Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-14, 21:45   #2821
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 05:50   #2822
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja wlasnie niewiem... bo z jednej strony male dziecko jest klopotem dla rodzicow bo ani niezjedza ani niepotanza puki ono jest... ale niewyobrazam so bie zeby na moim lsubie niebylo mojej chrzesnicy bratanicy wojtka i corki przyjaciol.. wiec sie wahamy...

Kurcze w moich okolicach tez zawsze zapraszalo sie z dziecmi , ale znowu w regionach mojego TZego zaprasza sie zawsze bez dzieci , nawet ostatnio jak bylismy na weselu u siostry TZ to nie bylo wogole dzieci
a ja nie wiem jak to zrobic , bo jak mam powiedziec to gosciom z mojej strony napisac na zaproszeniu tylko ich imiona czy napisac ze bez dzieci? bo jak nie powiem ze bez dzieci to napewno przyprowadza ze soba , no a ja nie bede miala miejsca dla nich no a jak znowu zaprosze dzieci z mojej strony to goscie ze strony mojego TZego moga cos mowic a wlasnie przec chwilka zerkalam na liste i u mnie jest z 15 dzieci do 3 lat mamy za darmo a ponizej 3lat mam moze z 5dzieci .... no u nas tez sa pokoje nad lokalem no ale przeciez nie wynajmiemy wszystkim tym ktorzy maja dzieci , bo wydaje mi sie ze beda tak czy tak wracac kurcze ja juz sama nie wiem TZ mowi ze jak przyjda z dziecmi to male zaczna marudzic ze chca do domu i goscie nam sie przed polnoca rozjada
dodam ze goscie z mojej strony musza dojezdzac ponad godzinke do lokalu

no i nie wiem co z poprawinami czy wogole ktos bedzie chetny ?
no bo tak jesli ktos bedzie chcial pokoj to chyba bedzie musial wziasc ciuchy do przebrania bo nie bedzie sie mu oplacalo wracac w poludnie do domu i wracac spowrotem wieczorem no i co z goscmi ktorzy nie bede mieli pokoju czy bedzie sie im chcialo wracac na poprawiny

no i jeszcze mamy dylemat z orkiestra bo jak podpisywalismy umowa to bylo na dwa dni ale jeden z panow powiedzial ze jak sa 2 dni to pierwszy dzien graja gora do 4 zeby mieli czas wypoczac i na poprawiny no a co jesli bedziemy mieli pelno gosci a muzyka zacznie sie zbierac do domu ?? wiec myslimy moze o DJ na poprawiny? no albo sami bedziemy puszczac piosenki z CD wkoncu w naszym lokalu jak nie ma wesel to sa dyskoteki wiec naglosnienie jest , nie wiem co robic
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 07:04   #2823
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

czesc

my zapraszamy z dziecmi osoby z rodziny, znajomych, ktorzy maja dzieci bez, rodzice zdecydują czy zabierają potomstwo, czy nie

Mnie podoba sie ten komplet, cos tkiego chcialabym na slub
http://butik.bialamagia.pl/405,crystal-briolette.html

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2008-12-15 o 07:07
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 07:19   #2824
kliwia
Zakorzenienie

zabcia jeśli nie chcesz zapraszać dzieci, to nie umieszczasz ich na zaproszeniu, i rodzinka powinna wiedzieć, że jeśli tam nie widnieją to znaczy, że nie są zaproszone dzieci.
Nie rozumiem jak można odczytać to inaczej
Na Twoim miejscu jak chcesz bez dzieci, to na zaproszeniu wpisalabym tylko imiona i nazwiska osób, które zapraszam. (bez dopisku bez dzieci)

Ja miałam taki kłopot, że gdybym nie zaprosiła z dzieckiem, to by wcale nie przeyjechali, bo wiem że nie mieliby z kim zostawić.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 07:19   #2825
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
czesc

my zapraszamy z dziecmi osoby z rodziny, znajomych, ktorzy maja dzieci bez, rodzice zdecydują czy zabierają potomstwo, czy nie

sliczny jest ten komplet fajnie jak by jeszcze pokazali jak to wyglada na dziewczynie

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2008-12-15 o 07:29
Stary 2008-12-15, 07:24   #2826
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zabcia jeśli nie chcesz zapraszać dzieci, to nie umieszczasz ich na zaproszeniu, i rodzinka powinna wiedzieć, że jeśli tam nie widnieją to znaczy, że nie są zaproszone dzieci.
Nie rozumiem jak można odczytać to inaczej
Na Twoim miejscu jak chcesz bez dzieci, to na zaproszeniu wpisalabym tylko imiona i nazwiska osób, które zapraszam. (bez dopisku bez dzieci)

Ja miałam taki kłopot, że gdybym nie zaprosiła z dzieckiem, to by wcale nie przeyjechali, bo wiem że nie mieliby z kim zostawić.
no wlasnie tylko moj problem polega na tym ze ja nie wiem wkoncu czy zapraszac czy nie a jesli chodzi o to ze ktos mogby to odczytac inaczej to biora to pod uwage , bo jaka by byla wpadka gdyby rodzice przyszli z dzieckiem a tu miejsca nie ma

scio jejku jak wy szybko sie zareczyliscie po miesiacu bycia razem
a znaliscie sie wczesniej?

zmykam spac
milego dzionka wszystkim zycze

,

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2008-12-15 o 07:36
Stary 2008-12-15, 07:36   #2827
kliwia
Zakorzenienie

yhm.. musisz to z Tż przedyskutować.
Ja np. mam parę której z dzieckiem nie zapraszam, mimo że będą na weselu dzieci Tż i mojego rodzeństwa. To nie jest zabawa dla dzieci i będą na niej tylko te dzieci na których mi zależy.

Piękne mają tam komplety tylko drogie trochę. Nie taniej wyjdzie jak któraś wizażanka by wykonała.?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-15, 07:39   #2828
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
czesc

Wygórowane te ceny Przynajmniej o połowę taniej (jak nie więcej) byłoby zrobić samemu. A mając zdjęcie i widząc wykonanie nie byłoby to trudne

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 07:41   #2829
kliwia
Zakorzenienie

a mi się takie podobaja kolczyki na śłub
http://www.pakamera.pl/kolczyki-bial...--nr218808.htm

ihih

z białej magii na pakamerze tez się babka wystawia.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-12-15 o 07:44
Stary 2008-12-15, 08:00   #2830
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
scio jejku jak wy szybko sie zareczyliscie po miesiacu bycia razem
a znaliscie sie wczesniej?
Teoretycznie tak, tzn. poznalismy sie w wakacje, byliśmy na ognisku, ale nie mielismy potem kontaktu, dopiro w grudniu spotkalismy sie przypadkiem, w styczniu zaczelismy byc parą, a on w lutym sie oswiadczyl, z zupełnego zaskoczenia, a ja sie zgodziłam od razu.

Na pakamerze to ja torbki oglądam, sliniąc klawiaturę

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2008-12-15 o 08:05
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 08:03   #2831
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
my za salę zaliczki płaciliśmy 500zł i tyle nam odejmą na koniec, czyli mamy już zapłacone za 3osoby i reszta zostaje
Za orkiestrę nic nie płaciliśmy, płacimy dopiero po weselu.
Za kamerzystę też nic.

Ja narazie butów nie kupuję, najpierw muszę kupić halkę do swojej sukienki ale nie wiem jaką, chciałabym żeby nie miała jednego koła bo musi mi się podnieść sukienka. A nie wiem czy jak będą same kola to czy nie będą mi się odbijać spod materiału, więc chyba muszę mieć z tiulem dodatkowo A jak już będę miała halkę to kupię buty bo będę wiedziała na jakim obcasie
Tak naprawdę pani od skrzypiec bierze 200zł plus 100zł za dojazd z Warszawy do Plocka.A siostra w jakich rejonach gra?Bo jeszcze nie zarezerwowaliśmy skrzypaczki

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 08:22   #2832
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a mi się takie podobaja kolczyki na śłub
http://www.pakamera.pl/kolczyki-bial...--nr218808.htm

ihih

z białej magii na pakamerze tez się babka wystawia.
strasznie drogie, 42 zł? gdyby zamienić materiały naturalne, na sztuczne, koszt zrobienia kolczyków wyniósłby ok 12 zł

Scio mam tak samo

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 08:28   #2833
Maggie1983
Zakorzenienie

Hejka Kochaniutkie
U mnie z zaliczkami jest tak:
- sala - 300
- zespol - 500
- kamerzysta - 100
- foto - 200
- suknia - 600

a jak tam po weekendziku?? ja nie moge doczekac sie nastepnego
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 08:36   #2834
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
kurcze ja juz sama nie wiem TZ mowi ze jak przyjda z dziecmi to male zaczna marudzic ze chca do domu i goscie nam sie przed polnoca rozjada
dodam ze goscie z mojej strony musza dojezdzac ponad godzinke do lokalu
Ja myśle, że jeśli będzie tyle dzieci to one się sobą zajmą i napewno nie będą przed północą marudziły że chcą wracać, dzieci są bardzo wytrzymałe jeśli chodzi o takie imprezy (no chyba że tylko u mnie w rodzinie ), w końcu to dla nich też święto że nie idą wcześnie spać i bawią się z dorosłymi właściwie jak oni.
Ja mam ten problem na szczęście z głowy (tzn. czy zapraszać czy nie) bo dzieci poniżej 10 roku życia będzie 6, ale to dzieci rodzeństwa TŻ'ta więc nie wyobrazam sobie ich nie zaprosić. Jak narazie w sylwestra i inne takie imprezy dzielnie dawały rade więc myśle, że naprawde będzie ok.
Cytat:
no i jeszcze mamy dylemat z orkiestra bo jak podpisywalismy umowa to bylo na dwa dni ale jeden z panow powiedzial ze jak sa 2 dni to pierwszy dzien graja gora do 4 zeby mieli czas wypoczac i na poprawiny no a co jesli bedziemy mieli pelno gosci a muzyka zacznie sie zbierac do domu ?? wiec myslimy moze o DJ na poprawiny? no albo sami bedziemy puszczac piosenki z CD wkoncu w naszym lokalu jak nie ma wesel to sa dyskoteki wiec naglosnienie jest , nie wiem co robic
To zależy od której macie mszę, jeśli od jakiejś wczesnej godziny 12-14 to myśle że do 4 to nie ma źle bo goście zdąrzą się wybawić a potem przed poprawinami zdąrzą odpocząc, ale jeśli macie msze dopiero o 17 albo później to bym się jednak na Dj'a zdecydowała na poprawiny. W każdym razie gdyby bylo do 4 to uprzedzałabym wszystkich gości że poprostu do tej godziny trwa wesele. Moja koleżanka tak zrobiła i wszyscy to zaakceptowali
Stary 2008-12-15, 08:38   #2835
kliwia
Zakorzenienie

Strobiluska dlatego będę szukać takich w sklepach z biżuterią masowa
gdzie jest wszytsko made in china

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-15, 08:52   #2836
Maggie1983
Zakorzenienie

Aaaa co do dzieci - to u mnie beda tylko te najwazniejsze - VIPy tzn. moja chrzesnica, chrzesnica mojego tz i jej brat, chrzesnik Tzta i jego siostra (glupio zaprosic tylko chrzesnika a drugiego dziecka nie) i cora naszych znajomych, bo ja uwielbiamy, poza tym mam niecny plan wobec niej....chce by niosla nam obraczki
poza tym za nia i za moja chrzesnice nie placimy, bo sa do 3 lat, a za reszte placimy zdaje sie 50%. co do reszty rodziny z dziecmi to na zaproszeniach beda wymienieni tylko rodzice, a w toku rozmowy nabakne dla jasnosci ze niestety ale nie prosimy dzieci!
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:08   #2837
123asia123asia123
Przyczajenie

Dziewczyny,
jaką piosenkę wybrałyście na pierwszy taniec a jaką ew.dla rodziców (jeśli przewidujęcie podziękowania)?
Wybieram się na rozmowę z orkiestra odnośnie szczegółów repertuaru
123asia123asia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:12   #2838
kliwia
Zakorzenienie

123asia123asia123 kilka stron wcześniej o pierwszym tańcu i utworze dyskutowałyśmy.
Stary 2008-12-15, 09:13   #2839
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
dzisiaj moj przedostatni dzien w pracy jeszcze jutro nio i w sroxde jedziemy do pl
cio do zaliczek to my placilismy 1500 za sale i 100zl za kamerzyste z fotografem...
a jesli chodzi o dzieci to beda tylko te z rodziny czyli w sumie 2 malych nio i moja z anglii przyjezdza- ta co sie nia opiekuje a reszta zostaje w domu
sas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-15, 09:21   #2840
popscene
Wtajemniczenie

Z dzieci zapraszamy tylko córę mojego brata, która będzie miała 2,5 roczku. Ale jesteśmy w trochę innej sytuacji, bo zapraszamy też drugą babcię Mili a po drugie moi goście będą mieli pokoje na pięterku, więc zawsze można takiego brzdąca położyć spać.

U nas wygrała piosenka Delfonics - La la Means I Love You. Dla rodziców nie będzie, bo podziękowań w trakcie wesela też nie będzie

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2008-12-15 o 09:23 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:36   #2841
gold-fish
Zakorzenienie

Dzień dobry
to my chyba najwięcej zapłaciliśmy za salę bo 2500

jestem happy bo w sobotę byłam u krawcowej Młoda i zdolna jak zobaczyła moje pomysły to powiedziała, że jest to do zrobienia i wyjdzie tyle co za wypożyczenie. Powiedziała, ze pojedziemy w nowym roku do wielkiej hurtowni i będę mogła sobie wybrać materiały I akurat w sobotę jedna dziewczyna ślubowała w sukni przez nią uszytej, więc pojechałam zobaczyć. Śliczna kiecka.

Byłam jeszcze w dwóch salonach, zmierzyłam kilka sukien. Ładne, ale wolę uszyć.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:50   #2842
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Teoretycznie tak, tzn. poznalismy sie w wakacje, byliśmy na ognisku, ale nie mielismy potem kontaktu, dopiro w grudniu spotkalismy sie przypadkiem, w styczniu zaczelismy byc parą, a on w lutym sie oswiadczyl, z zupełnego zaskoczenia, a ja sie zgodziłam od razu.

Na pakamerze to ja torbki oglądam, sliniąc klawiaturę

tez się zdziwiłam że tak szybciutko ale najważniejsze byście byli szczęśliwi

Cytat:
czesc

ładny

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
strasznie drogie, 42 zł? gdyby zamienić materiały naturalne, na sztuczne, koszt zrobienia kolczyków wyniósłby ok 12 zł

Scio mam tak samo
ja będę myślała nad minimalistyką i może jakieś z moich skarbów wezmę nie będe musiała kupować

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
dzisiaj moj przedostatni dzien w pracy jeszcze jutro nio i w sroxde jedziemy do pl
cio do zaliczek to my placilismy 1500 za sale i 100zl za kamerzyste z fotografem...
a jesli chodzi o dzieci to beda tylko te z rodziny czyli w sumie 2 malych nio i moja z anglii przyjezdza- ta co sie nia opiekuje a reszta zostaje w domu

mój brat wyjeżdża w piątek wieczór z Anglii ale jadą autem z kolegą bo chcą później wziąść więcej rzeczy z powrotem i promem do Francji popłyną brat nie umie się doczekać świąt i mamy pierogów z kapustą i grzybami

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:50   #2843
Daysy85
Zakorzenienie

Hmm odnośnie dzieci i w ogóle gości od strony TŻ szacowna mamusia nawsickała nam ludzi , których nie znamy... ale bliżej terminu pozmieniamy to ...
Ja mam takie dzieci , które są już duże 12 lat i więcej więc nie za bardzo mogę ich nie zaprosić. Mojego najstarszego brata córka ma 9 lat więc ją obowiązkowo zapraszam bo ją uwielbiam! Mojego średnego brata dzieci 12 i 17 lat więc też
Mojej sis ciotecznej bobo będzie miało w tym dniu chyba z półtora roku więc ona go weźmie bo nie ma za bardzo go z kim zostawić i za takie dzieci malutkie nie płace nic.
Za dzieci do 14 rokuzycia czy do 12 płace 50%.
Na zaproszeniach pisze imię i nazwisko dorosłych bez żadnej adnotacji o dzieciach.,
wtedy kiedy będę dzwonic o potwierdzenie przybycia będe pytała ile osób przyjedzie z rodziny. Tak jak robiła to moja siostra cioteczna. wydaje mi sie to dobrym roziązaniem.
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-15, 09:53   #2844
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

mój brat wyjeżdża w piątek wieczór z Anglii ale jadą autem z kolegą bo chcą później wziąść więcej rzeczy z powrotem i promem do Francji popłyną brat nie umie się doczekać świąt i mamy pierogów z kapustą i grzybami
my tez jedziemy samochodem..mamy duzo rzeczt stad po drugie w pl samochod na potrzbny a po trzecie zawsze bierzemy duzo jedzenia z pl jak wracamy
tylko kurcze jak juz kiedys pisalam martwiue sie droga nbo jest slisko i zimno
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 09:56   #2845
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Na zaproszeniach pisze imię i nazwisko dorosłych bez żadnej adnotacji o dzieciach.,
wtedy kiedy będę dzwonic o potwierdzenie przybycia będe pytała ile osób przyjedzie z rodziny. Tak jak robiła to moja siostra cioteczna. wydaje mi sie to dobrym roziązaniem.
Właśnie jak tak się robi, to daje się ludziom przyzwolenie i potem inne dziewczyny jak np zabcia, obawiają się że będzie chciał ktoś "ponad" przyjść. Uważam, że na zaproszeniu powinni być wpisani wszyscy ci, co chcemy ich zaprosić, żeby było na piśmie.
Stary 2008-12-15, 10:02   #2846
kliwia
Zakorzenienie

jak jak zapraszam z dziecmi to piszę
Np. Ewa, Adam i Marysia Kowalscy (marysia = córka)

Ja się nie mogę doczekać zaproszeń będą dziś albo jutro
Stary 2008-12-15, 10:06   #2847
Daysy85
Zakorzenienie

hmm u mnie w rodzinie nie ma aż tyleee dzieci że bede miec "ponad program" 50 małolatów.
W sumie nie chcę mi się liczyć ale do 5 lat to ja mam chyba 2 lub 3 a do 14 może 3 lub 4 .
Ja poproszę moich właścicieli sali jeżeli będzie na tyle dzieci aby zrobili im oddzielny stolik.
ale oczywiście mojej bratowej by to nie pasowało bo ona musi mieć Olę blisko siebie kontrolowac ile zjadła i w ogóel karmic ja! (ma 9 lat) masakra... wszytsko sie komplikuje.
Poza tym na ślubie mojej siostry ciotecznej nie było dzieci ... hmm właściwie Dominik mojej drugiej siostry, Damian mojego brata i tyle.
A ja to zobaczę jak to rozwiążemy bliżej uroczystości.
Wkurza mnie jeszcze jedna rzecz...
TŻ siostra cioteczna brała ślub chyba z 3 lata temu i nas nie zaprosiła ani matki Tż ani jego i jego brata też nie, a jego matka w przypływie dobrego humoru "kazała" nam ją zaprosić i to z bliźniakami 3 letnimi ...!!!!
Trochę mnie to wkurza , bo to takie niesprawiedliwe....
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 10:10   #2848
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 10:11   #2849
popscene
Wtajemniczenie

Ja też nie mogę przeżyć, że moja kumpela, której dziecko będzie miało 8 mcy, zostawi je u swojej mamy 400 km od miejsca wesela, a mój brat, który ma córę 2,5 letnią, nie zostawi jej na jedną noc u swojej teściówki i tym sposobem musimy ją zaprosić, żeby się opiekowała małą. Już nie chciałam się z nim kłócić, no może chciałam, ale ciężki z niego przypadek i przymknęłam na to oko.
U mnie stanikos też już leży i czeka Musiałam kupić w zagranicznym sklepie internetowym, bo oczywiście w PL nie ma takich rozmiarów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stanik.jpg (11,8 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2008-12-15 o 10:13
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-15, 10:23   #2850
kliwia
Zakorzenienie

Rosette a który modelik Ci się spodobał Ryłkowych bucików? i jakie kafle

pospcene co to za stanik, bo mi by się taki nadał, ale musiałabym kupić w obwodzie ze 2 razy mniejszy żeby utrzymał te moje bimbałki.
Mów mi szybko.

Załączam fotkę dekoracji samochodu, które mimo że nie w moim guście to wygląda całkiem całkiem.
PM miała też makijaż w delikatnym różu oraz bukiet z różowych i kremowych róż.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg auto białe.jpg (73,7 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-12-15 o 10:27
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości