Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-13, 14:37   #2401
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Ewuś - Politechnika Świętokrzyska no ja znalazłam na następny raz cudną gejszę w czarno-bieli z mieczem samurajskim a teraz robię słowika/skowronka/koliberka tylko matula musi zaakceptować wzór rozumiesz
agolku - tzn. laptopa kupiła matula do domu, ale ja mam dostać później tego nowszego a oni mają wziąć tego mojego roczniaka na lędźwiach... jak znajdę coś podobnego to wkleję współczuję brzucha jakaś tableteczka może i kąpiel gorąca? chyba wkleję ci wzór jak mi Kasia wydrukuje w pon. bo wszystkie galerie tatuaży poblokowane

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2008-12-13 o 14:58
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 14:54   #2402
orzeszek01
Zakorzenienie

Ewuś-niedaleko,bo tylko do Kolonii,ale ja sie boje jechac windą,a co dopiero latac samolotem
JAbłuszko- klipy kupiłam na allegro,jesli chcesz podam Ci link do aukcji,w ogóle dzis miałam sen ze przyszły te klipy które były jakimis blond sznurkami,które musiałam prostowac i wtedy ze sznurka robiły sie kilka pasm włosów
JAbłuszko,śliczny av
Byłam dzis z siostra i kolezanka na takim targowisku z ciuszkami,i widziałam tyyle fajnych rzeczy Rozglądałam sie za sukienką studniówkową,bo ide z TZ w lutym jako osoba towarzyszcząca
A teraz wróciłam do akademika,wizazuje,pije zieloną ciepłą herbatkę i rozkoszuje sie faktem,ze w tak wietrzna pogodę nie musze sie nigdzie pałętac
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 15:43   #2403
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Witajcie Skarby

Jabłuszko, Yerbuś- ale jesteście zapracowane kobietki czuję się jak leń przy Was
Ja przy Madame też czuję się jak leń

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

no to zycze Ci,zeby dzionek tak swietnie sie udal jak zaplanowalas
Dziękuję i Tobie życzę tego samego

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Ewuś-niedaleko,bo tylko do Kolonii,ale ja sie boje jechac windą,a co dopiero latac samolotem
Na szczęście do Kolonii to raptem godzinka lotu Ale może weź sobie jakąś melisę na uspokojenie są takie cukierki do ssania Validol, wlasnie z melisy. Po co się stresować . No albo pomysl o Weinachtsmarkt - w Kolonii jest piękny. Btw - zazdroszcze, dawno nie bylam w tamtych rejonach i troche za nimi tesknie .
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 15:43   #2404
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Madame, co do organizacji czasu - sprawdza się chyba taka prosta sprawa jak kalendarz - organizer. I wszystko sobie ladnie zapisywac, kazdy termin i kazda sprawe. Wtedy widać co, gdzie i kiedy no i o niczym nie zapominasz. No chyba ze zapomnisz zapisac Albo zapiszesz pomylkowo pod inna datą...

Tak poza tym to masz strasznie duzo na glowie, wiec nie dziwie sie, ze jestes zmęczona tym wszystkim.... Jednak dwa kierunki + praca to sporo. Ale na pewno jakos to wszystko dobrze zorganizujesz. No i wypoczywaj i wysypiaj się, bo tego Ci trzeba... Sport to dobry odpoczynek i regeneracja(!) Np pare minut biegu (a jak ktos ma kondycje to parenascie). Główna zaleta to taka, ze mozna sie wybrac pobiegac akurat wtedy kiedy masz czas i potrzebe
no chyba faktycznie bede musiala zaczac porzadnie wszystko zapisywac - co mam zrobic, kiedy i na kiedy...
U mnie problem nie lezy nawet w zapominaniu tylko w klasycznym odkladaniu na ostatnia chwile...gdybym zapisywala sobie zadania na kazdy dzien i sumiennie je wypelniala to podejrzewam,ze mialabym znacznie wiecej czasu i tyle samo mniej stresow...
Musze tylko kupic ladny organizer
Cytat:
teraz musze porobic pare spraw na komputerku, a pozniej jade do babci i wieczorkiem na jakas komedie do kina Zatem dzien czysto rozrywkowy
Fajnie, dni czysto rozrywkowe to jest to co tygrysy lubia najbardziej
enjoy!
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja zaraz idę na obiad z TŻ-tem,no a potem pewnie do niego pójdziemy
W szkole już ostatnie zaliczanie,jeszcze parę ocen niewiadomych,ale mam nadzieję,że wszystko dobrze pójdzie,bo nie są najlepsze...
milego tezetowania
trzymam kciukasy za oceny, na pewno bedzie dobrze
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
a my z rodzinką nie kupujemy prezentów - rodzice powiedzieli że jak coś to oni chcą coś robionego, dziadkowie to samo... więc my z siostrą tylko dostajemy dziwne to trochę ale cóż tak ustalili to się kłócić nie będę... nawet my z siostrą sobie nie kupujemy bo doszła do wniosku, że jesteśmy za stare na prezenty na gwiazdkę więc tylko obchodzimy imieniny.
moim skromnym zdaniem nigdy nie jest sie za starym na prezenty :P
a co do "czegos robionego" - moi rodzice tez najbardziej ciesza sie z takich prezentow z inwencja, twierdza,ze to bardziej "od serca"...w sumie cos w tym jest, w koncu chyba bardziej trzeba sie zaangazowac w robienie prezentu niz w jego kupno choc oczywiscie roznie bywa...
Cytat:
umówiłam się na tatuaż chyba mam iść w poniedziałek wzory pooglądać
och jaki czaddd....
Mi tez sie marzy tatuaz,jakis maly, na lopatce... planuje w nowym roku zrobic...
tylko musze powaznie pomyslec nad wzorem, chcialabym cos w klimacie buddyjskim, symbolizujacego spokoj i rownowage albo konsekwencje bo te cechy najbardziej mi imponuja i wciaz nad nimi pracuje...
Cytat:
właśnie dochodzę powoli do siebie po wczoraj jakaś zmęczona jestem chociaż nie imprezowaliśmy nadmiernie, nawet na miasto nie wyszliśmy zaraz sie zbieram i jadę z TŻ-em do niego do akademika wracam jutro
milego tezetowania kochana
Cytat:
Jabluszko, swietny awatarek!
dziekuje chcialam siebie i Was wprawic w swiateczny nastroj...
Cytat:
ja wstalam niedawno,czuje sie bardzo srednio po wczorajszej imprezie, mam problem z zoladkiem i troche skacowana jestem a na dodatek okres dostalam..

Cytat:
za jakies 2 h uderzam z Tztem na miasto,on idzie na firmowa impreze a ja polazic po sklepach w poszukiwaniu ostatnich prezentow a potem z kumplem na kawe.
Zapowiada sie mily dzien, zebym tylko sie jakims cudem lepiej poczula..
mam nadzieje, ze samopoczucie znacznie sie poprawi
Cytat:
tylko matula musi zaakceptować wzór rozumiesz
hehe, ja swojej chyba nie powiem jak zrobie tatoo...jak zauwazy sama no to luz, ale ona lepiej akceptuje stan faktyczny niz to co dopiero moze nastapic wiec wole uswiadamiac ja po fakcie...
Cytat:
JAbłuszko- klipy kupiłam na allegro,jesli chcesz podam Ci link do aukcji,w ogóle dzis miałam sen ze przyszły te klipy które były jakimis blond sznurkami,które musiałam prostowac i wtedy ze sznurka robiły sie kilka pasm włosów
poprosze linka bom ciekawa co to za cudo
Cytat:
JAbłuszko,śliczny av

Cytat:
Byłam dzis z siostra i kolezanka na takim targowisku z ciuszkami,i widziałam tyyle fajnych rzeczy Rozglądałam sie za sukienką studniówkową,bo ide z TZ w lutym jako osoba towarzyszcząca
ale fajnie, studniowki sa super
Cytat:
A teraz wróciłam do akademika,wizazuje,pije zieloną ciepłą herbatkę i rozkoszuje sie faktem,ze w tak wietrzna pogodę nie musze sie nigdzie pałętac
ojjj jest sie czym rozkoszowac,uwielbiam gdy w brzydka pogode nie musze nigdzie wychodzic... niestety rzadko mi sie to zdarza ostatnio...

dzien doberek tak w ogole

ja dzis pospalam do 10 i poki co siedze w domku i tak mi dobrze To sie poucze, to poogladam tv,poczytam czy poslucham muzyki, pelen relaks
Niestety zaraz to sie skonczy bo musze mknac do pracki... no,ale ilez mozna leniuchowac z drugiej strony :P
Jutro pracuje rano, a wieczorem planuje koncert Fisza i Emade o ile uda mi sie skombinowac biletsy - jesli nie, relaksonauka w domku czeka

A propos swiat, mnie rodzice poprosili o konkretne propozycje - zazyczlam sobie prostownice bo moja ma juz ponad 3lata i lekko nie domaga:P przejrzalam watek prostownicowy na Wizazu i mam juz pewne typy, ale moze Wy moglybyscie dodatkowa szczegolnie jakis model mi polecic?

Buzka, milego dnia Plotkary

EDIT:
Cytat:
Ja przy Madame też czuję się jak leń
ejjjjj no!

Edytowane przez madame_apple
Czas edycji: 2008-12-13 o 15:45 Powód: taki se dopisek emocjonalny;P
madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 15:54   #2405
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
J

Na szczęście do Kolonii to raptem godzinka lotu Ale może weź sobie jakąś melisę na uspokojenie są takie cukierki do ssania Validol, wlasnie z melisy. Po co się stresować . No albo pomysl o Weinachtsmarkt - w Kolonii jest piękny. Btw - zazdroszcze, dawno nie bylam w tamtych rejonach i troche za nimi tesknie .
ok 2h lotu z Katowic, w ogóle musimy sie z siostra dostac z krakowa do katowic i jeszce na lotnisko dojechac i sie nie spoznic,
Nie bede spedzala swiat w Kolonii,a w okolicach,ale lot jest tylko do Kolonii,a niestety nie ma pod dom rodzinki,hihi,
wracam 2stycznia,na sylwestra nie bede z TZ ale w sumie zawsze jakis plus,nie bede musiała sie martwic w co sie ubiore,latac za jakims ubraniem,makijazem,nie spije sie=zawsze plusy

Jabłuszko- http://www.allegro.pl/item503835330_...0_kolorow.html

Stary 2008-12-13, 16:15   #2406
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

jabłuszko - no ja też tak twierdzę, ale nie będę się z siostrą kłócić jak nie chce nic pod choinkę to nie ja w tamtym roku robiłam rzeczy z masy solnej mam nawet gdzieś foty
no ja będę na lędźwiach robić jak już mówiłam ja chciałam coś chińskiego/japońskiego żeby potem połączyć te klimaty zakochana jestem w tej kulturze
moi rodzice są bardzo tolerancyjni jak powiedziałam mamie, że chce tatuaż to powiedziała, żeby to było coś ładnego

Stary 2008-12-13, 18:02   #2407
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
EDIT:

ejjjjj no!

a ja tez poszukiwalam kalendarza, ale dostalam ostatnio od taty no i juz nie szukam. ale w empiku jest pelno ladnych

Cytat:
ok 2h lotu z Katowic, w ogóle musimy sie z siostra dostac z krakowa do katowic i jeszce na lotnisko dojechac i sie nie spoznic,
Nie bede spedzala swiat w Kolonii,a w okolicach,ale lot jest tylko do Kolonii,a niestety nie ma pod dom rodzinki,hihi,
wracam 2stycznia,na sylwestra nie bede z TZ ale w sumie zawsze jakis plus,nie bede musiała sie martwic w co sie ubiore,latac za jakims ubraniem,makijazem,nie spije sie=zawsze plusy

Jabłuszko- http://www.allegro.pl/item503835330_...0_kolorow.html
2? no tak, ja zawsze latam z berlina i do kolonii to tylko godzinka

uciekam juz wiec zycze milego wieczorku
Stary 2008-12-13, 21:48   #2408
schism_
Zadomowienie

Hej

Malinka
-Fajno masz z tatuażem ;] Tylko nie zapomnij potem pokazać nam jego oblicza ;p
Orzeszek-W gruncie rzeczy jazda samolotem może być dość przyjemna. Te widoki,zastrzyk adrenaliny ^^
Jabłuszko- No właśnie od początku nie chodziłam i z powodu lenistwa,samopoczucia jak i rozjazdów Teraz mam skierowanie na rehabilitację z powodu rzeczywistej skoliozy +usprawiedliwienie ,chce iść w poniedziałek załatwić ww acz się niepokoję po 'lekturze' regulaminu,że przy długotrwałej wcześniej nieusprawiedliwionej absencji skreślają z listy..

Sobota upłynęła pod znakiem wszechobecnego spokoju. 'ruszyłam' z przygotowaniami do koła, zaczerpnęłam świeżego dżdżystego powietrza na spacerze po lesistych obrzeżach dzielnicy. Teraz relaksu ciąg dalszy No i wypadałoby się pod kurować, tzn. coś sobie tchawicę zaprawiłam i odzywa się suchotniczy kaszel:/ Ale pal licho 'do wesela się zagoi' xD

Ps; obiecałam,że się "pochwalę" więc...;>

http://img523.imageshack.us/my.php?i...utek022wq0.jpg
http://img516.imageshack.us/my.php?i...utek023nx1.jpg

iiii..

http://img167.imageshack.us/my.php?i...utek019zc3.jpg
http://img145.imageshack.us/my.php?i...utek021ob9.jpg
no jak mogłam im nie ulec

Poza tym,
Miłego wieczoru dziewczyny
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 11:15   #2409
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Jabłuszko - Ja mam dobrą prostownicę z Grundica,kosztowała chyba z 120zł

Orzeszku - Ja tu ostatnio tak rzadko zaglądałam,że nie wiem dlaczego i gdzie Ty wyjeżdżasz?

Schism - super sobie rzeczy sprawiłaś . a ta bluzeczka z kotem mmmm

Wpadłam życzyć miłego dnia wszystkim nawet słoneczko wyszło,bardzo dobrze,bo wczoraj było strasznie ziiiimno,0 stopni

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 11:31   #2410
yerba
Raczkowanie

Witajta

U mnie sliczna pogoda dziś, wiec wypadałoby zaliczyc jakis rowerowy spacerek
Stary 2008-12-14, 11:39   #2411
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
mam nadzieje, ze samopoczucie znacznie sie poprawi

i tak tez sie stalo
A propos swiat, mnie rodzice poprosili o konkretne propozycje - zazyczlam sobie prostownice bo moja ma juz ponad 3lata i lekko nie domaga:P przejrzalam watek prostownicowy na Wizazu i mam juz pewne typy, ale moze Wy moglybyscie dodatkowa szczegolnie jakis model mi polecic?ja kupilam mojej siostrze pod choinke prostownice Philipsa, nie pamietam jaki model ale sliczna czarna z czerwonymi kwiatkami
Cytat:
Wpadłam życzyć miłego dnia wszystkim nawet słoneczko wyszło,bardzo dobrze,bo wczoraj było strasznie ziiiimno,0 stopni

Tobie tez milego dnia

dzien dobry laleczki,

ja wlasnie wstalam, po 10ostatnio spie i spie.. Wczoraj 6 h po miesice latalam, kupilam prezent dla ojca TZ i jeszcze mi tylko moj tatko zostal..Od kozakow mnie tak bola podeszwy dzis,ze chyba do konca zycia obcasow nie zaloze..

zjem sniadanie i znowu na zakupy

milego dzionka
Stary 2008-12-14, 11:42   #2412
orzeszek01
Zakorzenienie

Dzien Dobry Słoneczka

Yerba- ja juz zaliczyłam spacerek,nie rowerowy ale na nózkach i mam zamiar pózniej tez jeszcze sie gdzies przejsc,bo pogoda cudowna i nastraja optymistycznie nawet

Agness- na Święta do Kolonii,jej to juz nie w ten tlyko w nastepny poniedziałek A Tobie sie kolezankko baciki naleza,bo nie piszesz nic co tam u Ciebie

Schism-zakupy świetne:ślina:

Halo ,halo,gzie jest Lolcia,Mango,Nefre? Leniuchy,zaniedbujecie nas ,ładnie to tak?

Ja po spacerku wróciłam naładowana dosc pozytywną energią nawet, teraz biore sie za przepisywanie notatek i moze nawet sie cos poucze Współlokatorka jedzie dzis do domu wiec bede miała spokój
Poćwicze cos,poczytam,powizażuję i tak zleci niedziela. TZ jednak nie przyjechał do mnie,zobaczymy sie wiec w czwartek jak pojade do domu,bo wpiatek nasz wydział nie ma zajec i wtorek tez mam wolny własnie sobie przypomniałam,zyc nie umierac Jutro zamiast na wykład o 7.30 pójde do biblioteki,(aczkolwiek troche pózniej) poszukac ksiazek na prace zaliczeniową,referat o uniwersytetach od 14 do 18 w...

Stary 2008-12-14, 12:38   #2413
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Orzeszku- ja zaniedbuję? jaaaaaa?! ;D cały czas czytam, podczytuję i od czasu do czasu daję znaki życia, ot co!

A tak poważnie to siedzę w domu i zakuwam na wtorkową anatomię. TŻ cały weekend w pracy, bo miało być tak, ze ja w pracy i on wpracy a wyszło,że ja jednak nie poszłam, a on już się zapisał i o
Wczoraj kupilam juz prezenty pod chodzinkę Kupujętylko mamie mojej kochanej <3 i chrześniakowi. Tyle tylko wystarczy z mojej kruchej, studenckiej kieszeni ;(

Teraz uciekam na spacer bo jest mróz i świeci słonko A pozniej znow anatomia ^^

Miłej niedzieli

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 13:29   #2414
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewuś - Politechnika Świętokrzyska no ja znalazłam na następny raz cudną gejszę w czarno-bieli z mieczem samurajskim a teraz robię słowika/skowronka/koliberka tylko matula musi zaakceptować wzór rozumiesz
myślałam ze może Politechnika Śląska, to by było fajne bo byśmy miały blisko do siebie
no się wie ze mamie musi się podobać chociaż ja podejrzewam ze nie będę się mojej zwierzać ze swoich planów niecnych, dowie się po fakcie zapewne

Cytat:
ale fajnie najlepiej teraz kreacji poszukać bo jest bardzo dużo sukienek przed Sylwestrem
Cytat:
no chyba faktycznie bede musiala zaczac porzadnie wszystko zapisywac - co mam zrobic, kiedy i na kiedy...
U mnie problem nie lezy nawet w zapominaniu tylko w klasycznym odkladaniu na ostatnia chwile...gdybym zapisywala sobie zadania na kazdy dzien i sumiennie je wypelniala to podejrzewam,ze mialabym znacznie wiecej czasu i tyle samo mniej stresow...
Musze tylko kupic ladny organizer
jak masz konto na google to tam jest taka funkcja ze masz kalendarz, możesz wpisać wszystkie ważne rzeczy i jeszcze ustawić żeby Ci smsa z przypomnieniem wysyłało bajer

Cytat:

milego tezetowania kochana

Cytat:
kurcze strasznie długi ten lot ja to do Turcji 2 godziny z kato leciałam

Cytat:

a ja tez poszukiwalam kalendarza, ale dostalam ostatnio od taty no i juz nie szukam. ale w empiku jest pelno ladnych
potwierdzam w empiku cała masa
cudne zwłaszcza kot
Cytat:

U mnie sliczna pogoda dziś, wiec wypadałoby zaliczyc jakis rowerowy spacerek
u mnie też pięknie uwielbiam taką pogodę, wtedy nie przeszkadza mi nawet ze jest zima

Cytat:

ja wlasnie wstalam, po 10ostatnio spie i spie.. Wczoraj 6 h po miesice latalam, kupilam prezent dla ojca TZ i jeszcze mi tylko moj tatko zostal..Od kozakow mnie tak bola podeszwy dzis,ze chyba do konca zycia obcasow nie zaloze..
ja też ostatnio mam tendencje do długiego spania w ciepłym łóżeczku jest tak fajnie udanych zakupów
Cytat:

Poćwicze cos,poczytam,powizażuję i tak zleci niedziela. TZ jednak nie przyjechał do mnie,zobaczymy sie wiec w czwartek jak pojade do domu,bo wpiatek nasz wydział nie ma zajec i wtorek tez mam wolny własnie sobie przypomniałam,zyc nie umierac
ale będziesz mieć długie ferie ja w sumie podobnie, pewnie w piątek na uczelnię nie pójdę czyli kończę zajęcia w środę

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

A tak poważnie to siedzę w domu i zakuwam na wtorkową anatomię.
owocnej nauki

wróciłam przed chwilą z Gliwic, wcześnie bo TŻ poszedł an jakiś kurs wczoraj też było śmiesznie, bo przyjechaliśmy do akademika i TŻ poszedł na wigilię swojego stowarzyszenia studenckiego,a ja siedziałam sobie u niego i przygotowywałam się do zajęć na przyszły tydzień wrócił przed 22 dopiero i poszliśmy na imprezkę nie byliśmy długo, ale trochę się pobawiliśmy
dziś z trudem zwlekłam się z łóżka, ale spacerek na dworzec mnie obudził

nie wiem jeszcze co będę dziś robić, może się pouczę trochę i pewnie również polenię

miłego niedzielnego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 13:36   #2415
LoLcIa123
Zakorzenienie

A ja cały czas podczytuję,ale jakoś się nie odzywam szukam właśnie atrakcji w Krakowie żeby nudno nie było przez te kilka dni przed sykwestrem.
Z tż-etem mi się układa świetnie a ja właśnie mam jakieś problemy żołądkowe ,no nie wiem może grypa żołądkowa,ale bez wymiotów i biegunki co zjem to mi niedobrze i czuję jakbym miała pełnyyy żołądek .
W szkole w sumie całkiem nieźle,mogło byc gorzej,no ale iii lepiej postaram się na koniec roku a teraaz czas tatam; na świąteczne porządki prezentów w tym roku nei kupuję,ponieważ sylwek mnie spłukał

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 13:36   #2416
anniaa

witam
u mnie w szkole prawie wystawione oceny z 2 przedmiotow nie wiem co mam ale w poniedziałek sie dowiem bo np w czwartek pisałam 2 spr z matmy i w piatek jeszcze jeden no i geografia bo w piatek pisałam kartkówke. z ocen jestem zadowolona, rodzice sa bardzo zadowoleni choc w nastpenym semestrze postram sie podwyższyć te 4 które mam na 5 ja nawet nie wiem co chce na świeta . Wczoraj kupiłam prezent dla mamy i dla kolezanki( bo zas te głupie losowania w klasie) kupiłam jej etui na telefon z nici i ołówek . boz jakie to drogi ciekawe jakim cudem miałam sie zmiescic w 30 zł(ona uwielbia nici )

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 21:10   #2417
yerba
Raczkowanie

Cytat:

u mnie też pięknie uwielbiam taką pogodę, wtedy nie przeszkadza mi nawet ze jest zima

dokladnie

Edit:

Ewuś, ja uzywam gmaila i czasem tego kalendarza, ale nie wiedzialam ze mozna sobie wyslac przypomnienie :-> Jak to zrobic?

Edytowane przez yerba
Czas edycji: 2008-12-14 o 21:24
Stary 2008-12-14, 23:38   #2418
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
A ja cały czas podczytuję,ale jakoś się nie odzywam szukam właśnie atrakcji w Krakowie żeby nudno nie było przez te kilka dni przed sykwestrem.
w Krk jest mnóstwo atrakcji więc na pewno nie będziecie się nudzić
Cytat:
Z tż-etem mi się układa świetnie a ja właśnie mam jakieś problemy żołądkowe ,no nie wiem może grypa żołądkowa,ale bez wymiotów i biegunki co zjem to mi niedobrze i czuję jakbym miała pełnyyy żołądek .
super że TŻ-em sielanka oby i z brzuszkiem się polepszyło

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam prezent dla mamy i dla kolezanki( bo zas te głupie losowania w klasie) kupiłam jej etui na telefon z nici i ołówek . boz jakie to drogi ciekawe jakim cudem miałam sie zmiescic w 30 zł(ona uwielbia nici )
ale wymagająca koleżanka u mnie jak takie historie z prezentami były to sie drobiazgi dawało

Cytat:

Ewuś, ja uzywam gmaila i czasem tego kalendarza, ale nie wiedzialam ze mozna sobie wyslac przypomnienie :-> Jak to zrobic?
w ustawieniach kalendarza jest taka opcja "konfiguracja telefonu komórkowego) i tam wpisujesz potrzebne informacje

tak jak przewidywałam dzień mi minął pół na pół po nadrabiałam trochę zaległości w oglądaniu seriali ale i potłumaczyłam trochę oraz poczytałam materiały do magisterki zrobiłam bibliografię książek anglojęzycznych które by mi się przydały i teraz kombinuję skąd je wziąć bo w okolicznych bibliotekach niet chyba się zwrócę do któregoś z wykładowców

miłych snów Dziewczynki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-12-15, 09:03   #2419
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry laleczki,

ja juz sie zbieram do pracy powoli. Cos mi sie zle spalo dzis...dlugo nie moglam zasnac..

teraz dokanczam kawke i jem banana bo jakos nie moge w sibie wmusic nic wiecej.

milego dzionka, w przyszlym tygodniu Swiata
Stary 2008-12-15, 12:53   #2420
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz sie zbieram do pracy powoli. Cos mi sie zle spalo dzis...dlugo nie moglam zasnac..

teraz dokanczam kawke i jem banana bo jakos nie moge w sibie wmusic nic wiecej.
to pewnie przez to że dziś poniedziałek oby się samopoczucie polepszyło9

dzień dobry

u mnie pogoda bajeczna, ale obserwuję ją zza okna bo mam wolne (jak co poniedziałek ) wiec siedzę na razie w domu chyba okna dziś umyję, jeszcze 3 mi zostały w sumie, szkoda to odkładać na nie wiadomo kiedy

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-12-15, 18:23   #2421
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry .

Już praktycznie wszystko pozaliczane,na szczęście z tej biologii mi się udało oceny co prawda nie najlepsze,ale wiem,że to moja w większości wina
Z TŻ-tem również się dobrze układa,zastanawiam się co mu kupić na święta,chcę jakiś drobiazg,bo zaraz w styczniu ma urodziny,może coś doradzicie?
I w ogóle właśnie spędziłam godzinę na rowerku stacjonarnym,mimo,że miałam dziś 8 lekcji,to dałam radę jechać w szybkim tempie,i chyba trochę za dużo kcal spaliłam
Właśnie piję capuccino i se odpocznę .

Miłego wieczorku .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-12-15, 22:16   #2422
yerba
Raczkowanie

Witajcie Kochane

Praca sama do mnie przyszła i w srode wyjezdzam na dwa dni do Austrii Bardzo się cieszę, bo przed świętami przyda się gotówka

Ależ padnięta jestem, a jeszcze muszę troszkę popracować przy kompie...

Dobrej nocy wszystkim
Stary 2008-12-15, 22:31   #2423
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
to pewnie przez to że dziś poniedziałek oby się samopoczucie polepszyło9

w sumie to dzien mi nawet niezle minal dziekuje
u mnie pogoda bajeczna, ale obserwuję ją zza okna bo mam wolne (jak co poniedziałek ) wiec siedzę na razie w domu chyba okna dziś umyję, jeszcze 3 mi zostały w sumie, szkoda to odkładać na nie wiadomo kiedy

miłego dnia
lenimy sie w domku tak?

Cytat:

Praca sama do mnie przyszła i w srode wyjezdzam na dwa dni do Austrii Bardzo się cieszę, bo przed świętami przyda się gotówka
o prosze jak fajnie! a co tam bedziesz robila? nie wiem czy juz pisalas i nie doczytala,jesli tak to przepraszam..
Austria zima to pieeekna sprawa....

hej laleczki

moj dzien dzis minal oki musze przyznac, roboty akurat, po pracy zrobilismy sobie z tz pare eksperymentalnych drinkow i czuje sie taka snieta jakos jak ja wstane jutro... w poniedzielek drinki..no tego jescze nie bylo

ide sie juz polozyc i poczytac,mma nadzieje ze szybko zasne

kolorowych
Stary 2008-12-15, 23:08   #2424
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ja dzisiaj do szkoły tylko na 3 lekcje jechałam,także poniedziałek minął mi mega szybko,zresztą zawsze mi mijają,ale ostatnio jestem jakaś zmęczona strasznie,może przez pogodę,może nie..sama nie wiem,w każdym razie z żołądkiem znacznie lepiej u mnie ale mam jakieś problemy z podrażnieniem pod prawą pachą no i jestem zapisana w środę do dermatologa,zobaczymy co to będzie..
W domu trochę problemów się namnożyło,mój tata miał wypadek i siedzi do stycznia na l4 straszne katorgi,szczególnie że pije,sumar sumaru,dostał w tym miesiącu kopertę z wypłatą a w niej 0zł 0gr! a tu same opłaty,święta,eh..w dodatku jego praca i tak wisi na włosku,nie wiem jak to wszystko bedzie,dobrze że przechodzę przez to z Tz-etem On jest stale przy mnie,na każdym kroku,wspaniale jest miec taką dobrą duszyczkę obok poszłabym sobie na zakupy,a tu nie ma za co,muszę pracowac jakoś żeby na sylwka zarobic,ciężki los wigilia jak zwykle pewnie będzie taka sama jak co roku..czyli mało ciekawa..ok.nie będę już truła,bo tylko narzekam i narzek
Generalnie jakiś mało ruch tutaj ostatnio,ciekawa jestem gdzie Emilka i nadal zadaje sobie pytanie,where are you Sathi

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 00:34   #2425
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Już praktycznie wszystko pozaliczane,na szczęście z tej biologii mi się udało
super
Cytat:
Z TŻ-tem również się dobrze układa,zastanawiam się co mu kupić na święta,chcę jakiś drobiazg,bo zaraz w styczniu ma urodziny,może coś doradzicie?
może szalik? albo kubek? albo zajrzyj na świąteczne forum prezentowe tam jest mega wątek z propozycjami prezentów dla TŻ-a

Cytat:

nie ma to jak samoznajdującasię praca

Cytat:
lenimy sie w domku tak?
lenić to się nie leniłam, bo sprzątałam i uczyłam sie oraz byłam na angielskim i na zakupach (znowu ) Ale fajny taki dzionek czasami

Cytat:
l

moj dzien dzis minal oki musze przyznac, roboty akurat, po pracy zrobilismy sobie z tz pare eksperymentalnych drinkow i czuje sie taka snieta jakos jak ja wstane jutro... w poniedzielek drinki..no tego jescze nie bylo

i
hehehe, dobry drink nie jest zły nawet w poniedziałek

Cytat:
Ja dzisiaj do szkoły tylko na 3 lekcje jechałam,także poniedziałek minął mi mega szybko,zresztą zawsze mi mijają,ale ostatnio jestem jakaś zmęczona strasznie,może przez pogodę,może nie..sama nie wiem,w każdym razie z żołądkiem znacznie lepiej u mnie ale mam jakieś problemy z podrażnieniem pod prawą pachą no i jestem zapisana w środę do dermatologa,zobaczymy co to będzie..
W domu trochę problemów się namnożyło,mój tata miał wypadek i siedzi do stycznia na l4 straszne katorgi,szczególnie że pije,sumar sumaru,dostał w tym miesiącu kopertę z wypłatą a w niej 0zł 0gr! a tu same opłaty,święta,eh..w dodatku jego praca i tak wisi na włosku,nie wiem jak to wszystko bedzie,dobrze że przechodzę przez to z Tz-etem On jest stale przy mnie,na każdym kroku,wspaniale jest miec taką dobrą duszyczkę obok poszłabym sobie na zakupy,a tu nie ma za co,muszę pracowac jakoś żeby na sylwka zarobic,ciężki los wigilia jak zwykle pewnie będzie taka sama jak co roku..czyli mało ciekawa..ok.nie będę już truła,bo tylko narzekam i narzek
Generalnie jakiś mało ruch tutaj ostatnio,ciekawa jestem gdzie Emilka i nadal zadaje sobie pytanie,where are you Sathi
właśnie Emilki też już dawno nie było a Sathi to zaginęła chyba na dobre
Współczuję Ci strasznie Kochana tej domowej sytuacji dobrze ze TŻ Ci pomaga i ze masz możliwość dorobienia sobie na własne wydatki... jakby co to zrobimy sobie wizażową wigilię, lepszą od tej prawdziwej, trzymaj się

u mnie jak już wspominałam dzień dość pracowity najważniejsze ze okna umyłam, w końcu mam z głowy (przynajmniej u mnie, bo jeszcze mnie u rodziców czekają prawdopodobnie ) Idę zaraz spać bo jutro na 8

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-12-16, 07:36   #2426
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

dzień dobry i miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-12-16, 07:48   #2427
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

także witam i uciekam ;*

Lolciu - nie martw się. Najwazniejsze, ze masz TŻ u boku. Przechodzilam przez to samo ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 08:55   #2428
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry

no jakos wstalam i nawet sie niezle czuje mam nadzieje,ze juz tak pozostanie do konca dnia

milego dnia laleczki
Stary 2008-12-16, 18:23   #2429
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry .

Stary 2008-12-16, 19:34   #2430
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

schism- jak zrobię to pokaże jaki kot
Ewuś - nie no na śląsk mnie nie wywiewa za daleko od rodziny
Lolciu - uszy do góry, pierś do przodu i Tż przy boku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości