|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Podbite oko :)
Tytuł autorstwa TŻa mego.
![]() Dobrze, że znam jego specyficzny humor, bo mogłabym się obrazić. ![]() Więc kolory (podobno) jak przy podbitym oku, z czym skromnie się nie do końca zgadzam. Chociaż mam pewne wątpliwości, czy akurat kolory moje. Nie przedłużając jednak. Mazidła: Twarz: ·Revlon kolor Stay, Makeup with SoftFlex, 180 Sand Beige ·Revlonu ColorStay, Stay Natural Powder ·Perełki brązujące SENSIQUE na polikach Oczy: ·paletka do brwi SEPHORY ·baza SEPHORY ·cienie z paletki MISS ROSE ·konturówki PRESTIGE brązowa ·tusz MAYBELLINE Define-a-lash Usta: ·różowy bazarkowy błyszczyk Większe zdjęcia tu i tu
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podbite oko :)
jak na moj gust to jest super..w wydaje mi sie ze kolory pasuja, mimo ze zdjecia sa male i slabo widac.. to twoj naturalny jasny kolor oczek zdecydowanie wyroznia sie w tlumie
![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego załączam zawsze większe zdjęcia, by lepiej wszystko móc dostrzec. Linki do nich w ostatniej linijce. ![]() Oczyska, tak moje naturalne ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2008-12-27 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mnie się bardzo podoba : D Sama bym sie tak pomalowała ale nie mam az takich zdolnosci ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
łaaaaaaa kocham Twoje makeupy
![]() DZIEWCZYNY! PATRZCIE NA JEJ RZĘSY! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mi sie strasznieeeee podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Rzęsy są pięknie rozczesane
![]() Kolorki bardzo ładne, technicznie bez zarzutu. Moim zdanie pasują one do Ciebie i nie wyglądasz jakbyś miała podbite oko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Organizatorka
|
Wiesz co? Niektórzy faceci chyba tak mają, bo wczoraj gdy malowałam dziewczynę mojego brata również w fiolecie, mój braciszek nagle inteligentnie stwierdził "ale co? Ona będzie miała takie podbite oczy, czy to się zamaluje?". Ręce mi opadły, ale sie nie poddalam i malowałam dalej. Efekt końcowy mu się nawet podobał
![]() Co do Twojego makijaż- świetnie, że zamieściłaś większe fotki, bo na tych załącznikach mało widać. Mnie się podoba. Może nie rzuca na kolana (wybacz ![]() ![]() Ale ja uwielbiam się czepiać (nie ma to jak samej nie umieć malować, a innym błędy wytykać ![]() I te rzęsy ... ![]() Dlaczego ja tak nie umiem ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ładnie, tylko dlaczego dolna powieka taka jednolita?
![]() No i mam wskazówkę co do fotek. Zawsze wrzucasz zestawienie trzech zdjęć i zawsze są one bardzo małe, trudno coś na nich dojrzeć. Mimo że pewnie wrzucasz je jako duże, Wizaż je zmniejsza, a to dlatego, że największym rozmiarem zdjęcia jest 800 (wys) x 1200 (szer) pikseli. I każda fotka, która jest większa, zostanie zmniejszona. Zdjęcie wrzucone przez Ciebie jest bardzo szerokie, a po takim zmniejszeniu zostaje ono zdeformowane - zobacz, jaką masz wydłużoną twarz. Więc masz dwa wyjścia, żeby zachować ten rozmiar - albo każde zdjęcie wrzucać osobno, albo łączyć te zdjęcia tak, by nie przekraczały max wymiarów ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładny makijaż ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam niebieskie oczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś pierwszy post przeczytała, dostrzegałbyś ze zamieściłam również na moim serwerze większe zdjęcia, gdzie wszystko widać jak trzeba. Linki ich w ostatniej linijce tekstu w pierwszym poście. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Uwielbiam takie kolory
![]() ![]() Edytowane przez Nais Czas edycji: 2008-12-28 o 16:15 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
mi się nie podoba, szczególnie Twój kolor włosów, a wiadomo jak włosy nie wyglądają zadbanie to żaden makijaż nie wygląda dobrze. poza tym "świnkowy" kolor podkładu którego efekt potęguje Twój kształt nosa. zupełnie nie udany nie tylko makijaż ale i całokształt. pomyśl o małej metamorfozie
Edytowane przez weronika866 Czas edycji: 2010-05-13 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Faceci się nie znają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.