![]() |
#2641 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
zwichnęłam sobie nogę w ten weekend, wczoraj spędziłam pół dnia w szpitalu i nie za bardzo mogę chodzić a przede mną wizja świątecznych zakupów, więc jest bosko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
miskowa wspolczuje
![]() ide sie kapac
#2643 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w temacie badań... TŻ-owi wyszło, że ma coś tam (nie pamiętam co) i od wysiłku albo stresu może dostać żółtaczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Zakorzenienie
|
Misku biedulo wspolczuję.
Na ile jestes uziemiona?. No i co z nartami??? mialas juz zaplanowany wyjazd? Kurcze ze zwichnięta noga to masz po sezonie ![]()
#2648 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj idę do fryzjera na odrosty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
lece - trzymajcie kciuki
![]()
#2650 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2652 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez musze na odrosty i obcinanie bo wyglądam już fatalnie. Musze wykonac tel do fryzjerki. Mam nadzieję ze bedzie miala termin...tak przed swiętami to cięzko zazwyczaj. No i chodzi mi po glowie obcięcie na boba. ![]()
![]() |
#2654 |
Zakorzenienie
|
Trzymamy
![]() L_V ja już sama nie wiem, chyba klasyka ![]() ![]() ![]() Ostatnio jej tłumaczyłam, że nie chcę białych tylko żółtawe bo szkoda niszczyć tak włosów, tym bardziej że ja po tym zabiegu rzucam sobie sama na całość farbę Matrixa color Sync więc i tak ten kolor będzie inny w efekcie ![]() ![]() Ehhh fryzjerzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo ładny avatarek ![]() Cześć ![]() Edit: Dorinko rozumiem, że czas bez męża szybko zleciał ![]() Ja na Twoim miejscu bym nie kombinowała, bo ostatnio już pisałaś aby Cię powstrzymywać jeś znowu zapragniesz zmian z włosami ![]() Ja zaczynam pomalutko tęsknić za moimi blondami, bo teraz mam czekoladowy brąz.... Nie jest źle, nawet mi się podoba, ale jakoś sentyment do blondów pozostał... Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2008-12-15 o 09:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Zakorzenienie
|
Hania jeśli nie chcesz zapuszczać, to Bob jest super opcją
![]() Ja wiem, że będę mieć kiedyś takie włosy, ale jeszcze nie moja pora ![]() EditMango zleciał, zleciał, poz tym wiesz zakupy piątkowe z synkiem zrekompensowały mi tę tęskonotę ![]() ![]() Ja nie chcę żadnych eksperymentów, kolor mam teraz fajny i taki chcę pozostawić. Ja jestem blondynką psychiczną i mentalną, jakkolwiek by to nie zabrzmiało ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-15 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
To może poproś o karmelowe pasemka, żeby nie dała zbyt silnego utleniacza do farby? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Rozeznanie
|
Cześć
Miskowa, fatalnie z tą nogą ![]() Hania, ja mam boba od września. Zrobiłam go totalnie spontanicznie, bo w sumie zapuszczałam włosy do ślubu. Ale to był strzał w 10. Bardzo dobrze się czuję, nie mówiąc już, że jest to wygodne cięcie-nie robie z włosami nic. Czasem, jak bardzo mi się puszą to przelecę końce prostownicą i tyle. Ścinaj smiało. Dorinko, to trzymam kciuki za wizytę u fryzjera. Ja nie pisałam jeszcze jak moje eksperymenty poszły. Zamówiłam sobie farbę z Majirela 9.1 - bardzo jasny popielaty blond. Moja fryzjerka nie chciała mi nią robić jakiś czas temu, bo powiedziała, że wyjdą brzydkie niebieskie. Oczywiście musiałam spróbować sama, no i wyszły fatalne. Na szczęście miałam ustawioną wizytę dwa dni później i już wyglądam jak człowiek, ale to było coś strasznego. Już chyba nigdy nie będę eksperymentować sama. Jednak rozjaśnianie lepiej zostawić fryzjerom, to trudniejsze niż przyciemnianie włosów. A po tym, jak po raz kolejny moja fryzjerka uratowała moje włosy to już nie zwątpię w jej geniusz chyba nigdy ![]() Poemi, teraz w sklepach jest mnóstwo kopertówek i innych. Na pewno coś znajdziesz
#2659 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A karmelowy jest ładny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakos tak nie lezą mi te wlosy ostatnio. Niezbyt komfortowo sie czuję. Pozatym zbyt dlugo z fryzurą nie kombinowałam ![]() No i ujrzałam sie ostatnio na kamerze w bobie ![]() Ale z drugiej strony wiem jak ja mam ![]() ![]()
![]() |
#2662 | |
Zakorzenienie
|
przewróciłam się na chodniku, wystawała nierówna płyta i jej nie zauważyłam, zahaczyłam się i proszę
Cytat:
dzięki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Misku w takim razie byle wydobrzała do lutego ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [ Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz mam ładne prawie bliskie idealnym po farbie Sync Color, wprawdzie ona jest jasny blond ale trzymałam dłużej i mam ładny karmel ![]() Cytat:
To i tak masz dobrze, ja się tam nigdy nie ślinię na swój widok ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Miskowa, dołączam się do życzeń powrotu do zdrowia. Dorinko, no już nię będę sama cudować ![]() Zmykam narazie. Miłego dnia!
http://www.whenismywedding.com/signa...5c9cce506b.gif Edytowane przez mekintoszek Czas edycji: 2008-12-15 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja obcięłam tyle i wcale rewelacyjnie się nie poprawiły, a ile kasy wydałam na kosmetyki do nich ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-15 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z drugiej strony tyle zapuszczałam to moze jeszcze z pol roku wytrzymac i będzie taka dlugosc o jakiej marzylam od 15 roku zycia ![]() Co do kondycji...własnie to w szczegolności wplynęło na pojawienie się w glowie mysli "moze sciąć" Mam piękne ślniące wlosy...niepuszące się, gladkie no piękne..ale caly czas wypadaja ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkim wypadają, zwłaszcza o tej porze roku, czym masz dłuższe tym większe wrażenie, że wypada ich wiecej,....ale to raczej złudzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
No własnie mój mąż uwaza ze panikuję. Bo on jakoś nie widzi zebym łysiała, wlosy mam sliczne zadbane. I ma taka teorię ze po prostu są bardziej widoczne niz zazwyczaj bo dlugie i bardzo ciemne.
#2670 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Bob super sprawa ale boba można zrobić zawsze, a 1.5 roku zaupuszczania to zmat czasu.. Tyle męki cię to kosztowało, ja bym powalczyła. Wtedy zobaczysz czy długie włosy to faktycznie to o czym marzyłaś. I może wyleczysz się z obsesji (obsesja długich kiedy masz krótkie), jeśli by się okazało, że to nie to. Przestaniesz o tym myśleć bo będziesz wiedziała jak to jest. I wtedy zrobisz ciach.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.