Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-02, 17:08   #4381
*nulka*
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VII

nadrobilam Sylwestra juz

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10287261]jak skończy pod płotem to tylko razem ze mną poza tym dla niej to nic nowego...nie raz rozne dziwne rzeczy wyczyniała pod płotami, ogrodzeniami czy zywopłotami hihi Reese, wybacz ale mi sie akurat przypomniało[/quote]

hmm ciekawe ciekawe virgo, chyba musisz nam poopowiadac

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
jestem
wczoraj dojechalismy szcześliwie, ale musiałam wykonac 300 telefonów,że zyjemy

a dzis od rana zrobiłam kilka rzeczy i zapadłam w jakis dziwny sen zimowy- nieprzytomnosć totalna
dobrze jaz ze wrocilas cala i zdrowa z tek wyprawy

[quote=AsikS;10288143]

Dobrej zabawy Nuleczko i wszystkiego dobrego w Nowym 2009 Roku dla Ciebie i TŻ-ta.
/quote]

dziekuje Kochana i wzajemnie dla Ciebie!!

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
taką słodką trochę jakby bombka z kokardką z przodu
mmagdaa, a moglabys strzelic fotke?? zapraglam tej spodnicy po Twoim opisie jest z Reserved, tak? ile kosztowala?

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Madziu - dzięki.

K. już trzy razy dzwonił od tego czasu. Coś czuję, że coś uknuje.
Cytat:
Niespodzianka była przed chwilą. Przekaz na żywo z kamery przez skype.
no Asienko ale mialas Sywestrowa niespodzianke!!

Cytat:
no własnie ja tam widze z okna morze bałtyckie
wiecie jak fajnie wyglądają fajerwerki odbite w morskich falach ?
chyba w przyszlym roku pojade nad morze musi byc pieknie!!

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość

U znajomych było fajnie ale mój TŻ zawalił sprawe, boznajomi mieszkają na końcu miasta wiec jechalismy samochodem,a oni zaproponowali zeby samochod odwiezc do grazu i ten znajomy pojedzie sweoim samochodem i TŻ spowrotem wexmie, Tak zrobili,koniec końców, poginałam w miniówie i botkach 4 kilomety przy -10 bez reawiczek nie wspomniec o czapce i kurde pkłociłam sie z TZ powiedziałam mu, że jeste jełop, a moje przemyslenia sa takie że dła ciała dzis, bo kurde nie zadbał o mnie, zebym w tej mini pojechała do domu, tylko zgodizł sie i w sumie nie przemyslal co robiposzlismy do jego brata, okazało sie ze brat sie zżulił i spi z kumplem w łóżku, a jesgo dziewczyna z 5 znajomych sobie siedzi, wiec poszlismy do mnie, TŻ na fochu zagrał z bratem w gre, mnie miał w i stwuerdził, że idzie, kurna jestem złapoprost u masakra nigdy tego nie robiłam-ale mam ochote zagracprzeciwko niemu jutro i strzelic focha tak by zaczał wkońu myśleć, bo jak na razie to jestem i głową i szyją
wrr, no to Cie zrobil Paulinko bidulko zmarzlas pewnie jak nie wiem a nie mogliscie taxi zamowic?? echh, szkoda ze tak sie poklociliscie w Sylwestra, ale musi myslec troche o swojej przyszlej zonie, noo!

wracam do nadrabiania Nowego Roku i dzisiejszego dnia

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 17:08   #4382
martaboy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość
ciągle wyglądam na gorącą 16 no max17 Każdy mi tyle daje

Rok temu, jak byłam w przychodni i chciałam się umówić to pani skwitowała mnie, że dziecięcy popołudniu przyjmuje, a ja jej na to wyciągnęłam legitymację studencką i jak policzyła ile mam lat to padła ze wstydu

Nic tylko się cieszyć

Strona z portfolio - makijażowo
martaboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 17:12   #4383
bmoniq
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Mnie się kończy balowanie
jutro rano wracam do domku do moich dziewczynek
Znowu kusicie zakupowo.....
Dopiero co zdecydowałam się na maski a te znowu jakieś bazy.....kapsułki......ło matyldo....

A ostatnio przypomniało mi się w temacie miłych pracowych koleżanek podbierających naszą własność.....mojej przyjaciółce ktoś sysytematycznie wyjadał jedzenie ze wspólnej firmowej lodówki więc przykleiła na jogurcie
"kto zabiera rzeczy moje zabiera problemy moje"
I wiecie co??? Ludziska się wystarszyli.....: cojest:
A tak między nami to- rada jej znajomej dobrej czarownicy....
Stary 2009-01-02, 17:34   #4384
Guarana
Zakorzenienie

Cytat:
Nieprawda. My po prostu znamy Twoje dobre serduszko.

Cytat:
byłam w marionaud ale nic mi nie przypadło do gustu mimo 20 % znizki i kuponu rabatowego
zwiewam do pracy bede po 20.00
O, to jeszcz niecałe dwie godzinki i będziesz z nami znowu :boun ce:

Cytat:

to zależy co, ja jestem interesowna i nie wiem czy mi się to opłaci
nie opłaci Ci się. Nic a nic. Nie przychodź - sama zjem

Cytat:
Proszę o trzymanie kciuków jutro ok. 12

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
heeej Dziewczynki powrocilam ze stolicy z Sylwestra nie mialam kiedy do Was zajrzec niestety... ale juz jestem
Witaj Nulka w Nowym Roku

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Wystarczą mi i 2, ja tylko na próbe chcę.
Jakoś głupio wyszła, przepraszam.
Zwariowałaś
Poza tym dwie sztuki Ci z pewnościa NIE WYSTARCZĄ Więc MUSISZ mieć trzy.

Cytat:
Napisane przez m-habibi Pokaż wiadomość
Tanyiu, to Guari, ona nawet w podpisie ma, zeby pomagac potrzebujacym
To tak dla zmyłki
Guarana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 17:37   #4385
Guarana
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś głupio wyszła, przepraszam.
Cytat:

Glupio wyszla?
Że niby ja
Stary 2009-01-02, 17:38   #4386
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Mnie się kończy balowanie
jutro rano wracam do domku do moich dziewczynek
Znowu kusicie zakupowo.....
Dopiero co zdecydowałam się na maski a te znowu jakieś bazy.....kapsułki......ło matyldo....

A ostatnio przypomniało mi się w temacie miłych pracowych koleżanek podbierających naszą własność.....mojej przyjaciółce ktoś sysytematycznie wyjadał jedzenie ze wspólnej firmowej lodówki więc przykleiła na jogurcie
"kto zabiera rzeczy moje zabiera problemy moje"
I wiecie co??? Ludziska się wystarszyli.....: cojest:
A tak między nami to- rada jej znajomej dobrej czarownicy....
hehe dobry patent

Trzeba zapamiętać może kiedyś się wykorzysta

Nuleczko specjalnie dla Ciebie zdjęcie Spódnica kosztowała 59 zł, a jej pierwotna cena to 119. Gdyby nie fakt że ją przecenili to nie wiem czy bym ją kupiła, bo w spódnicach nie chodzę i nie wiem czy się przekonam do niej

Nie widać tego za bardzo na zdjęciu ale tam gdzie jest ten pasek to jest kokardka A spódnica ładnie się układa jeżeli wpuści się do środka bluzkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03815.jpg (32,7 KB, 13 załadowań)
Stary 2009-01-02, 17:42   #4387
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Że niby ja
no a niby kto

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-02, 17:45   #4388
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
A to dziwna historia....za długa na pisanie. Zbyt wiele nas dzieli, widzieliśmy się tylko z 4 razy w życiu, zbyt wiele o nim słyszałam, do końca nie wiem czy rozwiedziony, a podoba mi się jak nikt inny dotąd. Oczywiście były to przypadkowe spotkania na jakiś imprezach. Ale gdy sie widzimy to ja promienieje, u niego tez uśmiech nie schodzi z ust. I normalnie jak zaczynamy gadać, to niewidzimy nikogo innego z boku. Po drugim spotkaniu dowiedzialam się tak (oczywiście nie od niego): 1. własnie jest w trakcie rozwodu, 2. uważaj na niego bo on podrywa, rokochuje i rzuca. Ale on mnie nie podrywał, ani przez chwile tego nie odczułam, tylko rozmawia ze mną o wszystkim, nigdy nie proponuje spotkania, zawsze z wielkim szacunkiem do mnie, czasami przyśle jakiegos milego śmiesznego smsa, ja odpowiem ale wszystko w granicach zwykłej przyjaźni, sympatii. A co do zakochania, to ja sie chyba w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia. Znaczy zauroczyłam. Więc same rozumiecie, Wole go mieć platonicznie, to takie mile i ciepłe i niech tak zostanie. Wiem wiem że powinnam walczyć, ale ja wole trzymac się od tego z dala. Bo nie będe wstanie się podnieśc po rozczarowaniu. Za bardzo ten facet mi sie podoba. I w związku z tym że nie mam do kogo wzdychac, niech chociaż on będzie tym obiektem moich marzeń. Rzeczywistośc czasami okazuje się mniej piękna, więc niech siedzi tam w tym moim serduszku taki jakiego go sobie wyobrazam. hihihi na mózg mi pada, co....Tylko nikomu nic nie mówcie...ok. BO to jest tylko moja tajemnica.

]
A moze warto jednak spróbować? Czasami warto podjąc ryzyko.. skoro cos Ci iskrzy..ja nie namawiam.. ale może warto być szczęśliwym..choćby to nie miało trwać wiecznie..
Stary 2009-01-02, 17:49   #4389
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:

Cudownie Prawda, że Kanebiak jest super???
A ja się napalam teraz na podkład, dostałam próbkę w Douglasie i zakochałam się w nim od razu, kolor i konsystencja cudna, i do tego świetnie nawilża i wygładza buźkę, cudo ( nie spytałam o cene i teraz nie wiem czy chorowac na niego, czy olac
Kanebiak wart jest zachwytów..naprawde.. kupiłam go praktycznie w ciemno.. skuszona przez Ciebie..i wartoa powiedz mi jeszcze jaki podkład Ci się spodobał.. to wpiszę go na listę do obmacania przy najbliższej wizycie w Douglasie.. i czy Twoim zdaniem byłby dobry do tłustej cery..
Stary 2009-01-02, 17:52   #4390
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

Cytat:

A gdzie Virgo? Wy razem pracujecie Anusiu?
kurde, nie miałam dzis czasu żeby do was zaglądnac- byczyłam sie w lozeczku do 11tej, pozniej sprzatanie, gotowanie, zakupy...ble...ble...ble i tak zlecialo
troche mi teraz zajelo nadrobienie waszych wypocinek dnia dzisiejszego i kurde jak bede tu zagladac to zbankrutuje!!!!! a kryzys gospodarczy przecie mamy!!!! oszczedzac trza!!!! a wy z takimi perełkami kosmetycznymi tu wyjezdzacie
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 17:56   #4391
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

Cytat:
nadrobilam Sylwestra juz

hmm ciekawe ciekawe virgo, chyba musisz nam poopowiadac
juz mi sie dostalo po glowie, ze psuje Reese opinie na forum, wiec jak zaczne opowiadac to przyjdzie i mnie zbije
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-02, 17:59   #4392
mmagdaa_p
Zakorzenienie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10310881]juz mi sie dostalo po glowie, ze psuje Reese opinie na forum, wiec jak zaczne opowiadac to przyjdzie i mnie zbije[/quote]

nic jej nie powiemy
Stary 2009-01-02, 18:09   #4393
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:
Dlatego ja sięgnęłam po Retin-Ox ale z nim trzeba b. ostrożnie bo mi już raz zrobił kuku. Miałam pod oczami dwa bolące, czerwone placki. Efekt przedobrzenia.
.
A ja strzeliłam gafe..miałam kupić na allegro ten Retin-Ox pod oczy.. ale chyba coś mnie zaślepiło i nie doczytałam.. i nie wiem jak to się stało ale kliknęłam Retin -Ox do twarzy na noc.. no cóż kliknęłam to i zapłaciłam.. pewnie w poniedziałek do mnie doleci.. i chyba niejako z koniecznosci go wypróbuję.. zresztą konczy mi sie akurat krem na noc..tylko wcale go nie planowałam.. miała go już może któraś z Was?Żeby mi ten retinol na ryjku kuku nie zrobił..
Stary 2009-01-02, 18:11   #4394
Guarana
Zakorzenienie

Cytat:
no a niby kto
Stary 2009-01-02, 18:15   #4395
*nulka*
Zakorzenienie

Nowy Rok nadrobiony

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość

Ja też! Wspaniała impreza, wielu znajomych sprzed lat dużo dobrego jedzenia i sowite w % drinki! Dj-e też całkiem nieźli (he he nawet znalazł się jeden, który miksował Prodigy - na prawde poczułam się staro i przypomniały mi sie fajne technawki i drum' n' bass-owe imprezki sprzed lat ) Z TŻ-em wielka miłość, z koleżankami żadnych fochów. To była jedna z najfajniejszych ostatnich moich imprez
no to super imprezke mialas milko!!

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
dziewczyny przepuściłam tu 30zł www.podbij.pl
kolega mi o tym ostatnio powiedzial dobrze ze kosmetykow tam nie ma duzo

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość

Słuchajcie, mój mąż wstał dziś o 16.00, zastanawiałam się dlaczego, bo ja poszłam spać o 3.00 i on też się wybierał, tylko zrobił sobie malutkiego drinka jeszcze. Przed chwilą powiedział, że idzie do sklepu po colę, ja mówię, zeby wziął dużą, to zrobię sobie drinka. On pyta z czego, a ja mówię- z tej wódki, która się chłodzi w lodówce. On pyta:której...Z aglądam do lodówki-wódki nie ma Już wiem, dlaczego tak chrapał w nocy i się rzucał No tak, przecież nie pojechałam z nim w góry, musiał to sobie jakoś wynagrodzić
no to niezle mezyk zabalowal Serenitko

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość

Ja zauważyłam po mavali wzrost rzęsów - natomiast pogrubienia nic, ale stosuję ją dość krótko - coś ok m-ca
ja tez zauwazylam wzrost rzesiakow - jestem zadowolona z tego specyfiku

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
A to dziwna historia....za długa na pisanie. Zbyt wiele nas dzieli, widzieliśmy się tylko z 4 razy w życiu, zbyt wiele o nim słyszałam, do końca nie wiem czy rozwiedziony, a podoba mi się jak nikt inny dotąd. Oczywiście były to przypadkowe spotkania na jakiś imprezach. Ale gdy sie widzimy to ja promienieje, u niego tez uśmiech nie schodzi z ust. I normalnie jak zaczynamy gadać, to niewidzimy nikogo innego z boku. Po drugim spotkaniu dowiedzialam się tak (oczywiście nie od niego): 1. własnie jest w trakcie rozwodu, 2. uważaj na niego bo on podrywa, rokochuje i rzuca. Ale on mnie nie podrywał, ani przez chwile tego nie odczułam, tylko rozmawia ze mną o wszystkim, nigdy nie proponuje spotkania, zawsze z wielkim szacunkiem do mnie, czasami przyśle jakiegos milego śmiesznego smsa, ja odpowiem ale wszystko w granicach zwykłej przyjaźni, sympatii. A co do zakochania, to ja sie chyba w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia. Znaczy zauroczyłam. Więc same rozumiecie, Wole go mieć platonicznie, to takie mile i ciepłe i niech tak zostanie. Wiem wiem że powinnam walczyć, ale ja wole trzymac się od tego z dala. Bo nie będe wstanie się podnieśc po rozczarowaniu. Za bardzo ten facet mi sie podoba. I w związku z tym że nie mam do kogo wzdychac, niech chociaż on będzie tym obiektem moich marzeń. Rzeczywistośc czasami okazuje się mniej piękna, więc niech siedzi tam w tym moim serduszku taki jakiego go sobie wyobrazam. hihihi na mózg mi pada, co....Tylko nikomu nic nie mówcie...ok. BO to jest tylko moja tajemnica.

]
alez romantiko historia Basiu a moze warto sprobowac jednak? skoro pamieta o Tobie, zyczonka wysyla

Cytat:
Stolica ma duże zaplecze hotelowo-motelowo-dyskotekowo-barowe
tak jest i ja tez jestem w stolicy

Cytat:
Nie znamy się jeszcze z reala, ale to tylko JESZCZE. A popatrz, mimo wszystko mamy wrażenie że znamy się jak łyse konie.
to jest naprawde niesamowite ze tak sie znamy i lubimy

Cytat:

Wczoraj wieczorem jak już kładłam się spać, zadzwonił On. Bardzo się ucieszyłam, jak zwykle. To miłe. Ale już po odłożeniu słuchawki taka happy nie byłam.
Ogarnęło mnie jakieś dziwne uczucie żeby ostudzić emocje, że to chyba nie ten...
Pewne rzeczy zaczynają mnie niepokoić i stąd też takie moje wrażenie.
Nie chcę pisać o tym, bo nie w tym rzecz. Same pewne zrozumiecie - to się chyba nazywa kobieca intuicja. W każdym razie, jak to zwał, ale coś mi się zdaje że powinnam zostać na tym etapie na jakim jestem. Niestety dzieląca nas odległość nie ułatwia zadania. Chyba za bardzo boję się odrzucenia i cierpienia, stąd też moja asekuracja.
Ech, ja chyba sama nie wiem czego chcę. Bo przecież niby się stara, prawda?
Jakaś dziwna jestem.
kobieca intuicja jest zawsze prawdziwa

Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
Haloooooooo

Melduje, ze nie zjadl mnie Larwiak Sniezny ani Dziki Zbiki

Jestem zywa, lecz leniwa
ufff!!!!

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
hej Truskawki

mam dwa mega syfy po kremie Nuxe i pelno malenkich tez po nim

Biodermy juz nie kupie - lepszy byl LPR micel - moim zdaniem jest gorsza niz La Roche

ranko
, a ktory kremik nuxe mialas??

tez nie lubie biodermy LPR i Avenka najlepsze!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-02, 18:16   #4396
*nulka*
Zakorzenienie

zmykam Dziewuszki na razie, do pozniej

Stary 2009-01-02, 18:25   #4397
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.allegro.archiver.pl/kaneb...58-353293.html

http://www.allegro.pl/item520076158_..._cf_11_14.html

Tu masz opis i nawet aukcję znalazłam. Mam kolor bamby beige. Kolorek piękny, konsystencja i efekt cudny. Tyle, że nie jest to podkład matujący, zaczynam się po nim świecic po około 5h. Muszę obczaic jeszcze te podkłady matujące Kanebo i podejme decyzje
Po tym Cellular performance skóra naprawde promienieje, jest piekna, szkoa, że wcześniej go nie testowałam.
a to nie dla mnie

Cytat:
Mnie też kusi

A jak z różą to faktycznie nie dla mnie, fuuuuuuuj.
ja klikam w poniedziałek

Nienawidze róży. Fuuuuuj

Cytat:
Jak to tak???? Będę miała tylko 19szt Nie wiem czy oddam swoją aż jedną sztukę
Nikt mnie nawet nie zapytał
Nikt się ze mna już nie liczy
samolub

Cytat:
juz jest Was dwie, bo ja mam kliknieta i zaplacona
ożesz ty...

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10310834]kurde, nie miałam dzis czasu żeby do was zaglądnac- byczyłam sie w lozeczku do 11tej, pozniej sprzatanie, gotowanie, zakupy...ble...ble...ble i tak zlecialo
troche mi teraz zajelo nadrobienie waszych wypocinek dnia dzisiejszego i kurde jak bede tu zagladac to zbankrutuje!!!!! a kryzys gospodarczy przecie mamy!!!! oszczedzac trza!!!! a wy z takimi perełkami kosmetycznymi tu wyjezdzacie[/quote]

no Kochana, jak sie tu przebywa to nie ma zmiłuj się Wzajemne nakręcanie kończy się tylko jednym: kliknięciem

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10310881]juz mi sie dostalo po glowie, ze psuje Reese opinie na forum, wiec jak zaczne opowiadac to przyjdzie i mnie zbije[/quote]

Cytat:
nic jej nie powiemy
no no no, wszystko widzę
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 18:28   #4398
m-habibi
Zakorzenienie

GG do m-habibi

Cytat:
Że niby ja
Cytat:
no a niby kto
no przeciez nie Guari never

Czesc Virgo ja sie jeszcze nei witalam
witaj wsrod nas i nie rob tak, zeby powstawaly jakies zaleglosci znaczy badz tu na biezaco
m-habibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 18:28   #4399
bmoniq
Zakorzenienie

Koleżanka ukręciła super drinaski

dziś panowie mają slinotok a my smakujemy rozkosze....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-02, 18:30   #4400
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Virgo ja sie jeszcze nei witalam
witaj wsrod nas i nie rob tak, zeby powstawaly jakies zaleglosci znaczy badz tu na biezaco
bo potem nie nadrobisz Tu jest zabójcze tempo
Stary 2009-01-02, 18:36   #4401
m-habibi
Zakorzenienie

GG do m-habibi

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
bo potem nie nadrobisz Tu jest zabójcze tempo

wyszlam do sklepu na chwile, a tu juz 2 strony
Stary 2009-01-02, 18:40   #4402
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2009-01-02, 18:42   #4403
candace1
Zakorzenienie

Cytat:

Na chwilę 5h to nie chwila
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 18:42   #4404
Reese
Zakorzenienie

Cytat:

a bo wy macie ustawione takie krótkie strony U mnie strona ma 100 postów
Stary 2009-01-02, 18:44   #4405
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
zmykam Dziewuszki na razie, do pozniej

Cytat:
no no no, wszystko widzę
eee tam zdaje Ci się

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
Koleżanka ukręciła super drinaski

dziś panowie mają slinotok a my smakujemy rozkosze....
:winko
Stary 2009-01-02, 18:47   #4406
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:

no jak podzielimy na 3 to wyjdzie po 44,70 a 20 kapsułek powinno wystarczyć na sprawdzenie czy są dobre czy nie
Dajcie znać czy dobre te kapsułki.. moje oczki tez wymagają reperacji

Cytat:
ciągle wyglądam na gorącą 16 no max17 Każdy mi tyle daje

Rok temu, jak byłam w przychodni i chciałam się umówić to pani skwitowała mnie, że dziecięcy popołudniu przyjmuje, a ja jej na to wyciągnęłam legitymację studencką i jak policzyła ile mam lat to padła ze wstydu
Tylko pozazdrościć..mnie tylko niestety w odziezowym wysyłaja na stoisko dziecięce kiedy okazuje się że rozmiar 34 jest za duży.. a przeważnie jest
Stary 2009-01-02, 18:50   #4407
m-habibi
Zakorzenienie

GG do m-habibi

Cytat:
Na chwilę 5h to nie chwila
zadne 5h ja nie wiem za to jak Ty nadrabiasz, bo Ciebie czesto nie ma

Cytat:
a bo wy macie ustawione takie krótkie strony U mnie strona ma 100 postów
rolka by mi zglupiala
Stary 2009-01-02, 18:57   #4408
Reese
Zakorzenienie

Cytat:

rolka by mi zglupiala
e tam

Wczoraj zrobiłam sobie maseczke bananową, nalożyłam jej duuużo i do tej pory mam cudowną gładką i promienna cerę. Wyglądam dziś jak 16-stka
Stary 2009-01-02, 19:04   #4409
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:
e tam

Wczoraj zrobiłam sobie maseczke bananową, nalożyłam jej duuużo i do tej pory mam cudowną gładką i promienna cerę. Wyglądam dziś jak 16-stka
a dlaczego ja jeszcze jej nie mam
Stary 2009-01-02, 19:06   #4410
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość

Tylko pozazdrościć..mnie tylko niestety w odziezowym wysyłaja na stoisko dziecięce kiedy okazuje się że rozmiar 34 jest za duży.. a przeważnie jest
Moją mamę wysyłają na dziecęcy z obuwiem bo nosi 34/35
Ja też chcę nosić ciuchy nr 34

Cytat:
zadne 5h ja nie wiem za to jak Ty nadrabiasz, bo Ciebie czesto nie ma

Ja nadrabiam z ukrycia

Cytat:

Jaka skromna Ja dziś zjadłam banana i wyglądam tak jak zawsze :roll eyes:
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości