![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...... AMERICAN GIRLS po raz VII .........
pokazuj zdjęcia my doradzimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj taaak jak najbardziej się zgadzam ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Oj pokaże jak więcej dziewczyn się zainteresuje hehe ,bo trochę krępujące jest wtrącanie się jak tutaj dyskusja toczy się nt Sylwestra ![]() ![]() Oczywiście przepraszam za posta pod postem.
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Oj zamuliłam trochę ostatnio z pisaniem, wracam a tu nowy wątek już
![]() Wiec najpierw dziewczynki piękne życze Wam szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego 2009 Roku!! A w nim: 12 miesięcy zdrowia 53 tygodni szczęścia 8760 godzin wytrwałości 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund miłości ![]() A teraz siedze z Waxem na głowie, przede mną malowanie pazurków i szukam pomysłu na smokey eyes w kolorach brązu i czekolady i nie ma:[ Jakie usta lepiej do ciemnych włosów, brązowej koszulki i czekoladowego makijażu?blade czy też czekoladowe takie?
#95 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to już od rana chodzę z moją sylwestrową fryzurka hihi ![]() ![]() ![]() No i chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego w Nowym 2009 roku kochane AG ![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
niestety to jest niemożliwe, bo się zdenerwowałam i wszystko zmazałam
![]() ![]()
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nawet fajnie się śpi, ale nie fajnie jak się ściąga a w pokoju słoneczko świeci ![]()
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Dzieki SaMa
![]() ![]()
#100 |
Rozeznanie
|
A ja miałam już wszystko przygotowane... Buty, sukienkę, bieliznę, zaproszenie na domówkę, umalowane paznokcie i wyćwiczony makijaż.
Ale przed chwilą pokłóciłam się z Tżem, popłakałam, mam napuchnięte, przekrwione oczy, worki i jestem o krok od skończenia prawie rocznego związku ![]() nie wiem dlaczego o tym tu piszę, ale i tak nie mam się komu wyżalić.. |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#103 |
BAN stały
|
Dziewczynki pewnie widziałyście mój sylwkowy zestaw, jakiś za smutny mi sie wydaje (zero cekinów, błyskotek). Doradźcie mi na szybko, czy by pasowały mi do niego takie rękawki????
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1215516204 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko zebym sie umalowala normalnie ![]() Cytat:
![]() Oj dziewczyny widze ze humor nie wszytskim dopisuje. To moj ostatni post w tym roku wiec kochane: Szczesliwego Nowego Roku ![]() UnbelievableGirl - 3maj sie ![]()
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
niechcący go uderzyłam i tak zaczęła się wielka awantura. ale przecież nie chciałam go uderzyć! i najgorsze jest właśnie to, że miało być cudownie i jest po prostu strasznie..
powiedział, że może pójdzie do kolegi, chociaż mieliśmy razem iść.. i po chwili wyszedł, bo "teraz nie chce ze mną rozmawiać, musi ochłonąć" teraz, kiedy z nim pogadałam twierdzi, że jest w porządku, chociaż wiem, że nie jest. teoretycznie spotykamy się i wychodzimy, ale ja już nie chcę nigdzie iść, skoro całą noc mam czuć taką napiętą, lodowatą atmosferę.. i ja już nie wiem po co jak głupia od tygodnia cieszyłam się, że to będzie najlepszy sylwester bla, bla, bla... cały dzień malowałam i zmywałam paznokcie, dwa razy myłam włosy, od trzech dni na noc smarowałam się śmierdzącym samoopalaczem.. chyba lepiej czasami jest być przygotowanym - nie idę i już, niż w ostatniej chwili zmieniać plany, tracić nadzieję i czuć ogólny bezsens.. ![]() dziękuję dziewczyny i życzę Wam udanej zabawy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() I ona odpisała mi ważną rzecz, że jest piękny dzień, piękna chwila i mam z niej korzystać , zamiast przejmować sie pierdołami, jakimiś kłótniami i rozstrzygać poważne problemy, bo teraz mam czas, aby się BAWIĆ, i korzystać z tego. A kłócić to się mozemy nastepnego dnia ![]() Posłuchałam jej i sama poszłam sobie popływac na materacu, a potem to już się oboje po nim turlaliśmy, skakalismy na falach i było pięknie ![]() Naprawdę nie warto TERAZ marnować czasu na jakieś kłótnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nawet włosów nie wysuszyłam i mam siano, nie będę się ogarniała zbytnio, bo po co? ![]() ![]()
![]() |
#108 |
BAN stały
|
Szampan dla wszystkich AG
![]() ![]() ![]() ╔══╦══╦══╦══╗ ╚═╗║╔╗║╔╗║╔╗║ ╔═╝║║║║║║║╚╝║ ║╔═╣║║║║║╠═╗║ ║╚═╣╚╝║╚╝╠═╝║ ╚══╩══╩══╩══╝ ═ HAPPY NEW YEAR═ .......*o*o*o*o*o*o .........o_o_oo_o_o ....... (´´´´´´´´´´) .........|´´´´´´´´| .........|________| .........|´´´__´´´| .........|´´ /´´\´´| .........|´´ \__/´´| .........|´´2009´´| .........|´´´´´´´´| .........|´´´´´´´´| .........|________| .........|********| .........|********| .........|********| .........|********| ........„” ******* “„ ......„” ********** “„ ...../ ************* \ ...„” ************** “„ ../*****************'\ . |******************| . |******************| . |'============='| . |........................ ...| . |......SZCZĘŚLIWEGO..| . |...........NOWEGO.....| . |............ROKU........ | . |...........2009......... .| . |........................ .. | . |........................ .. | . |'============='| . |******************| . |******************| . |******************| . |******************| ..\'*****************'/ ...============= ...============= ═ Bardzo dużo miłości, ═ mało w życiu trudności, ═ dużo bąbelków w szampanie, ═ kogoś kto zrobi śniadanie, ═ a na każdym kroku ═ szczęścia w Nowym Roku. ▒..Szampańskiej zabawy do białego rana!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Chitty-zrób może jednak coś, może się uda.. Ja nieśmiało próbuję nałożyć tusz, narazie na jednym oku mam i tak się rozmazał, ale trudno.. może i tak mnie dzisiaj nikt nie będzie oglądał. obejrzę sobie jakiś film czy coś.. nie martw się chociaż Ty proszę....!
![]() Miśka84-może Ty i inne dziewczyny macie rację... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
ochłoń, idźcie razem na tego sylwestra, i tak jak to miśka pisała - baw się dobrze i żyj chwilą. bo jak będziecie się tam kłócić czy będziesz płakać, to - zapewniam cię - zepsujecie zabawę nie tylko sobie, ale i całej reszcie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
Lepiej zaryzykować i isć na imprezę (jak bedzie beznadziejnie zawsze można wrócić) niz siedzieć w domu i użalać sie nad sobą
![]() Uciekam się szykować, bo za 2 godziny wychodzę, a mam jeszcze waxa na głowie ![]() A dla wszystkich, ktore spedzają sylwestra na wątku AG/Barbie duży całus ![]() Ja bardzo lubię takie wizażowe imprezki, gdy siedzę, gadam z Wami i piję do monitora ![]() Oby 2009 był lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego naj w tym Nowym Roku, moje sliczne
![]()
#114 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napewno uda Ci się wyczarować taki look i makijaż, idealne dla Ciebie zestawienie. Mam nadzieje,że obfotkujesz się i pokażesz fotki na wizażu :P Cytat:
Tobie również wszystkiego naj... Cytat:
Tobie również wszystkiego naj... Cytat:
Zapraszamy i mamy nadzieje,że będziesz często i gęsto się tutaj udzielać :P Cytat:
Tobie również wszystkiego naj.... Cytat:
Witamy witamy i zapraszamy do czynnego udziału w dyskusjach :P Cytat:
Wszystkiego naj , ale chyba w tym roku juz dostałas wszystko naj ;P
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
mwrrrrrr! próbuję zrobić inny make up, a wychodzi mi ciągle to samo; ] to samo, co na co dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja już fryzurę mam, ułożyła mi się lepiej niż kiedykolwiek [może to znak, że będzie dobrze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i zamierzam się dobrze bawić i wy też się dobrze bawcie :cmok ![]() dziękuję, naprawdę humor umiecie poprawić najlepiej ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
A siedze z waxem na glowie i mam wszytsko w dupie..
Wlasnie dostalam esemesa od tz Kur** tobie nie mozna dogodzic, posiedzimy wypijemy i potem gdzies pojdziemy, nie marudz ciagle i tak caly dzien wrzuty na mnie ;/ i tylko placze i placze bo kazdy zly na mnie..
#118 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,mogę się dołączyć
![]() Podczytuję Was od jakiegoś czasu,ale dopiero teraz się ujawniam :P A w związku z Nowym Rokiem życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie płacz;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
ehh ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.