![]() |
#4891 |
Zadomowienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Zieloną piżamkę założę. Nic nam ze sylwestra nie wyszło
![]() ![]() Jeden jedyny raz nie miałabym problemu w czym iść ![]() ![]()
#4892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie spędzam tego sylwka tak jakbym chciała, tzn. pisałam, że musiałam wybrać. Chciałam już kumpele, ale okazało się, że ta kumpela jednak sylwka nie robi i idę w ostateczności z tż. Dokładnie wczoraj dałam mu pieniadzę na ten cel. A dziś dowiaduję się, że sylwek organizowany będzie przez inną moją kumpelę. I już zaczynam żałować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też miałam problem z tym sylwestrem ![]() ![]()
![]() |
#4894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | ||||
Zadomowienie
|
dobry wieczór
![]() Siedzę sobie w obrzydliwej różowej pidżamce na łóżku w salonie rodziców Tża i licytuję staniki na allegro ![]() boski sposób spędzania ferii świątecznych. Tż się goli i jest to niesłuszne ![]() Cytat:
![]() eeej, a załóż gorset do góry nogami, co? ![]() moja mama do tego uważa, że on jest tył na przód zrobiony, bo wiązanie powinno być z przodu ![]() Cytat:
![]() A jeśli chodzi o całą resztę to większość mam z lumpeksów jednak, mama szuka i dzwoni "eeej, znalazłam ci faajną sukienkę, taka firma -tu literuje nazwę, bo nie zna firm - warto to kupic? chcesz?", no i tym sposobem mam metkowe i sieciówkowe rzeczy za grosze. Cytat:
![]() a mam miesiąc żeby cokolwiek napisać, czarno to widzę ![]() Cytat:
![]() a co do spódnic - nieprawda :P przy całyn moim uwielbieniu do spódnic masa kobiet (np. te bez bioder) wygląda lepiej w spodniach. o :P |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Raczkowanie
|
Witam ja tu nowa i odrazu widze ze ten temat to cos dla mnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A bo to jeden rodzaj spódnicy ![]() PS. ZUO RZĄDZI ![]()
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
nice - wypożycz mi swojego tż ja też chcę reniferka
![]() Ponura - jak coś jak będziesz mieć strzel fotki ![]() ![]() Fafi - lamtopka? ![]() ![]() Ponura - może i lepiej wyglądają ale czy się lepiej czują toż to pytanie ![]() guanta - olej brata ciepłym moczem sikiem równoległym ![]() PS. źle piszecie nie pisze się ZUO pisze się zUo ![]() ![]()
#4899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a stanik to mogłam kupić bo ja praktycznie bez cyca jestem więc sama rozumiesz ![]() ZUO czy zUo co za różnica ![]() uciekam,jadę Si ju ![]() ![]()
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU PULCHNIACZKI ![]() ![]() DUŻO ZDRÓWKA I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2009. A TAKŻE SPEŁNIENIA MARZEŃ, WSZYSTKICH! ![]() Brat zabiera mi komputer
![]() ![]()
![]() |
#4901 |
BAN stały
|
to czy zaloze spodnice czy spodnie zalezy tylko i wylacznie od tego ile moj organizm bedzie w stanie sie pozbyc nadprogramowych kilogramow bo przeciez moge ubrac spodnice i wygladac glupio z wyplywajacym wszedzie tluszczem a wtedy moim zdaniem spodnie to zatuszuja a jesli bede wygladala jako tako to wtedy jak najbardziej spodniczka jakas fajna
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
Noo, ja będę się bawić fantastycznie. W piżamie, pod kołdrą i z toną chusteczek, bo grypa trzyma. A poza tym wykopałam topór wojenny. Tż chce na sylwestra zaprosić siostrę. Ja chora, ale on domu nie posprzątał, nic nie ugotował. Nawet zostawił mi na łóżku wczoraj wieczorem niespodziankę w postaci piszczącego półrocznego dziecka, bo akurat w jego ukochanej grze piraci zniknęli z pola widzenia i trzeba się statkiem przesmyknąć na drugą stronę. Mnie głowa pęka, bo to gorączka i ledwo się ruszam, bo skóra pełna szpilek a ten mi dziecko do uspokojenia daje, bo on pędzi do komputera. A ja pier%^$lę. Dzisiaj zajmuję się tylko dzieckiem. Nie ruszę w chałupie nic. Leżę i grzeję się. Chce mieć sylwestra? Chce mieć gości? Niech zakasa rękawy i weźmie się za robotę.
Nice6irl wspaniałej zabawy i owocnego w same sukcesy i radości 2009-go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
hoł hoł
![]() moja kreACJA na sylwestra to: dresik, koszulka, wygodne majty z golfem- bo choruje... a do tego szapman za 5 zl, dobre amu i TZ (plus TV) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
BAN stały
|
ja zabieram sie za diete szwedzka od jutra i napewno sie uda musi sie udac inej opcji nie ma do 18 kwietnia akcja upiekszanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Raczkowanie
|
co do kreacji sylwestrowych widzę, że dużo z Was wybiera pidżamki
ja zaczynam żałować, ze jakos nie dało się odkręcić tej pracy TŻ-a w sylwestra wszyscy mówia o wielkich balach, o tym, gdzie go spędzą, a ja idę na białą salę z książkami w ręce. Chyba nawet z rodzicami nie będę siedzieć, znowu sie pożarliśmy z moją mamą. Spędzę sylwka sama w łóżku ucząc sie i to będzie wyjątkowy sylwestar, bo jeszcze nigdy tak nie spędzałam tej nocy. O północy pooglądam fajerwerki, jeśli wcześniej nie zasne, i będzie git. Aha Fafi spodobała mi się Twoja torba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Wtajemniczenie
|
Dieta szwedzka, zwana również norweską i kopenhadzką to największy idiotyzm, jaki można zrobić. Razem z kilogamami pozbędziesz się włosów i paznokci. Kilogramy wrócą szybciutko, gorzej z włosami i paznokciami. Wiem, co mówię.
#4908 |
Raczkowanie
|
Mogę nieśmiało się przywitać i dołączyć?
![]() Dopiero niedawno zaczęłam się jakkolwiek udzielać na wizażu - wcześniej byłam jedynie milczącym obserwatorem. Witam i łącze się z tymi co sylwka spędzają w domu z chorobą...grypa żołądkowa...a co jak szaleć to szaleć ;P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Przyczajenie
|
Hej też jestem nowa...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, byłysmy obserwowane
![]() Witam nowicjuszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wychodzi na to, ze my sylwestra swietujemy dzis bo szykuje sie impreza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Raczkowanie
|
Ja też przyłączam sie do powitania nowicjuszek
![]() jakaś melancholia mnie dopada, dziwnie mi, może to koniec roku tak na mnie wpływa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja niedawno wróciłam od TŻ. Okres nadchodzi, rozbeczałam się i dalej mi się chce wyć ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Przyczajenie
|
A ja to dzisiaj noramlnie tyle sie nachodziłam po sklepach na jutrzejszego sylwka..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 |
BAN stały
|
To według ciebie jaka diete powinnam stosowac co bo widze ze ty jakas taka bardziej obeznana niz ja nie pomysl ze to najazd na ciebie a tylko prosba o dobra rade
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mogę sie wtrącić dziewczynki? widzę, że w temacie dietowym jesteście Misiu z tego, co piszesz nie zależy Ci na bardzo szybkim efekcie, bo cztery miesiące to jednak jest troszke czasu na temat konkretnych diet nie wiem zbyt wiele, bo nie stosowałam jakichś określonych, wiele jest takich, które wyniszczaja organizm, są mało bogate w składniki odżywcze, poza tym po dietach cud pojawia sie efekt jojo i zgubione szybko kilogramy nadrabia sie z zadwyżką wiem z własnego doświadczenia, zresztą która z nas tego nie przerabiała? na wizażu jest wątek dietowy MŻ-WR (mniej żreć - więcej ruchu ![]() to, ze mi sie wróciły to tylko i wyłacznie moja wina bo nieładnie mówiąc popierniczyłam całe dietowanie i zdrwy tryb życia myślę, ze w cztery miesiace wytarczajaco zgubisz chcący dobrze wyglądać na weselu najważniejsze jest to, aby jeść regularnie niewielkie porcje, do tego w trakcie diety pijemy duzo wody, co zresztą jest elementem dobrego odżywiania (mam na myśli wodę mineralną niegazowana, a nie jakieś gazowane napoje rozciągające żołądek) dotego RUCH RUCH i jeszcze raz RUCH!!! Obojętne czy jeździsz na rowerze czy ćwiczysz z youtubem czy na siłowni, czy na asenie, ważne, zeby pomóc własnemu organizmowi walczyc z tymi kilogramami jeśli postawisz na samą dietę efekty moze i będą, ale ciało straci z czasem swoja jędrność w diecie ważne jest, aby z samego rana dostarczyc organizmowi węglowodany, które będzie dłużej spalał. Ja i większosć dziewczyn z tego wątku kończyłyśmy dzień pokarmem białkowym jedzonym najlepiej po zakończonych ćwiczeniach, wtedy organizm nie będzie spalał mięśni tylko tkankę tłuszczową. To rzeczywiscie racjonalna dieta. ja w tym czasie nie słodziłam kawy ani herbaty (do teraz zostało mi, ze nie napiję się kawy z cukrem, mdli mnie na sam zapach słodzonej). Oczywiście nie liczy sie tylko to, ze będziesz jadła mniejsze posiłki, ale też musisz troszkę pilnować kalorycznosci, nie jemy niezdrowo czyli zero smażonego, mięsko najlepiej duszone, możesz sobie wyznaczyc dzień w tygodniu, kiedy możesz zgrzeszyć i wtedy jesz np. kilka kawałków czekolady czy idziesz na kebaba, pamietaj ze od jednago objedzenia sie porządnie nie zaczna nam sie znów wylewać boczki, tycie też jest procesem, który odbywa sie w jakimś czasie ![]() O kurczę to Ci chyba scharakteryzowałam część diety. Może dziewczyny też coś wiedzą pytaj, będziemy sie starały odpowiedzieć w miare możliwości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Wtajemniczenie
|
Nafretari mnie ubiegła
![]() MŻ WR - oto droga do sukcesu ![]() ![]()
#4917 |
Zakorzenienie
|
a ja mam dietę niskowęglowodanową, niskotłuszczową o kaloryczności 1200 kcal + ćwiczenia ok. 1 h dziennie i jakoś mi pomaga chociaż ostatnio rzuciłam na chwilę bo chorowałam 2 ms i jadłam po prostu co mogłam w siebie wmusić.
#4918 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie zaprzeczam że jakaś dieta pomaga poza tym z adoświadczenia wiem, że cieżko jest wytrzymać w diecie majac same zakazy typu "tego nie jedz, na to nawet nie patrz" ważne, zeby samemu sobie dobrze zaplanować, zadbać, zeby w diecie było to co potrzebne wszystkie składniki odżywcze, nie trzeba sie scisle trzymać jakiejś diety, żeby skutecznie schudnać, a to nawet przyjemniej odchudzać sie i czasami mieć jakas przyjemnosć ![]() a teraz nawiazujac do tematu jutrzejszego dnia szalonego powiem Wam, ze na wieczó mam winko i tak sobie myślę, że jak sie raz w roku zaleję w trupa to nic sie nie stanie, mi niewiele trzeba a chcę zapomnieć o tym, jak paskudnie ten rok się kończy i jak paskudnie zaczyna sie nowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja się zgadałam z kolegą, jedziemy razem do Wawy, będziemy szaleć i oglądać filmy na kompie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Zakorzenienie
|
nefretari- ja po prostu muszę mieć taką dietę bo jestem chora i inna nie wchodzi w grę bo inaczej znowu będzie źle z moim zdrowiem...
Daria - a ja najprawdopodobniej będę siedzieć oglądać SG sezon 1 i potem pójdę z tatą na rynek chyba, że ktoś sprawi mi niespodziankę i przyjedzie muszę się go zapytać.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.