|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Chodzić już umiem, teraz chce umieć latać
rzucam się w ramiona nocy biegnę przez świat, Ty razem ze mną tu emocje są ceną weź dobry humor, a wszystko wytrzymasz anonimowa wspólnota wspomnień wspomnienia smak zbyt słodki opętanie, z którego nie chcesz się uwolnić mała część osobowości, którą ciężko ogarnąć wychodzę na spacer, tym razem sama świat był wielką niewiadomą z perspektywy trzepaka pędzę gdzieś jak wariat, uważając gdy jest ślisko wciąż pielęgnuję w sobie trochę tego dziecka
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
szczęście ma twoje oczy, pragnę w nie patrzeć.
w szeleście kropli pochopnych wyborów. dziwnie kurczą się ulice, kiedy całujesz moje usta... jestem płomykiem świecy, proszę, chroń mnie przed wiatrem nim zgasnę, to nie jest łatwe, możesz się sparzyć jak zawsze, trudniej jest żyć, łatwiej marzyć... znikamy jak para z herbaty rozwiana przez wiatr... słońce sączące się spomiędzy żaluzji. Po pas w zaspach wspomnień, ciebie koło mnie Dobrze wiesz, nie mogę Cię zapomnieć Więc, wróć do mnie, nim spłonę o świcie...
|
#3213 | |
|
Wtajemniczenie
|
oo fajnie,ze sie przydały no
Cytat:
taa głupekk ![]() ejj ejj. zaszczyt. ![]() --------------------------------------------- 1.Jeszcze wszystko będzie mozliwe... 2.kompletnie niekompletna.. 3. jest mi tak jakby już było za późno.. 4.Kocham Cię, zrozum to w końcu, bo ja już nie potrafię tego kryć.. 5.On żałuje że pozwolił odejść jej, a ona wierzy że będzie ok... 6.dzięki Tobie serce bije szybciej... oddech drży... 7.dzwonię przez pomyłkę - od tygodnia mnie nie lubisz. 8.a dzis dziewczęta stawiamy ptaszki
|
|
|
|
|
#3214 |
|
Raczkowanie
|
tak szybko jak śnieg, roztopił się sen..
dziś wiem, że to zwykły żart, choć byłeś naprawdę blisko.. od Gwiazdki, ciągle sama.. ;( ' dziś wzrok mój znowu, w pogoni za Tobą.. powiedz chociaż, czy mnie rozpoznajesz.. ? </3 minął rok, pamiętam co mówiłeś.. ' zawsze razem ' .. powiedz? nie brakuje Ci mnie? ' jak to jest , że wielka miłość trwała JEDEN DZIEŃ? na święta szansę Ci dam, lecz pamiętaj, że to ostatni już raz.. ;(( kto jeśli nie TY , dostanie w prezencie wszystko? ;* dzień, zwykły dzień w którym gasną wszelkie spory.. ; (( kusić i rzucać to takie zwyczajne..w Twoim stylu..
|
|
#3215 |
|
Raczkowanie
|
Chu.jowo i wy***.ane na WSZYSTKO !
Nie po to by łapać słońce ! Mała, zastanów się . To bilet w jedną stronę, sama nie wiesz już gdzie Tacy jak Ty, dokładnie tacy sami Ja mówię biada, biada temu co dużo gada Global, globalna globalizacja w Polsce Właśnie wstał nowy dzień Patrzę w okno - słońce jakby do mnie uśmiechnięte I mówi właśnie do mnie - chodź gdzie nikt nas nie zobaczy I mówi do mnie - bierz mnie jak tylko potrafisz Nie mogłem lepiej trafić, to ciało jak z fotografii To właśnie bije puls ulicy, czujesz to? Nie pozwól nigdy by mieli cię za kundla Tu fart to przywilej, więc na orient zważę Bo uszy tu ma kazda sciana Bo ty mi powiedz co byś zrobił gdybyś mógł Wybrać sobie tylko jedną z dróg? Podejdź tu do mnie! Jamal Znowu tępa próba żyletki Znowu wpie.rdol od taty pierwsza myśl - o matko boska druga myśl - o ja idiotka Nigdzie sama stąd nie pójdziesz Upadniemy razem tak jak jeszcze nigdy nisko Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty. Ty jesteś jednym a ja drugim końcem Kiedy mówisz do mnie słońce... Niesie cię pozytywna myśl że nie jest źle Ilu kochała i trzymała w objęciach Złośliwi mówili na nią niewinna Hej Mała! Nie strasz mnie kolegami! Nie wyciągaj mi tu środkowego palca! On raczej nie śpi tu w noc Nie ma co, nie jesteś dzieckiem szczęścia Nie plujesz nigdy pod wiatr, nie patrzysz nigdy psu w oczy Schizofreniczny taniec I łapie Cię za rękę by imię Twoje zgadnąć Happysad
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda wdała się bezwiednie. Z lekkim sercem dziś odejdziesz Z powodów błahych.. Każdy chce znaleźć na nowo Miłości sens tej najprawdziwszej. W każdym jest tęsknot tyle. Głowa pęka od przemyśleń. Chciałam ciebie kochać szczerze Nie mogłam wcale.. Czego wciąż mi brak? Przecież wszystko mam... Nie zrozumie nigdy mnie Ten, kto nie jest sam Czego wciąż mi brak? Czemu chcę to mieć? Jaka nienazwana myśl. zrob cos z tym, w koncu w tym zwiazku to Ty jestes facetem! Usiądź tu, blisko obok mnie Kilka ciepłych słów niech ogrzeje mnie.
|
#3217 |
|
Raczkowanie
|
Zaczarowana przez piosenki Krajewskiego
!Może coś komuś przypadnie do gustu. Jakżeś niestała w niekochaniu.. jakże niemiłość twoja krucha. Ileż powitań w pożegnaniu.. Tym się od innych on odróżnia, że dźwiga w pysku bukiet róż. Tak zasypiają ci, Kochanie, co dobrze wiedzą, że ktoś czeka. zaczaruje świat przeznaczenie nagle daje znak.. Każdy chodnik Twoje imie zna.. każdy musi swój egzamin zadać.. A mnie oszukuj mile uśmiechem, słowem, gestem.. swoich łez nie chowaj do kapelusza.. Zdążysz ukryć twarz, zdążysz się odwrócić.. Czujesz w ustach piach, czujesz ciężar powiek.. Noc co zeszła z gór.. Miętowe pocałunki Siebie głodni, siebie głodni.. Szarość zwykłych dni.. Świata groźny szum.. zgaś podły uśmiech ludzi złych.. te tęsknoty, których miała pełen skład. nie mówimy o marzeniach.. to niebespieczny temat. Gdzie pędził czas w rytm naszych serc Gdzie pachnie chleb, gdzie cisza gra.. A każda z nut brzmi tylko nam Jest w dłoni mej miejsce na Twą małą dłoń i nagle nie wiesz niespełniona i spełniona, Nie wiem skąd w tych rolach błąd i żal i ból. Przytul mnie i połam lód w opłatki kry.. Nie wiem jak zakwitał sad oddechem barw. wypełnił smak ogrody warg.
|
#3218 |
|
Raczkowanie
|
kombinacja . mężczyzna . przepraszam ale musialam poprawic ^^ kilka opisów ode mnie : Bo jesteś gorący a potem zimny . Jesteś na tak a potem na nie . Kłócimy się i zrywamy . Całujemy się i schodzimy < 3 Jesteś moim światłem w ciemności < 3 Powinnaś być mój Jeśli ona nie uszczęśliwia cię </3 can't figure out how you stole my heart / Nie mam pojęcia w jaki sposób skradłeś mi serce ; **
|
|
#3219 |
|
Raczkowanie
|
a cos o tym ze jestesmy już 3 miesiace razem
nasza maała rocznica ))![]() : rolleyes:coś ode mnie: - wzmogłeś mój rytm serca. x3 -'mape życia w sercu masz...' - - Chodź, musimy pielęgnować te durne marzenia. -Czy one rosną? -Nie, mała. One się spełniają -Ty wiesz jak to działa . To taka magia ;* - W twoich oczach widzę ten blask. W twoich ustach czuje ten smak < 3 . - tak teraz podróżuję palcem po globusie w poszukiwaniu Ciebie. - I don't design clothes. I design dreams. Nie projektuję ubrań. Projektuję marzenia -honorowe miejsce w [moim] sercu. -A gdyby nawet kochać znaczyło umrzeć, to chciałbym umrzeć i tak ciagle umierać wiele tysięcy razy... -gdy spotykamy kogoś i zakochujemy się, myślimy, że cały świat nam sprzyja -Co to jest MIłOść ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie... i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca <33
|
#3220 |
|
BAN stały
|
energia jak zdechła bateria.
oszałamiam bronią, która jest jak miłosny klej. nienawidzę miłosnych relacji. Niebo stało się zgorzkniałe. Co mówisz, gdy żadne słowa nie pasują do sytuacji? Zabijasz wszystkie moje ochronne bariery. Ona jest wierną kopią wszystkiego co straciłeś. I będziesz jeszcze pragnął, By ona była mną, znów. |
|
|
|
#3221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie też trzy dzisiajj.![]() ------------------------------------------------- 1.Ten który przyciągnął wyglądem, a zatrzymał charakterem. 2.Zastanawiasz sie jak przebiegnie Twoja próba?..Banał. 3.Tylko ja jestem mądra,tylko ja jestem silna. I tylko ja tak sądze ![]() 4. Nie oszukujmy sie. To co zdobyte,juz mnie nie interesuje. |
|
|
|
|
#3222 |
|
BAN stały
|
nie rozumiem zdecyduj się czy piszesz do niej, czy do niego wiem, ze to pewnie literówka, ale trochę bez sensu to wyszło ![]() ukradłam ostatni opis Twój
Edytowane przez eccentriic Czas edycji: 2008-12-14 o 15:10 Powód: literówka |
|
|
|
#3223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
dwa nagie cienie obok siebie nad ranem
oddzielone kotarą, budzą się rozczarowane a potem zasypiają nie znalazłszy niczego jeszcze bardziej nienawidząc... już nie spacerują nocą po powierzchni Merkurego... on po lewej muru, ona po prawej stronie i tak milczą w bólu, trzymając się za dłonie. środkiem ulicy idę gdy chce, a nie po chodniku ! ja mam ten rytm taniec który tańczysz ty, to ten taniec poje.baniec co ci zmarszczy brwi. wokół mnie ludzkie spojrzenia wilcze. łzy wycieram o rękaw... o jak dobrze być pier.dolniętym w głowę patrzeć na czarno biały świat , widzieć tylko tą lepszą połowę... dni nieskończonego szczęścia. nawet najtwardsi maja chwile, że potrzebują klęknąć.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2008-12-14 o 15:21 |
|
|
|
#3225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powinieneś być mój Jeśli ona nie uszczęśliwia cię </3 POPRAWA ^^ ; ))
|
|
|
#3226 |
|
BAN stały
|
"Jeśli nie jesteś dla mnie, to dlaczego myślę o Tobie jak o księciu z bajki...? "
alone... oddychamy cięższym powietrzem... |
|
|
|
#3227 |
|
Raczkowanie
|
Czy Ty wiesz ile to znaczy?
Wiem. masz innego więc dlaczego mnie całujesz? Wiem, że też tak to czujesz. Zwariować właśnie z Tobą. Jeszcze ten jeden dotyk, uśmiech Twój jak serca płomyk. Dzisiaj znów mi się przyśnisz. Wyczytać z twoich oczu, scałować z Twoich ust. Całować zapamiętale, wyrzucić wszystkie żale. Mam kilka zalet, będzie nam prze doskonale. Przy Tobie mogę płakać i to nie wstawiany kit. Co Ty na to? Nie bardzo? jesteś straconą szansą.. Mógłbym się zmienić, przy tobie wyjść na ludzi. I przy tobie nigdy w życiu nie zaczął bym sie dusić. Wiem, nie mogę cię zmusić i nawet nie spróbuję. Mogłabyś być ta jedną na milion nie za milion.
|
#3228 |
|
Zadomowienie
|
Kiedy idę doliną cienia śmierci
Patrzę na moje życie i już nic go nie zostało. /As I walk through the valley of the shadow of death I take a look at my life and realise there's nothing left ./ Za dużo oglądania telewizji, daje mi goniące mnie sny /Too much television watching got me chasing dreams ./ Jestem uczonym głupcem, z myślami o mamonie. /I'm an educated fool with money on my mind ./ Śmierć nie jest niczym tylko końcem bicia serca. /Death ain't nothing but a heartbeat away ./ Powiedz mi dlaczego jesteśmy tacy ślepi, żeby zobaczyć Że tych, których krzywdzimy, to ja i ty. /Tell me why are we, so blind to see That the one's we hurt, are U 'n' me ./ Myślę, że ich to nie obchodzi, dlatego wiem, że moje życie jest bez szczęścia I guess they front, that's why I know my life is out of luck.
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-12-14 o 16:19 |
|
|
|
#3229 |
|
Zadomowienie
|
Raz w życiu zdarza się chłopak, z któremu nadajesz nazwy gwiazdom. Prawdziwi przyjaciele to ci, którzy są przy tobie, gdy dobrze ci się wiedzie. Dopingują cię, cieszą się z twoich zwycięstw. Fałszywi przyjaciele to ci, którzy pojawiają się tylko w trudnych chwilach, ze smutną miną, niby solidarni, podczas gdy tak naprawdę twoje cierpienie jest pociechą w ich nędznym życiu. Bo wszyscy, w taki czy w inny sposób, jesteśmy szaleni. Bywa, że pierwszej miłości nigdy się nie zapomina, ale ona zawsze się kończy. Człowiek taki już jest.(...) Zastępuje strachem większą część swoich emocji. Istnieją w życiu sprawy, które – bez względu na to, z której strony byśmy na nie patrzyli – są zawsze tak samo ważne dla wszystkich. Miłość jest jedną z nich. Jak mogę nienawidzić kogoś, kto dał mi samą miłość? Miłość jest ponad mądrością. Mój Boże, nie wierzę w Ciebie, ale pomóż mi! Nic na świecie nie zdarza się przez przypadek. Nie czuła się ani szczęśliwa, ani nieszczęśliwa i tego nie może dłużej znieść. Nikt nie powinien do niczego się przyzwyczajać. Szaleństwo to niemożność przekazania swych myśli. Trochę tak, jakbyś znalazła się w obcym kraju – widzisz wszystko, pojmujesz, co się wokół ciebie dzieje, ale nie potrafisz się porozumieć i uzyskać znikąd pomocy, bo nie mówisz językiem tubylców. – Każdy z nas czuł to kiedyś. – Bo wszyscy, wszyscy taki czy inny sposób, jesteśmy szaleni. Śmierć była łagodna, pachniała winem i głaskała ją po głowie. Tak mówią wszyscy wariaci: że są normalni. Zgodnie z zasadami dobrego wychowania nie wolno mówić wprost o miłości. Zainspirowana książką P. Coelho 'Weronika postanawia umrzeć'.
|
|
#3230 |
|
Zadomowienie
|
Ona była panią w łódce, w śmiertelnej barce, tragiczną panią z rozwianymi włosami i udręką w oczach, panią z wieży. Nie potrafiła znieść widoku z okna, życie było jej przekleństwem.
Nigdy nie zdołam go uszczęśliwić. Ani nikogo innego. Może czas przestać próbować. Uniosłam się na palcach bosych stóp i zakręciłam, z początku nieśmiało. Powietrze wypełniło się cekinami. Uświadomiłam sobie, że za dużo czasu w życiu spędziłam przycupnięta za zamkniętymi drzwiami, nasłuchując głosów po drugiej stronie. On zmienił mnie mój Charlie Charlie Jak wiesz bardzo dobry miał styl Taki słodki miał styl Po tak namiętnej nocy jak wierzyć że odszedł? Pokochać cię Tak czułam że mocna to rzecz Tak łatwo mogłeś zdobyć mnie I mogłeś zdobyć ją Na krótką chwilę wyszedł Przepadł do dziś Ukradł mi serce Co ty mi robisz kto wie? Mam puste konto w banku noce i dni Powiedz że nie chcę tych pieniędzy Nie, ja chcę by był To meżczyzna, który składa sie wyłącznie z twoich usprawiedliwień. W chwili, gdy przestaniesz go usprawiedliwiać, zupełnie zniknie z twojego życia. Hej- a pamiętasz ten film, w którym dziewczyna czekała, aż taki jeden facet sie z nią umówi, a kiedy tego nie zrobił, usprawiedliwiała go? Potem, gdy oboje więcej wypili, przespała sie z nim i od tamtej pory kręciła się wokół niego, aż w końcu w pewnym sensie zostali parą? Potem on ją zdradził, ale ona wiedziała w głębi duszy, że jesli mu przebaczy, nie będzie zbyt wiele oczekiwała i bedzie dobrze go traktowała, to w końcu go zdobędzie? Kiedy się pobierali, on był pijany, ale potem żyli długo i nieszczęśliwie w kiepskim związku zbudowanym na byle jakich fundamentach? Nie pamiętasz? To dlatego, że takich filmów sie nie robi, bo nie na tym polega miłość. Jeżeli uważasz, że dałaś mu za mało czasu i nie zdażył cię zauważyć, pomyśl, jak szybko ty go dostrzegłaś, i podziel to na pół. My tylko mamy ubrać sie w sukieneczki, uczesać, a potem trzepocząc wdzięcznie rzęsami, czekać z nadzieją, że o n i wybiorą nas. Jeśli ty możesz go znaleźć, on może odszukać ciebie. Mężczyzni nie zapominają, jak bardzo im sie podobasz. Dlatego odłóż tę słuchawkę. |
|
|
|
#3231 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy czujesz to co ja czuję .
Widzisz to co widzę ja . Marzysz o tym o czym myślę . Wierzysz słowom, które krzyczę . Czekam wciąż na Twój znak . Czekam wciąż na Twój znak . Nie wiem co czujesz, kiedy jestem z Tobą . Nie wiem co czujesz, gdy obok nie ma nikogo . Ja wiem, że przyjdzie taki dzień . Staniesz wtedy obok mnie . Uśmiechniemy się do siebie wreszcie . Wszystko zmieni się na lepsze . Chociaż jeden miły gest . Przecież o tym dobrze wiesz . Ja się boję, Ty się boisz . Wszyscy się boimy . Wstydzimy się powiedzieć, że.. Coś przeraża nas . Ja się boję, Ty się boisz . Sparaliżowane słowa . W sumie nie wiadomo . Czy być będzie sens..? Strach jest w naszych oczach . Paraliżuje myśli . Paraliżuje sny. 'Wystarczą oczy ciepłe, uśmiech szczery By burzyć mury dzielące nas bariery Może to magia, a może życia sens.. Gdy jesteś ze mną na dobre i na złe..' 'Kiedy jest szansa nie można jej zmarnować Wszak to co dobre należy pielęgnować Może to magia, a może życia sens... Gdy w tłumie widzę Ciebie, a Ty mnie.' Nie wiem co myślisz, kiedy się śmiejesz . Nie wiem co myślisz, kiedy płaczesz . twoje oczy kłamią.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2008-12-14 o 17:03 |
|
|
|
#3232 |
|
Raczkowanie
|
Hmm, witamm
.- '... co znaczy kochać, poznać jej nie dano ...' - ' zweryfikuj wtórnie, może sypiasz z blacharą.' - kocha. cholernie kocha. ale ... znowu jakieś ''ale''. - była wolna. nareszcie wolna ... ;dd - jak nigdy ... ;* - hipnotyzuj mnie dalej ... bo chcę. - Twój pocałunek ... lek na rzeczywistość. tą każdą. - bo niektórzy nie potrafią być z innymi niektórymi ... Wiem, wiem ... bez.sen.soo. '_' I mam prośbę ogromną ... opisy krótkie , ale mające w sobie to coś. mówiące o tym, że np. żałuję ... że dalej kocham i będę kochać. Proszę.
|
#3233 | |
|
Raczkowanie
|
a dziękuję, cieszę sie, że się podobają (: ;***
a owszem (: 1000 Meere Cytat:
milo mi bardzo, ja też uwielbiam ogromnie ;*** _ zima nie jest moją pora roku krytykujesz tempo bicia mojego serca do stołu przyklejone moje dłonie odetchnij głeboko grudzień przytłacza mnie i to przez te cholerne święta znów widzę twą twarz malinowy twój głos oddycham powietrzem wypełnionym twoim spojrzeniem pamietnik mój krzyczy życie, niech ja cię dorwę. zrobię z ciebie miazge, padalcu. just breathe do twego pluszowego ciałka tulę się mógłbyś mi pomóc o sobie zapomnieć? jedyne na co mnie stać, to wmawianie sobie, że już gorzej nie będzie. a za każdym razem jest. drewniany stół, na stole w kieliszku serce me pod warstwą kurzu ukryłam wspomnienia. więcej we mnie chłodu niż w zaspach śnieżnych na gwiazdke chciałabym dostać nowe życie spadajaca gwiazdka spełnia obawy dać chcę ci piosenkę, którą śpiewa we mnie dusza ma twe nadęte policzki były najpiękniejszym widokiem usta wydęte najsmaczniejszym przysmakiem wołasz mnie, a ja ciągle jestem gdzieś niebo masz w oczach chmurzy się twe oblicze przykro mi jest, bo toostatni raz, kiedy mam w oczach blask
|
|
#3234 |
|
BAN stały
|
Zabiorę Cie na najwyższy szczyt.. Lecz gdy tylko się potkniesz,
Z rozkoszą będę patrzeć jak długo z niego spadasz. |
|
|
|
#3235 |
|
Rozeznanie
|
przerysowana, styrana, Bniewie - uwielbiam ;*
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2008-12-14 o 17:24 |
|
|
|
#3236 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bogini!!!Cytat:
![]() _________________________ ____________ Jednak złamałaś mnie, Teraz już nie mogę nic czuć. /But U broke me Now I can't feel anything./ Choć Cię kocham, Jest to takie nieprawdziwe. /When I love U, It's so untrue./ Próbuję przebaczyć, ale to zbyt mało, aby wszystko było ok. /I try to forgive, but it's not enough to make it all okay./ Nie możesz grać na zerwanych strunach. /U can't play on broken strings./ Nie możesz czuć czegokolwiek, nawet tego, że Twoje serce nie chce czuć. /U can't feel anything that your heart don't want to feel./ Nie mogę opowiedzieć Ci o czymś, co nie jest prawdziwe. /I can't tell U something that ain't real/ Jak mogę dać cokolwiek więcej, Kiedy kocham Ciebie tylko trochę mniej niż wcześniej. /How can I give anymore When I love U a little less than before./ Cóz, prawda boli, Ale kłamstwa są gorsze. /Well the truth hurts, And lies worse./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-12-14 o 17:27 |
|||
|
|
|
#3237 |
|
Raczkowanie
|
on istnieje teraz tylko w mojej pamięci.
kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze. jeżeli kochasz. czas zawsze odnajdziesz. codziennie będę cię zapewniać o mojej miłości w listach. nie tak dawno całowałam ten uśmiech. spieprzyłam. wszystko. near. far. wherever you are. blisko. daleko. gdziekolwiek jesteś. pozostawiłeś bez odpowiedzi tyle cierpień. przecież wiem, że i tak kochasz mnie. na twoim miejscu dałabym mi w twarz. eccentric < 33. przepraszam, jeśli źle napisałam nik. |
|
|
|
#3238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ahh ten grudzień. Mojja. ło. kochana gdzie mi tam do bogini ![]() zabieram tez Twoje ------------------------------------------ 1.Zadnych mysli złych,o świecie i o Tobie.. 2.grzeszę. z perfidią i premedytacją. 3.a on wciąż patrzył, ale wciąż nie widział. 4.nadziei nie szanuje. jest zbyt naiwna.. 5.nie uciekaj. i tak nie chce mi sie juz Ciebie gonić. 6.A ty czujesz mnie?.. 7.Już nie przechodzą mnie dreszcze, już nie brakuje mi powietrza. Już nie wołam jeszcze, jeszcze, jeszcze... 8.Z biegiem czasu uświadomiłam sobie, że nie potrzebowałam cię w moim życiu.. 9. Entuzjazmu nie widać, no. 10.Nigdy nie odchodź dalej, niż ja od Ciebie.. |
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
TiScatteroUnaFoto - Boskie opisy! wszystkie skradłam
|
#3240 |
|
Rozeznanie
|
TiScatteroUnaFoto-
Edytowane przez Saandra Czas edycji: 2008-12-14 o 18:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

Chociaż i tak wiem, że to wkrętka :PP
głupekk 

zdecyduj się czy piszesz do niej, czy do niego 
.
kochana gdzie mi tam do bogini