|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009 część II
JASTINADA
a ja myślę, że nasze facety ![]() ![]() Czasem jak lukam jak mój Mąż na mnie patrzy to ... on tam na mnie jako mnie jakoś szczególnej uwagi nie zwraca teraz ![]() Wiesz Ty urodzisz mu dzidzi, Ty jesteś teraz dla niego taką "małą świątynią" jego fasolki. hiiiiiihihihihiiii teraz powiem "chamsko" BARDZIEJ BĘDZIEMY SIĘ MUSIAŁY O ATRAKCYJNOŚĆ MARTWIĆ PO PORODZIE NIZ TERAZ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wiesz co, właśnie przeglądałam leżąc ![]() ![]()
![]() |
#4804 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam pytanie do Was wszystkich i z góry przeprasza za dwa posty pod rząd..
Jakie używacie teraz w ciąży kremy do twarzy (jakie na dzień, a jakie na noc?). Właśnie mi się skończył mój kiepski krem na noc (używałam Nivea i chciałam go wykończyć) i teraz chciałabym sobie kupić jakiś lepsiejszy, ale tyle tego jest, że nie wiem co ![]() ![]() ![]() Buziaczki!
#4805 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja uzywam tego : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4208 I bardzo sobie chwale ![]()
![]() |
#4806 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4807 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a mężem to myślę, że nie masz co się przejmować...musiałby na głowę upaść, żeby taką ślicznotkę zostawić ![]() ![]() najważniejsze żebyś wierzyła jemu i sobie a na pewno będziecie szczęśliwi - ja przez jakiś czas wątpilam w swojego pod wpływem "życzliwych" osób - nie warto!!! teraz wiem, że dzidziuś duuuuużo bardziej nas zbliżył niż "bliskość cielesna" (teraz mam dowód- posucha od chyba 2-3 miesięcy ![]() ![]() a męża dobrze, ze masz przystojnego i do tego młodszego- przynajmniej byłego zżera zazdrość ![]() Cytat:
![]() a nad pufą to i ja się zastanawiałam....musi być faktycznie wygodna jeżeli nawet w szkole rodzenia takie mają ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4808 |
Wtajemniczenie
|
wiesz Emilka od jakiś 3 tyg zaczęły mnie boleć potwornie plecy w okolicy lędźwi,nie potrafię sobie znajść pozycji do funkcjonowania.A byłam kilka dni temu u znajomych,tak bolało,że nie mogłam siedziec na wersalce,więc dali mi właśnie taka pufe swojego dziecka i wszystko minęło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Wtajemniczenie
|
Justynka - przekonałaś mnie- też zamówiłam
![]() ![]() ![]() kolor - oliwka (pasuje mi do kanapy) a Ty jaki wybrałaś?
#4810 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki.
Emilka ja też miałam parę razy takie skurcze jak na Twoim filmiku tylko trochę słabsze i zastanawiam się co to. Ale skoro inne dziewczyny też mają to chyba normalne? Miałam się spytać o to lekarza ale zapomniałam. Jaga trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszystko dobrze z Wami. Jastinada nie pleć bzdur ![]() ![]() Oto mój brzuchol, wreszcie sobie fotkę zrobiłam to Wam się pochwalę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Wtajemniczenie
|
Emilka gratuluję zakupu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję dziewczynki wszystkie za słowa pocieszenia,mimo wszystko,nigdy nie wiadomo co przyniesie przyszłość... Ewcia ale masz piękny brzucholek-okrąglutki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, Jasti, lubię na niego patrzeć w lustrze po kąpieli. Tak sobie myślę, co to za człowieczek tam rośnie
![]() Co do imienia, to nie podałam jeszcze bo nie wybraliśmy ostatecznie. Zastanawiamy się nad Adasiem, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Druga opcja - Jaś. Z tym pierwszym chyba coś na rzeczy - w ten dzień, kiedy się dowiedzieliśmy jaka płeć, mąż się zaczął głośno zastanawiać i pierwsze imię jakie powiedział to było właśnie Adam, a ja pomyślałam w tym momencie dokładnie to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Emilka tobie tez gratuluje zakupu ![]() ![]() ![]() Jastinada mysle, ze maz musialby na glowe upasc aby wykrecic jakis numer. Zreszta co tu duzo pisac, wydac jaka szczesliwa z Was para ![]() Ja zapraszam na moje pierwsze w zyciu leczo ![]() ![]()
![]() |
#4815 |
Wtajemniczenie
|
Ewcia,uważam,że Adaś to super imię
![]() ![]() Raspberry co ja bym dała za to,żeby spróbowac tego Twojego leczo ![]() ![]() i co dobre Ci wyszło?Mam nadzieję,że nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Wtajemniczenie
|
Ev@ śliczny brzusio
![]() ![]() ![]() i co dzień coraz bardziej mnie boli...niezależnie czy chodzę czy leżę kurcze ale marudzę.... ![]() Gosiu......leczo ![]() ![]() ![]()
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać. Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez e.m.i.l.k.a Czas edycji: 2008-12-29 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jastinada to zapraszam na Leczo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4820 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Wtajemniczenie
|
jaka wiosenna pogoda
![]() ![]() no i wogóle brzuszka Ci nie widać ![]() dobra, zapchałam się snickersem, jakoś wytrzmam bez leczo ![]() a o Mirkę zaczynam się na poważnie martwić....nigdy na tak długo nie zostawiała mamusiek ![]()
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Ewka, dziekujemy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Snikresik tez dobry ![]() ![]() Mirka pewnie swietuje, moze u rodziny Tz'ta ![]() ![]()
![]() |
#4823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 27latek i narazie wystarcza. Na Vichy przejdę po 30 ![]() ![]() WŁAŚNIE DOCZYTAŁAM że Wy jeszcze do pracy (niektóre) chodzicie! Matko boska! Jak dajecie rady??? Ja od 27 września w domku siedzę a i to ciężko czasem! Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-12-29 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4824 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() troszkę humoru na dobranoc http://pl.youtube.com/watch?v=nP617M_zflo http://pl.youtube.com/watch?v=uiMtgadEMuY - ostani ddzieciak jest fajny a moze któraś się pisze następnym razem na czworaczk? ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=-0DEoS...eature=related
Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać. Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez e.m.i.l.k.a Czas edycji: 2008-12-29 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Rozeznanie
|
Ev@ - piękny brzuszek, taki zgrabniutki
![]() Charlotte ja już dawno po 25 ![]() Jastinada - rozumiem, ze lada chwila będziesz mieć ten fotel i zdasz relację jak się sprawdza w dłuższym użytkowaniu ![]() Mnie też plecy zaczynają dokuczać, czasem trudno film obejrzec do końca, bo pomysłów na zmianę pozycji leżenia, żeby nie bolało brakuje ![]() Gabriella - ja z tych co nadal pracują i jakoś daję radę ![]() Ale jak tak pomyśle, że to jeszcze 3 miesiące to jakoś mi się wydaje, ze całkiem się rozleniwię w domu i stracę kondycję, bo tak to chociaż pospaceruję trochę. ![]() Własnie zapakowałam męza do łózka, chyba go jakieś przeziębienie bierze ![]() ![]()
#4826 | |||||
Raczkowanie
|
Witam Mamusie!
![]() jastinada śliczna dzidzia ci rośnie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jej! Ja też chce takiego psiaka!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do tych co siedza w domu: Co wy robicie, czym zajmujecie wolny czas? No i czy nie wariujecie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Śliczny brzuszek ![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | |
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczynki
![]() przedostatni dzień w pracy ![]() zapomniałam Wam się pochwalić...wczoraj znowu w pracy pan W. walnął tekstem o wysokości naszych pensji (ostatnio mało się nie poryczałam jak przy wszystkich powiedział, ze "my wszyscy zarabiamy powyzej sredniej krajowej - oczywiscie oprócz Pani Emilki" ![]() ![]() i chyba nie mala bo dziewczynie ktora przyjeli na moje stanowisko dali prawdopodobnie dwa razy wiecej niz mi (i polowy rzeczy powiedziala ze robic nie bedzie bo tego w ogloszeniu do pracy nie bylo) wiec i ja o taka kwote bede walczyc, a co ![]() wogole to podobno ta dziewczyna sie nie bardzo nadaje ale ze wzgledu na moje rychle odejscie na zwolnienie woleli przyjac pierwsza lepsza osobe, ktora przynajmniej troszke sie wdrozy ![]() i ja sie ciesze bo mysle ze dziewczyna sobie poradzi i ja spokojnie bede mogla wypoczywac nie majac wyrzutow sumienia ![]() Cytat:
![]() ![]() u nas dzisiaj -7 °C brrr jeszcze raz dzięki dziewczynki za odpowiedź w sprawie "drgawek" - dzięki Wam wiem, ze to normalne i nie ma się czym martwić ![]()
![]() |
#4829 | |||
Wtajemniczenie
|
oj kochana to nie dobrze,ze dobre
![]() Ale Fendi ślicznotka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a w domku...kwestia przyzwyczajenia,zobaczysz ile będziesz mieć sprzątania jak posiedzisz dłużej w domku,ciągle coś się znajdzie,poza tym masz wizaż i nas-nudzić się nie będziesz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wogóle to dzień dobry i miłego dnia dziewczynki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A piesek wlasnie wcina kolejnego klapka pani ![]() Cytat:
Emilka same super wiesci ![]() ![]() ![]() U nas -5°C odczuwale -9°C ... zyc nie umirac w taka zimnice ![]() Jastinada dziekujemy ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez raspberry69 Czas edycji: 2008-12-30 o 08:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.