![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-stare znjome.
Juz odpowiadam....
![]() ![]() ![]() Blondi zapomniałam Ci napisać, dziś jestem roztrzepana.... ![]() ![]() ![]() Ala głowa do góry ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
hi hi - czarodzieja??? No no, to oryginalnie Blondi! Brzmi ciekawie!
![]() ![]() Domi - myśmy walca tańczyli wiedeńskiego, ale hm, co to było...? - nie wiem, może klasyka i dlatego cosik mi się zapomniało (w sensie może "Nad pięknym modrym Dunajem"???) - oj, wiem, że to dla męzusia stres była największy, ja się śmiałam no i patrz: nie pamiętam ![]() Aha - to tak z terminami już pozajmowane - ła! A gdzie Wy to się heitacie - w Rzeszowie???? We wrześniu 2007 byłam tam u kumpeli na ślubie i weselu Magdaka=Magdzia - no wołam Cię i wołam!!! Hejka!!! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-14 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak buciki slubne mam nadzieje ze beda pasowac do sukni ale nie chcialam kupowac butow bialych na jeden dzien a te wynosze wiosna ,latem ![]() Mowiac szczerze nawet nie wiem jaki dokladnie bede miec kolor sukni bo zaden roz co miala mi sie nie podobal ![]() Ultraviolet tez mam tzn mialam dalam dzisiaj mojej mamie bo mi sie znudzil ![]() Jane My tez mamy walca tanczyc ale nie wiem jak to bedzie mnie juz powoli zaczyna stres ogarniac jak o tym dniu pomysle ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-12-14 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Hej - i jeszcze Monikę 256 (chyba przekeciłam nr
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Jane My tez mamy walca tanczyc ale nie wiem jak to bedzie mnie juz powoli zaczyna stres ogarniac jak o tym dniu pomysle
![]() E tam - spokojnie, będzie dobrze! Sprawy z Fasolką to jest chyba większy stres, zobaczysz: bedzie ok! A też będziecie gdzieś ćwiczyć walca jak Domi??? |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Jol wszystkim- a tobie Jane szczegolnie....czytam,czy tam i wyczytac nie moge! tyle potworzone..wiec najpierw szybko odpisze na czesc..a potem do kazdej z osobna i sie ladnie wyspowiadam.
Pwiem tak - mi niestety nie pasuje zadna konkretna godzina regularnie na spotkania - bo zalezy to po prostu od tygodnia. Bo mam mniej wiecej taki uklad : zmiana dzienna do 20:00, zmiana nocna od 20:00,wolne-na odsypianie [wstaje ok.16-17:00],wolne; wiec jak widac sa dni kiedy jestem calkowicie out. Ale mna sie nie przejmujcie zbytnio - ja sie dopasuje - albo bede pisac we dnie ![]() ![]() a dzisiaj tez w pracy..ale jest spoko wiec mozna pogadac;P
#67 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() thx... ![]() TOLA ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
No wreszcie Magdzia - jak Ty to piszesz: ello?
![]() To co - dziś samolociki spokojnie latają? Ła - to aż się boję zapytać jak to na co dzień wygląda ![]() ![]() ![]() Monika 259 - teraz chyba nr ok, wołam do Ciebie: cześć!!! ![]() ![]() Zuzia - o, obudziłaś się? ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-14 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Jane mamy sie uczyc tanczyc juz raz bylismy
![]() ja sie powoli odpinam bo ide na tv patrzec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() wiem wiem sporo osób mi to mówi...no cóż za tara już jestem.. ![]() A nie zasnęłam...gadałam z mężusiem. Mam jeszcze plamienie dziś 7 dzień @ Jutro dzwonię do gina....ale coś mnie pobolewa znowu na dole...ech.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Zuzia - no ja ostatnio też miałam dłuugą @ - w sumie 8 dni - - kurcza, ale może to serio ostatnia na dłuższy czas i stąd tak się jej zdłużyło?
![]() ![]() Ali - gdzieś jest? ![]() Magdzia - no i jeśli spokój to co się nie odywasz już???? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że prezentacja ślubna się podoba
![]() ![]() ![]() Zuzia, no normalnie pacnę Ciebie!! Jak możesz pisać, że na zdjęciach wyglądasz lepiej. Nie wierzę w takie coś. Jesteś piękną dziewczyną, która jest bardzo fotogeniczna ![]() ![]() ![]() Domi, powiem szczerzę, ze ostatnio zauważyłam, ze pogoda we wrześniu i październiku bywa zdecydowanie lepsza niż w lipcu i sierpniu, także październik jest super miesiącem na ślub ![]() A co do tych skrzepów, to ja miewałam w trakcie @ skrzepy, ale nie aż takie i nie, ze tylko skrzepy ![]() ![]() ![]() dobranoc dziewczyny, idę spać ![]() ![]() ![]()
#73 |
Zadomowienie
|
Hej - "stare znajome"? To ja Wam mówię na dziś cześć - miałam godzinkę być, no ale musiałam Was rozruszać
![]() A teraz pod prysznic i do socjo - o ludzie!!! ![]() Hej - ale czy znów nazwa: "stare znajome" nie wystrasza "nowych"???? Hej - bo przecież my i na "nowe" jesteśmy otwarte, no nie? Hm, w sumie to powinno tam jeszcze stać "stare znjome+nowe", no ale może już Każdy domyśli się gdy zaglądnie tu, no nie? ![]() DOBRANOC!!! + jak mówi Ala: buziole ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-14 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Produkujesz sie - to sie nie odzywasz...ja nie taka predka Jane
![]() Blondynka - widze, ze ladne prezenciki dla najblizszych..najbardziej mi sie podoba ten dla babci napewno sie ucieszy ![]() Jane - dobrze,ze cie maz sciga do nauki..mnie moj cwiczy jak jezdzimy samochodem pytaniami z serii: a kto mial pierwszenstwo? a jaki to znak? a poza tym mam nadzieje, ze moje linki sie nie przydadza i nie bedziesz musiala zadnych antybiotykow brac w ciazy. W ogole masz czadowy awatarek! Zuzia - daj cynk jak tam na uczelni i czy piwo dobre i jakie? ja tam bym mogla o piwie duzo gadac, szczegolnie czeskim..bo to chyba najlepsze na swiecie - testowane osobicie w Pradze we wrzesniu. Aliszcze - nie wiedzialam, ze trafilam na maniakow gierczanych;P...a moze pykacie w 'Need for Speed' ? - ostatnio moja ulubiona gierka, a moj maz odkryl 'Spoor' o zakladniu wlasnego pokolenia w odleglej galaktyce ![]() Domi - dobrze ze @ sie pojawila, tak jak chcialas...teraz na spokojnie wszystko zorganizujecie-nie wiem czy czytalas moje ostatnie posty na poprzednim watku z kilkoma radami co do slubu...ale ci powiem,ze da sie to wszsystko przygotowac nawet bedac po porodzie...ale jest zdecydowanie wiecej nerwow. Co do poradni malzenskiej - rozne rzeczy mowia-zalezy gdzie trafisz:u nas bylo-metody naturalnego planowania rodziny [oczywiscie wykresy itp.], pogadanka psychiatry rozwiazujacego probelmy rodzinne [jak dla mnie bardzo cenna]. Poza tym polecam wklepac sobie w googla nazwisko: Pulikowski. Wspanialy, madry czlowiek prowadzacy nauki przedmalzenskie w Polsce. Niedane mi bylo sluchac go na zwyo-ale naprawde wiele cennych rzeczy mowi. Blondynka - nie martw sie - moze taki z ciebie "przypadek", ze rosnie nie rowno..a co do fasolki-kiedy masz nastepna wizyte u lekarza? innych objawow nie ma niepokojacych? A co do zakupkow-rewelacja i buty i kubeczek [sama uwielbiam krowki]! cienie co prawda nie moje kolory-ale tobie napewno bedzie do twarzy...jestem ciekawa czy z ta sola do kapieli poczujesz sie jak w jakims egzotycznym kraju-bo i karmel i cynamon ![]()
#75 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() te zdj w av to wiesz profesjonalne także dlatego ładne...dobre oświetlenie, makijaż robią swoje. Ja bez makijażu powiem wam że wyglądam hmm młodo i dziecinnie, do tego mam brązowe powieki niestety. Uważam się za normalną dziewczynę...to tyle...na ten temat. Magdaka na uczelni nuda...czasami tylko z paru osób można pożartować bo takie medyki że szok ![]() jeden zieje alkoholem na pół sali wykładowej kolejny podrywa wszystkie panienki (mnie też ![]() a najgorszy jest taki łysy...straszny cwaniak i przechwala się kim to on nie jest, w końcu zaczęłam być opryskliwa to się zamknął. A piwo to ja w domu piłam. Tyskie z sokiem. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-12-14 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
O ludzie - to jeszczde napiszę, ale jutro to serio dopiero wieczorkiem, ok? I na godzinkę góra - przypilnujcie mnie!!! Please!!!
![]() Magdzia - podoba Ci się ma "twarz"? ![]() ![]() A w pracy jeszcze jesteś długo??? No to mężowie nasi fajnie są, no nie? Zuzia - a kto Ci te porefoesjonalne fota trzaska? No naprawdę super!!! Blondi - i co w tym tv? Ali pewnie już śpi, a Domi gdzieś w necie buszuje (ja już nie sprawdzam ![]() To tyle???? Dobranoc ![]() Aha - popiszcie jeszcze cobym miała jutro od czego zacząć wieczorkiem - tzn,. też chce Was poczytać! Magdzia - no teraz Ty sie poprodukuj, a jak! I kawały zapodaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
No a teraz co u mnie - bo sie nigdy nie dowiecie
![]() wczoraj nocowanko u rodzicow - wiec do neta dostepu niet;(, ale za to widzialam po raz nty 'Bruce Wszechmogacy' - wspanialy film - koemdyja z moralem jak ja to mowie. Poelcam goraco! Dzisiaj spacerek po sklepach - najpierw kiermasz swiateczny - nie uwierzycie ale kupilam mojemu bratu jednak ten motor! - czyli tak naprawde budzik w ksztalcie motoru, ktory robi :wrrum,wrrum przy budzeniu ![]() Domi - tak pisalas o zaginionej @ - u mnie jest to samo od 4 dni juz ..ale ja jeszcze nie panikuje..plan juz jest na wt aby sprawdzic: co jest? wiec czekajcie do wtorku razem ze mna... no a dzisiaj w pracy - w lykendy jest lzej - co nie znaczy,ze samoloty nie lataja ![]() ![]()
#78 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() robiłam sobie sesje w bikini kiedyś ![]() http://p9.labfoto.pl/photos/p/9/6/96...7d-1397278.jpg http://p2.labfoto.pl/photos/p/2/0/20...ae-1397277.jpg http://p5.labfoto.pl/photos/p/5/2/52...ed-1397287.jpg http://p5.labfoto.pl/photos/p/5/d/5d...d2-1397276.jpg http://p4.labfoto.pl/photos/p/4/8/48...b5-1397279.jpg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No - powiem ci, ze ten fotograf to ladnie ci te foteczke "strzelil"! A to, ze w realu wygladasz mlodziej - to tylko plus! ja tak dlugi czas mialam,ze do 25 roku zycia prawie wygladalam na 17scie, na slub mnie "zrobili", a na codzien wygladam na max 25lat-chyba ze jestem po nocce-wtedy nie wygladam wcale! ja tam sie z tego ciesze-czasem ma sie korzysci w sklepie np. lub wszedzie tam gdzie sa jakies znizki ![]() ![]() Co do wykladowcow u nas tez byli 'zdolni' - i podrywacze studentek i Rosjanin ktory pociagal z flaszki na cwiczeniach.Do tej pory chodza anegdotki - pozwol ze zapodam to polegniesz: Dr T. - Fizyka: O elektronie: - No i ten elektron tak tu zapierdala. Chwila zastanowienia...: - ... no bardzo szybko porusza... ----------------------------------- Heniu liczy jakąś całkę i mówi do sali: - Ta całka to zajęłaby nam hektary, ale my tu sobie policzymy całeczkę przyzagrodową ------------------------------------ Dla wyjaśnień kolega z grupy nazywa się M.Bajor. Przy oddawaniu prac prof. R do niego: - Prawdziwy Bajor pięknie śpiewał, bo pan to coś cienko, trzy. ------------------------------------ - Pierwiastek z 1681, co państwo bez problemów policzycie na palcach, jest 41. ------------------------------------ Pan prof. G. mnoży macierze, ciągle robi błędy, ciągle ktoś z sali go poprawia. W końcu skonsternowany, po zrobieniu kolejnego błędu: - Wiecie, wczoraj byłem na imprezce, no, tak do późna... i w brydża o 3 w nocy grałem... (chwila ciszy) na komputerze! Znacie tą stronę kurnik.pl, co nie? ------------------------------------ Kumpel stoi przy tablicy i stara się rozwiązać zadanie - jakaś całka. Długo sie stara. dr N: - Wie pan, gdzieś tu miałem zapisany telefon do Wajdy. Jak znajdę to panu dam, pan przedzwoni. Kumpel: - Do Wajdy? Ja? A po co? dr N: - Bo on kręci jakiś film i statystów potrzebuje, a mi oni nie potrzebni. ------------------------------------ Na "drutach" pisał jakąś makabryczną Furiatę, dwie tablice zapisane, my nic nie kumamy, w pewnym momencie odwraca się do nas i mówi: - I jak widzicie mamy tu jakieś 25 przedziałów całkowania. odwraca się aby to liczyć, wtem głos z sali (cichutko) - O ja pier***ę. Na co Muminek kładąc kredę: - Mili Państwo, ja też. ------------------------------------ Po nieudanym egzaminie student w gabinecie u profesora: - Bo ja panie profesorze chciałem poprawić tą dwóję... - Ależ oczywiście, poproszę indeks... ( po czym profesor bieże pióro i zgrabnym ruchem poprawia dwóje w indeksie tak aby była wyraźniejsza) ...proszę bardzo. ------------------------------------ Po martwej ciszy po pytaniu, kto przyjdzie do tablicy "Mam listę obecności i nie zawaham się jej użyć!!!" ------------------------------------ a i tak ci powiem, ze w lasnie najpeiej ze studiow pamieta sie te gupie teksty wykladowcow.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() tylko u mnie to studenci... a dzisiaj nasz ksiądz który wykłada socjologie powiedział "zamknijcie sie" hehe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
no jak mi sie jeszcze cos przypomni to zapodam...
co do ksiezy to w podstawowce mialam mocna katechetke: W ostatecznej frustracji jak klasa gadala zabrala kumpeli piornik, ktora zaczepial koles[ciagnal za wlosy czy cos], i rozwalila go jej na glowie a do niego mowi:"jak sie cos zniszczy - ty bedziesz placil!" ...
#82 |
Zakorzenienie
|
Madzia13 tak tak przeczytałam to w gangu, zawsze jak jest coś do Domi to czytam
![]() ![]() ![]() Zuzia!na modelke!Zuzia na modelke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć dziewczynki ![]() Jane dzięki za zaproszenie, będę do was zaglądać oczywiście. Ale nie obiecuję stałego i systematycznego kontaktu ![]() Teraz cieszę się Mężem po powrocie, i trochę musimy poukładać nasze sprawy. Domi przesyłam ci link do piosenki, do której tańczyliśmy podczas naszego pierszego małżeńskiego tańca (to melodia dla tych zestresowanych walcem ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=XtOhHDXTQ50 Jest to piosenka zespołu Kancelaria pt. "Zabiorę Cię". Mimo iż obydwoje potrafimy i lubimy tańczyć, jak ją usłyszałam to wiedziałam, że "ta albo żadna" ![]() Słodziutkich snów Całuski ![]()
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
Domi - u nas pierwszy taniec - wlasnie sprawdzilam - bo przyznam, ze skleroza nie boli - to byl motyw z 'Rozowej Pantery'. Wiem, ze nie walc - ale to nasza ulubiona piosenka i co zrobisz?
![]()
#85 |
Zakorzenienie
|
Witam
Moze powinnyscie zrobic czarna liste kto nie ma prawa do was zagladac ??? MIlego tworzenia |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Jak już również pisałam na II cz. Gangu-a już właściwie nie gangu bo wątek zmienił nazwę czuję się rozdarta wewnętrznie, gdyż powstały 2 wątki i dziewczyny z którymi się "zżyłam" podzieliły się. W takim razie będę zaglądać i na jeden i na drugi wątek i czasami coś skrobnąć do was. Cholera jakieś choróbsko mnie rozbiera, już mnie gardło zaczyna boleć, tracę głos i głowa mnie pobolewa. Jeszcze tylko tego mi brakuje. Życzę Wam wszytskim miłego dnia ![]()
#87 |
Wtajemniczenie
|
Jesli pozwolicie to ja tez bede zagladac i tu i tam.
Wesolo tu u was, a u mnie same smutki wiec narazie nie bede was zasmucac moimi smutkami. Trzymajcie sie cieplo dziewczynki.
#88 |
Zakorzenienie
|
Syla a czemu smutki?
![]() Magdak wizyte u gina mam na 29 grudnia zaraz po switach ![]() Jane ogladalam wczoraj film na HBO ![]() Loni fajnie ze wpadlas ![]() Kathi po co czarna lista? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny bylismy z Tż w Kościele, i nasza data to będzie prawdopodobnie 24 październik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Domi
![]() ![]() My tez mamy orkiestre a chcielismy Dj ale juz wszyscy byli zajeci bo wtedy jest karnawal i studniowki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.