|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Nowy Rok to świetna okazja na postanowienia
trzymam kciuki Basen przełożony na jutro czyli już nie mam żadnej wymówki i idę do książek
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też muszę iść do książek to też właśnie muszę zmienić...
|
|
|
|
|
#2583 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() jestem, jestem.. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No szczerze mówiąc nie narzekam na moj zywot ![]() Niedawno miałam w swoim życiu okres, ze wstawałam o 4, a teraz się klade o tej porze.. pokręcona jestem ![]() No ogólnie nie miałam.. a teraz już mam Robimy kameralną domówkę z TŻetem Mam nadzieję, że będzie miłoooo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciesze się, że humor się poprawił Cytat:
No widzisz jak ta magia Świąt działa aż ja wrócilam, a myslałam, ze mi się nie uda ![]() Cytat:
Normalnie bralkowało mi go Widzę, że z Ciebie taka pilna studentka jak ze mnie uczennica Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo w tym roku sernika nie jadłam Mogłabyś nakarmić i mnie ? ![]() ![]() Ahoj Załogo ! Melduję się, że żyje, nadal czytam i staram się pisać, choć wczoraj nie miałam czasu.. Cały wieczór spędziłam z TŻetem, więc same rozumiecie Dzisiaj zresztą będzie podobnie niedługo jedziemy do znajomych, a potem do clubu jakiegoś potańczyć... ![]() A jak wam mija niedziela ? w ogóle coś mały ruch tu... Hop, hop Dzieeewczynki ![]() Miłego wieczoru
|
|
|
#2584 |
|
Zadomowienie
|
Halou ;D
Iza- Sylwestrowy plan to jego brak Acz kusi mnie,aby wybrać się na imprezę plenerową koło bulwaru nadmorskiego. Głównie z powodu koncertu Golden Life (wiadomo październikowe wspomnienia i ten gitarzysta *____* )Tamo-Widzę,że szalejesz na maksa ^^ I tak trzymaj. ![]() I fajnie z chłopakiem masz , (nie żebym zazdrościła ,na chwilę obecną trwam błogo w samotności, doszedłszy uprzednio do wniosku,że cóż mimo skłonności do zauroczeń [w mijającym roku tych poważniejszych było'tylko i aż' 11..) nie potrafiłabym się w cokolwiek zaangażować, no chyba,że flirt i upatrywanie zwierzyny łownej ;> Niedziela klasycznie upłynęła w spokojnym,apatycznym tonie. Udałam sie z matką na drobne spożywcze (i nie tylko korzystając z okazji nabyłam w Cubusie kolorowy zwiewny szalik ,bransoletkę i rurki w oczoje...bnym odcieniu błękitu. Te ostatnie w rozmiarze 38 ( BTW. Tym firmom odzieżowym zdeka odwaliło. Ledwie co przyszła zima już wystawiają wiosenne kolekcje oO ' (Rozdają wszystko za w czasu w obawie przed kryzysem czy jak Zbliżając się do wyjścia z centrum przed oczyma mignęła mi postać niejakiej Joasi Senyszyn, coś ostatnio srodze odchudzonej , sunęła u boku młodej blond dziewoi w kierunku Sephory. Najedzona Mac Donalds'owym fast foodem w postaci ciastka i kurczakoburgera zlądowałam w domu i przymierzam się do dalszej pracy nad tworem zaliczeniowym... Miłego wieczora
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
dajcie mi kopa w tylek i to solidnego bo nie moge sie zebrac do tej durnej nauki
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2587 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewoje poświatecznie
Wrocilam dzisiaj. Swięta uplynely milo na leniuchowaniu, ale az mam dosc tego nic-nie-robienia Teraz zastanawiam sie, co poczac ze soba na sylwestra. Mam dwie mile opcje w gorach, ale nie wiem czy chce mi sie jechac no wiem wiem, jak nie ja.. zwkle nie trzeba mnie namawiac na jakiekolwiek wypady, ale jakos zle sie czuje fizycznie i psychicznie i nie wiem czy sie wybiore... CHyba mam nastroj na jakas spokojniejsza impreze i na miejscu(niebywale..) ![]()
|
|
|
|
#2588 | |||||||||||||
|
Zadomowienie
|
hej ho
![]() wyniknie to czego bedziesz chciala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo sie ciesze, ze mialas udane swieta Cytat:
Ja sie z Toba solidaryzuje kochana, nie tylko w tych udanych swietach, ale i w ciasniejszych spodniach;PCytat:
kuruj sie kochana, do sylwka jeszcze 3dni, moze zdazysz wydobrzec![]() Cytat:
![]() Cytat:
systematycznosc, systematycznosc i jeszcze raz systematycznosc... z tym ze nie wiem na ile mi sie uda, pewnych cech charakteru juz zmienic sie nie da... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wrocilam niedawno z pracy, zmeczona jak zwykle Pozny obiados wszamany, a teraz chyba relaks... ![]() Jutro planuje ruszyc cos naukowego,ale jeszcze nie wiem co, rozejrze sie dzis co najpilniejsze i przystapie do dzialania ![]() wy tu sie wszytskie tak wciaz uczycie, ze az sie poczulam jak głąb :P Bede sie pewnie jeszcze odzywac, trzymajcie sie dzielnie
|
|
#2589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja na przyklad sie nie ucze i powiem wiecej, popijam pyszny sok zurawinowy (bez cukru bo dieta) zmiksowany z pomaranczowym i odrobina wodki (nie sama dieta czlowiek zyje)![]() hej laleczki, siedze sobie na sofce pod kocykiem,ogladam CSI i popijam jw Niedawno pocwiczylam troche,wykapalam sie i wysmarowalam dzis kupionym nabytkiem na cellulit firmy NUXE. czy ktoras z was stosowala moze?jakies opinie?ja mam krem tej firmy do cery po 25 roku zycia taki na pierwsze zmarszczki mimiczne itp i powiem wam,ze najlepszy kosmatyk jaki mialam do tej pory a wyprobowalam sporo. ![]() szkoda, ze te swieta tak szybko minely i znowu do pracy jutro..Na szcezscie na 3 dni tylko i potem czwartek off i w piatek znowu..ale potem juz weekend wiec jakos dam rade ![]() milego wieczorka wam zycze
|
|
#2590 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no i bardzo słusznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
szalejesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() <kopie w tyłek> ![]() Cytat:
a co do Sylwka to jak nie masz ochoty to się nie zapuszczaj nie wiadomo gdzie, na miejscu tez może być fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie całkiem pracowity dzień, bo zrobiłam strój na Sylwka a nawet pouczyłam się oraz obejrzałam Mamma Mia z rodzinką fajne nawet ![]() już późno strasznie a jutro wcześnie wstaję bo śmigam na zakupy a później mam korki ![]() tak wiec dobranoc |
|||||||||||
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko przelotem kochane
![]() Dzien dobry i miłego dnia
|
#2592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Siedze w pracy teraz i ledwo patrze na oczy tak mi sie spac chce.. Pol nocy nie moglam zasnac a jak juz sie udalo to mi kumpel przed 1 odpisal na smsa i sie obudzilam i mysle''Matko,to juz 7??! nie ma szans zebym wstala teraz'' ... Nie szcsecie byla 1... Pewnei dlatego,ze TZta nie ma tak sie meczylam... milego dnia aniolki, nei wierze ze juz po Swietach...
|
|
#2593 | |||
|
♥
|
witam . u mnie juz odrobine lepiej
Cytat:
heh to ja tez bede głąb bo do ksiązek zajrze dopiero w szkole - pierwszy raz nam nic nie zadali albo ja o czyms nie wiem ![]() Cytat:
Cytat:
Dzien dobry |
|||
|
|
|
#2594 | ||
|
Zakorzenienie
|
i jak tam po powrocie nad morze?
![]() Cytat:
w kinie to musiało super wyglądać, nie to co na dvd ![]() Cytat:
![]() oby już niedługo było całkiem dobrze wrzucę fotki Dziewczynki ale po Sylwestrze, bo teraz nie mam czym za bardzo zrobić, a komórką to kijowe wyjdą ![]() właśnie poszła uczennica, 3 godziny aż siedziała rano zakupy, kupiłam karabin pasujący do stroju ^^ zaraz idę na ten zaległy basen a później do TŻ-a ![]() miłego popołudnia i wieczorku |
||
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś - gorzej jak nie nóż i nie widelec a łyżka
wiem, że muszę ale mnie denerwuje już ono po prostu ha wolę puzzle a co do cycników wkońcu coś co leży jak należy ![]() tamuś - jednak faceci to pacany prawda? jeśli o tym pisałaś
|
#2596 | |||||
|
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() Cytat:
No i poki co najbardziej zadowolona bylam z Eveline: a zime rozgrzewajacy, a na lato ten chlodzacy sa dla mnie chyba najepszeCytat:
hihi to tak jak ja ![]() milego ![]() Cytat:
![]() ja tez nie moge w to uwierzyc...jeszcze tydzien temu bylo tak bardzo PRZED switami, jeszcze nie mialam nic przygotowane ani kupionych prezentow, a teaz juz po wszystkm...za szybko czas leci, nie zdazylam sie nacieszyc... Cytat:
![]() ales ją wymaglowała :P Cytat:
Chora jestem moze nie jest to nic strasznego,ale obudzilam sie z bolem gardla,katarzysko doszlo, a teraz mnie jeszcze trzesie do tego...:/ grrrr, zaraz lykne Fervex chyba... oby pomogl![]() Dzis dzien srenio aktywny,rano pojechalam do pracy bo musialam porobic troche przygotowan do Sylwestra, pozniej poszlam z kolezankami na kawuche do Coffee Heaven (mmmmm ), pozniej jeszcze pojechalam na male zakupy (krem, 2koszulki, i czarna koszulosukienka z mysla o pracowniczym sylwku;P)wieczorem mialam isc ze znajomymi na piwko, ale zwazywszy na moj stan raczej sobie odpuszcze i powyleguje sie w lozeczku, nie moge sobie pozwolic na dluzsze chorowanie ![]() siedze na necie i ogladam naklejki tudziez skiny na laptopoy, fajna sprawa, zastanawiam sie czy sobie nie zamowic, takie sliczne niektore ![]() Buziole, bede sie odzywac jeszce i Wy tez piszcie
|
|
#2597 |
|
Zadomowienie
|
Kszy-Kszy ^^
Jabłuszko-Zdrowiej i to szybko A jakaż to strona ze skinami ? Na razie notebooka brak ,acz jka to mówią przezorny zawsze ubezpieczony.. ![]() Ewusia-Karabin powiadasz Propos korków to gratuluję cierpliwości, wszak 3 godziny to nie tak 'mało' (zwłaszcza na naukę) ;P Tydzień zaczął się z niespodzianką dzwoni pani sekretarka z wieścią,że jutro o 11 mam stawić się w Vavie' u zębologa .Toteż punkt 3:30 pobudka ,a raczej jej brak Wybędę z znerwicowaną w trakcie antybiotykoterapi rodzicielką ,wysłuchawszy się jej lamentów, choć lepsze to niż podróż z despotycznym ojcem i jego wyzwiskami. ![]() Żeby zagłuszyć wyrzuty sumienia i kac moralny, wzięłam się za pracę zaliczeniową od nowa.. Tym razem porządnie w duchu psychoanalizy wzięłam na warsztat teksty wybornych polskich artystów ( Póki co ogarnę trochę i spróbuję chociaż na chwilę się zdrzemnąć. Wiadomo zapas sił zawsze się przyda _^_ Na razie ;] |
|
|
|
#2598 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hej laleczki, ode mnie wlasnie goscie wyszli, milutko bylo,dostalam fajny kalendarz na nast rok z Prosiaczkiem dzien jakos minal,spokojnie,bez rewelacji, oprocz tego ze mnie jakies przeziebienia lapie..jutro kumpela z pracy ze mna wraca na chate i robimy babski szkoda ze w srode do pracy ale mam nadzieje,ze dam rade.Na szczescie niecaly dzien wiec nie bedzie zle.milego wieczorka wszystkim
|
|
#2599 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raczej ona mnie bo właściwie to ja dyktowałam a ona pisała sobie tłumaczenie i rozpisywała gramatykę ![]() Cytat:
ano ![]() Cytat:
zauważyłam dziwną zależność że wraz z pojawiającymi się na horyzoncie banknotami moja cierpliwość wzrasta ^^ ![]() Cytat:
mam nadzieję ze u zębologa w porządeczku Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie daj sie przeziębieniu ![]() Cytat:
w Sylwestra Ci wybaczą małego kaca ![]() Wczoraj bardzo fajnie na basenie było, jednak lubię te sporty jeszcze kuzynkę spotkaliśmy wiec już prawie mała ekipa pływających była a dziś wstałam nad ranem (czyli o 7.30 ) bo o 9 przychodził ksiądz po kolędzie zawsze mnie dziwiła ta tradycja ![]() Mam nadzieje jechać niedługo na zakupy, bo jeszcze kilka rzeczy muszę nabyć przed Sylwestrem czekam tylko aż TŻ się zbierze w sobie ![]() miłego dzionka |
|||||||
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę
mam nowy komputer, ponieważ tamten się zepsuł a ten jest o wiele nowocześniejszy i w ogóle o wiele więcej programów mam Melduję, że żyję, dzisiaj od rana po sklepach latam, kupiłam sobie bluzkę na Sylwestra, cienie do powiek, kolczyki aaaa no i ładny biustonosz . Jak to moja mama powiedziała bluzka troszkę zbyt wyzywająca jak ją zobaczyła jak wróciłam do domu z nią, jednak myślę, że nie odkrywa aż tak wiele, bez przesady![]() A tak w ogóle,to miło spędzam czas, choć w sobotę trochę przesadziłam z alkoholem, dlatego jutro postanowiłam zachować umiar .No a zaraz tylko wyprostuję włoski i mykam do TŻ-ta .Miłego dnia kochane
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2601 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
siema ziomy
![]() staram sie Cytat:
http://skiny.com.pl/ ![]() Cytat:
wspo czuje pobudki wczesnej...![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dawaj tu fotke kalendarza ![]() I kuruj sie kochana, zeby przeziebienie Ce nie dopadlo na dobre ![]() Cytat:
Milego babskiego ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zeby ksiadz tak wczesnie chodzil, toz to masakra... u nas zawsze tak ok 15-16 dopiero zaczyna![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bonjour ![]() zaspalam dzis i prosto z lozka musialam sie bardzo szybko ogarniac bo o 11 umowilam sie z kolezankami na zakupy dokupilam co nieco na sylwka i zlapalam przecenione szare bolrko (a jestem bolerkomaniaczka) wic zakupy udane Pozniej szybka kawka i do dom bo zimno strasznie brrrr.... zaraz zjem cieply obiadek i bede sie relaksowac chyba...![]() Wieczorem tzn.ok 22 czeka mnie jeszcze pomoc przy przygotowywaniu sali na sylwka...bleeee nie chce mi sie strasznie, mam nadzieje, ze sie szybko uwiniemy z tym w miare.. ![]() czulam sie rano juz lepiej, ale teraz chyba znow mnie zawialo bo nos zatkany i gardlo boli ![]() Buzka kochane, milego dnia
|
|
#2602 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bluzka na pewno jest super ![]() Cytat:
ciekawe co z tego wyjdzie ![]() Cytat:
tyle tego ze nie umiałabym wybrać ![]() Cytat:
proboszcz nigdy nie zmienia harmonogramu ![]() Cytat:
oby do jutr było już całkiem dobrze Zakupy szybkie w miarę, jedynie w Lidlu się trochę nastaliśmy w kolejkach bo wszyscy alkohol na jutro kupują zaraz idę zrobić sałatkę, spakować rzeczy na jutro i później śmigam na noc do TŻ-a mam nadzieję ze jeszcze mi się uda napisać jutro ale jakby nie to życzę Wam szampańskiego Sylwestra
|
|||||
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Schism, współczuję i mam nadzieję, że jednak nie będzie tak źle (chociaż o 3:30
) W ogóle zazdroszczę Ci tych ciągłych zakupów, wizyt w Coffe Heaven i innych tego typu ![]() Ewusiu, Ty mnie nie strasz, że będę dziś w kolejce stała wystrzałowego sylwestra życzę ![]() A Ty Tamuś, siostro moja W końcu żyjesz! Co prawda zaniedbujesz swą poczcziwą siostrę, ale i tak się cieszę razem z Tobą ![]() A u mnie: Święta udane - pomijając karpia zabójcę, psa samobójcę i inne tego typu historie ![]() Wrócę jednak do mojej sfery uczuciowej, tej która zwykle działa na wysokich obrotach (niekoniecznie w pozytywnym sensie ). Odzyskałam wiarę w facetów, a dokładniej w egzemplarze, jakie mnie interesują. (bynajmniej na chwilę obecną takową wiarę posiadam :p) Otóż przed samymi świętami napisał do mnie świetny chłopak... Taki, o jakim marzyłam jeszcze 3 miesiące temu. Przypomina takiego właśnie D.Johnsa z 1999 z wyglądu, a z charakteru wydaje się być jeszcze lepszy. Pełen pasji, 7 godzin potrafię z nim na gg przegadać. Ale... mam się z nim spotkać i wiem, że sparaliżuje mnie strach, strach przed odrzuceniem... Dzisiaj również byłam na pierwszym spotkaniu, ale to nieporównywalne, ponieważ osoba ta raczej mi się nie podobała, więc gadałam jak nakręcona. Chociaż właściwie nic dobrego z tego nie wynikło, bo on jest mną zachwycony, a ja nim zupełnie niezainteresowana...
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2008-12-30 o 18:59 |
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki
ja tylko przelotem.dzien mialam baaardo udany bo shoppingowy kupilam boska bielizne( 3komplety sexi ),dlugi sweter,kurtke na zime,rekawiczki,skarpetki ,dwie koszulki i koszule dla TZ-ta juz w piatek wracam do domu do TZ nic nie umiem na kolosa w przyszla srode i cos czuje ze sie nie naucze nic na niego i ze nie zdam i mnie wywala ze studiow... Jutro sylwester-nie swietuje i poprosze Mame zeby mnie nie budzila nawet ![]() Dzis wypralam moje clipy w specjalnym plynie ( szampon dla peruk ) i slicznie pachna i sie blyszcza Moja Mama wlasnie strzyze moja siostre i czuje ze bedzie efekt niezly
|
#2605 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki,
wiec jednak nie pojechalam w gory, jestem podziebiona i ogolnie tak jakos... ALE zaprosilam moje kolezanki ze studiow i robimy u mnie mala babska imprezke . Nagotujemy sobie jedzonka, beda super drinki, wiec zapowiada sie fajnie. Wlasnie skonczylysmy liste zakupow . Robilam dzis troche porzadku w domu, jeszcze jutro musze poodkurzac i umyc podlogi. Poza tym jeszcze nie dotarlam poszperac w przecenach ![]() , wiec jutro sie wybieram, co by milo zakonczyc rok .Udanego Sylwestra Wam zycze i do napisania za rok ( a mozei jeszcze w tym roku jak zdaze ).
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
![]() Jabłuszko - bluzka wygląda mało efektownie jak tak sobie wisi, więc postaram się zrobić jej zdjęcie na sobie i wtedy umieszczę .Bo na kimś wygląda o niebo lepiej![]() Orzeszku - ale zakupki super, że już w piątek wracasz, bo pewnie stęskniłaś się za TŻ-tem, dłuugo się chyba nie widzieliście? Yerba - no, to udanego Sylwka i kuruj się ![]() Ja spędzam Sylwestra na domówce ze znajomymi, oczywiście również z TŻ-tem .A więc życzę Wam szampańskiej zabawy i aby nadchodzący rok był jeszcze lepszy od tego .![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2607 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kochane,
zagladam tak na chwike zza biura do Was zyczyc Wam Szampanskiej Zabawy Sylwestrowej :winko : i wszystkiego co najlepsze na nowy 2009 Rokja dzis chyba z TZ w domu,pierwszy raz od wiekow jak bede na chacie no chyba ze cos wyskoczy ale nie zapowiada sie.Od dopiero przylatuje wieczorem poznym i musze po niego na lotnisko jechac i zanim wrocimy to juz pewnie po 22 bedzie wiec nie wiem jak to wyjdzie wszystko.apropos Dietetyki to zalozyla spodnie dzis ktorych pol roku nie nosilam i sie wylewam..o dopieciu nie wspomne.. czuje sie jak baleron i dlatego na nowy rok musze ze 2-3 kg zrzucic bezwzglednie.. To takie moje male postanowienie.. lece pracowac.. mielgo dzionka
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku - Sylwester w domu też może być super
.A odchudzaniem się na razie nie martw ![]() MILKA - Widzę Cię
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
Agness-nie widzielismy sie niecale 2tygodnie w sumie,ale to bylo wolne,wiec moglibysmy spedzic ze soba wiecej czasu niz dotychczas...no ale spedzilam ten czas z Mama wiec ciesze sie nizej chwale sie zdjeciami zakupów wczorajszych,nie zwazajcie na modelke bo to ja hehe ![]() DSC01595.jpg DSC01596.jpg DSC01597.jpg DSC01615.jpg DSC01600.jpg DSC01603.jpg
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
DSC01598.jpg DSC01515.jpg
DSC01609.jpg najlepszy jest mis kupiony za cale 50 centów
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

ale postaram się, aby od nowego roku miało
trzymam kciuki
czyli już nie mam żadnej wymówki i idę do książek

to też właśnie muszę zmienić...

Hop, hop Dzieeewczynki 

szalejesz 

Wybędę z znerwicowaną w trakcie antybiotykoterapi rodzicielką ,wysłuchawszy się jej lamentów, choć lepsze to niż podróż z despotycznym ojcem i jego wyzwiskami. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

To takie moje male postanowienie..