|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: "10.000 tarzań" czyli...uczestnicy wątku egzaminacyjnego "na każdy temat" :)
|
|
|
|
#932 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: "10.000 tarzań" czyli...uczestnicy wątku egzaminacyjnego "na każdy temat" :)
Martini – nie wiem kiedy to przeczytasz ale bardzo przepraszam, myślałem, że mnie olałaś sikiem prostym. Oczywiście poczekam ile trzeba będzie – bo strasznie mi zależy. Wystarczy, jeżeli powiem, że chodzi o zakład (sprawa honorowa)????
Jeżeli czytasz to moje przeprosiny w tej chwili, to znaczy, że się nie uczysz, a to z kolei oznacza, że powinnaś porzucić komputer i wracać do książek. Czy wiecie jakie jest największe świństwo? Do tej pory byłem przekonany, że największe świństwo robi „moja”teściowa dając do jedzenia zimny rosół. Próbowaliście kiedyś??? Ohyda! Ja już dostałem kilka razy. Ale dzisiaj poznałem inny smak świństwa. Od kilku dni nie mam za dobrego humory. Kryminał (zwłaszcza dobry) zawsze mi go poprawiał. Akurat kilka dni temu wypożyczyłem sobie jeden (jednej z moich ulubionych autorek). Siedzę sobie na łóżku pogrążony w lekturze. Ksiązka trzyma w napięciu. Już 3 rozdział. Strona około 90 (z 360) Są już dwa trupy i zabójca przymierza się do trzeciego (ten trzeci zginął w ulubiony przeze mnie sposób) otrucie cyjankiem potasu. Do pokoju wchodzi moja siostra: S (siostra): Co czytasz? J (Ja): Książkę. Siostra zerka na okładkę… S: O… „Złowroga pętla” A. Marininy. Bardzo dobra. Nigdy bym nie wpadła na to, że to profesor okazuje się zabójcą…. Ja: Dziękuję Ci bardzo… właśnie odeszła mi ochota na dalsze czytanie. Moja siostra opowiedziała mi historię, co ją wczoraj spotkało ze strony cioci. Ciocia jest osobą.. hm… niezwykłą. Wczoraj od samego rana (przy śniadaniu) prosiła moją siostrę, żeby się z nią wybrała (pieszo) do miasta . mi.in do banku po pieniądze. Sam słyszałem tę rozmowę. C (Ciotka): Pójdź ze mną do miasta. Tak się ładnie mną opiekujesz… słuchaj jak pójdziemy do miasta, wybiorę pieniądze z banku, dam ci 500 złotych. A co? Tak ładnie się mną zajmujesz… tak… tak właśnie tak zrobię… wybiorę pieniądze z konta i dam Ci całe 500 złotych. A co? Stać mnie… M(moja siostra): Ciociu nie trzeba. Naprawdę. Bardzo lubię z Tobą przebywać.. C: nie… Jesteś młoda pieniądze są Ci potrzebne… I tak musiałabym je wydać na święta gdybym je spędzała z Krysią. Jedyna córka Ciotki – ciotka Kryśka kilka miesięcy temu poznała pewnego Niemca i od tamtej pory sporadycznie przyjeżdża do domu. Nie przyjechała nawet na święta. Jak się dowiedzieliśmy, że ciotka będzie sama w święta zabraliśmy ją do siebie… Obie poszył do miasta i dalszą relację znam z opowieści siostry. Idą już dobre kilkanaście/-kilkadziesiąt minut. Moja siostra zatrzymała się przy wystawie sklepowej. C: Chodź szybciej… bo jeszcze zamkną nam bank przed nosem… chodź, bo muszę wybrać tak jak Ci obiecałam 300 złotych. Moja siostra zdziwiona bo była mowa o 500! Nadal się upiera. M: Ciociu mówiłam. Naprawdę nie potrzebuje pieniędzy… C: Bzdury gadasz…. Wchodzą do banku. Ciotka podchodzi do okienka. Podaje swój dowód osobisty i mówi: C: Chciałam wybrać 100 złotych. PS. Mojej siostrze na siłę wcisnęła 50. To się nazywa PR.
Chyba jakiś na stanowisku, tak sobie może pozwolić całą drogę na internecie siedzieć. Edytowane przez maxymilian Czas edycji: 2008-12-28 o 16:52 |
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słuchajcie, na drodze przy moim domu (tzn. dokładnie dwa domy na lewo od mojego), ponad 3 h temu był wypadek. fiesta i kombi, fiestę trzeba było rozcinać, żeby wyciągnąć poszkodowanych... droga do tej pory nieprzejezdna, tłumek gapiów ciągle stoi... z nadajników słyszałam informację, że "prawdopodobnie 5 poszkodowanych, w tym dziecko"... mam nadzieję, że nikomu nic poważnego się nie stało... w każdym razie nie było widać, żeby pogotowie jakoś bardzo się spieszyło, żeby ich zabierać. |
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Max ale ja się wcale nie obraziłam, ani nic w tym stylu.
, damy radę A zakład o co ![]() Ciocia boska, niestety, też mam styczność z takimi ludźmi. Zdarzało mi się coś dostać (mimo że nie chciałam i się wzbraniałam), a potem słyszałam, że sama prosiłam A do książek zasiadam jutro, bo będę miała wszystkie materiały potrzebne. Dzisiaj robię jeszcze rzeczy "poza" książkowe Czyli szukam informacji, danych etc., odpowiadam na maile i uzupełniam papierki do pracy ![]() Margo mam nadzieję, że nic się nikomu nie stało.
Edytowane przez martini. Czas edycji: 2008-12-28 o 17:42 |
|
|
|
#935 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
|
#937 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Max ciocia jest niesamowita hehe
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
A to poczekaj, zadzwonię i się dowiem
![]() Godziną się nie chwaliłeś, ale obstawiam między 14 a 15 ![]() Kurde...Jutro idę do pracy wrrrrrrrrrrr
|
#940 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
sorry dubel
Papryczki wróciły!!! Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2008-12-28 o 21:51 |
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
I znowu wszyscy śpią. Jak możecie mi to robić??
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
ciężko powiedzieć. pewnie więcej dowiem się z lokalnej gazety, ktora wyjdzie bodajże w środę. na szczęście nie należę do ludzi szukających sensacji, więc nie było mnie w tym tłumie, a jedynie zerknęłam przez okno, żeby się zorientować w sytuacji i przyjrzeć, czy to przypadkiem nie jakieś znajome samochody.
za godzinę ruszamy pandą po opony. stan dróg... hm... jeszcze ciemnawo jest, więc nie wiem
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza, od razu widać, że wolne się skończyło
![]() Ja dzisiaj siedziałam do 4:30, uzupełniłam zaległości pracowe. Przygotowałam część notatek, dziś - dzień dobry mgr! Ale póki co lecę na spotkanie z koleżanką , coś muszę mieć z tego życia też
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i melduję, że panda ma już zimówki, a dziś wybieramy się na małą wieczorną przejażdżkę
![]() mam też złe wieści - ten wczorajszy wypadek okazał się niestety śmiertelny dla kierowcy fiesty, który z niewiadomych przyczyn zjechał na lewy pas. zginął na miejscu... pewnie dlatego pogotowie się nie spieszyło, bo tamci z mercedesa (dwoje dorosłych i dwoje dzieci) wyszli o własnych siłach z auta, więc natychmiastowa pomoc nie była im potrzebna... eh... nie nastraja mnie to optymistycznie, ale przeciez nie mogę się bać wsiadając za kierownicę |
|
|
|
#947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tej porze to ja już byłam bliska wstawania ![]() No wolne się skończyło...niestety ![]() Ależ mi się nie chciało dzisiaj wstawać ![]() Cytat:
![]() A wracając do imion dla aut-dziś rano jak przymarzałam do przystanku nagle mnie olśniło! Jeżeli kupię matiza, to będzie to mój "Mati" ![]() A swoją drogą-na pandę uwielbiam mówić "pałda" ![]() Kurde no a ten wypadek ja to strasznie wrażliwa jestem na takie rzeczy ![]() Chwila refleksji nie jest zła, ale nie można rezygnować z jazdy z powodu strachu. Słuchajta ja dziś nabyłam stomatologiczny żel wybielający, zaraz idę umyć zębiska i działam będę siedziała z nakładkami ![]() Ciekawe czy to cokolwiek zadziała. Na wybielanie w gabinecie szkoda mi kasy(już i tak fortunę zostawiłam w klinice), a jednak czuję niedosyt, że nie mam zbyt białych zębów ![]() Wizażanki polecają białą perłę, to postanowiłam wypróbować
Papryczki wróciły!!! Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2008-12-29 o 20:42 |
||
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Kupiłam sobie perfumki (ahhhh) i film z Georgem Clooneyem I w jego reżyserii. A teraz oglądam [i]Elizabeth I[/b] z moją ukochaną Cate Blanchett. ![]() Ale żeby nie było tak różowo - dostałam materiały do mgr.
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Martini zostałam upoważniona do wylewnych podziękowań dla Ciebie (za odnalezienie odpowiedzi odnośnie filmu)od Maxa
![]() Chciał Ci podziękować tak i tak ![]() A tak w ogóle, to dostałam od niego coś takiego i Wam też by to wstawił, ale wizaż...ehhh wizaż ![]() Ja zgadłam od razu, co to jest Wasza kolej
|
#951 |
|
Konto usunięte
|
papricas co to za tragiczny opis, troche durny
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiesz o co w nim chodzi, to nie rozumiesz Jest boski
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Kto nie oglądał "Piratów"...ten nie zrozumie
Papryczki wróciły!!! Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2008-12-29 o 22:31 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Tego się nie da wytłumaczyć mój drogi-to trzeba zobaczyć i mieć poczucie humoru
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dochodzę do wniosku, że jestm głupim głupkiem, który nie nadaje się na ulice...
dont ask me tonajt |
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#959 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chocicaz piraci dobrze mi sie kojarza. Kiedys w teleturnieju przez telefon, Piraci Show, wygralem 500zl i gre na PC to było chyba 8 lat temu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
O gustach się nie dyskutuje, a jeśli już się dyskutuje, to nie używając obraźliwych epitetów kolego.
A to czego nie rozumiesz, to nie od razu musi to być durne
Papryczki wróciły!!! Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2008-12-29 o 23:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

.
.

zdziwiona bo była mowa o 500! Nadal się upiera. 
Czyli szukam informacji, danych etc., odpowiadam na maile i uzupełniam papierki do pracy 

i tak