|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Cytat:
mam nadzieje ze u mnie obejdzie sie bez komplikacji. W ogole nie dopuszczam takiej mozliwosci ![]() Cytat:
![]() Replay moich fotek w sukni slubnej specjalnie dla Kliwii
|
||
|
|
|
#3992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-12-23 o 13:08 |
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Kliwia
już mi wszystko działa
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama przy porodzie starszego brata miała straszne komplikacje, była w fatalnym stanie, mało co nie umarła. Brat urodził się wcześniej niż powinien o jakieś 2 m-ce. Mamie po porodzie nawaliły nerki, doszły inne komplikacje, suma sumarum przenieśli ją ledwie żywą do szpitala w Poznaniu, tak była słaba, że nie miała sił podpisać się gdzieś na jakiś papierach- do dziś wspomina, ze chciałaby zobaczyć ten dokument i swój podpis, bo ciekawa jest czy w ogóle te bazgroły coś przypominają.
Na szczęście potem się polepszyło i wróciła do zdrowia. Aż mnie dziw bierze, że zdecydowali się na kolejne dzieci po takich przeżyciach. Aaa mama miałą wtedy 23 lata. |
|
|
|
#3995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
panna młoda też
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie każda ciąża na szczęscie tak się kończy
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz jeszcze Ci powiem, że super w niej wyglądasz
|
|
|
|
|
#3999 |
|
Zadomowienie
|
tylko,ze ja znam swojego faceta i to chodzi o to,że on wyrażnie boi się odpowiedzialności.Ma 28 lat i nadal się boi......w ten sposób nigdy nie będziemy mieć dzieci......Przestaję już o to prosić!Kiedyś on będzie chciał się starać a ja będe już za stara
|
#4000 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
Co do zajścia przed slubem, jestem tego samego zdania co zaabcia i baja. Izo, skoro tyle już wytrzymaliście, to wytrzymacie ten miesiąc przed ślubem. Ja osobiście wolałabym poczekać. Z resztą przy ślubiesa stresy, przygotowania, nie wiadomo jak bedziesz się czuła...ale to Wasza decyzja. Samba, też się powtórzę, super kieca ![]() A ja wreszcie kupiłam TŻ prezent i mam już dla Wszystkich. |
|
|
|
#4001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam .......pójdę sobie
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaże Wam coś ostatnio TZ odrysowywał mi stopki, bo chcę zamówić buty przez net i oto co dziś znalazłam:
|
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porozmawiajcie o tym, nic innego nie mogę doradzić, przecież sama sobie dziecka nie zrobisz
|
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli zwraca uwagę na biust. Najlepiej jak masz tam jeszcze jakieś aplikacje... np. halbanki. Wy tu gadacie o dzieciach... a mi się ostatnio śniło, ze zaczęłam rodzić i zapomniałam przygotować torby do szpitala, ciuszków, no nic i poleciałam przed wyjazdem do szpitala do hipermarketu żeby coś szybko kupić! My jeszcze nie chcemy mieć dziecka, bo nie mamy mieszkania. To jest teraz priorytet. Na szczęście jeszcze instynkt mi się nie włączył ![]() Chyba jutro zamówię suknię |
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zacznę ubierać pieska jak to niektóre kobiety robią
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
co do dzieci mój instynkt tez szaleje, ale coz zrobic, podchodze racjonalnie, do ciąży chce sie odpowednio przygotowac i psychicznie i fizycznie i materialnie, poza tym chce sie chociaz kilka miesiecy nacieszyc malzenskim zyciem z TZ. Chce zeby dziecko było naszą wpólną dojrzałą decyzją, w tej kwestii nie mozna namawiać, a tym bardziej szantażować. Dziecko to poważna decyzja na całe życie, dziecko to nie słodkie maleństwo, które można przebierać w słodkie ciuszki. Dziecko to mnostwo wyrzeczeń, płacz po nocach, zmeczenie. To choroby, przeziębienia, ząbkownie itd.
Trzeba być na to gotowym. Ja jestem, TZ też, ale tylko psychicznie, dziecko musi mieć dach nad głową. Dlatego czekamy. |
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie nieszczęście? !
np. ja od najmłodszych lat bardzo często słyszałam, że byłam wyśnionym, wymarzonym dzieckiem. Nigdy tego nie zpaomnę, to cudowne uczucie dla dziecka gdy to słyszy. Nawet ostatnio się zastanawiałam, że spróbuję ,,poczekać " na TŻ-ta. Dopóki on nie zacznie wspominać że chcciałby mieć dziecko. Pewnie będzie cieżko ze ślubem nie wytrzymałam ![]() |
|
|
|
#4008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a za miesiąc on mi mówi,że może jednak nie.....bo ślub.....bo to ....bo tamto.Juz nie chodzi o dziecko bo nie mozna nikogo zmuszać ale zrobił mi wielka przykrość.Dziewczyny ja idę popłakać w kącie.PA
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-12-23 o 13:57 |
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Iza weź Ty tego swojego chłopa i porozmawiaj z nim, może sobie przemyślał (czasami faceci dłużej "przemyśliwują") i może chce pobożemu (tak jak mój
) najpierw ślub, a potem dziecko. Mysle, ze nie przestał chcieć, musie być jakiś powód.
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tez marze o takim szkrabku...
Ale niestety narazie nic z tego i nie wiem kiedy "coś" będzie, jestem w podobnej sytuacji co Scio... przecież nioe mogę zwalić się mamie na głowę. Instynkt mam i to szaleńczy! Sni mi się po nocach wielki brzuch, poród i takie tam ale cóż zrobić... musze czekać Iza poniekąd Cię rozumiem, musiało byc Ci bardzo przykro. Wiesz wydaję mi się że ta jego pierwsza pozytywna decyzja wynikła z tego , że on wiedział jak bardzo pragniesz dziecka i nie chciał Cię urażać a teraz jak to przemyślał ile macie teraz spraw na głowie, załatwiania to poprostu wycofal się z obawy że nie dacie rady. Myślę , że po ślubie zmini zdanie jak sytuacja się ustabilizuje...
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Izą, myśle, ze po ślubie jak cała bieganina się uspokoi, TZ weźmie Cię w ramiona i będziecie się starać o spełnienie marzeń
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo a poza tym jako młoda żona niejdenokrotnie namówi męża na harce i będzie git
|
|
|
|
#4013 | |
|
Rozeznanie
|
Wiedziałam, bo wyglądałaś jak na zdjęciach hehe
po za tym ja byłam ze swoją mamą, a ty ze swoją i byliśmy na jakichś wydmach i mówiłam Ci że ty to masz fajnie bo mieszkasz nad morzem i tak możesz sobie wieczorem po plaży spacerować (tzn. normlanie to wiem, że aktualnie to mieszkacie z TŻ'tem nie nad morzem ) no i mi opowiadałaś tak, no i ogółem to już nie pamiętam ale sobie gadałyśmy poprostu ![]() Cytat:
![]() Zmykam pakować prezent dla TŻ'ta bo za godzine wraca z pracy, musze się postarać bo on jest mistrzem w pakowaniu prezentów (jego mama była kwiaciarką także ma chłopak zmysł artystyczny )
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a ja postanowiłam moje prezenty zapakować do reklamówek tych plastikowych ale nie przezroczystych z nadrukami świątecznymi....
|
|
|
|
#4015 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny.....podbudował yście mnie.Są świeta.....nie ma sensu się dręczyć.A tak wogule to chciałam wam wszystkim złożyć najserdeczniejsz życzenia z okazjii świąt BOŻEGO NAROCZENIA i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.Dziś lecę i nie będę miała neta w Polsce.Muszę już kończyć.Trzymajcie sie i do zobaczenia za 2 tyg.Całuski pa
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
oooo iza szkoda że za 2 tyg....
![]() Wesołych Swiąt i Szczęśliwego Nowego Roku !!!!! |
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
samba
senkjuzilony motylek
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Rzadko się udzielam u Was ale zyczenia Wam złożę
![]() Życzę każdej z Was zdrowych, spokojnych, rodzinnych w miłej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia. W Nowym Roku wszelkiej pomyślności i aby wszystko co związane ze ślubem szlo po Waszej myśli Bezrobotnym znalezienia dobrej pracy.
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Twin
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

już mi wszystko działa
ale nie każda ciąża na szczęscie tak się kończy

Przepraszam .......pójdę sobie

np. ja od najmłodszych lat bardzo często słyszałam, że byłam wyśnionym, wymarzonym dzieckiem. Nigdy tego nie zpaomnę, to cudowne uczucie dla dziecka gdy to słyszy.
ze ślubem nie wytrzymałam