![]() |
#4861 | |||||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009 część II
Zaczynam wieczorny rytułał nadraiania zaległości
![]() e.m.i.l.k.a ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jej! No pięknie, pięknie!! ![]() Cytat:
![]() ![]() joooo...no, ale ty laska jestes! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Rozeznanie
|
sija - śliczne ubranka, chyba powoli i ja dojrzewam do zakupów
![]() raspberry - dzięki za przepis ![]() emilka - my domowo sylwka spędzamy, mąż coraz bardziej chory zresztą ![]() ![]()
#4863 | ||
Zakorzenienie
|
śliczny i duży
![]() bardzo piękny brzuszek, zgrabniutki ![]() Cytat:
Cytat:
ktoś pytał o plany na sylwka (chyba Emilka) my albo będziemy siedzieć w domu, albo posiedzimy u koleżanki ale nie długo mąż w Nowy Rok idzie do pracy na rano, więc musi sie choć troszkę wyspać dziś byliśmy u rodziców moich i męża, posiedzieć troszkę i pogadać już mi to siedzenie w domu bokiem wychodzi i każde odwiedziny u rodzinki to dla mnie wybawienie niestety droga do naszych rodziców jest dla mnie już za daleka i jak tata po mnie nie przyjedzie i potem nie odwiezie to nie wybieram się do nich nie daję już rady, brzuch mnie boli po dłuższym spacerze, wolę się oszczędzać, bo młody uciska potem na szyjkę a nie chcę żeby się skracała jutro też siedzę sama pół dnia ![]() wiecie, zaczyna mi doskwierać samotność ostatnio, nudzę sie strasznie sama, a zawsze jakoś umiałam sobie zorganizować czas i lubiłam siedzieć sama ze soba coś się mi poprzestawiało
![]() |
#4864 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za komplementy
![]() Chyba jednak to kopniaki mnie zabolały, bo brzuch mi nie twardniał, zresztą biorę silne leki na skurcze, tzn. żeby ich nie było. Sija, słodziutkie ubranka ![]()
#4865 |
BAN stały
|
witajcie mamusie
![]() ] dzieki za pocieszenie do do krwienia i skurczy,,,ale bylam dzis u mojej gin i powiedzila ze to normalne ![]() ![]() ![]() co do Sylwka to my zostajemy w domku ![]() Gosia,Raspberry-piekne brzuszki ![]() ![]() Sija-ubranka cudoo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki wróciłam
![]() Siadł mi komp.... zaskoczył jakis trojan i za cholerę nie mogłam usunąc, skonczylo się na czyszczeniu komputera i wgrywaniu systemu na nowo, bo sie cholerstwo zagnizexdzilo w plikach sysytemowych.... a że to okres świąteczny, to nikt czasu za bardzo nie ma, albo powyjeżdzali.... No w każdym bądź razie jestem podłaczona do świata i będę nadrabiać zaleglości.... w każdym bądź razie postaram się nadrobić.... ![]() Nawet nie wiecie jak się cieszę, że będę mogła znowu siedzieć na wizazu ![]() ![]()
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
leniuchy w ostatni dzień szczęśliwego roku 2008 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() sija ubranka cudo ![]() Gosiunia, Raspberry brzuchy śliczniutki ![]() ciekawe czy puści nas szef dzisiaj troche wcześniej z pracy ![]() ![]()
![]() |
#4869 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a makowca tez zjadłam,jak pewnie większość z nas i żyję.Moja teściowa połóżna mnie nim częstowała,a gdyby nie wolno było,to pewnie bym nie dostała ![]() Sija ale masz cudną wyprawkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JUdy ,my tez bardzo za Tobą tęskniłyśmy ![]() ![]() dziewczynki,miłego dnia,u mnie pięknie,ale nosa nawet nie wystawiam,bo mróz polarny wkoło ![]() Edycja1: p.s. i z rozpędu zapomniałam dodać,że Gosiunia ![]() ![]() ![]() RAspberry ![]() ![]() ![]() ![]() Edycja2: Zapomniałabym: Dziewczynki moje kochane Z okazji nadchodzącego Nowego Roku 2009 życzę Wam miłości mężów,nażeczonych ,kochanków i dzieci tych obecnych i tych jeszcze w brzuszkach ![]() ![]() ![]() Justyna i Nadia
Edytowane przez jastinada Czas edycji: 2008-12-31 o 09:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4870 |
Zakorzenienie
|
o°
°o o° __o°__ |HappY| | New | \\Year/ \\__/ __||__ >2009< Ile w Chinach Chińczyków, Ile w Indiach koralików, Ile w Polsce bocianów, Ile w Turcji dywanów, Ile piasku w Maroku Tyle szczęścia w Nowym Roku!
#4871 |
Wtajemniczenie
|
Dla tych które mnie jeszcze pamiętają :
życzę wam dużo siły i mnóstwo uśmiechu w bezsprzecznie trudnym dla świeżo upieczonych mam nadchodzącym nowym roku całusy! |
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4873 |
Wtajemniczenie
|
Jak wam pięknie te brzuszki urosły! Aż nie mogę oczu oderwać!
Mam nadzieję, że te istotki ze środka będą jeszcze ładniejsze niż same brzuszki! ![]() Żanko siedzisz cały czas w domku? |
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
niestety, cały czas siedzę w domu
![]()
#4876 |
Wtajemniczenie
|
Tarasia ale Cię miło widzieć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
Witam mamuśki tak dawno mnie tu nie było że czuje się obco ale niestety całe święta spędzałam poza domem i miałam minimalny dostęp do internetu (praktycznie wchodzilam tylko na nk sprawdzić czy nie mam wiadomości) Ale już jestem w domku tylko że jeszcze troszke zalatana dlatego weszłam tylko Życzyć wam udanego Nowego Roku aby był lepszy niż miniony jeśli jest to możliwe a na pewno będzie skoro będa juz z nami nasze maluszki...
![]() ![]() A teraz uciekam nadrobie zaległości i powrócę do wątku.
#4879 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry mamusie
![]() ![]() bardzo dziekuje wszystkim za mile komentarze ![]() ![]() Anvi,Malpka juz sle przepis ![]() anadun prosze bardzo ![]() Judy witaj ![]() ![]() Jastinada ale super, ze bedziesz miec te rehabilitacje ![]() tarasia no pewnie, ze pamietamy ![]() ![]()
#4880 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() a mi sie tak nie chce siedziec w pracy ze cos okropnego ![]()
![]() |
#4882 |
Wtajemniczenie
|
Jastinada i Raspberry
![]() A ja miałam Was nadrabiać, ale chyba dziaiaj nie dam rady...może po Nowym Roku, będziemy miały z Anvi więcej czasu ![]() ![]() ![]() A co!!! Ja zrobiłam masę zakupków - poswiateczne wyprzedaże ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jastinada kupiłam takie same butelki Tommy Tippee ale z jakimś nowym antylkolowym systemem ![]()
![]() |
#4883 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, wszystkiego dobrego w Nowym Roku Wam życzę, wszystkim nam 2009 rok przyniesie mniej więcej to samo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, które zostają dzisiaj w domkach z mężami - nie macie trochę doła, że wszyscy się będą bawić, a my same w domku będziemy siedzieć? Ja troszkę mam ![]() ![]() ![]() Zapomniałam napisać - Dziewczyny, jakie macie piękne brzuszki ![]() ![]()
![]() ![]() http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku... a przynajmniej się staram ![]() Edytowane przez Charlotte Czas edycji: 2008-12-31 o 11:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Czy ktos tutaj tesknil za mna?? ![]() Ja wyladowalam w szpitalu na 6 dni (5 dob) ![]() W 1 dzien swiat i rano w drugi dzien swiat nie czulam znowu mlodego, wkurzylam sie i pojechalam do szpitala na KTG ale do tego w moim miescie wojewodzkiego (klinika poloznictwa) a nie do tego w ktorym chce rodzic, bo mialam blizej a KTG tylko 20 min i do domu i okazalo sie ze wyszły im skurcze i koniec......zatrzymali mnie w szpitalu zeby uspokoic te skurcze (czyli te twardnienia brzucha za czeste) niektore z nich to sa skurcze ale nie wszystkie ![]() Porobili mi badania, krew, mocz, wymazy, USG dziecka, USG szyjki, pomierzyli mnie czyli miednice, wysokosc macicy obwod pasa itp wszystko wyszlo 100% ok na szczescie szyjka przy tych skurczach jest super ma 3,3 cm dlugosci i 1,7 szerokosci, przyjmowal mnie i robil potem wszystkie badania bardzo fajny lekarz taki mlodziutki i przystojny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lezała dziewczyna 28 tydzien ciazy i miala silne porodowe skurcze na sile 3 dni probowali to zatrzymac, dziewczyna po scianach chodzila z bolu, mdlała az wkoncu zaczeła krwawic i musiala urodzic.....maly mial 1100 g i 38 cm ale zyje ![]() lezy teraz dziewczynka 14 letnia w piatek bedzie miala cesarke, w innym pokoju lezy dziewczynka 12 letnia juz po porodzie ![]() ![]() ![]() No to tyle wam naopowiadalam ![]() Sylwester mam spedzic w lozku i moge nawet wypic troszke szampana ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2008-12-31 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zadomowienie
|
Buziaczku, jak dobrze, że u Ciebie w porządku!!!
Im bliżej porodu, tym więcej nas jedzie na fenoterolu i isoptinie ![]() Dobrze, że jesteś w domu. Na pocieszenie napiszę, że też sylwestra spędzę na leżąco, a w naszym "klubie" jest i Charlotte, która też musi leżeć. Na szczęście to jeszcze tylko 2 miesiące.
"Piękno zaczyna się tam, gdzie kończy się banał, to jest - zaczyna się od deformacji" Andre Lhote Nina, Nina, Nina... ![]() Edytowane przez gosiunia22 Czas edycji: 2008-12-31 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojej ![]() ![]() ![]() Buziaczek, dobrze, że Cię ładnie wyprowadzili, Gosiunia też mówiła, że nie było tak źle w szpitalu. Ja prawie wylądowałam, już z torbą się stawiłam po świętach, ale okazało się, że Fenoterol i Magnez które dostałam dzień przed Wigilią zadziałały. Sylwestra też spędzam w łóżku ![]() ![]() ![]() ![]() Mi też się ręce trzęsą, chociaż myślałam, że będą bardziej. A na wieczór mąż mi ma kupić piwo bezalkoholowe ![]() Całuję mocno!
![]() |
#4887 |
Wtajemniczenie
|
Ale miło, że ktoś mnie jeszcze pamięta
![]() niestety rok 2008 nie był dla mnie zbyt pomyslny ale mam pozytywne nastawienie do 2009. Z reszta tak w zyciu jest, że raz pod wozem, raz na wozie ![]() teraz czas na "na wozie" ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4889 |
Wtajemniczenie
|
Buziaczekk cieszę się,że u Ciebie wszystko ok.Byłam w szoku,że się nic nie oddzywasz...Właśnie zastanawiałyśmy sie bo więcej Was zaginęło w te Święta...no w tym szpitalu to faktycznie młode mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() a wszystkim życzę gorącej nocy Sylwestrowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zadomowienie
|
ja właśnie wczoraj po wizycie u lekarza zafundowałam sobie wizytę u fryzjera: malowanie i podcięcie włosków
![]() jastinada gratuluję świadczenia tarasia dzięki za życzonka ![]() buziaczekk witaj ,cieszę się wszystko w porządku a ja po wczorajszej wizycie mam doła; mam anemię mimo brania ascoferu i witamin, dostałam tardyferon i mam jeść dużo marchwii i buraczków. Tylko co one dadzą jak w wit. jest dawka żelaza 200% dziennego zapotrzebowania a i tak nie pomaga to co niby jeden burak dziennie pomoże ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.