![]() |
#4381 |
BAN stały
|
Dot.: aktualna lista marzeń
marzenia must have na 2009 :
1.Emporio Armani Emporio Femme 100ml edp 2.Lanocme Hypnose 75 ml edp 3.Chrisitam Dior Pure Poison 50ml edp 4.Kenzo Flower by Kenzo 100ml edp 5.Moschino Funny 100 ml edp 6.Elizabeth Arden Green Tea 100ml edt ale podejrzewam ze dojdzie kilka jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Zakorzenienie
|
Tylko jedno - morze OI
![]() ![]()
![]() |
#4383 |
Zadomowienie
|
Ja w tym nowym 2009 roku więcej jednak chciałabym się pozbyć, niż posiąść.
Marzą mi się w zasadzie tylko tylko 3 flakoniki 1. Poison - zgrabna 30-tka 2. Narciso Rodriguez EDT 3. Gris Clair Mogłabym jeszcze przygarnąć czarną Coco edt i Indian Holi, gdyby trafiły się w okazyjnej cenie. Po mijającym roku mam przesyt, moja kolekcja bardziej mnie przytłacza, niż cieszy...
#4384 |
Zadomowienie
|
do listy marzeń muszę niestety dopisac Euphorię
Niestety bo będę pachniała jak połowa mojego miasta i niestety bo liczyłam na skrócenie a nie wydłuzenie listy ![]() Ale cóż... ciągnie mnie do tego zapachu niezmiennie...
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zakorzenienie
|
Mam podobnie. Na szczescie w moim miescie juz coraz rzadziej czuje te perfumy. Zawsze jednak chcialam je miec, tyle, ze waham sie wciaz, bo ostatnia nuta w Euphorii nie do konca mi odpowiada.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4386 |
Zakorzenienie
|
Poproszę Pink Sugar i Escadę Incredible Me
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Zakorzenienie
|
Moja aktualna lista marzeń:
1. Armani - Diamonds 2. Paco Rabanne - Black XS 3. Cacharel - Amor Amor 4. Christian Dior - Addict 5. Thierry Mugler - Angel 6. CK - Euphoria Blossom Póki co tyle, po nowym roku mam nadzieję, że będe miała Diamonds, a reszta.... hmmm... oby jak najszybciej ![]() Co do Euphorii - to dostałam je od mojego chłopaka na prezent, póki co przestałam się nimi pryskać, bo tak jak wcześniej pisałyście, że bardzo dużo osób ich używa... A ja je tak uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Zakorzenienie
|
A co to Wam przeszkadza, ze duzo ludzi tym pachnie? To chyba dobry znak,znaczy ze to ladne perfumy;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale to tylko moje subiektywne odczucia. Znalazłam złoty srodek: używam tych perfum jedynie w domu i tylko dla siebie ![]() ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Konto usunięte
|
1. Pure Poison
![]() 2. Coco Mademoiselle 3. Alien 4. Addict |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie , ze oprocz Euphorii takim popularnym zapachem jest Light Blue. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 |
Konto usunięte
|
Ja Light Blue czuję baardzo często, jeden z najpopularniejszych zapachów zdecydowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zadomowienie
|
I Amor Amor
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
BAN stały
|
W moim uzywa jej moja mama i mama Landryna. Wiec daje rade to przezyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Zakorzenienie
|
Na chwile obecna chce jakis zestaw (bo jest promocja w Sephorze na zestawy 20%):
Black XS lub Euphoria ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś powiedziałam koleżance, że pachnę Euphorią, bo była ciekawa i żałowałam później, bo kupiła sobie. Według mnie zapach powinien kojarzyć się z osobą. Np. mojemu TŹ zapach Hugo Boss Deep Red zawsze będzie kojarzył się z latami liceum, kiedy się poznaliśmy i zakochaliśmy w sobie. Jak się dzisiaj nimi popryskam, to od razu ma taką rozmarzoną minkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
Hm, no ale tak do końca się nie da - trudno z jednej strony wymagać żeby a) perfumy były dostępne w takich cenach żeby były dość DOSTĘPNE dla wielu osób (a są, m.in. poprzez allegro i perfumerie internetowe), a z drugiej strony b) żeby każda z nas mogła sobie pozwolić na własny, ekskluzywny zapach (no, chyba że kogoś stac na zatrudnienia np. twórców Penhaglion czy coś
![]() Skoro są dostepne (i dobrze), to są, i niech pachnie nimi kto chce, koniec, kropka. To tak jak z tępieniem znajomych za zakup podobej kiecki czy coś - cóż, nie stać mnie na haute couture, to muszę żyć z ryzykiem że np. ktoś w takim samym golfie się pojawi - i tyle ![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2008-12-25 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
Na razie nie mam wielkich marzen, bo największe spełniłam (addict), ale chętnie bym przyjęła Aliena i Flowerbomki edp i extreme
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
BAN stały
|
Jest już Dzing, to teraz na pierwsze miejsce listy marzeń może się wysunąć Tea for Two.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w 2009r marze o : 1. buteleczce Cristalle 2. buteleczce Shalimar
![]() |
#4402 |
Raczkowanie
|
Ja mam mało marzeń,chciałabym raczej w drugą stronę-dojrzeć do rozstania. Chyba powoli mi się udaje,sprzedałam Euphorię,Perły i Midnight Poison, nie do końca mi pasowały te zapachy,wracam do tego co lubiłam,kadzideł,delikatn ego orientu plus... zapachów miękkich i kobiecych w stylu La Perla Charme. Jeśli mam już marzyć to chciałabym właśnie Charme i Tea for Two. Czasem zatęsknię za Addictami- klasycznym i Fraiche. To moja wishlista na dzień dzisiejszy.
PS. Zapas Neonatury zrobiłam i wielce się z tego powodu cieszę. I taka mnie mysl naszła-piękne zapachy nie zawsze kosztują krocie, i dobrze ![]() Pozdrawiam świątecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Wtajemniczenie
|
Spisałam sobie taką listę na nowy rok
![]() Bvlgari Black (już jest ![]() Black Cashmere Lou Lou Cacharel Insolence Guerlain Sequoia CdG Kyoto CdG Z pewnością coś przybędzie... ![]()
#4404 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Zadomowienie
|
Ja od dłuższego czasu marzę o Rose de Feu Les Parfums de Rosine. Reszta marzeń zrealizowana
![]()
#4406 |
Wtajemniczenie
|
Od dawna byłam w nim zakochana
![]() ![]()
Edytowane przez Velvet Acid Kitty Czas edycji: 2008-12-26 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
perfumowy zawrót głowy
|
Moja WISH LISTA na 2009:
1. JOOP FEMME - czas na come back 2. JIL SANDER NO 4. - niesamowicie wydajny 3. KENZO JUNGLE ELEPHANT - testy mnie urzekły 4. DIOR ADDICT - muszę je mieć 5....... Pewnie jeszcze coś wymyślę ![]()
#4408 |
Zadomowienie
|
nowa fascynacja...
D&G - the one wypsikałam sobie szalik i nie mogę się nawdychać ![]()
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
|
Moje marzenie to tylko Parfumerie Generale Un Crime Exotique.
Statkus po ponownych testach jednak zdecydowanie odpada.Może i przy PG przydałyby się ponowne testy aby sprawdzić czy to nie chwilowe zauroczenie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zadomowienie
|
Jeśli ponowne testy zakończą się sukcesem to na mojej liście pojawi się Zegna Z Extreme, Encre Noire oraz.. damskie Gucci EDP
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.