|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
wiecei co dziewczyny jakos dziwie denerwuje sie.......moze przed tymi swietami jakos mnie stres złapal nie mam pojecia ale jkaos tak nagle mnie wzielo i nie moge sie uspokoic...
![]()
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kochanie, uspokój się, bo nerwy nikomu nie służą.. a skąd u Ciebie ten niepokój?
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
nie mogę się doczekać planowanego terminu @ by zrobić teścik
![]() ![]()
#726 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czemu się denerwujesz i czym? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Piszę to już dziś... bo jutro w zabieganiu , zamieszaniu i roztargnieniu napisałabym kilka szybkich słow, a tyle chcę powiedzieć....
* tym z Was, które planują starania o dziecko życzę rozsądnych decyzji, podekscytowania, miłości i owocnych starań... * tym z Was, które starają się o dziecko życzę , aby ten czas wypełniony był poczuciem wewnętrzego spokoju, wsparcia, nadziei i wiary w to, że marzenia mogą się ziścić, abyście już wkrótce poczuły w sobie drugie serce... *tym z Was, które muszą poddać się ważnym badaniom życzę, aby pomogły one znaleźć przycznę kłopotów i ją uleczyć, byście w jak najkrótszym czasie mogły cieszyć się owocami miłości, aby droga, którą musiałyście przejść - nieraz ciężka i długa, opłaciła się po tysiąckroć... * tym z Was , które noszą w sobie Nowe Życie życzę sił, zdrowia, uśmiechu i wielu pięknych chwil- aby ten czas stał się czasem radosnego oczekiwania, czasem spełnionej i wypełnionej do końca miłości, czasem rozkwitania, abyście już wkrótce ujrzały niebo w oczach swoich dzieci... *tym z Was, które straciły najcenniejszy okruszek życzę, aby wylane łzy rozpaczy zamieniły się wkrótce w łzy szczęścia, krzyk buntu w krzyk radości, depresja w euforię, strata w owoc, smutek w siłę... abyście spojrzały w niebo z uśmiechem, abyście znów oddychały lekko, abyście znów uwierzyły, aby wróciła nadzieja, aby znów rozkwitło w Was życie- zdrowe, silne i gotowe zmierzyć się ze światem... * życzę nam wszystkim, abyśmy mimo lęków, niepokoju, rozczarowań, smutku odnalazły w ten cudowny czas świąt wewnętrzny spokój, nadzieję i siłę. Życzę Wam pięknych Świąt , Dziewczęta. W wigilijny wieczór mimo odległości nas dzielącej, mimo, że nie znam Waszych imion, mimo, że nie rozpoznałabym Waszych twarzy w tłumie- pomyślę o Was patrząc w płomień świecy, pomyslę o Was ciepło, jak się myśli o Przyjacielu, którego się dawno nie widziało. Wesołych Świąt.... Nika
![]() Okruszek rosnie ![]() http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2008-12-22 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nika przepiękne życzenia, dziękuję ![]() Ja nie mam takiego daru więc zwyczajnie życzę Wam przede wszystkim Wesołych Świąt i samych cudownych chwil oraz malutkich ślicznych bobasków ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki
![]() Nika dziękujemy za piękne życzenia ![]() Mam dziś bardzo zły dzień, mam doła ![]()
#731 |
Raczkowanie
|
witam. no i @ nie przyszla. wczoraj tylko ten lekki uplaw i nic. tylko bole podbrzusza. ide zaraz po test bo chyba zwariuje. jesli to nie ciaza to @ robi mi na zlosc. spoznia sie akurat teraz kiedy w tym tyg. jest tyle spraw a ja bede wygladac jak psu z gardla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
własnie sobie zmierzylam temp. i mam 36.9 wiem ze dwa dni mierzeniea nic nie dadza. ale jak wczoraj mialam 37.1 a dzis 36.9 tzn ze spadla i moge dostac juz @ ? czy to jeszcze zalicxa sie do podwyzszonej? czy musi byc ponad 37 dla ciazy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moim problemem chyba jest to, że za dużo myślę
![]() ![]() ![]() Edytowane przez KALWI23 Czas edycji: 2008-12-23 o 08:13 Powód: edycja |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Nika piękne życzenia
![]() ![]() a ja mam nudę w pracy, nie ma szefostwa bo na urlopie i nie mogę doczekać się pójście do domu. Dziś jak tylko wejdą mi pieniądze na konto to lecę kupić prezent mężowi bo jeszcze nie kupiłam ![]() dziś też biorę się za porządki i ubieranie choinki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#736 |
Raczkowanie
|
test negatywny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
Niko jak zawsze Twoje słowa mnie poruszają do głębi , piękne życzenia
![]() możesz Ty jak mówiła Ania z zielonego wzgórza moja pokrewna dusza???? jako, że jutro wigilia i raczej nie będę buszowac po neci więc składam Wam już życzonka moje towarzyszki ![]() oby ten czas Świąt był pełen ciepła rodzinnego i miłości, spokoju i radości, oby spełniły się pragnienia, oby dało się wyhamować na chwilkę w tej codziennej bieganinie i spojrzeć na świat i powiedzieć jest pięknie ![]() PS. jako dekoracja niech posłuży prezencik, który dostał ode mnie mąż w sobotkę na załapanie atmosferki świąt (sama robiłam) ![]()
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-12-23 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje drogie, cieszę się, że życzenia się podobają. są z głębi serca. dziś zwariowany dzień, więc lecę...aaaaaaach święta ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
ja chyba wyjdę dziś wcześniej z pracy, może o 14
![]() ![]()
#741 |
Zakorzenienie
|
Nika sliczne zyczenia
![]() Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery wypełnionej melodią staropolskich kolęd, a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku ![]() Oraz szybkiego zafasolkowania ![]() zyczymy Wam wsyztskim ja i dropsik ![]() ![]() ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Gizmiatko
![]() ja właśnie odebrałam grupę krwi i różyczkę ![]() grupa krwi to A Rh+ a różyczki wynik to : IgG - 212 IU/ml, IgM - ujemny
#743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() DZIEWCZYNKI WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super. Gizmiatko - fajnista choinka. ![]() Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmijcie proszę z życzeniami. Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Wam ochota Niech to będzie gwiazdka złota, Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba. No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta Wam się marzy, Można także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić. Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie, A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2008-12-23 o 12:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
hej, jakos nie moge sie zaktywowac, zeby czesciej u Was pisac, ale regularnie czytam. I wszystko przezywam, co piszecie. Smutne, co niektore z Was musialy przejsc w tym roku (i nie tylko, w dziecinstiwe rowniez).
Zycze Wam, aby Nowy Rok przyniosl nowa nadzieje i aby malenki cud stal sie udzialem kazdej z Was ![]() madziarkapl - trzymaj sie! ![]() ![]() ![]() Nika - sliczne zyczenia ![]() U mnie dzis 14dc, wiec owu tuz tuz (chyba jeszcze nie bylo ![]() ![]() A ja o ile w poprzednim cyklu bylam pewna ze sie uda (ach, jaaasne), to tym razem jestem pewna ze sie nie uda. Ze skrajnosci w skrajnosc ![]() Buziaki dziewczyny. Nowy Rok, nowe nadzieje, nowe zycie... A Swieta to czas milosci i szczescia. Niech to szczescie zawita do kazdej z Was.
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
a ja wlasnie zrobiłam sobie przerwe w sprzataniu kawa i muzyczka
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
właśnie wyskoczyłamna chwilkę do perfumerii i kupiłam mężowi perfumy, dokupię koszulę i będzie OK
![]()
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co fajnego nabyłaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
ja za chwilkę do domku i znów sprzątanko
![]() ![]()
#750 |
Zadomowienie
|
Zapomniałabym
![]() Serdeczne życzonka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.