|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
Ojej Kasiulka nie smutaj nam tu to na pewno przejściowa sytuacja
![]() ![]() Nie pamiętasz już jaką śliczną Ci pizzę przygotował na imieniny? Coś się jednak stara ![]() A ja dziś przygotowałam mojemu TŻtowi ten pierwszy przepis z listy onaelli I jest pyyyycha.. Miś zjadł chyba z 3 talerze A zaraz jedziemy po winko i pod kocyk później u mnie w pokoiku hihiMieliśmy się umówić ze znajomymi ale jak nie chcą oni to nie.. Poradzimy sobie sami
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra dość smęcenia bo macie tego pewnie dość, chciałam się wygadać
|
|
#1353 |
|
Zadomowienie
|
Czy ktraś z dziewczyn może mi streścić ostatnich 20 stron?? Chyba mnie bardzo długo nie było
ale nawet nie mam kiedy zajzec a jak zagladam i zasiadam czytac to zawsze cos sie dzieje ze musze od razu wychodzic;( Ostatnio pokłocilam sie z tz przy mamie i mama stwierdzila zebym sie zastanowila Bylo mi przykro ale juz sie wszystko uspokoilo i Tz wie jak jeszcze raz sie na mnie wydrze to popamieta raz na zawsze. W poniedzialek mam egzamin teoretyczny na rawo jazdy i mam juz dosc nauki. Wogole to jakas chora jestem i perzybita i mam wszytskiego dosc. Najchetniej caly dzien bym przelezala w lozku i nigdzie nie wstawala. Tesknie za Tz bo widzieliesmy sie wczoraj i jutro sie zoabczymy i pozniej nie wiem .... Nie wiem co mu kupic na świeta mam pustke w glowie... Poprostu zalamka świateczna. Jak co roku ehh.... |
|
|
|
#1354 |
|
Adwokat diabła
|
Dziś jest chyba taki dzień, przybity i zdołowany :|
|
|
#1355 |
|
Rozeznanie
|
Kasia, rozchmurz się słoneczko nasze
Ja dzisiaj przyszykowałam TŻcikowi niespodziankę. Miał przyjechać o 17:45 Ja w sexy bieliżnie, świeczki pozapalane, czekam na niego w sexy pozie, a tu nie ma go, nie ma go i nie ma go. Po 10 minutach czekania w tych ciuszkach zadzwoniłam do niego i powiedział, że będzie za 20 minut, bo stoi w korku Odechciało mi się wszystkiego, ubrałam się, świeczki pogasiłam i tyle z tego sexsownego wieczoru! Przyjechał z ginem i tonikiem, ale już nie ma takiej otoczki jaka miała być.
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
ja już jestem z Tz-em u mnie w domu oczywiście teraz się podlizuje itp, ale zobaczymy co będzie za miesiąc...
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasia główka do góry |
|
|
|
|
#1358 |
|
Adwokat diabła
|
dobranoc
|
|
#1359 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takie bardiej wieczorowe klimaty czy na co dzień też? Bo jak na co dzień to będziesz musiała zmienic przyzwyczajenia![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powiem Ci Kasia, że mój tż też nie jest mistrzem w sadzeniu komplementu za komplementem, ale jak juz powie to wiem, że szczerze, i że na prawdę w danej chwili mówi to, co myśli Wiadomo na początku naszego bycia razem to słodznie non stop koteczku, misiu , skarbie i inne pitu pitu a teraz jest po prostu normalnie - każdemu takie rzeczy przechodzą, wiec się nie martw (tzn. każdemu poza Tancerką i jej tż hehe ) to mu powiedz, że takie komentarze nia działają motywująco ani nie powodują, że masz ochotę się w stosunku do niego miło zachowywać...JA ostatnio przytyłam, ale juz schudłam troche Ale walczyłam z tż, żeby mi mówił, że przytyłam jak przytyję i faktycznie mi powiedział jak do tego doszło, więc jestem mu wdzięczna za ten komentarz Ale po prostu mi powiedział, nie gnębił mnie i nie dołował, jak Twój tż tak robi to mu powiedz wszystko co myłsisz i po sprawie, mam nadzieję, że to jest takie proste![]() Cytat:
Posłuchaj mamy, z resztą pamiętam jak pisałaś, że się jej radziłaś odnośnie związku z tż, więc chyba jej ufasz i wiesz, że warto sobie brac do serca jej rady. Powinien pokazywać Twoim rodzicom, że Cie szanuję, z reszta powienien Cie szanowac a nie tylko grać pod publikę, a jeżeli nawet tego nie potrafi i ne umie się opanować to powiinas juz teraz spowodowac, ze popamięta na zawsze, że tak sie nie robi. Mój tż nigdy by sie na mnie nie wydarł w niczyjej obecności, on w ogóle tego nie robi, chyba raz mu sie zdarzyło, ale to mi sie należało i jakoś tak specjalnie go prowokowałam![]() Byliśmy dziś na zakupach i kupiliśmy duzo ubranek i jeszcze tżcik kupił mi cudnie pachnący balsam w body shopie a później poszliśmy po jeszcze jeden, bo tak mi sie podoba I jeszcze byliśmy w kinie i u tż, superfajny dzień dziś![]() Zaraz wskakuje pod prysznic, żeby się wysmarowac tym cudem
|
|||||
|
|
|
#1360 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam dokładnie tak samo.. Jeśli ja mam misterny plan i w najbliższym czasie coś nei wypali to też rezygnuję Kiedyś też tak się ładnie ubrałam, umalowałam i w ogóle i TŻ powiedział że nie wie kiedy przyjedzie dokładnie (bo siostra się nim wysłużyła bo miał ją na impreze odwieźć i się nie mogła wyrobić wrrrrrrrrrr- za to nie lubie jego siostry) to ja przebrałam się w piżamę polarową, zmyłam makijaż i.. poszłam spać sfochowana ![]() ![]() ![]() A w ogóle to łoooo jaki był wieczór i jaka nocka była ![]() ![]() Baardzo bardzo miła, To chyba wynagrodzenie za te sprzeczki wszystkie w ciągu ostatnich dwóch tygodni
|
|||
|
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
My tez na ogół sie nie kłócimy przy towarzystwie. To był jednyny raz. ale w sumie poszło o nic. Niech lepiej sie poprawi bo ma powiedziane niech jeszcze raz podniesie głos.
Samoa "Posłuchaj mamy, z resztą pamiętam jak pisałaś, że się jej radziłaś odnośnie związku z tż, więc chyba jej ufasz i wiesz, że warto sobie brac do serca jej rady." Powiem Ci myśle nad tym cały czas. Al eja nie umiem życ bez niego:/ Wczoraj z mama gadałam. Sama zaczeła temat wesela wystroju sali itd. Czyli chyba jest za nami niz przeciw nas?? Gosica502 " to czemu masz się zastanawiać kłótnie jeśli się zbyt często nie zdarzają to są czymś normalnym przecież.." U nas kłótnie zdarzaja sie raz na dwa tygodnie wiec czy to normalne?? Nie umiem juz sama na to odpowiedzieć...?? Dzieuje dziewczynki za rady ![]() Ja teraz uciekam sie szykować bo jade do Tz dziadków na obiad bo juz bardzo dawno u nich nie byliśmy..( Do tych którzy mają nam dać błogosławieństwo przed wyjazdem do kościoła). WIec życze udanej niedzieli
|
|
|
|
#1362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdenerwowała się pod wpływem chwili pewnie, oburzyła się i powiedziała Ci żebyś sobie to przemyślała... Ale jak ogólnie się nie kłócicie w towarzystwie to bardzo dobrze.Tylko faktycznie niech się to krzyczenie przy mamie nie powtórzy...
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Was chyba najważniejsza jest ta otoczka związana ze ślubem a nie Wy i Wasz związek cześć dziewczyny ja już trochę lepiej się czuję TZ powiedział co go boli-w sumie ma trochę racji np ja mu wczoraj powiedziałam, że szkoda, że mi już nie przynosi kwiatków bez okazji a on na to "i co? jutro Ci przyniosę Kochanie kwiatka i Ty na mnie nakrzyczysz, że robię to tylko wtedy gdy się upomnisz"-i pewnie tak by było dlatego już nie będę wredna
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
A ja chora się zrobilam, buuuuu ![]() Ciepło sie ubieram, czapeczka na uszy naciągana a tu dupa blada i tak jestem chora ![]() Mam tydzien czasu aby się wy.kurować pożadnie bo ...................za tydzień już Tż powinien być w Pl |
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w mordę jeża u mnie jeszcze 1 rok 4 miechy i 3 dni jak ten czas leci...
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-12-14 o 10:57 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz, ze z tego wszystkiego to sama dokładnie nie wiem
Ale pewnie na jakies nie całe 3 tygodnie, zależy ile dadzą mu urlopu, a z tym to różnie bywa, bo jak stwierdzą, że nie poradzą sobie bez niego w firmie to dadzą mniej ![]() Ale co tam, najważniejsze, że będzie
|
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze pamiętam jak mojego TZ-a nie byłó teraz w wakacje 2 miesiące-powdziwiam Cię bo ja bym nie wytrzymała takiej rozłąki
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wierz mi Kasia, że jak byś musiała to bys dała radę Ja kiedś twardo twierdzialm, że nie wierzę w milość na odległość, ale jak widać nasze twierdzenia zmaniają się wraz z życiem
|
|
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadziję, że nie będę nigdy w takiej sytuacji
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez nie odejdę od mojego przyszłego mężulka tylko dlatego, że dzisli nas 2 000 km tym bardziej, że już tak nie wiele nam zostało tej rozląki |
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym nigdy przenigdy nie odeszła od TZ z powodu dzielących nas km
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-12-14 o 11:27 |
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na szczęscie wróciliśmy do siebie, bo widać jesteśmy dla siebie i tyle
|
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wojownicze żółwie nindża
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide się przebrać bo mi cycki przemokną |
|
|
|
|
#1375 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() widze że dzisiaj humorki dopisują ![]() Ja juz sie wyszykowałam a TŻ będzie po 14 to sobie jakiś filmik chyba obejrze ![]() Kasia u Ciebie to bardzo mało czasu do ślubu naprawde szybko bignie czas u mnie 1 rok i 8 miesięcy ale w sumie szybko mi dni znikają na suwaczku
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wogóle to jestem zła bo TZ-owi skaner nie działa na Viście i dopiero jutro tata mi skseruje obrazki do pracy
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-12-14 o 11:37 |
|
|
|
|
#1377 |
|
Rozeznanie
|
A ja sie objadłam mandarynkami
zawsze święta kojarzą mi sie z mandarynkami, ten zapach ehhhh ![]() Onaella wspomniała o kawce i ide sobie zrobic
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia już przebrana jestem także ok
możesz dalej pisać ja już kończę kawusie i powinnam dopisac jeden paragraf do pracy o wspaniałym Maxie Schelerze, ale tak strasznie mi sie nie chce tym bardziej, że dziwnie rozumiał pewne rzeczy ten człowiek
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
mi tak samo
![]() teraz zasiadłam po pisania pracy, ale Was podczytuję
|
#1380 |
|
Rozeznanie
|
ja już sobie w pokoiku poutawiałam świeczniki i figurki świąteczne, wczoraj kupiłam taką fajną serweteczkę na biurko i za tydzien mamy myć okna z mamą takze sobie ubiore okno w koraliki jak co roku no i dzien przed wigilją pójdziemy kupić choinke
uwielbiam prawdziwe choinki bo tez jest tak zapach fajny w domu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

Coś się jednak stara 

ale nawet nie mam kiedy zajzec a jak zagladam i zasiadam czytac to zawsze cos sie dzieje ze musze od razu wychodzic;(
Odechciało mi się wszystkiego, ubrałam się, świeczki pogasiłam i tyle z tego sexsownego wieczoru! Przyjechał z ginem i tonikiem, ale już nie ma takiej otoczki jaka miała być.

jak zrobie zdjecie to wkleje, bo na stronie Aparta tego nie ma (chyba z poprzedniej kolekcji czy cus...)
ogolnie wieczor byl baaaaardzo mily
Posłuchaj mamy, z resztą pamiętam jak pisałaś, że się jej radziłaś odnośnie związku z tż, więc chyba jej ufasz i wiesz, że warto sobie brac do serca jej rady. Powinien pokazywać Twoim rodzicom, że Cie szanuję, z reszta powienien Cie szanowac a nie tylko grać pod publikę, a jeżeli nawet tego nie potrafi i ne umie się opanować to powiinas juz teraz spowodowac, ze popamięta na zawsze, że tak sie nie robi. Mój tż nigdy by sie na mnie nie wydarł w niczyjej obecności, on w ogóle tego nie robi, chyba raz mu sie zdarzyło, ale to mi sie należało i jakoś tak specjalnie go prowokowałam