![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: i zastalam pusty dom...
ło matko.fajnych rzeczy się dowiaduje po rozstaniu.zdrady.
mam nadzieję,że nie ulegniesz temu trutniowi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Nie depcze krokusów
|
Też się zastanawiam, co u niego, co takiego usłyszałaś?
![]() |
![]() |
#183 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A właściwie, to masz z nim kontakt? Tłumaczył się jeszcze jakoś? Oddał klucze, odebrał rzeczy?? Bo ta sytuacja jest wciąż zakręcona...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej mańki, my robimy to samo- też nie informujemy koleżanek co robią ich faceci BO PO CO? Ale jak facet znika, to czasem nam sie wymknie to czy tamto ![]() życie Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-11-29 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Rozeznanie
|
Trzymaj się kochana. Jesteś silna.
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
wcale nie jestem silna..nie mam ochoty wstawac z lozka i nie wstaje,zadreczam sie sama ze soba...
mam rozne mysli nie wykluczajac najgorszego..moje zycie sie skonczylo przynajmniej teraz ![]() probowalam sie skontaktowac i zapytac co z kluczami i wogule ale nie odebral,nie oddzwonil tez...nic.. zaslyszalam tylko ze on sie boi ze gdyby wrocil i by sie cos popsulo to ze ta druga wyprowadzka bolala by bardziej niz ta teraz i ze on nie wie co teraz...nie wiem co myslec.. tak bardzo bym chciala zeby teraz tutaj byl i mnie przytulal... ![]() dziewczyny jak to boli niewyobrazalnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez albinka Czas edycji: 2014-01-18 o 13:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
pppaprySka łatwe to nie jest. Wierzę,że dasz sobie radę.
On nie jest wart Ciebie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
śledzę ten wątek od początku i dalej jestem w szoku, że można zrobic cos takiego drugiej osobie
![]() ![]() ![]() niektóre fragmenty przesłałam Lubemu i on również był w szoku... nie mógł sobie czegoś takiego wyobrazic, po prostu trzeba byc prze &%^$#&#^# żeby wpasc na taki pomysł i jeszcze go zrealizowac... Kochana, zapomnij o nim, wiem, że będzie trudno, ale jak spotkasz takiego, który na Ciebie zasługuje, to się będziesz jeszcze cieszyc, ze z tamtym nie wyszło... Trzymaj się ciepło, bo naprawdę musisz byc silna teraz <tuli> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
ja tez jestem w totalnym szoku nie wiedzialam ze istnieja ludzie zdolni do takich zachowan :/
zapomnij o nim bo on nie jest Ciebie wart..
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
papryska - wiem,ze to trudne ale trzymaj sie, nie zalamuj....jestesmy z toba
![]()
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha... czyli to jest tak ze jak Panu cos nie podpasuje czy tez miedzy wami pojawi sie jakikolwiek problem czy klotnia...cos co mogloby wplynac bardzo na wasz zwiazek.. to on zamiast go ratowac od razu mysli o WYPROWADZCE ![]() ![]() Zreszta jak pisalas wczesniej wyprowadzil sie.. odszedl bez slow.. bez zadnego wyjasnienia... bez niczego... poprostu sobie poszedl co oznacze ze cie nie SZANUJE .. bo kochajacy facet napewno by swojej kobiety od tak poprostu nie zostawil... szanujacy swoja kobiete facet nie odszedlby bez slowa.. Chcialby porozmawiac wyjasnic.. Uczynic cokolwiek.. ALE NIE ZOSTAWILBY w taki beszczelny sposob... ![]() ja rozumiem ze twoj Bol jest ogromny ze chwilami czujesz ze az cie rozrywa... Ale STALO SIE.. tzw''facet'' okazal sie zwyklych tchurzem zwyklym paskudnym i obrzydlym szczurem... daj sobie z nim spokoj Zadal ci bardzo bolesny cios.. prosto w serce.. Uwierz wkoncu sie zagoji... potrzeba ci czasu aa jego skresl.. skresl ze swojego zycia
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Bardzo mi przykro,że cierpisz. Byłam w dość podobnej sytuacji. Zostawiona przez kogoś z dnia na dzień, kto nie potrafił mi wyjaśnić jak można w ciągu jednego dnia dojść do jakichś dziwnych wniosków i skreślić związek co trwał parę lat. Najgorsze jest właśnie to, gdy druga strona nie daje Tobie żadnych sygnałów. Wiesz Twój TŻ ma dopiero 23 lata hmm..ludzie popełniają głupstwa przez cale życie iświat jest dośc brutalny.
Widzę, że byłaś bardzo przywiązana do swojego TŻ. To na pewno wpłynie na to,że długo będziesz się zbierać ale zobaczysz- będzie dobrze. Nieważne czy bedziecie ze sobą czy nie będziecie. Czy za jakiś czas dasz mu drugą szansę (ja dałam i powiem szczerze, że dobrze,że nie posłuchalam się wszystkich wypowiedzi typu "drugi raz do tej samej rzeki się nie wchodzi"-na to nie ma reguły). Musisz nauczyć się teraz żyć dla siebie, nei dla kogos innego. Możesz być dobrym człowiekiem ale nie przekładac przy tym innych nad siebie ![]() Pamietaj ZAWSZE!!!!, że jesteś wartościową osobą-nawet gdy teraz pozawalasz trochę rzeczy- pracę czy szkołę. Pamiętaj,że żyje się raz i nic złego się nie stanie. Czas Ci pomoże. 3mam kciuki za Ciebie. ![]() Czasami postępowania drugiej osoby nie zrozumiesz..czasami człowiek no niestety..mysli tylko o sobie..i co by nie mówił Ci Twój TŻ to niestety ale tak własnie się zachował. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Że niby taki biedny i taki cierpiący. Gucio tam, chrzani żałosne tekściki na wzbudzenie współczucia, aż się kurzy.
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
zobaczysz, że czas goi rany...
nawet sobie nie wyobrażacie do jakich awantur dochodziło między mną a moim chłopakiem... mówiliśmy sobie najgorsze rzeczy, wyzywaliśmy się tak, że nawet nie chcę powtarzać tych słów... od najgorszych. Ale przychodził ranek... oboje budziliśmy się z kacem moralnym i czuliśmy, że to nie powinno się stać. Kochamy się do dziś. Te awantury są już przeszłością, dorośliśmy. Bo do miłości trzeba dorosnąć. Widocznie Twój TŻ jeszcze nie dojrzał... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Wtajemniczenie
|
to jeden z tych co... 'wychodzą rano po bułki i nigdy nie wracają' ;/ Rozumiem, że w kwestii miłośći, żadne tłumaczenia nie pomogą. Ale na prawdę może Cie czekać ciężkie życie u boku faceta, który ucieka od problemów i nie umie rozmawiać ;/
swoją drogą jakie wyrachowanie z jego strony, ciekawe czy długo to planował
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
trzymaj się
![]()
Edytowane przez Onetta Czas edycji: 2008-12-01 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() On nie jest normalny ![]()
![]() |
![]() |
#199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż mu, że doskonale sobie radzisz bez niego.Pokaż, że jesteś silna i niezależna, a nie zakompleksiona i zdesperowana. Wychodzisz gdzieś wieczorami?Byłaś gdzieś w weekend?
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Dziwie sie, ze wszytskich wiesci dowiadujesz sie od ludzi a nie od niego samego. Wychodzi na to, ze za duzo gada wsrod znajomych. A to ty powinnas byc pierwsza osoba z ktora powinnien pogadac.
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Ty dzwonisz, on nie odbiera itd.
Sorki za szczerość ale chyba ciut się poniżasz już w tej chwili! WIEM, że boli i będzie bolało pewnie jeszcze długo. Wypłacz to, wykrzycz sobie w poduche. Zamknij się na tydzień w domu i rzucaj czym popadnie i wyj i klnij i myśl co tam Ci tylko przyjdzie do głowy , ale ... nie pokazuj jemu jak Cię to boli. Nie jedna z nas przeżyła rozstanie i nie jedna jeszcze przeżyje, nie ma jednak takiego bólu którego kobieta by znieść nie mogła! Tylko się nie poddawaj! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W takim razie do ktorej grupy sie zaliczasz: tych, co sa nie w porzadku, czy dziwakow? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe co slychac u autorki postu....Mam nadzieję, że sie jakoś trzymasz?
![]() |
#204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamietaj, ze to byl jego wybor, nawet nie raczyl ci o tym powiedziec. Wyobrazam sobie jak jest ci ciezko. Jedyna pociecha, ze nie macie dzieci. Wtedy i one by cierpaly. Zastanow sie wlasnie na temat przyszlosci. Czy chcialabys miec z kims takim dzieci? I co, bedziesz zyla przez reszte lat w niepewnosci? Bedziesz wracac do domu z mysla, czy znowu nie zwial? Nawet jesli wrocicie do siebie, bedziesz sie zadreczac takimi myslami. Trzymaj sie i badz silna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
przypadkiem znalazłam i przeczytałam!!!!od początku do końca
![]() ![]() ![]() ![]() zas*rany się znalazł,aż słów brak!OLEJ go sikiem torpedą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
szanuj sie pappryskA! nie mysl nawet o tym dupku tylko zmieniaj zamki!
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zaczynam sie zaliczac do dziwakow i nie ma co ukrywac, tzn. moze nie tyle do dziwakow, co zmienia sie moj charakter, co mi zaczyna nie odpowiadac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny przepraszam ze mnie nie bylo az tyle czasu...zamknelam sie troche na swiat,chodzilam na joge,bylam u psychologa bo czulam ze tego potrzebuje...15.12 byla niby nasza rocznica ale nie przyszedl ani nic,nie odezwal sie do dzisiaj ani slowem,nawet zyczen na swieta..przez swieta siedzial na gadu z opisem,,wesolych swiat zycze przede wszystkim sobie.."teraz nie wchodze na gadu i inne portale ja sie odcinam,lape dystans,powoli sie podnosze choc jeszcze nie jest rewelacyjnie..
Nie oddal rzeczy,nie wyslal mi nawet pieniedzy za mieszkanie..niebede prosic-tak uwaza ok,wymienilam juz dawno zamki,kupilam sobie nowe rzeczy,wywalilam te od niego a tego czego niemoglam wywalic pochowalam,pojechalam do domu.Spedzilam piekne rodzinne swieta,wszyscy mnie wspieraja,czuje ze jestem dla nich wazna ![]() Biore powoli gleboki oddech i najprawdopodobniej wyjade, a wszystkie konta na roznych portalach skasuje,zmienie nr gg i telefon,nie dam sie.. myslicie ze za jakis czas on znormalnieje i bedzie sie probowal skontaktowac,pogadac?ze zacznie mu mnie brakowac?Jestescie bardziej zyciowo doswiadczone stad moje pytanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Raczkowanie
|
sądzę, że już się nie odezwie. jestem nawet o tym przekonany. to co mówił Waszym wspólnym znajomym - że boi się wprowadzić, aby kolejna wyprowadzka nie była dla Ciebie większym bólem to zwykły banał. sama widzisz jak mu na Tobie zależy: nie odzywa się, żadnych życzeń, co jest chyba zrozumiałe skoro nawet nie oddał Ci kasy. gratuluje w miarę dobrego samopoczucia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.