|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Cytat:
czekam na wiadomość
|
|
#512 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Flower by Cynthia Rowley Summer Day C. Crawford Gucci EDP Fleur de Narcisse Noa EDT Extravagance d'Amarige Vicolo Fiori Mure et Musc Diabolo Rose Shanti Youth Dew HC EDT Mahora Gris Clair Vanille Exquise Miss Dior Cherie Splendor Rose Kashmirie Oscar Violet Cristobal Oferta skierowana również do innych potencjalnych zainteresowanych Oddam za cokolwiek, czego jeszcze nie znam
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-12-14 o 22:08 |
|
|
|
|
#513 |
|
Rozeznanie
|
Wieści złe - wyrzuciłam lub posiałam na amen. Przetrzepałam wszystkie znane mi (własne) kryjówki i nie ma. A taka słodka książeczka do tego była, z całą mapką podróży i boskimi rysunkami
Pardon za mieszanie!
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
może tak?
![]() mam też: próbki robione w atomizerkach 2,5 ml: In white JdP Miracle Forever Escape CK mogę zrobić (do takich samych atomizerków) Demeter - Strawberry Ice Cream, Black Russian, Thunderstorm L'eau par Kenzo L de LL (tu mam też odlewkę w większym atomizerze) Angel klasyk (mała odlewka do 1 ml) oryginalne (ok 1 ml) Coco Mademoiselle edp Miss Dior Cherie edp Christina Aguilera Oh! de Moschino Flowerbomb edp |
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezeli chcialabys cos jeszcze z mojej kolekcji, to pisz, ja jestem nadal chetna na Enigme i moze Miss Dior Cherie Czekam na pw.
|
|
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piszę PW |
|
|
|
|
#517 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#518 |
|
Raczkowanie
|
Szukam (męskie):
Armani Acqua di Gio Homme Armani Diamonds for men Armani Mania men Burberry London men Bvlgari Black Carolina Herrera 212 Men Chanel Egoist Chanel Egoist Platinum Chopard Heaven Dior Dune Dior Fahrenheit Dior Higher Clinique Happy DKNY Be Delicious Men Dsquared2 He Wood Gucci Rush for men JPG Fleur Du Male Lancome Hypnose Homme Lutens Gris Clair RL Polo black RL Polo blue RL Polo Double Black RL Polo Explorer RL Romance for men Rochas Man Tom Ford For Men YSL L'Homme YSL M7 Molecule 01 Oddam (wszystkie zapachy męskie): Próbki (od 1ml do 2ml): Baldessarini Del Mar Beckham Intimately Cartier Must Pour Homme CdG 2 Men Chanel Allure Homme Sport Chanel Antaeus Chopard Casran Dior Eau Sauvade Dior Homme DKNY Men Dolce Gabbana Light Blue Givenchy Pour Homme Givenchy Very Irresistible Guerlain L'Instant de Guerlain Hugo Boss Boss (szary) Hugo Boss Boss in Motion Hugo Boss Selection Jean Paul Gaultier Le Male L'artisan Dzing L'artisan Mure et musc Lacoste Cool Play Lacoste Essential Lacoste Pour Homme (zostało z 0,2ml) Moschino UoMo Perfum D'Empire Iskander Serge Lutens Fumerie Turque Terre d'Hermes Thierry Mugler Cologne Versace Man Zegna Z Mogę zrobić odlewki: Baldessarini Del Mar CdG 2 Man Chanel Allure Homme Sport CK Be Dior Homme Dolce Gabbana Pour Homme Givenchy Pi Gucci Pour Homme Jil Sander For Men Kenzo Air Kenzo L'Eau Par YSL Opium PH Guerlain Coriolan Guerlain L'Instant de Guerlain Terre d'Hermes Thierry Mugler B Men |
|
|
|
#519 |
|
Nindżopesz
|
Aktualizacja
oddam odlewki: Demeter – Fireplace do 30 ml + flakon (najchętniej za DV lub Kyoto) Nina Ricci - L'Air du Temps ok. 7 ml Yves Rocher - Clea ok. 8 ml i próbki ok. 1 ml: (dorzucę przy okazji wymiany w/w odlewek jeśli ktoś będzie zainteresowany) Annick Goutal - Les Nuits d'Hadrien Dolce&Gabbana - Sicily Balanciega - Cristobal YSL - Opium Dior - Addict JOOP! EDT szukam: Fendi - Asja Timbuktu i innych cynamonowych, korzennych, kadzidlanych perfum. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2008-12-10 o 13:43 Powód: literówka |
|
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
Dziewuszki i chłopczyki. Poszukuję:
Roma Uomo Theorema męska Chopard Heaven Paname Keiko Mecheri Sauvignonne Ginestet Frederic Malle Une Rose, Carnal Flower L'Artisan Aedas de Venustas CdG Champaca, Soda, Tar, Anbar, White Hermessense Paprika Basil Oliban Profumum Amouage Lyric męski i damski te mniej popularne CB Ihp w szczególności C93 wiele z zapachów dostępnych na Luckyscent różne nisze, chętnie drewno, kadzidło, skóra, piżmo Acha, i jeszcze mogę oprócz próbek przygarnąć za próbki zbiory zadań z fizyki i matematyki. no i... kosmetyki , ale tylko za nienisze. Oprócz próbek przygarnę bardzo chętnie odlewki. Za wiele próbek ode mnie nieniszowych naprawdę nie będę wybredna. Chętnie męskie próbki, nawet kosmetyki. Acha, i jeszcze chętnie przytulę do serca odlewkę Molecule02, Escentric01, Poivree Piquant, Louve, Statkus, Kenzo Time for peace pour lui, Nemo Cacharel, Gucci pour homme, Sacre Caron i naprawdę wiele innych, chętnie męskie.
próbki na wymianę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4743 szukam, chcę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=68887936&p ostcount=4633 http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7334/# Edytowane przez gwaihally Czas edycji: 2010-01-03 o 20:29 |
|
|
|
#521 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
tymi sie moge podzielić, moze spodoba Ci sie jeszcze cos u mnie? listagdzies wyżej
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
hę?
![]() edit: paulina mnie wyprzedziła ![]() no to zostaje coze i mam jeszcze jade, Ulu doszła przesyłka? Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2008-12-11 o 22:13 |
|
|
|
#523 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Edit: Paulinko, to moze jeszcze Always Calm Demeter? Kriss, może Magical Moon, monk m.storer, esprit du tigre heeley, angélique encens creed ?
próbki na wymianę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4743 szukam, chcę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=68887936&p ostcount=4633 http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7334/# Edytowane przez gwaihally Czas edycji: 2008-12-11 o 22:39 |
||
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chciałabym ze 2ml tego liona co to był taki nieosiągalny a magical moon nie mam - chiba pomyłka
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie oddam w dobre ręce:
-Ogródek Śródziemnomorski 4ml w atomizerku -Baby doll 3,5ml w atomizerku -Bruno Banani Not 4 everybody w atomku -Ambre et vanille E.Coudray ok1,5ml -darling K. Minoque 0.8ml -just cavalli her 0,5ml -flowerbomb deo 2ml -Miss dior Cherie 1,5ml -Escada signature 2ml -Tempore donna Laura Biagotii 1 ml -Mania Armani (biala)- 1ml -Michael Kors edp 1,5ml -Sui Love, anna sui 2ml -Smoczy ekstarkt 0,5ml -Cabaret de gres 1,5ml -Miracle so magic, Lancome 1ml -Hugo Boss edition męski 1,5ml -Crystal Noir Versace 1ml -Chance edt 1,5ml -The one D&G 1ml -BC 0,5ml SZUKAM: - The one CK -Flowerbomb extreme -Flowerbomb edt -Hypnotic Poison elixir -Code elixir -Hypnose elixir -Elle -Elle intense -Angel i jego odmiany -Amor de Cacao -Kenzo Amour Le Parfum -Kenzo Indian Holi -oraz inne
|
|
|
|
#526 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
pomysle co najabardziej i napisze pozniej pw
|
|
#527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trochę tego liona, a z Pivera to zrobię próbkę z próbki. Coś jeszcze?To może masz czegoś większą odlewkę na zbyciu, to się dogadamy na większą ilość próbek?
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Desperacko i na gwałt [ale będę delikatna
] poszukuje:CdG Zagórsk CdG Avignon Robert Piguet Bandit próbek 'absyntowych' W zamian mam niewiele. Poza próbkami mgę dać coś z targowiska. W razie czego chętnie wymieniłabym sie również za odlewki powyższych. Przechodząc do meritum: -Lolita Lempicka EDP -L de Lolia -YSL Baby Doll -Demeter Wet Garden -Demeter Creme Brulee -Demeter Riding Crop -Demeter Wisteria -Demeter Violet [niecała] -Demeter Funeral Home [brakuje odrobinkę] -Gabriela Sabatini Devotion [mogę oddać więcej] -Avon Pur Blanca -Dior Pure Poison -Dior Hypnotic Poison -Oriflame Life Circle Leaf -Oriflame Serene Blue -Oriflame Enigma -Oriflame Aromabliss Awaking -Oriflame Sensoria [pół fiolki-nie wiem ile miała ml,ale taka dość wysoka] |
|
|
|
#530 |
|
BAN stały
|
szukam niszowych slodkosci zmyslowych i jadalnych. oddam:
Satles Chergui Shaal Nur Daim Blond Sequoia Ombre Rose Premier Figuier Borneo 1834 Toujours Moi OI moge tez oddac 20 ml Darling |
|
|
|
#531 |
|
Rozeznanie
|
Mam oryginalne próbki Un Bois Vanille (raz psiknięta) i ok. 1/4 Bois Farine L'Artisana - oba super słodkie i jadalne
|
#532 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#533 |
|
Perfume Lover
|
Moge sie podzielic:
Tumulte- Christiana Lacroix EDP Chloe by Karl Lagerfeld EDT Curious - Britney Spears EDP Bijan by Bijan EDP Crystal Noir- Versace EDT Angel Innocent- Thierry Mugler EDP Nina- Nina Ricci- EDT Sun Moon Stars- Karl Lagerfeld EDT Lolita Lempicka EDT Chanel no 5 Eau Premiere L'Instant Magic Guerlain Silver Rain La Praire
|
#534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#535 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Znajdziesz coś u mnie? Lista kilka postów wyżej
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#536 |
|
Perfume Lover
|
Cristobal mnie kusi, bo nigdy nie mialam okazji go dorwac na zywo
|
#537 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
rozpaczliwie poszukuje vetiver oriental edp lutka ,vetiver tonka edt hermesa lub jakis inny damski lub unisex vetiver jesli istnieje...choc tylko troszke by niuchnac bo nie jestem pewna czy wlasnie ta nutka zapachowa zawrocila mi w glowie
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję:
- figi chętnie poznam - poznam również wszelkie kadzidła - YSL Cinema Festival, Scenario - Lutens, Datura Noir EDP - Lalique: Le Parfum, Le Baiser - Alexander McQueen My Queen - Vivienne Westwood Anglomania - R. Lauren, Ralph (niebieski) - Lanvin, Jeanne - Cacharel, Anais Anais, Eden, Eau d'Eden, Lou Lou - YSL, Nu EDT i EDP - La Perla J'aime - zapachy J. Lopez - Joop, All about Eve - Paco Rabanne, Ultrared - Juicy Couture - E. Arden - 5th Avenue - Guerlain, Samsara EDT, Mahora - Guerlain, L'Instant de Millesime Iris EDT - Slava Zaitsev, Maroussia EDT - Armani Emporio: White, Remix, City Glam - Chopard Madness Black - Coty, Miss Sixty, Elixir EDT - Gap, Dream - Montana, Just Me - Fiorucci Only Love - Morgan: Love Love de Toi EDT, Sweet Paradise EDT - Hilary Duff With Love - Loewe, I Loewe You - Liz Claiborne Curve Crush - Chloe Chloe (2008) - Anna Sui (najchętniej -Secret Wish Magic Romance) - Versace, Woman - Lancome, Magie Noire i wiele innych Zrobię próbki: - Lolita Lempicka EDP - Lolita Lempicka EDT - E. Ungaro Desnuda - E. Ungaro Apparition - Fendi Theorema Leggero - Fendi, Fantasia - V&R Flowerbomb Extreme - Stella In Two Peony - Chopard Gloria - Chopard, Mira Bai - Chopard, Pure Wish - CK, Euphoria - CK, Euphoria Blossom - YSL, Baby Doll - YSL, Cinema EDT - Aquolina, Pink Sugar - Aquolina Chocolovers - CSP, Vanille Cannelle - Nina Ricci, Nina jabłuszko - Lancome, Hypnose EDP - Max Mara - Jette, Joop - Jette by Night, Joop - Ch. Jourdan, The Parfum - Ch. Dior, Miss Dior Cherie - Ch. Dior, Dolce Vita - P. Rabanne Black XS - Escada Moon Sparkle - B. Spears Midnight Fantasy - S. Dali Purplelight - N. Campbell, Mystery - C. Crawford, Summer Day - Mexx, Woman - G. Sabatini, Gabriela klasyczna granatowa - Avon, Extraordinary - Avon, Sheer Rose - Coty, Vanilla Musk - Oriflame, Nomadic - Aquilera, Stardust - J. Sander, Style Zrobię próbki 2,5 ml- czarna fiolka z atomizerem, ewentualnie 4ml (mam już tylko 1). Preferuję większe wymiany, 3 lub więcej próbek. Wysyłam poleconym priorytetem. Proszę propozycje kierować od razu na PW.
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam zapachów Parfumerie Generale
Mam: O. Durbano: Black Tourmaline Guerlain Shalimar EDT, Samsara EDP Tom Ford Black Orchid CK Obsession DK: Black Cashmere, Wenge Cartier: Le Baiser Du Dragon EDP, ekstrakt Bvlgari Black Dior: Pure Poison, Addict L. Biagotti: Roma Clarins: Par Amour Padparadscha Satellite CdG: Woodcoffee, CdG 2, calamus l'Artisan: Passage d'Enfer, Dzongkha, Safran Troublant, Tea for Two, Ambre Extreme, Voleur de Roses, Mandarine Tout Simplement, Fou d'Absinthe Etro: Etra, Shaal Nur Gucci: Gucci Pour Homme Burberry: Brit Red Stella McCartney: Stella Sheer '08, klasyk V&R: Flowerbomb edp Hermes: Terre Agent Provocateur edp Armani Onde Extase, Mystere, Vertige Ginestet: Le Boise Dior Dune Serge Lutens: Serge Noir, Gris Clair Lubin Idole Narciso Rodriguez edt Cacharel Gloria Trussardi: Inside Sephora Orange Vanilla etat libre d'orange: rien Vivienne Westwood: Boudoir un the au sahara Givenchy OI CN Scent Demeter: Sawdust, Russian Leather Villoresi: Yerbamate St Barth: Lea PG: Iris Taizo, Cadjmere, Bois de Copaiba
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.

czekam na wiadomość

Pardon za mieszanie!

a magical moon nie mam - chiba pomyłka
trochę tego liona, a z Pivera to zrobię próbkę z próbki. Coś jeszcze?