![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
Cytat:
moj TZ wczoraj sie skruszyl, zreszta ja tez....i po 3 dniowej przerwie od siebie nie moglismy sie nagadac...i tak do 4 rano na MSN siedzielismy i wyglupialismy sie...a moja kochana mama o 8 wparowala mi do pokoju z lista zadan. poki co skonczylam i wlasnie ...wybieram sie do czytelni cos pokserowac i pouczyc sie przez swieta, bo po jak juz TZ przyleci nie bede miec czasu, a jak odleci- musze wszystkie prace zal oddac i koła mam. eehh..... Dobrego poniedzialku Kochane!! u mnie leje ....a niech to! P.S Malaja!! cos dla Ciebie ![]() kuponik wypelnilas?!
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2008-12-22 o 09:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zadomowienie
|
roux dzieki za linka!powiem Ci,ze dziadek tz'a ma tych kuponow sporo,pwnie z 15 a kazdy kosztuje 20 euro,ale wlasnie tak jak pisza jest to juz tradycja,ja jestem pzeciwna ym kuponom,szansa na wygrana to tylko 5% heheheh ot,taka zabawa.Tz niestety tez lubi loterie,czy to sportowe czy to zdrapki....ja sie wkurzam bo to kasa w bloto wyrzucona,aczkolwiek,fakt em jest :"kto nie gra,nie wygrywa"
![]() wieczorem jade do rossmana kupic jakis perfum tzowi hehe juz ostatni dzwonek,moze jakiegos ciucha zobacze kto wie,kto wie ![]() nie lubie poniedziałków :p buzka |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
Pohadka , dziekuje, już czuje sie tez lepiej...
Roux666 Jak tam z Tz , przeszedł foszek? Malajka , pochwal sie co ciekawego kupilas dla Tz Ja dzien spedziłam na całodniowych zakupach przedswiatecznych... Padam na pysk...hihi... to znaczy juz padłam i pisze do Was na leżąco... Ciesze sie wreszcie bo juz wszystko pokupowane... jutro jeszcze do upieczenia jakies ciasto i chciałam zrobic sałatke warzywna , bo strasznie ja lubie , no i to by było na tyle.... można odpoczywac..... Mój Tż to wszystkozerca... ulubiona potrawa to oczywiscie pierogi ruskie.. Ale tez bardzo lubi bigosik, gołabki,galaretę i placki ziemniaczane ![]() Dobranoc i kolorowych snow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Zadomowienie
|
hejj wszystkim,hehe wczoraj kupilam ten perfum i 2x bokserki plus duze czerwone pudlo na prezent
![]() ![]() za to sobie kupilam wczoraj dluuuuuugie wlosy do doczepienia,heheh tz mnie nie pozna ![]() to niesamowite w jak latwy sposob mozna miec ladne dlugie wlosy,w dodatku mozna je myc,krecic i prostowac ![]() ahh zapomnialam dodac,nowy rok spedzimy w wyspianskim w krakowie ![]() okay ide piec placki bo wolanie mojej mamy zaczyna byc juz denerwujace |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
Malaja ja nosilam takie doczepiane wlosy w anglii.. gdzie kupilas w krakowie i ile dalas?? plisss tel mi
![]()
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4927 |
Zadomowienie
|
kupilam w rossmanie za 89,90
![]() roux wiesz co,ja nigdy nie nosilam tego typu rzeczy,ale wystarcylo pare filmikow na you tube dotyczacych tych wlosow "clip in" plus watek na fryzjerskim i sie napalilam strasznie! fajnie obrazuja to filmiki z wlosami promowanymi naziwskiem jessici simpson,wpiszcie sobie:"hair do by jessica simpson" i wyskoczy pare filmow ktore fajnie przedstawiaja ta metode ![]() ![]() na okazje typu sylwester czy jakas romatyczna kolacje mysle ze sie nadzadza,bo wiadomo ze codziennie ich nosic nie bede ![]() juz sie nie moge doczekac idalnie proste dluugie wlosy heheheh i cena śmiszna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
BAN stały
|
Cytat:
super te włosy.... dzieki za linka oglądnęłam i po prostu muszę cos takiego mieć... przynajmniej na Sylwka przeistoczę sie w jakiegoś wampa z długimi kudełkami... ![]() ale poweidzcie mi na czym dokładnie sie te włosy trzymają... i czy czasem nie spadną z naszych prawdziwych włośów np. przy skakaniu i tańczeniu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zadomowienie
|
edytko te wloski trzymaja sie na spinkach....tzn robisz tak:
1.odgarniasz prawie wszystkie wlosy,tak jakbys robila kucyka,tylko trzeba zostawic jedna warstwe spodnia,najlepiej podpiac je jakims klipsem,czy "zaba" 2.do tej warstwy twoich wlosow dopinasz jedno szerokie pasmo wlosow,zaznacze ze wlosy u samej gory tzn na zgrzewie posiadaja owe spinki na stale 3.potem wypuszczasz jeszcze jedna warstwe swoich wlosow 4.dopinasz kolejne pasmo syntetyczych i tak w kolko w zaleznosci od tego ile pasem sie posiada na samym czubku tzn wierznia warstwa musi byc z twoich wlosow by przykryc spinki ze spodniej warstwy ![]() aha te wlosy jessici maja taka siatke i na tej siadce klipsy z uwagi na to,ze kupuje sie jedna sztuke ,te z rossmana maja klipsy na zgrzewie i w opakowaniu jest jedne duze 3 warstwowe pasmo,potem jedno jednowarstwowe i 2 boczne jednowarstwowe pasma,wszystkie mniejwiecej takiej samej dlugosci,a fakture maja prosta,wywiniete koncowki tylko,co wyglada bardzo naturalnie. noi trzeba ta wierzchnia warstwe albo zakrecic w sposob ktorym byly skrecone sztuczne pasma,albo wyprostowac,by calosc sie ladnie zlala i by nie bylo widac roznicy i grzyba tzn na gorze twoje wlosy a na dole sztuczne o innej formie generalnie jak sie ma strukture wlosow zblizona do sztucznych i nie trzeba nic lokowac czy prostowac calosc zajmie raptem 5 min. o to,ze spadna sie nie boje,wlosy nie sa ciezkie i jesli nikt nie bedzie cie za nie szarpal to powinno byc okay ehehe wyobrazcie sobie sytuacje np podczas sylwestra ze pasmo spada na podloge heheheh jestem strasznie ciekawa,moze sobie zrobie na wigilie,zobaczymy,jakby co to zrobie zdjecia after i before ![]() Edytowane przez Malaja Czas edycji: 2008-12-23 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Raczkowanie
|
Rok później.
Cholera, jak ja nienawidzę Cypryjczyków ![]()
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
suleczko za to my wciaz cieplutko o tobie myslimy.. ps. ja nie lubie tylko jednego cypryjczyka(mojego bylego szefa)
malaja konieczni prosze o fotki wloskow.. co do ceny to myslalam ze bedzie to okolo 200zl a tu taka mila niespodzianka.. w rossmaniew galerii krk kupowalas?? musze poszukac ![]()
#4932 |
Zadomowienie
|
kropko,kupowalam u siebie w miescince,ale w krk napewno beda bo powinni miec ten sam asortyment,beda o ile ludzie nie wykupii,bo wiadomo ze sylwester tuz tuz i pewnie duzo osób sie pokusi
![]() jade jeszcze zaraz z bratem na zakupy,dokupie tz jakis krem albo inny kosmetyk dla mezczyzn ![]() wszystkim wizazankom wesolych swiat!!!! ponizej link do najlepiej obrazujacego sposobu zakladania tych wloskow ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=s-XQt6H9ees Edytowane przez Malaja Czas edycji: 2008-12-24 o 09:49 Powód: przypomnialo mi sie :p |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
______________/\__
____________< ♥♥♥ > __________________ _____________•(▒)• ____________•(▒)(▒)• __________ •(▒)(█)(▒)• _________•(▒)(▒)(▒)(▒)• ____ ___•(▒)(▒)(▒)(▒)•(▒)• ______•(▒)•(█)(▒)(▒)(█)•( ▒)• ____•(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒ )(▒)• ________ _•(▒)(▒)(▒)(▒)• _______ •(▒)(▒)(█)(▒)(▒)• ______•(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)•(▒ )• ____•(▒)•(█)(▒)(▒)(▒)(█)• (▒)• __•(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)(▒)( ▒)(▒)• _____ ____•(▒)(▒)(▒)(▒)• ________•(▒)(▒)(█)(▒)•(▒) • ______•(▒)•(▒)(▒)(▒)(▒)•( ▒)• ____•(▒)•(▒)(▒)•(▒)(▒)(▒) •(▒)• __•(▒)•(█)(▒)•(▒)•(▒)(▒)( █)•(▒)• •(▒)(▒)(▒)•(▒)(▒)(▒)(▒)•( ▒)(▒)(▒)• _____________(█)(█) _____________(█)(█) ________(█)(█)(█)(█)(█)(█ ) Ile ozdób na choince, ile kartek leży w skrzynce, ile potraw jest na stole, ile siana masz w stodole, ile spadło w górach śniegu, ile czasu spędzasz w biegu. Tyle w święta miej radości, dobra, ciepła i miłości ![]() Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku! ;* Edytowane przez kellysss Czas edycji: 2008-12-24 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
http://img392.imageshack.us/my.php?image=oooks4.png
hieh a widziałyscie to??? btw, Dziewczyny, ja zyczen nie umiem skladac nawet nie lubie, swięta niespecjalnie obchodze, ale....zycze Wam, abyscie byly szczesliwe z TZ'ami...i aby Święta, dla niektórych razem (szczesciary!) ale niektorych osobno ...( ![]() ![]()
#4935 |
Zakorzenienie
|
a nasze zyczeni dla was kochane w tym oto linku:http://www.dancingsantacard.com/?santa=2416135 milego ogladania
![]()
![]() |
#4936 |
BAN stały
|
MALAJA dzięki bardzo...super te włoski, a raczej przypinki. napewno po świętach sobie zakupię!
dobra ja znikam... ROUX nie przejmuj się ja też nie za bardzo lubię świąt. cześć wam do jutra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobry link ![]() hej dziewczyny, Wesołych Świąt ![]() ja już rozpakowałam swoje prezenty ![]() dostałam biżuterię no i bluzę z ciasteczkowym potworem którą sama sobie wybrałam ![]() ![]()
![]() |
#4938 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() u mnie święta dopiero dzisiaj sie zaczynają... na prezenty niestety muszę poczekać do jutra.... ale już nie mogę sie doczekać- co tam mój facet wymyslił.. ja koniec końców zakupiłam mu na prezent zegarek... i wygrawerowałam mu piekne zdanie.... mam nadzieję że tego zegarka nie zgubi... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zadomowienie
|
roux666! z tego co pamiętam mamy podobne historie - jak Cię wszystko układa?
Pozdrawiam cieplutko i serdecznie wszystkie dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A doobrze wlasciwie. Jesli wogole mozna tak powiedziec spedzajac swieta oddzielnie. Ja niby tu mam rodzinke, przyjaciół, a wiem, ze On tam sam jest. Swieta z jakimis znajomymi spedza, ale wiadomo to nie to samo. za 15 dni przylatuje do PL. ![]() ale widze, ze coraz bardziej zmeczeni jestesmy internetem, smsami, telefonami...wiadomo, to nie to samo. yhh.. ![]() a jak u Ciebie??plany jakies ?? ![]()
![]() |
#4941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wesolych Swiat, dziewczyny ![]() Jestem w domu ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Przyczajenie
|
hejka!!!!!!!!!!!!!!!!!!st rasznie dlugo bylam nieobecna- za co przepraszam!!!!
![]() ![]() zycze wszystkim wesloych swiat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
Ehinokokus 2-3 dni krótko?? jesli sledzisz wątek to wiesz, ze moj TZ miał ostatnio przyleciec na weekend (pt- pn) okazało sie, ze nie moze w pt przyleciec i została nam niedziela wlasciwie bo w sobote wieczorem przyleciał a w pn o 9 juz musielismy byc na lotnisku.
Kochana, nawet na 1 dzien ZAWSZE sie oplaca ![]() ![]() TZ teraz tez przylatuje tylko pt-pn. ...
#4945 |
Zadomowienie
|
Śledzę, śledzę, tylko niewiele się udzielam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
ojjj.... no niestety...finansowo to daje po kieszeni mocno i tym bardziej ze nie masz lotniska u siebie...
yhh ja na te romantyczne weekendy całe stypendium muszę wywalic + cos tam jeszcze musze dokładac. heh ostatnio TZ był zaskoczony ze nie mamy w PL Euro ![]() Jesli chodzi o lotnisko, hm jest, ale tylko samoloty UK i IRL przylatują ![]() i tak na ten styczen rezygnuje z sylwestra i innych imprez zeby przez 3 dni sie maksymalnie bawic z TZ no a pozniej w Paryzu. hieh i cały czas uwazam, ze warto... ![]() a Ty bidulko musisz czekac az do lutego....ojj.. ![]() no, ale na dlugo lecisz, to choc tyle... pozdrawiam i ide po jakies ciacho....hih
#4947 |
BAN stały
|
witam dziewczyny....
![]() mozna sie dołączyć...Mam na imię Liwia i tak sie szczęśliwie złozyło że ja też jestem w związku z obcokrajowcem... a konkretnie z Hiszpanem... jesteśmy ze sobą już 4 lata, i próbujemy od jakiegoś roku stworzyć chociaż namiastkę naszej rodziny w Hawanie... z tego co zdążyłam poczytać wątek jest dosć duża grupa dziewczyn "hiszpanek".... i oby tak dalej.. Hiszpania to piękny kraj... pozdrawiam bardzo serdecznie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mieszkacie w Hawanie? jak tam jest? co tam robicie? sto pytań do... ![]() a ja wczoraj byłam z Tż'em na przedstawieniu "Piękna i Bestia" ![]() uśmialiśmy się, nawet całkiem, całkiem... Jedno dziecko z widowni było fajne, tak to wszystko przeżywała ![]() na scenę weszła czarownica i pyta się czy to prawdda, że księżniczka ukryła się w zamku, wszyscy (aby chronić księżniczkę) w krzyk że nie. A taa dziewczynka "Tak, ukryła się... Wy kłamcy" ![]() normalnie wymiatała... Jedziemy do Brukseli na Sylwestra ![]()
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
liwii w havanie?? byłam w sierpniu....bosko
![]() ja zycze wszytskiego dobrego poswiatecznego dizewczyny!! swieta osobno z TZtem ale jest ok, mialam duza rodzine na swieta w domu, nie było czasu na nude. na sylwestra jade nad morze ![]() a poza tym to odbrze ze juz po swietach:d |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
BAN stały
|
a więc zacznę od początku.. moj men ma mieszane korzenie.. urodził sie niby w Hiszpani, ale mieszkał i bardziej zwiazany jest z Kubą.... zresztą jego ojciec jest kubańczykiem.. oboje jesteśmy lekarzami.. poznaliśmy sie działając w organizacji humanitarnej MSF.. i tak juz jesteśmy 4 lata...na poczatku tego roku przeprowadziliśmy sie do Hawany i tam pracujemy w szpitalu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.