Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-14, 19:37   #61
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-stare znjome.

Juz odpowiadam.... Jane październik jest najodpowiedniejszym miesiącem ponieważ literka "r" jest, dodatkowo na wakacjach 2009 już nie ma terminów, a my nie chcemy czekać do roku 2010, bo to nie ma sensu. Zreszta nam nie zależy, żeby było gorąco na dworze. Gorąco będzie, bo my bedziemy brać ślub

Blondi zapomniałam Ci napisać, dziś jestem roztrzepana....buciki super, ale to ślubne już????? CK Euphorie mam, ale nie kocham tego zapachu. Owszem ładny, ale ja kocham Ultraviolet

Ala głowa do góry znając życie mi się jutro @ powinna rozkręcić

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 19:38   #62
Jane2008
Zadomowienie

hi hi - czarodzieja??? No no, to oryginalnie Blondi! Brzmi ciekawie! Nie widziałam jeszcze takiego wesela choc coś m sie o uszy obiło - i on 2 h "czaruje"???

Domi - myśmy walca tańczyli wiedeńskiego, ale hm, co to było...? - nie wiem, może klasyka i dlatego cosik mi się zapomniało (w sensie może "Nad pięknym modrym Dunajem"???) - oj, wiem, że to dla męzusia stres była największy, ja się śmiałam no i patrz: nie pamiętam
Aha - to tak z terminami już pozajmowane - ła! A gdzie Wy to się heitacie - w Rzeszowie???? We wrześniu 2007 byłam tam u kumpeli na ślubie i weselu

Magdaka=Magdzia - no wołam Cię i wołam!!! Hejka!!!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-14 o 19:41
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 19:43   #63
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Blondi zapomniałam Ci napisać, dziś jestem roztrzepana....buciki super, ale to ślubne już????? CK Euphorie mam, ale nie kocham tego zapachu. Owszem ładny, ale ja kocham Ultraviolet

tak buciki slubne mam nadzieje ze beda pasowac do sukni ale nie chcialam kupowac butow bialych na jeden dzien a te wynosze wiosna ,latem
Mowiac szczerze nawet nie wiem jaki dokladnie bede miec kolor sukni bo zaden roz co miala mi sie nie podobal
Ultraviolet tez mam tzn mialam dalam dzisiaj mojej mamie bo mi sie znudzil

Jane My tez mamy walca tanczyc ale nie wiem jak to bedzie mnie juz powoli zaczyna stres ogarniac jak o tym dniu pomysle

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2008-12-14 o 19:46
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 19:47   #64
Jane2008
Zadomowienie

Hej - i jeszcze Monikę 256 (chyba przekeciłam nr widzę, no cześć!!!
Stary 2008-12-14, 19:52   #65
Jane2008
Zadomowienie

Jane My tez mamy walca tanczyc ale nie wiem jak to bedzie mnie juz powoli zaczyna stres ogarniac jak o tym dniu pomysle[/quote]

E tam - spokojnie, będzie dobrze! Sprawy z Fasolką to jest chyba większy stres, zobaczysz: bedzie ok! A też będziecie gdzieś ćwiczyć walca jak Domi???
Stary 2008-12-14, 19:52   #66
magdaka13
Wtajemniczenie

Jol wszystkim- a tobie Jane szczegolnie....czytam,czy tam i wyczytac nie moge! tyle potworzone..wiec najpierw szybko odpisze na czesc..a potem do kazdej z osobna i sie ladnie wyspowiadam.

Pwiem tak - mi niestety nie pasuje zadna konkretna godzina regularnie na spotkania - bo zalezy to po prostu od tygodnia. Bo mam mniej wiecej taki uklad : zmiana dzienna do 20:00, zmiana nocna od 20:00,wolne-na odsypianie [wstaje ok.16-17:00],wolne; wiec jak widac sa dni kiedy jestem calkowicie out. Ale mna sie nie przejmujcie zbytnio - ja sie dopasuje - albo bede pisac we dnie np. w nadchodzacym tyg. mam calkiem dobrze bo tylko 4 razy do pracy [w tym raz na noc]. czasem mnie nie ma wogole w necie w okolicach 20-21:00 - akurat sobie ladnie jade samochodem do domu - tak jak wczoraj o tej porze np.

a dzisiaj tez w pracy..ale jest spoko wiec mozna pogadac;P
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 19:54   #67
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Zuzia - żyjesz? No jak się masz po tych zajęciach - lepiej już troszkę? To czym Cię dziś tak zmęczyli? Kolosy już jakies piszecie czy po prostu nudzą tylko??? Oooo - fajny avatarek, podoba mi się (bo w ogóle Ty mi się podobasz, ale to już dawno Ci pisałam więc wiesz

Hej - doczytałam nareszcie super wieść, że Tola urodziła!!! I Mikołaj straaasznie duży - ponad 4 kg, no więc cesarke miała (ale nie wiem czy przedtem to też jakąś prowokację czy już nie?) Extra - bardzo się cieszę!!!
Żyje żyje, a dzisiaj nuda straszna, od 9 rano do 16 wykłady...

thx... wiesz ja ładniej na zdj wyglądam niż w rzeczywistości.

TOLA
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 19:55   #68
Jane2008
Zadomowienie

No wreszcie Magdzia - jak Ty to piszesz: ello?
To co - dziś samolociki spokojnie latają? Ła - to aż się boję zapytać jak to na co dzień wygląda (boję się latać - brrr!)

Monika 259 - teraz chyba nr ok, wołam do Ciebie: cześć!!! No chyba Ją wystraszyłam czy co? Poszła sobie... (?

Zuzia - o, obudziłaś się? Hm, coś mi sie wierzyć nie chce w to "ładniej na zdjęciach", ale jak chcesz... - to i tak Ci powiem, że tzn. ześ fotogeniczna bardzo, a to dużą rzecz i modelką byś zostac mogła - no i co Ty teraz na to?

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-14 o 19:58
Stary 2008-12-14, 20:03   #69
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Jane mamy sie uczyc tanczyc juz raz bylismy
ja sie powoli odpinam bo ide na tv patrzec Laseczki do jutra
Stary 2008-12-14, 20:07   #70
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia - o, obudziłaś się? Hm, coś mi sie wierzyć nie chce w to "ładniej na zdjęciach", ale jak chcesz... - to i tak Ci powiem, że tzn. ześ fotogeniczna bardzo, a to dużą rzecz i modelką byś zostac mogła - no i co Ty teraz na to?
Jak na lato

wiem wiem sporo osób mi to mówi...no cóż za tara już jestem..

A nie zasnęłam...gadałam z mężusiem.
Mam jeszcze plamienie dziś 7 dzień @
Jutro dzwonię do gina....ale coś mnie pobolewa znowu na dole...ech..
Stary 2008-12-14, 20:17   #71
Jane2008
Zadomowienie

Zuzia - no ja ostatnio też miałam dłuugą @ - w sumie 8 dni - - kurcza, ale może to serio ostatnia na dłuższy czas i stąd tak się jej zdłużyło? Nie no, to pewnie to zapalenie właśnie było - ej, szkoda o tym gadać nawet i nie chcę, bo może się antyb. teraz wziąć bedę musieć - brrr, wolę nie myśleć!

Ali - gdzieś jest?

Magdzia - no i jeśli spokój to co się nie odywasz już????
Stary 2008-12-14, 20:23   #72
Aliszcze
Zakorzenienie

Cieszę się, że prezentacja ślubna się podoba Ja dziś normalnie dziewczyny śpię i śpię, mąż mnie obudził jedynie na obiad i potem na zakupy, a po zakupach znów się położyłam na chwilę no i 2 godziny mi zleciały jak chwila zaraz zmykam pod prysznic i dla odmiany..............idę spać

Zuzia, no normalnie pacnę Ciebie!! Jak możesz pisać, że na zdjęciach wyglądasz lepiej. Nie wierzę w takie coś. Jesteś piękną dziewczyną, która jest bardzo fotogeniczna i normalnie w kompleksy wpadam, jak Ciebie widzę a na miejscu Twojego męża to bym chuchała i dmuchała na Ciebie, żebyś nie odfrunęła mu nigdzie

Domi, powiem szczerzę, ze ostatnio zauważyłam, ze pogoda we wrześniu i październiku bywa zdecydowanie lepsza niż w lipcu i sierpniu, także październik jest super miesiącem na ślub

A co do tych skrzepów, to ja miewałam w trakcie @ skrzepy, ale nie aż takie i nie, ze tylko skrzepy ale dziękuję za porady to już się tak nie będe tym przejmować

dobranoc dziewczyny, idę spać

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 20:24   #73
Jane2008
Zadomowienie

Hej - "stare znajome"? To ja Wam mówię na dziś cześć - miałam godzinkę być, no ale musiałam Was rozruszać
A teraz pod prysznic i do socjo - o ludzie!!!
Hej - ale czy znów nazwa: "stare znajome" nie wystrasza "nowych"????
Hej - bo przecież my i na "nowe" jesteśmy otwarte, no nie?
Hm, w sumie to powinno tam jeszcze stać "stare znjome+nowe", no ale może już Każdy domyśli się gdy zaglądnie tu, no nie?

DOBRANOC!!! + jak mówi Ala: buziole

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-14 o 20:26
Stary 2008-12-14, 20:27   #74
magdaka13
Wtajemniczenie

Produkujesz sie - to sie nie odzywasz...ja nie taka predka Jane

Blondynka - widze, ze ladne prezenciki dla najblizszych..najbardziej mi sie podoba ten dla babci napewno sie ucieszy

Jane - dobrze,ze cie maz sciga do nauki..mnie moj cwiczy jak jezdzimy samochodem pytaniami z serii: a kto mial pierwszenstwo? a jaki to znak? a poza tym mam nadzieje, ze moje linki sie nie przydadza i nie bedziesz musiala zadnych antybiotykow brac w ciazy. W ogole masz czadowy awatarek!

Zuzia - daj cynk jak tam na uczelni i czy piwo dobre i jakie? ja tam bym mogla o piwie duzo gadac, szczegolnie czeskim..bo to chyba najlepsze na swiecie - testowane osobicie w Pradze we wrzesniu.

Aliszcze - nie wiedzialam, ze trafilam na maniakow gierczanych;P...a moze pykacie w 'Need for Speed' ? - ostatnio moja ulubiona gierka, a moj maz odkryl 'Spoor' o zakladniu wlasnego pokolenia w odleglej galaktyce No i ci mowie-umarl kompletnie dla swiata ... i tylko wyciaganie spod kompa pomaga...wogole mi sie podoba,ze potrafisz tak dobrze piec-musicie miec cudowna atmosfere na swieta. u nas jest tak, ze ja swieta przezywam juz od poczatku grudnia,a nawet i wczesniej, jak zobacze dekoracje w sklepach-obmyslam prezenty,kupuje dekoracje,mysle o jedzeniu, pasterce...zawsze mi sie marza biale sweita,spedzone przy lepieniu balwana,wspolnych rodzinnych spacerach nad morzem...no ale niezawsze to wychodzi..czesciej niestety przed tv.;(..i jesli mozna to chetnie zobaczylabym na PW rowniez twoja prezentacje-ja wogole mam slabosc do zdjec slubnych. sama robie duzo zdjec - ale slubnych bym sie nie podjela jeszcze dla kogos robic.

Domi - dobrze ze @ sie pojawila, tak jak chcialas...teraz na spokojnie wszystko zorganizujecie-nie wiem czy czytalas moje ostatnie posty na poprzednim watku z kilkoma radami co do slubu...ale ci powiem,ze da sie to wszsystko przygotowac nawet bedac po porodzie...ale jest zdecydowanie wiecej nerwow.
Co do poradni malzenskiej - rozne rzeczy mowia-zalezy gdzie trafisz:u nas bylo-metody naturalnego planowania rodziny [oczywiscie wykresy itp.], pogadanka psychiatry rozwiazujacego probelmy rodzinne [jak dla mnie bardzo cenna]. Poza tym polecam wklepac sobie w googla nazwisko: Pulikowski. Wspanialy, madry czlowiek prowadzacy nauki przedmalzenskie w Polsce. Niedane mi bylo sluchac go na zwyo-ale naprawde wiele cennych rzeczy mowi.

Blondynka - nie martw sie - moze taki z ciebie "przypadek", ze rosnie nie rowno..a co do fasolki-kiedy masz nastepna wizyte u lekarza? innych objawow nie ma niepokojacych?
A co do zakupkow-rewelacja i buty i kubeczek [sama uwielbiam krowki]! cienie co prawda nie moje kolory-ale tobie napewno bedzie do twarzy...jestem ciekawa czy z ta sola do kapieli poczujesz sie jak w jakims egzotycznym kraju-bo i karmel i cynamon
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-14, 20:30   #75
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Zuzia, no normalnie pacnę Ciebie!! Jak możesz pisać, że na zdjęciach wyglądasz lepiej. Nie wierzę w takie coś. Jesteś piękną dziewczyną, która jest bardzo fotogeniczna i normalnie w kompleksy wpadam, jak Ciebie widzę a na miejscu Twojego męża to bym chuchała i dmuchała na Ciebie, żebyś nie odfrunęła mu nigdzie
Oho mój i dmuchanie...

te zdj w av to wiesz profesjonalne także dlatego ładne...dobre oświetlenie, makijaż robią swoje.
Ja bez makijażu powiem wam że wyglądam hmm młodo i dziecinnie, do tego mam brązowe powieki niestety.

Uważam się za normalną dziewczynę...to tyle...na ten temat.

Magdaka na uczelni nuda...czasami tylko z paru osób można pożartować bo takie medyki że szok
jeden zieje alkoholem na pół sali wykładowej
kolejny podrywa wszystkie panienki (mnie też)
a najgorszy jest taki łysy...straszny cwaniak i przechwala się kim to on nie jest, w końcu zaczęłam być opryskliwa to się zamknął.

A piwo to ja w domu piłam. Tyskie z sokiem.

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-12-14 o 20:33
Stary 2008-12-14, 20:38   #76
Jane2008
Zadomowienie

O ludzie - to jeszczde napiszę, ale jutro to serio dopiero wieczorkiem, ok? I na godzinkę góra - przypilnujcie mnie!!! Please!!!

Magdzia - podoba Ci się ma "twarz"? No i super!!!
A w pracy jeszcze jesteś długo??? No to mężowie nasi fajnie są, no nie?
Zuzia - a kto Ci te porefoesjonalne fota trzaska? No naprawdę super!!!
Blondi - i co w tym tv?
Ali pewnie już śpi, a Domi gdzieś w necie buszuje (ja już nie sprawdzam )
To tyle????
Dobranoc
Aha - popiszcie jeszcze cobym miała jutro od czego zacząć wieczorkiem - tzn,. też chce Was poczytać! Magdzia - no teraz Ty sie poprodukuj, a jak! I kawały zapodaj Dobra? Ok? No to fajnie... - to czekam na to jutro do czytania
Stary 2008-12-14, 20:38   #77
magdaka13
Wtajemniczenie

No a teraz co u mnie - bo sie nigdy nie dowiecie
wczoraj nocowanko u rodzicow - wiec do neta dostepu niet;(, ale za to widzialam po raz nty 'Bruce Wszechmogacy' - wspanialy film - koemdyja z moralem jak ja to mowie. Poelcam goraco! Dzisiaj spacerek po sklepach - najpierw kiermasz swiateczny - nie uwierzycie ale kupilam mojemu bratu jednak ten motor! - czyli tak naprawde budzik w ksztalcie motoru, ktory robi :wrrum,wrrum przy budzeniu, potem MediaMarkt i wybor robota kuchennego..oj dluugo nam zeszlo - bo Magda nie mogla sie zdecydowac -wybierala sposrod trzech..poszlismy tez porownac do Avansu nowootwartego i na szczecie sprawa sie sama rozwiazala- tam bylo drozej ..i jest! super, boski robot..pierwsze co zrobie to beda placki ziemniaczane!!!! potem wizyta u tesciowej..czuje sie juz dobrze - przebadana w te i nazad i nadal nic nie wiedza..ehh..no ale grunt ze jest ok. moze to jakas przejsciowa sciema organizmu byla.
Domi - tak pisalas o zaginionej @ - u mnie jest to samo od 4 dni juz ..ale ja jeszcze nie panikuje..plan juz jest na wt aby sprawdzic: co jest? wiec czekajcie do wtorku razem ze mna...
no a dzisiaj w pracy - w lykendy jest lzej - co nie znaczy,ze samoloty nie lataja..lataja,lataja.. .ale wiecej nic nie powiem..
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-14, 20:45   #78
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia - a kto Ci te porefoesjonalne fota trzaska? No naprawdę super!!!
Znajomy fotograf
robiłam sobie sesje w bikini kiedyś a wcześniej taka zwykłą, ale tez ładne foty powychodziły..o takie....zdj z lutego 2007
http://p9.labfoto.pl/photos/p/9/6/96...7d-1397278.jpg
http://p2.labfoto.pl/photos/p/2/0/20...ae-1397277.jpg
http://p5.labfoto.pl/photos/p/5/2/52...ed-1397287.jpg
http://p5.labfoto.pl/photos/p/5/d/5d...d2-1397276.jpg
http://p4.labfoto.pl/photos/p/4/8/48...b5-1397279.jpg
Stary 2008-12-14, 20:55   #79
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Oho mój i dmuchanie...

te zdj w av to wiesz profesjonalne także dlatego ładne...dobre oświetlenie, makijaż robią swoje.
Ja bez makijażu powiem wam że wyglądam hmm młodo i dziecinnie, do tego mam brązowe powieki niestety.

Uważam się za normalną dziewczynę...to tyle...na ten temat.

Magdaka na uczelni nuda...czasami tylko z paru osób można pożartować bo takie medyki że szok
jeden zieje alkoholem na pół sali wykładowej
kolejny podrywa wszystkie panienki (mnie też)
a najgorszy jest taki łysy...straszny cwaniak i przechwala się kim to on nie jest, w końcu zaczęłam być opryskliwa to się zamknął.

A piwo to ja w domu piłam. Tyskie z sokiem.

No - powiem ci, ze ten fotograf to ladnie ci te foteczke "strzelil"! A to, ze w realu wygladasz mlodziej - to tylko plus! ja tak dlugi czas mialam,ze do 25 roku zycia prawie wygladalam na 17scie, na slub mnie "zrobili", a na codzien wygladam na max 25lat-chyba ze jestem po nocce-wtedy nie wygladam wcale! ja tam sie z tego ciesze-czasem ma sie korzysci w sklepie np. lub wszedzie tam gdzie sa jakies znizki pamietam,ze kiedys majac 21lat sciemnilam w Luwrze w Paryzu ze mam 17scie i wejscie bylo za friko

Co do wykladowcow u nas tez byli 'zdolni' - i podrywacze studentek i Rosjanin ktory pociagal z flaszki na cwiczeniach.Do tej pory chodza anegdotki - pozwol ze zapodam to polegniesz:
Dr T. - Fizyka:
O elektronie:
- No i ten elektron tak tu zapierdala.
Chwila zastanowienia...:
- ... no bardzo szybko porusza...
-----------------------------------
Heniu liczy jakąś całkę i mówi do sali:
- Ta całka to zajęłaby nam hektary, ale my tu sobie policzymy całeczkę przyzagrodową
------------------------------------
Dla wyjaśnień kolega z grupy nazywa się M.Bajor. Przy oddawaniu prac prof. R do niego:
- Prawdziwy Bajor pięknie śpiewał, bo pan to coś cienko, trzy.
- Pierwiastek z 1681, co państwo bez problemów policzycie na palcach, jest 41.
Pan prof. G. mnoży macierze, ciągle robi błędy, ciągle ktoś z sali go poprawia. W końcu skonsternowany, po zrobieniu kolejnego błędu:
- Wiecie, wczoraj byłem na imprezce, no, tak do późna... i w brydża o 3 w nocy grałem... (chwila ciszy) na komputerze! Znacie tą stronę kurnik.pl, co nie?
Kumpel stoi przy tablicy i stara się rozwiązać zadanie - jakaś całka. Długo sie stara.
dr N:
- Wie pan, gdzieś tu miałem zapisany telefon do Wajdy. Jak znajdę to panu dam, pan przedzwoni.
Kumpel:
- Do Wajdy? Ja? A po co?
dr N:
- Bo on kręci jakiś film i statystów potrzebuje, a mi oni nie potrzebni.
Na "drutach" pisał jakąś makabryczną Furiatę, dwie tablice zapisane, my nic nie kumamy, w pewnym momencie odwraca się do nas i mówi:
- I jak widzicie mamy tu jakieś 25 przedziałów całkowania.
odwraca się aby to liczyć, wtem głos z sali (cichutko)
- O ja pier***ę.
Na co Muminek kładąc kredę:
- Mili Państwo, ja też.
Po nieudanym egzaminie student w gabinecie u profesora:
- Bo ja panie profesorze chciałem poprawić tą dwóję...
- Ależ oczywiście, poproszę indeks... ( po czym profesor bieże pióro i zgrabnym ruchem poprawia dwóje w indeksie tak aby była wyraźniejsza) ...proszę bardzo.
Po martwej ciszy po pytaniu, kto przyjdzie do tablicy "Mam listę obecności i nie zawaham się jej użyć!!!"
a i tak ci powiem, ze w lasnie najpeiej ze studiow pamieta sie te gupie teksty wykladowcow.
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-14, 21:05   #80
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
No - powiem ci, ze ten fotograf to ladnie ci te foteczke "strzelil"! A to, ze w realu wygladasz mlodziej - to tylko plus! ja tak dlugi czas mialam,ze do 25 roku zycia prawie wygladalam na 17scie, na slub mnie "zrobili", a na codzien wygladam na max 25lat-chyba ze jestem po nocce-wtedy nie wygladam wcale! ja tam sie z tego ciesze-czasem ma sie korzysci w sklepie np. lub wszedzie tam gdzie sa jakies znizki pamietam,ze kiedys majac 21lat sciemnilam w Luwrze w Paryzu ze mam 17scie i wejscie bylo za friko

Co do wykladowcow u nas tez byli 'zdolni' - i podrywacze studentek i Rosjanin ktory pociagal z flaszki na cwiczeniach.Do tej pory chodza anegdotki - pozwol ze zapodam to polegniesz:
Dr T. - Fizyka:
O elektronie:
- No i ten elektron tak tu zapierdala.
Chwila zastanowienia...:
- ... no bardzo szybko porusza...
-----------------------------------
Heniu liczy jakąś całkę i mówi do sali:
- Ta całka to zajęłaby nam hektary, ale my tu sobie policzymy całeczkę przyzagrodową
Dla wyjaśnień kolega z grupy nazywa się M.Bajor. Przy oddawaniu prac prof. R do niego:
- Prawdziwy Bajor pięknie śpiewał, bo pan to coś cienko, trzy.
- Pierwiastek z 1681, co państwo bez problemów policzycie na palcach, jest 41.
Pan prof. G. mnoży macierze, ciągle robi błędy, ciągle ktoś z sali go poprawia. W końcu skonsternowany, po zrobieniu kolejnego błędu:
- Wiecie, wczoraj byłem na imprezce, no, tak do późna... i w brydża o 3 w nocy grałem... (chwila ciszy) na komputerze! Znacie tą stronę kurnik.pl, co nie?
Kumpel stoi przy tablicy i stara się rozwiązać zadanie - jakaś całka. Długo sie stara.
dr N:
- Wie pan, gdzieś tu miałem zapisany telefon do Wajdy. Jak znajdę to panu dam, pan przedzwoni.
Kumpel:
- Do Wajdy? Ja? A po co?
dr N:
- Bo on kręci jakiś film i statystów potrzebuje, a mi oni nie potrzebni.
Na "drutach" pisał jakąś makabryczną Furiatę, dwie tablice zapisane, my nic nie kumamy, w pewnym momencie odwraca się do nas i mówi:
- I jak widzicie mamy tu jakieś 25 przedziałów całkowania.
odwraca się aby to liczyć, wtem głos z sali (cichutko)
- O ja pier***ę.
Na co Muminek kładąc kredę:
- Mili Państwo, ja też.
Po nieudanym egzaminie student w gabinecie u profesora:
- Bo ja panie profesorze chciałem poprawić tą dwóję...
- Ależ oczywiście, poproszę indeks... ( po czym profesor bieże pióro i zgrabnym ruchem poprawia dwóje w indeksie tak aby była wyraźniejsza) ...proszę bardzo.
Po martwej ciszy po pytaniu, kto przyjdzie do tablicy "Mam listę obecności i nie zawaham się jej użyć!!!"
a i tak ci powiem, ze w lasnie najpeiej ze studiow pamieta sie te gupie teksty wykladowcow.
Zawaliste

tylko u mnie to studenci...

a dzisiaj nasz ksiądz który wykłada socjologie powiedział "zamknijcie sie" hehe
Stary 2008-12-14, 21:24   #81
magdaka13
Wtajemniczenie

no jak mi sie jeszcze cos przypomni to zapodam...
co do ksiezy to w podstawowce mialam mocna katechetke:
W ostatecznej frustracji jak klasa gadala zabrala kumpeli piornik, ktora zaczepial koles[ciagnal za wlosy czy cos], i rozwalila go jej na glowie a do niego mowi:"jak sie cos zniszczy - ty bedziesz placil!" ...
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-14, 21:42   #82
domi7ks
Zakorzenienie

Madzia13 tak tak przeczytałam to w gangu, zawsze jak jest coś do Domi to czytamno jakżeby inaczej. I mam naprawdę nadzieje, że wszytsko pójdzie jak z płatka i nam sie uda załatwić. Jutro Dziewczynki moje kochane prosze trzymajcie za mnie i za mojego Tż kciuki, bo jutro ,mysle dowiemy się i załatwimy najpotrzebniejsze rzeczy. Ale żeby nam się udało Madzia zaraz przeczytam wszytskie kawały

Zuzia!na modelke!Zuzia na modelke

Stary 2008-12-14, 21:48   #83
loni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ala musze Ci powiedzieć, że prezentacja rewelacyjna, oglądałam ją razem z Tz, podkład muzyczny rewelacyjny, zdjęcia nieprzebajerowane, czyściutkie, że czulam sie jakbym tam była z Wami Mieliście bardzo dobrego fotografa. Bo jak widziałam prezentacje koleżanki to w ogóle mi się nie podobała Nie było jakiejś kolejności tych zdjęć ani chronologii. I slicznie wyglądałaś

Dziewczyny a Wy jakie miałyście piosenki na pierwszy taniec?????

Cześć dziewczynki

Jane dzięki za zaproszenie, będę do was zaglądać oczywiście.
Ale nie obiecuję stałego i systematycznego kontaktu

Teraz cieszę się Mężem po powrocie, i trochę musimy poukładać nasze sprawy.

Domi przesyłam ci link do piosenki, do której tańczyliśmy podczas naszego pierszego małżeńskiego tańca (to melodia dla tych zestresowanych walcem )
http://pl.youtube.com/watch?v=XtOhHDXTQ50
Jest to piosenka zespołu Kancelaria pt. "Zabiorę Cię". Mimo iż obydwoje potrafimy i lubimy tańczyć, jak ją usłyszałam to wiedziałam, że "ta albo żadna"

Słodziutkich snów

Całuski
I przenieść ją przez całe życie."
loni jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-14, 21:57   #84
magdaka13
Wtajemniczenie

Domi - u nas pierwszy taniec - wlasnie sprawdzilam - bo przyznam, ze skleroza nie boli - to byl motyw z 'Rozowej Pantery'. Wiem, ze nie walc - ale to nasza ulubiona piosenka i co zrobisz? ..my to wogole mielismy inaczej na weselu - bo o 2 w nocy odegralismy ze swiadkami skecz o Krzyzakach (data 14 lipca zobowiazuje, co nie?): http://www.youtube.com/watch?v=ZI6PEpl2rN4
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-15, 06:49   #85
Kathi75
Zakorzenienie

Witam
Moze powinnyscie zrobic czarna liste kto nie ma prawa do was zagladac ???
MIlego tworzenia

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:30   #86
loni
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Jak już również pisałam na II cz. Gangu-a już właściwie nie gangu bo wątek zmienił nazwę czuję się rozdarta wewnętrznie, gdyż powstały 2 wątki i dziewczyny z którymi się "zżyłam" podzieliły się. W takim razie będę zaglądać i na jeden i na drugi wątek i czasami coś skrobnąć do was.

Cholera jakieś choróbsko mnie rozbiera, już mnie gardło zaczyna boleć, tracę głos i głowa mnie pobolewa. Jeszcze tylko tego mi brakuje.

Życzę Wam wszytskim miłego dnia
I przenieść ją przez całe życie."
loni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:42   #87
syla39
Wtajemniczenie

Jesli pozwolicie to ja tez bede zagladac i tu i tam.

Wesolo tu u was, a u mnie same smutki wiec narazie nie bede was zasmucac moimi smutkami.

Trzymajcie sie cieplo dziewczynki.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 11:11   #88
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Syla a czemu smutki?
Magdak wizyte u gina mam na 29 grudnia zaraz po switach
Jane ogladalam wczoraj film na HBO
Loni fajnie ze wpadlas
Kathi po co czarna lista?
Stary 2008-12-15, 11:41   #89
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loni Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Jak już również pisałam na II cz. Gangu-a już właściwie nie gangu bo wątek zmienił nazwę czuję się rozdarta wewnętrznie, gdyż powstały 2 wątki i dziewczyny z którymi się "zżyłam" podzieliły się. W takim razie będę zaglądać i na jeden i na drugi wątek i czasami coś skrobnąć do was.

Cholera jakieś choróbsko mnie rozbiera, już mnie gardło zaczyna boleć, tracę głos i głowa mnie pobolewa. Jeszcze tylko tego mi brakuje.

Życzę Wam wszytskim miłego dnia
Zgadzam się z Loni Będę pisała tu i tu, bo wszystkie Was Kocham

Dziewczyny bylismy z Tż w Kościele, i nasza data to będzie prawdopodobnie 24 październikDziś jeszcze sale jedziemy sobie pooglądać, orkiestre namiary mamy na dwie (podobne fajne) ale jeszcze cchemy przesłchać

Stary 2008-12-15, 11:48   #90
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Domi super ja marzyłam o ślubie w maju lub wrześniu a mam w styczniu
My tez mamy orkiestre a chcielismy Dj ale juz wszyscy byli zajeci bo wtedy jest karnawal i studniowki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości