|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
A ja mam do Was dziewczyny takie pytanie.
Czytała może któraś "Księżyc w nowiu"? ------------- bardzo mi zimno. potrzebuję cię. temperamentnie. żegnaj. nie byleś wcale taki. nie jesteś w stanie tego zmienić. pamiętam jak przez mgłę... dziękuję za wspomnienia. skazana na przeszłość. wiesz, co czuję. musisz odejść. tak będzie lepiej... bardzo tęsknię. tak bardzo, że palce u rąk mi drętwieją... co się w nocy śni? jestem bardzo szczęśliwa. dziękuję. wybacz, ale nie potrafię ci pomóc... nie jesteśmy sami. nie powinniśmy nawet tak myśleć... nie kłamię, uwierz mi.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-12-16 o 21:17 |
|
|
|
#3392 | |
|
BAN stały
|
Dot.: ***** :
Cytat:
dzięki za wyróżnienie - postaram się. pamiętaj tylko, że każdy z nas kowalem sam dla siebie, a czasem jest za późno na zmianę. czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku.. za mało odwagi by czasem coś wprost powiedzieć. czasem zrozumieć wszystko jest tak trudno. wiesz.. ? nic nie przewinie czasu wstecz. niektórych spraw już nie będziemy mogli zmienić. a świat już nie jest taki prosty. głowa pęka od przemyśleń. Czasem zrozumieć to wszystko jest tak trudno i ciężko sobie wmówić, że życie jest próbą, że ktoś ułożył ten plan precyzyjnie.. Czasami wszystko wydaje się takie proste i nagle... nie jest. Nie chcę pamiętać tego, co było dawniej. przepraszam, chyba nie pomogłam
jak już pisałam - brak weny. Trzymaj się ![]() |
|
|
|
|
#3393 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny dziś ja Was proszę...
sytuacja: pokłuciłam się z bratem, święta spędzam sama, trace najlepszego przyjaciela, jest mi źle, on jest egoistą... |
|
|
|
#3394 |
|
Zadomowienie
|
Już od dawna chciałam od Ciebie odejść
Otępiała dziewczyna czekająca na Twój znak. /Me waan fi leave u long time Nuff girl a search for your sign./ Powiedział, że dawniej mnie kochał Ale to nie wpłynęło na zmianę mojego zdania. /He seh he love me till the end of time But that a not really have pon me mind./ To koniec. Już tego nie zniosę Wychodzę- jestem jedną nogą za drzwiami. /That’s it, can’t take no more I’m leaving got one foot through the door/ -Ale ja... -Nie mogę Ci pozwolić na trzymanie mnie na smyczy. Chcę się dobrze bawić i szaleć. /- But I -Can’t let u tie me down, I wanna have fun and mess around/ -Ale ja Cię kocham -Muszę twardo stać na ziemi, gdy ty jesteś najlepszą rzeczą,jaką znalazłam. /-But I love u -I gotta stand my ground though u are the best thing I found/ Mam nadzieję,że niebiosa potwierdzą, iż chciałeś mnie zdradzać. Zrobić kilka błędów . /I hope for goodness’ sake that u would just cheat make some mistake/
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-12-16 o 21:37 |
|
|
|
#3395 |
|
Raczkowanie
|
Witam!Jestem nowa
![]() Mam kilka drastycznych opisów! Zawiodłam się na chłopaku co do którego miałam plany.Bardzo się zawiodłam i jestem wściekła.Mam nadzieję że się przydadzą. Ej Szmato,zgubiłeś coś...godność... Chcę z uśmiechem patrzeć jak wisisz na szubienicy!Grób dla ciebie jest Bóg wybacza zawsze,ja nigdy!Czekam,szubienica też...niebawem "Jakie to szczęście, że istnieje śmierć." Twoje szczęście ch***! Sam wiesz jak jest,szmatą byłeś i zawsze już będziesz...Życzę ci...!!! Gdybym mogła cofnąć czas...pogrzebałabym cię już tydzień temu! Takich s****ieli jak ty to odrazu na szubienicę!Już kopię ci grób... Czekam aż zadzwonią i powiedzą mi że znaleźli twoje ciało...
"Wszystko co polskie jest moje: niczego się wyrzec nie mogę. Wolno mi być dumnym z tego, co w Polsce jest wielkie, ale muszę przyjąć i upokorzenie, które spada na naród za to co jest w nim marne. " Roman Dmowski Wymiana książkowa ![]() |
|
|
|
#3396 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polecam sie na przyszłość ![]() Cytat:
![]() ![]() dziecko.. Czy Ty jesteś nie wiem.. normalna?.. Powiedz,zdajesz sobie wogóle spraw z powagi śmierci?.. Nikomu się jej nie życzy wiesz?.. Jeszcze mało zycie znasz widać..Soryy laski,ale no..musiałam .. ![]() ------------------------ 1.Gorzka prawda chociaż kłamstwa takie słodkie .. |
||
|
|
|
#3397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
;* moze sie przyda ![]() czasem sobie roję. i gdybam .chociaż i tak dobrze wiem .. i remember. maybe in another way than i used to be. \pamiętam . moze juz w inny sposób niz zazwyczaj . it wasn't easy . still isn't. \ to nie bylo latwe . nadal nie jest . 'jesli ktos byl dla Ciebie wazny , nie zapomnisz go . i nie wazne czy to byl kochanek , czy przyjaciel czy chomik .' written in my soul . \ wypisane na mojej duszy . dziekuje ;* ___ prawie na jawie . Something for me.. \ cos dla mnie .. Did you think that it was somethin' I was gonna do ? \ mysleles ze to bylo to co zamierzalam zrobic ? It’s like one of those bad dreams When you can’t wake up . / to jak jeden z tych zlych snow kiedy nie mozesz sie obudzic . zaliczenia mam . nie moge czesto pisac .. ![]()
|
|
#3398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
------------------------ aa mnie wzięło na Alicję Majewską ![]() Ekscentryczną być kobietą. dzien niech jedna bedzie chwilka. Bo kobiety sa wystepne i zdradzieckie.. jak się powtórzyły to przepraszam. |
|
|
|
|
#3399 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* Smsy dalej funkcjonują. Szczególnie po wywiadówkach ;D * Zebranie szkolne to zdecydowanie mój wróg. Hm, esemes? * Zabrano mi komputer, za zbyt dobre oceny. Nie mam pomysłów ;D 2) * Składamy rączki i modlimy się o wolną chatę na sylwka. * -Imię- sama w domu, czyli wywalamy rodziców z domu na sylwestra. Wątpię czy pomogłam, wybacz ;* NieZTejBajki - Ła. Cieszę się, że się podobają ;*** To teraz MUSISZ (to niemal rozkaz ;D) częściej tu bywać, genialnaś Ty ;** Cytat:
<3Cytat:
* Gdy gasną światła lubię prosić Boga, aby to nie był koniec. * Twój uśmiech, przez to odległy tak. * Proszę o zwykły chleb miłości. * Powiedz, proszę szepnij mi, że wszystko będzie dobrze. * To śplepa ulica. Weź mnie za rękę i chodźmy stąd. * To miłość. Nie zapominaj o tym, proszę. Nie wiem czy pomogłam kochana, ale proszę. 3maj się ;* Cytat:
Księżyc w Nowiu i ogólnie całą sagę Twilight.Opisy; * Czując w powietrzu zapach twoich perfum. * Zamknij oczy. Co widzisz? * Gdy patrzysz na mnie dłużej niż powinieneś. * Pokażę Ci jak się spada z dachu. * Samotnie, pośród ludzi. * A gdy przy Tobie śpię Własne serce czuję w gardle. * Milczą jak zaklęte, oszronione szyby. * Nikt tak pięknie nie mówił, że boi się miłości. * Twoje ramiona. Nieistotny dystans. * Gdy spojrzeniamy spotykamy się przez chwilę. * W moim świecie, możemy gadać do rana. * Łzy z kamienia, serce pęknięte na pół.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
||||
|
|
|
#3400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ***** :
Cytat:
tak jest idealnie. nie kaleczmy naszej milości. Rozbiliśmy bank szczęścia... niemożliwe. Może jeszcze nie czas? Czasem wszystko może sie obrócić w pył. wybacz nie umiem Ci pomoc.. może dziewczyną łatwiej pójdzie ![]() Cytat:
Bądź bądź )--- Cześć. To Ty stałeś w kolejce po kakao? ![]() obłąkana Ma miłość do Ciebie jest ogromna Czekam na dźwięk otrzymanego smsa I tak mnie nie pokochasz choćbym była jedyna. Już Twoje zdjęcia nie wystarczają Nauczyłam się marzyć bez łez. |
||
|
|
|
#3401 |
|
Raczkowanie
|
śnij o czym chcesz .. tylko najpierw napisz o czym'
|
#3402 |
|
Raczkowanie
|
a mi się strasznie podoba piosenka.... :
Stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie Choć kto inny śpi przy tobie, Nie ty mnie rano budzisz Stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie Czasem nawet jest z tym dobrze Wstyd o tym głośno mówić Stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie Kiedy myślę, że cię kocham Kiedy myślę, że cię chcę Dawno mamy już za sobą pierwsze kroki w chmurach Znamy dobrze swoje miejsce, wiemy dobrze gdzie nasz brzeg Przy nadpalonych mostach Gdzieś pomiędzy wierszami Na skrzyżowaniu słów Niewypowiedzianych Gdzieś pomiędzy wierszami Wybucha w nas permanentne siódme niebo Już nie panuję nad zmysłami Moje oczy są oczami wariata Kiedy spotykają się z twoimi oczami |
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Od niej temu światu wara! Trzy po trzy Po czterokroć pięć Potem rośnie w nas Do siebie chęć nie ogarniam.siebie Ciebie i wszystkiego. `chciałbym zrobić wszystko, co mam w życiu do zrobienia, całą tę jazdę obowiązkową. taa, i potem spokojnie pić już tylko sobie. a jak mnie wreszcie spotka miłość, to j*bnę to wszystko i będę już tylko kochać, zobaczysz. on będzie jak czekolada, jak najlepsze kakao, jak bułka z masłem, jak gwiazdy na niebie w czasie wakacji, jak 5 z matematyki, jak letnie słońce i ciepły piasek. przyjdzie taki czas, że z każdym dniem będziesz go chciała więcej.. <33 Urojenia od zerkania bez pytania do sumienia, spalam się w płomieniach. pomyśl sobie o mnie czasem. Czas uciekał a ja z nim od przeszłości i od win kary smak dobrze znam nie sądziłam że mój świat może zmienić się aż tak dzisiaj wiem to był znak wszystkie moje zmysły, smaki, pragnienia, oczekiwania i nawyki domagają się Ciebie. tak sobie myślę, że cudze lepiej smakuje... a wieczory tak samo zimne, usta wciąż tak regularnie popękane, dłonie otwarte, sumienie czyste, tylko myśli nieposkładane.. Nie zdarzył się cud zaczynasz się bać w końcu widzę jak sprzedajesz mi fałsz czarna pani szepce czułe słówka. czarna pani - przyjaciółka snu. zdradź mi sens istnienia bym nie musiała dłużej trwać w nieznaczeniu.
[...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." Edytowane przez Kamma1507 Czas edycji: 2008-12-16 o 23:02 |
|
|
|
#3404 |
|
Raczkowanie
|
ohoho widzę, że fanki (?) Twilight :DD
również czytalam całą sagę :) i ten jej, spojrzenia pełen wiary blask co nagle z Tobą stało się ? tuż przed południem spotkałam go w parku patrzylam na niego, jak rozciera swe ręcę i szybciej tętniła mi skroń płakałam- tak bliski mi był miedzy nami czegoś brak rozkoszna ulga po ciężkim dniu czy mógłbyś dla mnie znaleźć czas ?
tak łatwo myślom złym dać się zwieść czy mógłbyś do swej piersi przytulić mnie ?
|
|
#3405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mimo, że wiem, że to dobra decyzje, to w serce coś kuje już nie ma tu miejsca dla Ciebie. wiem, sama zdecydowałam. a wspomnienia chce mieć, bo nieraz było dobrze. upchane wspomnienia w mej głowie. Tyle tylko po Tobie zostało. nawet te wspomnienia nie zmienią poczucia, że tak będzie dobrze tyle kilogramów wspomnień, które teraz będą za mną szły ja zawsze dobrze decyduje. Teraz również. Chyba wiesz, że byłam dla Ciebie zbyt dobra. Byłam Skarbem w Twoich rękach. wyleciałeś z mego życia z hukiem. Lecz została garstka wspomnień. Nie wiem kochana, jakoś w tę stronę mi nie idzie... 3maj się Cytat:
Są czyny, które mogą zburzyć najtrwalsze rzeczy To może sprawdzić, że to o co tak dbaliśmy uleci jak podmuch wiatru Nie każ mi przez to patrzeć jak burzy się nasz świat. Kochanie, nie chce, abym przez to nie mogła już tak do Ciebie mówić Przytul mnie, okryj swych zapachem i powiedz, że nie stanie się nic złego to może tak po prostu zdmuchnąć nasze szczęście Chcę, żebyś wiedział, że ja nie chce by burzył się nasz świat przed oczami mam zagładę naszego szczęścia i tak bardzo nie chce, żeby to była prawda Tylko tyle ;** _____________ Po co mi teraz dwa krzesła przy moim stole? gdybym tak tylko mogła... z resztą to nie ma już chyba znaczenia chcę pieścić Cię swym szeptem Wiesz, że każdego wieczoru Twój zapach idzie ze mną spać? Gdzieś tam jest ktoś kto dawno temu wymyślił Cię.Który wybrał Cię. myśl sobie, myśl co tylko chcesz .. a i tak Cie złapie... myślę, że to koniec......jest początkiem czegoś nowego
|
|
#3406 |
|
Raczkowanie
|
coś POZYTYWNEGO.
* równym rytmem młodych serc.. niespokojne dni. (; * nowych nadziei przylądek, wszyscy na start.. [; * i każda rzecz, każdy ktoś, włos, zło, sen, głos, wszystko to moje jest.. [; * nie ma takiego Boga.. który mógłby mnie zatrzymać. (; * wieczna jest zieloność lat.. w niedokonanym przeszłym czasie. (; coś SMUTNEGO. * ’bo łatwiej tak prościej tak.’ nocą mawiał pewien mój gość.. * nie, nie poczuję, że dla nas wstaje dzień.. to nie dla mnie wiem. * doktorze, tracimy ją w odmętach przeszłości.. * myślę: 'jakoś chyba będzie..' i potykam się o Twój stłumiony krzyk. * dobrze wiesz, robię to tylko dla Ciebie i całej tej pieprzonej sprawy. coś MIŁOSNEGO. * dream a little.. dream of me. <33 * z niepokoju drżę, więc obejmij mnie.. * jestem jak we śnie tak patrzysz na mnie, aż cała drżę. <33 * i kochaj mnie w rytmie reggae i reggae weź ze sobą, szaleję za Tobą.! [; * zrozumieć chcę.. każde Twe westchnienie.. ![]() coś, może. (;
|
|
#3407 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3408 |
|
Rozeznanie
|
Flirtuje z życiem szybkimi ripostami. czasem musisz zgrzeszyć, aby coś poczuć. gryziemy ręce z bólu, umieramy z miłości. łudziła się, że wszystko będzie dobrze czekała na niego, wiedząc, że i tak nie przyjdzie. dbam o jakość. jego oddech oddany. <3 liryczne uniesienia. nie wstydzę się odbicia z lustra ! smak miłości. mówmy o NAS. sami, bez żadnej widowni. sens w bezsensie. sama.. albo jeszcze mniej niż sama.
|
|
#3409 |
|
Raczkowanie
|
o, to mam pytanie. Masz "Księżyc w nowiu" w domu? Bo chciałam się dowiedzieć jak brzmią trzy ostatnie zdania książki. xd to dla mnie ważne. i ten yyy... kradnę opisy xdd buziak *; ----- kiedy słowa bolą. stała pod ścianą. nie wierz nigdy kobiecie... umówmy się, że nic się nie wydarzyło... jakiś spóźniony świerszcz grał cicho. samotna w swoim wszechświecie.... mówione szeptem. bo warto mieć marzenia. czy warto było starać się...? kochać tak, aż do bólu... czy mogę odejść już? bez żalu. na razie tak skromnie, bo mam mało czasu. ; d
|
#3410 |
|
Raczkowanie
|
macie jakies opisy, ze przyjaciolka jest zalamna, ciagle placze, bo chlopak w ktorym jest zakochana zmienia szkole?? proszee.....chodzi o opisy dla niej
![]() ode mnie baaarrddzzzoo skromniutko ![]() ja tu. ty tam. nie łączy nas nic. to twoje spojrzenie. ukrywasz się.? pf. i tak Cię znajdę. nie lubię gdy ktoś mnie lekceważy. i Ty to db wiesz.! załamana byłam. teraz skleił mnie pewien Pan .! bo z tym Panem dni są kolorowe. |
|
|
|
#3411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak tego powinnam była sie uczepić. Tak długo, jak był przy mnie , jak tulił mnie do siebie byłam gotowa stawić czoła każdemu i wszystkiemu. Ściągnąwszy łopatki wyszłam naprzeciw przeznaczeniu z przeznaczonym sobie mężczyzną u boku. a trzy ostanie zdania ostatniego rozdziału: Na zawsze razem - przyrzekł uroczyście. -o nic więcej nie proszę. To powiedziawszy wspięłam się na palce by złożyć ba jego ustach gorący pocałunek. o to chodziło ? Bez off: Podejmuje Decyzje Na Które Godność Mi Pozwala... [ trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść .. niepokonanym ! ] Przeminęli, zagubili się.. czasem tęsknią skazani na przeszłość... Promise me the world.! Chcę żeby me Marzenia rzeczywistością sie stały . .
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Raczkowanie
|
Mamo, spójrz na świat, jak z bajki cały jest...
![]() Człowiek mądry uczy się od swych wrogów Mów szeptem, jesli mowisz o miłości.
|
|
#3413 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Nic tylko krasc. przerysowana - cudowne opisy. I podpis ![]() Ich sah Tränen in seinen Augen . / widziałam łzy w jego oczach . Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, przewrócić kartkę i żyć na nowo . |
||
|
|
|
#3414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coś czuję,że sobie musze przeczytac tą ksiązeczke -------------------------------- 1.pilnie śledziła jego nadchodzący cień. 2.powietrze stężało od niewypowiedzianej prawdy. 3.Wspominała taniec,w którym nie brała udziału. Załowała. 4.Same ohydne słowa .. 5.Smugi dymu zawzięcie układały się w kształt jej pękniętego serca. 6.W milczeniu które zapadło,próbowała uwolnić się od natrętnych wspomnień. 7.Czerwieni sie. 8.Powietrze wibrowało żarem. Znów był obok. 9.prócz nieuniknionego prostokąta gwiazd,ciemność była nieprzenikniona. 10.jego słowa wzniecały w niej pożądanie. |
|
|
|
|
#3415 |
|
Raczkowanie
|
Ohydnie romantyczna.
taka juz ze mnie zła kobieta. podróż za jeden usmiech - Twój usmiech ![]() zastrzyk adrenaliny prosto w serce ... w powietrzu zapach mandarynek, goździków i cynamonu ![]() dzień dobry już Cię nie kocham kocham ;] a przecież każdy z nas jest niepowtarzalny wyjątkowy i indywidualny ... nigdy nie chciałam się do kogoś upodabniać nie próbowałam komuś stylu zabrać .... A a a adrenalina może wzmocnic nas może was pozabijać ;] Wiem jaki masz cel w moim samolocie ... o skutkach narazie nie myśl do jutra możemy już nie żyć ;]
|
#3416 |
|
Raczkowanie
|
A macie coś o 'byłych przyjaciołach' ?
że są żałośni, myślą, że to wokół nich kręci się cały Świat, a tak naprawdę to prawie nikt ich nie lubi. Że nie żałuję tego, a wręcz przeciwnie była to moja jedna z najlepszych decyzji w życiu, bo kiedyś właśnie przez byłą(aktualnie) przyjaciółkę nie wyszło mi z Moim chłopakiem, ale na szczęście już wszystko ok. I do tego oskarża mnie za podszycie się pod mojego kuzyna, chociaż szczerze sama mu ją odradziłam. ( ;/ ) Mogą być też dłuższe z góry dziękuję
|
|
#3417 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
przedawkowana obojętność... jeszcze jeden szary dzień. chcę iść w nieznany świat, świat gdzie będzie rósł bursztynowy kwiat. 28 tysięcy oddechów stąd. śmiesznie podły jest ten świat. wnoszę pozew o rozwód z samą sobą. rozładował mi się wszechświat. falstart w wyścigu po szczęście. odpowiedzi bez słów, kształty bez form. dogasający dzień z gatunktu nostalgicznych. myśli sprzeczne wewnętrznie. zdeformowane poczucie rzeczywistości. słów fenomenologii przelew. nie potrafię przebić się przez mur, który sama dookoła siebie stworzyłam. zagubiłam się w nicości wewnątrz siebie. bo mam w sobie uczucia, a nie zbiór etykietek i tandetnych konwenansów. smutek trwa tylko trzy dni. Triduum łez, nic więcej. kobieta jest organizmem ultradoskonałym. potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. przetrwa wszystko. posuwam się w stronę maniakalno-depresyjną z bladoniebieskim odcieniem schizofrenii. ________ niechże ja wreszcie ze szczerym zdumieniem wyrażę, jak bardzo mnie to wali. gdyby ten dzień zamknąć w słoiku, mogłabym go smakować czasami z białym chlebem i popijać mlekiem na dobranoc. bo czaisz czacze, miedzy nami tryska uczuciami. to właśnie jest najgorsze w chodzeniu z kimś. w jednej chwili ten ktoś jest Ci bliższy niż ktokolwiek inny na świecie, a już w następnej mówi, że trzeba „odpocząć od siebie”, „poważnie porozmawiać”. sorry. mam uczulenie na pier.dolenie głupot. teatr temperamentów, szarpane emocje i wczorajsza wódka. czternaście godzin myślenia o tobie. i ibuprom jest do niczego. miniaturowe, małe, średnie, duże, potężne, nieogarnione i niepojęte. nano-makro. życie. wytłumacz sercu, że bić do Ciebie nie powinno... mam dwie choroby: Ty i samotność. już sie wyleczyłam. z samotności.
inne będą nasze dni, adresy, telefony... kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. twoja żona spyta: `kto to?` powiesz: `nie pamiętam..`
|
|
|
|
|
#3418 |
|
Raczkowanie
|
wczorajsza miłość . dzisiejszy sen . martwa miłość . puste dni . dziwnie tak . nadzieja na jutro . pod presją świata . mała ja . wystarczy kochać . ja chce kochac Cię . chcę Cię mieć . sztuczny uśmiech nie jest taki zły, nie? nie ta chemia . świat marzeń . nasze cierpienie . pozytywne pozytywne pozytywne proszę ; * i miłosne nie dosłowne ; *
|
|
#3419 | |
|
Raczkowanie
|
coś POZYTYWNEGO.
* jestem tak słodka.! {mandarynka. (;} * krople dotykają ust. płyną strumieniem.. tak czekałam na ten deszcz. (; * jeszcze oczy gorące.. od zapatrzenia w słońce. (; * czas rozpływa się z gorąca, wschodzą we mnie wszystkie słońca.! (; * zamienię każdy oddech.. w niespokojny wiatr.! (; coś SMUTNEGO. * nim powiesz mi czego chcesz.. skryję się. gdzieś między świtem a dniem.. * gdybyś.. lubił mnie choć trochę. gdybyś.. nie był jaki jesteś.. * nie potrafię z Tobą być, tak mocno jak byś chciał.. ![]() * dzień który zaczął się marnie.. i marnie skończy sie. ;/ * kompletnie, niekompletnie. nie wiem dokąd pójść.. coś MIŁOSNEGO. * ile jeszcze mam czekać, bym mogła Cię uszczęśliwić.? * słuchasz nie słyszysz, patrzysz nie widzisz, więc jak Ci wytłumaczyć.? * teraz kiedy przyszłam na Twój świat.. możesz zawsze do mnie wpaść. (; * ciszy już nie boje się.! we mnie grają słowa twe. ![]() * 1, 2, 3, 5 mocniej obejmij mnie.! 3, 5, 6, 2 kochaj mnie jeszcze raz.! (; coś NEUTRALNEGO * a póki co.. uczę się żyć. ^^ * czekam na właściwy moment.. w końcu wszystko Ci opowiem. * w ogóle nie czuję się winna. nie byłabym sobą.. gdy byłabym inna. * poczuć jak Noc przemienia w mrok.. zaćmienie Serca. * miłość i seks zaborczy aż strach. zazdrościł im Bóg, też by tak chciał. [; Cytat:
* a dla mnie czas nie liczy się.. czas dla mnie nic nie znaczy.! (; * po jasnej stronie mocy, zawsze jest wesoło. (; * mam niezłą myśl.. a czemu by nie.? (; * it makes me so excited.! it scares and amazes me.. (; * I'm walking on sunshine. wooooah. (; * na tej plus minus Atlantydzie. (; * truskawkowa piana w głowie, a w środku czekoladowe serce. [; * I'm so lucky lucky, I'm so lovely lovely. (; * just take me on the floor dadada da dadadada. ![]() może coś z tego.? [;
never love anything. Edytowane przez Klerii Czas edycji: 2008-12-17 o 17:31 |
|
|
|
|
#3420 |
|
Rozeznanie
|
"Musimy dążyć do ideału, choćbyśmy nigdy nie mieli go dosięgnąć"
"Życie bez ideału byłoby marną wegetacją, z nim zaś jest piękne i wzniosłe" "Wytrwać przy swoim ideale..." "I wlokę to za sobą w przyszłość..." "Sami stwarzamy sobie życie" |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

] do mojego tż`ta. Mianowicie.. o tym,że `to` [nie będę się rozpisywać o co konkretnie chodzi, po prostu too ;] ] do niczego dobrego nas nie doprowadzi. Że przez to może być tylko gorzej. A nawet.. no,że przez to po prostu może być koniec naszego związku, a przecież tego nie chcemy. Ale nie takie wulgarne i bezczelne. Tylo z miłością, mogą być nawet naiwne.
jak już pisałam - brak weny. Trzymaj się 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nic tylko krasc.