![]() |
#511 | |||||||
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę, bo ja wciąż w rosole. Nie udało mi się kupić sztucznej krwi... Cytat:
![]() Żartuję. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taaaa... Cyckozatrzymywacz... ![]() ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-12-31 o 00:40 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. A nie może być ketchup ? ![]() ps.2 - przepraszam, głupawica mnie bierze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
dla zainteresowanych zmianami odnośnie egzaminu na prawko: http://www.motofakty.pl/artykul/_822...1_na_nowo.html
i http://www.motofakty.pl/artykul/kurs...nternecie.html |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zadomowienie
|
Cyckowstrzymywacz. Prawie jak czasowstrzymywacz z reklamy Plusa.
![]() Przykro mi Gryksiu, ale na razie musisz jeszcze popatrzeć na Oldmana. ![]() ![]()
![]() |
#515 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Edit: Zamieniłam jednak Gary`ego na Monikę. Cóż, mam nadzieję, że Oldman pogodzi się z tym faktem, w końcu porzuciłam go dla nie byle kogo. ![]()
Jak ptak patrzę w dół na góry Patrzę w dół na góry Edytowane przez BeYourself Czas edycji: 2008-12-30 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Zadomowienie
|
Najpierw grzecznie się przywitam bom w tym wątku po raz pierwszy
![]() Cytat:
Jednak już dawno zrezygnowałam z podkładu. Na co dzień używam tylko pudru sypkiego Lucidity Estee Lauder w odcieniu 06 Transparent. Sprowadzam go z zagramanicy, bo ten odcień u nas nie jest dostępny ![]() Na większe wyjścia mam suchy kompakt Chanel Double Perfection 50 (jasny, naturalny, ale lekko żółtawy beż) też niedostępny w PL. Wcześniej miałam odcień 40, ale był zbyt ciemny. Teraz już DP jest zupełnie niedostępny, bo zastąpił go Mat Lumiere. ML nie znam, więc sie nie wypowiem. Słyszałam natomiast, że ma te same właściwości co DP + rozświetlenie i te same odcienie (choć mi wydaje się, że są nieco ciemniejsze od DP). A DP jest kryjący i to bardzo. Poza tym matujący i trwały. Jeśli nałoży go się gąbką to zachowuje się jak kryjący podkład. Ja nakładam pędzlem do pudru i jest super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() tylko jak ja potem w tych obcasach wroce ![]() Kupilam tez te samonosne silikonowe staniki. Dwie sztuki, tak na wszelki wypadek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, witam z mroźnej krainy, jaką jest dziś moje biuro.
Mrozu w ogóle mam ostatnio pod dostatkiem: wczoraj, gdy wróciłam z pracy na klatce wisiało ogłoszenie o awarii ciepłowni i braku ogrzewania oraz ciepłej wody od wczorajszego popołudnia do dzisiejszego ranka. Na dworze było -5, a wielka płyta oziębia się bardzo szybko, w związku z czym temperatura w mieszkaniu spadła drastycznie. Zagrzałam sobie 4 gary wody do kąpieli, następnie 4 gary wody do mycia głowy, naubierałam się ciepło i było ok. Obejrzałam sobie serial po czym o 21.45 była już ciepła woda i kaloryfery nabierały ciepła J Przygotowywałam się psychicznie na doznania rodem ze „Szkoły przetrwania” (fajny program, polecam), a tu nic z tego- rano było już miło i cieplutko. Za to w pracy powitał mnie zimny powiew, robi się wręcz coraz gorzej. Siedzę już w dwóch swetrach, popijam gorącą kawę i wcale nie jest mi za ciepło.. Cóż, byle do 15.00 (uciekam dziś bowiem godzinę wcześniej). A tak odnośnie podkładów i ich odcieni dostępnych w Polsce- koszmar. Nie wiem kto i na jakiej zasadzie dobiera gamę kolorów mających się sprzedać w naszym pięknym kraju, ale działania tej osoby to istna porażka. Dla mnie większość najciemniejszych odcieni jest zbyt jasna, co w zimie aż takim problemem nie jest. Za to gdy się trochę opalę to już wcale nie mam możliwości wyrównania sobie kolorytu twarzy podkładem, wszystko przeraźliwie się odcina na opalonej skórze… Dzięki niebiosom za allegro i za wybór szerokiej gamy odcieni tam dostępny. |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
BAN stały
|
Nie wiem czy pózniej będę miała czas ale wszystkim życzę udanej zabawy Sylwestrowej i lepszego Nowego Roku...bez smutków, przykrości...i z pozytywnym nastawieniem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z wiśniami też jest pyszne, z porzeczkami też. Ważne żeby owoc był troszkę kwaskowy ![]() Jeszcze, bo jakieś świństwo mi się przyplątało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-31 o 09:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#522 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
Smacznego! W razie problemów w trakcie pisz, nigdzie się chwilowo nie wybieram
![]() O bogowie, dopiero jak ktoś mnie cytuje to widzę jakie błędy strzelam ![]() edit: Okazało się,że TŻ wczoraj zakamuflował kawałek ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-31 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zadomowienie
|
a ja Wam wszystkich życzę świetnej zabawy (tym co zostają w domku, również) wieczorem, a w Nowym Roku wszystkiego dobrego!
![]() Boże, co mi się w nocy wszyscy naśnili z Baru... Później się okazało, że to nie forum internetowe, tylko wszystkie zapiski trafiają do zeszytu... a Sabbath obiecała mi tam napisać całą swoją historię ![]() ![]() ![]() ![]()
#525 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj pracuję, ale już zaraz idę do domu
![]() Życzę Wam świetnego Sylwestra, niezależnie gdzie i jak go spędzicie, a w Nowym Roku spełnienia wszystkich marzeń i jednocześnie pojawienia się nowych. Bowiem nie od dzisiaj wiadomo, że najfajniej jest gonić króliczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
śmietankowy delfiko, taki w wiaderku. Z resztą składników z przepisu sprzed kilku stron
![]()
#528 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy iść na sylwestra. Nie chce mi się.
Kreacja przygotowana, impreza opłacona dwa miesiące temu a mnie marazm dopadł i .... najchętniej posiedziałabym w domu przy lampce wina .... Poza tym głowa mnie przeokropniaście boli, żeby nie powiedzieć napier .... |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Ja tak własnie zrobię- najpierw "wytańczę" dziecko żeby padło, a potem winko i TŻ
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#534 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To mówię ja, która planuje spokojny, nudny wieczór z TŻtem i winkiem ![]() Alleluja, wychodzę za 20 minut ![]() ![]() Udanej zabawy życzę wszystkim balującym; osobom, które spędzają Sylwestra jak ja- życzę spokojnego wieczoru. Do zobaczenia w przyszłym roku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Łączę się w bólu z chorującymi. Zdrowia baby
![]() Ominęła mnie wczoraj jedna impreza i nie wiem co z dzisiejszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Dlugo Was nie czytalam...
wpadam na chwile zyczyc Wam kochane wszystkiego dobrego w Nowym Roku... Mam nadzieje, ze bedzie dla was dobry i laskawy! A co do imprez, ja sie zaraz zaczne szykowac. Tyle dobrze, ze miejsce znane to cisnien nie mam. Ale kiecke kupilam. |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam zaznaczać cytaty, ale tyle tego miałam, że chyba post by się nie wysłał. Do tego w trakcie dopadła mnie głupawka
![]() ![]() Favkes, jak ja Cię ostatnio widziałam to wyglądałaś zupełnie inaczej ![]() ![]() W każdym razie, Feniksie, wyglądasz w tym zestawiku wystrzałowo i zabawowo. I życzę, żeby ból głowy ani kiepski humor nie trwały długo i nie zakłóciły zabawy. Ja się nie wybieram nigdzie na imprezę, w tym roku wypada M. sylwestrowa nocka w pracy, więc nie planowaliśmy niczego. Za to będę mieć okazję zobaczyć jak wygląda jego praca (mam o tym dość mgliste pojęcie, bo to takie techniczne szczególiki kolejowe), bo idę z nim ![]() ![]() Życzę Wam, kochane Wizażanki i przemili Wizażankowie, aby 2009 rok Was nie zawiódł, żeby pełen był miłych niespodzianek, zwrotów w dobrym kierunku, cudownych spotkań i dobrych chwil. ![]() ![]() ![]()
#538 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja coś czuję "pod skórą", że może dopaść mnie w ten dzisiejszy wieczór agresja, nic Wam nie ściemniam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Życzę Wam wszystkim udanego Sylwestra i roku 2009 pomyślniejszego, niż mijający ![]() ![]() --- Tabletek przeciwbólowych na jutro nie mam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to odruchowo - kochana Gryxiu ![]() a kefir masz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.