|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Umieram... z obżarcia oczywiście
|
#2522 |
|
♥
|
nefre a ja umieram z głodu
. Tyle ludu głodnego u mnie w domu ale juz niebawem tata powinien wrócic.
|
|
|
|
#2523 |
|
Rozeznanie
|
hello
![]() Brzuszki najedzone?;D Mój tak
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie bylo tardycyjnej Wigilii szczerze mowiac,zjadlam 3 kromki chleba pelnoziarnistego z kabanosem i wypilam miseczke barszczu
![]() przed Wigilia poskubalam troche ciasteczek made by sister i mojego marchewkowego ciasta tradycyjnych pierogow,ryby itp-nie bylo,no coz emigracja![]() potem bylam na spacerku w nowych butkach( Santa Santa ) ,pocwiczylam i ide lulac.Gadalam z TZ przez telefon ,bo do niego zadzwonilam..ehh moje uczucia sa tak dziwne,nie potrafie nawet nazwac tego co czuje,a mam mieszane uczcia![]() dobranoc Laleczki
|
#2525 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja teeez.... ![]() Cytat:
![]() moj tez, masakrycznie ale tak mi wszystko smakowalo jak rzadko wiec chyba warto bylo Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moja kolacyjka uplynela w bardzo milusiej atmosferze jedzonko jak juz wspomnialam, przepyszne, prezenty super(prostownica, kasa, kosmetyki i kolczki, jestem bardzo zadowolonaPo kolacji obejrzelismy sobie Kevina Samego w NY zeby tradycji stalo sie zadosc pogaduchy przy winku do tego no, a pozniej jeszcze obzarstwo zwyciezylo i zjadlam sporo pasztecikow z kapucha i grzybami oraz big kawalek mojego ukochanego piernika echh... jutro chyba bede sie bardziej pilnowac pracuje wieczorem wiec mam nadzieje, ze nie bedzie czasu na łasowanie;PWlasnie zeszlam z rowerka, wzielam sie za spalanie zeby nie bylo;P teraz juz chyba tylko relaks przede mna.. ![]() Buzka kochane, pozdrawiam
|
|
#2526 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Cieszę się że Ci się układa i trzymam kciuki za układanie życia uczuciowego Cytat:
no, to już teraz na pewno jesteś po Wigilii cieszę sie bardzo ze u Ciebie wszystko ok Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dobrze ze TŻ-a masz... ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie już po Wigilii oczywiście i nawet rodzinka pojechała a ja czekam na pasterkę, bo idę tradycyjnie jak co roku Nawet całkiem udany wieczór był, rodzinka cieszyła sie z prezentów ja też bo sama sobie wybrałam wcześniej (w sumie nie lubie tak, ale mama nie miała weny, a ja chciałam dostać fajny biustonosz wiec i tak musiałam przymierzyć i tak wyszło )Objadłam sie dosć, ale nie jakoś straszliwie, ruszać sie jeszcze moge i kiecka mi nie pękła Dziękuję hurtowo za wszystkie zyczenie i jeszcze raz Wesołych Wam życzę |
|||||||
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że pierwsza jestem
![]() U mnie nawet sympatycznie było,najadłam się praktycznie samych pierogów no a od babci dostałam w prezencie złoty pierścionek - to w ramach zaliczki na 18-nastkę, która już w marcu .Miłego dnia kochane .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i prezenty super u mnie nie ma zwyczaju jakiś wielkich prezentów pod choinkę, zwłaszcza ze już dostałyśmy od rodziców ostatnio parę nadprogramowych rzeczy ![]() a z tym rowerkiem to przesadziłaś, w święta się je i leży a nie ćwiczy Cytat:
czyli mówisz ze niedługo Twoja 18-stkę świętujemy? ![]() Ja wstałam niedawno zawsze tak długo śpię w pierwszy dzień Świat, trzeba odespać dni pełne przygotowań popijam kawkę i jem karpatkę ^^ a po obiedzie jedziemy na grób Babci a następnie odwiedzić kuzynki (wczoraj oni u nas dziś my do nich ) dobrze ze nie mam jakiejś dużej rodziny którą muszę odwiedzać, a świąteczne spotkania z kuzynkami to sama przyjemność ![]() miłego dzionka a tak w ogóle to 5000 postów mi stuknęło
|
||
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś - Taaaaaaa
Gratuluję 5000 postów ![]() A ja w końcu okres dostałam, bo wyczekiwałam już od 2 dni, ponieważ na Sylwestra nie chciałam mieć,a skoro dziś dostałam to do środy się skończy .
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Witam bąble ;*
Wczoraj zasnęłam o 20 i wstałam o..9 rano nie wiem jak ja to zrobiłam, ale przynajmniej jedna noc tutaj obyła się bez wzywania policji itp ![]() Cieszę się kochane, ze u Was okej ) Ja już czekam na TŻ, jutro am przyjechac i w sobotę jedziemy nocnym pociągiem do Gdańska. Tak się cieszę - tam mam ciszę, spokój, radośc i szczęście. Nie martwię się tym, co mam tutaj w domu..![]() Obżarta jestem niesamwocie a jem i jem bo na codzien nie mam pysznych ciast mamusi i rybek po grecku, wiec sobie wybaczam, odchudzac sie bede po sylwestrze - z TŻ=em mamy takie postanowienie, że bierzemy się za siebie ;o Miłego dnia kochane ;* PS. u mnie śnieg a u Was?
|
#2531 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Cytat:
(mój też, bo też teraz mam i na Sylwka nie będę mieć )Cytat:
![]() Cytat:
u mnie też biało jet i ciągle prószy |
|||
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś - no kochanego mam tego TŻ-a
szczerze to już się nie mogę go doczekać ![]() Chciałam tez napisać, że śnie prószy, ale nie wiedziałam przez jakie "uó", a że jestem leniwa i nawet mi sie nie chcialo kliknać na ikonkę google to dałam sobie spokoj
|
#2533 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a domowe pierogi rzadza, zawsze Cytat:
![]() Cytat:
ja poszlam spac ok.2, a obudzilam sie o 10 wiec zwazywszy ile ostatnio sypialam to troche sobie poleniuchowalam![]() fajnie z kuzynkami w sensie, ze macie taki dobry kontakt-zanika przymus switecznego rodzinkowania, a jest przyjemnosc milej wizyty!kongrata ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za pare lat pewnie to Wy z TZ bedziecie sami urzadzac swiea i wtedy zrobisz wszystko po swojej mysli i poczujesz prawdziwa swiateczna atmosfere ![]() Cytat:
![]() Ja tez po Nowym Roku, a w zasadzie po swietach juz chce wziac sie za siebie ![]() ejjjj noooo! ![]() co za chamstwo, u mnie zero snieżystosci, a taaaaak bym chciala.... dajcie mi troche bialego puchu...! ![]() Cytat:
to sie nazywa swiateczne rozleniwienie z prawdziwego zdarzenia;PDzien dobry kochane tak w ogole ![]() U mnie milej atmosfery ciag dalszy, odpoczywam sobie, jest spokojnie...po raz pierwszy od dawna relaksuje sie w domu i wyciszam, czuje wyrazna roznice w porownaniu z "na co dzien"... ![]() Na 17 ide dzis do pracy... minusy - nie chce mi sie...................... ......... ![]() plusy: - rusze sie w koncu - spotkam sie ze znajomymi ![]() - zarobie - zawsze to jakies urozmaicenie niby... ![]() Ogolem chyba plusy przewazaja nad minusami, wiec niech juz bedzie, nastawiam sie optymistycznie ![]() Buzka kochane i milego dnia
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2008-12-25 o 15:24 Powód: ; |
||||||||
|
|
|
#2534 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się z moim widziałam przedwczoraj i tez się nie mogę doczekać jutrzejszego spotkania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() superowo Cytat:
chętnie wyślę pocztą ![]() Cytat:
miłej i spokojnej pracy już się ciemno robi powoli a moja rodzina w ogóle się nie zbiera znowu po ciemku na cmentarz pojedziemy dobrze ze tam pełno zniczy oświetla
|
|||||
|
|
|
#2535 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
(chociaż za oknem ciemno już ![]() )Cytat:
Cytat:
jestem, jestem.. zreszta zawsze bylam, bardziej duchem niż ciałem, ale byłam z Wami ![]() Cytat:
a może to Ty mnie myslami sciagnełas skoro na nk juz pisać miałas ![]() Cytat:
a col do wyboru prezenetow to też sama sobie wybrałam Ale wazne, ze sa o ! ![]() niiiiii maaaa Cytat:
![]() domowe pierogi .. a u mnie nie bylo.. ![]() Cytat:
![]() A ja wczoraj pojechałam na wigilię do babci jednej na 17, do drugiej na jakas 20 i było w sumie milo.. nie tak jak w zeszłym roku, kiedy to siedząc przy stole chciało mi się płakać, a każdy patrzył tylko na to co i ile zjem.. Dawno i nie prawda o ! oszalałam na punkcie grzybowej babci Jak wróciłam do domu przyszedł do mnie.. ekhm kolega w ogole dostalam od niego śliczną bransoletke.. szkoda tylko, że ja nie miałam nic na niego, ale tak prawde mowiac to nie mielismy sobie nic kupić.. w sumie od wczoraj juz nie jest chyba tylko moim kolegą, ale nie chce zapeszac dziś wstałam po 11 (ostatnio wstawałam codziennie po 4 ) i pojechałam do babci na obiad, a teraz.. idę się ogarnąć i ruszam do TŻta a potem z nim i znajomymi może gdzieś ruszymy Wesołych Kochane ! sialalallalala.. <- (tak mi się radość obiawia - głupawka ) ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2536 | |||
|
Zakorzenienie
|
gratki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja chyba będę chora jedyny plus jest taki, że nie uległam pokusie obżarstwa przez to, bo boli mnie jak cokolwiek przełykam![]() miłego wieczorku Edytowane przez Spaza Czas edycji: 2008-12-25 o 22:25 |
|||
|
|
|
#2537 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór, Dziewczyny
może się odezwę wreszcie mogę?![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jak widać chyba tylko ja pozostalam singielką![]() bardzo się cieszę, Tamo, że układa Ci się w życiu i że wygrałaś z edCytat:
![]() Cytat:
musisz mieć świetnego TŻa. Buuuu tylko mnie nikt nie chce ![]() ![]() aaaa, co tam odchudzanie, NAJWCZESNIEJ po sylwetstrze![]() Cytat:
Cytat:
i mniiiaaaaamii, zazdroszczę karpatki, choć sama nie narzekam, pyszne ciasta w domku w tym roku![]() Cytat:
![]() (choc pewnie Ty dzis juz nie ).miłego wiceczoru, nocy i jutra !
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, chyba najwzyszy czas sobie kogos znalezc! ale nie byle kogo i w tym problem
a masz kogoś na oku? ![]() btw, gardlo mnie zaczyna bolecccc
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z wiekiem wymagania niestety rosną (przynajmniej moje )a Ty masz jakiegoś potencjalnego kandydata?
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się przywitać i życzyć miłych snów
Jenyyyyyyyy,jak ja kocham tego mojego TŻ-ta sialala ![]() Tamuś - Suuuuuuuuper !!!!!!! Gratuluję !!!
|
|
|
#2542 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu podobno jestem wiedźmą ^^ (przynajmniej tak mój TŻ twierdzi )Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze sie pytasz iiii tam nie chce, pewnie za bardzo wymagająca jesteś proponuję się rozejrzeć, z własnego doświadczenia po kolegach z podstawówki Cytat:
karpatkę sama wymyśliłam zaraziłaś się przez Wizaż od Spazy ? ![]() (ja też mojego kocham a sie nie chwalę )Popołudnie u kuzynek jak zwykle pełne nowych, owocnych plotek a wieczór z rodzinka przy filmie i drinkach (i aż mi szumi w głowie nieco ) A jutro lenistwa ciag dalszy
|
||||
|
|
|
#2543 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
ahoj gwiazdeczki
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przeeeeeestan...ja tam mam wrazenie, ze wlasnie bardzo mi tej energii brakuje... ![]() Cytat:
kuruj sie kochana;*ejjj noooo, wiadoooomo! ![]() ojjj chyba nie tylko;P Cytat:
![]() no doooobra, dzis nie cwiczylam ![]() Cytat:
nastepna, epidemia jakas czy cooo... ![]() slodkosciii... ![]() ![]() kurcze, moze i cos w tym jest...;P Cytat:
![]() Ja wlasnie wrocilam z pracki, bylo spoko, fajnie, ze poszlam zamiast siedziec w domu GOrzej ze jutro pracuje na rano wiec nie moge wylegiwac sie do kiedy chce... No,ale cos za cos - wieczor bedzie wolny![]() Buziaki kochane, ja zaraz mykam do lozeczka, na TVN leca wlasnie Swieta u Griswaldow wiec wlacze sobie do snu... ![]() Buuuuuzi i do jutra! ( a w zasadzie juz do dzisiaj;P)
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też, uwielbiam wręcz
(w ogóle to jak idę i wracam z uczelni to przechodzę przez cmentarz wiec ogólnie często mi się zdarza ze idę po ciemku ) ale niestety dziś jednak się tam nie pojawiłam, bo chyba tylko ja jestem fanką ciemności na cmentarzu, reszta rodzinki przełożyła jednak na jutro jak będzie widno ![]() wiem coś o tym ![]() ![]() Cytat:
a ja idę spać chyba ![]() dobranoc
|
|
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
a bry bry
![]() Wczoraj wzięłam tabletki uspokajające i jak mnie siekło na spanie to się połozyłam o 21 Sen miałam taki twardy, że hej! ![]() Dzisiaj już chodze uhahana, bo TZ już do mnie jedzie - za niecałe 8 h się zobaczymy W ogole dzisiaj mama przekazała mi pewną wiadomość i teraz mam taki dylemat gdzie mieszkać, że szok. Otoż okazało się, że rodzice wykupili na własnośc mieszkanie i chcą je mi przepisać. Ale- musiałabym tutaj mieszkać, a ja tutaj w swoim mieście nie za bardzo, ze względu na tych alkoholików I nie mam kompletnego pojęcia co robić ![]() Miłego dnia laleczki
|
#2547 |
|
♥
|
Witam kochane
ja znowu sie przeziebiłam ,wczoraj miałam goraczke , dzisiaj troche rano bolała głowa ale wzielam tabletki i przeszło , ale gardło strasznie boli , a moj głos jest teraz cudowny.iza i spaza napewno spotkanie tego jedynego ![]() Agus no zaniedługo bedziemy pełnoletnie , jak ten czas szybko leci do mojej 18 został niecały miesiac- eek: nefre trudna decyzja , nie wiem co bym na twoim miejscu zrobiła... ![]() madame_apple , Ewus - ja sie boje chodzic po ciemnku po cmenatarzam , wogóle sie boje gdzie kolwiek chodzic zawsze sobie wyobrazam , ze ktos mnie porawie albo cos tamonite gratuluje
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
.
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() Slonko swieci,ale mroz paskudny jest ![]() Troszke sie nudze,bo oczywiscie z panem Tatarkiewiczem o filozofii rozmawiac mi sie nie chce poza tym,jakies panny wziely materialy ktore prof zadal na nastepny wyklad i nie wrzucily na maila roku i niby skad ktos ma to miec wiec klotnia na forum wrze ehh![]() slucham sobie wlasnie aylar Lie-Boys Bos Boys no dobra,spiewac to ona nie umie ale za to jest moim idealem piekna figura nie ta i w ogole![]() Nie mam nic na koncie wiec do TZ nie moge pisac W ogole nie czuje zeby mnie wspieral. mam wrazenie ze mnie w ogole nie rozumie. Rozmowy sa o *******ach,smsy tez,nigdy nie rozmawiamy o jakichs problemach,o czyms waznym. Mowi ze kocha,ze nie chce mnie stracic,ze chce ze mna byc,ale... trudne to jest wiecie![]() jeszcze 6dni i siodmego lece do domu..czy sie ciesze? nie wiem
|
#2550 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oj Izka, nie tylko Ty... ja to co chwile się z kimś spotykam i znów sama jestem.. ![]() ![]() Cytat:
dokładnie ![]() (nie)dziękuje )Cytat:
![]() Dziekuje Kochana ![]() Dziękuje Jabłuszkooooo moje Cytat:
trzymam kciuki aby tak było i bawcie sie tam grzecznie i dobrze Cytat:
Dobrze, że już Ci lepiej ![]() Cytat:
bo też masz za***ista figure Cytat:
Mam nadzieje, że z TŻ będzie lepiej.. ![]() Ojć Laski, ale mialam wieczór i noc.. ulalalal Poszlam spać po 6 wczoraj byłam w klubie z TŻetem i znajomymi potanczyc, a potem jak wrocilismy do domu to okazalo sie ze u mnie imprezka trwa więc się dołaczylismy cudownie bylo dziś oczekuje na przyjazd rodzinki, a mama zaprosiła TŻta na kolacje ![]() Lece się ogarniać pomalutku ![]() Miłego wieczorka Kochane W ogóle to sama w to nie wierze, ale już 3 dzień pisze tu regularnie Przełomowe świeta normalnie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

. Tyle ludu głodnego u mnie w domu ale juz niebawem tata powinien wrócic.

tradycyjnych pierogow,ryby itp-nie bylo,no coz emigracja
moje uczucia sa tak dziwne,nie potrafie nawet nazwac tego co czuje,a mam mieszane uczcia

) co u mnie słychać.. No więc ŻYJE. Oj żyje i czuje, że żyje..
Uczę się, przygotowywuje ^^ do matury, myślowo ogarniam 100dniówke, prowadze dość szalone (choć zależy od dnia) życie towarzyskie.. Chyba nawet w moim życiu pojawił się ktoś.. ktoś kto podobał mi się już od jakichś 3 lat.. i myślałam, że jest poza moim zasięgem, tymczasem.. nie wiem jeszcze jak to będzie, ale narazie.. nie narzekam. Zrezygnowałam za to z 'marzeń' o tym, że chłopak do którego mnie tak ciągnęło od wakacji (i z którym w te wakacje byłam..) się zmieni, zmądrzeje.. Bo to nie realne, dlatego chce ułozyć sobie życie na nowo, z kimś nowym.. A poza tym.. poza ty wyglądam normalnie, nie narzekam, oj nie ^^ 100 razy bardziej podobam się sobie niż wtedy gdy byłam takim patyczakiem

nie wiem jak ja to zrobiłam, ale przynajmniej jedna noc tutaj obyła się bez wzywania policji itp 

dobrze ze tam pełno zniczy oświetla
a u mnie nie bylo..
) i pojechałam do babci na obiad, a teraz.. idę się ogarnąć i ruszam do TŻta a potem z nim i znajomymi może gdzieś ruszymy 
no dobra,spiewac to ona nie umie ale za to jest moim idealem piekna