zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-16, 20:10   #3031
malinka18222
Zadomowienie

Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
hihi w takim razie proponuję zrobić zbiorowego sylwka (my plus nasi TŻeci) i może wyjdą z tego zbiorowe zaręczyny

kto jest za ? hehe
ja
Stary 2008-12-16, 20:50   #3032
Claris
Zakorzenienie

Hehe widzę, że nie tylko chęć rychłych zaręczyn nas łączy
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 20:56   #3033
Aelitka
Wtajemniczenie

cóż... ja też nie mam planów na sylwestra
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 21:41   #3034
myilussion
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
moze nastepna bedziesz Ty?
przez najblizsze 2 lata nie mam co marzyc o zareczynach bo TZ w ogole nie zaczyna tego tematu a mi tak samej z siebie glupio bo nie chce wyjsc na natretna i tez nawet zbytnio nie wiem co powiedziec by nie poczul sie przyparty do muru ... mowi co najwyzej przy znajomych w zartach: 'my nie jestesmy jeszcze po slubie ale...', 'bo po slubie to...'

3 miesiace temu mojej kuzynce (20) oswiadczyl sie chlopak (22), dzis sie dowiedzialam, ze znajomi sie zareczyli (maja po 20), niedawno kumpel mojego faceta (26) ze swoja dziewczyna (19), jego kumpel nastepny cos przebakuje o slubie (26) ze swoja dziewczyna (19), kumpel ze studiow chajta sie ze swoja dziewczyna (24)... no zyc nie umierac ...

jak gdzies z nim wychodze to za kazdym razem boje sie, ze zas dowiem sie 'kto, z kim i kiedy' i jak padna pytania 'a kiedy wy?' to wtedy mam ochote wyjsc stamtad... przy ludziach dzielnie udaje, ze po co mi zareczyny, jest czas, jestem mloda, ale tak na prawde ludzie nie wiedza, ze to takie przykre dla mnie, bo moj facet za 2 miesiace ma 25 lat i ani nic nigdy nie przebaknal specjalnego . ja tam nie oczekuje pierscionka za kilka tysiecy, ale po prostu slow, ze chcialby ze mna byc, zalozyc rodzine a tak na prawde nie wiem czy on w ogole chce miec zone czy tylko dziewczyne do konca zycia i sie rozkleilam...

jeśli dane Ci będzie żyć 100 lat to ja chciałabym żyć 100 lat minus 1 dzień abym nie musiała żyć ani jednego dnia bez Ciebie...
myilussion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 21:58   #3035
Claris
Zakorzenienie

myilussion ale Ty naprawde jesteś młodziutka, a Twój TŻ ile ma lat? I widzę też, że ponad rok jesteście, to też nie tak długo, przyjdzie czas na takie deklaracje napewno A skąd wiesz ze akurat za 2 lata najwcześniej? No i też zależy co zaręczyny miałyby zmienić, czy chciałabyś zebyscie od razu zaczeli planować ślub, czy trwać w stanie narzeczeństwa jeszcze parę lat? Nie martw się tak
Stary 2008-12-16, 22:09   #3036
myilussion
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
myilussion ale Ty naprawde jesteś młodziutka, a Twój TŻ ile ma lat? I widzę też, że ponad rok jesteście, to też nie tak długo, przyjdzie czas na takie deklaracje napewno A skąd wiesz ze akurat za 2 lata najwcześniej? No i też zależy co zaręczyny miałyby zmienić, czy chciałabyś zebyscie od razu zaczeli planować ślub, czy trwać w stanie narzeczeństwa jeszcze parę lat? Nie martw się tak
no wlasnie moj TZ za 2 miesiace ma 25 lat ... mi na prawde nie spieszy sie do slubu, ale wydaje mi sie, ze jak facet ma 25 lat to tez troche powinien wiedziec czy chce ze mna byc i myslec cos o przyszlosci, powinien byc powazniejszy troche... bo tak na prawde to nie wiem na czym stoje czy my tylko chodzimy dla chodzenia czy dlatego by cos trwalego z tego bylo... dlatego tez, ze jestem mloda i nie jestesmy tak dlugo ze soba to mu nie truje, bo pomysli, ze jakas desperatka jestem ...
moi znajomi sie kiedys TZta zapytali kiedy my sie chajtamy... on powiedzial, ze za 5-6 lat wiec przez najblizsze 2 lata nie mam co myslec ani mu glowy zawracac

jeśli dane Ci będzie żyć 100 lat to ja chciałabym żyć 100 lat minus 1 dzień abym nie musiała żyć ani jednego dnia bez Ciebie...
Stary 2008-12-16, 22:19   #3037
Claris
Zakorzenienie

Eee napewno tylko tak gada, chyba nie chce wziąć slubu w wieku 30 lat Ma swoje lata i napewno myśli już jakoś poważniej i odpowiedzialnie. Zreszta widzi co się dookoła dzieje, każdy się zaręcza, hajta... Z drugiej strony też może ma to na uwadze, że Ty taka młoda, może myśli, że z Twojego pktu widzenia macie jeszcze czas, sama nie wiem nie znam go W każdym razie dobrze ze nie wiercisz mu dziury w brzuchu Może lepiej poczekać, będziecie jeszcze bardziej siebie pewni. Chociaz z drugiej strony wiemy co robimy na tym wątku Jeszcze ta presja otoczenia... Pociesz się, ze my już tak ponad 5 lat ciągniemy, chociaż wiem że to marne pocieszenie Dobranoc wszystkim, idę poogladać philadelphie i lulu
Stary 2008-12-16, 22:33   #3038
myilussion
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Eee napewno tylko tak gada, chyba nie chce wziąć slubu w wieku 30 lat Ma swoje lata i napewno myśli już jakoś poważniej i odpowiedzialnie. Zreszta widzi co się dookoła dzieje, każdy się zaręcza, hajta... Z drugiej strony też może ma to na uwadze, że Ty taka młoda, może myśli, że z Twojego pktu widzenia macie jeszcze czas, sama nie wiem nie znam go
to do diaska chyba moglby powiedziec cos w stylu, ze chce spedzic ze mna zycie, ale na razie jestem bardzo mlodziutka i czeka na mnie az podrosne

Cytat:
W każdym razie dobrze ze nie wiercisz mu dziury w brzuchu
tez tak mysle
Cytat:
Może lepiej poczekać, będziecie jeszcze bardziej siebie pewni. Chociaz z drugiej strony wiemy co robimy na tym wątku Jeszcze ta presja otoczenia... Pociesz się, ze my już tak ponad 5 lat ciągniemy, chociaż wiem że to marne pocieszenie Dobranoc wszystkim, idę poogladać philadelphie i lulu
powiem Ci tak: pewni jestesmy siebie, kochamy sie i chyba cos swiadcza slowa:
'my nie jestesmy jeszcze po slubie ale...', 'bo po slubie to...' wymawiane jeszcze przy jego dziadkach na imprezie rodzinnej poza tym jak mi sie okres spoznial to sam przyznal, ze myslal o ewentualnym slubie (szkoda, ze ze wzgledu tylko na ewentualne dzidzi)

dobranoc Claris i dziekuje

Edytowane przez myilussion
Czas edycji: 2008-12-16 o 22:42
Stary 2008-12-16, 22:33   #3039
jeannique
Raczkowanie

Też nie wiem co w sylwestra bedę robić. Jak zwykle pewnie dowiem się 2 dni przed ale co tam, ważne że spędze z NIM a gdzie to już najmniejszy problem

myilussion, nie przejmuj się! Faceci zazwyczaj później dochodą do chęci podejmowania wszelkich decyzji w tym takich typu zaręczyny. Nie naciskaj go że chcesz już zaraz natychmiast pierścionek bo może się spłoszyć jeżeli on jeszcze o tym nie myśli - z tego co piszesz to jesteście razem ok roku więc może dla niego nie to jest dość długi okres czasu. Jak widzisz są w tym wątku dziewczyny z 5cio-letnim lub dłuższym stażem i wciąż czekają. Niestety, same niczego nie przyspieszymy.
Heh, ciesz się że robi tylko żarty takie jak 'my nie jestesmy jeszcze po slubie ale...' a nie "no jak kiedyś znajdę dziewczynę której się oświadczę to..." . Jak raz taki żart strzelił to sie wkurzyłam i obraziłam a ten nie zrozumiał czemu, bo przecież "to był tylko żart". Teraz nauczyłam się takie rzeczy ignorować - jak zobaczył że nie robią wrażenia to dał sobie spokój
I to że Twoj TZ kończy 25 lat to jeszcze nie taki stary, mój z kolei za 2 miesiące kończy 28 i też się nie rwie do zaręczania więc Twój ma jeszcze czas
jeannique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-16, 22:42   #3040
myilussion
Raczkowanie

jeannique dziekuje jakis taki gorszy dzien chyba mialam i musialam sie wygadac, a TZowi marudzic nie bede dziekuje

Stary 2008-12-16, 23:36   #3041
onlythebest
Raczkowanie

Ja też oryginalna nie będę i powiem , że nie mam konkretnych planów na Sylwestra Ale jak kto już napisał - najważniejsze że spędzę go z moim TŻ, zresztą w tamtym roku też tak było i całkiem mi się podobało
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 09:34   #3042
Aelitka
Wtajemniczenie

ja rok temu też byłam na takim nietypowym jak na nas sylwestrze, mianowicie u kuzynki i jej męża, z drugą kuzynką i trójką jej dzieci i znajomym z dziewczyną. tak wyszło, bo TŻ był chory.. zwykle jeździliśmy gdzieś na jakieś, nieraz 2,3 dniowe imprezy

ale co teraz to nie wiem

dzień dobry wszystkim Zazdrośnicom!!!
Stary 2008-12-17, 09:42   #3043
motylek1007
Zakorzenienie

ja na pewno spedze z TZ w domu, nie wyjdziemy na impreze bo nie lubimy takich tego rodzaju rzeczy
najwazniejsze ze oboje bedziemy zadowoleni

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 09:54   #3044
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość
ja rok temu też byłam na takim nietypowym jak na nas sylwestrze, mianowicie u kuzynki i jej męża, z drugą kuzynką i trójką jej dzieci i znajomym z dziewczyną. tak wyszło, bo TŻ był chory.. zwykle jeździliśmy gdzieś na jakieś, nieraz 2,3 dniowe imprezy

ale co teraz to nie wiem

dzień dobry wszystkim Zazdrośnicom!!!
Dzień dobry
musieliście mieć wesołego sylwka hehe.
A takie 2,3 dniowe to co robiliście przez ten czas? wyjeżdżaliście gdzieś na przykład?
My chcieliśmy na sylwka do hotelu w którym miałam praktyki, ale okazało się, że nawet po niższej cenie wyjdzie nam razem 800zł na parę

Cytat:
Napisane przez onlythebest Pokaż wiadomość
Ja też oryginalna nie będę i powiem , że nie mam konkretnych planów na Sylwestra Ale jak kto już napisał - najważniejsze że spędzę go z moim TŻ, zresztą w tamtym roku też tak było i całkiem mi się podobało
uuuu a co robiliście ?

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
ja na pewno spedze z TZ w domu, nie wyjdziemy na impreze bo nie lubimy takich tego rodzaju rzeczy
najwazniejsze ze oboje bedziemy zadowoleni
powiem Ci, że podziwiam Cię, bo ja jak spędzałam z TŻ takiego sylwka, to mało nie oszalałam z zazdrości jak w tv pokazywali jak ludzie się super bawią... mimo wszystko ciągnie mnie do tańca i ludzi bardziej, bo to jednak sylwek, a z TŻ mogę spędzić sam na sam wiele takich wieczorków

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 09:58   #3045
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

powiem Ci, że podziwiam Cię, bo ja jak spędzałam z TŻ takiego sylwka, to mało nie oszalałam z zazdrości jak w tv pokazywali jak ludzie się super bawią...
zalezy co kto lubi, mnie nie pociągaja tego typu rzeczy i TZ tez

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 10:04   #3046
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry
musieliście mieć wesołego sylwka hehe.
A takie 2,3 dniowe to co robiliście przez ten czas? wyjeżdżaliście gdzieś na przykład?
My chcieliśmy na sylwka do hotelu w którym miałam praktyki, ale okazało się, że nawet po niższej cenie wyjdzie nam razem 800zł na parę

powiem Ci, że podziwiam Cię, bo ja jak spędzałam z TŻ takiego sylwka, to mało nie oszalałam z zazdrości jak w tv pokazywali jak ludzie się super bawią... mimo wszystko ciągnie mnie do tańca i ludzi bardziej, bo to jednak sylwek, a z TŻ mogę spędzić sam na sam wiele takich wieczorków

np 2 lata temu byliśmy całą, dużą ekipą w krynicy na jaworzynie, sprzęt niby też mieliśmy, ale jakoś nikt specjalnie się nie kwapił - dużo ludzi, mało śniegu więc siedzieliśmy 2 dni w schronisku..tzn dwie noce tam spaliśmy, czyli chyba 3 dni? .. hmm..... i nic specjalnego nie robiliśmy w zasadzie ale zabawa była przednia =)
a o północy ze wszystkich knajp na stoku wyleźli ludzie, był piękny pokaz sztucznych ogni, super
i ratrakiem jeździłam bo spaliśmy na dole, a reszta znajomych i impreza w połowie stoku, i trzeba było wyjechać gondolką i w połowie stoku schronisko. ostatnia gondolka o 16, więc jak się zagapiliśmy to ratrak nas zabrał super ;P

no i pomijając ten sylwester, to wszystkie takie "wyjazdowe" to były domówki, ktoś gdzieś dom ma "wakacyjny", ktoś gdzieś coś wynajął... choć tak naprawdę marzy mi się sylwester=bal, wiecie, sukienka, garnitur, jedzenie szampan i tańce myślałam, że w tym roku się uda, ale jak widać nic z tego

i ja tak jak ty wolę się w sylwestra bawić, tańczyć, ahhhh, nie wiem co to teraz będzie, lipa jakaś :P
Stary 2008-12-17, 10:41   #3047
chilanes
Zakorzenienie

to ja wprawdzie zaręczona, ale planów na sylwestra też nie mamy
Stary 2008-12-17, 10:52   #3048
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
zalezy co kto lubi, mnie nie pociągaja tego typu rzeczy i TZ tez
i z jednej strony powiem Ci dobrze, kasy nie wydajesz na jedną noc dla mnie i tak święta to spory wydatek, a gdzie tu jeszcze impreza sylwestrowa (która może będzie, bo na razie nic nie ma w planach ) :P

Cytat:
np 2 lata temu byliśmy całą, dużą ekipą w krynicy na jaworzynie, sprzęt niby też mieliśmy, ale jakoś nikt specjalnie się nie kwapił - dużo ludzi, mało śniegu więc siedzieliśmy 2 dni w schronisku..tzn dwie noce tam spaliśmy, czyli chyba 3 dni? .. hmm..... i nic specjalnego nie robiliśmy w zasadzie ale zabawa była przednia =)
a o północy ze wszystkich knajp na stoku wyleźli ludzie, był piękny pokaz sztucznych ogni, super
i ratrakiem jeździłam bo spaliśmy na dole, a reszta znajomych i impreza w połowie stoku, i trzeba było wyjechać gondolką i w połowie stoku schronisko. ostatnia gondolka o 16, więc jak się zagapiliśmy to ratrak nas zabrał super ;P

no i pomijając ten sylwester, to wszystkie takie "wyjazdowe" to były domówki, ktoś gdzieś dom ma "wakacyjny", ktoś gdzieś coś wynajął... choć tak naprawdę marzy mi się sylwester=bal, wiecie, sukienka, garnitur, jedzenie szampan i tańce myślałam, że w tym roku się uda, ale jak widać nic z tego

i ja tak jak ty wolę się w sylwestra bawić, tańczyć, ahhhh, nie wiem co to teraz będzie, lipa jakaś :P
ej wypasiony taki Sylwester !! dużo was to kosztowało? zazdroszczę

fajnie, że masz blisko góry.. mi się marzy właśnie w górach, ale gdzie ja z drugiego końca Polski, bez zniżki kolejowej nawet, bo na studia na razie nie poszłam.

A bal też świetna sprawa, tylko póki co nie na naszą kieszeń

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
to ja wprawdzie zaręczona, ale planów na sylwestra też nie mamy
a tu czas ucieka... musimy coś kombinować !

sylwester dla wizażanek no i będziemy się super bawić

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 11:07   #3049
jeannique
Raczkowanie

Cytat:

Też mi się taki bal marzy ale pewnie będzie inaczej, na wszystkie takie imprezy chcą ok 600 zł i więcej od pary więc odpada. Może gdzieś do klubu się potoczymy, może narzeczony siostry mojego TZ zrobi u siebie (zaręczeni miesiąc temu grrrrr!!!!! a są ze sobą tylko miesiąc dłużej niż my ) a może jeszcze coś się do tego czasu wylkuje

A wogóle miałaś super sylwester, dla mnie wyjazd w góry to najmarniej pół dnia drogi, na dodatek z pociągu zawsze wychodzę znękana jak szmatka więc dzień podróży się nie liczy a mój samochód nie nadaje się w zimie na takie długie trasy, tym bardziej górskie Nawet w lecie odmówił wjazdu pod górę (powrót ze Słowacji kiedy jeszcze alkohol był bardzo tani) chyba było mu za ciążko .
jeannique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 11:30   #3050
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:

ej wypasiony taki Sylwester !! dużo was to kosztowało? zazdroszczę

fajnie, że masz blisko góry.. mi się marzy właśnie w górach, ale gdzie ja z drugiego końca Polski, bez zniżki kolejowej nawet, bo na studia na razie nie poszłam.

hmm za nocleg nie płaciliśmy, bo mieliśmy swój.. a impreza kosztowała około 100, no moze 150 ale to juz max z max, raczej 100, juz nie pamietam.. od osoby
przy czym wyżera była straszna mieliśmy cały jeden "bar" na stoku dla nas, sami swoi (tzn ja akurat nie znałam wszystkich, ale ci co organizowali to tak)
no i poza tym jakiś alkohol, nie wiem juz czy na samej imprezie byl nasz czy tamtejszy, ale na pewno my tez kupowalismy bo w koncu imprezy byly w zasadzie 2
i jak ktos chcial jezdzic to karnet...

ha, góry, super, tylko śniegu nie ma jesień jakaś cały czas, ahhhh... co zrobić

Cytat:
Napisane przez jeannique Pokaż wiadomość
Też mi się taki bal marzy ale pewnie będzie inaczej, na wszystkie takie imprezy chcą ok 600 zł i więcej od pary więc odpada. Może gdzieś do klubu się potoczymy, może narzeczony siostry mojego TZ zrobi u siebie (zaręczeni miesiąc temu grrrrr!!!!! a są ze sobą tylko miesiąc dłużej niż my ) a może jeszcze coś się do tego czasu wylkuje

A wogóle miałaś super sylwester, dla mnie wyjazd w góry to najmarniej pół dnia drogi, na dodatek z pociągu zawsze wychodzę znękana jak szmatka więc dzień podróży się nie liczy a mój samochód nie nadaje się w zimie na takie długie trasy, tym bardziej górskie Nawet w lecie odmówił wjazdu pod górę (powrót ze Słowacji kiedy jeszcze alkohol był bardzo tani) chyba było mu za ciążko .

znowu bez przesady z tymi górami, nie jest tak źle
a "w góry" faktycznie mam blisko, do krynicy pół godziny drogi chociaż nie są to jakieś straszne górzyska...
dużo coś 600 zł. ja się nie orientuje jakie ceny są tu w krakowie, nie szukaliśmy nawet...

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-12-17 o 20:24 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"!
Stary 2008-12-17, 12:21   #3051
chilanes
Zakorzenienie

Noo ja neistety do gór mam jakieś 850-900 km, więc niezbyt blisko
Stary 2008-12-17, 14:35   #3052
Aelitka
Wtajemniczenie

ale tu dziś cisza, aż dziwnie ;P
Stary 2008-12-17, 14:48   #3053
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myilussion Pokaż wiadomość
przez najblizsze 2 lata nie mam co marzyc o zareczynach bo TZ w ogole nie zaczyna tego tematu a mi tak samej z siebie glupio bo nie chce wyjsc na natretna i tez nawet zbytnio nie wiem co powiedziec by nie poczul sie przyparty do muru ... mowi co najwyzej przy znajomych w zartach: 'my nie jestesmy jeszcze po slubie ale...', 'bo po slubie to...'

3 miesiace temu mojej kuzynce (20) oswiadczyl sie chlopak (22), dzis sie dowiedzialam, ze znajomi sie zareczyli (maja po 20), niedawno kumpel mojego faceta (26) ze swoja dziewczyna (19), jego kumpel nastepny cos przebakuje o slubie (26) ze swoja dziewczyna (19), kumpel ze studiow chajta sie ze swoja dziewczyna (24)... no zyc nie umierac ...

jak gdzies z nim wychodze to za kazdym razem boje sie, ze zas dowiem sie 'kto, z kim i kiedy' i jak padna pytania 'a kiedy wy?' to wtedy mam ochote wyjsc stamtad... przy ludziach dzielnie udaje, ze po co mi zareczyny, jest czas, jestem mloda, ale tak na prawde ludzie nie wiedza, ze to takie przykre dla mnie, bo moj facet za 2 miesiace ma 25 lat i ani nic nigdy nie przebaknal specjalnego . ja tam nie oczekuje pierscionka za kilka tysiecy, ale po prostu slow, ze chcialby ze mna byc, zalozyc rodzine a tak na prawde nie wiem czy on w ogole chce miec zone czy tylko dziewczyne do konca zycia i sie rozkleilam...
Hmmm dziwne, bo facet w tym wieku powinien myśleć już o ślubie. A mieszkacie razem, lub zamierzacie? Czy w ogole o tym rozmawialiście?

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Noo ja neistety do gór mam jakieś 850-900 km, więc niezbyt blisko
A ja mieszkam koło gór, czesto jezdze na narty, ucze się dopiero. I mamy jakies 30 minut, latem 15 na skroty

Moj TZ wczoraj mowil mi o znow o slubie, zareczynach A na koniec znow powiedzial KOCHAM CIE MOJA PRZYSZLA ZONECZKO
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 14:51   #3054
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

ha sylwester... ja szukałam w górach ale nic nie ma i się zastanawiamy TŻtem nad morzem :P ha w ziemie zeby sie jodu nawdychać jest tanio i mamy zniki kolejowe :P
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 15:07   #3055
Aelitka
Wtajemniczenie

sanrio żeby złapac miejsce na sylwestra w górach to trzeba o tym myśleć już w październiku już się kiedyś na tym przejechałam ehhh paranoja

a o sylwestrze nad bałtykiem też kiedyś myślałam, ale dla odmiany to dla mnie drugi koniec Polski i trochę nie bardzo

lasoa byłam kiedyś w suchej na stoku
i na zawodach kilka razy też takich szkolnych, spoko...
Stary 2008-12-17, 15:09   #3056
lasoa
Zakorzenienie

w Suchej jest jakiś stok?
Stary 2008-12-17, 15:35   #3057
myilussion
Raczkowanie

Cytat:
Hmmm dziwne, bo facet w tym wieku powinien myśleć już o ślubie. A mieszkacie razem, lub zamierzacie? Czy w ogole o tym rozmawialiście?
dzien doberek kobity

no mi sie tez tak wydawalo, ze czym facet starszy to powinien byc powazniejszy i nie powinien to byc dla niego temat 'tabu' . nie mieszkamy razem i nie planujemy tego, bo mieszkamy od siebie 7 minut drogi pieszo , a poza tym jestesmy z malej wioski wiec u nas przyjelo sie, ze malzonkowie dopiero razem mieszkaja , poza tym ja bez pracy, on kolo 1000 wyciaga wiec tez nie mielibysmy za co sie utrzymac . w ogole nie rozmawialismy powaznie na ten temat (tylko tak zartowalismy) i wydaje mi sie, ze on majac 25 lat powinien sam zachecic mnie do rozmowy na ten temat mimo tego, ze ja mam 20 lat... nie chce sie narzucac, bo pomysli sobie, ze jestem jakas zdesperowana czy cos, i poza tym jestesmy 1.5 roku razem wiec w sumie tez nie sa to zadne wieki... chcialabym zeby to on pierwszy poruszyl ten temat chyba nie jestem jakas dziwna?

Edytowane przez myilussion
Czas edycji: 2008-12-17 o 15:36
Stary 2008-12-17, 15:45   #3058
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
w Suchej jest jakiś stok?

hmmm
ale wtopa

w suchej dolinie byłam

dopiero teraz doczytałam, że ty z suchej beskidzkiej.........
ale tam chyba też coś jest, nie?

oo --- >Sucha Beskidzka posiada zaledwie jeden wyciąg - orczykowy, o długości 130 m., przy różnicy poziomów 42 m. Stok jest sztucznie naśnieżany i oświetlony. Przy wyciągu znajduje się parking dla 30 samochodów. jednak nie o tym pisałam...
przepraszam

http://www.suchadolina.pl/test/index.php
Stary 2008-12-17, 15:48   #3059
lasoa
Zakorzenienie

U mnie TZ poruszył pierwszy ten temat i on w sumie kupil to mieszkanie, bo ja nie pracuje
Aelitka u mnie nie ma wyciagu w ogole

Edytowane przez lasoa
Czas edycji: 2008-12-17 o 15:49
Stary 2008-12-17, 20:20   #3060
LadyMagnolia
Rozeznanie

Ja natomiast Sylwestra spędzę na nasiadówce dla 2 par w domu narzeczonego Bo tak się składa, że dzisiaj oficjalnie tą narzeczoną zostałam

The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. - Captain Jack Sparrow

I' ve never recived
my acceptance
letter to Hogwarts

So I'm leaiving
Shire

TO BECOME
A JEDI

LadyMagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości