![]() |
#4621 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VI
Favkes gdzie zlalazlas ta pierwsza sukienke?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Muszę KONIECZNIE przeczytać ten argument mojej mamie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ale, jak inaczej mogłyby się nakręcać feniksy ( ogniście oczywiście ) O ja nietomna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może się tak skończyć. Tylko z tymi kokosami to .... hmmm ... no kryzys ma być, więc ciekawe czy da się z budowlanki wyżyć. Banki nie chcą dawać kredytów, ludzie będą coraz mniej budowali, remontowali - rynek nam podupada ![]() Cytat:
![]() Do tego bolerko na ramiona, małe , czarne i jest super. Ja bym w takiej poszła, gdybym taką miała ![]() na allegro, tyle, ze to nie sukienki - sprzedawane są same gorset, o tutaj : czarny gorset w czerwone kwiaty Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-12-18 o 20:47 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
Aleeeeeeee mnie tu nie było
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My ostanio zanabyliśmy choinkę - sztuczną - co by się nic w domu nie sypało i nie trzebaby było odkurzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
#4627 |
grozi wypollizowaniem
|
Własnie pryozdobiliśmi choinę-jejku jaka pikną jest złoto-czerwona
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Ivanno -
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | ||||||
Wiedźma
|
Powiedzmy, że całokształtem z tymi wrzucanymi potajemnie w nocy zdjęciami włącznie.
![]() Cytat:
![]() Z chodzeniem do łóżka, to ja rozumiem, ale żeby od razu ze spaniem?! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po co bolerko?! ![]() ![]() Cytat:
![]() Żeby ten czarny był mniejszy - byłby mój. Mierzyłam kiedyś taki - właśnie S - kumpela chciała 99 zeta. Ale nawet zakładany zima na parkingu na bluzę z kapturem był za luźny. ![]() ![]() Że piąty krzyżyk? ![]() No, Big Mamo, to okazuje się, że jestes bardziej BIG niż przypuszczałam. ![]() ![]()
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Ale oczywiście wiesz, że ten tekst o "niezasługiwaniu" to był żartobliwy i lekko ironiczny?
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
BAN stały
|
Ivanno a właśnie dzisiaj o Tobie myślałam co się z Toba dzieje...współczuje choróbska
![]() zdrowiej szybciutko! |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
No wiecie, bo ja to taka skromna jestem... ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuziuniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ogólnie nie jestem chudziną jakąś wybitną. Normalna jestem. ![]() Cytat:
![]() A teraz już bedziesz? ![]() Optymizm, obojętne czy świateczny, czy codzienny - zawsze się przydaje. Optymistycznie ściskam. ![]()
![]() |
#4636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdrówka Ci życze kochana ja jak narazie ledwo zipie ![]() ![]() Sabb zerknij na bloga... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz, ten awek jest najładniejszy ![]() A nic, nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozwaliłaś mnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez cos 'bierze' i wlasnie czuje, ze to oskrzela lub tchawica. Dziwnie mi, nigdy takich chorob nie mialam, zapalenia gardla owszem, ale nic nizej ![]() Czesc prezentow juz popakowalam, duzo osob na Wigilii bedzie to i duzo pakowania. Na jutro sobie zostawilam prezenty dla tesciow i dla dzieci. Te musze jakos fantazyjnie potraktowac ![]() Cytat:
![]() Jutro kupujemy choinke, jestem ciekawa efektu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś może mi wytłumaczyć "działanie" mężczyzn - bo ja nie kumam
![]() ![]() Dostałam kartkę z życzeniami od kolegi. Kolegi, który wczoraj spotkawszy mnie na klatce schodowej obrócił głowę w drugą stronę, bo jest na mnie ciężko obrażony za to, że nie mówię jego mamie "dzień dobry" ( Kobieta mnie nie znosiła i na każdym kroku dawała mi to odczuć bo stanowiłam potencjalne zagrożenie dla jej syna ( a tak naprawdę chyba dla niej - oczywiście według jej mniemania). No niech m ktoś wytłumaczy logikę tego faceta, bo ja nie wiem - śmiać się, płakać?
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Aaaa ...... bo dla Tezy temat może być drażliwy , a inni mi się nie zapamiętali
![]() Ale też niech się nie boją ![]()
#4642 | |
BAN stały
|
Cytat:
No nareszcie ![]() ![]() ![]() Jutro mam klasowa Wigilie, potem przenosimy sie juz w konkretnej grupie do kolezanki, a w sobote 18 kolegi. Bede oblewac nadchodzace swieta przez dwa dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A to, że pisała je Wizażanka zmienia sporo i nie dlatego, że Cię lubimy, ale przede wszystkim - pisząc i czytając Wizaż od miesięcy, nasiąkamy po trochu różnymi powiedzonkami i opiniami. Twój tekst na oPerfumach czytałyśmy jako tekst osoby z zewnątrz, w którym - ![]() Przyznam, że mnie zwiodło zaliczenie Black Tourmaline do czystych kadzideł. Nie ukrywam, byłam pewna, że w tym przypadku autorka opisuje zapach, którego nie testowała. Bo dla mnie - i nie tylko mnie - to popiół, którym się można ubrudzić, gęsty, smolisty dym, zwęglone, czarrrne kadzidło. A jego starszy brat Durbano jest właśnie opisywany jako coś czystego, idealny typ kadzidła bez żadnych naleciałości. (Tu zresztą moje odczucia są inne, na mnie wyłazi wielki wór pieprzu.) I przyjęłam, że na 90% ktoś nie przetestował, nie doczytał, spisał ze źródeł, a pomylił. ![]() I trzecie, czego się uczepiłam - styl. Grzeczny, nieśmiały, do bólu zębów poprawny. Z dzisiejszej perspektywy, kiedy już wiemy, że to Ty ćwierkasz ![]() ![]() ![]() Tyle ode mnie w temacie. ![]() Cytat:
![]() Ale w tym roku, jak do tej pory, Mama przesiaduje przed tv, na razie umyłyśmy tylko okna i kupiłyśmy prezenty - chyba ją wezmę na przetrzymanie. Mało co mnie tak denerwuje jak miotająca się po kuchni albo czyszcząca każdy cm2 rodzicielka. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żeby było więcej do zdejmowania ? Cytat:
![]() Na mnie S-ka by była jak w mordę strzelił ( jeśli podane wymiary są dobre ) papuzinko ![]() Zgadza się, ja inaczej piszę.... ![]() Styl. Chyba zostanę przy swoim - bo lepiej mi wychodzi ![]() bajdełej. Zaczęłam właśnie pisać reckę Ambry Ekstremalnej ... na blog ofkors ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-12-18 o 23:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |||
BAN stały
|
![]() Ja siebie też nie rozumiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Btw - o jakim zagrożeniu piszesz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ech... fajne to były czasy... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() atw. mskladaczku - skąd macie czarne bombki ? Ja tez chcę !!!!!!! Najlepiej ze srebrnymi czachami - ale moje dzieciaki by miały radochę ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-12-18 o 23:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu - on nie jest nieśmiały. To maminsynek do n-tej potęgi uzależniony psychicznie, emocjonalnie od matki do granic możliwości
![]() Zagrożeniem dla jego matki jest każda kobieta, dziewczyna, koleżanka - to wróg, który chce jej odebrać ukochanego syna ![]() ![]() Wkurzają mnie sytuacje, kiedy publicznie udaje, że mnie nie zna, bądź jest obrażony na mnie ( bo olałam jego matkę), a potajemnie cichą nocą wysyła do mnie kartki świąteczne, zaszyty w swoim pokoiku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Btw - to na pewno tytoń? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Btw - też mu wyślesz? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.