|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
|
|
|
|
#2972 |
|
Raczkowanie
|
nio i tak...
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
|
|
#2973 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny...gratuluję serdecznie wszytkim zaręczonym w weekend
Ja w obotę i niedzielę od rana do wieczora na wykładach a dziś znów do pracy..jak fajnie że za chwilę Święta i kilka dni wolnych..odpoczne trochę od wstawania o 5.30 dzień w dzień ![]() A i polka746 najserdeczniesze choc nieco spóźnione życzonka Edytowane przez onlythebest Czas edycji: 2008-12-15 o 16:14 |
|
|
|
#2974 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim i WIELKIE GRATULACJE NOWYM NARZECZONYM!!!!!
![]() Ja siedze nad praca mgr bo muszę do końca tyg oddać cześć pracy.... ![]() Dzis na zajeciach jedna koleżanka pokazywała pierscionek-w weekend sie zareczyla. w sumie to fajnie ale tez juz bym chciala... moze do konca roku jednak sie doczekam...? kto wie...![]() Juz nie moge doczekac sie przerwy swiatecznej!!!!
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj rozmawiałam z TZ o pierscionku
|
|
|
|
#2977 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja ZNÓW jestem GŁODNA!!!
![]() mogłabym jeść i jeść... koszmar ![]() i co gorsza nie chce mi się uczyć buuuu a jutro kolos
|
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
I co?
![]() Cytat:
A zaraz przyjedzie TŻ po pracy i uczelni na pierozki
|
|
|
|
|
#2979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uuu no to gratki za lepienie ;D ja bym chyba nie miala cierpliwosci ani chęci (no może że właśnie dla TŻta...) ![]() ale tż pojechał i już mi się nawet gotować nie chciało, na obiad miałam warzywa z patelni z parówką
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Myśmy z TŻtem też wczoraj oglądali pierścionki
ma swoje typy :P bardzo ładne ale narazie kupił samochód :P więc czekamy na gotówkę ... z nieba
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Wow
Nie dość, że zazdroszczę zaręczonym ( i gratuluję!) to jeszcze zazdroszczę samych rozmów na ten temat ![]() ehhh marudzę.....
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, moj gada o tym od dawna, wiec nie czekam nawet na efekty
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
A od jak dawna i z jaką intensywnością tak gada?
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
raz w miesiacu, albo rzadziej.
No ostatnio, jak dowiedział sie ze jego przyjaciel po 0.5 roku zwiazku sie zareczył to czesciej gada. |
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Myślisz, że coś planuje?
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Już sama nie wiem
ciezko mi cos powiedziec, teraz bedzie w niemczech, wiec na razie do polowy lutego nic nie bedzie pewnie ![]() narysowałam Ci cos
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On w Niemczech a Ty gdzie? W Pl? Związek na odległość?
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w Pl, to taki okres przejsciowy, bo ma szkolenia w Niemczech, ktorych nie da sie zrobic w Pl
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że tylko przejściowo tak.. Mnie od TZ dzieli ok. 100 km, może troszkę mniej, ale ciężko mamy z dojazdem do siebie, bo mnóstwo przesiadek trzeba zaliczyć
Strasznie zazdroszczę parom, które mają do siebie kilka kroków, mogą się widywać w każdej wolnej chwili, nawet wyskoczyć na szybki spacer czy coś, a my jak chcemy się spotkać to zawsze wyprawę wielką mamy na cały dzień
|
#2991 |
|
Raczkowanie
|
gratulacje dla kolejnej szczesciary
i wesolych swiat kobietki a ja bylam dzis z TZem na maratonie po sklepach bo musial prezenty pokupowac dla rodzinki i pytal sie mnie co chwile co ja chce dostac - powiedzialam ze ma mi zrobic niespodzianke i kupic cos ladnego hmmm... ciekawe co wymysli ... w sumie to jakos bardziej optymistycznie podchodze do tego wszystkiego jakos ostatnio w nas magia zaplonela ogolnie ...jak jechalismy autem to TZ pokazal mi domek jaki by mu sie podobal, ja mu powiedzialam ze jest na mnie skazany do konca zycia - nie wyparl sie , o czyms tam rozmawialismy, ja powiedzialam do niego 'dobrze ojcze' a on 'byle nie za szybko' i ogolnie jakos tak daje duzo znakow mi, ze mysli powaznie o nas ... moze to nie bedzie za 5-6 lat jak mowil kiedys oby pozytywnie
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez z TZtem normalnie dzieli 111 km
takie jest życie
|
|
|
|
#2993 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm a ja i mój to jesteśmy niby z tego samego miasta (tzn ja mieszkam w mieście, a on "pod nim"
), ale teraz ja na studiach, a on już po i wrócił do domu... i właśnie tak myślimy co robić, czy on jednak będzie się przenosił tutaj, czy jak... uhhh zobaczymy jak z pracą będzie....
|
|
|
|
#2994 |
|
Raczkowanie
|
achh szczesciary co to jest 100 km
mnie dzieli 1300 ale twarda jestem i pocieszam sie że już za parę dni tu ze mną będzie I rozmów o pierścionkach też zazdroszcze - tzn z jednej strony chciałabym taką prawdziwą niespodzienkę z zupełnym zaskoczeniem ale z drugiej chciałabym wiedziec na czym stoję i czy mam się "spodziewać niespodzianki" ![]() Taka zazdrośnica ze mnie ![]() Carrie85, też siedzę nad pracą - piszę, piszę i przez to popoludnie mam AZ pól strony muszę teraz nadrobić bo juz przeczuwam że przez cały okres świąt, sylwestra itp aż do początku stycznia nie ruszę za wiele I zazdroszczę ( ) że masz wolne aż do 11 - ja wracam do szarej rzeczywistości już 5 stycznia..
|
|
|
|
#2995 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2996 |
|
Raczkowanie
|
My mieszkalismy w jednej miejscowosci, po czym moj TZ stwierdzil, ze musi mieszkac w duzym miescie i sie wyprowadzil 100 km ode mnie. I tak było prawie przez rok, spowodowało to kłótnie i inne nieporozumienia, az wreszczecie przyparłam go do muru i powiedziałam, że ma zdecydować czego chce, bo mnie taki stan juz męczy. Naprawde byłam wykończona, 10minutowa rozmowa przez skajpa raz dziennie albo i żadziej, badź odwiedziny raz w tygodniu nie umacniają związku. I tak od stycznia zamieszkamy razem
Pozdrawiam i gratuluje wszystkim Szczęściarom
Edytowane przez tofilla Czas edycji: 2008-12-15 o 22:11 |
|
|
|
#2997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) a poza tym godzina(czasem dwie ) codziennie rozmowy na skype, w weekendy więcej... i jakoś leci Na początku było baaardzo trudno ale do wszystkiego można się przyzwyczaić Więc pocieszam się te upragnione zaręczyny są właściwie pewne tylko to kwestia czasu (ehh właśnie tylko żeby nie bardzo długiego... ) Ciesze sie że mieszkasz razem z TZ (zazdroszcze ) i mam nadzieję że od września mnie też to czeka ![]() Pozdrowionka!! Edytowane przez jeannique Czas edycji: 2008-12-15 o 22:38 |
|
|
|
|
#2998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2999 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() kilka dni nie zaglądałam i nadrobiłam zaległości w czytaniu. GRATULUJĘ kolejnej zaręczonej też fragment z rękawicami najbardziej mi się podoba hihi.U mnie bez zmian, na nic się nie zanosi pewnie przez najbliższe 2lata, także na wątku trochę pobędę jak ostatnio zagadałam o oświadczyny (w żartach oczywiście!) że na święta może się oświadczyć, to powiedział, że święta to kiepska okazja.. ja mówię czemu? "bo święta oklepane". A kiedy będzie odpowiednia okazja? a TŻ: na zaręczyny I taka gadka :PA swoją drogą ostatnio nam się cudownie układa. Gramy razem w Heroesów :P, codziennie jest tak jakbyśmy znowu się zakochiwali w sobie.. codziennie mnie zapewnia o tym, że bardzo mnie kocha i chce spędzić ze mną całe życie i że nigdy mi nie odpuści achhhhh czyli jakbym miała się spodziewać kiedyś to na pewno nie na typowe okazje typu święta, walentynki... może Wy też tak będziecie miały ? ![]() w sumie już wyznał mi, że mnie Kocha według tej zasady bo 15go lutego hehe, dzień po walentynkach
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2008-12-16 o 08:55 |
|
|
|
#3000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i też zazdroszczę parom, które moga się widzieć w wolnej chwili
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

A tak poza tym to wszystkiego naj

W między czasie zdjęłam rękawice kuchenne... 
Zazdroszczę 

ale twarda jestem