|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
Cytat:
czy Ty kaśka nie zaczysza przypadkiem przesadzasz.. pieszczotkiwie to by było bardziej prosiaczek ja dzisiaj cały dzięn jakas niezywa jeste.. robię obliczenia do mojej pracy i chyba zaraz zwariuję TŻ wpadnie tylko iweczorem na chwilkę echh..
|
|
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BlackAngel jak to TZ dał nogę? Tancerka a co Ty robisz na wizażu w niedzielę?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-12-14 o 16:02 |
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
hej własnie przyjechałam na stancję i stwierdzilam że zamelduję się bo tyle naskrobałyscie
![]() proszę o streszczenie a potem ja opowiem wam o zespole i naszej pierwszej umowie
|
#1415 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() W końcu mam chwilkę by tu zajrzeć ![]() Cytat:
Cytat:
Odkąs spróbowałam jest moim ulubionym
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
no więc dziewczynki pierwsze co wam chcę powiedziec po weekendzie to kupcie sobie fioletowy żel durexa do masażu!!!!!!!! jejjjjju tż odleciał i błagał o jeszcze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nieziemska zabawa!!a druga sprawa to umowa- wczoraj podpisaliśmy naszą pierwszą umowę z zespołem ale co więcej nie dałam się teściowej i stanęło na moim że póki co zaliczkę wpłacilismy po polowie chociaż teściowa jeszcze chce z moją mamą gadać bo ja byłam niezłamana hahaha ale chyba jeszcze nie wie ze jak mam to po mamie![]() niestety cena zespołu nas zszokowała bo juz po znajomosci biorą 4500zł za dwudniowe wesele a nie po znajomosci ponad 5 tys!!!!!!!! ale co do zespołu to wiem że to dobra inwestycja bo jak zespół do d** to i zabawa do d** w każdym razie pierwsze koty za płoty!
|
#1417 |
|
Zadomowienie
|
OnaEla to się kuruj! Przeziebienie to najlepiej wygrzać. Ja ostatnio jak mnie wzięło to (poza witanminkami) piłam mleko z miodem i jadłam dużo sosu czosnkowego z dużą ilościa czosnku (samego czosnku nie ruszę, a na zapiekankach itd uwielbiam
) W sumie w kilka dni mi przeszło ![]() Sukienka, któą Kasia dałaś wygląda na ładną, na stojąco też powinno byc OK. Ale mnie specjalnie nie interesuje jak wygląda sukienka na siedząco, bo jak będę siedzieć to i tak za stołem i nikt nie będzie jej widział (chyba że w kościele, ale tam i tak będę miała jakiś płaszczyk, który i tak zmieni efekt). Mnie najbardziej interesuje jak wygląda suknia w tańcu, bo w tej pozie najwięcej osób będzie ją widzieć Niestety w katalogoch takich zdjąc nie ma...
|
|
#1418 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() dziś zrobiłam sobie wolne od szkoły
|
|
|
#1419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jej, ja tez jestem w szoku. Ceny te z roku na rok są coraz wyższe... ale u inni też pewnie coraz lepiej się cenią, więc gdybyś z nich zrezygnowała to i tak pewnie dużo nie zaoszczędzisz. A że są sprawdzeni, to przynajmniej nie musisz sie martwić o klimat zabawy A ile sie płaci zaliczki? (%) Tak przy wszystkim: orkiestrze, sali, u fotografa itd... I tą zaliczkę się płaci w momencie rezerwowania, czy zgadzają się na trochę później?
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz masz racje ze nie zaoszczedzilabym na zespole.. duzo tych zespołów jest ale jak mają popyt to wszyscy szaleją z cenami, to nie to że moj zespół jakis ponadnormalny... dowiedzialam sie ze na 2009 rok nie maja juz ani jednego terminu a na 2010 rok juz cale wakacje zaklepane więc teraz jakbym sie zaręczyla to slub juz chyba tylko pazdziernik 2010 by mnie czekał... zaliczki zaplacilismy 400zł więc to nie duzo, no ale to znajomi wiec nie wiem czy po znajomosci czy tyle biorą.. ale powiem wam że jak mnie pan pytał o adres gdzie mają pojechac przed weselem itp i zapisał mnie sobie na kartce panna młoda to taaaaaaaaakie coś poczułam w serduchu mówię wam!!!!!!!!!!! jestem panna młoda zaczyna to do mnie docieraca za salę to zaliczki u mnie bedą chciec 1000zł. reszta narazie nie chce zaliczek jak kamerzysta itp.
|
|
#1421 |
|
Zadomowienie
|
A pokażę wam coś co znalazłam. Suknie ślubne na szydełku
nie są to moje typy, ale zdziwiło mnie, że takie robótkowe suknie mogą wyglądac całkiem przyzwoicie
Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. Edytowane przez kasia083 Czas edycji: 2008-12-14 o 16:37 |
|
|
|
#1422 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kasia083, my za salę musieliśmy dać 1.000 zł zaliczki przy podpisywaniu umowy. To jedyna umowa jaką na razie mamy, ale myślę, że wszędzie będą od nas chcieli zaliczek przy podpisywaniu umowy. No to pokaż, pokaż, bo ciekawa jestem. Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-12-14 o 16:39 |
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
o matko ponad 4.000 za orkiestrę to ja myślałam, że u nas 2.000-3.000 to dużo
|
#1424 |
|
Zadomowienie
|
Już są w moim poprzednim poście. Wcześniej mi sie nie załadowały, ale już poprawiłam
|
#1425 |
|
Wtajemniczenie
|
dla mnie te suknie są bardzo takie se
ale o gustach się nie dyskutuje.. do ślubu coraz bliżej ale jeszcze do mnie nie dotarło że już "niedługo" będę żonką.. pewnie fajne uczucie jest..a pytanie off top.. a ten żel fioletowy durexa to mozna używać na całe ciało? bo takierzeczy kojarzą mi się z "innymi" miejscami ![]() u nas orkiestry to też tak 2-3 tysiące..dla mnie 4,5 to wysoka cena mimo że to są 2 dni..bo nie wiem jak u Was ale u mnie w regionie poprawiny trwają zazwyczaj 5 godzin.. i to już maksimum. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-12-14 o 16:52 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja znalazlam zespół, który mi się podoba i za 2 dni w 2010 roku ccha 4 000 ![]() alwe w tym momencie nie mam ochoty nic ze ślubem załatwiać i nawet mi sie nie chce oglądać Tż
|
|
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet na głowie hahahOnaella cóż to za foch ?
|
|
#1429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chociaż nie zaprzeczę, że jakiś tam swój urok i one mają
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
kłótnie przez net albo telefon sa najgłupsze
luz
|
#1431 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc chyba musisz sprowadzić swojego do pionu! no a wczoraj to już w ogole był bosssski dzien calutki z tżtem hehe trzymalam go az do poznego wieczora z tym żelem w niepewnosci hihihi i jak wyszedł do kuchni po picie to szybko zapaliłam w pokoju wszystkie świece jakie tylko miał i pościeliłam prędko łoże specjalnie pod masaż że niby plecki itp a potem jak się rozbawiłam tym żelikiem to tż oszalał na moim punkcie i jeszcze do tej pory mi smsy wysyła hehe z prośbą o kolejną taką zabawe![]() ![]() ![]() no i u mnie poprawiny są 5 godzin ale powiedzieli ze oni nigdy nie uciekają z wesela i jesli się dopłaci to grają ile się chce i po znajomości w zasadzie mozemy za darmo przedluzyc poprawiny jesli na sali nie bedzie problemu dłuzej zostac... przynajmniej tyle dobrego... no drogo to jak nie wiem ale przynajmniej mam spokojną głowę że orkiestra będzie najlepszej klasy i zabawa bedzie na bank udana- jestem tego pewna w 100%!
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
wlaśnie Mama mi kazała wypic mleko z miodem
a feeeeeeeeee Edytowane przez onaella Czas edycji: 2008-12-14 o 17:28 |
|
|
|
#1435 |
|
Wtajemniczenie
|
tancerka nie kuś tym żelem
takie masaże też są u nas pewnego rodzaju urozmaiceniem, ale zazwyczaj to ja robię TŻtowi masazyk..
|
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
Jak ostatnio u mnie był mój TŻ to też mu zrobiłam masażyk
bez zeliku, ale i tak był zadowolony i na drugi dzien tez mnie prosił o powtórkę
|
#1437 |
|
Zadomowienie
|
chyba przeczytała co Ci ostatnio radziłam
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
he he he
![]() U mnie w domu to zawsze Mama z Tatą wymyślają te swoje mądrości ludowe w leczeniu a czosnkiem to mnie straszą od dawna, ale na to się nie dam bo ja sie boje czosnku |
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Onaella póki nie ma tżta to kuruj się i czosnkiem hehe gorzej bedzie jak wrócisz i go z gilem w nosie przywitasz
![]() a z tym żelem to naprawdę ja tez mówiłam że nie potrzebuję takich rozrywek i masaż zazwyczaj tez umiałam superaśny zrobić tżtowi no ale z tym żelem to mieliśmy taką zabawę jakiej świat nie widział tż w ogole nie wiedzial o jego istnieniu i myslal że kupiłam ten taki mały nawilżający po prostu do miejsc intymnych ale jak wyciągnęłam wielką tubę z torebki haha to myslał na początku że sobie wielki wibrator kupiłam na szczęście nie musialam go namawiac na zabawę hehe naprawdę polecam dziewczyny![]() :roll eyes:![]() ![]()
|
#1440 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i później dokupiliśmy drugie opakowanie![]() Cytat:
Cytat:
Piłam desperados, ale mnie nie powalił, za to M. lubi i wsadza kawałek cytryny do butelki tak, że wystaje i popija
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

ja dzisiaj cały dzięn jakas niezywa jeste.. robię obliczenia do mojej pracy i chyba zaraz zwariuję

Odkąs spróbowałam jest moim ulubionym 
jej, ja tez jestem w szoku. Ceny te z roku na rok są coraz wyższe... ale u inni też pewnie coraz lepiej się cenią, więc gdybyś z nich zrezygnowała to i tak pewnie dużo nie zaoszczędzisz. A że są sprawdzeni, to przynajmniej nie musisz sie martwić o klimat zabawy
nie są to moje typy, ale zdziwiło mnie, że takie robótkowe suknie mogą wyglądac całkiem przyzwoicie 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)