|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Meridia
Dzień dobry wizażanki!
Wiem,że to troszkę późno,ale wczoraj pobawiłam się troszkę ze znajomymi i Mężem ![]() P.S. Wczoraj kupiłam Colon C i wzięłam go wczoraj pierwszy raz (jest on w proszku ---> bleh!!)I spełnił swoje zadanie."Zapchał" mi brzuszek na tyle,że nie byłam głodna przez kilka h.(to chyba jego zadanie jak dobrze rozumiem). mamaNiny to zaczynamy od przyszłego tygodnia,a najlepiej za 2 tyg,żebysmy mialy czas ulozyc sobie menu i musimy sie wypytac co lubimy a co nie.Pozdrawiam i zapraszam na moje gg,ja juz w sobote bede w domu.Milego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteście wszystkie kochane bez was nic by mi nie wyszło dziękuję;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
taaa...po swietach bylam na imprezie rodzinnej i przesadzilam z jedzeniem, a wczoraj to juz wogole masakra... za duzo zjadlam i wypilam, dopiero o 16 doszlam do siebie ![]()
![]() |
![]() |
#3425 |
Wtajemniczenie
|
eh wróciłam
![]() uwaga taaak ten colon c to faktycznie paskudny proszek, ale jednak zapycha żołądek no i poprawia pracę jelitek co dla mnie jest najważniejsze... ![]() Uwaga i MamaNiby - trzymam kciuki za dietkę! mam nadzieję że będzie wam służyła tak samo jak mi ![]() szpurko ja od dzisiaj zaczynam meridię... praktycznie w święta wziełam 2x a tak wcześniej to też nie brałam aż do teraz.... ![]() ziewczyny znowu przytyłam... znowu ważę 80kg ![]() ![]() ![]() koniec marudzenia... trzeba się brać za siebie! dzisaj odnowiłąm dietę i będę się jej sztywno trzymać, żadnych małych grzeszków, żadnego łyku coca-coli ( ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#3426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3427 |
Rozeznanie
|
dziewczyny mam pytanie: jak najszybciej zgubic swiateczny brzuszek? macie jakies cudowne metody?
![]()
![]() |
#3428 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3430 |
Raczkowanie
|
wszystkiego dobrego w nowym roku i jak najwięcej spadków...wagi oczywiście
![]() no i sama stoję w miejscu tak się rozchorowaliśy rodzinnie, że sylwestra spędziliśmy w doborowym towarzystwie coldrexów, maxgripów i sinecodow itp itd....meridia na razie znowu w odstawkę, ale kupiłam sobie rozmiar mniejsze spodnie i tak się w nie wciskam i mobilizuję, żeby nie podjadać...a mam smaki jak nic, szczegolnie leżąc w łózku i kurując sie;P ![]()
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
Zróbcie coś żreć mi się chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
Faficzkowa, będzie dobrze, święta nie służą odchudzaniu, trzymam kciuki za powrót tendencji spadkowej! ehhh, coca cola.... mniam mniam.. tak bardzo to jeszcze lubię tylko gin z tonikiem
![]() Blondyna20, a ten colon c próbowałaś? ja jeszcze nie kupiłam, ale skoro dziewczyny piszą, że działa to zakupię na zmianę smaku jak skończy mi się xenea (też obrzydliwa, ale działa).
![]() |
#3433 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
trochę z tym namieszałam,bo najpierw brałam zaliaxę15,później meridię15,a teraz meridię10 i nadal(tak jak przed tymi "specyfikami") czuję ogromny głód.Wogóle nie mogę się najeść,tak jakbym w miejscu żołądka miała czarną dziurę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3434 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki dziewczyny ![]()
![]() |
![]() |
#3435 |
Rozeznanie
|
Do Blondyna20: z jedzeniem to ja tez wiem
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szpurka Czas edycji: 2009-01-03 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz każdy ma inną budowę i inny wzrost,ja mam tlyko 158 a nawet ważąc 57 wyglądam nie tak jak bym chciała,fakt no nie jest źle nie przesadzajmy ale...uda mam jeszcze duże i to mnie denerwuje najbardziej,dlatego walcze o to 50 kilo a później może 45 ale to zależy jak bym wyglądała bo kiedyś tyle ważyłam i wyglądałam normalnie,a dodam że 158 utrzymuje mi się od 6 lat ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3437 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny - dziś mój 3 dzień z M15 i jestem w szoku!!!
Nigdy tak fajnie się nie czułam - nie chce mi się jeść, jem bo powinnam, ale przy tym są to porcje zdecydowanie mniejsze, jem wolniej bo nie muszę szybko zaspokoić głodu. Teraz dieta to może nie pestka, ale zdecydowanie M15 mi ją ułatwia. i od 1.01 jest -3,1kg ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3438 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ogólnie mi zapycha żołądek.... i faktycznie jem mniej... zaczęłam znowu brać meridię więc teraz to mam podwójny efekt ![]() a pije się to rano i wieczorem.... ale podejrzewam że jesli np jesteś bardziej głodna wieczorem to możesz to wypić np przed obadem (bo pije się to 30 min przed posiłkiem) i potem porzed kolacją gdy poczujesz już głód... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jak pisałam znowu biorę meridię i mam mase energii... wysprzątałam łazienkę,kuchnię,swój pokój, przedpokój, sypialnie rodziców i nie jestem jakoś szczególnie zmęczona ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3439 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja niestety nie widzę przyrostu energii a szkoda ![]() A swoją drogą dowiedziałam się że chudnięcie obciąża serce (myślałam że jest odwrotnie). Więc jak się dużo chudnie i szybko w dodatku to trzeba je oszczędzać. Druga sprawa tak w ramach dzielenia się doświadczeniem - odchudzanie każde obciąża wątrobę (która często i tak jest otłuszczona, więc i zmęczona). Dlatego zapobiegawczo mam brać Sylimarol i Rapacholin - 2xdzienne. Osłonowo. Może którejś się przyda ![]() ![]() Edytowane przez avalonka Czas edycji: 2009-01-03 o 13:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() może na Ciebie to nie działało bo za któtko to brałaś? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() na każdego to działa inaczej ![]() a masz jakieś skutki uboczne? Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ty dużo masz do zrzucenia? ![]() pozdrawiam i chwal się na bieżąco swoimi sukcesami ![]()
![]() |
![]() |
#3441 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A do zrzucenia mam w sumie..coś koło 50kg ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3445 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() jem dużo warzyw, bo to najprościej przygotować. mam teraz takie urwanie głowy z młodą, że nie daję rady gotować normalnych obiadów, więc na razie tylko wcielę zasady łączenia produktów zgodnie z dietą mm, na przygotowanie bardziej skomplikowanych posiłków czasu brak ;/ mąż jada obiady na mieście, wiec wyrzutów sumienia, że nie gotuję, nie mam. Pozdrawiam!
![]() |
#3446 |
Raczkowanie
|
mamaNiny napisz do mnie na gg.Ja właśnie układam jakieś przepisy.
No ja mam do zrzucenia co najmniej 20 kilo.Aż mnie to przeraża.Myślałam o kupnie bieżni,ale jak patrzę na ceny to mnie aż zatyka.Zastanawiam się czy odrzucenie słodyczy i napojów gazowanych,jedzenie mniej,ostatni posiłek do 19,zmniejszenie porcji jedzenia i gimnastyka codziennie rano (ok.15 minut) i wieczorkiem (ile się da) pomoże mi zrzucić troszkę do maja.Co Wy na to?Czy to na początek będzie dobre? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3447 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() eh długa walka przed Toba , jak i przede mną również więc spokojnie możemy się wzajemnie motywować ![]() powodzenia życzę ![]() na pewno zadziała ![]() Cytat:
![]() UWAGA taki plan jest doskonały, na pewno dasz radę! ![]() ![]() ja do jutro biorę się ostro do walki! kurde nie dam się NO! ![]() miłego dietowania meridianki ![]() gdzie ta moja stara gwardia? dziewczyny odpuściły? ![]()
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2009-01-04 o 20:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
stara gwardia sie melduje:P:P
![]() |
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3450 |
Rozeznanie
|
cały czas jestem
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.