![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
kinga1701 mi przychodzi do głowy:
- "Malwa" na os.Stawki - "Relax" na działkach na os.Pułanki - "Dziecięcy Dom Kultury" na os.Słonecznym - dom weselny na działkach na Zagłoby |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Zadomowienie
|
kinga1701 witaj!
O ile dobrze wiem to chyba też w Dworku. A koło Ostrowca w Goździelinie. A kiedy bierzecie ślub?
Dzieci są jedyną formą nieśmiertelności, której możemy być pewni.... Edytowane przez Ywanka Czas edycji: 2009-01-02 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Zakorzenienie
|
Do wesela jeszcze troche bo dopiero w 2010, ale z tego co słyszałam to tak rok przed ślubem trzeba już niektóre sale rezerwować, więc powoli zaczynamy się rozgladać. Tylko nasze wesele ma być spore bo około 180 osób. Duża rodzinka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Zadomowienie
|
Ywanka co z tym salonem Avangarda jest nie tak? Jeszcze tam wogóle nie byłam. Nie miła obsługa czy tak nieładnie czeszą?
![]() My także oglądaliśmy tą sale w Przystani. Pani zrobiła nawet miłe wrażenie na nas, która nam ją pokazywała. Chyba to była właścicielka, ale nie chciała pokazać przykładowego menu weselnego, powiedziała, że to mozliwe jest po wpłaceniu zaliczki i spisaniu umowy. Sala niegłupia, ale ta podłoga troche niebardzo. My widzielismy na tygodniu ta sale także za bardzo nie była ustrojona, było przykładowe nakrycie, na pokaz. Oglądałam filmik i zdjęcia z czyjegos wesela właśnie tam i powiem Wam, że nawet ładnie to się prezentowało. Napewno sala jest na spore wesele. Fajne jest nawet tam to, że sala do tańca jest troszke odgrodzona, co pozwala na swobodna rozmowe przy stołach, a jednoczesnie słychac muzyke ![]() mehja to co napisałas o Przystani jest karygodne ![]() ![]() Dziewczyny wróce jeszcze do tego nieszczęsnego ZAIKS-u. Nie wiem czy oglądałyście w tv jak niedawno pokazywali, teraz jakoś przed samymi świętami jak kontrolerzy działają. Mówili, że nieraz sprawdzają i wyszukuja w internecie gdzię będą jaki imprezy i wpadają na kontrol. Szczególnie interesuja się większymi imprezami publicznymi jak właśnie Sylwester czy jakies koncerty. Ale i o weselach tez była mowa. Panowie opowiadali, że w swojej pracy nie mogą kierować się emocjami. Tylko, że ja zrozumiałam z tego tez to, że to raczej leży w gescie muzyki, orkiestry żeby uregulować taki rachunek. Po rozmowie z rodzinką tez doszłam do takiego wniosku. Jak juz chyba pisałam, na żadnym weselu na którym byłam nie było takiego płacenia. ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-01-02 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Raczkowanie
|
Ojejku no teraz to juz nie wiem co myslec
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
|
marcia23 na weselu zawsze jest więcej jedzenia niż na sylwestrze, dziwi mnie to, bo za sylwestra się więcej płaci no ale tak jest
![]() ![]() Dziewczyny, któraś z was pisała, że będzie na Sylwestra chyba w Leśnych Kątach. Proszę o relację, bo ciekawi mnie jak zagrał zespół Komfort. |
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny w Nowym Roku. Ja na Sylwestra byłam w Novum i musze stwierdzic ze jestem troche niezadowolona, sala ładna ale za duzo ludzi bylo.Bardzo malo bylo miejsca do tanczenia, wrecz czasami wogole go nie byloo. Muzyka kiepska piosenki z samych lat 80-tych no nie bardzo. A co najlepsze byly zabawy jak na weselu bezsensu. Jak juz skonczyly sie napoje gazowane trzeba bylo sobie dokupic 0,5l coca-coli za 5zl- to smieszne.Jedzenie bylo wporzadku, chociaz przekaski takie sobie. Ogolnie mowiac Sylwester był taki sobie. To moje opinie.
No i dziewczyny wszytskiego najlepszego w Nowym Roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2739 |
Zadomowienie
|
Marcia 23 ja poproszę zdjęcia Pasji jesli masz, chciałabym zobaczyć przystrojenie, teraz po remoncie
![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny tylko powiedzcie mi...na jakich ulicach jest Pasja i Venus?? bo mi sie juz zapomnialo, a ulicami mam podpisane foldery
|
![]() ![]() |
![]() |
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marcia23 Venus jest na Kilińskiego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 |
Raczkowanie
|
Venus jest o ile dobrze pamietam na Kilinskiego. Ponizej zamieszczam fotki- robione na poczatku listopada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Zakorzenienie
|
Pasja jest na Samsonowicza o ile mnie pamięć nie myli.
![]() |
#2744 | ||
Wtajemniczenie
|
gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
Cytat:
Ponoc Pasja jest ladna ale nie widzilam. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-01-02 o 21:10 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Zakorzenienie
|
Na Boksycce pytałam i niestety organizują wesela do 130 osób maksymalnie.:-(
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2746 | |
Wtajemniczenie
|
gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Dziewczyny czy macie moze rozpiske
![]() Cytat:
Branża: Imprezy, konferencje - organizacja Chmielów, ul. Piaski 20, tel. 041 2488612 Tam wesele miala ta moja kuzynka, ale nie wiem na ile osob robia wesela. Nie wiem jednak jak sala wyglada, poniewaz tam nie bylam. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-01-02 o 17:50 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Raczkowanie
|
Olajka niestety nie mam fotek z Pasji, nie bylam tam nawet powiem Ci...nie wiem dlaczego mi tak umknął ten lokal...przepraszam, nie moge pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do czesania, to wyszyła mi tylko włosy na szczotkę, ale nawaliła jakiś pianek, lakierów i w efekcie wygadałam jakbym kilka dni włosów nie myła! Jeszcze raz dodam - NIE POLECAM!
![]() |
#2749 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy slyszalyscie zespol MARKET z pod Kielc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Zadomowienie
|
Marcia23 ok
![]() Ywanka to poprostu okropne jak takie panie fryzjerki z nich ![]() ![]() waniliaania2009 ja nie słyszałam o takim zespole. Ponawiam natomiast pytanie waniliaani2009 o tą rozpiske co ile Was wyniosło z tych papierkowych, urzędowych spraw jak i tych innych ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-01-02 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ja tez życzę w Nowym Roku wszystkiego co najlepsze, najpiękniejszego i udanego wesela dla tych które w 2009 r będą mężatkami a dla pozostałych niezapomnianych wrażeń przy spełnieniu wszystkich marzeń.
![]() Waniliaania2009 dziękuje za komplement ![]() Jeśli chodzi o namiary na ekipę, która organizuje pokazy tańca ogni, to muszę się spytać kuzynki czy ma jeszcze numer tel do nich, jak tylko mi poda to Ci podam na P.W. karolina403 tez byłam w Novum może się gdzieś tam mijałyśmy, ogólnie jestem zadowolona ale jest małe ale...do organizacji zrobiło się zamieszanie jak trzeba było zasiadać do stolików szefowa nie zadbała o dobre usadowienie gości przesadzała niektóre osoby, druga rzecz że za dużo osób było 250 osób to zdecydowanie za dużo na taką salę, miejscami było ciasno, następna rzecz to orkiestra po co te zabawy były/ za długie przerwy robili no i muzyka lata 80 tak jak było zapowiedziane więc to mnie nie zdziwiło a ta samba w ich wykonaniu myślałam że padnę czasami facet fałszował.Ogólnie zadowolona jestem po za tymi rzeczami które wymieniłam, nie zdarzyło się nam żeby napoju zabrakło . |
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Raczkowanie
|
Elsi81 no fakt zamieszania na poczatku troche bylo. No dokldanie za dlugie przerwy robili, a juz pod koniec to chyba z 30minut minelo zanim zaczeli grac.To mieliscie szczecie ze wam nie poszly napoje gazowane u nas wiekszosc pila wlasnie cole ja tam pilam sok i mi starczylo. Nie bylo az tak zle ale lepiej bawi;lam sie rok temu w Goździelinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2754 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Marcia23 i Waniliaania2009 wcale sie nie martwcie, wszystko bedzie ok z ta sala, same sie przekonacie. Na tych fotkach sala rzeczywiscie nie wyglada za specjalnie, na zywo, ubrana jest super, wcale nie jest ciemno, ani ponuro ![]() Co do jedzenia to az mi sie nie chce wierzyc w to co pisza dziewczyny (tak jak bym ja robila swoje wesele w innym lokalu), bylam w kuchni, bylo tam czysto, jedzenie przygotowywane w dobrych warunkach. Trudno mi w to uwierzyc ze goscie weselni musieli sie stolowac gdzie indziej (byc moze panstwo mlodzi mieli wczesnie slub i przyoszczedzili na jedzeniu ![]() ![]() ![]() Tak wiec dziewczyny, ktore zdecydowalyscie sie na ta sale, nie zalamujcie sie, mialam tam wesele (zobaczylam na wlasne oczy, posmakowalam) i moge polecic sale w 100% Jak wroce to postaram sie przeslac Wam jakies fotki ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ewelka111 Czas edycji: 2009-01-02 o 20:42 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też piłam sok, i powiem Ci ze tez lepiej się bawiłam rok temu w Venus, więcej było wtedy tam przystawek i owoców.Jak wiadomo w Novum chcieli zrobić wszystko jak najtańszym kosztem i chyba im się to udało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Raczkowanie
|
No dokladnie chociaz tak powinno byc odwrotnie ,powinni sie pokazac od najlepszej strony. Jak wracalam do domu to taksowkarz nam opowiadal ze jak wracali jakies 3-4 pary z tego Sylwestra i malo byli zadowoleni wiec chyba cos w tym bylo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2757 |
Zakorzenienie
|
Wiesz jak wchodziłam do ubikacji to tam tylko babki nie zadowolone były ale cóż to był sylwester i zarówno tam jak i w innych lokalach nie było tak jak na weselu bo jak widać wesela lepiej wypadają zarówno pod względem jedzenia jak i wystroju sali bo organizując wesele o wszystkie szczegóły my dbamy żeby potem siary nie było przed gościami, ja mam mieć wesele w Novum i mam zamiar dopilnować żeby było wszystko po mojej myśli bo jak ja płacę to i też żądam.A jeśli chodzi o taksówkarzy to niezłe wyzyski robiły jak odwoziły klientów do domu, np ja jechałam z moim TŻ-etem najpierw odwieźli mnie na moje osiedle które było po drodze a potem mój TŻ-et pojechał na Ogrody i zapłacił 30 zł za kurs a muszę dodać,że w ogóle nie włączył taksometru.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Raczkowanie
|
Elsi81 jak widac sylwester byl udany dla taksowkarzy, niezly wysysk
![]()
#2759 |
Przyczajenie
|
Mehja -teraz chyba już wiesz co miałam na myśli pisząc o Smykowie -pozdrawiam i życzę wspaniałego 2009roku
|
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
A jak Venus wygląda okropnie bez dekoracji na tych zdjęciach i jaka podłoga jest zniszczona
![]() Grazia532 już chyba wiem co miałaś na myśli. Niestety. ![]() Ewelka111 ty jako panna młoda na pewno nie siedziałaś w kuchni i nie widziałaś jak robią jedzenie a ja tam pracowałam. Na wesele na pewno się będą bardziej starali. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.