|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
BAN stały
|
Dot.: ***** :
Cytat:
pozniej kochana pomoge teraz musze isc uczyc sie
|
|
|
|
|
#3422 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
|
|
|
|
#3423 |
|
Raczkowanie
|
1. Gdzieś pod powiekami kruszę muszle...
2. Nie popędzaj mnie. Nie dalejwięcuj mnie. 3. Nie powiem, że nie mogę żyć bez Ciebie, bo mogę. Ale ja po prostu nie chcę! 4. Rośnie wokół serc magnetyzm... ![]() 5. Czuję się zaczarowana, nie dotykam ziemi... ![]() 6. Durnieć wolniej, niż ten świat... 7. Witaj królowo bajecznych złudzeń. 8. I niby taka mądra, a sama nie wie, jak będzie lepiej. 9. "A po ulicach w lekkiej jesieni fruwały za mną jasne anioły..." 10. Zimowe marudzenie, sezonowe osłabienie.
|
#3424 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny pomocy. cos o tym ze chlopak ma powazne klopoty i ze go wspieram i ze jestem z nim calay czas...i ze damy rade. prosze
![]() ___ bo milosc to prywatne przedstawienie w ktorym glowne role gramy : JA i TY ![]() bo ty tak smakowicie wygladasz z cukrem pudrem na policzku ![]() kochanie..zaczarujesz moje sny .? |
|
|
|
#3425 |
|
Raczkowanie
|
I'll tell you something,
I think you'll understand. When I'll say that something I want to hold your hand / Powiem ci coś Myślę, że zrozumiesz. Kiedy będe to mówić Chcę trzymać twoją dłoń. And when I touch you I feel happy inside / Kiedy Cie dotykam czuję radość w środku She's got the devil in her heart But her eyes they tantalize She's gonna tear your heart apart Oh her lips are really thrilling / Ona ma diabła w sercu Lecz jej oczy, one zwodzą Ona rozedrze Twoje serce Oh, jej usta naprawde podniecają Spalone mosty to najlepszy w życiu czas... Tylko pozwol nam dotykiem drżącym dłonie spleść... Pośród wiosny Twoich warg. Dzień dobry. Kocham cię. Już posmarowałem tobą chleb. Dzień dobry
|
|
|
|
#3426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.Whatever tomorrow brings... I'll be there. Cokolwiek jutro przyniesie... bede tu. 3.I'll stand by you, won't let nobody hurt you.. Będę przy tobie, nie pozwolę nikomu cię skrzywdzić.. 4.Just stay strong, cause you know I'm here for you... Po prostu bądź silny, bo wiesz że jestem tu dla ciebie... 5.You're not alone, together we stand, I'll be by your side... Nie jesteś sam, razem staniemy, będę po twojej stronie... --------------------------- 1. Być królem boiska,czy królem ulicy. ? |
|
|
|
|
#3427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* ale.. trzymajmy sie razem.! ale.. kochanie, damy radę.! * zawsze Twoja.. drugiej części Twej ostoja. (; * razem wszystko przetrwamy, nawet złe dni.. * małe i duże problemy, przeżyjemy, to dla nas nic. ![]() pomogłam.? (;
|
|
|
#3428 |
|
Raczkowanie
|
` ciepłem ciała chcę Ciebie obdarzyć ...
Czerwona szminka na mych ustach...i na twoim policzku ^^ ` bo to On sprawia, że czuję się wyjątkowa ... Chciałabym złapać Twój cień.. `...Dłonie Twe Dotykały pięknie tak... szkoda że nie widzisz jak za Tobą tęsknie `Jej myśli mknęły szybciej niż Mały Książę pomiędzy odległymi planetami.` `Kobieta czuje, gdy jakiś mężczyzna jest dla niej ważny. A czy mężczyzna ma podobną intuicję?` `Łatwiej jest się jej przyznać do zdrady męża, niż ujawnić stan swej garderoby.` `Marzenia i rzeczywistość to dwie strefy trudne do pogodzenia.` `Nie ma nic trudniejszego od czekania.`
|
#3429 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Jestem tu nowa jeszcze się nie orientuje ale jakoś daje radę![]() A To trochę moich opisów: * "I nawet kiedy będę sam nie zmienię się to nie mój świat.." * "Ja jestem,ja żyje, ja czuje, moje serce bije" *"Oś, wokół której kręci się świat, to zaledwie jedenaście minut" *..Nie Starczy Sił By Pokonać Te Zbrodnie By Być Powolutku Sobie Żyć... *..Czekałam zbyt długo na wybuch Tego płomienia.. A to mój ulubiony: * "..Gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia.." Jeżeli jakieś już gdzie widzieliście to sorki ![]() Pozdrawiam
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
`ani słowa o miłości, o podłości, polityce i o niczym innym, nic bez znaczeń dodatkowych`
`nie wiem co się dzieje, kumpel karniaka leje, na dzisiaj dosyć chyba, ee... chyba nie . te wszystkie zaklęcia, które mówisz by mnie bardziej opętać` wszystkie zapięcia znasz na pamięć w moich pachnacych sukienkach. deszcze słone i słone rozpuszczaja napisy na płocie tego cyrku gdzie meczą słonie. Taki, który oddzwania, gdy odłożysz słuchawkę.
|
#3431 |
|
Raczkowanie
|
kee
kamisha nastychick DziękowaĆ . ! poczułam się doceniona . xdd ja nie będę wymieniać kto ma boskie opisy, bo wiecie, że Te co ostatnio wymieniałam, zawsze będą miały cudne opisy .kee rozkaz przyjęty . ;] __________________ 1. Jest taki dzień.. ![]() 2. Oczarowana Tobą. 3. Nie tylko gwiazdy są na niebie, czy w telewizji.. Ja znam taką jedną gwiazdę, choć nie świeci, choć gdy wyjdzie z domu nie otaczają Go flesze, to i tak nazywam Go gwiazdą, moją gwiazdą. ![]() 3. ` jest bezimienna tak jak łza.. 4. Pokaż drogę we mgle. 5. w ogrodzie gwiezdnych słońc. 6. wracają noce gasną dni. 7. kryształy czasu. 8. zycie odbija nasze sny.
|
|
#3432 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Kochaćć!
|
|
|
|
|
#3433 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki macie może coś o tym że pewna bliska mi osoba mnie rani i nawet nie zdaję sobie z tego sprawy . Może kee bardzo często kradnę Twoje opisy są świetne
Cos od mnie ; „Więc o siebie walcz tyle wiary w sobie masz .” Jeśli za coś nie warto umierać, nie warto dla tego żyć... "Znaleźć własne miejsce, gdzie nie boli nic... "Pójdę pod wiatr, jak najdalej..." PIN |
|
|
|
#3434 |
|
Raczkowanie
|
a macie może jakieś opisy dotyczące ogromnego bólu związanego z kontuzją? proszę ;(
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
bardzo mi miło kochana, kradnij ile chcesz, po to są
Cytat:
____________ nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że Twoje oczy mi się śnią jak się ma takich przyjaciół, to niczego w życiu nie trzeba się bać! kiedy mówisz do mnie Kotku, traktuję to co nieco opacznie nie wmawiaj mi, że chcieć to móc naiwna, to ja może byłam kochany, ale te czasy minęły te dni mają pewnego rodzaju moc, która nie ma prawa odejść jakby jakiś zaczarowany pył wysypał się na mnie takie dni, kiedy chce się patrzeć w niebo! przy kominku, z kawą w ręku patrze w okno i wspominam tamte dni nic, doprawdy nic mnie nie obchodzi, w dni takie jak ten.
|
|
#3436 |
|
Raczkowanie
|
poprostuewelinka dziękuję!
nieztejbajki, uwielbiaaaam < 3 ---------------- wiesz, nie byliśmy sobie pisani. nie tak to miało być. nie wierzyłam swoim oczom... co jest ze mną nie-tak? nigdy nie zapomnę. przecież dobrze wiesz... wcale nie chciałam tego powiedzieć. ranisz doskonale. zetrzyj ten kurz. chcę, żeby ktoś o mnie myślał. faktów nie da się wymazać. wstrętna bezsilność. księżyc za oknem. zimny i smutny. jak ja... gryziemy z bólu ręce. wtedy nadszedł niespokojny sen. przy szczelnie zasłoniętych oknach...późną nocą... wstydzimy się. miękkich gestów... nie zatrzymam się. mówisz, ale słowa cię nie wyrażą... nie można już odejść... Pod drzwiami, bez słowa, przygarnął ją do piersi; ramiona ich zaplotły się mocno dokoła ciał i aż do świtu, jak gdyby związani pętami, nie popuścili się z objęć. Mimo króla i mimo stróżów kochankowie wiedli swe wesele i swoje miłowanie. zanurzam się w mowie twych oczu... czuję jak pęcznieją wargi. kasztany źrenic... kawa z mlekiem. nie wierzę. nie mam już sił... spójrz, jak nadzieja szybko wygasa... czy widział ktoś moje marzenia...? popatrz tylko na tych ludzi. nie bój się. to nie koniec snu. nienawidzę tych momentów... Dopóki jeszcze marzymy, dopóki nasze oczy dziwią się jeszcze, nic nie jest stracone... nie jest tym, czym być miało... tym, którzy widzą więcej i czują mocniej...
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-12-17 o 20:06 |
|
|
|
#3437 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewcyzną ktore daly dla mnie opisy
![]() oh.. ale słobo to 'moje' towarzystwo sie modlilo .. bo rodzice chyba bd w domu..eh ale dam rade ;D bo Bob Budowniczy zawsze daje rade ![]() opisy ; ] `Waniliowa Księzniczka ` zimna gorzka herbata
|
#3438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kradnę 3. ` jest bezimienna tak jak łza....Dzieki wielkie
|
|
#3439 |
|
Raczkowanie
|
1. Znalazłam nas na szlaku gwiazd.
2. Jednego serca-tak mało mi trzeba.. 3. Spazmy przeciętności powlekane niekiedy szaleństwem.. 4. Fucktycznie. 5. Jakby ciemne niebo cukrem pudrem posypane... 6. Nie widziałam Cię już od... i nic. Najwyraźniej można żyć bez powietrza. 7. Gorzki smak słodkich słów. 8. Zakopałam spleśniałe uczucia. 9. "Tylko zimno i pada, zimno i pada na to miejsce w środku Europy." 10. "A więc to tak!-pomyślał Muminek.-A mnie się zawsze wydawało, że śnieg rośnie na ziemi!"
|
#3440 |
|
Rozeznanie
|
Wśród morza ewentualnośc
Umieć wrócić, gdy się pobłądzi ostrzeże, upomni w imię dobra, życzliwości gdy wszyscy się odsuną, potępią, zapomną by usłużyć, pomóc, przydać się, zaopiekować Jak wiadomo konsekwentnie Zapachy Kolumbii przeczulenie tłuste chmury nad miastem Po dziś dzień Totalny sukces blady strach ciało z ciałem się spotkało
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
przydatne.
|
|
|
|
#3442 |
|
Raczkowanie
|
AtAGlance
cieszę się, że się przydały. ![]() styrana nie napiłaś się czasem ?! ![]() ja Wam do pięt nie dorastam ! __________ 1. Utopiona w marzeniach 2. ja też mam uczucia.. a czuję tylko ból.. 3. Koniec.. Koniec z nami, z tymi zabawami. I z tymi słodkimi pocałunkami.. Ale wiedz, że ja zawsze będę tęsknić i kochać. 4. Raz zabolał mnie brzuch i głowa poszłam więc do lekarza. Dał mi napisane na kartce lekarstwa, ja poszłam do apteki. Farmaceutka przeczytała i powiedziała; -Niestaty ale to jest do niespełnienia.-Oddała, a ja przeczytałam ; *Jego uśmiech 2 razy dziennie *Przytulić i ucałować przynajmniej 3 razy. *Jego widok 5 razy dziennie. Farmaceutka miała rację.. Nie do spełnienia.. ![]() pomysłów już brak..
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2008-12-17 o 20:57 |
|
|
|
#3443 |
|
Raczkowanie
|
Początki złego.?
Nie bądź taki szybki Bill. I śniła, że dla niego tańczy... a on ukradkiem bije brawo. Cóż ze mnie za królewna gdy nie mam królewicza? To jest jak fala której nie możemy kontrolować. Jesteś lekiem na całe zło. Niecierpliwość to okropnie brzydka wada. "Chcesz omotać mnie to powiedz, czemu lata odrzutowiec?" Twój niechciany anioł stróż.! Stałam obok Ciebie dziś... całkiem przeźroczysta.
|
|
|
|
#3444 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Szary wieczór,bez opcji na miłość.
2.Kusi ją. Przecież widzę. 3.Chcę zapomnieć. Odejdz,a pomożesz jak najlepszy przyjaciel. 4.Spotkałam go w autobusie.Napełnił moje życie treścią. 5.Everythink is clear in my heart.. Wszystko w moim sercu jest takie oczywiste. 6.Niech się niebo nie kojarzy tylko z deszczem .. 7.Daj mi dłoń pobiegniemy gdzieś na koniec świata.<3 8.Czasami mam do ciebie jeszcze dalej niż do nieba... 9.I oby tylko nam dla siebie nie zabrakło słów.. 10.przytuleni zaklinamy czas,by nas nigdy nie odmienił. |
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Coś na rok bycia razem? W szczesciu, milosci, zrozumieniu... Prosilabym bardzo.
Trzeba umieć kochać życie, nawet jak to życie nie kocha nas... Now I'm in over my head, with something i said, completely misread... Już od lat dobry rap napędza krew w moich żyłach `` Nie bój się cieni. One dają nadzieję, że gdzieś jest światło... |
|
|
|
#3446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3447 |
|
Zadomowienie
|
TiScatteroUnaFoto wspomniałam Ci już że Cię baaardzo lubię? dziewczyno. jesteś genialna ;***
cyyt. iskierka zgasła... (; Żyli wśród róż, nie znali burz, rzecz najzupełniej pewna… wcale nie jest tak kolorowo, jakby się mogło wydawać...
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-12-17 o 21:57 |
|
|
|
#3448 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przyda się, kochanie, bo uwielbiam. dziękuję Cytat:
Szkoda tylko, ze zdarzają się ludzie, którzy nie zdają sobie sprawy, że są takie rzeczy, z których się ani nie żartuje ani nikomu ich nie życzy. A tego typu opisy ani nikogo nie bawią, ani nie śmieszą, ani nikomu nie imponują. Ale nasza gadanina nic nie da, rybuś, wiec po co się produkować. Takie rzeczy sie ignoruje. cieszę się, że mnie wykorzystujesz ja zawsze i wszędzie do usług![]() ej, jak moje bedzie twoje, to już nie bedziesz kradła ;p sobie nie można, toć^^ oczywiscie, ale wtedy co twe to należy też do mnie ![]() ko cham! <333 Cytat:
Wybacz. Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję i wzajemnie Cytat:
![]() ja też zabrałam. zawsze zabieram ;**_ o północy cicho tak jest samotnosć jak gorączka nocą dopada zimne dźwięki sączą sie z radia krzywdzisz. za nic. nienawidzę siebie, życia i całego swiata tlisz sie we mnie raz tylko ten niższy świat mnie złamał czułem ból, jakby mi- czy ty rozumiesz?- jakby mi ziarnko wpadło do serca Szukałem ustroni tak pustej, gdziebym mógł upaść na ziemię i nie podsłuchany przez nikogo wyć z bólu jak pies. czasami w tej ucieczce przed samym soba doganiała mnie noc bo widzisz, najgorszą samotnoscią nie jest ta, która otacza człowieka, ale ta pustka w nim samym. głupstwo to całe życie, którego początku nie pamietamy, a końca nie znamy upijająca się w sklepie inteligencja Mijają ludzkie pokolenia Jak tafle, gdy wiatr morzem zmęci; I nie masz godów ich pamięci, I nie masz bólów ich wspomnienia. nieustanny furkot i szmer siedział w mej głwoie wiesz, że znów czuję cynamon? a to źle. wrzask twój rozsadza mi serce
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
ejjj dziewuszki
i nowe wizażanki bo widzę dużo nowych nicków.. piękne opisidła dziewuszki wklejacie.. muszę nadrobić całe 40 stron.. jej...Trochę Eldo: 'Czasem zrozumieć to wszystko jest tak trudno.. ciężko sobie wmówić, że życie jest próbą' 'chodzić razem po krętych losu ścieżkach pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach.' 'ktoś ułożył ten plan precyzyjnie? Kiedy odchodzą szybko ci, którzy żyli tak niewinnie.' 'Przez okno patrzę w gwiazdy, nad miastem wisi wszechświat.' 'to boli, kiedyś blisko teraz sobie obcy ludzie.. trudno tak musiało być, nie mam złudzeń.' 'czasem granice ktoś przekracza a w życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca.' 'słowo do wszystkich depozytariuszy prawdy przyjdzie dzień kiedy los to właśnie z was zadrwi.' 'choć na chwilę być tam, gdzie chcę być jedyna misja, by jak najwięcej przeżyć.' 'po ulicach przeklętych miasta gwiazd ciemną nocą na gumowych podeszwach śmigasz.' polecam nową płytkę Eldo jeśli ktoś słucha rapu ![]() buzi
|
|
|
|
#3450 |
|
BAN stały
|
NieZTejBajki dziękuję Ci, podnosisz mi samoocenę ;-*
A i bez bicia się przyznaję, że podkradłam parę Twoich ((; zdezorientowanym wzrokiem obejmij mnie. desperacko zacisnę usta tej nocy nie skradniesz ich. nie zaglądaj w moje marzenia za dużo w nich Ciebie. spragnieni miłości. pozbierałam serce, tak jak zbiera się szkło. - zdefiniuj miłość. - ja? dlaczego ja? - bo tak pięknie mówisz... - uwierz mi, w mojej definicji miłości nie byłoby nic pięknego. - tylko? - tylko cierpienie, ból i tęsknota... odnajdziemy wspólny rytm. zastygła we mnie ta tęsknota ta, która co wieczór wołała `wróć ` mamrocząc, że kocham. łykam oddech Twój. mój lek na bezsenność. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

] do mojego tż`ta. Mianowicie.. o tym,że `to` [nie będę się rozpisywać o co konkretnie chodzi, po prostu too ;] ] do niczego dobrego nas nie doprowadzi. Że przez to może być tylko gorzej. A nawet.. no,że przez to po prostu może być koniec naszego związku, a przecież tego nie chcemy. Ale nie takie wulgarne i bezczelne. Tylo z miłością, mogą być nawet naiwne.

zmierz, ksiezyc w nowiu i zacmienie

.

Nic tylko krasc.
ale dam rade ;D bo Bob Budowniczy zawsze daje rade