Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie" - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-16, 11:27   #2671
Tequillla
Zadomowienie

Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"

Szefowa wyszła i nareszcie nie patrzy mi w ekran więc to niecnie wykorzystuję i hop... na wizaz
Cytat:
Napisane przez anusia_82 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
Musiałam się odezwać jak przeczytałam o wyniku Tequillki
Wiem jak się czujesz i wiem, że żadne słowa Cie nie pocieszą. Pamiętam siebie po pierwszej IUI, chyba wtedy miałam największą nadzieję, mimo że lekarz mówił jakie są szanse, ale my kobiety nie jesteśmy logiczne. Kiedy przyszła @ ....po prostu zalałam się łzami, miałam żal do całego świata i byłam załamana. Tz nie wiedział co robić, byłam w strasznym stanie ale pozbierałam się i po 2 miesiącach zrobiliśmy 2 IUI niestety nie była udana, ale miałam na to inne spojrzenie, 3 to też totalna porażk no i ta 4 szczęśliwa Wiesz przy 4 już nie miałam nadzieji, tylko lekarz przekonywał że warto zrobić do 5 IUI. Tz w ogóle nie chciał robić 4 bo widział w jakim stanie psychicznym byłam, poza tym leki do stymulacji nie są obojętne, tylko wszystko się nasilało...ale nie poddałam się chociaż nadzieja przygasła. Teraz uważam, że warto było przejść tą drogę, te lata oczekiwań, badania...czuję się po tym lepszym człowiekiem, bardzo umocniło to nasz związek i udowodniło, że warto "Próbować do skutku"
Pięknie to napisałaś. Twoja historia podnosi na duchu. Dziękuję
Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Mikant no ja prawdopodobnie niedziela lub poniedziałek, ale okaże się w piątek na USG.
Trzymajcie kciuki bo bardzo tego potrzebuję.

Mam mnóstwo pracy więc pozwolę sobie wkleić z innego wątku:
Pęcherzyki dominujące po jednym w każdym jajniku. Jeden 14 a drugi 13 mm. Endometrium ładne 7,7 mm. Identyczne miałam po 7 zastrzykach Gonalu w dawce 75 a teraz mam już takie po 6 w dawce 37,5 Hihi morelki i orzechy chyba działają- nic że jak sobie to wzięłam do siebie to jak się najadłam w czwartek wszystkiego naraz to dwa dni mnie "goniło" ale chyba działa
Gonal mam brać do czwartku, w piątek do południa wizyta na USG- więc L4 się szykuje. Bo musi być USG w piątek żeby czasem nie pękły same tzn żebyśmy tego nie przegapili żeby nie było za późno. Więc prawdopodonie IUI będzie w niedzielę lub poniedziałek, ale to się jeszcze okaże po USG. Już widzę jak mnie w pracy prześwięcą- czujecie to koniec roku ba koniec grudnia, księgowość a ja na L4. Malo tego u nas wypłata za XII ma być przelana 22 grudnia więc jak nie będę wiedzieć jak długo jeszcze L4 to będą masakryczne korekty. Uduszą mnie, ale ja mam teraz inny cel i wszystko mi lata
Żeby się nie stresowac nie przyznam się że pójdę na dłuższe L4- powiem na razie że mnie w piątek nie będzie. Bo jak im powiem juz to same wiecie - żyć mi nie dadzą i będą mnie gnębić a ja teraz muszę myśleć o sobie i być egoistką. Ale nie to żebym miała zamiar je zostawić z tym całym harmodrem- zrobię ile się da najwięcej, żeby miały tylko bieżącą robotkę. Tak że dziewczynki przepraszam ale na pewno w pracy nie będę pisać, może czasem looknę w przerwie śniadaniowej. Muszę się sprężyć żeby ich faktycznie nie zostawić ze wszystkim. Zresztą w sumie stara nic prawie nie robi to się będzie miała okazję wykazać
Pan gin powiedział żebym była dobrej myśli i że ze zwolnieniem nie ma problemu, bo mi da a pracą mam się nie stresować - bo mu oczywiście powiedziałam że urlopu już nie mam a nawet jakbym miała to bym nie dostała bo ja w księgowości i koniec roku a on się zaczął śmiać że nie ma problemu. I tak będę miała stresa o tym piątku powiedzieć, a jak je skłamać że potem to nie wiem jak wiem że mnie nie będzie:/ Oj nie lubię takich sytuacji, ale jakby one były ok to by wiedziały dokładnie co i jak i by się tak nie dziwiły. Zresztą dobrze wiedzą że ja do lekarza ciągle latam to niech się domyślą.
olivka, z opisu wynika, że wszystko idzie jak po maśle. Wiesz, jak Ci kibicuję
Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Kochana, pewnie, ze bedzie dobrze...niestety na wszystko najlepsze w zyciu trzeba chyba czekac, ale jaka radosc potem ogromna jak sie uda!
A z tym HSG ze znieczuleniem to z tego, co pamietam jak ja mialam to tez dzielnie walczylam i domagalam sie znieczulenia, ale lekarz wytlumaczyl, ze nie mozna, bo to moze zaszkodzic...
Mi też tak mówili w szpitalu. Ale w Novum robią je pod narkozą i twierdzą inaczej. Kiedyś podobno dentyści tak samo tłumaczyli brak znieczulenia, a teraz jest to normalne, że każdy kto ma niski próg bólu -dostaje zastrzyk i po krzyku Mam nadzieję, że w Novum większej krzywdy mi nie zrobią. Takiego horroru, jaki mi się przytrafił w szpitalu na NFZ nie mam zamiaru przechodzić po raz drugi.
Cytat:
Napisane przez kobra913 Pokaż wiadomość
Cześć wszytskim.Dopiero dołączyłam sie do waszego forum chodz od dluzszego czasu czytam troszeczke o was.Od 6 miesiecy staramy sie o dzidziusia niestety wszytsko konczy sie fiaskiem.Mam nadzieje ze podpowiecie mi co mozna zrobic zeby zajść w ciąze "skutecznie" .Znacie jakies dobre sposoby??? Pozdrawiam cieplutko
Kochana, o skuteczne sposoby zapytaj raczej na forum "ciężarówek" My tego jeszcze nie wiemy, ale szukamy...szukamy...
Stary 2008-12-16, 11:45   #2672
kobra913
Raczkowanie

Cool Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"

A no kto szuka nie błądzi To moze akurat z wami sie podziele jta wiadomościa jak juz mi sie uda. Niby jakiś Wiesiołek kazano mi kupic i cos on tam robi, ale jaknarazie dopiero miesiąc go łykam wiec efektów tez nie widac.Nawet załozyłam sobie wykres, ale nie mam regularnych wiec tez nic z tego nie bedzie.Buziaki dziewczeta
kobra913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 11:51   #2673
Tequillla
Zadomowienie

Kobra wiesiołek jest dobry na śluz
Stary 2008-12-16, 11:54   #2674
Nika1980
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć wszytskim.Dopiero dołączyłam sie do waszego forum chodz od dluzszego czasu czytam troszeczke o was.Od 6 miesiecy staramy sie o dzidziusia niestety wszytsko konczy sie fiaskiem.Mam nadzieje ze podpowiecie mi co mozna zrobic zeby zajść w ciąze "skutecznie" .Znacie jakies dobre sposoby??? Pozdrawiam cieplutko
trzeba tych zapytać co zaszły..w sumie ja raz zaszłam- pytanie jak zajść i jak utrzymać ciążę. ja brałam wiesiołek - on poprawia śluz płodny. ale jeśli problem tkwi np w złej kondyzji spermy to wiesiołek wiele ni pomoże. tak mi się wydaje...

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
A czemu miałyby Cię już piersi pobolewać?

Jakby te nasze sposoby były takie skuteczne to by nas tu nie było.

Witamy.
bo mnie na owu zawsze pobolewają...

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 12:03   #2675
olivka_7
Zakorzenienie

Tequilla niby tak ale się okaże, jak teraz się nie uda to sobie na razie musimy odpuścić bo nas kasa trzyma. Wolę nie myśleć że się nie uda. I dziękuję za wszytskie kciuki mam nadzieję że pomogą

Aniu82 dopiero teraz dzięki cytatowi Tequilli przeczytałam Twojego posta. Podniósł mnie na duchu. Wiesz ja tez coraz bardziej widzę działanie leków, nie wiem czasem to myślę że powinnam iść może do psychologa, bo już psychicznie nie wytrzymuję momentami. Mam napady, złości, płaczu za chwilę dobry humor takie rozchwianie emocjonalne.

Kornelcia

ZĘBALE
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 12:08   #2676
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość
Kobra wiesiołek jest dobry na śluz
no tak ale podbno cos tam wtedy latwiej idzie ale chyba poprostu robic swoje i czekac na dwie kreski

Aha a te wykresy co macie to gdzie one sa i jak z nich kozystac bo widze ze po niemiecku a ja z niemieckiego tak srednio na jeza

Edytowane przez kobra913
Czas edycji: 2008-12-16 o 12:19
Stary 2008-12-16, 12:18   #2677
melisanka
Rozeznanie

Dziewczyny melduje sie jako laik na placu boju

Dzis test owulacyjny pokazal mi dwie grubasne linie, sluz mam idealnie przejrzysty i ciagliwy... a temperaturka dalej niska ale 4 dni prawie taka sam:

Wklejam fotke, i sorki za calego screena, ale kompletnie nie umiem polapac sie w systemie OS X

Bild 1.jpg
melisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 12:25   #2678
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cieszę się, że choć trochę Wam pomogłam

Co do hsg to bardzo mnie bolało, bo miałam jakieś zrosty, płakałam, krzyczałam i nie chciałabym tego robić drugi raz, ale gdyby był wybór i mogłabym wziąć znieczulenie to brałabym Tyle, że podobno hsg nie można robić ze znieczuleniem bo właśnie po naszej reakcji lekarz widzi, że coś tam nie gra. A i ja miałam hsg usd czyli wsadzili mi aparat do usg i rurke z kontrastem więc miałam wszystko

Co do leków i skutków ubocznych to sama pani doktor mówiła, że psychika ucierpi. Poza tym wciąż ma się nadzieję i wierzy, że po coś jest to cierpienie. Pamiętam, że chyba po pierwszej stymulacji było najgorzej, bo płakałam na wszystkim, byłam strasznie nerwowa, nie dało się ze mną rozmawiać no i myślałam tylko o jednym...naprawdę cięzko było to znieść i jeszcze gorzej ze mną wytrzymać. Ale najgorsze było to, że nie panowałam nad sobą.

Dziewczyny nie nastawiajcie się na sukces i nie myślcie, że musi się udać lepiej czekać i myśleć że robię wszystko, żeby się udało ale nie mam na to wpływu W sumie nie szukałam też żadnych objawów ciążowych i tak serio pojawiły się u mnie dopiero w 6 tc więc to chyba indywidualna sprawa, poza tym bierzemy takie dawki hormonów że nasz organizm szaleje i lepiej nie przyglądać się wszystkiemu tak uważnie.

Trzymam za Was kciuki Mam nadzieję, że każda z Was doczeka się słodkiego bobasa

Serafinek przyszedł na świat 5 sierpnia 2009

Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011
anusia_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 12:51   #2679
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Do weekendu jeszcze tyyyle czasu... Eh...
Może nie trzeba będzie czekać aż tyle czasu. Wykrakałam. Pobolewa mnie krzyż.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 12:52   #2680
DDosiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość
Hej hej
Przepraszam dziewczyny, ale miałam wczoraj mega problemy z wizazem
Lekko się podłamałam, ale dziś już jest OK. Zaczynam znowu wierzyć, że będzie dobrze. Kiedyś...
Tylko że tak jak Mikant, nie mogę zrobić IUI w kolejnym cyklu, bo by w święta wypadało, więc- by nie "tracić czasu" postanowiłam się odważyć i zrobić HSG ponownie- jeszcze przed świętami. Może tym razem nie zemdleję. Dowiedziałam się że w Novum można to robić ze znieczuleniem.
Jutro się dowiem czy to realne, czy zdążę z terminami.
To dobrze, że juz myślisz pozytywnie. Olivka da Wam przykład, a Wy pójdziecie za nią. A potem nas wciągniecie. Taki mały plan

Cytat:
Mikant no ja prawdopodobnie niedziela lub poniedziałek, ale okaże się w piątek na USG.
Trzymajcie kciuki bo bardzo tego potrzebuję.
Trzymam kciuki z całej siły. A pracą się nie przejmuj. Nie zając. Najważniejsza jesteś teraz Ty.

Cytat:
Napisane przez Nika1980 Pokaż wiadomość
A ja już po pobraniu wymazu do cytologii ale wynik za 4 tygodnie!!!!!! no cóż- grunt , że lekarz się zgodził zrobić...21 stycznia mam więcej badań u położnej to już wynik będzie więc w sumie dobrze uuuufff.. jeden kamień z serducha

tempka dziś o 2 kreski nagle podskoczyła..a taki ładny był wykresik buu, aż dwa razy raz po razie zmierzyłam dla pewności ale dwa razy to samo...jednak źlespałam tej nocy więc może to dlatego ...a może to normalne...
http://28dni.pl/Nika1980/charts/2008-12-07

ale dziś nareszcie mozna się pomiziać z mężem bo wcześniej to przed cytologią post był hehehe

Olivko , Kropka ma rację, bądź egoistką! wypoczywaj, nie stresuj się i myśl pozytywnie- fajnego masz gina
Cieszę się, że się udało. A te 4 tygodnie zlecą momentalnie. Zaraz Święta, potem sylwek, w nowym roku sprzątanie po świętach i nagle 4 tygodnie miną.

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
A co u Bazylki ???
Właśnie chciałam o to samo zapytać.

Cytat:
Witaj. No niestety znamy tylko teorię, ale w praktyce to jakoś nie zawsze się potwierdza.

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
Miramejku podniosłam podniosłam i juz w nie nie wchodze
a no podskoczyła testowanko było ... zastanawiam sie nad beta ale jeszcze zaczekam ...
to trzymam kciuki.

Cytat:
Zamierzałam w weekend dopiero jak @ nie przyjdzie, ale nie wiem czy nie zeświruję do tego czasu.

Jak wyżej.

A czemu miałyby Cię już piersi pobolewać?

Jakby te nasze sposoby były takie skuteczne to by nas tu nie było.

Witamy.
hi hi, ale by było fajnie.Miałabyś niespodziankę, co? Nagle taki ładny wykres i bum. Czego Ci oczywiście życzę.

Cytat:
no tak ale podbno cos tam wtedy latwiej idzie ale chyba poprostu robic swoje i czekac na dwie kreski

Aha a te wykresy co macie to gdzie one sa i jak z nich kozystac bo widze ze po niemiecku a ja z niemieckiego tak srednio na jeza
My też za bardzo niemieckiego nie znamy. W poprzedniej części tłumaczyła to Seona (jeżeli nicka nie przekręciłam) i tam jest bardzo łopatologicznie wytłumaczone.
Ja mam wykres na tej niemieckiej stronie, bo na podstawie temperatury sam zaznacza potencjalną owulację i dzień następnej @, ale dodatkowo robię sobie wykres na kartce, gdzie mogę nagryzmolić swoje notatki i inne obserwacje. Bo po niemiecku rozumiem tylko szyjkę i śluz.
Cytat:
Napisane przez melisanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny melduje sie jako laik na placu boju

Dzis test owulacyjny pokazal mi dwie grubasne linie, sluz mam idealnie przejrzysty i ciagliwy... a temperaturka dalej niska ale 4 dni prawie taka sam:

Wklejam fotke, i sorki za calego screena, ale kompletnie nie umiem polapac sie w systemie OS X

Załącznik 1911000
Oj, to sie dziś będzie działo.. Biedny mężuś

Cytat:

Co do hsg to bardzo mnie bolało, bo miałam jakieś zrosty, płakałam, krzyczałam i nie chciałabym tego robić drugi raz, ale gdyby był wybór i mogłabym wziąć znieczulenie to brałabym Tyle, że podobno hsg nie można robić ze znieczuleniem bo właśnie po naszej reakcji lekarz widzi, że coś tam nie gra. A i ja miałam hsg usd czyli wsadzili mi aparat do usg i rurke z kontrastem więc miałam wszystko

Co do leków i skutków ubocznych to sama pani doktor mówiła, że psychika ucierpi. Poza tym wciąż ma się nadzieję i wierzy, że po coś jest to cierpienie. Pamiętam, że chyba po pierwszej stymulacji było najgorzej, bo płakałam na wszystkim, byłam strasznie nerwowa, nie dało się ze mną rozmawiać no i myślałam tylko o jednym...naprawdę cięzko było to znieść i jeszcze gorzej ze mną wytrzymać. Ale najgorsze było to, że nie panowałam nad sobą.

Dziewczyny nie nastawiajcie się na sukces i nie myślcie, że musi się udać lepiej czekać i myśleć że robię wszystko, żeby się udało ale nie mam na to wpływu W sumie nie szukałam też żadnych objawów ciążowych i tak serio pojawiły się u mnie dopiero w 6 tc więc to chyba indywidualna sprawa, poza tym bierzemy takie dawki hormonów że nasz organizm szaleje i lepiej nie przyglądać się wszystkiemu tak uważnie.

Słuszne słowa. Rzeczywiście nie ma co się nakręcać, bo tylko później bardziej boli. Ale dobrze robić wszystko, zeby fasolce pomóc. A resztę oddać juz Panu Bogu w decyzję. Kiedyś się w końcu uda. Tylko trzeba sobie znaleźc jakieś dodatkowe zajęcie, zeby ciągle nie myśleć.

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
DDosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 13:12   #2681
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Może nie trzeba będzie czekać aż tyle czasu. Wykrakałam. Pobolewa mnie krzyż.
Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale mnie też bolał . I do dzisiaj nie przestaje, tylko nasilenie jest różne.

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 13:28   #2682
olivka_7
Zakorzenienie

Cytat:

No ja też nad sobą nie panuję. Wczorja tak strasznie nawrzeszczałam na męża. Usłyszał sporo epitetów na swój temat. Normalnie szok nie wiem co się ze mną dzieje.
Nie panuję zupełnie nad sobą, ale wiem że to przez Gonal jak go ostatnio brałam też tak było. Z niczego robiłam awanturę.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-12-16, 13:56   #2683
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Czesc Dziewczyny!

Pozdrawiam Was Świątecznie!
Siedzę sobie w domku, słucham kolęd, piję capucinko i delektuję się zbliżającymi się Świętami.

Patrzcie kogo Wam przyprowadziłam. On spełnia wszystkie marzenia.

Bez☠tytułu.jpg

A od nas fluidek

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 14:02   #2684
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny!

Pozdrawiam Was Świątecznie!
Siedzę sobie w domku, słucham kolęd, piję capucinko i delektuję się zbliżającymi się Świętami.

Patrzcie kogo Wam przyprowadziłam. On spełnia wszystkie marzenia.

Załącznik 1911086

A od nas fluidek
to ja jako nowa kolezanka moge tym fluidkiem tez sie podzielić????Oj tez bym chciala teraz tak odpoczywac, ale niestety praca i praca.....A Mikołaj juz wie jakie mażyczenie moze przysle mi "bociana " na świeta pozdrawiam
Stary 2008-12-16, 14:08   #2685
olivka_7
Zakorzenienie

u mni e w pracy też masakra. księgowość. A mało tego jak pójdę od piętku na zwolnienie to muszę się powyrabiać ze wszystkim.

Kornelcia

ZĘBALE
Stary 2008-12-16, 14:09   #2686
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Kobra pewnie, że możesz złapałaś pierwsza, więc... hehe (ja też kiedyś złapałam pierwsza)

Stary 2008-12-16, 14:12   #2687
kobra913
Raczkowanie

Smile Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"

Cytat:
u mni e w pracy też masakra. księgowość. A mało tego jak pójdę od piętku na zwolnienie to muszę się powyrabiać ze wszystkim.

to faktycznie nie masz za ciekawie. ja akurat pracuje w Cyfra+ i czasem jest poprostu masakra.Dzis od momentu keidy tylko biuro o tworzyłam juz wlazl facet i zdenerwowal czloweka od rana...

dzieki anula anula. Złapałas kiedys i teraz juz fasoleczka jest????
Stary 2008-12-16, 14:25   #2688
myszka26aaa
Raczkowanie

Dziekuje dziewczyny za słowa pocieszenia,ucze sie cierpliwości,lecz wiecie jakie to trudne.Przede mna dopiero cale badania o ktorych nie mam jeszcze pojecia-wiekszasc ma za soba to,wiele cykli przyjmowania hormonow,wizyt-ja dopiero zaczynam-i jakos nie po mojej mysli ,dzis juz16 a ja mialam miec wizyte 19,no jeszcze szansa na 22 lecz wciaz czekam na @i dupa.Czuje sie kiepsko,wsumie nic mnie boli-moze poczulam delikatnie cos w jajnikach-czekanie jest straszne.Dziewczynki,ile my kobiety musimy miec sił.......
myszka26aaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 14:35   #2689
Zuziunia
BAN stały

Uff wreszcie chwila dla siebie....

mam coś dla Was
http://www.dancingsantacard.com/?santa=449938

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-12-16 o 14:37
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 14:39   #2690
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale mnie też bolał . I do dzisiaj nie przestaje, tylko nasilenie jest różne.
Ja się zabiję... albo nie wytrzymam i zrobię ten test już dziś...

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 14:42   #2691
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
dzieki anula anula. Złapałas kiedys i teraz juz fasoleczka jest????
Teraz to już brzusio rośnie jak na drożdżach, te fluidki naprawdę są zaraźliwe

Stary 2008-12-16, 14:55   #2692
freshona
Zadomowienie

Cytat:
Zrób choćby nawet owulacyjny.

patrzę na swój ciążowy wykres- sikańca robiłam w 29 dniu cyklu - ale owu miałam między 16 a 19 d.c (wtedy nie mierzyłam tempki i nie badałam śluzu, bo to był dłuuugi weekend majowy, a my byliśmy na wyjeździe - z teściową zresztą )

Edytowane przez freshona
Czas edycji: 2008-12-16 o 14:59
freshona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 15:00   #2693
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Teraz to już brzusio rośnie jak na drożdżach, te fluidki naprawdę są zaraźliwe
Ja tez tak chce zezwalam na wysyłanie mi wszytskich fluidków jak normalnie sie uda to dziewczyny zbierzemy sie jakos u mnie w Szczecinie i damy czadu oczywiscie z soczkiem
Stary 2008-12-16, 15:01   #2694
roxi1980
Zakorzenienie

Wrzutka z bardzo szczęśliwymi fluidkami:

łapać baby ile wlezie, bo już powoli zmierzam do finiszu i się skończy wysyłanie

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 15:15   #2695
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość

łapać baby ile wlezie, bo już powoli zmierzam do finiszu i się skończy wysyłanie

łapie łapie fluidki ile wlezie
Stary 2008-12-16, 15:17   #2696
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość

łapię, poczęstuję sie z chęcią!

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 15:19   #2697
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
[/center]
łapię, poczęstuję sie z chęcią!
Ja tez łapie dziewczyny bierzcie ile wlezie
Stary 2008-12-16, 15:27   #2698
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
kropko, tylko nie to pierwsze, błagam .

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 15:51   #2699
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
zrób, ale jutro rano z porannego siku...

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 17:52   #2700
kobra913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
zrób, ale jutro rano z porannego siku...
Ja tez od momentu kiedy zaczelismy sie starac to ciagle wydaje mi sie ze cos mnie boli a jak juz boli naprawde to odrazu po tescik lece i co.....i nic ale test warto zrobic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości