Scent Bar VI - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-18, 23:53   #4651
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
A to popapraniec jakiś musi być, no sorry W jakim celu tę kartkę wysłał?
Nie przepraszaj To jest popapraniec, a kartkę wysłał pewnie, żeby sobie udowodnić, że JEST dorosły i SAMODZIELNIE podejmuje decyzje

Cytat:
Btw - też mu wyślesz?
Chyba żartujesz?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-12-19 o 20:08 Powód: zamknięcie cytatu
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 23:58   #4652
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Nie przepraszaj To jest popapraniec, a kartkę wysłał pewnie, żeby sobie udowodnić, że JEST dorosły i SAMODZIELNIE podejmuje decyzje
Bo to może część jakiejś terapi jest? Nigdy nie wiadomo

Cytat:
Chyba żartujesz?
Żartuję
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 00:01   #4653
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Bo to może część jakiejś terapi jest? Nigdy nie wiadomo
Nie zamierzam być częścią jego terapii

Cytat:
Żartuję

edit: polewam

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-12-19 o 00:10
Stary 2008-12-19, 00:11   #4654
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Madziczka - a jak Ty to robisz, że tu jesteś i piszesz, a to światełko pod avatarem sie nie świeci ?

że tak nieśmiało zapytam

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 00:15   #4655
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Madziczka - a jak Ty to robisz, że tu jesteś i piszesz, a to światełko pod avatarem sie nie świeci ?

że tak nieśmiało zapytam
Pytaj śmiało

Jestem niewidoczna - można to sobie w ustawieniach zrobić

Frank Zappa

Stary 2008-12-19, 00:17   #4656
gryx82
BAN stały

Cytat:
polewam
Zdrówko!

Cytat:

że tak nieśmiało zapytam
Madziczka prąd oszczędza, światełko gasi
Stary 2008-12-19, 00:21   #4657
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madziczka prąd oszczędza, światełko gasi
Światełko gaszę, bo robię nastrój

Zostawiam wam butelkę i idę spać

Dobranoc, pchły na noc

Frank Zappa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-19, 00:27   #4658
eiri
Wtajemniczenie

GG do eiri

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
My przez 4 lata mielismy choinke czerwono -zlota- slomiana, w tym roku ozdoby beda czarne, srebrne i przezroczyste (biale szklo)
Jutro kupujemy choinke, jestem ciekawa efektu Nigdy nie mialam czarnych bombek
U mnie identycznie Choinka zawsze była kolorowa, a w tym coś mi się pozmieniało.

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
polly
atw. mskladaczku - skąd macie czarne bombki ? Ja tez chcę !!!!!!!
Najlepiej ze srebrnymi czachami - ale moje dzieciaki by miały radochę
Swoje czarne bombki kupiłam w Carrefour Express - są niestety bez czach Ale mina mojego teścia, kiedy się nimi pochwaliłam, była i tak bezcenna
Stary 2008-12-19, 00:29   #4659
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Zbulwersowany jestem... nie wiesz, że palenie szkodzi i jest out?

Btw - to na pewno tytoń?
Na pewno tyton Smakowy do tego Ja marychy nie toleruje Powiedzialabym nawet, ze jestem ostra przeciwniczka tego typu rozluzniaczy choc zdaniem wielu lekki narkotyk to nie narkotyk.

Tyton smakowy tez bez szkodliwych substancji nie jeste ale o ile papierosow nie znosze to taki z sziszy np. truskawkowy czy waniliowy to kozaczek
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 00:51   #4660
gryx82
BAN stały

Cytat:
Światełko gaszę, bo robię nastrój
A na jaki strój robisz?

Cytat:
Zostawiam wam butelkę i idę spać

Dobranoc, pchły na noc
Nastrój zrobiła i se idzie, phi

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Na pewno tyton Smakowy do tego Ja marychy nie toleruje Powiedzialabym nawet, ze jestem ostra przeciwniczka tego typu rozluzniaczy choc zdaniem wielu lekki narkotyk to nie narkotyk
A tak tylko się gópio pytałem

Cytat:
Tyton smakowy tez bez szkodliwych substancji nie jeste ale o ile papierosow nie znosze to taki z sziszy np. truskawkowy czy waniliowy to kozaczek
Pomponik
Stary 2008-12-19, 01:23   #4661
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Pomponik
prawie zadlawilam sie przez Ciebie owocowymi tic-tacami
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-19, 01:29   #4662
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Posta mi wcielokomp mi sie zrestartowal i nie wiem czy gdzies to dranstwo sie zapisaloPotne sie zaraz zapalniczka albo kremem do rak....Odnosnie swiat nie cierpie swiat i tego obzarstwa...Lepiej juz nic nie powiem bo powiem za duzo i bedzie warm albo ban...Odnosnie swiat jestem anty
Popieram Sabbath z tymi swietami
teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 02:13   #4663
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
My przez 4 lata mielismy choinke czerwono -zlota- slomiana, w tym roku ozdoby beda czarne, srebrne i przezroczyste (biale szklo)
Jutro kupujemy choinke, jestem ciekawa efektu Nigdy nie mialam czarnych bombek
My od kilku lat mamy srebrno-granatową. Tyle, że coraz bardziej srebrną, bo w miarę tłuczenia się bombek dokupujemy tylko jasne. Ciemne wyglądają jak dziury w choinkowej, natkanej kompozycji. Nie widać ich.
Cytat:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć "działanie" mężczyzn - bo ja nie kumam

Dostałam kartkę z życzeniami od kolegi. Kolegi, który wczoraj spotkawszy mnie na klatce schodowej obrócił głowę w drugą stronę, bo jest na mnie ciężko obrażony za to, że nie mówię jego mamie "dzień dobry" ( Kobieta mnie nie znosiła i na każdym kroku dawała mi to odczuć bo stanowiłam potencjalne zagrożenie dla jej syna ( a tak naprawdę chyba dla niej - oczywiście według jej mniemania). No niech m ktoś wytłumaczy logikę tego faceta, bo ja nie wiem - śmiać się, płakać?
Madzik, niektóre ludziska na Święta ślą życzenia byle komu jak leci, bez refleksji i w sumie bez jakichkolwiek intencji - hurtowo.
On pewnie tez tak wysłał, bo "się wysyła" i nie przyszło mu do łepetyny zastanawiać się nad tym, po co się takie rzeczy robi.
I czy naprawdę szczerze zyczy tym wszystkim ludziom wszystkiego, co najlepsze.

Cytat:
Aaaa ...... bo dla Tezy temat może być drażliwy , a inni mi się nie zapamiętali

Ale też niech się nie boją
Skoro nikt ma się nie bać to z kogo te jajka bedziem wieszać?
W końcu 'nie zawsze ginie byk".

Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Przyznam, że mnie zwiodło zaliczenie Black Tourmaline do czystych kadzideł. Nie ukrywam, byłam pewna, że w tym przypadku autorka opisuje zapach, którego nie testowała. Bo dla mnie - i nie tylko mnie - to popiół, którym się można ubrudzić, gęsty, smolisty dym, zwęglone, czarrrne kadzidło. A jego starszy brat Durbano jest właśnie opisywany jako coś czystego, idealny typ kadzidła bez żadnych naleciałości. (Tu zresztą moje odczucia są inne, na mnie wyłazi wielki wór pieprzu.) I przyjęłam, że na 90% ktoś nie przetestował, nie doczytał, spisał ze źródeł, a pomylił.
Moje odczucia zgadzają się z Twoimi odczuciami i machają przyjaźnie (i uczuciowo ).
Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Uch. Tak to u mnie z definicji jest.
Ale w tym roku, jak do tej pory, Mama przesiaduje przed tv, na razie umyłyśmy tylko okna i kupiłyśmy prezenty - chyba ją wezmę na przetrzymanie. Mało co mnie tak denerwuje jak miotająca się po kuchni albo czyszcząca każdy cm2 rodzicielka.
Papuź, w razie czego przylatuj do nas. U nas Gody są fajne. O ile ten festiwal rodzinnego leniuchowania można w ogóle nazwać jakimikolwiek świętami.

Cytat:
Żeby było więcej do zdejmowania ?
A. To jest argument.
wolałabym jednak zdejmować coś innego. Szal... Bolerko zda mi się bezjajeczne.
Szal jest jajeczny. Definitywnie jejeczny.

Cytat:
Styl. Chyba zostanę przy swoim - bo lepiej mi wychodzi
Mówiłam...
MSPANC.

Cytat:
atw. mskladaczku - skąd macie czarne bombki ? Ja tez chcę !!!!!!!
Najlepiej ze srebrnymi czachami - ale moje dzieciaki by miały radochę
A jeszcze lepiej same czachy bez bombek.
Wyobrażasz to sobie? Choinka "odziana" w srebrne czachy róznych rozmiarów i ustrojona łańcuchami z piszczeli... Miodzio!

Cytat:
Wkurzają mnie sytuacje, kiedy publicznie udaje, że mnie nie zna, bądź jest obrażony na mnie ( bo olałam jego matkę), a potajemnie cichą nocą wysyła do mnie kartki świąteczne, zaszyty w swoim pokoiku
Moim zdaniem za bardzo sie przejmujesz. Ale jeśli koniecznie chcesz mu dowalić to napisz mu suchą wiadomośc (jaka ja wysyłam ludziom raczącym mnie róznorakimi łańcuszkami): PROSZĘ NIE PRZYSYŁAĆ MI SPAMU. I już.

Cytat:
Dobranoc, pchły na noc
Nie chcę pcheł!

Cytat:
Na pewno tyton Smakowy do tego Ja marychy nie toleruje Powiedzialabym nawet, ze jestem ostra przeciwniczka tego typu rozluzniaczy choc zdaniem wielu lekki narkotyk to nie narkotyk.
Ja do marychy racjonalnie nic nie mam. Jest ekologiczna i zdrowa. Ale nie lubię i nie używam, bo ani to przyjemne w użyciu, ani efektów nie daje.

Cytat:
Jabłkowy rulezzuje. I bananowy jeszcze paradoksalnie jest dobry.
Ale w sumie tez nie używam, bo odwrotnie niż marihuana - to z kolei daje efekty i idzie mi do łba natychmiastowo. A tego nie lubie jeszcze bardziej, niż barku efektów.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 06:44   #4664
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

W temacie świąteczno- zimowym teraz zbulwersuję wszystkich (nie tym, że nie lubię świąt- a nie lubię. Święta są nudne. W zasadzie wigilia jest jedynym momentem naprawdę świątecznym, te dwa dni po niej następujące to nudy, nudy i jeszcze raz nudy... Jeszcze żeby miały miejsce w jakiejś przyjaznej porze roku, gdy jest ciepło i jasno dłużej, niż do 15.30 może by się coś dało fajnego porobić. A tak? Do niczego...)
Zbulwersować chciałam faktem, iż nie znoszę śniegu, a za to uwielbiam w zimie deszczyk Najlepiej taki jak wczoraj- cały dzień siąpiła dość obfita mżawka. Cudownie było Dziś już nie jest tak pięknie, bo pada jakiś śnieg z deszczem

Nie lubię też choinki, stroików i całego przedświątecznego zamieszania. Wybieram się dziś do okulisty w centrum handlowym i aż mi słabo na myśl, że się będę musiała przeciskać przez tłumy rozgorączkowanych kupujących...
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 06:49   #4665
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
... wróciłam z lekką nutką optymizmu świątecznego... zobaczymy co przyniesie nowy rok...
Asiu I tego się trzymaj!

A ja nie wiem co mi. Tak mnie jakoś to wyrwanie z normalnego zycia wytrąciło z równowagi. Spać nie umiem normalnie, pierdoły mi się śnią, jedzenie mi nie smakuje, nic mnie nie cieszy, czas się wlecze. Kiedy to minie

Magdaleno ma, ależ się zmieniłaś w ciągu jednego dnia (dziękuję za kciuki dla Halin )

Edit:
A tak w ogóle to widzę, że świnia ze mnie nieprzeciętna i kajam się Madziczka mi smsowała kto mnie pozdrowił i życzył zdrowia, a ja nawet nie podziękowałam. Bardzo, bardzo to miłe, gdy tyle osób śle dobre słowa

Byłam wczoraj z kotką u weta, obie zestresowałyśmy się. Wszystko wskazuje na to, że przyczyną problemów jest piasek. Dostała coś na rozluźnienie i po powrocie do domu zrobiła nawet niezłej wielkości siku.
Ja ją pewno też już wkurzam, bo tylko za nią chodzę i patrzę co robi w kuwecie

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2008-12-19 o 07:05
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-19, 07:51   #4666
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Madzik, niektóre ludziska na Święta ślą życzenia byle komu jak leci, bez refleksji i w sumie bez jakichkolwiek intencji - hurtowo.
On pewnie tez tak wysłał, bo "się wysyła" i nie przyszło mu do łepetyny zastanawiać się nad tym, po co się takie rzeczy robi.
Otóż właśnie. Ja np. nie lubię ( wiem, ze tak jest przyjęte i j uż ale nie lubię ) kiedy ktoś wychodząc ode mnie ( w pracy ) składa mi życzenia ( i to 2 tygodnie przed świętami ). Nigdy nie wiem co ospowiedzieć. Nie znam człowieka, nie wiem czego mu życzyć. Czuję się skrępowana.
Uwielbiam natomiast życzenia od bliskich i przyjaciół i lubię im te życzenia sama składać. Bo wtedy są szczere, od serca
Cytat:
Mówiłam...
MSPANC.
Nie rozumieć skrótu
Cytat:
Wyobrażasz to sobie? Choinka "odziana" w srebrne czachy róznych rozmiarów i ustrojona łańcuchami z piszczeli... Miodzio!
oł jaaaaa, bomki-czachy .....

Kuba by chciał pewnie jeszcze szeryfowe odznaki - pasowały by , bo też srebrne
Ale by była super choinka .
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj z kotką u weta, obie zestresowałyśmy się. Wszystko wskazuje na to, że przyczyną problemów jest piasek. Dostała coś na rozluźnienie i po powrocie do domu zrobiła nawet niezłej wielkości siku.

Nasza nie ma problemu -leje gdzie popadnie. Już zaczynam mieć jej dość, normalnie wywieszę za okno za ogon babulca jednego. Wczoraj nawaliła bezwstydnie na chodnik w kuchni. I ostentacyjnie leje mi na łóżko - tylko na moje ( na moją część dużego ) Ona coś do mnie chyba ma
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 08:00   #4667
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Jak nie cierpię samej tradycji ustrajania choinki, tak wersja czaszkowo-piszczelowa rozwaliła mnie na łopatki

Cytat:
Ja do marychy racjonalnie nic nie mam. Jest ekologiczna i zdrowa. Ale nie lubię i nie używam, bo ani to przyjemne w użyciu, ani efektów nie daje.
A ja muszę przyznać, że raz na jakiś (bardzo długi) czas nawet lubię... może dlatego, że na mnie daje efekt błogiego rozluźnienia, bez zauważalnych skutków ubocznych. Chociaż do samej procedury używania w życiu się nie przyzwyczaję, za każdym razem kaszlę jak opętana (moze mi się oponka w kaloryferek od tego zamieni? )

Cytat:
Nasza nie ma problemu -leje gdzie popadnie. Już zaczynam mieć jej dość, normalnie wywieszę za okno za ogon babulca jednego. Wczoraj nawaliła bezwstydnie na chodnik w kuchni. I ostentacyjnie leje mi na łóżko - tylko na moje ( na moją część dużego ) Ona coś do mnie chyba ma
Favkes - może o Twojego Małża zazdrosna i próbuje Ci dać do zrozumienia, kto w tym stadzie jest samicą alfa...?
Stary 2008-12-19, 08:02   #4668
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
A na jaki strój robisz?

Pomponik
no i parsknęłam radośnie z samego rana (czem wzbudziłam niezdrową ciekawośc tubylców) po czym umarłam ze śmiechu zduszanego
- Piesek. A jaka rasa?
Madzik nie na strój robi, tylko na fryzury

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Potne sie zaraz zapalniczka albo kremem do rak....
Ha. Widać ja tak parskać cały ranek będę

Cytat:
Skoro nikt ma się nie bać to z kogo te jajka bedziem wieszać?
Kuracze (jak mawiają tubylcy) we wzory malowane.

Madziusiu , a Ty jesteś czy znów pod stół wlazłaś?

Que bella istotta w Twym Avatarze siedzi

Szkoda, że ja takiej fryzury zapodać nie mogę, bo ją na codzień noszę i żadna to transformacja by była

.

EDIT:

chciałam i ja "pod stół wleźć" lecz lampka czerwona mi się świeci
Tak być nie może cóż to za ukrycie pod czerwoną latarnią ona jasno wskazuje "tu się ktoś schował "

ja chcę lawendowy brak światła

.

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2008-12-19 o 08:49
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 08:38   #4669
glamourous
Zakorzenienie

witam wszystkich, sto lat mnie tu nie bylo
widze ze klimaty swiateczne sie porobily
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 08:43   #4670
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
witam wszystkich, sto lat mnie tu nie bylo
widze ze klimaty swiateczne sie porobily
Ooo, Glamurek A gdzie byłaś jak Cię nie było?

Stary 2008-12-19, 08:47   #4671
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Pierwsza noc bez kota, nawet Malzonek wobec braku zagrozenia drugim samcem w lozku stracil na aktywnosci ( tym samym obnizajac swa atrakcyjnosc ).
Nadal nie spakowana, wobec stresow i brakow nie moglam sie byla pozbierac.
Na szczescie Tesciowa Szanowna ma juz od wczoraj czarne mysli i grobowym glosem konajacej od lat przepowiada katastrofe lotnicza. Po coz wiec sie mam pakowac, skoro i tak wszyscy zgieniemy.

Poczta spisala sie na medal, doszla byla torebeczka wylicytowana w winnym amoku. Piekna jest, dopiero sie zem jej przyjrzala dokladnie, bo podczas licytacji widzialam juz byla potrojnie i wciskalam co badz przymykajac jedno oko.
Gdyby jeszcze dzis donieiesli meteoryty Shalimara moj dekolt spokojnie moglby powedrowac w odslonie znacznej na Sylwestrowe szalenstwo ( z mezem, ktory byc moze uratuje sie z tej katastrofy )

Zadziwiajaco mam dobry humor jak na ten dezabil jaki dzis prezentuje

Uwaga, zarazam

Nasturcja-Pospolita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 08:49   #4672
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nasturcja-Pospolita Pokaż wiadomość
Zadziwiajaco mam dobry humor jak na ten dezabil jaki dzis prezentuje

Uwaga, zarazam
A to nakichaj na mnie porządnie, niech też się pochoruję

Stary 2008-12-19, 08:53   #4673
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
A na jaki strój robisz?
Na pompony
Cytat:
Nastrój zrobiła i se idzie, phi
Nie wiesz, że ja tak zawsze ? Podkręcę światełko a potem - bach! - gaszę?Potem znowu zapalam - fajnie się bawię[/quote]

Cytat:
Też pomyślałam o tym - bo on z serii tych, co to "wypada" słać kartki świąteczne bo święta idą
Cytat:
Moim zdaniem za bardzo sie przejmujesz. Ale jeśli koniecznie chcesz mu dowalić to napisz mu suchą wiadomośc (jaka ja wysyłam ludziom raczącym mnie róznorakimi łańcuszkami): PROSZĘ NIE PRZYSYŁAĆ MI SPAMU. I już.
Dooooobre

Cytat:
Nie chcę pcheł!

Cytat:
Magdaleno ma, ależ się zmieniłaś w ciągu jednego dnia (dziękuję za kciuki dla Halin )
Ja tu już przeszłam tyle matamorfoz, że nie wiem jak wyglądam naprawdę

Cytat:
Ja to tak chodzę czasem za starszą, żeby pilnować, czy zrobi siusiu do kuwety a nie np. na parapet w kuchni

Cytat:
Favkes - starsza kota ostatnio też leje na łóżko....mojej mamie. Poza tym jak już pisałam wielokrotnie zdarzało się jej sikać do szaf z ubraniami, pod biurko, a nawet potrafiła wskoczyć na szafkę w kuchni i zrobić siusiu na ścianę, prawie pod sufitem....

Cytat:
Madzik nie na strój robi, tylko na fryzury

Dobry fryzjer kosztuje...

Wiecie - stał się bożonarodzeniowy cud - instruktor odwołał dzisiejszą jazdę, spotykamy się dopiero po świętach

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-12-19 o 08:56
Stary 2008-12-19, 09:05   #4674
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu I tego się trzymaj!

A ja nie wiem co mi. Tak mnie jakoś to wyrwanie z normalnego zycia wytrąciło z równowagi. Spać nie umiem normalnie, pierdoły mi się śnią, jedzenie mi nie smakuje, nic mnie nie cieszy, czas się wlecze. Kiedy to minie

Agnysku

Ja mam cichutką nadzieje że nam się wszystko poukłada w końcu bo ile można?? Mam nadzieje że szybko bo to staje się niewygodne.

Pozatym schudłam 5kg, czy to widać to nie wiem hehe ale czuje się "tuszą" lżejsza. Oby tak dalej.
Stary 2008-12-19, 09:17   #4675
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Cytat:
A to nakichaj na mnie porządnie, niech też się pochoruję

uwazaj, zapratkowanas
teraz zaczniesz kichac na zycie

Ivana - gratuluje kazdego kilograma z osobna, wytrwalosci zycze, potrzebna pewnie bedzie przy okazji uginajacych sie swiatecznych stolow.
Nie znosze tego, a jem, jem, jem... z nuodw chyba przede i wszystkim

Czy miala ktoras z was sytuacje gdy sprzedawca Allegrowy ignoruje wasz zakup, nie dostarcza numeru konta, nie odpisuje na maile.
Nabylam skandalicznie tanio Shalimara ( notabene sama go w perelki wrzucilam ale jakas nikt ne chcial, no to wzielam, co mial sie marnowac )
i od tamtej pory cisza
Pani ma mnie gdzies, loguje sie, wystawia rzeczy do sprzedania a numeru konta podac nie chce.
Czy mozna to jakos zglosic na Allegro?
Jest opcja skargi na kupujacego, zwrot naleznosci, punkty karne, ale ponaglenia sprzedajacego nie ma...

Stary 2008-12-19, 09:19   #4676
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
uwazaj, zapratkowanas

Ivana - gratuluje kazdego kilograma z osobna, wytrwalosci zycze, potrzebna pewnie bedzie przy okazji uginajacych sie swiatecznych stolow.

Czy miala ktoras z was sytuacje gdy sprzedawca Allegrowy ignoruje wasz zakup, nie dostarcza numeru konta, nie odpisuje na maile.
Nabylam skandalicznie tanio Shalimara ( notabene sama go w perelki wrzucilam ale jakas nikt ne chcial, no to wzielam, co mial sie marnowac )
i od tamtej pory cisza
Pani ma mnie gdzies, loguje sie, wystawia rzeczy do sprzedania a numeru konta podac nie chce.
Jest opcja skargi na kupujacego, zwrot naleznosci, punkty karne, ale ponaglenia sprzedajacego nie ma...
A ile czasu minęło od zakupu?
Stary 2008-12-19, 09:27   #4677
Nasturcja-Pospolita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
A ile czasu minęło od zakupu?
ponad tydzien
( po tym czasie moge juz wyslac przypomnienie kupujacemu, ale sprzedawcy nie moge, a jest to podstawa do przyznania punktow karnych )
Zalozyli, ze tylko jedna strona sie nie wywiaze, czy jak...

Nadrabiam przeoczenie i macham ( widelcem ) zbrzuszkowanej Glam

Stary 2008-12-19, 09:28   #4678
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
uwazaj, zapratkowanas

i od tamtej pory cisza
Z regulamninu Allegro:
"7.5.
Sprzedający i Kupujący powinni nawiązać kontakt nie później niż w terminie siedmiu dni od chwili zakończenia Aukcji, z zastrzeżeniem, że w przypadku wybrania przez Sprzedającego opcji "Urlop" w ramach usługi Menedżer Sprzedaży termin siedmiodniowy liczony jest od daty zakończenia wymienionej opcji."

Jeśli minął tydzień, to sprawę możesz zgłosić do Allegro.
Sprawdź czy jako Kupująca masz aktywną opcje: Przypomnienie o zawarciu transakcji?
Jeśli cena minimalna została osiągnięta, to transakcja jest wiążąca.
Miałam już taki przypadek, że sprzedający nie chciał sfinalizować transakcji, bo cenę uznał za niską. Zgłosiłam i zawiesili mu konto.

Ale książkę wylicytowaną za 1zł otrzymałam.
Stary 2008-12-19, 09:30   #4679
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
A nic, nic
Już ja widzę te Twoje nic nic no kochany to proszę wszystko powiedzieć jak na spowiedzi

Sprzątam w pospiechu...i lecę robić pazurki...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-19, 09:31   #4680
ivanna
Zakorzenienie

Betty dokładnie tak chciałam napisać a mnie ubiegłaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości