![]() |
#571 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
dziewczyny czy w douglasie mozna psotkac perfumy Britney Spears bo wybieram sie na testy ...i chcialabym wiedziec ,gdzie mozna wywachac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
BAN stały
|
Witam Noworocznie, impreza ok...ale nie rewelacja.
Cały czas miałam zatkany nos...i ogólnie podle się czułam..zresztą tak jak teraz. |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
grozi wypollizowaniem
|
Witam w Nowym Roku!
Dużo szczęścia, zdrowia i miłości! ![]()
#574 |
Zakorzenienie
|
Buziaki dla wszystkich moli perfumeryjnych
![]() ![]()
#575 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witaj w Barze ![]() Szczęścia wszystkim życzę i spokoju i zdrowia i pieniędzy dużo na nowe flaszki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Witam noworocznie
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Wszystkiego najlepszego!
![]() Cytat:
![]() Już z dziesięć razy zaczynałam do Ciebie smażyć PW i jakoś nie umiem ubrać w słwa tego co bym chciała... Trzymaj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |||
BAN stały
|
Pierwsza klasa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Wpadłem na chwilę (między "poprawinami" ![]() ![]() ![]() Pachniałem najładniej w całym powiecie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu, jak zapewne wiesz, "prawie" robi wielką różnicę ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Wiedźma
|
Eenax, Kriss, Fav - dużo zdrówka dla Waszych Kruszynek. I mnóstwo noworocznego szczęścia dla troskliwych Mamuś.
![]() Tulip i wszystkim niedomagającym ozdrowieńczej energii życzę. ![]() Cytat:
![]() Tobie Neonu życzę, żebyś w Nowym Roku była tak pełna energii i gorrrących emocji jak we wszystkich poprzednich latach. ![]() ![]() U mnie też nie rewelacja. ![]() A poza tym zrobiłam głupotę i już po dotarciu na miejsce pozwoliłam się "domalować" kumpeli. Potem przez cały czas miałam wrażenie, że wyglądam jak strara pudernica... ![]() Wolę mieć nos, niż perłę, tak szczerze. Bez perły spoko, a bez nosa jakoś tak... niespecjalnie bym się czuła. ![]() FENOMENALNEGO, OBFITEGO W RADOŚCI
I PEŁNEGO SUKCESÓW WSZELAKICH NOWEGO ROKU (oraz wszystkicjh nastepnych lat, ale o tym innym razem) ŻYCZĘ WSZYSTKIM. ![]()
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
Bardzo piękne chwile spędziłam w tego Sylwestra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
BAN stały
|
Moja mpreza byla tez niezbyt zachwycajaca. Boje sie, ze to juz czas na powiedzenie "KONIEC" sobie i TZ. Z jednej strony jestesmy idealnie dobrani, z drugiej, on nigdy nie pojmie chyba jak bardzo bola mnie jego kontakty z dwiema dziewczynami. Najpierw jedna psula nasz zwiazek przez 1,5 roku, teraz pojawila sie druga. Obiecal ze nie bedzie z nimi rozmawial a wczoraj zadzwonil z zyczeniami ukrywajac to przede mna... to chyba znaczy, ze wcale mnie nie kocha...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zadomowienie
|
Princesiu.... To są faceci... Dla niego to tylko koleżanka, a dla Ciebie potencjalna rywalka... Może nie warto przez jakąś ... (pohamuję się
![]() ![]() ![]()
#584 |
Zakorzenienie
|
melkmeisje,Myszołapko, selya odnośnie jasnych podkładów to ja chwalę sobie obecnie Dior Sculpt kolor 010, dla mnie najjaśniejszy z Dior.
Mam też na stanie podkład Borghese Cura Naturale, Time - Defying Makeup SPF 8 - kolor Ivorio i on jest bardzo jasny. Mary Kay ma też jasne kolory z serii Full Coverage, jednak przy mojej mieszanej w stronę tłustej cerze, jest trochę za ciężki, jednak kolory 104 i 105 są świetne. Rewelacją był podkład Giorgio Armani, Luminous Silk Foundation kolor 0 Porcelain/Alabaster. Kilka dziewczyn na wizażystce twierdziło że 0 to baza i ma masę drobinek, z tym że mnie udało się pierwsze opakowanie upolować na Allegro ewidentnie podkład z zagranicy, w kolorze porcelanowo białym. Po tym zakupie polowałam na kolejne, sprzedająca od której miałam poprzednie opakowanie wystawiła znów po kilku miesiącach 0, kliknęłam ponownie i tym razem dostałam bazę o której pisały dziewczyny, która jest dostępna w Polsce, ma białe nieprzezroczyste opakowanie i masę drobinek. A mój podkład 0 Porcelain/Alabaster, nie miał zupełnie drobinek, opakowanie było z jakby szronionego szkła. Trefną bazę zwróciłam, bo moja pomyłka zakupowa wynikała z wklejenia przez sprzedającą zdjęcia podkładu z tym właśnie półprzezroczystym opakowaniem. Do tej pory białego podkładu Armani na Allegro nie uświadczyłam, na stronie Armaniego był, ale nie mam pojęcia w którym kraju jest dostępny ![]() Świetny i solo przy lepszym stanie cery, oraz do mieszania i rozjaśniania podkładów. Z pudrów rewelacyjny jest wspomniany Estee Lauder Lucidity 06 kolor niedostępny w Polsce. Latem dla matowienia używam jedwabnego Hauschki, mimo że biały mnie tam nie pobiela. A dodam tez że unikam wszelkiej żółci w podkładach, raczej takie neutralne, chłodne, beżowe odcienie, róż też u mnie niewskazany.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-01-01 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (ja uwielbiam dostawać PW, więc jeśli tylko najdzie Cię chęć - pisz ![]() Zabieram, zabieram tę energię! Nooo, ok. Podzielę się też z innymi ![]() Poszłam na Madagaskar 2. To znaczy wsiadłam do auta, zawieźli mnie, wysiadłam pod kinem, weszłam na 2. piętro [przy czym prawie umarłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
Princesko ... wiem jak to wkurza i jak to boli....
A ja chyba rzuce faceta... ja niedostosowana do zwiazkow? faceci sprostac nie potrafia moim niezbyt wygorowanym oczekiwaniom? faceci nie maja jaj? czy tylko ci na ktorych moja skromna osoba trafia. Wyprowadzic sie musze, do kumpeli pojde. W sumie przez siebie sama jak i mojego obecnego. Otoz nocnym sylwestrowym balem ogarnela mnie sennosc i mowie 'wracam do domu'. Na co moj mezczyzna popatrzyl oczyma zbitego psa... Wiec wzielam go ze soba. Wiedzialam, ze bedzie dym o to... ja mieszkam z bylym. Wsciekla bylam na obecnego - jakos mialam nadzieje, ze powie 'nie chce ci robic problemu, mam tysiace na koncie wezme sobie taksowke do domu...' ale nie powiedzial, i pojechal ze mna. Rano byly kazal mi wypi... Coz mialam zrobic, zadzwonil d kumpeli czy da rade. I da rade. Napisalam do obecnego faceta sms 'ze musze sie wyprowadzic ale nie mam ani gdzie ani w sumie za co' na co dostalam odpowiedz ku pokrzepieniu ' ![]() Ja nie oczekiwalam, ze mi palac wynajmie... ale sama nie wiem... jakiegos konkretu od doroslego faceta. Wiec skoro konkretow nie ma, jego poklady dziecinnego egoizmu oraz naiwnosci sa nieogarniona ja sobie chyba pojde w strone slonca sama... Szczsliwego nowego roku .... No a teraz mnie dobil 'I just want u to love me, that's all' Bo to przeciez jak splunal, kochac kogos, jak ja mu nawet nie ufam, wiem, ze nie moge na niego liczyc a cala jego milosc jest miloscia niedojrzala i nastoletnia... Tak kochaja nastolatkowie, a potem ida do domu, stara podaje obiad a ze starym oglada sie tv... A ja nie mam tu mojej mamy co mnie po glowie poglaszcze jak mam problemiki... Edytowane przez hecate Czas edycji: 2009-01-01 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#587 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Widze , ze tez jestes w okropnej sytuacji ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
No zamieszkam z kumpela... a pozniej? nie mam pojecia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
BAN stały
|
O czym Ty do mnie rozmawiasz?!
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Upiłem kumpla i siedzę sobie sam jak taka pi... piszczałka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On nie chce zeby tu przylazil do mnie moj facet, a juz na pewno nie nocowac. Faktem jest, ze wiedzialam o tym ale nie przywloklam go na seks noca, tylko usnelismy w 3 minuty w szmatach. Nie no z kumpela moge mieszkac dlugo, poprostu wynajmiemy razem mieszkanie i tyle. Na czynsz mnie stac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
BAN stały
|
Cytat:
No to dobrze, ze masz co zrobic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#594 |
BAN stały
|
Wiem że Nowy Rok to czas postanowień...tylko że ja nie postanawiam...a stwierdzam, dość oszukiwania się...dość!!!
Nie mam nastroju...ale wierzę że mi się uda...( nie chodzi o dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja jemu wlasnie tak powiedzialam Ewo... Mam dwa tygodnie, do naszej stodniowki. Albo mi udowodni, ze mu zalezy, albo sie pozegnamy. Ja jestem za mloda, zeby juz teraz cierpiec w zwiazku. On nie jest jedyny, a ja moge sobie wszystko jeszcze jakos poukladac. A za dwa tygodnie ferie wiec latwiej bedzie zapomniec, w samotnosci. Choc z drugiej strony, naprawde chcialabym byc wlasnie z nim... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
grozi wypollizowaniem
|
boże...jak tu smutno...wszystkim się zaczyna od rozstań ten 2009 rok?
![]() ![]()
#597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie. Niektórzy są szczęśliwi ![]() Princesko, jeśli facet jest Twoim zdaniem wart tego by z nim być, to próbuj. Skąd wiesz o tym łapaniu za tyłek i gadu? Od niego?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 |
grozi wypollizowaniem
|
Princessko- on jest chyba jeszcze nie zbyt dojrzały i nie może pojąć o co Ci chodzi. Spróbuj mu trochę potłumaczyć-może coś z tego będzie. I powiedz mu wprost, że nie po to jesteś z Nim, żeby się unieszczęśliwiać, a przez takie sytuacje czujesz się nieszczęśliwa i zapytaj jaki jest Jego pomysł na wybrnięcie z tej sytuacji.
W naprawdę poważnych sytuacjach najlepiej napisać list i wręczyć mu. Podczas rozmowy często zbacza się z tematu a tak ma list, który jak nie zozumie to przeczytać może 100 razy. Ludzie a ja chyba mam grybę. Siedzę sobie na wizazu całkiem zdrowa i nagle zaczyna mnie dusić...potem kaszleć...za 5 minut zaczynają mnie boleś nadgarstki, łokcie i kolana. mierzę gorączkę 37,3 a za pół godziny 38! i mam dreszcze jak cholera. Rano byłąm całkiem zdrowa to jasnej ciasnej! ![]()
#599 | ||
Zadomowienie
|
Dziewczyny, co tak smutno się zrobiło?
![]() ![]() Cytat:
![]() Hecate, nieprzyjemna sytuacja, nie wiem, co poradzić, mocno Cię ściskam i trzymam kciuki, by się wszystko ułożyło jak najlepiej. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
BAN stały
|
Lapala go za tylek przy mnie
![]() ![]() Vasenko, uwazam, ze jest cudowny, tylko boli mnie to, ze on nie umie zrozumiec, ze ja nie toleruje innych dziewczyn w naszym zwiazku. Poza tym Landryn jest zazdrosny do potegi, co czasem meczy, nie toleruje mojego przyjaciela, ktory fakt faktem zanim zaczelam byc z Kamilem mnie podrywal. Jednak fakt faktem, z czasem pogodzil sie z sytuacja, bardzo mnie wspiera i przekonuje, ze moj chlopak zasluguje na szanse. TZ natomiast jest o niego chorobliwie zazdrosny. Nie wierzy, ze to tylko przyjazn. Sam natomiast nie potrafi okielznac popedow swoich kolezanek ![]() Za dwa tygodnie stodniowka, dalam TZ dwa tygodnie na pokazanie, ze mu na mnie zalezy. Tylko, ze naprawde musi sie postarac bo ja jestem juz tak zrezygnowana, ze bedzie trudno. Nie chce zmarnowac naszych wspolnych dwoch lat, bo byly cudowne. Dlatego dalam mu czas, jesli go wykorzysta to znow bedziemy szczesliwi. Natomiast jesli nie bedzie szukal sposobow na odzyskanie mnie, to trudno, upewnie sie w tym, ze dobra decyzje podjelam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.