ewuś, ja uzywam gmaila i czasem tego kalendarza, ale nie wiedzialam ze mozna sobie wyslac przypomnienie :-> Jak to zrobic?
Edytowane przez yerba Czas edycji: 2008-12-14 o 21:24 |
|
|
|
|
#2418 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oby i z brzuszkiem się polepszyło Cytat:
u mnie jak takie historie z prezentami były to sie drobiazgi dawało ![]() Cytat:
![]() tak jak przewidywałam dzień mi minął pół na pół po nadrabiałam trochę zaległości w oglądaniu seriali ale i potłumaczyłam trochę oraz poczytałam materiały do magisterki zrobiłam bibliografię książek anglojęzycznych które by mi się przydały i teraz kombinuję skąd je wziąć bo w okolicznych bibliotekach niet chyba się zwrócę do któregoś z wykładowców miłych snów Dziewczynki
|
||||
|
|
|
#2419 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry laleczki,
ja juz sie zbieram do pracy powoli. Cos mi sie zle spalo dzis...dlugo nie moglam zasnac.. teraz dokanczam kawke i jem banana bo jakos nie moge w sibie wmusic nic wiecej. milego dzionka, w przyszlym tygodniu Swiata
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby się samopoczucie polepszyło9 ![]() dzień dobry ![]() u mnie pogoda bajeczna, ale obserwuję ją zza okna bo mam wolne (jak co poniedziałek ) wiec siedzę na razie w domu chyba okna dziś umyję, jeszcze 3 mi zostały w sumie, szkoda to odkładać na nie wiadomo kiedy miłego dnia
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Już praktycznie wszystko pozaliczane,na szczęście z tej biologii mi się udało oceny co prawda nie najlepsze,ale wiem,że to moja w większości wina Z TŻ-tem również się dobrze układa,zastanawiam się co mu kupić na święta,chcę jakiś drobiazg,bo zaraz w styczniu ma urodziny,może coś doradzicie? I w ogóle właśnie spędziłam godzinę na rowerku stacjonarnym,mimo,że miałam dziś 8 lekcji,to dałam radę jechać w szybkim tempie,i chyba trochę za dużo kcal spaliłam ![]() Właśnie piję capuccino i se odpocznę .Miłego wieczorku .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2422 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
![]() Praca sama do mnie przyszła i w srode wyjezdzam na dwa dni do Austrii Bardzo się cieszę, bo przed świętami przyda się gotówka Ależ padnięta jestem, a jeszcze muszę troszkę popracować przy kompie... Dobrej nocy wszystkim
|
|
|
|
#2423 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Austria zima to pieeekna sprawa.... hej laleczki moj dzien dzis minal oki musze przyznac, roboty akurat, po pracy zrobilismy sobie z tz pare eksperymentalnych drinkow i czuje sie taka snieta jakos jak ja wstane jutro... w poniedzielek drinki..no tego jescze nie bylo![]() ide sie juz polozyc i poczytac,mma nadzieje ze szybko zasne ![]() kolorowych
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj do szkoły tylko na 3 lekcje jechałam,także poniedziałek minął mi mega szybko,zresztą zawsze mi mijają,ale ostatnio jestem jakaś zmęczona strasznie,może przez pogodę,może nie..sama nie wiem,w każdym razie z żołądkiem znacznie lepiej u mnie
ale mam jakieś problemy z podrażnieniem pod prawą pachą no i jestem zapisana w środę do dermatologa,zobaczymy co to będzie..W domu trochę problemów się namnożyło,mój tata miał wypadek i siedzi do stycznia na l4 straszne katorgi,szczególnie że pije,sumar sumaru,dostał w tym miesiącu kopertę z wypłatą a w niej 0zł 0gr! a tu same opłaty,święta,eh..w dodatku jego praca i tak wisi na włosku,nie wiem jak to wszystko bedzie,dobrze że przechodzę przez to z Tz-etem On jest stale przy mnie,na każdym kroku,wspaniale jest miec taką dobrą duszyczkę obok poszłabym sobie na zakupy,a tu nie ma za co,muszę pracowac jakoś żeby na sylwka zarobic,ciężki los wigilia jak zwykle pewnie będzie taka sama jak co roku..czyli mało ciekawa..ok.nie będę już truła,bo tylko narzekam i narzek![]() Generalnie jakiś mało ruch tutaj ostatnio,ciekawa jestem gdzie Emilka i nadal zadaje sobie pytanie,where are you Sathi
|
#2425 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tam jest mega wątek z propozycjami prezentów dla TŻ-a ![]() Cytat:
![]() lenić to się nie leniłam, bo sprzątałam i uczyłam sie oraz byłam na angielskim i na zakupach (znowu ) Ale fajny taki dzionek czasami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a Sathi to zaginęła chyba na dobre ![]() Współczuję Ci strasznie Kochana tej domowej sytuacji dobrze ze TŻ Ci pomaga i ze masz możliwość dorobienia sobie na własne wydatki... jakby co to zrobimy sobie wizażową wigilię, lepszą od tej prawdziwej, trzymaj się u mnie jak już wspominałam dzień dość pracowity najważniejsze ze okna umyłam, w końcu mam z głowy (przynajmniej u mnie, bo jeszcze mnie u rodziców czekają prawdopodobnie ) Idę zaraz spać bo jutro na 8 ![]() dobranoc
|
|||||
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry i miłego dnia
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
także witam i uciekam ;*
Lolciu - nie martw się. Najwazniejsze, ze masz TŻ u boku. Przechodzilam przez to samo ;*
|
#2428 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() no jakos wstalam i nawet sie niezle czuje mam nadzieje,ze juz tak pozostanie do konca dnia![]() milego dnia laleczki
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
.
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
schism- jak zrobię to pokaże
jaki kot ![]() Ewuś - nie no na śląsk mnie nie wywiewa za daleko od rodziny Lolciu - uszy do góry, pierś do przodu i Tż przy boku
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

no ja znalazłam na następny raz cudną gejszę w czarno-bieli z mieczem samurajskim
a teraz robię słowika/skowronka/koliberka

Rozglądałam sie za sukienką studniówkową,bo ide z TZ w lutym jako osoba towarzyszcząca 

.

ale w sumie zawsze jakis plus,nie bede musiała sie martwic w co sie ubiore,latac za jakims ubraniem,makijazem,nie spije sie=zawsze plusy

zrobiłam bibliografię książek anglojęzycznych które by mi się przydały i teraz kombinuję skąd je wziąć bo w okolicznych bibliotekach niet