Meridia - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-01, 12:40   #3421
uwaga
Raczkowanie

GG do uwaga
Dot.: Meridia

Dzień dobry wizażanki!

Wiem,że to troszkę późno,ale wczoraj pobawiłam się troszkę ze znajomymi i Mężem Chciałam Wam kochane babeczki życzyć aby ten rok był o wiele lepszy od poprzedniego,a każdy następny dzień w Nowym 2009 przynosił więcej radości i miłości.

P.S. Wczoraj kupiłam Colon C i wzięłam go wczoraj pierwszy raz (jest on w proszku ---> bleh!!)I spełnił swoje zadanie."Zapchał" mi brzuszek na tyle,że nie byłam głodna przez kilka h.(to chyba jego zadanie jak dobrze rozumiem).

mamaNiny to zaczynamy od przyszłego tygodnia,a najlepiej za 2 tyg,żebysmy mialy czas ulozyc sobie menu i musimy sie wypytac co lubimy a co nie.Pozdrawiam i zapraszam na moje gg,ja juz w sobote bede w domu.Milego dnia.
uwaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-01, 13:08   #3422
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość

Hm, jak już pisałam ja odstawiłam najpierw M10 (z braku tabletek) na kilka dni i trzymałam się twardo takiego jedzenia jak z meridią a i teraz jak odstawiłam parę dni temu M15 nie mam problemów z nie jedzeniem wszystkiego co widzę i nie mam dużego apetytu. Nawet sama się sobie dziwię, np. jak stoi koło mnie opakowanie ptasiego mleczka i jakieś czipsy, a ja ledwo się poczęstowałam ptasim mleczkiem i mam dość, kiedyś zjadłabym na raz pół opakowania.

dostarczyłam wczoraj mojemu organizmowi uderzeniową dawkę kalorii z alkoholem
Ja skończyłam jeść tabletki w sierpniu początkiem tak więc no ...i tak dobrze że nie utyłam...:P Teraz na ten rok mam nowe postanowienia i mam nadzięję że mnie będziecie wspierać Co prawda bez tabletek bo to już nie jest waga aby je brać...jestem już w miarę taka szczupła ale te uda i brzuch jeszcze nie są ok skoro się troszkę ocierają...tak więc proszę was o wsparcie...jeśli mogę...dodam że zostanę na tym wątku bo tutaj już sie zakorzeniłam:P
Jesteście wszystkie kochane bez was nic by mi nie wyszło dziękuję;*
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-01, 19:25   #3423
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Napisane przez uwaga Pokaż wiadomość

mamaNiny to zaczynamy od przyszłego tygodnia,a najlepiej za 2 tyg,żebysmy mialy czas ulozyc sobie menu i musimy sie wypytac co lubimy a co nie.Pozdrawiam i zapraszam na moje gg,ja juz w sobote bede w domu.Milego dnia.
zgadzam sie odezwe sie na gg buziaki i wszystkiego dobrego w NR!

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-02, 01:19   #3424
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość

ulalal GRATULACJE!!! jak ty pokażesz zdjęcia to już w ogóle padniemy

taaa...po swietach bylam na imprezie rodzinnej i przesadzilam z jedzeniem, a wczoraj to juz wogole masakra... za duzo zjadlam i wypilam, dopiero o 16 doszlam do siebie czuje sie strasznie, od jutra meridia i powrot do cwiczen, bo od swiat nic nie robie.
Stary 2009-01-02, 09:51   #3425
Faficzkowa
Wtajemniczenie

eh wróciłam

uwaga taaak ten colon c to faktycznie paskudny proszek, ale jednak zapycha żołądek no i poprawia pracę jelitek co dla mnie jest najważniejsze...

Uwaga i MamaNiby - trzymam kciuki za dietkę! mam nadzieję że będzie wam służyła tak samo jak mi

szpurko ja od dzisiaj zaczynam meridię... praktycznie w święta wziełam 2x a tak wcześniej to też nie brałam aż do teraz.... d

ziewczyny znowu przytyłam... znowu ważę 80kg w sumie nie dziwę się bo nie trzymałam diety ale z drugiej strony wcale sięnie objadałam jakimiś bardzo zakazanymi rzeczami ja jak nie biorę leków na PCO czyli talbetek anty które regulują moje hormony, ani metforminy to obojętnie co jem to tyję ;( ręce mi opadają ;( a wizyta u endo-gin dopiero 18 stycznia

koniec marudzenia... trzeba się brać za siebie! dzisaj odnowiłąm dietę i będę się jej sztywno trzymać, żadnych małych grzeszków, żadnego łyku coca-coli ( uwielbiam ją) kompletnie NIC!

miłego dnia

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-02, 19:13   #3426
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

Cytat:
eh wróciłam

uwaga taaak ten colon c to faktycznie paskudny proszek, ale jednak zapycha żołądek no i poprawia pracę jelitek co dla mnie jest najważniejsze...

Uwaga i MamaNiby - trzymam kciuki za dietkę! mam nadzieję że będzie wam służyła tak samo jak mi

szpurko ja od dzisiaj zaczynam meridię... praktycznie w święta wziełam 2x a tak wcześniej to też nie brałam aż do teraz.... d

ziewczyny znowu przytyłam... znowu ważę 80kg w sumie nie dziwę się bo nie trzymałam diety ale z drugiej strony wcale sięnie objadałam jakimiś bardzo zakazanymi rzeczami ja jak nie biorę leków na PCO czyli talbetek anty które regulują moje hormony, ani metforminy to obojętnie co jem to tyję ;( ręce mi opadają ;( a wizyta u endo-gin dopiero 18 stycznia

koniec marudzenia... trzeba się brać za siebie! dzisaj odnowiłąm dietę i będę się jej sztywno trzymać, żadnych małych grzeszków, żadnego łyku coca-coli ( uwielbiam ją) kompletnie NIC!

miłego dnia
Fafi zaczynamy razem wielkie odchudzanie ja zmienilam meridie10 na lindaxe15
Stary 2009-01-02, 19:27   #3427
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

dziewczyny mam pytanie: jak najszybciej zgubic swiateczny brzuszek? macie jakies cudowne metody?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-02, 19:38   #3428
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szpurka Pokaż wiadomość
Fafi zaczynamy razem wielkie odchudzanie ja zmienilam meridie10 na lindaxe15
jestem za! cholera dzisiaj mi jeszcze nie wyszło, ale meridie zjadłam i faktycznie nie czuję tego głodu... może to dlatego że miałam co dzisiaj robić?

Cytat:
dziewczyny mam pytanie: jak najszybciej zgubic swiateczny brzuszek? macie jakies cudowne metody?
taaa jakbym znała takie cudowne metody to nie musiałabym zrzucać 20kilogramów

Stary 2009-01-02, 19:48   #3429
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Moja cudowna metoda to nie jeść
A tak poważnie to...nie mam pojęcia...sama szukam złotego środka
Stary 2009-01-02, 19:50   #3430
Anielska
Raczkowanie

wszystkiego dobrego w nowym roku i jak najwięcej spadków...wagi oczywiście
no i sama stoję w miejscu tak się rozchorowaliśy rodzinnie, że sylwestra spędziliśmy w doborowym towarzystwie coldrexów, maxgripów i sinecodow itp itd....meridia na razie znowu w odstawkę, ale kupiłam sobie rozmiar mniejsze spodnie i tak się w nie wciskam i mobilizuję, żeby nie podjadać...a mam smaki jak nic, szczegolnie leżąc w łózku i kurując sie;P
pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za nasze noworoczne postanowienia
Stary 2009-01-02, 21:18   #3431
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Zróbcie coś żreć mi się chce a zwłaszcza wieczorami
Stary 2009-01-02, 22:55   #3432
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Faficzkowa, będzie dobrze, święta nie służą odchudzaniu, trzymam kciuki za powrót tendencji spadkowej! ehhh, coca cola.... mniam mniam.. tak bardzo to jeszcze lubię tylko gin z tonikiem
Blondyna20, a ten colon c próbowałaś? ja jeszcze nie kupiłam, ale skoro dziewczyny piszą, że działa to zakupię na zmianę smaku jak skończy mi się xenea (też obrzydliwa, ale działa).

Mikołaj <3
Stary 2009-01-02, 23:43   #3433
tygrysek88
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
ineczka, może zjadłaś coś bardzo pikantnego? ja mam takie rewelacje po kuchni meksykańskiej... grr a krew była?
avalonka, witaj ja zaczęłam meridię dziś wcześniej brałam 10 teraz dostałam od razu 15.. jak na razie czuję się bez zmian, no może jakoś tak zimno mi.. pamiętam że po poprzednim razie miałam niezłego powera..
tygrysku, a co poza meridią stosowałaś?

trochę z tym namieszałam,bo najpierw brałam zaliaxę15,później meridię15,a teraz meridię10 i nadal(tak jak przed tymi "specyfikami") czuję ogromny głód.Wogóle nie mogę się najeść,tak jakbym w miejscu żołądka miała czarną dziurę...
tygrysek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 08:16   #3434
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

Cytat:
jestem za! cholera dzisiaj mi jeszcze nie wyszło, ale meridie zjadłam i faktycznie nie czuję tego głodu... może to dlatego że miałam co dzisiaj robić?

taaa jakbym znała takie cudowne metody to nie musiałabym zrzucać 20kilogramów
spoko ja wczoraj na kolacje zjadlam spagheti wiec nie tylko tobie sie nie udalo. dzisiaj lindaxa 15 i powrot do rzeczywistosci, moze na basenik dam rade isc
trzymam kciuki dziewczyny
Stary 2009-01-03, 08:27   #3435
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

Do Blondyna20: z jedzeniem to ja tez wiem Blondyna moze kiedys dojde do twoich wymiarow sprzed odchudzania

Edytowane przez szpurka
Czas edycji: 2009-01-03 o 08:29
szpurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-03, 11:07   #3436
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Do Blondyna20: z jedzeniem to ja tez wiem Blondyna moze kiedys dojde do twoich wymiarow sprzed odchudzania
Zyczę ci tego
Wiesz każdy ma inną budowę i inny wzrost,ja mam tlyko 158 a nawet ważąc 57 wyglądam nie tak jak bym chciała,fakt no nie jest źle nie przesadzajmy ale...uda mam jeszcze duże i to mnie denerwuje najbardziej,dlatego walcze o to 50 kilo a później może 45 ale to zależy jak bym wyglądała bo kiedyś tyle ważyłam i wyglądałam normalnie,a dodam że 158 utrzymuje mi się od 6 lat Co do tego proszku to nie próbowałam bo miałam już takie jedne zapychające żołądek i źle na tym wyszłam jak przestałam stosować Ale jak wszyscy piszą że to tak pomaga to możesię skuszę To się rozpuszcza i pije rano i wieczorem? Bo rano to tak mi się nie chce jeść gorzej wieczorami noi ten smak na słodkie:/
Stary 2009-01-03, 12:48   #3437
avalonka
Raczkowanie

Hej dziewczyny - dziś mój 3 dzień z M15 i jestem w szoku!!!
Nigdy tak fajnie się nie czułam - nie chce mi się jeść, jem bo powinnam, ale przy tym są to porcje zdecydowanie mniejsze, jem wolniej bo nie muszę szybko zaspokoić głodu. Teraz dieta to może nie pestka, ale zdecydowanie M15 mi ją ułatwia.
i od 1.01 jest -3,1kg ^^
avalonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 13:08   #3438
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
Co do tego proszku to nie próbowałam bo miałam już takie jedne zapychające żołądek i źle na tym wyszłam jak przestałam stosować Ale jak wszyscy piszą że to tak pomaga to możesię skuszę To się rozpuszcza i pije rano i wieczorem? Bo rano to tak mi się nie chce jeść gorzej wieczorami noi ten smak na słodkie:/
ja wcześniej też stosowałam jakieś tam niby tabletki które miały zapychać żołądek... nic z tego... w ogóle nie czułam różnicy... a ten proszek mimo, że nie jest zbyt smaczny to od razu widać jak pęcznieje nawet szklance w której trzeba go wymieszać z wodą!
ogólnie mi zapycha żołądek.... i faktycznie jem mniej... zaczęłam znowu brać meridię więc teraz to mam podwójny efekt

a pije się to rano i wieczorem.... ale podejrzewam że jesli np jesteś bardziej głodna wieczorem to możesz to wypić np przed obadem (bo pije się to 30 min przed posiłkiem) i potem porzed kolacją gdy poczujesz już głód... z pewnością ochota na słodke nie zniknie od razu ale jeśli się postarasz to dasz radę

Cytat:
Napisane przez avalonka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny - dziś mój 3 dzień z M15 i jestem w szoku!!!
Nigdy tak fajnie się nie czułam - nie chce mi się jeść, jem bo powinnam, ale przy tym są to porcje zdecydowanie mniejsze, jem wolniej bo nie muszę szybko zaspokoić głodu. Teraz dieta to może nie pestka, ale zdecydowanie M15 mi ją ułatwia.
i od 1.01 jest -3,1kg ^^
wow super efekt gratulacje! ale uważaj na siebie bo to troche nawet ZA DUŻO! dobrze że masz takie podejście że dieta swoją dorgą a meridia jest tylko pomocą! gratuluje jeszcze raz

jak pisałam znowu biorę meridię i mam mase energii... wysprzątałam łazienkę,kuchnię,swój pokój, przedpokój, sypialnie rodziców i nie jestem jakoś szczególnie zmęczona więc jest dobrze

Stary 2009-01-03, 13:20   #3439
avalonka
Raczkowanie

Cytat:
ja wcześniej też stosowałam jakieś tam niby tabletki które miały zapychać żołądek... nic z tego... w ogóle nie czułam różnicy... a ten proszek mimo, że nie jest zbyt smaczny to od razu widać jak pęcznieje nawet szklance w której trzeba go wymieszać z wodą!
ogólnie mi zapycha żołądek.... i faktycznie jem mniej... zaczęłam znowu brać meridię więc teraz to mam podwójny efekt

a pije się to rano i wieczorem.... ale podejrzewam że jesli np jesteś bardziej głodna wieczorem to możesz to wypić np przed obadem (bo pije się to 30 min przed posiłkiem) i potem porzed kolacją gdy poczujesz już głód... z pewnością ochota na słodke nie zniknie od razu ale jeśli się postarasz to dasz radę
Na mnie to nigdy nie działało (Colon) jakoś nie widziałam różnicy i stoi teraz całe opakowanie. Ale teraz dużo pije (podobno trzeba) więc może wrócę - po takiej reklamie

Cytat:
wow super efekt gratulacje! ale uważaj na siebie bo to troche nawet ZA DUŻO! dobrze że masz takie podejście że dieta swoją dorgą a meridia jest tylko pomocą! gratuluje jeszcze raz

jak pisałam znowu biorę meridię i mam mase energii... wysprzątałam łazienkę,kuchnię,swój pokój, przedpokój, sypialnie rodziców i nie jestem jakoś szczególnie zmęczona więc jest dobrze
Oj dziękuję!!! To dobra motywacja na początek. Wiem że to za dużo - dlatego póki co nie jeżdżę na rowerku (za duże obciążenie na serce). I dziś jem ciut więcej. Ale to i tak miłe
Ja niestety nie widzę przyrostu energii a szkoda ale ogólnie czuje się jak zawsze.

A swoją drogą dowiedziałam się że chudnięcie obciąża serce (myślałam że jest odwrotnie). Więc jak się dużo chudnie i szybko w dodatku to trzeba je oszczędzać.

Druga sprawa tak w ramach dzielenia się doświadczeniem - odchudzanie każde obciąża wątrobę (która często i tak jest otłuszczona, więc i zmęczona). Dlatego zapobiegawczo mam brać Sylimarol i Rapacholin - 2xdzienne. Osłonowo.
Może którejś się przyda

Edytowane przez avalonka
Czas edycji: 2009-01-03 o 13:22

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-03, 15:37   #3440
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Na mnie to nigdy nie działało (Colon) jakoś nie widziałam różnicy i stoi teraz całe opakowanie. Ale teraz dużo pije (podobno trzeba) więc może wrócę - po takiej reklamie
ja czułam różnicę po każdej dawce... chociaż dopiero teraz przeszła mi ochota na słodycze.... ogólnie w tej mieszance są rzeczy które i tak powinnam jeść błonnik na jelitka bo przy meridii mam zaparcia a do tego chrom (jeśli dobrze pamiętam to też tam jest?) więc pomaga opanować apetyt na słodkości... no i zapycha żołądek i mniej jem... a jak jestem bardzo głodna w ciągu dnia (to jak przestałam brać meridię) to brałąm trzecią dawkę tego proszku i pomagała mi to przetrwać do np kolacji...
może na Ciebie to nie działało bo za któtko to brałaś? może po jakimś tygodniu zaczniesz czuć różnicę? skoro masz to w domu to faktycznie spróbuj jeszcze raz

Cytat:
Oj dziękuję!!! To dobra motywacja na początek. Wiem że to za dużo - dlatego póki co nie jeżdżę na rowerku (za duże obciążenie na serce). I dziś jem ciut więcej. Ale to i tak miłe
Ja niestety nie widzę przyrostu energii a szkoda ale ogólnie czuje się jak zawsze.
ja energię poczułam dopiero dzisiaj a biorę od 1.01 może jeszcze się doczekasz z pewnością jutro nie będę miała już tyle siły ale co tam
na każdego to działa inaczej
a masz jakieś skutki uboczne?

Cytat:
A swoją drogą dowiedziałam się że chudnięcie obciąża serce (myślałam że jest odwrotnie). Więc jak się dużo chudnie i szybko w dodatku to trzeba je oszczędzać.
hmm tego to nie słyszałam... tzn słyszałam że serce jest obciążone jak się tyje, chudnie i tyje...

Cytat:
Druga sprawa tak w ramach dzielenia się doświadczeniem - odchudzanie każde obciąża wątrobę (która często i tak jest otłuszczona, więc i zmęczona). Dlatego zapobiegawczo mam brać Sylimarol i Rapacholin - 2xdzienne. Osłonowo.
Może którejś się przyda
taaak ja mam na wątrobie jakieś kamienie czy coś ale na szczęście narazie nie groźne... muszę uważać na dietę... jednak dziwne to bo tłusto nigdy nie jadałam... ogólnie staam się jeść zdrowo... może to od tych różnych diet które przechodziłam
a ty dużo masz do zrzucenia?
pozdrawiam i chwal się na bieżąco swoimi sukcesami

Stary 2009-01-03, 16:24   #3441
avalonka
Raczkowanie

Cytat:
ja czułam różnicę po każdej dawce... chociaż dopiero teraz przeszła mi ochota na słodycze.... ogólnie w tej mieszance są rzeczy które i tak powinnam jeść błonnik na jelitka bo przy meridii mam zaparcia a do tego chrom (jeśli dobrze pamiętam to też tam jest?) więc pomaga opanować apetyt na słodkości... no i zapycha żołądek i mniej jem... a jak jestem bardzo głodna w ciągu dnia (to jak przestałam brać meridię) to brałąm trzecią dawkę tego proszku i pomagała mi to przetrwać do np kolacji...
może na Ciebie to nie działało bo za któtko to brałaś? może po jakimś tygodniu zaczniesz czuć różnicę? skoro masz to w domu to faktycznie spróbuj jeszcze raz
Ja z zaparciami nie mam problemu - ale rzeczywiście brałam krótko - może 2-3dni - nie widziałam efektu zapychającego a smak wstrętny (dla mnie) więc odpuściłam.

Cytat:
ja energię poczułam dopiero dzisiaj a biorę od 1.01 może jeszcze się doczekasz z pewnością jutro nie będę miała już tyle siły ale co tam
na każdego to działa inaczej
a masz jakieś skutki uboczne?
Ubocznych żadnych - nic, a nic więc jestem przeszczęśliwa. może poczuję energię zatem czekam ale nawet jeśli nie to brak głodu w zupełności wystarczy.

Cytat:
hmm tego to nie słyszałam... tzn słyszałam że serce jest obciążone jak się tyje, chudnie i tyje...
tu jest jedno zdanie o tym: http://www.dyskryminacja.gov.pl/?1,9,324,200709 generalnie lekarz mi to powiedział, wiec powtarzam, bo to dość ciekawa informacja. Zawsze myślałam że moje serce będzie mnie po stopach całować za każdy kg mniej. ale to chyba bardziej złożone procesy są. A że przy Meridii jest już zagrożenie ze strony ciśnienia to warto nie "dowalać" sercu atrakcji. Szczególnie przy mojej wadze...

Cytat:
taaak ja mam na wątrobie jakieś kamienie czy coś ale na szczęście narazie nie groźne... muszę uważać na dietę... jednak dziwne to bo tłusto nigdy nie jadałam... ogólnie staam się jeść zdrowo... może to od tych różnych diet które przechodziłam
a ty dużo masz do zrzucenia?
pozdrawiam i chwal się na bieżąco swoimi sukcesami
Może to przez diety - nie wiem ale ciekawe...wiesz z organizmem różnie bywa. Ja mam cholesterol w normie i to w dolnej granicy. A znajoma będąca bardzo szczupłą osobą wręcz chudą, jedząca normalnie ma ponad 250!
A do zrzucenia mam w sumie..coś koło 50kg
Stary 2009-01-03, 18:20   #3442
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:

Super dziękuję za radę na pewno spróbuję) Oby zadziałało:P
Stary 2009-01-03, 18:22   #3443
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Blondyna20, a ten colon c próbowałaś? ja jeszcze nie kupiłam, ale skoro dziewczyny piszą, że działa to zakupię na zmianę smaku jak skończy mi się xenea (też obrzydliwa, ale działa).
Już wiem wiem spróbuję
Stary 2009-01-03, 19:35   #3444
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Napisane przez tygrysek88 Pokaż wiadomość
trochę z tym namieszałam,bo najpierw brałam zaliaxę15,później meridię15,a teraz meridię10 i nadal(tak jak przed tymi "specyfikami") czuję ogromny głód.Wogóle nie mogę się najeść,tak jakbym w miejscu żołądka miała czarną dziurę...
na mnie jako zapychacz działa xenea, dziewczyny piszą, że colon c jest skuteczny może też spróbuj..

Mikołaj <3
Stary 2009-01-04, 17:35   #3445
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Witajcie dziś się zważyłam i waga pokazuje 3kg mniej, jeszcze nie skacze z radości, bo u mnie 2 kg spadku i 3 na plusie- i tak w koło Macieju
jem dużo warzyw, bo to najprościej przygotować. mam teraz takie urwanie głowy z młodą, że nie daję rady gotować normalnych obiadów, więc na razie tylko wcielę zasady łączenia produktów zgodnie z dietą mm, na przygotowanie bardziej skomplikowanych posiłków czasu brak ;/ mąż jada obiady na mieście, wiec wyrzutów sumienia, że nie gotuję, nie mam.
Pozdrawiam!

Mikołaj <3
Stary 2009-01-04, 20:11   #3446
uwaga
Raczkowanie

GG do uwaga

mamaNiny napisz do mnie na gg.Ja właśnie układam jakieś przepisy.

No ja mam do zrzucenia co najmniej 20 kilo.Aż mnie to przeraża.Myślałam o kupnie bieżni,ale jak patrzę na ceny to mnie aż zatyka.Zastanawiam się czy odrzucenie słodyczy i napojów gazowanych,jedzenie mniej,ostatni posiłek do 19,zmniejszenie porcji jedzenia i gimnastyka codziennie rano (ok.15 minut) i wieczorkiem (ile się da) pomoże mi zrzucić troszkę do maja.Co Wy na to?Czy to na początek będzie dobre?
uwaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-04, 20:15   #3447
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja z zaparciami nie mam problemu - ale rzeczywiście brałam krótko - może 2-3dni - nie widziałam efektu zapychającego a smak wstrętny (dla mnie) więc odpuściłam.

A do zrzucenia mam w sumie..coś koło 50kg
masz szczęście że nie masz problemów z zaparciami jednak jakby sie takie natrafił to masz po co sięgać fakt Colon C ma paskudny smak ale jakoś da się przyzwyczaić i przynajmniej wiem że działa

eh długa walka przed Toba , jak i przede mną również więc spokojnie możemy się wzajemnie motywować
powodzenia życzę

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
Super dziękuję za radę na pewno spróbuję) Oby zadziałało:P
na pewno zadziała

Cytat:
Witajcie dziś się zważyłam i waga pokazuje 3kg mniej, jeszcze nie skacze z radości, bo u mnie 2 kg spadku i 3 na plusie- i tak w koło Macieju
jem dużo warzyw, bo to najprościej przygotować. mam teraz takie urwanie głowy z młodą, że nie daję rady gotować normalnych obiadów, więc na razie tylko wcielę zasady łączenia produktów zgodnie z dietą mm, na przygotowanie bardziej skomplikowanych posiłków czasu brak ;/ mąż jada obiady na mieście, wiec wyrzutów sumienia, że nie gotuję, nie mam.
Pozdrawiam!
nooo gratulacje -3 to już super efekt, najważniejsze żeby waga w ogóle ruszyła!!!

UWAGA taki plan jest doskonały, na pewno dasz radę! najważniejsze to konsekwencja i zdrowy rozsądek!

ja do jutro biorę się ostro do walki! kurde nie dam się NO!
miłego dietowania meridianki

gdzie ta moja stara gwardia? dziewczyny odpuściły?

Edytowane przez Faficzkowa
Czas edycji: 2009-01-04 o 20:17

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-04, 21:54   #3448
Candy Killer
Zakorzenienie

stara gwardia sie melduje:P:P

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-04, 22:32   #3449
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Napisane przez uwaga Pokaż wiadomość
mamaNiny napisz do mnie na gg.Ja właśnie układam jakieś przepisy.

No ja mam do zrzucenia co najmniej 20 kilo.Aż mnie to przeraża.Myślałam o kupnie bieżni,ale jak patrzę na ceny to mnie aż zatyka.Zastanawiam się czy odrzucenie słodyczy i napojów gazowanych,jedzenie mniej,ostatni posiłek do 19,zmniejszenie porcji jedzenia i gimnastyka codziennie rano (ok.15 minut) i wieczorkiem (ile się da) pomoże mi zrzucić troszkę do maja.Co Wy na to?Czy to na początek będzie dobre?
uwaga, pisalam do Ciebie pod koniec tygodnia, jak bede miala chwilke,to jutro sie odezwe. plan masz swietny trzymam kciuki. ja o 20 kg tylko marze uciesze sie jak dojde do 60 a chciałabym tak z 55. to tak akurat do moich 162cm wzrostu.

Mikołaj <3
Stary 2009-01-04, 23:32   #3450
szpurka
Rozeznanie

GG do szpurka

Cytat:

gdzie ta moja stara gwardia? dziewczyny odpuściły?
cały czas jestem jeszcze całkiem nie odpuściłam dzisiaj już jakoś powoli wracam do diety, w brzuchu do tej pory mam śmietnik, ale nie jest tak źle. myślałam, ze będzie gorzej

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości