![]() |
#4651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
![]() ![]() Chyba żartujesz? ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2008-12-19 o 20:08 Powód: zamknięcie cytatu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
Nie zamierzam być częścią jego terapii
![]() ![]() edit: polewam ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-19 o 00:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Madziczka - a jak Ty to robisz, że tu jesteś i piszesz, a to światełko pod avatarem sie nie świeci ?
że tak nieśmiało zapytam ![]()
#4655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem niewidoczna - można to sobie w ustawieniach zrobić ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 |
Zakorzenienie
|
Światełko gaszę, bo robię nastrój
![]() Zostawiam wam butelkę i idę spać ![]() Dobranoc, pchły na noc ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4659 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tyton smakowy tez bez szkodliwych substancji nie jeste ale o ile papierosow nie znosze to taki z sziszy np. truskawkowy czy waniliowy to kozaczek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |||
BAN stały
|
A na jaki strój robisz?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 |
Zakorzenienie
|
Posta mi wcielo
![]() ![]() ![]() Popieram Sabbath z tymi swietami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |||||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
On pewnie tez tak wysłał, bo "się wysyła" i nie przyszło mu do łepetyny zastanawiać się nad tym, po co się takie rzeczy robi. I czy naprawdę szczerze zyczy tym wszystkim ludziom wszystkiego, co najlepsze. ![]() ![]() Cytat:
W końcu 'nie zawsze ginie byk". ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A. To jest argument. ![]() wolałabym jednak zdejmować coś innego. Szal... Bolerko zda mi się bezjajeczne. ![]() Szal jest jajeczny. Definitywnie jejeczny. ![]() ![]() Mówiłam... ![]() MSPANC. Cytat:
![]() Wyobrażasz to sobie? Choinka "odziana" w srebrne czachy róznych rozmiarów i ustrojona łańcuchami z piszczeli... Miodzio! ![]() Cytat:
![]() Nie chcę pcheł! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale w sumie tez nie używam, bo odwrotnie niż marihuana - to z kolei daje efekty i idzie mi do łba natychmiastowo. A tego nie lubie jeszcze bardziej, niż barku efektów. ![]()
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
W temacie świąteczno- zimowym teraz zbulwersuję wszystkich (nie tym, że nie lubię świąt- a nie lubię. Święta są nudne. W zasadzie wigilia jest jedynym momentem naprawdę świątecznym, te dwa dni po niej następujące to nudy, nudy i jeszcze raz nudy... Jeszcze żeby miały miejsce w jakiejś przyjaznej porze roku, gdy jest ciepło i jasno dłużej, niż do 15.30 może by się coś dało fajnego porobić. A tak? Do niczego...)
Zbulwersować chciałam faktem, iż nie znoszę śniegu, a za to uwielbiam w zimie deszczyk ![]() ![]() ![]() Nie lubię też choinki, stroików i całego przedświątecznego zamieszania. Wybieram się dziś do okulisty w centrum handlowym i aż mi słabo na myśl, że się będę musiała przeciskać przez tłumy rozgorączkowanych kupujących... |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nie wiem co mi. Tak mnie jakoś to wyrwanie z normalnego zycia wytrąciło z równowagi. Spać nie umiem normalnie, pierdoły mi się śnią, jedzenie mi nie smakuje, nic mnie nie cieszy, czas się wlecze. Kiedy to minie ![]() Magdaleno ma, ależ się zmieniłaś w ciągu jednego dnia ![]() ![]() Edit: A tak w ogóle to widzę, że świnia ze mnie nieprzeciętna i kajam się ![]() ![]() Byłam wczoraj z kotką u weta, obie zestresowałyśmy się. Wszystko wskazuje na to, że przyczyną problemów jest piasek. Dostała coś na rozluźnienie i po powrocie do domu zrobiła nawet niezłej wielkości siku. Ja ją pewno też już wkurzam, bo tylko za nią chodzę i patrzę co robi w kuwecie ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-12-19 o 07:05 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam natomiast życzenia od bliskich i przyjaciół i lubię im te życzenia sama składać. Bo wtedy są szczere, od serca ![]() Nie rozumieć skrótu ![]() Cytat:
Kuba by chciał pewnie jeszcze szeryfowe odznaki - pasowały by , bo też srebrne ![]() Ale by była super choinka . Cytat:
![]() Nasza nie ma problemu -leje gdzie popadnie. Już zaczynam mieć jej dość, normalnie wywieszę za okno za ogon babulca jednego. Wczoraj nawaliła bezwstydnie na chodnik w kuchni. I ostentacyjnie leje mi na łóżko - tylko na moje ( na moją część dużego ) Ona coś do mnie chyba ma ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4667 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
no i parsknęłam radośnie z samego rana (czem wzbudziłam niezdrową ciekawośc tubylców) po czym umarłam ze śmiechu zduszanego
- Piesek. A jaka rasa? ![]() Madzik nie na strój robi, tylko na fryzury Ha. Widać ja tak parskać cały ranek będę ![]() Kuracze (jak mawiają tubylcy) we wzory malowane. ![]() Madziusiu , a Ty jesteś czy znów pod stół wlazłaś? Que bella istotta w Twym Avatarze siedzi ![]() Szkoda, że ja takiej fryzury zapodać nie mogę, bo ją na codzień noszę i żadna to transformacja by była ![]() . EDIT: chciałam i ja "pod stół wleźć" lecz lampka czerwona mi się świeci ![]() Tak być nie może ![]() ![]() ![]() ja chcę lawendowy brak światła ![]() .
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-19 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkich, sto lat mnie tu nie bylo
![]() widze ze klimaty swiateczne sie porobily |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4671 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza noc bez kota, nawet Malzonek wobec braku zagrozenia drugim samcem w lozku stracil na aktywnosci ( tym samym obnizajac swa atrakcyjnosc ).
Nadal nie spakowana, wobec stresow i brakow nie moglam sie byla pozbierac. Na szczescie Tesciowa Szanowna ma juz od wczoraj czarne mysli i grobowym glosem konajacej od lat przepowiada katastrofe lotnicza. Po coz wiec sie mam pakowac, skoro i tak wszyscy zgieniemy. Poczta spisala sie na medal, doszla byla torebeczka wylicytowana w winnym amoku. Piekna jest, dopiero sie zem jej przyjrzala dokladnie, bo podczas licytacji widzialam juz byla potrojnie i wciskalam co badz przymykajac jedno oko. Gdyby jeszcze dzis donieiesli meteoryty Shalimara moj dekolt spokojnie moglby powedrowac w odslonie znacznej na Sylwestrowe szalenstwo ( z mezem, ktory byc moze uratuje sie z tej katastrofy ) ![]() Zadziwiajaco mam dobry humor jak na ten dezabil jaki dzis prezentuje ![]() Uwaga, zarazam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4673 | |||||
Zakorzenienie
|
Na pompony
![]() Nie wiesz, że ja tak zawsze ? Podkręcę światełko a potem - bach! - gaszę?Potem znowu zapalam - fajnie się bawię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobry fryzjer kosztuje... ![]() ![]() Wiecie - stał się bożonarodzeniowy cud - instruktor odwołał dzisiejszą jazdę, spotykamy się dopiero po świętach ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-19 o 08:56 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnysku ![]() ![]() Ja mam cichutką nadzieje że nam się wszystko poukłada w końcu bo ile można?? Mam nadzieje że szybko bo to staje się niewygodne. Pozatym schudłam 5kg, czy to widać to nie wiem hehe ale czuje się "tuszą" lżejsza. Oby tak dalej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 |
Zakorzenienie
|
uwazaj, zapratkowanas ![]() teraz zaczniesz kichac na zycie ![]() Ivana - gratuluje kazdego kilograma z osobna, wytrwalosci zycze, potrzebna pewnie bedzie przy okazji uginajacych sie swiatecznych stolow. Nie znosze tego, a jem, jem, jem... z nuodw chyba przede i wszystkim Czy miala ktoras z was sytuacje gdy sprzedawca Allegrowy ignoruje wasz zakup, nie dostarcza numeru konta, nie odpisuje na maile. Nabylam skandalicznie tanio Shalimara ( notabene sama go w perelki wrzucilam ale jakas nikt ne chcial, no to wzielam, co mial sie marnowac ) i od tamtej pory cisza Pani ma mnie gdzies, loguje sie, wystawia rzeczy do sprzedania a numeru konta podac nie chce. Czy mozna to jakos zglosic na Allegro? Jest opcja skargi na kupujacego, zwrot naleznosci, punkty karne, ale ponaglenia sprzedajacego nie ma... |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
ponad tydzien
( po tym czasie moge juz wyslac przypomnienie kupujacemu, ale sprzedawcy nie moge, a jest to podstawa do przyznania punktow karnych ) Zalozyli, ze tylko jedna strona sie nie wywiaze, czy jak... Nadrabiam przeoczenie i macham ( widelcem ) zbrzuszkowanej Glam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"7.5. Sprzedający i Kupujący powinni nawiązać kontakt nie później niż w terminie siedmiu dni od chwili zakończenia Aukcji, z zastrzeżeniem, że w przypadku wybrania przez Sprzedającego opcji "Urlop" w ramach usługi Menedżer Sprzedaży termin siedmiodniowy liczony jest od daty zakończenia wymienionej opcji." Jeśli minął tydzień, to sprawę możesz zgłosić do Allegro. Sprawdź czy jako Kupująca masz aktywną opcje: Przypomnienie o zawarciu transakcji? Jeśli cena minimalna została osiągnięta, to transakcja jest wiążąca. Miałam już taki przypadek, że sprzedający nie chciał sfinalizować transakcji, bo cenę uznał za niską. Zgłosiłam i zawiesili mu konto. Ale książkę wylicytowaną za 1zł otrzymałam.
![]() |
#4679 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Zakorzenienie
|
Betty dokładnie tak chciałam napisać a mnie ubiegłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.