|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 |
Konto usunięte
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze w moich okolicach tez zawsze zapraszalo sie z dziecmi , ale znowu w regionach mojego TZego zaprasza sie zawsze bez dzieci , nawet ostatnio jak bylismy na weselu u siostry TZ to nie bylo wogole dzieci ![]() a ja nie wiem jak to zrobic , bo jak mam powiedziec to gosciom z mojej strony napisac na zaproszeniu tylko ich imiona czy napisac ze bez dzieci? bo jak nie powiem ze bez dzieci to napewno przyprowadza ze soba , no a ja nie bede miala miejsca dla nich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dodam ze goscie z mojej strony musza dojezdzac ponad godzinke do lokalu ![]() no i nie wiem co z poprawinami czy wogole ktos bedzie chetny ? no bo tak jesli ktos bedzie chcial pokoj to chyba bedzie musial wziasc ciuchy do przebrania bo nie bedzie sie mu oplacalo wracac w poludnie do domu i wracac spowrotem wieczorem ![]() ![]() ![]() no i jeszcze mamy dylemat z orkiestra bo jak podpisywalismy umowa to bylo na dwa dni ale jeden z panow powiedzial ze jak sa 2 dni to pierwszy dzien graja gora do 4 zeby mieli czas wypoczac i na poprawiny no a co jesli bedziemy mieli pelno gosci a muzyka zacznie sie zbierac do domu ?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() my zapraszamy z dziecmi osoby z rodziny, znajomych, ktorzy maja dzieci bez, rodzice zdecydują czy zabierają potomstwo, czy nie ![]() Mnie podoba sie ten komplet, cos tkiego chcialabym na slub http://butik.bialamagia.pl/405,crystal-briolette.html Edytowane przez Scio Czas edycji: 2008-12-15 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
zabcia jeśli nie chcesz zapraszać dzieci, to nie umieszczasz ich na zaproszeniu, i rodzinka powinna wiedzieć, że jeśli tam nie widnieją to znaczy, że nie są zaproszone dzieci.
Nie rozumiem jak można odczytać to inaczej ![]() Na Twoim miejscu jak chcesz bez dzieci, to na zaproszeniu wpisalabym tylko imiona i nazwiska osób, które zapraszam. (bez dopisku bez dzieci) Ja miałam taki kłopot, że gdybym nie zaprosiła z dzieckiem, to by wcale nie przeyjechali, bo wiem że nie mieliby z kim zostawić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2008-12-15 o 07:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() scio jejku jak wy szybko sie zareczyliscie ![]() ![]() a znaliscie sie wczesniej? ![]() zmykam spac ![]() milego dzionka wszystkim zycze ![]() , Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2008-12-15 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
yhm.. musisz to z Tż przedyskutować.
![]() Ja np. mam parę której z dzieckiem nie zapraszam, mimo że będą na weselu dzieci Tż i mojego rodzeństwa. To nie jest zabawa dla dzieci i będą na niej tylko te dzieci na których mi zależy. Piękne mają tam komplety tylko drogie trochę. Nie taniej wyjdzie jak któraś wizażanka by wykonała.? |
![]() ![]() |
![]() |
#2828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2829 |
Zakorzenienie
|
a mi się takie podobaja kolczyki na śłub
![]() http://www.pakamera.pl/kolczyki-bial...--nr218808.htm ihih z białej magii na pakamerze tez się babka wystawia. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-15 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pakamerze to ja torbki oglądam, sliniąc klawiaturę ![]() Edytowane przez Scio Czas edycji: 2008-12-15 o 08:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Scio mam tak samo ![]()
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
Hejka Kochaniutkie
![]() U mnie z zaliczkami jest tak: - sala - 300 - zespol - 500 - kamerzysta - 100 - foto - 200 - suknia - 600 a jak tam po weekendziku?? ja nie moge doczekac sie nastepnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam ten problem na szczęście z głowy (tzn. czy zapraszać czy nie) bo dzieci poniżej 10 roku życia będzie 6, ale to dzieci rodzeństwa TŻ'ta więc nie wyobrazam sobie ich nie zaprosić. Jak narazie w sylwestra i inne takie imprezy dzielnie dawały rade więc myśle, że naprawde będzie ok. Cytat:
![]()
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
Strobiluska dlatego będę szukać takich w sklepach z biżuterią masowa
![]() gdzie jest wszytsko made in china ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 |
Zakorzenienie
|
Aaaa co do dzieci - to u mnie beda tylko te najwazniejsze - VIPy
![]() ![]() poza tym za nia i za moja chrzesnice nie placimy, bo sa do 3 lat, a za reszte placimy zdaje sie 50%. co do reszty rodziny z dziecmi to na zaproszeniach beda wymienieni tylko rodzice, a w toku rozmowy nabakne dla jasnosci ze niestety ale nie prosimy dzieci! |
![]() ![]() |
![]() |
#2837 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,
jaką piosenkę wybrałyście na pierwszy taniec a jaką ew.dla rodziców (jeśli przewidujęcie podziękowania)? Wybieram się na rozmowę z orkiestra odnośnie szczegółów repertuaru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Zakorzenienie
|
123asia123asia123 kilka stron wcześniej o pierwszym tańcu i utworze dyskutowałyśmy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() dzisiaj moj przedostatni dzien w pracy ![]() ![]() cio do zaliczek to my placilismy 1500 za sale i 100zl za kamerzyste z fotografem... a jesli chodzi o dzieci to beda tylko te z rodziny czyli w sumie 2 malych nio i moja z anglii przyjezdza- ta co sie nia opiekuje a reszta zostaje w domu ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Wtajemniczenie
|
Z dzieci zapraszamy tylko córę mojego brata, która będzie miała 2,5 roczku. Ale jesteśmy w trochę innej sytuacji, bo zapraszamy też drugą babcię Mili a po drugie moi goście będą mieli pokoje na pięterku, więc zawsze można takiego brzdąca położyć spać.
U nas wygrała piosenka Delfonics - La la Means I Love You. Dla rodziców nie będzie, bo podziękowań w trakcie wesela też nie będzie ![]() Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-12-15 o 09:23 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() to my chyba najwięcej zapłaciliśmy za salę bo 2500 ![]() jestem happy bo w sobotę byłam u krawcowej ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam jeszcze w dwóch salonach, zmierzyłam kilka sukien. Ładne, ale wolę uszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez się zdziwiłam że tak szybciutko ale najważniejsze byście byli szczęśliwi Cytat:
Cytat:
Cytat:
mój brat wyjeżdża w piątek wieczór z Anglii ale jadą autem z kolegą bo chcą później wziąść więcej rzeczy z powrotem i promem do Francji popłyną brat nie umie się doczekać świąt i mamy pierogów z kapustą i grzybami ![]()
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
Hmm odnośnie dzieci i w ogóle gości od strony TŻ szacowna mamusia nawsickała nam ludzi , których nie znamy... ale bliżej terminu pozmieniamy to ...
![]() Ja mam takie dzieci , które są już duże 12 lat i więcej więc nie za bardzo mogę ich nie zaprosić. Mojego najstarszego brata córka ma 9 lat więc ją obowiązkowo zapraszam bo ją uwielbiam! Mojego średnego brata dzieci 12 i 17 lat więc też ![]() Mojej sis ciotecznej bobo będzie miało w tym dniu chyba z półtora roku więc ona go weźmie bo nie ma za bardzo go z kim zostawić i za takie dzieci malutkie nie płace nic. Za dzieci do 14 rokuzycia czy do 12 płace 50%. Na zaproszeniach pisze imię i nazwisko dorosłych bez żadnej adnotacji o dzieciach., wtedy kiedy będę dzwonic o potwierdzenie przybycia będe pytała ile osób przyjedzie z rodziny. Tak jak robiła to moja siostra cioteczna. wydaje mi sie to dobrym roziązaniem. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() tylko kurcze jak juz kiedys pisalam martwiue sie droga nbo jest slisko i zimno ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie jak tak się robi, to daje się ludziom przyzwolenie i potem inne dziewczyny jak np zabcia, obawiają się że będzie chciał ktoś "ponad" przyjść. Uważam, że na zaproszeniu powinni być wpisani wszyscy ci, co chcemy ich zaprosić, żeby było na piśmie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Zakorzenienie
|
jak jak zapraszam z dziecmi to piszę
![]() Np. Ewa, Adam i Marysia Kowalscy (marysia = córka) ![]() Ja się nie mogę doczekać zaproszeń będą dziś albo jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Zakorzenienie
|
hmm u mnie w rodzinie nie ma aż tyleee dzieci że bede miec "ponad program" 50 małolatów.
W sumie nie chcę mi się liczyć ale do 5 lat to ja mam chyba 2 lub 3 a do 14 może 3 lub 4 . Ja poproszę moich właścicieli sali jeżeli będzie na tyle dzieci aby zrobili im oddzielny stolik. ale oczywiście mojej bratowej by to nie pasowało bo ona musi mieć Olę blisko siebie kontrolowac ile zjadła i w ogóel karmic ja! (ma 9 lat) masakra... wszytsko sie komplikuje. Poza tym na ślubie mojej siostry ciotecznej nie było dzieci ... hmm właściwie Dominik mojej drugiej siostry, Damian mojego brata i tyle. A ja to zobaczę jak to rozwiążemy bliżej uroczystości. Wkurza mnie jeszcze jedna rzecz... TŻ siostra cioteczna brała ślub chyba z 3 lata temu i nas nie zaprosiła ani matki Tż ani jego i jego brata też nie, a jego matka w przypływie dobrego humoru "kazała" nam ją zaprosić i to z bliźniakami 3 letnimi ...!!!! Trochę mnie to wkurza , bo to takie niesprawiedliwe.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2848 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Wtajemniczenie
|
Ja też nie mogę przeżyć, że moja kumpela, której dziecko będzie miało 8 mcy, zostawi je u swojej mamy 400 km od miejsca wesela, a mój brat, który ma córę 2,5 letnią, nie zostawi jej na jedną noc u swojej teściówki i tym sposobem musimy ją zaprosić, żeby się opiekowała małą. Już nie chciałam się z nim kłócić, no może chciałam, ale ciężki z niego przypadek i przymknęłam na to oko.
U mnie stanikos też już leży i czeka ![]() Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-12-15 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Zakorzenienie
|
Rosette a który modelik Ci się spodobał Ryłkowych bucików? i jakie kafle
![]() pospcene co to za stanik, bo mi by się taki nadał, ale musiałabym kupić w obwodzie ze 2 razy mniejszy żeby utrzymał te moje bimbałki. Mów mi szybko. ![]() Załączam fotkę dekoracji samochodu, które mimo że nie w moim guście to wygląda całkiem całkiem. PM miała też makijaż w delikatnym różu oraz bukiet z różowych i kremowych róż. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-15 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.