|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Playing with the shadows//Grając z cieniami
With Eyes Like Sunsets Baby//Z oczami jak dwa zachody słośca I'm No Saviour, I'm No Saint//Nie wybawiam, nie jestem świętą Another Dream Wasted On You//Kolejny sen zmarnowany na Ciebie Purrfect.//Doskonale (purr-mruczeć) Mental mess .//Mentalny bałagan Pretty little ditty//Słodka spiewka I do have a concept//Mam pewną koncepcję Touchable thoughts .//Dotykalne myśli Just a cup of sugar//Tylko szklanka cukru Smash Into You//Roztrzaskana o Ciebie Emotion Sickness//Choroba emocjonalna Looking through you//Patrzę poprzez Ciebie
|
#3542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojjj.. thx za wyróżnienie;* kradnij;* a odnośnie Twoich opisów.. to kradnę...^^:P i sa one nam bardzo potrzebne;*;*;* cos ode mnie świąteczne Dopiero w środku zimy przekonałam się,że noszę w sobie niepokonane lato w swiateczne dni magiczna jest milości moc all i want for christmas is YOU Dear Santa... Uh, I can explain. Drogi Mikołaju... Eh, mogę się wytłumaczyć idą święta...radość dzielenia Mikołaju, w tym roku byłam bardzo grzeczna...zdaj za mnie sesję dookoła od Aniołów biało jest Boże Narodzenie odwołane... Józef się przyznał. Jest ktoś, kto jeśli nie Ty dostanie w prezencie wszystko... najlepsze prezenty ukryte są w sercach... biała magia między nami rozpaliła pragnień żar Mikołaju a przyniesiesz mi jakiegoś za***istego faceta w prezencie?! caly swiat kryje czar tych cudownych chwil... Believe in the magic ! Marry Christmas xD biała magia krązy wokol nas... swieta.. swieta.. tak jestem swieta^^ "Być spadającą gwiazdą w czyichś marzeniach i spełniać każde życzenie..." będę Twoją Gwiazdką, bede Twoją Muzą jest taka jedna w roku godzina jasna jak plomyk swiec Chciałabym być aniołem... w świeta do Ciebie przyjść... Last Christmas I give you my heart // W ostatnie święta dałam Ci moje serce .. Na Święta kolęda dwóch serc, choć tak szybko jak śnieg roztopił się sen... Let's hope the snow will make this Christmas right Mniejmy nadzieje ze snieg uczyni te swieta prawdziwymi Prowadź mnie gwiazdo ma... Jest taki dzień... w którym radość wita wszystkich Merry KissMyAss! i nie tylko...^^ julia nie umarła, z pokaleczonymi stopami, w kolorowych skarpetkach biega po mieście... Makijaż rozmazany w taki sposób, jak tylko grudniowy śnieg potrafi. ...czasami nie mam już siły...okłamywać samej siebie... Podaruj mi cos czego nie zdobęde sama... a ja jak dziewczynka co się krępuje powiedzieć tak w oczy, co naprawdę czuje... Mężczyźni są jak dzieci - urocze i słodkie, ale pod warunkiem cudze spojrzeniem i uśmiechem skradłeś moje serce... A Ty nawet nie wiesz, że pewnego zimowego dnia, skradłeś moje serce.. Czy widzisz te dwie blizny? To ślad po moich skrzydłach |
|
|
|
|
#3543 |
|
BAN stały
|
.. Od pOczątQ właŚnie Ty.. wMawiaŁeś miłOść mi.. .. więC zapOmnij!
<3 Ze mną taaaańcz niech zawiruj dla nas cały świat <3 "chodź tu, my lubimy niegrzecznych chłopców..." Uśmiech Na Ustach, A W Sercu Ból, To Najtrudniejsza Z Życiowych Ról Raz anioł raz diablica jedna twarz dwa oblicz ) Zdrowy rozsądek to zbiór uprzedzeń nabytych przed 18-tym rokiem życia. "Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili,pokaż że się mylili... |
|
|
|
#3544 |
|
Raczkowanie
|
a cosik w stylu:
`Prawdziwych przyjaciół na palcach ręki zliczę, oni gdy odejdę zapalą na grobie znicze! b. proszę! b. pilne! i cosik to tym, że mój tato jest bardzo chory, i że te święta nie będą wesołe bo dość długi czas spędzi w szpitalu.. ![]()
|
#3545 |
|
BAN stały
|
PannaLolka :
Abyś spotkał przyjaciela, gdy będziesz wchodził na górę powodzenia. Przyjaciel to ktoś, z kim mogę być szczery. Mogę przy nim głośno myśleć. Czym dla ptaka, są skrzydła tym dla człowieka przyjaźń: wzosi go ponad pył ziemi. Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość. Przyjaźń należy do natury ducha, a nie posiadania. Przyjaźń jednego roztropnego człowieka jest bardziej wartościowa niż przyjaźń wszystkich głupców. Najpiękniejsza przyjaźń istnieje między ludźmi, którzy wiele od drugich oczekują, ale nigdy nie żądają. Nawet w obliczu śmierci przyjemna jest świadomość posiadania przyjaciela. Prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie. Mieć wielu przyjaciół, to nie mieć żadnego. Przyjaciela pewnego poznaje sie w sytuaci nie pewnej pomogłam ?
Edytowane przez Calineczka777 Czas edycji: 2008-12-19 o 16:54 |
|
|
|
#3546 |
|
Przyczajenie
|
Książęce przeprowadzki do piwnicy miłości..
...nigdy nie powiem Ci jak to jest... A to dopiero początek koszmaru.. Miłych snów!! ...kolorowa kartka Mego zycia zabłocona od Twoich buciorów...
|
|
#3547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() `Więc kochaj mnie nie tylko dla przyjemności `nie umiem dotknąć nieba Pomożesz? `To co zdobyliśmy z największym trudem, najbardziej kochamy.. `uwielbiam,kiedy trzymasz mnie za rękę..kiedy znów dajesz mi nadzieję.. `..szkoda tylko, że ja ciągle cię kocham... `..A ja, jak glupia, po cichu wierzyłam ci.. `..Żałujesz....?Teraz...? ..Teraz jest za późno.. `szary też jest kolorem
|
|
#3548 |
|
BAN stały
|
PannaLolka
Brak świątecznej euforii. Rodzina nie w komplecie. wesołych świąt? nie w tym roku. brak radości z nachodzących świąt. trzymaj się;-* tylko tyle mi na myśl przyszło. ![]() _ Kiedy jesteśmy zakochani, nasz organizm wydziela substancje, które działają podobnie jak narkotyk. Dlatego tracimy rozum. obdukcja lekarska na połamane serce? nie znajdziesz. wschodzące uczucia. |
|
|
|
#3549 |
|
Raczkowanie
|
BoskaPanna dziękuję serdecznie. *;
--------------- twoją bronią są słowa. moją tarczą są łzy. nasze serca są głodne... nietrwała jak mgła. zatrute granice. dreszcz dręczy, dążąc do prawd. nie boi się mnie. i nie jęczy... im się udało. zabrakło przyjaciół. i sensu zabrakło. brakuje światła. by odnaleźć prawdę. przygwoździć zdradą. udźwignąć nasz los? jestem tchórzem... żebrałam o miłość. weź mnie ze sobą. nie zostawiaj. słyszę kroki. pusto jest. tych parę nocy. długich jak czekanie... świat blady od wzruszeń. chwile poruszeń. okna świata. rozpłynął się sen. pusta scena. jest mi żal. nie spotka już nikt.
|
#3550 |
|
Raczkowanie
|
świąteczne ; ]
|
#3551 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Zakochani zawsze mają ciepłe myśli.<3
2.Bo wiedziałam, że to było nasze ostatnie spotkanie.. 3...ma racje.nic na sile. koniec z tym co bylo do tej pory... 4.Zapatrzona.Samymi rzęsami zmiotłabym śnieg z Twojej drogi.. 5.Tyle nocy, tyle dni, nie było jej dla świata . 6. Odchodzisz? Zostań, proszę. Chcę jeszcze... 7.Tak bliski jest mi Twój cały świat, przenosić góry z Tobą chcę ..bądź zawsze przy mnie, bądź taki sam..nie zmieniaj się bo w życiu najważniejsze jest, mieć kogoś kto mu nada sens. 8.Pociesza ją machinalnie, kołysząc na piersi i głaszcząc jej włosy. Styrana Kissabble JednaNaMilion NieZTejBajki cudowne ! kradne.^
|
|
|
|
#3552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wieeem . hrrr hrr ;d
miło mi ; )
|
|
#3553 |
|
Zadomowienie
|
* Żyć bez Ciebie już nie umiem. <33
* Teraz jesteś mi potrzeby do przetrwania jak tlen. * To obłęd sercowy bez porównania z niczym. * Chodź ze mną, by sens nadać życia krokom. <33 * Przed siódme Niebo. * Tam marzenia rozkwitają twe. * Dla Ciebie mój szept, gdy budzi się dzień. * Szukam ufności i znajduję ją w Tobie .. * Jesteśmy sami tu .. Nic nie liczy się. <3 * Jesteśmy sobie tak bliscy Niezależnie od tego, jaka odległość nas dzieli Nasze serca nie mogą już sobie więcej ofiarować Ufać będziemy sobie zawsze I nic innego się nie liczy
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
a może jakieś, że faceci to idioci i bez nich też idzie żyć?
macie takie opisy?
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
ojj jak ja dawno tu nic nie dodawałam.. :P
no to nadrabiam : I guess I should've known better, to believe I'm a lucky chain. | Sądzę, że powinnam wiedzieć to lepiej, żeby uwierzyć, że jestem szczęśliwym talizmanem. I tell myself: this time it's different. | Mówię sobie : ten czas jest inny. No goodbyes, cause eyes can't bear to say it. | Bez pożegnań, bo oczy nie moga wytrzymać, żeby to powiedzieć. Just Walk Away and don't look back. | Tylko odejdź i nie patrz wstecz. Cause if my heart breaks, It's gonna hurt so bad. | Bo jesli moje serce się złamie, będzie tak mocno bolało. You know I'm strong, but I can't take that. | Wiesz, że jestem silna, ale tego nie zniosę. I really wish I could blame you, but I know That it's no one's fault. | Naprawdę chciałabym Cię obwinić, ale wiem, że nie jest to niczyja wina. Cinderella with no shoe, and the prince that doesn't Know he's lost. | Kopciuszek bez pantofelka i książe, który nie wie, że go nie ma. Goodbye with just the same old song. | Tylko pożegnanie z tą samą starą piosenką. I don't think I'll survive a goodbye again. | Nie myślę,że bym przetrwała kolejne pożegnanie. Whatever happens.... I know I've got you | Cokolwiek się stanie..wiem, że mam Ciebie You're on my mind, you're in my heart . | Jesteś w moich myślach, jesteś w moim sercu. No matter where life takes us, nothing can break us apart . | Nie ważne gdzie życie nas zabierze, nic nie może nas rozdzielić. The echoes fill your soul . | Echa wypełniają Twoją duszę. Is it her? Is it love? | Czy to ona? Czy to miłość? I wish I had a song on MTV Cause in a crowded room I'd be the only one he sees . | Chciałabym mieć piosenkę w MTV, bo w zatłoczonym pomieszczeniu, byłabym jedyną, którą on widzi. One minute and the earth begins to shake Two minutes and my heart begins to break . | Jedna minuta i ziemia zaczyna się trząść, dwie minuty i moje serce zaczyna się łamać. Can't tell my friends 'cause they will laugh . | Nie mogę powiedzieć moim znajomym, bo będą się śmiać. I daydream . | Fantazjuję. That's what I go to school for Even though it is a real bore . | To dlatego chodzę do szkoły, chociaż to jest naprawdę nudne. You can call me crazy he is so amazing . | Możesz nazywać mnie szaloną, on jest taki wspaniały. Everyone that you see all day knows you're looking at me in a different way. | Każdy, którego widzisz, cały dzień wie, że patrzysz na mnie w inny sposób. My friends they can't believe their eyes . | Moi przyjaciele nie mogą wierzyć własnym oczom. aa i cysia - Twoje opisy rządzą.! wspaniałe. dodawaj jeszcze ;D buśś.
|
|
|
|
#3556 |
|
Przyczajenie
|
Ceeś ! ; ** ^^
Dziewczyny mam do was wielką prośbę ! ![]() Pilnie potrzebuję jakies opisy nie wiem ... Tego typu , ze jeżeli chłopak nie ma dla mnie czasu to mnie straci ... Że obiecuje , ze bedzie wszystko dobrze a robi to samo ! ;( Jakieś takie konkretne ! żeby to zrozumiał ;( ![]() ![]() ![]() Dziękuję Bardzo !!
|
|
#3557 |
|
Raczkowanie
|
'Podróż w nieznane...'
urOkliwa cOdziennOść. ciemne ulice mokre od milionów łez. staram się nie łapać dołów...^^ dotknąć gwiazd.! Niewiarygodnie.! I'm yours. <3 mogą być ?a coś o tym ze takie wielkie "nic" dookoła ? ze smutno...? poprooosze ; **.
|
|
#3558 |
|
Rozeznanie
|
jaka skromna;]
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2008-12-19 o 19:22 |
|
|
|
#3559 |
|
BAN stały
|
NatalciaxDxP
- Drobny uszczerbek na nieskazitelnej mapie wyobrażenia. - Przytul mnie to wszystko czego mi trzeba.." - nie pytaj co Tobie da, lecz co Ty możesz zrobić dla niej - to jest brak ciepła, brak zrozumienia, brak poczucia bezpieczeństwa, brak czasu . - I pomyślisz pewnego dnia "gdybym mógł cofnąć czas" - Obiecał:"ja cie nie skrzydzę" - odparła "to tylko kwestia czasu"... - ... Puściłeś moją dłoń ... Już nie odnajdę Cię w tej mgle ... - nie będę udawać, że jest dobrze, bo źle jest.! tak cholernie niedobrze.! |
|
|
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
Im bardziej poznaję mężczyzn tym bardziej kocham zwierzęta!
Znów z wielkim hukiem upadłam,ale od nowa wspinam się na szczyt! nie mam nic, więc szepnę Ci, że to właśnie Ciebie chcę, właśnie Ciebie. Jeśli już go poznasz upewnij się że ma tylko jedną twarz... Jeśli ma się okazać jaki podły jesteś naprawdę to odwróć się i idź
"Wszystko co polskie jest moje: niczego się wyrzec nie mogę. Wolno mi być dumnym z tego, co w Polsce jest wielkie, ale muszę przyjąć i upokorzenie, które spada na naród za to co jest w nim marne. " Roman Dmowski Wymiana książkowa ![]() |
|
|
|
#3561 |
|
BAN stały
|
kiniaczeq
- Faceci są na tyle głupi, że wierzą we wszystkie komplementy ;-P - Mężczyzna to mężczyzna,ale przystojny mężczyzna to zupełnie coś innego - Faceci są jak strumyki - fajni, ale nie każdy odpowiednio bystry... - Facet jest jak pies - poleci za każdą suką! - Bóg stworzył faceta po to by zatruć życie kobiecie... - Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru" xD - To facetów najłatwiej się wyrywa, wystarczy pokazać im kawałek ciała - Tylko facet musi płacić za sex, kobieta może mieć go za darmo - Facet jest jak samolot: przyleci, przeleci, odleci ![]() - Faceci są jak prosta maszyna...obsługuje się ich jedną dzwignią - Facet jest jak samochód - chwila nieuwagi i już pod nim leżysz |
|
|
|
#3562 |
|
Raczkowanie
|
* znów jestem sama. i on nie obchodzi mnie. ^^
* zbyt brzydkie jest co w głowie mam, by z nimi być i cieszyć się. * nie zmienisz mnie - zawsze będę szukać innych ust.. * powiedz mi, co czujesz.. kiedy n a s wspominasz.? * bo to czego brak nam obojgu.. to czas który biegnie od nowa. * zakochaj się.. zimą. (; * rozprysnę się na milion kawałków i wpadnę Ci do oka. (; * uśmiecha się do mnie.. jest taki jasny dziś. <33 * gdy zamykam oczy.. czuję tylko jego zapach. * to wszystko nieważne, jesteśmy dla siebie. po co to ukrywać i udawać.? * głowa pełna błękitnych omamów i wszechogarniających stanów urojenia. * nie znam siebie na tyle, by obiecać coś. * właśnie tak to czuję.. * płyna dni obok nas, wciąż walimy głową w mur. taki dziwny czas. ^^ * zapomnisz gdzie Twój dom.. i spotkasz wtedy mnie. * ja mam to gdzieś, od kiedy jesteś tylko mój. tylko dla mnie. <3333
|
|
#3563 |
|
Raczkowanie
|
Zobaczyła Go i wnet Go pokochała.
* Upływa szybko życie, jak potok płynie czas, za rok, za dzień, za chwilę, razem nie będzie nas. * nasze młode lata popłyną szybko w dal * w sercu pozostanie tęsknota, smutek, żal. * Latarnikiem w Bramie Słońca jestem ja. Zapalam wszystkie światła każdego dnia. * Tam, dokąd chciałem, już nie dojdę, szkoda zadzierać nóg, już wędrówki naszej wspólnej nadchodzi kres. * Wy pójdziecie inną drogą, zostawicie mnie, odejdziecie, sam zostanę na rozstaju dróg. ___________ ode mnie tyle .(; TiScatterUnaFoto . cieszę się, że tak przeboska osoba mnie docenia . ;] Też ukradłam .
|
|
#3564 |
|
Rozeznanie
|
Kilka takich adekwatnych do sytuacji, w jakiej teraz jestem. A nuż komuś się przyda.
Ojej. Czyżby kolejny raz wam nie wyszło? ^^ Taaaaaak baaaaardzo mi przykro ![]() Widzisz? Dlaczego faceci tak późno doceniają to, co wymienili na "lepsze" ? Gdzie byłeś, gdy rozdawali mózgi? A tak niewiele nam brakowało. Spierd.oliles? Żałuj. Było? Skoro było dlaczego się spierdo.liło? Rzygam tobą. I nią. To ty w ogóle istniejesz? O.o Nie dla mnie, zapomnij. ![]() Tak, tak. Pochodziłeś, wymieniłeś, wrócisz i zrobisz to samo? Wyglądam kur.wa jak postój taksówek? ![]() |
|
|
|
#3565 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() zatkało mnie. Megaaaa ! do mojej sytuacji też pasują. Moze dodasz cos jeszcze w ten deseń ?
|
|
#3566 |
|
Raczkowanie
|
odchodziłam z lekkim uśmiechem lecz w oczach miałam łzy
o nic nie pytaj zapomnij co bylo przperaszam za smutek dziekuje za milosc. ale nie ma Cie
|
#3567 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Zastanawiające, że wyraz śpioch występuje tylko w rodzaju męskim x] BłĘkiTnIaKi I PaLuChY GrZebAlUcHy To pRzEsZłOść ! xD <lol2> Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni. Motto na dziś-Nie wierzyć samcom popaprańcom Był sobie książę na białym koniu, ale spadł z niego i zginął pod kopytami.Niezdara Zła czarownica zamieniła księcia w chomika :/ Łatwa - termin używany w stosunku do każdej kobiety która traktuje sprawy seksu jak mężczyzna Po Co Męzczyznie Krawat??- Bo Bydło Musi Być Uwiązane [:x] Szukanie idealnego faceta jest jak szukanie wody w proszku. Chciałabym być Św. Mikołajem...miałabym adresy wszystkich niegrzecznych chłopców To kobieta wywiodła mężczyznę z raju i tylko ona może go tam zaprowadzić ŻyczęWszystkimFacetomByIc hDzieciństwoByłoJakNajlep szeIbyTrwałoJakNajdłużej! Mężczyźni są wyżsi od kobiet, ponieważ chwasty zawsze zasłaniają piękno kwiatów Macie dzień chłopaka, górnika, robotnika... a Dziś Mężczyzny... czy Praw Dzisiejszy dzień wyjaśnia chociaż Wasze umiłowanie 69 DzIeŃ mĘżCzYzNy 69ty dzień roku:P ... Dzień Mężczyzny ... Wszytskiego naj Panowie:P Faceci są tylko dobrym materiałem genetycznym To ja mam władze a Ty grzecznie leżysz tu przy ścianie Bo taki z niego typ chłopaka w stylu ‘mamo zabrali mi lizaka’ Facet to świnia! Ale rasowa, bo ma ogonek z przodu… Każdy błąd kobiety jest winą mężczyzny xP Szukam księcia z bajki! Na gwałt! Mężczyźni jak papier toaletowy… Kleją się do każdej dupy. Mezczyzna - stworzenie wkompilowane w Ziemie na stale czy to tylko modul z dwoma jadrami? "Kobiety umieją udawać orgazmy - faceci całe związki" Są tylko dwa słowa, które mężczyźni uważają za obraźliwe: "nie" i "przestań" Obiecanki macanki a głupiemu stoi Może i jesteś soczysty...ale uwierz mi .... zupełnie niedojrzały Facet jest jak strumyk... Miło popatrzeć, ale nie każdy jest bystry! Zatrudnie Kochanka Na Umowe Zlecenie ;P Nigdy was nie ma, kiedy jesteście potrzebni... egoistyczni samcy... "(...) jesteś śmieciem, nie facetem, za to co zrobiłeś…" Wredoty jedne - kłamliwe podłe istoty Mężczyzna: Jak wino - satysfakcjonuje, ale na krótko Jak strumyk - miło popatrzeć, ale nie każdy jest odpowiednio bystry Jak batonik czekoladowy - słodki i pierwsze co robi, to dobiera Ci się do bioder Jak pogoda - trzeba zaakceptować, bo nie zmienisz Jak kawa - najlepiej smakuje mocny i gorący Faceci sa jak plemniki, tylko jeden na milion staje się człowiekiem Dlaczego Bóg stworzył pierwszego faceta? Bo od zera musiał zacząć Chłopcy są durni... ale jacy słodcy :-D Boys, Chocolate, Boys, Chocolate, Hard Choice....NOT, Chocolate Wins Every Time! .- Faceci nie są świniami. Świnie są urocze, ostrożne i opiekuńcze... po to misiem jest-żeby było kogo tulić, kiedy pada deszcz.. po to misiem jest-żeby mieć coś do kochania i wytarcia łez.. po to misiem jest-żeby trzymać go za rękę, kiedy tylko chcesz.. Mężczyzna odkrył kobietę, wynalazł seks. szukam faceta, specjalność: normalność To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze Jeśli kobieta nazywa mężczyznę „jedynym”, można przyjąć, że jeszcze nie zdążyła się rozejrzeć. z biologicznego punktu widzenia mężczyzna jest workiem na spermę Zdrowie prawdziwych mężczyzn! I wasze, gówniarze..
|
|
|
#3568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* Bo każdy facet to świnia ;] * 'Kobiety, chcecie nas mieć, ale nie potrzebujemy facetów do szczęścia' * Bo ja podstawą świata..Cudem nad cudami..Kobietą. Ty? No..facetem. Mogą być?
|
|
|
#3569 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Osz kurde, milo ^^ Akurat te wymyslilam na miejscu, bo zywie do niego taka uraze, ze szkoda gadac I teraz poczuj to, co czułam wtedy ja.
Jakoś tak.. nie jest mi nawet ciebie zal ![]() Bo teraz ona traktuje cie tak, jak ty traktowałeś mnie. Cudownie prawda? Teraz już po ptokach. Teraz śmierdzisz nią. ![]() Przecież ona jest taaaaaaaka cudowna. Zapomniałeś? Idealna z was para. Prawda, ze miło jest tak pomyśleć? ![]() ![]() ![]() Odklej tą naklejkę. I zobacz czy przyklei się z powrotem. Nie? To teraz pomyśl, że ja jestem tą naklejką. Teraz już nie wrócisz tamtych chwil. Jestem maszyną do dawania kolejnej "drugiej" szansy? O.o I wbij sobie w szare komórki, że nie zasługujesz na mnie. Mój facet musi mieć honor. Masz honor? Niee.. nie masz honoru ![]() ![]() Mój Książę z bajki... Wysoki, przystojny.. Nie patrz tak na mnie O.o musi mieć jeszcze MÓZG! To nie jest miłość. Do miłości trzeba dorosnąć. Do dziewczyn ciągle ślinisz się. I wciąż oszukujesz mnie. Ty życie zmarnowałeś mi. No kiedy wreszcie puścisz mnie? -,- I nigdy nie przytulisz mnie. Spadaj. Mowisz ze masz mozg, tak? To najwidoczniej nie potrafisz go uzywac ![]() ![]() Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2008-12-19 o 20:16 |
|
|
|
|
#3570 |
|
Konto usunięte
|
If the heart is always searching,
Can you ever find a home? /Jeżeli serce cały czas szuka, to czy kiedyś znajdziesz dom? I've been looking for that someone, I can't make it on my own. /Szukałem tego kogoś, ale nie mogę robić tego sam. Dreams can't take the place of loving you. /Sny nie mogą odebrać miejsca gdzie cię kochają There's gotta be a million reasons why it's true. /Musi być milion powodów dlaczego to jest prawdą. When you look me in the eyes, And tell me that you love me. Everything's alright. /Kiedy spoglądasz mi w oczy i mówisz że mnie kochasz wszystko jest w porządku. When you're right here by my side. When you look me in the eyes, I catch a glimpse of heaven. /kiedy jesteś przy mnie, kiedy spoglądasz mi w oczy przelotnie zauważam niebo. I find my paradise, When you look me in the eyes. /Znajduje mój raj kiedy spoglądasz mi w oczy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

<3 piękne.
z rana nie kontaktuje
)