![]() |
#2851 |
Rozeznanie
|
Dot.: Samotne Mamusie ... ?? ...
jak to nie , całowac sie
![]() ![]() Co do rankingu nie wypowiem się - jakos kurcze nie pamietam dokładnych dat . Kobiety jutro ostatni dzien tego roku , znowu jestesmy starsi . Jakos mnie to zawsze dołuje, to przemijanie . Postaram sie opic wczesniej , zeby nie buczeć o 12 tej hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2852 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
kurcze ja moglam sobie zrobić taki wieczór w wannie z hydromasazem a tu dupa bo beda u nas przyjaciele moich rodziców...
![]() |
#2854 |
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
hejka dziewczyny!!
a u mnie nic ciekawego sie nie dzieje ostatnio u mnie!! tylko po za tym że w szpitalu siedziałam caałe święta!!! tylko płakać.widać niegrzeczna byłam że mikołaj tak o mnie pamiętał coś takiego mi zrobił.. hi hi i pewnie jeszze wrócę do szpitala ale jak na raie nie mam sie przemęcza heh zer stresu ale w moim przypadku stresować sie nie da!! ale postaram sie. a moje postanowienie noworoczne to jakoś znieśc ciąze do końca. a sobie jutro o północy z bratm wypije po lampce szampana...(piccolo)
![]() |
#2855 |
Zadomowienie
|
Taka kąpiel z pianką też mi się marzy - najlepiej jeszcze w jakimś interesującym męskim towarzystwie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() izzie - kurcze, byłam ostatnio w bielsku! szkoda że nie mam twoje nr :P bo bym cię w góry wyciągnęła ;p a skoro tak blisko mieszkasz to może wpadniesz na tego sylwestra do multii??????? przemyśl to bo to całkiem poważna propozyszyn ![]() ![]() ![]() w kupie raźniej hehe kasiura - a z kim to? ![]() ![]() a z tym rankingiem to czyli jak? trza to jakoś do kupy złożyć :P awen - jakoś się nie przeraziłam tymi ośmioma latami gdybym to usłyszałam po rozstaniu zaraz to owszem spać bym po nocach nie mogła :P ale teraz mnie to już nie rusza :P może i dłużej będę abstynentką :P ale jakoś tego specjalnie nie przeżywam na razie myślę o moje jpracy mgr :P (co nie zmienia fakty że nadal od czasu do czasu mam napady samotności :P że marzę o jakimś facecie u boku a przynajmniej o jakichś miłych chwilach sam na sam :P)
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
a moja Wiki chora
![]() ![]() Małgosiu fajnie że się odezwałaś, duuużo zdrówka życzę! Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!
![]() |
#2857 |
Zadomowienie
|
nom jakoś sie trzymam ale ciężko jest. i jest mi tak strasznie smutno,
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2858 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
oj współczuje ![]() no ale mój młody ...............też chory - dalej - teraz zapalenie oskrzeli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
A wicie mnie niespodzianka spotkala wczotraj
![]() Pan T. zaprosil mnie na sylwestra w gory...-oczywiscie odmowilam mimo ze poroponowal ze wezmiemy Kube albo ja i Kuba pojade a on nasz tylko zawiezie i odbierze... Kurcze a teraz zaluje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2860 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2861 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak poza tym to .................. Dziewczyny życze Wam aby Nowy Rok był lepszy od minionego,by wszystkie Wasze marzenia,postanowienia itp się spełniły,aby Wasze pociechy sprawiały Wam wiele radości oraz by każda z Was znalazła odrobinę szczęścia (wiecie o czym mowa ![]() http://www.toast.1k.pl/?od=Gosia i Mateusz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2862 |
Zadomowienie
|
hehehe wiemy wiemy
![]() ![]() ![]() ![]() anulciak głupia babo! czemu się nie zgodziłaś? dzwoń! ![]() a moje dziecko jak zwykle wielce pracowite za pranie się zabrało bierze świeże pranie :P i wrzuca spowrotem do pralki, potem wyciąga (ciągnąc po ziemi to co wystaje z miski) i niesie do suszenia po czym ładuje spowrotem hehe i tak już chyba z godzinę ![]() w między czasie zrobił rundkę z wielkimi nożyczkami, odgryzł oczy misiowi (aż mu wata wyszła) i usiłował zjeść ciastolinę... ciężkie to macierzyństwo no! na dodatek ciągle mnie do kąta stawia :P
![]() |
#2863 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny , ja tylko na chwilkę , bo mam trochę sprzątania a pozniej muszę się szykowac na imprezkę . Co prawda to tylko domówka ale dla mnie każda okazja dobra zeby się odpicowac
![]() Więc Kochane wy moje , dla Was i dzieciaczków duzo zdrowia przede wszystkim . Oby dzieciaki były usmiechnięte a mamusie jak najczesciej szczęsliwe w nowym roku . No i przede wszystkim wiary w lepsze jutro , warto wierzyć bo ono nadchodzi naprawde . Buziaki dla Was wszystkich . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Anulciak dzwoń do niego i powiedz że sie jednak decydujesz... ja bym tak zrobiła
![]() Wszystkiego naj na nowy rok kochane
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
Ale on juz wczoraj pojechal...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
kobieta za ladą
|
Kochane mamuski!!
Z Nowym Rokiem życze Wam saaaaamych radosnych chwil z Waszymi pociechami!! Bądzcie po prostu szczęśliwe!!!!!!
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
To ja tez!!Wasze zdrowie!!
http://www.toast.1k.pl/?od=Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2868 |
Zadomowienie
|
patrzcie na to:
mam 17 lat.. jak kobietki wiecie.. kazdej z nas chce sie uprawiac sex ..ale nie bardzo chce sie wpasc:| i chciala bym Wam zadac pytankoo... CZY TEN PLASTER NA JEDEN STOSUNEK WYSTARCZY TYLKO JEDEN CZY TRZEBA GO UZYWAC CALY CZAS??? ~Karola ![]() no nie mam pytań hehe ja już się nie mogę doczekać keidy kumpela przyjdzie - siedzę jak na szpilkach! jakim wstrętny dolec mnie dopadł i w sumie to nie chce mi się iść nigdzie.. ale kupiłam już bilet więc trza się ruszyć mam nadzieję że humor mi się poprawi
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2870 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() a później się dziwimy,że piszą o nastoletnich mamuśkach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
BAN stały
|
ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM KOCHANE ZDRÓWKA I POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU!
![]() Ja to nie mogę się nadziwić gdzie się uchowały takie osobniki co to nie mają takiej podstawowej wiedzy o antykoncepcji, bo jak na dzisiejsze czasy to jest to wiedza podstawowa przecież dudipopka DZIĘKUJĘ ![]() izzie trzymaj się, tez to przechodziłam ostatnio z moją małą Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2008-12-31 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja byłam na tym sylwku - beznadziejnie było to znaczy ogólnie może i nie było źle ale miałyśmy z kumpelą doła totalnego, więc cały wieczór użalałyśmy się nad sobą z dwiema przerwami na film (który też okazał się do bani :P) paskudny sylwester... i chyba byłyśmy jedynymi samotnymi osobami tam!!
![]() |
![]() |
#2873 | |
BAN stały
|
Cytat:
no to pięknie ![]() Ja wczoraj siedzialam w domu z rodzinka i mialam swietny humor, jak nigdy w sylwka Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2009-01-01 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2874 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kobietki...
![]() Po bardzo bużliwym, kilkuletnim związku, z kilkoma rozstaniami po drodze, facet mnie rzucił- tym razem ostatecznie. Kilka dni po rozstaniu coś mi podpowiedziało, zapewne intuicja żeby sprawdzić czy w ciąży nie jestem. No i jestem. Powiedziałam mu o tym. On stwierdził, że bez testów DNA się nie obejdzie, że zapewne przez te 10 dni od rozstania nieźle się cytuję kur.....łam. I stąd ten cytuję bachor. Poza tym wyszło na jaw, że w trakcie bycia ze mną przez cały czas miał inną kobietę. To straszne. Wiadomość o macierzyństwie spadła na mnie tak nagle. Boję się, że nie dam rady, że mój smutek po rozstaniu wpłynie na zdrowie maluszka. A smutek jest wielki. Powiecie, że się użalam nad sobą.... Pewnie tak jest. Tylko, że kompletnie nie wiem co mam robić. Nie mam pieniędzy, pracę nie wiem czy dostanę- pracuję na próbę bez umowy. Studia w toku, w tym roku mgr. Doradźcie coś dziewczyny, bo mi strasznie ciężko................... ..
![]() |
#2875 |
BAN stały
|
trudno cos doradzic, ale napewno wszystko sie z czasem poukłada, tak to w zyciu jest. Ja jestem tez zdania, ze spadaja na nas tylko takie problemy, jakie jestesmy w stanie unieść. Badz tu z nami, moze jakos pomozemy, i żyj dla tego maluszka które nosisz pod sercem.
a tak wogle to WITAJCIE w nowym roku, ja sie bardzo z niego ciesze. Od dzisiaj zaczynam realizowanie moich postanowien noworocznych. Tzn. te durne odchudzanie i nauka slowek, juz wczoraj zakulam 10 z angola, i dzisiaj pamietam 5 z nich ![]() ![]() Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2009-01-01 o 09:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
Kochane witajcie!!
Niech Wam ten nowy rok przyniesie spelnienie wszystkich marzen-tych o ktorych mowicie i tych ktre macie gleboko w serduszkach!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
BAN stały
|
to co, kawusia? mi sie przyda jakas siekiera, ja zawsze jestem ledwo ciepla rano, najchetniej to spalabym do dwunastej
![]() ![]() Edytowane przez ~refleksyjna Czas edycji: 2009-01-01 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
Moj Kuba ma to samo tyle ze dodatkowo chodzi mowi "Przytul mnie-kocham Cie"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2879 |
BAN stały
|
słodziak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
Moj w lutym bedzie mial 3,5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.