![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Nie widziałaś tego gadżetu?
Tak wygląda http://se.roomba.pl/ I to jest wersja nr 3, teraz jest już 4, ta to dopiero ma bajery. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale masz dobrze ![]()
![]() |
#303 | |||||
Zakorzenienie
|
Wotajcie Dziewczęta, wpadam na chwilę. Dziś obejrzeliśmy 5 domów z czego jeden nam obojgu bardzo się spodobał...ma nawet wanne co jest nielada wyjątkiem w Holandii...po prostu pragnę mieć ten dom. niestety musimy negocjować cenę i niestety są inni zainteresowani. jedyny minus domu to, że ogródeczek jest od pólnocnej strony więc dużo słońca w nim nie ma. ale jeśli ktoś się orientuje jak wyglądają holenderskie ogródki ( to bardzo małe państwo, więc każdy ma malutko przestrzeni) to wie, że ich ogórdki to raczej takie "wychodki" na świeże powietrze wielkości dużego balkonu. na prawdziwy ogród stać nielicznych.nas nie. eh
![]() Cytat:
![]() buziaki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do dyskusji o nospie to ja biorę na bóle menstruacyjne ( pomaga ) i na bóle jelit - również pomaga. miłego wieczorku! jutro jedziemy do Antwerpii - pierwsze urodzinki siostrzeńca. ha! i wiem co kupię małżonkowi na gwiazdkę ! Tom tom ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziś mam się średnio, zimno mi, migdał boli. Chyba jakaś cholera mnie bierze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja znikam na film "Monachium" i do prasowania ![]()
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Ja też spadam, oblukam Titanica i mykam do wanny.
![]() Kolorowych snów babeczki! |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kropka ! mnie by sie takie cudo przydało ![]() ps cos mi sie z forem dzieje za kazdym razem jakis bład wyskakuje
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2008-12-13 o 21:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Wtajemniczenie
|
Kropeczko! za***isty ten odkurzacz!
zamawiam Go pod choinkę ![]() mam nadzieję że małż się wywiąże, zamówiłam też złoty pierścionek ![]() no cudo jak nic ta roomba! ![]() a ja nienawidzę odqrzać.....
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#310 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() Obyś gościła jak najkrócej. Kropko silnie zazdraszczam odkurzacza, co prawda kociaków nie posiadam, ale mam starą wierną sunię, ma już prawie 15 lat i brudzi strasznie, sierścią i w ogóle.
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() miłej niedzieli ... ![]() ja juz posprztalam teraz snaidanko a pozniej do nauki buźka ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fakt- obyś gościła jak najkrócej ![]() Cytat:
![]() zmykam do Antwerpii ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy! ![]() Dzięki. ![]() Cytat:
![]() ![]() Dla mnie to zawsze był gadżet, ale jak zobaczyłam ile zeżarł wczoraj futra to mnie szokło. ![]() Zamówienia pod choinkę masz niezłe. ![]() A propos choinki - ja już swój prezent mam w domu. ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-12-14 o 10:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A te daty to też z ciekawości, a i inne dziewczyny zapewne też by chciały to wiedzieć. ![]() Właśnie - kropka, a jak zwierzaki na to "coś" reagują? ![]() Mi też wczoraj wyskakiwały błędy.
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
Po raz pierwszy wklejam listę
![]() Przypominam dziewczynom, które na liście ostatnią @ miały w październiku, by odezwały się z wiadomością korygującą. Dziękuje ![]() AKCJA MIKOŁAJOWA !!! Mikołaju nasz kochany, na fasolki dziś czekamy. Więc gdy śnieżny pada puszek, niech nam wpadnie też okruszek! Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów, proszę o pisanie do mnie na pirv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek. Pozdrawiam malin30 Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 31 staraczek: KALWI23 - (Maqda, 25 lat, Cieszyn) staranka zawieszone kees26 - (Karolina, 28 lat, Poznań) staranka zawieszone PatkaM84 - (Patrycja, 24 lata, Szczecin) staranka zawieszone Eleonorka947 - (Aneta, 26 lat, Warszawa) cykl 2, last @ 5.10 kitka888 - (Małgosia, 22 lata, Gdańsk) cykl 1, last @ 14.10 gusiec - (Agnieszka, 26 lat, Buenos Aires) cykl 15, last @ 19.10 amarylis29 - (Marta, 29 lat, Poznań) cykl 3, last @ 24.10 Novida - (Agnieszka, 30 lat, Dublin) cykl 2, last @ 25.10 Zuziunia - (Zuzia, 22 lata, Lubelskie) cykl 7, last @ 1.11 dana260 - (Marzena, 31 lat, Warszawa), cykl 1, last @ 8.11 Mischoko - (Izabela, 31 lat, UK) cykl 11, last@ 10.11 IwonkaAnna83 - (Iwona, 25 lat, Rzeszów) cykl 2, last @ 11.11 yolanda9 - (Jola, 27 lat, Pomorze) cykl 4, last @ 12.11 aliisanka - (Ala, 27 lat, Wrocław), cykl 4, last @ 14.11 precious_81 - (Justyna, lat 27) cykl 1, last. @ 17.11 "N@sty" - (Ania, 25 lat, Manchester) cykl 9, last @ 18.11 dominikaaK - (Dominika, 21 lat, Łódź) cykl 4, last @ 19.11 adaikaka - (Aneta, 22 lata, Kraków) cykl 2, last @ 20.11 Basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) cykl 2, last @ 20.11 araczki - (Ula, 33 lata, Helsinki) cykl 6, last @ 29.11 Milibili - (Magda, 22 lata, Śląsk) cykl 1, last @ 1.12 dra - (Daria, 22 lata, Wlkp) cykl 7, last @ 2.12 sweetpinky - (Martyna, 24 lata, Radom) cykl 3, last @ 4.12 memka87 - (Magdalena, 21 lat, UK) cykl 1, last @ 4.12 DDosiek - (Dorota, 24 lata, Biała Podlaska) cykl 2, last @ 6.12 Sylwiaaa88 - (Sylwia, 20 lat, Włocławek) cykl 3, last @ 6.12 fleurdelacour - (Pola, 29 lat, UK) cykl 5, last @ 6.12 anciaahk - (Ania, 28 lat, Mazury) cykl 2, last @ 8.12 Foka29 - (Ania, 29 lat, Warszawa) cykl 1, last @ 09.12 malin30- (Magda, 32 lata, Słupsk) cykl 1, last @ 10.12 Equita - (Maja, 29 lat, Austria) cykl 3, last @ 12.12 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) czekoladka21 –gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu BASIA3333 – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach agagmm23 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu Gizmiatko – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach (termin – 27 lipca 2009) erysipelothrix – gratulujemy! dwie kreseczki po 4 cyklach Ania0104 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach *kaalinaa* – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu Ainka11111 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach Cassandra 23 – gratulujemy! dwie kreseczki po 3 cyklach aaassssiiiikkkk – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu maugoszatka – gratulujemy! dwie kreseczki po 6 cyklach Karola_82 – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach gosiaczekdm – gratulujemy! dwie kreseczki po 2 cyklach magdzia50 – gratulujemy! dwie kreseczki po 1 cyklu Na liście występuje kolor biały: PatkaM84- Aniołek[*] Nika1980 - Aniołek[*]
Jasiek ![]() ![]() Misiek ![]() ![]() Edytowane przez malin30 Czas edycji: 2008-12-14 o 15:32 Powód: korekta;) |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Rozeznanie
|
Prosze zmienic na liscie: Equita @ 12.12. Dziekuje.
#317 |
Zakorzenienie
|
Już wprowadzam zmiany. Dziękuję również
![]() PS. Tylko który to będzie cykl u Ciebie?
Jasiek ![]() ![]() Misiek ![]() ![]() Edytowane przez malin30 Czas edycji: 2008-12-14 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Rozeznanie
|
Oj, jesli sie nie myle to 3. Bo troche to trwalo z @ po tabletkach. POzdrawiam.
#319 |
Zakorzenienie
|
witajcie
przepraszam,ze nie bede sie rozpisywac,ale przyszlam sie na jakis czas pozegnac wczoraj z lekka sie pogryzlam z tz,ale i tez niezle slowa od niego uslyszalam,do mnie bardzo nie mile,nie wiem czemu,a wdodatku powiedział,ze nie che miec dziecka,te slowa najbardziej zabolaly,jak by mi ktos noz wlozyl w serce,dlaczego teraz mi o tym powiedział,nie chciał bym zrozumiała,czekalam az sie zdecyduje,doczekalam sie byłam szczesliwa,a teraz takie slowa zabolalo jak nie wiem,ale rozumiem,staranka myusze zawiesic,ale po co mierzeie pecherzyka,po co clo bralam po co?? nie wiem bede czasami was odwiedzac,ale nie czesto ,bo mi bedzie ciezko pozdrawiam
#320 | |
Zakorzenienie
|
Zaciekawieniem. Ale trzymają dystans.
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak wogóle to Hej ![]() dziś byłam na zakupach z przyjaciółmi i z mężem w Warszawie, obkupiłam się ![]() w dodatku dostałam od męża już prezent pod choinkę, piękny czerwony portfel Wittchen'a i cienie firmy Mac ![]() ![]() co Wam pisałam, że miałam egzamin w piątek, na którego nic się nie uczyłam a zaliczyłam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#323 |
Wtajemniczenie
|
Dra, kochana współczuję.
Słuchajcie ..ja uważam że nie każdego faceta powinnyśmy się trzymać kurczowo... przykład z dziś: do mojej kolezanki dzwoni jej facet, ona za chwilę przerywa połączenie i tylko mówi "a zapomniałam zostawić w domu aparat cyfrowy" po czym widze u niej łzy w oczach..mija minuta, zaczyna płakać... nie pierwszy raz ..facet wciąż za byle co na nią naskakuje.. ona wiem że dla niego zrobiłaby wszystko.. zapatrzona w niego jak w obrazek.. tylko za co ja się pytam, czym on Sobie zasługuje... nie wiem, moze po prostu ja mam za dobrze i nie wiem że takie traktowanie jak opisałam to standard? mój mąż zrobiłby dla mnie wszystko, odbiera mnie ZAWSZE z pracy, może 2 razy w ciągu 3 lat nie mógł bo miał coś tam pilnego.. zawsze jak może odwozi mnie do pracy, ma wolne weekendy więc wstaje ze mną robi śniadanie odwozi mnie do pracy..zawsze o mnie myśli i szykuje mi też śniadanie do pracy... jak boli mnie głowa, brzuch ..cokolwiek..każe leżeć i jest na każde moje zawołanie.. jeździ ze mną do lekarzy i gdzie tylko chcę..kupuje mi wszystko w miarę możliwość choć wiem że to akurat najmniej ważne ..bo kasa się nie liczy..oddałby każdy majątek za moje zdrowie.. pewnie ma jakieś wady ale te wady to nic w porównaniu z tym co on dla mnie robi..a jesteśmy już ze sobą kilka dobrych lat.. nie wiem może trafił mi się jakiś wyjątek? a może moja kolezanka tak po prostu źle trafiła? jakie Wy macie doświadczenia ze Swoimi facetami?
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że jeszcze wszystko dobrze się Wam poukłada ![]() ......................... ..... U mnie 1 cykl bez tabletek się zaczął i od jutra biorę kwas foliowy. W życiu nam się trochę pogmatwało..Bo wciąż nie mogę znaleźć pracy ..ale pomyśleliśmy że nie możemy wciąż odkładać planowania rodziny bo jak teraz odłożymy to pewno na 2 lata , potem może znowu coś wystąpić i znowu odłożymy... Zresztą i tak jeszcze przez 3 miesiące nie mogę zajść w ciąże bo jestem po tabletkach ![]() aliisankaMój małżonek jest podobny do twojego.Uważam zresztą że każdy naprawdę kochający facet tak będzie się zachowywał. Mój odwoził mnie do pracy a teraz na uczelnie w miarę możliwości ..wtedy kiedy może ..bo niestety pracuje w innym mieście, ale jak tylko może to zahacza o miasto gdzie mam zajęcia i mnie odwodzi na wykłady, odbiera z nich. Jak jestem chora to przynosi aspiryne ,każe leżeć ,przynosi herbatki z cytrynką. Jak mam chandre to doradza mi jak tylko potrafi "Może zrób sobie kąpiel albo zjedz czekoladkę"..Ale najbardziej wzruszają mnie takie drobiazgi jak : dbanie (nawet siłą zmuszanie) bym w zimny dzień wkładała czapkę albo cieplejszy sweter. Dziewczyny mój małżonek umie przez sen przykrywać MNIE kołdra bo automatycznie przez sen wie że się odkryłam... Robi mi kanapeczki do szkoły na uczelnie podczas gdy ja staram się wyrobić z malowaniem. Wiadomo że ma też swoje za uszami ale dba o mnie. Dzwoni często, podnosi na duchu. Również, choć to nie najważniejsze, umie się "rzucić" na drooogi prezent tylko dlatego że mi akurat to i tamto się marzy.Wiem że jakby mógł robiłby więcej. Dbanie o osobę którą się kocha to przecież chyba esencja miłości ![]() ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-12-14 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Witam po przerwie. Choróbsko mnie rozłożyło. Już trochę lepiej, ale nadal nos zatkany i zaczyna kaszel męczyć.
A wcześniej jak chciałam coś napisać, to mnie net wyrzucał. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Ty sie nie załamuj. Już niedługo przeprowadzicie sie do nowego domku i ferwor układania sie na nowo ogarnie też Twoje życie emocjonalne. Wierzę, ze już niedługo będziesz szczęśliwą posiadaczką sporego bebzona i dasz nam znać o wadze małego brzdąca szczęśliwie urodzonego. A co to jest DDA ? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do tematów wcześniejszych, to ja wolałąbym dziewczynkę, a pokój i ciuszki i tak będą uniwersalne. Bo w sukienki i tak będe ubierac jak trochę podrośnie. Bo na początku, to w takich ubrankach jest dziecku niewygodnie. Co do mieszkania, to my dostaliśmy górę domku jednorodzinnego teściów. Dostaliśmy stan surowy i urządziliśmy się za swoje plus pomoc rodziców. I wiem, że nie wypomną nam tego ani teściowie ani moi rodzice. Ślub też był z naszych finansów plus pomoc rodziców obojga stron. I wszystko załatwialiśmy my, a włąściwie większość ja, bo tż pracował w godzinach, kiedy trzeba było załątwiać. Rodzice do niczego się nie wtrącali. I tak jest do dzisiaj. Mimo, że mieszkamy w jednym budynku, mamy wspólne ostateczne wyjście z budynku, to są dni, że w ogólę się nie widujemy, nawet przez okno. Teściowa jak ma sprawę, to nawet nie chce do mieszkania wejść, żeby: "nie chcę, żebyś pomyślała, że szpieguję. Nie zapowiadałam się z wizytą, wyszła nagła potrzeba, więc zapytam przez drzwi, albo z progu." I jak proszę, żeby weszłą na pokoje, to się ociąga, bo nie chce, żebym sie czuła inwigilowana. Czasmi mnie to bawi. Ale wiem, że sama miała przeboje z teściową swoją, więc mnie od tego chroni. A co do męża, to mnie sie trafił wariat. Perfekcjonista, ale z ogromnym poczuciem humoru, pracuś, choć jak ma dzień lenia, to wołami go nie zaciągniesz do zmywania, które "może przecież poczekać do jutra". Pasjonat (oprócz pracy zawodowej jest gitarzystą), inteligentny i ciekawy swiata. Nie rozpieszcza mnie kwiatami i prezentami od jubilera bez okazji, ale za to bardziej się cieszę z tego, ze jak idę do sklepu obok jego pracy, to ekspedientka pyta, czy chcę ciepłego loda, bo są świeże, a mąż mówił, ze lubię. A ja kobiety nawet z twarzy nie kojarzę. Śniadań do łóżka nie mam, czasami muszę się wykłócić o kolację w jego wykonaniu, ale jak wpadnie w ferwor pichcenia, to mam ugotowane i podane lepiej niz w restauracji. Sam ode mnie nie wymaga broń Boze, zebym gotowała czy jaoś wybitnie sprzątała. Jest za partnerskim podziałem obowiązkow. A jak się źle czuje, to siedzi przy mnie i mnie przytula. No i przynosi różne różności. Kochany jest, choć czasem z niego taki urwis, tylko dwumetrowy. Ale to dobrze, bo sama bywam romantyczką, ale na dłuższą metę kochanie sie jak gruchające gołąbki przyprawia mnie o mdłości. I ostatni temat: święta: prezenty mamjuz wszystkie. Od moich rodziców i teściów mieliśmy sobie kupić sami co chcemy, więc dołożyliśmy pieniądze przeznaczone na prezenty dla nas wzajemnie i za wszystkie kupiliśmy lampę stojącą do salonu. Przepraszam, że taki długo post.
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętajmy drogie panie, że synów wychowujemy nie dla siebie, a dla innych kobiet. ![]() A Twoja koleżanka ma tak, jak wiele kobiet. Moja bliska znajoma jest 15 lat z facetem, który nawet z nią nie mieszka. ![]() ![]() ![]() Ta rasa bardzo szybko się przyzwyczaja. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też się skarb trafił i to w dodatku anioł, że ze mną wytrzymuje, bo nie mam łatwego charakteru ![]()
![]() |
#328 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i potem chciałoby się jeszcze raz ![]() życzę by te strzały były celne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.