|
|
#2851 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
jak to nie , całowac sie
całowanie spala kalorie - to dla tych co się chcą odchudzac w nowym roku . Ze juz nie wspomnę o innych czynnościach ![]() Co do rankingu nie wypowiem się - jakos kurcze nie pamietam dokładnych dat . Kobiety jutro ostatni dzien tego roku , znowu jestesmy starsi . Jakos mnie to zawsze dołuje, to przemijanie . Postaram sie opic wczesniej , zeby nie buczeć o 12 tej hehe
|
|
|
|
|
#2852 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ja moglam sobie zrobić taki wieczór w wannie z hydromasazem a tu dupa bo beda u nas przyjaciele moich rodziców...
|
|
#2854 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
hejka dziewczyny!!
a u mnie nic ciekawego sie nie dzieje ostatnio u mnie!! tylko po za tym że w szpitalu siedziałam caałe święta!!! tylko płakać.widać niegrzeczna byłam że mikołaj tak o mnie pamiętał coś takiego mi zrobił.. hi hi i pewnie jeszze wrócę do szpitala ale jak na raie nie mam sie przemęcza heh zer stresu ale w moim przypadku stresować sie nie da!! ale postaram sie. a moje postanowienie noworoczne to jakoś znieśc ciąze do końca. a sobie jutro o północy z bratm wypije po lampce szampana...(piccolo)
|
|
|
#2855 |
|
Zadomowienie
|
Taka kąpiel z pianką też mi się marzy - najlepiej jeszcze w jakimś interesującym męskim towarzystwie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() izzie - kurcze, byłam ostatnio w bielsku! szkoda że nie mam twoje nr :P bo bym cię w góry wyciągnęła ;p a skoro tak blisko mieszkasz to może wpadniesz na tego sylwestra do multii??????? przemyśl to bo to całkiem poważna propozyszyn ![]() ![]() ![]() w kupie raźniej hehe kasiura - a z kim to? jednorazowa wycieczka czy coś na powaznie?? ![]() a z tym rankingiem to czyli jak? trza to jakoś do kupy złożyć :P awen - jakoś się nie przeraziłam tymi ośmioma latami gdybym to usłyszałam po rozstaniu zaraz to owszem spać bym po nocach nie mogła :P ale teraz mnie to już nie rusza :P może i dłużej będę abstynentką :P ale jakoś tego specjalnie nie przeżywam na razie myślę o moje jpracy mgr :P (co nie zmienia fakty że nadal od czasu do czasu mam napady samotności :P że marzę o jakimś facecie u boku a przynajmniej o jakichś miłych chwilach sam na sam :P)
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
a moja Wiki chora
Cały dzień wymiotuje ... Biedna, wymęczona. teraz zasnęła. Więc Sylwestra spędzę pewnie przy Wiki i misce ![]() Małgosiu fajnie że się odezwałaś, duuużo zdrówka życzę! Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!
|
|
#2857 |
|
Zadomowienie
|
nom jakoś sie trzymam ale ciężko jest. i jest mi tak strasznie smutno,
|
|
|
#2858 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj współczuje no ale mój młody ...............też chory - dalej - teraz zapalenie oskrzeli
|
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
A wicie mnie niespodzianka spotkala wczotraj
![]() Pan T. zaprosil mnie na sylwestra w gory...-oczywiscie odmowilam mimo ze poroponowal ze wezmiemy Kube albo ja i Kuba pojade a on nasz tylko zawiezie i odbierze... Kurcze a teraz zaluje... |
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2861 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak poza tym to .................. Dziewczyny życze Wam aby Nowy Rok był lepszy od minionego,by wszystkie Wasze marzenia,postanowienia itp się spełniły,aby Wasze pociechy sprawiały Wam wiele radości oraz by każda z Was znalazła odrobinę szczęścia (wiecie o czym mowa )http://www.toast.1k.pl/?od=Gosia i Mateusz |
|
|
|
|
|
#2862 |
|
Zadomowienie
|
hehehe wiemy wiemy
marzy mi się taka odrobina ![]() ![]() ![]() anulciak głupia babo! czemu się nie zgodziłaś? dzwoń! taka okazja a i Kuba będzie w siódmym niebie że w góry pojedzie! taka okazja nie prędko może się powtórzyć...a moje dziecko jak zwykle wielce pracowite za pranie się zabrało bierze świeże pranie :P i wrzuca spowrotem do pralki, potem wyciąga (ciągnąc po ziemi to co wystaje z miski) i niesie do suszenia po czym ładuje spowrotem hehe i tak już chyba z godzinę ![]() w między czasie zrobił rundkę z wielkimi nożyczkami, odgryzł oczy misiowi (aż mu wata wyszła) i usiłował zjeść ciastolinę... ciężkie to macierzyństwo no! na dodatek ciągle mnie do kąta stawia :P
|
|
#2863 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny , ja tylko na chwilkę , bo mam trochę sprzątania a pozniej muszę się szykowac na imprezkę . Co prawda to tylko domówka ale dla mnie każda okazja dobra zeby się odpicowac
Więc Kochane wy moje , dla Was i dzieciaczków duzo zdrowia przede wszystkim . Oby dzieciaki były usmiechnięte a mamusie jak najczesciej szczęsliwe w nowym roku . No i przede wszystkim wiary w lepsze jutro , warto wierzyć bo ono nadchodzi naprawde . Buziaki dla Was wszystkich . |
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Anulciak dzwoń do niego i powiedz że sie jednak decydujesz... ja bym tak zrobiła
![]() Wszystkiego naj na nowy rok kochane
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Ale on juz wczoraj pojechal...
Pozatym niech odpocznie-jest nauczycielem i przyda mu sie to!
|
|
|
|
|
#2866 |
|
kobieta za ladą
|
Kochane mamuski!!
Z Nowym Rokiem życze Wam saaaaamych radosnych chwil z Waszymi pociechami!! Bądzcie po prostu szczęśliwe!!!!!!
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tez!!Wasze zdrowie!!
http://www.toast.1k.pl/?od=Ania |
|
|
|
|
#2868 |
|
Zadomowienie
|
patrzcie na to:
mam 17 lat.. jak kobietki wiecie.. kazdej z nas chce sie uprawiac sex ..ale nie bardzo chce sie wpasc:| i chciala bym Wam zadac pytankoo... CZY TEN PLASTER NA JEDEN STOSUNEK WYSTARCZY TYLKO JEDEN CZY TRZEBA GO UZYWAC CALY CZAS??? ~Karola ), (17/08/2007 18:19) no nie mam pytań hehe ja już się nie mogę doczekać keidy kumpela przyjdzie - siedzę jak na szpilkach! jakim wstrętny dolec mnie dopadł i w sumie to nie chce mi się iść nigdzie.. ale kupiłam już bilet więc trza się ruszyć mam nadzieję że humor mi się poprawi
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pytan...
|
|
|
|
|
|
#2870 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
normalnie a później się dziwimy,że piszą o nastoletnich mamuśkach skoro ich wiedza jest taka jw to
|
|
|
|
|
|
#2871 |
|
BAN stały
|
ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM KOCHANE ZDRÓWKA I POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU!
Ja to nie mogę się nadziwić gdzie się uchowały takie osobniki co to nie mają takiej podstawowej wiedzy o antykoncepcji, bo jak na dzisiejsze czasy to jest to wiedza podstawowa przecież dudipopka DZIĘKUJĘ ![]() izzie trzymaj się, tez to przechodziłam ostatnio z moją małą Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2008-12-31 o 20:34 |
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja byłam na tym sylwku - beznadziejnie było to znaczy ogólnie może i nie było źle ale miałyśmy z kumpelą doła totalnego, więc cały wieczór użalałyśmy się nad sobą z dwiema przerwami na film (który też okazał się do bani :P) paskudny sylwester... i chyba byłyśmy jedynymi samotnymi osobami tam!!
|
|
|
#2873 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no to pięknie ale czasem trzeba się nad soba troche pouzalac zeby na drugi dzien wziasc sie w garscJa wczoraj siedzialam w domu z rodzinka i mialam swietny humor, jak nigdy w sylwka Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2009-01-01 o 10:05 |
|
|
|
|
|
#2874 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kobietki...
![]() Po bardzo bużliwym, kilkuletnim związku, z kilkoma rozstaniami po drodze, facet mnie rzucił- tym razem ostatecznie. Kilka dni po rozstaniu coś mi podpowiedziało, zapewne intuicja żeby sprawdzić czy w ciąży nie jestem. No i jestem. Powiedziałam mu o tym. On stwierdził, że bez testów DNA się nie obejdzie, że zapewne przez te 10 dni od rozstania nieźle się cytuję kur.....łam. I stąd ten cytuję bachor. Poza tym wyszło na jaw, że w trakcie bycia ze mną przez cały czas miał inną kobietę. To straszne. Wiadomość o macierzyństwie spadła na mnie tak nagle. Boję się, że nie dam rady, że mój smutek po rozstaniu wpłynie na zdrowie maluszka. A smutek jest wielki. Powiecie, że się użalam nad sobą.... Pewnie tak jest. Tylko, że kompletnie nie wiem co mam robić. Nie mam pieniędzy, pracę nie wiem czy dostanę- pracuję na próbę bez umowy. Studia w toku, w tym roku mgr. Doradźcie coś dziewczyny, bo mi strasznie ciężko................... ..
|
|
#2875 |
|
BAN stały
|
trudno cos doradzic, ale napewno wszystko sie z czasem poukłada, tak to w zyciu jest. Ja jestem tez zdania, ze spadaja na nas tylko takie problemy, jakie jestesmy w stanie unieść. Badz tu z nami, moze jakos pomozemy, i żyj dla tego maluszka które nosisz pod sercem.
a tak wogle to WITAJCIE w nowym roku, ja sie bardzo z niego ciesze. Od dzisiaj zaczynam realizowanie moich postanowien noworocznych. Tzn. te durne odchudzanie i nauka slowek, juz wczoraj zakulam 10 z angola, i dzisiaj pamietam 5 z nich ale tak jest dobrze, byle codziennie sie uczyc. Mialam tez zamiar zaczac cwiczyc, gł. mój kregosłup, ale jak tu zaczac skoro nawet mi sie nie chce, przeciez móc to chciec i na odwrot
Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2009-01-01 o 10:23 |
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane witajcie!!
Niech Wam ten nowy rok przyniesie spelnienie wszystkich marzen-tych o ktorych mowicie i tych ktre macie gleboko w serduszkach!!! |
|
|
|
|
#2877 |
|
BAN stały
|
to co, kawusia? mi sie przyda jakas siekiera, ja zawsze jestem ledwo ciepla rano, najchetniej to spalabym do dwunastej
a tak to teraz siedze z mala na rekach, ona co chwila karze mi sie nosic po domu tyle ja calujemy i przytulamy a ona jak ja nosze na rekach to jeszcze w tym czasie musi trzymac i przytulac swoja ukochana szmaciana lale, znow sie zaczynam zamartwiac, a mialam przestac od nowego roku, dosyc tego, czas na mily dzień!
Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2009-01-01 o 10:43 |
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Moj Kuba ma to samo tyle ze dodatkowo chodzi mowi "Przytul mnie-kocham Cie"
|
|
|
|
|
#2879 |
|
BAN stały
|
słodziak
a ile ma? moja jeszcze tak nie mówi, wczoraj nauczyla sie mówic na słodycze "ciuciu", w kwietniu skończy 2 lata
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Moj w lutym bedzie mial 3,5
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

całowanie spala kalorie - to dla tych co się chcą odchudzac w nowym roku . Ze juz nie wspomnę o innych czynnościach

jednorazowa wycieczka czy coś na powaznie?? 
Cały dzień wymiotuje ... Biedna, wymęczona. teraz zasnęła. Więc Sylwestra spędzę pewnie przy Wiki i misce 

nie mam pytan...