|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
![]() ![]() i "podładowanie akumulatorów" - bo po Świętach czeka mnie masakra z zaliczeniami... Ale póki co o tym nie myślę - najpierw solidny odpoczynek a zaraz po Świętach nauka. Taki mam plan ![]() Ooo zamarzył mi się WAX Dzisiaj chyba sobie zrobię sesję po południu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Niemożliwa jest ta Twoja Juleczka!
|
|||||
|
|
|
|
#3092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki wielkie Cytat:
Wracaj szybko Marzenko, Julka jak zwykle wymiata
|
|
|
#3093 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dziewczyny jak tam przygotowania do swiąt? Posprzatane? Ja nawet okien nie mylam, na takiej pogodzie nie mam siły, a tatus przeziebiony i nie chce wietrzyc, w sumie sama nie najlepiej sie czuje, jutro bede szukac laryngologa jakiegos prywatnie, pol roku boli mnie bardło.
|
|
|
|
|
#3094 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ja w środku jakoś nie czuję... Może to przez te zimowe wakacje? Czuję się tak, jakby to dopiero był paździerwnik [zwłaszcza że i pogoda taka i zielona trawa za oknem...] Cytat:
. W głowie tylko jakąś taką konotację mam, że autor ma jakieś takie nazwisko niczym sąsiedzi ze Wschodu...Ale TŻ też ostatnio fajną lekturę o smokach czytał: Smok Jego królewskiej Mości oraz Nefrytowy Tron. Pewnie tak ![]() Nawet jak byliśmy na Sri Lance, któregoś wieczoru przy drinku włączyliśmy sobie TV, a tam Robin Hood na jednym z kanałów anglojęzycznych [na szczęście] i tak mi wpadło do głowy.Cytat:
Marzenko, powinnaś założyć bloga z powiedzeniami Julci, byłaby to z pewnością fantastyczna lektura Cytat:
A ja już po najgorszej, najbardziej pracochłonnej części porządków jestem, zostały mi już tylko same rutynowe czynności. Mieliśmy z TŻ'tem wybrać się na Wigilię Starego Miasta [coroczna impreza przedświąteczna urządzana przez o Dominikanów, darmowe ciepłe posiłki, wspólny opłatek, kolędowanie, korowód z tancerzami ognia...] ale deszczowa pogoda chyba zapędzi nas pod ciepły koc z kubkiem cejlońskiej herbatki ![]() Zauważyłam, że odkąd dobitnie dałyśmy wyraz naszemu stosunkowi do podglądaczy, regularnie podglądają nas jako osobniki wylogowane
|
|
|
|
#3095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3096 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam dziewczyny że nic się nie odzywam ostatnio ale mam doła... Tym razem nie ja chce skończyć z TŻem tylko on ze mną! Nie bardzo tylko wiem dlaczego... Co się właściwie stało... Chciałabym wiedzieć... a on się nie odzywa... Od czwartku... A dziś miał u mnie być...
![]() A tymczasem uciekam bo ma do mnie przyjść koleżanka... Buziaki dla wszystkich
|
|
#3097 | |
|
|
Cytat:
Jak się spotkacie będzie okazja, żeby wszystko Sobie wyjaśnić. Nie martw się na zapas Ach, zapomniałam napisać - o 18 Twin Peaks [odcinek 2] Uwielbiam ten serial, kojarzy mi się jeszcze z dzieciństwem, kiedy to oglądałam go po raz pierwszy...
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-12-21 o 17:53 Powód: Dopisek |
|
|
|
|
|
#3098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetną masz tą małą! Serio![]() Dziękować ![]() Cytat:
Za to kupiłam już pastę do polerowania mebli i będę je porządnie wycierać i polerować. Jutro ubieram ze szwagrem choinkę A co do choinki to mieliśmy malutki spór! Bo ja i szwagier chcieliśmy sztuczną a mój mąż i teściowa żywą. No i ..mamy żywa .Ale to głownie dlatego że zgapiliśmy się i zostały w sklepie same brzydkie te sztuczne z beznadziejnymi pogiętymi igłami..No niestety sama muszę przyznać że badziewne były. Za to bombki kupowałam już ja z teściową i łańcuchy więc samo ustrojenie będzie 1 klasa! Cytat:
a ty znowu smutna i znowu przez niego!! Zostaw go w cholerę bo tylko życie sobie przez niego zatruwasz i całą radość z życia odbierasz.. Eh.. Kochana..Przykro mi zę masz dołka Trzymaj się.
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętaj, że Włosomaniaczki są z Tobą
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
Aha... i muszę się do czegoś wam Włosomaniaczkom przyznać
![]() Przeprowadzając "przygotowania" do świąt...zafarbowałam włosy!! Ale nie obcięłam!!!!Co do farby.Wybrałam "bursztynowy blond" z palette delux.Kolorek miał być jaśniutkim blondem z rudawo-złotym połyskiem wyszedł....złocisto-rudy karmel! i dobrze. Liczyłam się z tym że taki wyjdzie,ale w takim podobno mi najładniej..i jak wspaniale się mieni w świetle lampKolorek jest taki mniej więcej jak na załączniku...
|
|
#3101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cały czas jestem Dziewczyny
, napisałam apel w razie, gdybym zniknęła bez pożegnania (postaram się tego uniknąć, ale różnie może być )Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3102 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Sweet dawaj fote nowych włosów, do kompletu dorzuc kozaczki :P
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny... a może mu się coś stało? Myślę że napewno jest zaaferowany przyjazdem do rodzinnego domu, zajęty, przebywa z rodziną itp ale żeby całą dobę nie dać znaku życia że już dojechał, że wszystko w porządku i kiedy u mnie będzie skoro nie przyjechał dziś rano tak jak się umawialiśmy? Moja siostra też niestety nic niewie. Powiedziała że rozładował mu się telefon i od wczoraj od rana nie ma z nim kontaktu... Teraz przyszło mi do głowy że może coś się stało? To nie jest 2h spóźnienie... Nie odzywa się od 2 dni!
I obiecuję sobie (pisze to na wątku żebyście były świadkami) że jeżeli wszystko z nim ok, nie chce ze mną skończyć co podejrzewałam na początku i nie odezwie się do jutra w południe to ja to zrobię... Raz na zawsze z nim skończę! Naprawdę odchodze od zmysłów co mogło się stać... I bardzo Was przepraszam za moje egoistyczne podejście ale o niczym innym nie jestem dziś z stanie mysleć... 3majcie się. Może jutro skrobnę coś optymistycznego... Buziaki I dziękuję Wam za wsparcie. Naprawdę mi to teraz potrzebne.
|
|
#3104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś jestem u rodziców i nie mam ze sobą aparatu! Ale moim zdaniem ekstra!! Taaa... i ja chciałam zapuścić naturalne..hihihi... jaaaasneee.... już widzę jak ja je zapuszczam ![]() Jutro fotencję- kolorek reality by sweet ![]() Cytat:
3maj się kochana
|
|
|
#3105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3106 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Cytat:
![]() Miłej przeprowadzki Dziękuję w imieniu Julci ![]() Dziękuję Cytat:
) i chcę poprowadzić zapiski w zeszycie (w formie scrapbooking), który chciałabym Jej wręczyć w dniu 18 urodzin. W zeszycie chcę wpisać nie tylko słynne "strzały" (choć pewnie tych będzie dużo) , ale także wszelkie ważne i ciekawe wydarzenia. Myślę, że miło będzie takie coś dostać i poczytać (o istnieniu owych zapisek nie zamierzam informować wcześniej) .Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podobnie jak Dziewczyny uważam, że szczera rozmowa może wiele pomóc i wyjaśnić. Mam nadzieję, że dojdziecie do porozumienia Jutro przede mną wizyta w Warszawie (proszę o kciuki ). Troszkę się stresuję, ale dam radę, prawda ?
|
|
|
#3107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naprawdę, jestem pod ogromnym wrażeniem tego pomysłu Cytat:
A kciuki masz gwarantowane, zresztą, kciuki tutejsze magiczne, jak już nie raz życie pokazało
|
||
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
wybaczcie, że nie nadrabiam ale ja tylko na chwile, bo lepiej się czuje, 2 dni przeleżałam z gorączką i 2 nocy nie przespałam
omineło mnie kupowanie prezentów, musieli je kupic za mnie ![]() nie poszłam do fryzjera i na święta będe w zadługiej grzywce na reg brwi do kosmetyczki tez nie poszłam tak to jest zostawic wszystko na ostatnią chwilę;/ przez 2 dni nic nie jadłam, bo nie mogłam, dopiero dzis wieczorem jako tako odzyskałam apetyt kiedy spadła gorączka a jutro do lekarza tak czekałam na te wolne i prosze chora ![]() chciałabym na swięta byc zdrowa
|
|
|
|
|
#3109 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [quote=virka;10163543Jutro przede mną wizyta w Warszawie (proszę o kciuki ). Troszkę się stresuję, ale dam radę, prawda ?[/quote]Jasne że dasz radę. Kciuki trzymane ![]() Zmykam zaraz na "Sex w wielkim mieście". Może się trochę odstresuję. Miłej nocki
|
|
|
#3110 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór Kobietki
Strasznie mi brakuje do świątecznej atmosfery śniegu... to co napadało kilka dni temu, dawno już stopniało. Nie chcę narzekać, ale jakoś tak nieswojo bez białych zasp... Mniej ostatnio na wizażu jestem, próbuję się ogarnąć z magisterką; z marnym skutkiem ![]() Prezenty w większości już kupione, tylko...dla mamy nic nie mam! Jutro wyruszam jej kupić jakąś bluzkę.Evangeline - trzymam kciuki za to żeby Wam się wspaniale razem mieszkało. Wspólne mieszkanie, Dom, miejsce na świecie... rozmarzyłam się trochę ![]() Atsenko - ostatnio z TŻ dużo się kłóciliście, źle znosiłaś to Ty ale też i on. Staraj się nie buzować i poczekać do rozmowy w cztery oczy. Telefonicznie/ internetowo nie ma co wyjaśniać ważnych kwestii. Marzenko - Twoja Dama ma Klasę! Ja czuję już od dawna, że z Julci niesamowita Kobieta wyrośnie Jak się czujesz?A propos wypadków... ostatnio cały czas zdarzają się komuś bliskiemu. W tym tygodniu w niebezpieczny poślizg (i do rowu) wpadł chłopak, z którym się spotykam Na szczęście nic się nie stało.Estelle - co do naszych wylogowanych obserwatorek, to znaczy, ze choć trochę wstydu mają ![]() Zmykam zaraz na długą kąpiel, olejkowanie, masowanie i wszystko co przyjemne
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#3111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się mocno, DUŻO ZDROWIA! Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, ze się nie pozabijamy w tym mieszkaniu , oboje z TŻ jesteśmy bardzo silnymi osobowościami (w tym kontekście czytaj - WREDOTY ), nie miewamy cichych dni, ale za to, jak się kłócimy to krótko i baaaardzo burzliwie, budynek się trzęsie - ciekawe, jak nam się to wspólne życie ułoży... Także sprawy z sąsiadami, szeroko pojętą wspólnotą mieszkaniową i tak dalej... To w końcu mieszkanie w bloku, ja w takiej formie nie mieszkałam nigdy, a mój TŻ nie mieszka tak już prawie od 10 lat - mam nadzieję, że się zaadoptujemy ![]() Ja WRESZCIE mam wszystkie prezenty, uff... bardzo się bałam, że ten masażer dla rodziców nie dojdzie, ale na szczęscie przyszedł w piątek
|
|||
|
|
|
|
#3112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ! U mnie leje woda z nieba już drugi dzień i jest osiem stopni powyżej zera. Może to i dobrze, bo jeszcze muszę trochę pojeździć. Ale na 24-go zapowiadają śnieg. Zobaczymy ! Zapasy prowiantu na wypadek kataklizmu poczynione.
![]() Panna Napisarka dobrze prawi, bo jak do Damów można głupoty gadać ?!Ucałuj ją ode mnie ! My za Tobą też ! "Wracaj" szybciutko, a przede wszystkim nie przemęczaj się zbytnio przy przeprowadzce. To nowego lokum szybko się przyzwyczaisz, tym bardziej, że kochaną osobę będziesz miała przy boku. Niewielka ilość wzajemnego respektu, zrozumienia i wszystko ułoży się rewelacyjnie. W blokowiskach panuje większa anonimowość niż w mniejszych skupiskach ludzkich. Cytat:
Wszystkie znaki na niebie i na ziemi dowodzą, że nadchodzący rok będzie stuprocentowo lepszy od tego naszego 2008-go. Dlatego też nie popadaj w melancholię i patrząc w świetlaną przyszłość z uśmiechem na twarzy usiądź do świątecznego stołu. Będzie co ma być - w gwiazdach wszystko jest zapisane Trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli. I zaglądaj częściej ! Cytat:
Cytat:
Ufff !!! To najważniejsze w świąteczne dni ! ![]() ![]() Życzę zdrówka . Teraz pogoda jest bardzo zdradliwa - bardzo uważaj , noś szalik i czapkę. Ja dzisiaj jadę do kucharki przygotowane wiktuały odebrać. Wczoraj jeszcze ekstra paszteciki dla nas zrobiła. Oj, będzie wyżerka !!! Z przykrością muszę poinformować, że projekt przygotowana własnoręcznie czerwonego barszczu odpływa w nieznaną dal. Czym więcej przepisów studiuję, tym głupsza się robię. Jak czytam : obierz buraki i pokrój w słupki mam zawroty głowy. Po co mi to było ... Trzeba było zamówić. Mam właśnie takie dziwne przeczucie, że się poddam i pójdę po prośbie do sąsiadki. Chociaż oddawanie walki walkowerem nie leży w mojej naturze. Jeszcze tak do końca zwątpienie mnie nie dosięgło i nie poddałam się. Oj, w ostateczności same paszteciki zjemy ![]() ![]() virka - powodzenia nie życzę z obawy przed zapeszeniem, ale kamuszki rozłożone, kadzidełka zapalone i pozytywne fluidy wysłane. |
|||
|
|
|
|
#3113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się ze Świąt, tym bardziej, że spędzimy je całe razem z TŻ, jedzonka, odpoczynku, przeprowadzki za pasem... wisi mi tam pogoda Jest paskudna, ale za dużo nawet nie muszę nosa wytykać w domu, więc niech sobie pada ![]() Heroldin, tymi pasztecikami to mnie załatwiłaś... Co za pyszności Ci się tam szykują! ![]() Ja właśnie jestem w trakcie gruntowanego sprzątania pokoju i... kompletowania stroju na Sylwestra - tak jakoś mnie naszło ![]() Buziaki |
|
|
|
|
|
#3114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak tam, Dziewczyny, sprzątanie? Ja właśnie na chwilkę usiadłam przed komputerem i lecę odkopywać pokój spod sterty rupieci Obiecałam sobie nawet, że kurze pościeram(co robię zazwyczaj raz do roku ![]() Ale zrobię sobie dzisiaj nagrodę- olejowanie włosów Miłego dnia!
|
|
|
#3115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhhh.
Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2008-12-22 o 13:34 |
|
|
|
|
|
#3116 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Julcia (a właściwie wtedy to już Julia ) będzie napewno zadowolona, zwłaszcza, że dzieciństwo będzie zapewne miło wspominacCytat:
Cytat:
Jutro będę sprzątac![]() Co do tej książki to kupiłam trochę inną, o samurajach , ale te o smokach będę miała na uwadze, przy następnej okazji![]() Edit: dorwałam dzis maskę Mypy "afrykańską"
Edytowane przez karla_92 Czas edycji: 2008-12-22 o 17:37 |
|||
|
|
|
|
#3117 | ||||||||||
|
|
Cytat:
A mina, z jaką Julcia będzie czytać księgę życia - bezcenna Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Daj nam znać, jak rozwiązały się sprawy Dołączasz do trójkącika Cytat:
, szczęście w nieszczęściu, że wszystko dobrze, uff... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jutro ostateczne zakupy.Dziś mojemu pięknemu kupiłam Robin Hooda, bo przy półce z książkami jednak zbaraniałam , nawet chyba nie było tych, które zamierzałam kupić tylko jakies inne ![]() Cytat:
, uwielbiam, zwłaszcza z soczewicą ![]() Mam nadzieję, że moja mam zrobi je na te święta ![]() Cytat:
W taką pogodę to syzyfowa praca, a ja nie lubię, jak mój wysiłek się marnuje ![]() Całe szczęście porządki dobiegają końca Cytat:
A ja cały czas poluję na aloesową. Ale ZONK ![]() *** Moje niezorganizowanie chyba osiągnęlo szczyt w dniu dzisiejszym. Absolutnie nic nie zrealizowałam z mojego "wielkiego planu" i nie zapowiada się, że sytuacja ulegnie zmianie. Ścioranie mnie ogarnia ze wszystkich stron
|
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Tą http://merlin.pl/Opowiesc-o-47-Ronin.../1,577816.html. Trochę się zmartwiłam, po przeczytaniu recenzji, ale mam nadzieje, że się spodoba
![]() Cytat:
Za to były jeszcze szampony i wiele innych rzeczy z obywdu serii...to chyba z okazji świąt taka dostawa
|
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo dziękuje
coś czuje ze katar i kaszle nie przejdzie do środy ![]() i nie będe miec okazji poczuć zapachu choinki i potraw, ale przynajmniej goraczki nie ma ![]() boje się tez ze na pasterke nie pójde i 1 dzień świąt do żywej szopki jutro czeka mnie ciężki dziwb, musze wszystko doprowadzic do porządku na swieta bo w środe nie będzie czasu, czeka mnie prasowanie, dokładne mycie klatki świnek no i sporzątanie |
|
|
|
|
#3120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam kurze zetrzeć i oczywiście wkurzyłam się, bo przy okazji robiłam porządki i z jakichś 5 półek musiałam wynieść 3 worki śmieci ![]() Mam nadzieję, że się spodoba ![]() Cytat:
Chodzi za mną na Mypa i chodzi... ![]() Cytat:
A koleżance na pewno się spodoba, zobaczysz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

Nie wiem dlaczego, mam tak po raz pierwszy. Niby kupuję prezenty, choinka czeka już żeby ją ubrać, w radiu słyszę świąteczne piosenki, a mam wrażenie jakby to wszystko działo się gdzieś daleko, a nie obok mnie. Może to dlatego, że jestem taka zaganiana..

Ale póki co o tym nie myślę - najpierw solidny odpoczynek a zaraz po Świętach nauka. Taki mam plan 

Za to zostałam zaszczycona ogrooooomnymi płatkami śniegu, kiedy szłam do centrum mojej mieściny 

a ty znowu smutna i znowu przez niego!! Zostaw go w cholerę bo tylko życie sobie przez niego zatruwasz i całą radość z życia odbierasz.. Eh.. Kochana..Przykro mi zę masz dołka

Jutro wyruszam jej kupić jakąś bluzkę.