![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dior, Silver Goddes, Tender Chic,
NIEAKTUALNE
Wymienie na coś co jest mi teraz potrzebne. Zapraszam ![]() Na wymiane mam: Armani Mania, dwa wkłady 15ml, ubytek widoczny na zdjęciu, kod UB131S (wycofuje)- nieaktualne Lancome Miracle, 30ml, ubytek 2 psiki, kod 38E604 (wycofuje) hugo boss, boss Woman, 50ml, raz psiknięte, - nieaktualne lancome Color Focus nr 310 (jeden kolorek, ten wrzosowy, jest troszke twardszy niz pozostałe i trzeba mocniej pedzelkiem pogmerac ale na powiece kolor jest ładny i trwały) piątki Diora "Tender chic" kod - 6C04 - nieaktualne cień metalic-zieleń Red Earth, kupione w Douglas Ungaro by Avon - użycie jak na foto, dwa psiki szminka Sephora , czerwień w kolorze wina, raz użyta - nieaktualne DAX baza Cashmere pod makijaż (nowa) - nieaktualne róż Diorblush 939, rosebud - nieaktualne puder HR color clone, (za coś extra bo w zasadzie mi pasuje) - wycofuje róż shiseido, soft orange, kod 4CYXM, wymienione szminka shiseido - wymienione korektor smashbox (za coś fajnego bo to zapas) fluid Astor Age vitality - nieaktualne L'instant de guerlain, połowa z 30ml, kod 5A01 meteorki beige chic, kod 6C02- wymienione kod silver goddes to: 7G03, klapka etui się nie domyka ale jest welurowy woreczek - wymienione Dolce Vita, 50ml, zużycie jak na zdjęciu, kod 8W02 -wymieniona lip injection z sephory, kolor techno glow, nowy, kod A18 - wymieniony vichy dermablend ,kolor Nude (nieużywany) kod NE232-wymieniony Lancome Color Focus nr 206, kod MD100F - wymienione Armani cień pojedynczy, kolor kość słoniowa - wymienione Omnia klasyczna, 40ml, kod P21705AF1 - wymieniona Cacharel Eden 30ml, kod UD291 - wymienione szminka Lancome Le Rouge Absolu nr 150 raz użyta, kod ME113 - wymienione podkład Givenchy Sublimine, Exact Caramel, kod 7J01 - wymienione Givenchy prisme again, elegant beige - wymienione zapraszam również do mojego ciucholandu, rzeczy przeważnie niewiele używane, raz użyte lub nowe http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=340899 Edytowane przez azadrubalja Czas edycji: 2010-12-29 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie piątki Diora, Silver Goddes, Tender Chic
Czy nie byłaś przypadkiem u mnie zainteresowania cieniami Clarinsa? Bo jak tak, to wymianka do skutku nie doszła i znów są wolne. Mnie interesowałyby Silver Goddess.
A jeżeli mi się pomyliło coś to przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?najbardziej zależy mi na Silver Goddess ale ewentualnie Tender też jestem zainteresowana
![]() Edytowane przez yoona Czas edycji: 2008-11-27 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To czego mi teraz trza to perfumy i diorki. Zatem sprawdziłabym te co masz (w niedzielę się wybieram) i biorę też pod uwagę twoje diorki tylko muszę sprawdzić bo nie znam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pamiętam, pamiętam od tamtego czasu niemniej zaczęłam marzyć o Earth Reflection. W każdym razie sprawdze sobie je. Za lancome miracle bądź lacoste pour femme oddam. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może moje perfumy z tego wątku?Duende jeśli nie znasz to niestety nie sprawdzisz w perfumeriach bo są chyba nie do zdobycia w polskich. sklepach.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293067 Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-11-27 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wyglądają te paletki? z tego, co pamiętam tender chic jest matowa dość, a silver goddess? zresztą zaraz sprawdzę w necie. ![]() ![]() edit: oj, już widzę. Chapsnęłabym silver goddess ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2008-11-28 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zdjęcia juz wklejone, tender chic są matowe, maja eleganckie kolorki, a silver goddes maja większy błysk ale też delikatny a ja mogę prosić o foto miracle pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najbardziej podobają mi się Silver goddess ![]() Wstawiłam fotki. Perfumy to dokładnie Lancome Miracle So Magic, kod UB286, ok. 40/50 ml - aktualny stan widać na zdjęciu. Jak niuchniesz i się zdecydujesz, daj znać ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2008-11-28 o 17:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() jakis czas temu rozmawialysmy na temat tender chic... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ubytek zawyzylam, w rzeczywistosci jest mniejszy. czekam w takim razie na wiesci i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
dokładka:
szminka Lancome color fever nr 140 woda toaletowa Dolce Vita Diora obydwie rzeczy kupione w sephorze w grudniu 2008 szminkę najchetniej wymienie na szminkę a dolce vita na perfumek tylko mniej słodki |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jaka jest pojemnosć ,zużycie Dolce Vity?Może Brit Red Burberry zainteresuję Cię?Ok 75\100 ml,bez kartonika.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pojemność Dolce Vita jest 50ml, tych perfumek o których piszesz nie znam, musiałabym sprawdzić. Generalnie lubie świeże zapaszki, nie za słodkie i nie cięzkie. Te twoje jakie są. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Azo , witaj . Moze znajdziesz u nie coś za Dolce Vitę / może Euphorię Blossom ? /
Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-12-17 o 10:41 Powód: Byka strzeliłam ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
witam,
czy sprawdzilas juz kolory mojej paletki? (Pink Attitude) ja nadal jestem zainteresowana Silver Goddes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
zjarzyj do mnie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.