|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
hey. ja mam trochę z wizażu i trochę takich znalezionych. heh
oto one: twej twarzy szukam pośród miliona innych. tęsknię. narysować kredką szczęście... pouśmiechać się do lustra. na odwyku. od kochania. w prawdziwym życiu książę odchodzi z niewłaściwą księżniczką teoretycznie jestem. niekoniecznie dla ciebie. od początku nikogo nie chciałam słuchać że to szaleństwo. i choćbyś milion gwiazd wplótł mi we włosy... nie. odnajdziesz może gdzieś w niej jakąś cząstkę mnie. i weź tu czlowieku mądry bądź. czuję się, jakby to wszystko przydarzało się komuś tuż obok mnie. jestem w pobliżu, czuję, słyszę,ale tak naprawdę to nie jestem ja
|
|
#3152 |
|
Rozeznanie
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zróbmy niebo na zielono, błękit wisi tyle lat.. lubię, gdy robisz coś nieidealnie. każda miłość jest zawsze czyjaś tak właśnie tutaj wygląda świat powiedz mi. co w Tobie jest takiego.? nad przepaść życia wyjdź, i krzycz. głośno krzycz! może ciszej, więcej nic. w chaosie cały świat, to cichy kres. za krew i morze łez, błagalnie dłonie wznieś. zobacz ilu ludzi przepadło; zaginął po nich słuch, na zawsze zamknięci za kratami życia czekają na szanse, sami w klatce gubią całą treść. słowa z otwartej rany sączą się, tak bardzo trudno zauważyć gdzie kończy się życie a zaczyna się sen . Choćby była piękna jak laleczka buźkę miała malowaną wciąż wygląda tak samo Jest smutna wieczorem i wesoła rano. pusta w środku jestem kotku.
|
|
#3154 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki kochane ;* Pomozcie ..
Potrzebuje ospisów ze niektore osoby nie wiedzą jakie są dla mnie ważne, że isnieją i tu nie chodzi o chłopaka. Proszeee Miłość nie istnieje w sobie, ale w nas- jest naszym osobistym dziełem.
Edytowane przez xJoYx Czas edycji: 2008-12-13 o 14:08 Powód: literówka |
|
|
|
#3155 |
|
Raczkowanie
|
· I jazda i basta i STOP!
· Zastanów się co robisz... · Na zegarze wieczór. · Wrażliwe słowo, czuły dotyk wystarczą. · Chcę wierzyć, że wciąż kochasz mnie. · Mam parasol, który uchroni mnie przed nocą. · Palą się na stosie moje ideały. · Czy wiesz co mnie trapi? · Wydaje mi się, ze jesteś gdzieś daleko. · Miliony masek do milionów ról. · Najciekawsze dopiero przed nami. · Tego się nie da powiedzieć słowami. · Niebo tak blisko, niebieska opieka. · Sny są jak kolekcja wspomnień. · wolność ma zapach benzyny Edytowane przez printz Czas edycji: 2008-12-13 o 14:20 |
|
|
|
#3156 |
|
Raczkowanie
|
Anioły naprawdę istnieją. Jeśli pozwolisz im być i nie zabijesz ich.
A serce, a co z sercem? ...A niech tam sobie boli Zostań i zanurz się w otchłani miłości. Dwoje nas razem: ja i ty...przez słońce, deszcze, poprzez mgły,przez wszystko, co się zdarzy. Chcę by budził mnie pocałunek Twej ręki Pieści mnie głos Twoich oczu Dotknąłeś delikatnie dłoni... ukradkiem? Idę do Ciebie drogą utkaną z tęsknot i marzeń... muskać oddechem kąciki Twych warg.
|
#3157 |
|
Rozeznanie
|
*Ejj, przepraszam, ale wgryzłeś mi się w tyłek...
![]() *Matura, matura napadła na mnie! (W oryginale była "natura") *Ach te czlowieki... Troche nierchawe, ale zawsze, nie? ![]() *Zabiję, zakopię, odkopię, sklonuję i zabiję te klony!! * ~Co to ma być odmiana świnek morskich? ~Eee, to chyba wiewiórki są.. ![]() * ~Cii... ~Ej, co ty na mnie cichasz?! ![]() * ~To ja- Sid, Władca płomieni! ~Ej, Władco Płomieni! Ogon Ci się fajczy.. *Taa, i co jeszcze?! Może mam się pochlastać? *Ha! Uwielbiam człowieki, człowieki są taakie fajne. ![]() * ~Prezent? Dla mnie?.. O termoooometr.. ~No, wiesz, to takie osobiste, mierzyłem nim temperaturę na wszystkie 3 sposoby *Morrrdo Ty moja ![]() *my heart's on fire / moje serce płonie |
|
|
|
#3158 |
|
Raczkowanie
|
jestem szczurem, ktory odmawia udzialu w wyscigu.
jestes defekt, a ja zyje z wisniowych fantasmagorii, jeczmienno-chmielnego wywaru i punkrockowego zgielku. blagam, skonczcie z tym "niezla dupa", ja wcale nie mam tak na imie.! co będziemy robić jutro.? to co zwykle. spróbujemy opanować świat.! <3
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie dziękuję za poprzednie ;*****))
Mogłabym skromnie prosić coś o księciu na koniu. Albo coś na temat Romea ( ja jestem Julia ;pp) Coś zabawnego, ale zarazem poważnie powiedzianego. (że czekam, czy coś ^^ ) mmmmmm
|
#3160 |
|
Rozeznanie
|
dzięki
Twoje też <3_________________________ _______
|
#3161 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
_____________________ Ktoś kiedyś powiedział, że w chwili, kiedy zaczynasz zastanawiać się, czy kochasz kogoś, przestałeś go już kochać na zawsze.
Wolę być jego dziwką niż Twoją żoną.! czasem człowiek nabiera większej swobody przy kimś obcym niż przy kimś, kogo bardzo dobrze zna.
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-12-13 o 15:20 |
||||
|
|
|
#3162 | |
|
Zakorzenienie
|
Miiiiło. : ) Zabieraj, zabieraj. Po to dodaję.
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3163 |
|
Rozeznanie
|
*A do wiosny Cię w sobie rozkocham.!
*Normalność, która przeplata się z magią to mój ulubiony aromat. *Spadłeś z nieba mi ![]() *Od tamtych chwil miasto pachnie Toba... ![]() *Każdego dnia tkasz dla mnie tęczę z najpiękniejszych wspomnień.
|
#3164 |
|
BAN stały
|
NieZTejBajki
![]() kochana ![]() ![]() xxxJuanaxxx o zaskoczyłaś mnie myslałam ze nikt nie czyta heh Ty masz cudne opisy kochana często kradnę ![]() obsesyjnie zakochana ale to co czuje do Ciebie to już nie miłość. To choroba. nie moge latać bez skrzydeł po niebie. mała iskierka zaraz sie wypali Otwieram drzwi i jestem w innym świecie. Innym niż Twój. Tak bardzo bym chciała.. Cii.. Marzeń nie wypowiada się na głos.. Chyba za bardzo szczęśliwa. Uzależniona od miłości Zabawa w przepowiadanie przyszłości. Dwójka egoistów w tym samym świecie. Początek historii, której nikt potem nie chciał pamiętać. Tęsknię za barwami.radością.optymizm em. za przeszłością. Tak się zastanawiam.. Czy Ona wie o Tobie tyle co ja? Czy wie jaki jest Twój ulubiony kolor? Na którym boku zasypiasz? Czy wie jakiego koloru są Twoje oczy? Jak wyglądasz podczas pracy? Jak gdy śpisz, a jak kiedy myjesz samochód? Czy wie jaką maszynką najchętniej się golisz? Jak potrafisz powiedzieć tak wiele nie mówiąc prawie nic? Czy wie jak wyglądasz gdy jest Ci źle? Gdy jesteś szczęśliwy lub zdenerwowany? Czy wie jak potrafisz pocieszać samą obecnością? Tak się zastanawiam... Czy Ona wie o Tobie tyle co ja? A może wie o wiele więcej? Czy wie jakie ma szczęście mając Ciebie? Czy kiedykolwiek przytulając się do Ciebie cicho płakała i w myślach dziękowała Bogu za to, że z Nią jesteś? Nie mam pojęcia.. Wiem jedynie, że bardzo Cię kocham i że wiem o Tobie to wszystko. Wiem, że cicho płakałam i dziękowałam za Ciebie Bogu gdy mnie tuliłeś. Wiem, że miałam szczęście będąc z Tobą. I wiem, że nigdy o Tobie nie zapomnę. |
|
|
|
#3165 |
|
Raczkowanie
|
... niedorzecznie idealny plan ... już nie dotyczy nas ...
|
|
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kradne ![]() _ Ty na miłość nie masz tyle czasu przytul się jeszcze raz żyła tak jak każdy chciałby żyć
|
|
|
#3167 |
|
Zadomowienie
|
* Nie mam już Ciebie. Największa strata.
* Dlaczego mój i Twój świat się zderzył? * Nie na tą stronę spała życia moneta. * Ta chwila już nigdy nie wróci. * Widzisz? już nie kochasz, tylko nienawidzisz Tak bardzo tego chciałeś, teraz masz, lecz przegrałeś * Znów jestem tu, na tym samym brzegu, który złoty i płaski rozciągnięta na wznak słońce pochylone nade mną i moje ciało coraz bardziej jak ziemia * O północy spójrzmy za siebie Wtedy to miało jakiś sens Było nam razem najlepiej Aż przyszedł nagle ten dzień... * Przytul mnie, pomóż mi przetrwać noc Przytul mnie, w butelce widać dno Papierosa niech blask, wiedzie nas przez noc Przytul mnie, z twych ramion zbuduj schron * Gdy staniesz przy mnie blisko I mocno mnie przytulisz Bez trudu popłyniemy Prosto w wysokie chmury * Szczęśliwe chwile to motyle Miłość wieczna tęsknota * Przyszłam na świat po to, aby spotkać Ciebie * Gdzieś jesteś lecz nie wiem gdzie, na gwiazdach nie pisane było nam, że spotkamy sie .. destinyxB; podpisuje się pod tą prośbą. mogą być po angielsku. <3
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-12-13 o 16:13 |
|
|
|
#3168 |
|
BAN stały
|
kiedy spotykam go, serce i brzuszek płonie.
|
|
|
|
#3169 |
|
Rozeznanie
|
Naśladuj zegary słoneczne - licz tylko piękne dni
Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie. Jest to złota zasada: wymagać dużo od siebie… a mało od świata! Zapomnij że żyjesz, pomyśl że śnisz i śnij jak najpiękniej Umieć żyć to : żyć lekko bez lekkomyślności, być wesołym bez swawoli, mieć odwagę bez brawury, zaufanie i radosną rezygnację.
|
#3170 |
|
Zadomowienie
|
tak bardzo zagubiona w świecie emocji. to smutne... że już nam nie zależy... widzę w Twoich oczach zagubienie... A gdy będziesz daleko, o jedno tylko proszę, patrząc w gwiazdy pamiętaj o mnie. _ Prośba: O tym że już sama nie wiem co czuje... że jestem zagubiona... że nie jestem pewna tego czy czuje do Niego to 'coś'... Mogą być takie dłuższe...
|
|
#3171 |
|
BAN stały
|
NieZTejBajki - dziękuję Ci Kochana.
I nawzajem, rzecz jasna. ![]() Skutki kocich zalotów. Spieszmy się kochać siebie. Minimum miejsca, maksimum możliwości. Moves like you do. // każdy ruch Twój. |
|
|
|
#3172 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie
Ale każda motywacja jest dobra
|
|
|
|
#3174 |
|
Zadomowienie
|
12 Stonka ! jestes cudowna! kocham Ciebie i Twoje opisy
![]() sa zawsze baaajeczne ![]() ![]()
|
|
|
|
#3175 |
|
BAN stały
|
Na zewnątrz zimno ale między nami jeszcze gorzej.
Codziennie 7 ujęć tej samej sceny Wygląda na to,że zgubiliśmy się w tej rutynie/Everyday, 7 takes of the same old scene Seems we're bound by the loss of the same routine "Nie ma po co patrzeć na drzwi, Nikt się w nich nie pojawi. Nie ma po co wychodzić na zewnątrz, I tak nikt za nimi nie czeka. Kto jest samotny.....jest niczyj. Może umrzeć bez śmierci." Bo człowiek rodzi się i umiera samotny. Nadal tak twierdzę. Stoję w pustej sieni wspomnień czytając przeszłość z wyblakłych ścian pamięci. Budowaliśmy tę chwilę jak swoje szczęście chodząc po rusztowaniach słów. czasem lepiej by było nic nie czuć. ![]() ![]() |
|
|
|
#3176 |
|
Raczkowanie
|
zainspirowana wczorajszymi filmami dodaje pare cytatów
![]() z Titanica: Jestem panem świata! Wolę być jego dziwką niż Twoją żoną! Serce kobiety to ocean tajemnic. Życie to dar. Nie możesz go zmarnować. Nigdy nie wiesz co się jutro może zdarzyć. I uczysz się łapać życie takim, jakie jest. Każdy dzień musi być ważny. z Madagaskaru: Uwielbiam człowieki! Człowieki są takie fajne! A wy się macie szczerzyć, że lodzio – miodzio szeregowy! Sprechen Sie po Ludzku? No chodź tu, no chodź moje ty mięsko! Mój ty mały befszytczku z tłuszczową otoczką... Aaaa Jestem samotny... Ach te człowieki. Niezbyt ruchawe, ale zawsze, nie? Jestem robokrólem i w ogóle... Mam moc, mam moc... Po długim i dogłębnym procesie tentegowania w głowie... w jak wendeta: świat potrzebuje więcej niż tylko budowanie w tej chwili. Świat potrzebuje nadziei. Wolisz kłamstwo czy prawdę?
|
#3177 |
|
Raczkowanie
|
nagle zorientowałam się, że mam w garderobie
dwa złamane serca. zostań, bo jak nikt. przynosisz mi powietrze. tylko ty i ja. najmniejsze państwo świata. zanim odejdziesz daj mi znak. to będę mogła stłumić płacz. boli strzęp ciszy i noc. jakaś taka platoniczna ta miłość. i won't go home without you. |
|
|
|
#3178 |
|
Raczkowanie
|
kochaj ludzi takimi, jacy są.
I trochę łez. I trochę słońca w garści mieć <3 Tak, kocham cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro. Najbardziej Cie kocham kiedy jesteś w głowie Gdy mogę wymyślać co i jak mi powiesz Nim zaśniesz pomyśl o czym marzysz. Przyjaźń nie umiera. Przyjaźń trwa wiecznie. `.Przyjaźń to niewidzialna nić, która łączy ludzi.` Prawdziwy przyjaciel ma ramiona przesiąknięte Twoimi łzami. W złudzeniach można odnaleźć każdą myśl. Bo każde złudzenie, powtarzane dzień w dzień, stanie się prawdą tak czystą i prawdziwą... .że nikt nie będzie w stanie stwierdzić, że to złudzenie. że tak naprawdę ziemia jest tylko przelotnym momentem krótkim przystankiem do stacji wieczne szczęście otwieram oczy i niestety wciąż jestem tutaj i tylko marzyć może mi się świat tonący w uczuciach kiedyś zapomniał o Nas Bóg - niedopatrzenie minął rok minął tak dziś już nic nie zmienię kiedyś Ty kiedyś ja jedna całość, jeden świat ile razy zasnę z tą myślą że nie tak miało być ile szans straconych jest we mnie że ucieknę znów czy na zawsze świat mnie zamknął w tej pułapce pustych ścian miałeś kochać mnie, miałeś czuwać kiedy śpię, a zostało tylko kilka zdjęć miałeś kochać mnie, miałeś czuwać kiedy śpię, a zostało tylko kilka zdjęć Nie pytaj czy taki układ ma jakis sens (...) Co ludzie myślą, to nie istotne... Jeżeli to miłość płomienną ma moc, dlaczego wciąż potrzebujemy zapałek...? Myślałam, że miłość boli mniej... Jestem Twoją rozkoszą Jestem Twoim kłamstwem Jestem Twoim grzechem i Twoją wściekłością Jestem Twoim szaleństwem i Twoją wątpliwością Aniele mój, szukałam Cię... Kiedy szczęście porwał wiatr, Gdy złe słowa splotły sieć, nikt nie słyszał serca skarg... Niech Gasną dni, Szepty drżą, A Ty... Prowadź mnie, milcząc rozpal sny...! Nie pragnę słów - wzrokiem do mnie mów... Gdy zabrakło Twoich rąk- moje stały się niczyje. Nie wierzyłam w to, że żyję... Zostawiasz mi tylko zapach Twój. Zamknę go, we włosach mych ułożę... Świat wypadł mi z moich rąk, Jakoś tak nie jest mi nawet żal.. Twoje oczy jakieś dziwne. Takie niewinne, takie naiwne. A kolor ich był porterowy jak tysiąc kufli piw... Nie do wiary, ile we mnie kobiet jest. I tajemnic, które ciągle odkryć chcę Więc lepiej mnie zabij, wyrzuć z pamięci... Zamykam oczy - widzę przestrzeń Co w nieskończoności znika gdzieś... Szukam Cię wzrokiem i nie mogę znaleźć. Może tyle już wypiłem, że cię wcale nie widziałem? Miałem wrażenie, że dziś nad ranem patrzyłaś na mnie, czule Cię całowałem... Już nie będę z Tobą kłócił się, I tak nigdy nie mam racji... Tylko tak chcę żyć, Tylko tak z Tobą być, Żeby każdy, z tych co przyjdą dni Tylko lustrem dla nas był... Przyzwyczaić się nie mogę, że Cię mam, choć na pamięć każdy fragment Ciebie znam, Słońce dziś świeci mocno tak Wstałam i czułam lekkość dnia Chciałam byś ze mną spędził dzień... Może być znakomicie Musisz tylko pragnąć, Bardzo tego chcieć I do przodu iść A nawet biec(...) Lepiej wierzyć w siebie, marzyć ciągle i sprawiać że realne będą sny(...) Nie ma sensu czuć się, że szczęście znajdzie Cię jeśli sam mu nie pomożesz, nie pokażesz czego chcesz. Gdy się więcej postarasz możesz wszystko w życiu mieć. By spełniły się marzenia nie wystarczy chcieć... umrę, patrząc z tęsknotą na niedostrzegalne szczyty Siedmiu wzgórz... Miłość to taki stan, w którym szczęście drugiej osoby jest podstawą twojego szczęścia. Nie pytam o nic więcej. Nie mówie już do Ciebie. Niczego nie pragnę, Już niczego nie chcę.. [Z pewnością znacie to spojrzenie. Szeroko otwarte oczy i usta składające się do wypowiedzenia słów, których wypowiedzieć nie wypada...] Miłego wieczoru ;***
|
|
#3179 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
cudo ![]() Cytat:
boskie ! kradnę oczywiście <3 ________________ niektórzy mówią, że słyszeli jak pękło mi serce.
Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem. niezależnie ile bym powiedziała, i tak mnie nie usłyszysz. bo szczęście ma zapach Twoich perfum. Nie potrafię powiedzieć, czego mi potrzeba. Myślę, że poza Nim...niczego. Edytowane przez eccentriic Czas edycji: 2008-12-13 o 19:24 |
||
|
|
|
#3180 |
|
Raczkowanie
|
Tonight I'm tangled in my blanket of clowns . / Dzisiejszego wieczora oplotłem się kocem z chmur Śniąc na głos Things do just won't do without you matter of fact . / Sprawy nie chcą się posuwać bez ciebie, istotnie I'm on your back . / Siedzę tobie na głowie. I can not be without you matter of fact . / Nie umiem istnieć bez ciebie, istotnie Now the heart is cracked in two . / Kolejne serce zostało rozbite na dwa You make me dizzy running circles in my head. / Sprawiasz że kręci mi się w głowie Lepiej uciekać tęczy kres. jej spodnie ochlapał, jej buty, serce, duszę
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

Twoje też <3

)