Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-02, 19:35   #4681
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
wiecie ale mi sie cisnienie podnioslo...wzielismy na sylwka aparat mojego brata bo my mamy taki wielki i porzadny a nie chcielismy cala noc pilnowac aparatu zeby nam ktos nie gwizdnal przypadkiem. Wczesniej dzwonilam do brata czy mu nie bedzie potrzebny, zeby zaladowal baterie i skasowal moje zdjecia w sukni slubnej. No i ok, mielismy aparat na sylwka, faktycznie nie bylo na nich moich zdjec w sukni (przynajmniej jak sie przewijalo to nie wyskakiwaly), a teraz biore kabel i chce przegrac zdjecia a tu pierwsze ktore mi sie ukazalo to ja w sukni ;/ jakos zostaly na dysku czy nie wiem jak to sie stalo... w kazdym razie dzieki Bogu ze to ja zabralam sie za przegrywanie zdjec a nie Tż - mam nadzieje ze ich wczesniej nie ogladal uzywajac kabla..bo jak ogladal to nie wiem ;/
ups
na pewno nie widzial

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 19:35   #4682
motley
Zadomowienie

dzięki serdeczne wszystkim za życzenia

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 19:37   #4683
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie ale mi sie cisnienie podnioslo...wzielismy na sylwka aparat mojego brata bo my mamy taki wielki i porzadny a nie chcielismy cala noc pilnowac aparatu zeby nam ktos nie gwizdnal przypadkiem. Wczesniej dzwonilam do brata czy mu nie bedzie potrzebny, zeby zaladowal baterie i skasowal moje zdjecia w sukni slubnej. No i ok, mielismy aparat na sylwka, faktycznie nie bylo na nich moich zdjec w sukni (przynajmniej jak sie przewijalo to nie wyskakiwaly), a teraz biore kabel i chce przegrac zdjecia a tu pierwsze ktore mi sie ukazalo to ja w sukni ;/ jakos zostaly na dysku czy nie wiem jak to sie stalo... w kazdym razie dzieki Bogu ze to ja zabralam sie za przegrywanie zdjec a nie Tż - mam nadzieje ze ich wczesniej nie ogladal uzywajac kabla..bo jak ogladal to nie wiem ;/
Może brat usunął tylko zdjęcia z karty,a te z pamięci wewnętrznej aparatu zostały nie ruszone? Czasem tak bywa, że część zdjęć zapisywana jest na karcie, a część na pamięć wewnętrzną aparatu.
Myślę, że nie oglądał zdjęć, a nawet jakby zobaczył przez przypadek, to zaraz by wyłączył, żeby nic nie widzieć Nie martw się Z resztą na wyświetlaczu aparatu te zdjęcia są tak małe, że facet niczego się tam nie dopatrzy

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 19:43   #4684
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
motley - sto lat kochana !
Dołączam się do życzeń wszystkiego naj naj najlepszego !!!
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
A ja juz nie mam orkiestry!!!
PIsalam Wam, że znalezlismy fajny zespol skladajacy sie z 5ciu kolesi....Dzis poszlismy umowe spisac z jednym z nich bo bylismy umowieni. Koles na poczatku zachowywal sie jakby nas pierwszy raz widzial, okazalo sie, że jest podpity a wszystkie nasze pytania zbywal agresja i krzykiem!niewychowany cham...podziekowalismy mu i wyszlismy
znowu szukamy orkiestry
ale wiecie co moze tak mialo byc, bo bardzo dlugo czekalismy az nam przyniesie jakies nagranie, żebysmy obejrzeli, nigdy nie był za miły, taki służbista a dziś przegiął
Noooo nie jaki beszczel... ale wiesz co może dobrze , że tak wyszło bo przynajmniej lepiej teraz niz na weselu...
Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
no właśnie, kiedy pomyślę o dowodzie, to ja go już szukam około miesiąca. Chyba będę musiała wyrobić sobie nowy, a w tym roku i tak by go zmieniała. kurczę:/
Dziewczyny już kiedyś pisały o tym , żeby jeździć na starych dokumentach przecież raczej nie da się tego sprawdzić na lotnisku chyba żeby do USC dzwonili i a poza tym i tak by im nikt takiej informacji nie podał

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
czesc dziewczynkikupilsimy obraczki
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...-T-000-OBR-607
moja bedzie z brylancikiem

strippi welon superrrrrrrr

a my dziewczyny dzis mielsimy podpisac umowe w tym lokalu,wybralismy juz menu i ja tak patrze w karte alkoholi a tam 100 zl za butelke winamyslalam ze zastrzele Tz ta bo nie sprawdzil tego.Wiec powiedzielsimy Pani ze przemyslimy sprawe...i szybko poszlismy szukac nowej lokalizacji...ech...mezcz yzni
No i znalezlismy mala restauracje ,wplacilismy zadatek.Mam nadzieje ze juz nic sie nie wydarzy
Obrączki fajne
A z ta salą to rzeczywiście niezły zonk!!!!
Cytat:
Nie martw się mnie na mierzeniu sukiem też widział przyszły maż tyle że nie mój a jakiejś innej dziewczyny
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 19:45   #4685
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jaga no nie mów, że nie znajdziesz godziny, góra dwóch w styczniu by zamówić suknię
moge miec problem z zamowieniem, bo od poniedzialku zaliczam zaleglosci z jednego przedmiotu, niby tylko dwa zajecia, ale materilu jest na prawde bardzo duzo i bede dniami siedziec w domu na tylko i sie uczyc, a co gorsze w poniedzialek i we czwartek mam zajecia od rana do poznego wieczora. W nastepnym tygodniu zaliczyc 2 zajecia z innego przedmiotu, ale grafik ten sam... Do tego musze sie normalnie na zajecia uczyc... W 3 tygodniu zaczynaja sie zaliczenia przedmiotow A w ostatnim tygodniu nauka do egzaminow... Mam nadzieje, ze jakos czas wykombinuje, tylko bede musiala jeszcze do bankomatu leciec i kase wybrac...

U nas sylwek byl na prawde udany. tylko jakos piorunem zlecial. Wygralismy z TZ jeden konkurs. Chyba zaczne w totka gra normalnie. Moja kreacja robila furore wsrod kobiet, ale nawet faceci chwalili moj stroj. Dziewczyny chwalily dodatki i makijaz. (co ciekawe dodatki kupowalam w sylwka a makijaz robilam na szybkiego, bo juz bylam spozniona ). Minus to to, ze wzielam aparat, ale... nie wsadzilam z pospiechu baterii

Tylko mnie dzis sad i zus wkurzyli... mam ochote ich wytluc tam wszystkich.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 19:48   #4686
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
no ja juz mam dosyc szczerze mowiac...Caly urlop to byla jedna wielka bieganina.Ale z drugiej strony duzo nam sie udalo zalatwic
jesczze teraz mnie siostra wkurzyla bo mowi ze lokal ktory wybralismy jest beznadziejnya wcale nie jest....bylismy tam dzis na obiadku i uwazamy ze spoko
domi nie mam zdjec musze poszukac w necie.
misqa pokaz sukienkie ktora wybralas
nooo wierze ze masz dosc...ale najwazniejsze ze duzo rzeczy udalo sie zalatwic Mam nadzieje ze to juz koniec waszych "przygod" z sala. I nie martw sie opiniami innych bo najwazniejsze ze Wam sie podobalo

Cytat:
Napisane przez kasiaaX Pokaż wiadomość
SAMBA - witam jaką masz suknię? już zamówiłaś?
Czesc juz zamowilam Ms moda model miss, gdzies tu na forum sa moje fotki w tej sukni

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Może brat usunął tylko zdjęcia z karty,a te z pamięci wewnętrznej aparatu zostały nie ruszone? Czasem tak bywa, że część zdjęć zapisywana jest na karcie, a część na pamięć wewnętrzną aparatu.
Myślę, że nie oglądał zdjęć, a nawet jakby zobaczył przez przypadek, to zaraz by wyłączył, żeby nic nie widzieć Nie martw się Z resztą na wyświetlaczu aparatu te zdjęcia są tak małe, że facet niczego się tam nie dopatrzy
kurcze no nie mam pojecia jak to sie stalo bo jak ogladam zdjecia na aparacie to nie ma nic poza zdjeciami z sylwestra, a jak otworzylam to na kompie to nie dosc ze byla tam moja suknia slubna (ale tylko 2 zdjecia z 10) to jeszcze jakies z dzialki na ktorej bylismy w wakacje i z imprezy rodzinnej i nie wiem czemu one tam sa a normalnie nie da sie ich poogladac Tego to pewnie nie zrozumiem ale najwazniejsze ze to ja przegrywalam zdjecia bo normalnie robi to Tż
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 20:09   #4687
kasiaaX
Rozeznanie

Cytat:

Czesc juz zamowilam Ms moda model miss, gdzies tu na forum sa moje fotki w tej sukni

No ale gdzie? Strasznie długo schodzi z szukaniem... to wcześnie zmówiłaś, ja ma ślub 2 tyg przed tobą i zamierzam zamówić w marcu...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-02, 20:22   #4688
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry

a do jakiego hotelu w Hurghadzie?My bylsimy rok temu w takim ktory mial 3 plaze do dyspozycji.Pieknie bylo.A co do upalow nie zgodze sie,w czerwcu jest juz goraco.Na zwiedzanie polecaja najlepiej okres do maja a potem od wrzesnia
Sea Gull, a co do pogody jest lzej jak w lipcu, a we wrzesniu jest tak samo jak w czerwcu, no chyba ze pod konie,a my nie chcemy czekac do wrzesnia ;]
Cytat:
Jeszcze jakies winko trzeba kupic ale z tym sie jeszcze wstrzymamy Musimy zaczac pomalu "degustacje" win, zeby potem jakiejs "siary" nie kupic Tż ostatnio kupil w hipermarkecie jakies wino za 17 zl chyba a smakowalo tak ze nie moglam dopic Znacie jakies winko godne polecenia?? Interesuje mnie biale i czerwone najlepiej polslodkie
biale i czerwone z polslodkich win polecam wloskie winko LA FONTE, mi osobiscie bardzo smakuje jest rewelacyjne i nie drogie

a ja mam problem odnosnie gosci weselnych, otoz mam kilku kuzynow i kuzynek, ktorzy nie maja chlopakjow, dziewczyn... czy dla grzecznosci mam wypisac zaproszenie z osoba towarzyszaca?? czy bez.. bo moi rodzice jak widza na liscie 57 osob z mojej strony to sa chorzy, a z rodziny tzta tez tyle ludzi gr...

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2009-01-02 o 20:24
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 20:40   #4689
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

a my dziewczyny dzis mielsimy podpisac umowe w tym lokalu,wybralismy juz menu i ja tak patrze w karte alkoholi a tam 100 zl za butelke winamyslalam ze zastrzele Tz ta bo nie sprawdzil tego.Wiec powiedzielsimy Pani ze przemyslimy sprawe...i szybko poszlismy szukac nowej lokalizacji...ech...mezcz yzni
No i znalezlismy mala restauracje ,wplacilismy zadatek.Mam nadzieje ze juz nic sie nie wydarzy
wy to macie przygody z tymi salami wesolo

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
sliczna sukieneczka
heh... ja juz sie zdecydowalam, biore te taką na szyję poprawie troszke dekolt i będzie super w sumie ta ja pierwsza zobaczylam jak weszlam do salonu i wiedzialam, ze chce ja zmierzyc... a teraz gdzie nie zajde to nic mi sie nie podoba i ciagle o niej mysle jutro ide zamowic
to znaczy ze znalazlas swoja jedyna

Cytat:
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
moge miec problem z zamowieniem, bo od poniedzialku zaliczam zaleglosci z jednego przedmiotu, niby tylko dwa zajecia, ale materilu jest na prawde bardzo duzo i bede dniami siedziec w domu na tylko i sie uczyc, a co gorsze w poniedzialek i we czwartek mam zajecia od rana do poznego wieczora. W nastepnym tygodniu zaliczyc 2 zajecia z innego przedmiotu, ale grafik ten sam... Do tego musze sie normalnie na zajecia uczyc... W 3 tygodniu zaczynaja sie zaliczenia przedmiotow A w ostatnim tygodniu nauka do egzaminow... Mam nadzieje, ze jakos czas wykombinuje, tylko bede musiala jeszcze do bankomatu leciec i kase wybrac...

U nas sylwek byl na prawde udany. tylko jakos piorunem zlecial. Wygralismy z TZ jeden konkurs. Chyba zaczne w totka gra normalnie. Moja kreacja robila furore wsrod kobiet, ale nawet faceci chwalili moj stroj. Dziewczyny chwalily dodatki i makijaz. (co ciekawe dodatki kupowalam w sylwka a makijaz robilam na szybkiego, bo juz bylam spozniona ). Minus to to, ze wzielam aparat, ale... nie wsadzilam z pospiechu baterii

Tylko mnie dzis sad i zus wkurzyli... mam ochote ich wytluc tam wszystkich.
jaga a masz jakies inne fotki z sylwka np od znajomych albo cos bo chetnie bym zobaczyla ta twoja kreacje
bede trzac kciuki za zaliczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
Sea Gull, a co do pogody jest lzej jak w lipcu, a we wrzesniu jest tak samo jak w czerwcu, no chyba ze pod konie,a my nie chcemy czekac do wrzesnia ;]

biale i czerwone z polslodkich win polecam wloskie winko LA FONTE, mi osobiscie bardzo smakuje jest rewelacyjne i nie drogie

a ja mam problem odnosnie gosci weselnych, otoz mam kilku kuzynow i kuzynek, ktorzy nie maja chlopakjow, dziewczyn... czy dla grzecznosci mam wypisac zaproszenie z osoba towarzyszaca?? czy bez.. bo moi rodzice jak widza na liscie 57 osob z mojej strony to sa chorzy, a z rodziny tzta tez tyle ludzi gr...
ja bym zapraszala z osobami no chyba ze nie sa pelnoletni to bym sie zastaawaial a tak z osobami.. beda sie lepiej bawic z kims a nie siedziec za stolem i czekac az ktos do tanczenia sie zwolni...
Stary 2009-01-02, 20:47   #4690
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jaga a masz jakies inne fotki z sylwka np od znajomych albo cos bo chetnie bym zobaczyla ta twoja kreacje
bede trzac kciuki za zaliczenie
nie mam zdjec. Co prawda znajomy robil dwa zdjecia, ale jak siedzialam, wiec za duzo to tam nie widac (zdjec na razie nie mam). Mialam na sobie srebrna sukienke wiazana na szyji (dol prosty od biustu, natomiast biust to dwie miseczki wiazane na szyji). Kreacja typowo sylwestrowa, bo cala z malutkich srebrnych cekinow. Do tego czarne dodatki

Za zaliczenia nie dziekuje co by nie zapeszac.

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-02, 20:58   #4691
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Red face Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
No ale gdzie? Strasznie długo schodzi z szukaniem... to wcześnie zmówiłaś, ja ma ślub 2 tyg przed tobą i zamierzam zamówić w marcu...
tu jest link do tej sukienki na modelce
http://www.modena-salon.pl/suknia_sl...).html#galmiss

kupowalam tak wczesnie, bo obecnie nie mieszkam tam gdzie kiedys mieszkalam a tu gdzie teraz mieszkam nie mialam za bardzo z kim szukac sukienki. A ze pracuje i rzadko kiedy moge przyjechac do mojej mamy to jak bylam w listopadzie u niej stwierdzilysmy ze pojdziemy sie rozejrzec. Wlasciwie nie mialam zamiaru nic kupowac wtedy tylko tak poogladac, no ale ta mnie tak urzekla ze od razu zamowilam heheh

Cytat:

dzieki sprobujemy je przy najblizszej okazji

A w jakim wieku ci kuzyni i kuzynki? ja mam jednego kuzyna co ma 19 lat i powoli zaczyna sie umawiac z "kolezankami" takze jego zaprosze z osoba towarzyszaca, ale mam np kuzyna co ma 16 lat i nic o tym nie wiem zeby kogos mial takze go zapraszam bez

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-02, 21:10   #4692
agus87
Zakorzenienie

najmlodsi maja 22 lata najstarsi 27 wiec wypada dac z osobami, a druga sprawa to jest rodzina z muszyny kolo krynicy gorskiej wiec raczej busami przyjada bo jest ich duzo a spac beda mieli gdzie
Stary 2009-01-02, 21:12   #4693
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć Gaduły Jejku was się nie da dogonić tyle stron naprodukowałyście. Gonię Was już od Świąt od chyba 90strony wracam z Sylwestra i jest już 157 niemożliwe jesteście
No ale wiem, wiem nastał nasz wymarzony rok 2009, oby wszystkie nasze śluby, wesela i przyjęcia były takie jakie sobie wymarzyłyśmy
No to zmykam z powrotem do czytania zaległości

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 21:12   #4694
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
najmlodsi maja 22 lata najstarsi 27 wiec wypada dac z osobami, a druga sprawa to jest rodzina z muszyny kolo krynicy gorskiej wiec raczej busami przyjada bo jest ich duzo a spac beda mieli gdzie
no to jak tacy "starzy" to juz raczej moim zdaniem nie wypada zapraszac bez osob towarzyszacych...najwyzej sami zdecyduja ze przyjda sami
Stary 2009-01-02, 21:18   #4695
Daysy85
Zakorzenienie

Nooo jesteśmy coraz starsze z każdym rokiem... ja już za 2 miesiące będę mieć urodzinki :P
Dziś byłam z Tż oglądać obrączki i to jest jakaś niemożliwość.... jak sobie sprawdzałam rozmiar na tych kółkach metalowych to wyszło że mam 17!!!! Dziś przymierzałam 15 i była super ok a pierścionek zaręczynowy mam 16 ....
Stary 2009-01-02, 21:24   #4696
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
no to jak tacy "starzy" to juz raczej moim zdaniem nie wypada zapraszac bez osob towarzyszacych...najwyzej sami zdecyduja ze przyjda sami
no otoz to

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Nooo jesteśmy coraz starsze z każdym rokiem... ja już za 2 miesiące będę mieć urodzinki :P
Dziś byłam z Tż oglądać obrączki i to jest jakaś niemożliwość.... jak sobie sprawdzałam rozmiar na tych kółkach metalowych to wyszło że mam 17!!!! Dziś przymierzałam 15 i była super ok a pierścionek zaręczynowy mam 16 ....
daisy kochana ja mam 9 obraczke a to 15, 17 to sa tez mierzone w milimetrach takze nie boj zaby, moj zareczyniec takie pieklo zmniejszania i powiekszania przeszedl, ze hohohoh, tz kupil, kazal zmniejszyc za chwile wjechac l dodomu i pojechal spowrotem zeby nie zmniejszlai ale bylo za pozno, no i od nowa powiekszali bo byl mierzony w milimetrach
Stary 2009-01-02, 21:35   #4697
Daysy85
Zakorzenienie

hehe to niezłe akcje z tym pierścionkiem tylko że ja teraz oglądałam obrączkę z 3 diamencikami... więc nie za bardzo da się z nimi takie tortury robić
Stary 2009-01-02, 21:40   #4698
agus87
Zakorzenienie

daisy ja mam z jednym brylantem i wiem, ze da sie pomniejszac i powiekszac..
jak jest dobry jubiler to zdziala wszystko, ale tak jak juz pisalam wczesniej, gorzej jak jest wzor, wtedy mozxe on ulec rozciagnieciu, a z brylantami podobno nie ma problemu
Stary 2009-01-02, 21:46   #4699
jaga_2001
Zakorzenienie

A mnie TZ znow wkurzyl. Pojechal dzis do domu ale mial przyjechac wieczorem. Z reszta kazal sobie nagotowac. Dobrze, ze nic nie robilam, bo przed chwila do niego zadzwonilam i dowiedzialam sie, ze najprawdopodobniej dzis nie przyjedzie. Zasiedzial sie z bracmi i gral w tysiaca przez co zapomnial o bozym swiecie i o mnie i nie raczyl do mnie zadzwonic i mnie poinformowac... A umawialismy sie nie raz, ze to on mial do mnie dzwonic jakby cos mu wypadlo. Tak sie wkurzylam, ze rzucilam sluchawka...

AV by jaga_2001

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-02, 21:49   #4700
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
A mnie TZ znow wkurzyl. Pojechal dzis do domu ale mial przyjechac wieczorem. Z reszta kazal sobie nagotowac. Dobrze, ze nic nie robilam, bo przed chwila do niego zadzwonilam i dowiedzialam sie, ze najprawdopodobniej dzis nie przyjedzie. Zasiedzial sie z bracmi i gral w tysiaca przez co zapomnial o bozym swiecie i o mnie i nie raczyl do mnie zadzwonic i mnie poinformowac... A umawialismy sie nie raz, ze to on mial do mnie dzwonic jakby cos mu wypadlo. Tak sie wkurzylam, ze rzucilam sluchawka...
heh...kaszmar z tymi facetami
moj kiedys lubil 5 min przed spotkaniem odwołac je albo przelozyc na pozniej, bo jakis bzdet mu sie zamanil... ale skutecznie juz mu wybilam z glowy takie pomysly

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 21:54   #4701
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
heh...kaszmar z tymi facetami
moj kiedys lubil 5 min przed spotkaniem odwołac je albo przelozyc na pozniej, bo jakis bzdet mu sie zamanil... ale skutecznie juz mu wybilam z glowy takie pomysly
to ja juz bym wolala, zeby mnie informowal 5 minut przed niz zebym to ja miala pare godzin po sama sie dowiadywac.

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-02, 22:02   #4702
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

jaga przykro mi to mowic ale strasznie nieodpowiedzialny ten Twoj chlop ;/ nie wiem jak Ty jeszcze z nim wytrzymujesz, musisz miec anielska cierpliwosc
Stary 2009-01-02, 22:14   #4703
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
jaga przykro mi to mowic ale strasznie nieodpowiedzialny ten Twoj chlop ;/ nie wiem jak Ty jeszcze z nim wytrzymujesz, musisz miec anielska cierpliwosc
ja cierpliwosc to mam wieksza niz anielska, ale wkurza mnie to, ze jak sie klocimy to wiecznie o jedno i to samo.

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-02, 22:17   #4704
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:

Atomufka, baja_86
- Sale mamy już od dawna, właściwie od półtora roku tak samo zespół i obsługę ponieważ moje przyjęcie organizujemy sami tzn. to nie jest opłata od osoby. A najśmieszniejsze jest to,że nie zamówiliśmy jeszcze mszy ślubnej, chyba musimy się w końcu zebrać i udać się do księdza... Natomiast wczoraj zakupiliśmy wódzie a to z powodu planowanych podwyżek akcyzy, a że jest jej dużo to zaoszczędzimy jakieś kilka stówek
Atomufka - czy kupiłaś tę suknię po obniżonej cenie? bo teraz w Lissa ferrera są chyba jakieś przeceny... ?
baja_86 - a jak twoje przygotowania?
no wiec ślubujemy 08.08 mamy zamówioną sale, obsługę-tak jak ty, zespół, kamerzystę i foto, zaliczone nauki przedmałżeńskie i kupione flaszki. Mszy ślubnej też jeszcze nie zamówiliśmy ale niedługo to zrobimy nie ma się co śpieszyć, no chyba, że parafia duża, moja jest mała wiec ze spokojem w okolicach lutego pójdziemy to załatwić.

motley najlepsze życzenia, samych radosnych chwil i udanych przygotowań do ślubu

Cytat:
PIsalam Wam, że znalezlismy fajny zespol skladajacy sie z 5ciu kolesi....Dzis poszlismy umowe spisac z jednym z nich bo bylismy umowieni. Koles na poczatku zachowywal sie jakby nas pierwszy raz widzial, okazalo sie, że jest podpity a wszystkie nasze pytania zbywal agresja i krzykiem!niewychowany cham...podziekowalismy mu i wyszlismy
znowu szukamy orkiestry
ale wiecie co moze tak mialo byc, bo bardzo dlugo czekalismy az nam przyniesie jakies nagranie, żebysmy obejrzeli, nigdy nie był za miły, taki służbista a dziś przegiął
masakra, ale dobrze,mże nie podpisaliście umowy, aż strach sie bać co wywinęliby na weselu

Cytat:
no ładne rzeczy, ale całe szczęście, że nowy lokal już znaleziony i wam się podoba, innym nie musi

Cytat:
my zapraszamy tylko pełnoletnich z os. towarzyszącą, młodsi nie będący w związku przyjdą sami.

Ale miałam dziś zakręcony dzień, masakra, aż dobrze, że sie kończy. Zawalona dziś byłam robotą, nauką na egzamin jutrzejszy i innymi sprawami, ale najważniejszą informacją dnia jest to, że zostane zatrudniona po stażu, który mi sie własnie skończył ale się cieszę na razie tylko do końca marca, a potem się zobaczy. Jestem zatrudniona na miejscu dziewczyny, która urodziła dziecko no i własnie w marcu kończy się jej urlop macierzyński, potem nie wiadomo czy wróci, czy też pójdzie na urlop wychowawczy, jesli pójdzie to jeszcze dłużej popracuje.
Nie mniej jednak cieszę się, że się nie rozstane z moimi maluchami
Pamiętacie jak mówiłam, że jest jeszcze inna stażystka, która nie za bardzo przykłada sie do swoich obowiazków? No więc sprawiedliwość jest na tym świecie, nie zostanie ona zatrudniona.

To teraz zmykam spać, bo jutro od 8 do 19 na uczelni Całe szczęście niedziela wolna
Buziaki

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-01-02 o 22:19
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 22:23   #4705
jaga_2001
Zakorzenienie

baja, super wiadomosc z praca. Gratuluje!

AV by jaga_2001
Stary 2009-01-02, 22:26   #4706
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
znowu szukamy orkiestry
kochana chamstwo na maksa!!
dobrze ze z nich zrezygnowaliscie
jeszcze na wasze wesele by nie przyszli albo byli by pijani i nie grali by w ogole

Cytat:

wow ceny super
tez zamowiliscie przez internet?
cudne obraczki

dzieki

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć Gaduły Jejku was się nie da dogonić tyle stron naprodukowałyście. Gonię Was już od Świąt od chyba 90strony wracam z Sylwestra i jest już 157 niemożliwe jesteście
No ale wiem, wiem nastał nasz wymarzony rok 2009, oby wszystkie nasze śluby, wesela i przyjęcia były takie jakie sobie wymarzyłyśmy
No to zmykam z powrotem do czytania zaległości
hehe to masz troszeczku zaległości
Stary 2009-01-03, 08:48   #4707
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć
Baja gratuluje pracy

Miałam dziś koszmarek ślubny.
Byłam w łazience w sukni, robiłam sobie makijaż, goście przyjechali do mnie do domu, a ja sobie myślę , że nie mam bukietu, na to dzwonek do drzwi i mój chrzestny wchodzi a w reklamówce ma kilka bukietów, ale niestety bardzo dziwnych i w ogóle nie pasujących do niczego, więc ja w płacz a mama mówi zamów sobie z gazety jakiś a ja Ci go kupię.
Przychodzi po mnie Tż i jak by nic w jeansach i bluzie i pyta się czy gotowa jestem.
Ja na to że tak ale on chyba nie ... a on na to w sumie mogę się przebrać, a ja mówię do niego , że gdzie Twoja mama i to "tradycyjne przyjście po PM" a on na to , że a moja mam to nie przyjdzie bo jej się nie chcę bo jest po nocce w pracy i będzie spała...

Nieee no co za sen pokopany ...

Potem śniło mi się że poszliśmy do nas do kościoła a tam ślub jakiejś innej pary a my jesteśmy gośćmi ... :/
Stary 2009-01-03, 09:33   #4708
zielony_motylek
Rozeznanie

baja gratuluje pracy
ja też miałam dziś jakiś sen związany ze ślubem ale co dziwne nie dotyczył mnie tylko jakiejś dziewczyny której nie znam i ona mi opowiadała że na jej wesele przyszło 13 osób.. heh

zmykam bo musze sie szykować do pracy, a tak mi sie nie chce, bo źle spałam, najpierw nie umiałam wogóle zasnąć a potem co troche się budziłam
Stary 2009-01-03, 09:50   #4709
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no to na pewno z osobami...
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

Ale miałam dziś zakręcony dzień, masakra, aż dobrze, że sie kończy. Zawalona dziś byłam robotą, nauką na egzamin jutrzejszy i innymi sprawami, ale najważniejszą informacją dnia jest to, że zostane zatrudniona po stażu, który mi sie własnie skończył ale się cieszę na razie tylko do końca marca, a potem się zobaczy. Jestem zatrudniona na miejscu dziewczyny, która urodziła dziecko no i własnie w marcu kończy się jej urlop macierzyński, potem nie wiadomo czy wróci, czy też pójdzie na urlop wychowawczy, jesli pójdzie to jeszcze dłużej popracuje.
Nie mniej jednak cieszę się, że się nie rozstane z moimi maluchami
Pamiętacie jak mówiłam, że jest jeszcze inna stażystka, która nie za bardzo przykłada sie do swoich obowiazków? No więc sprawiedliwość jest na tym świecie, nie zostanie ona zatrudniona.

To teraz zmykam spać, bo jutro od 8 do 19 na uczelni Całe szczęście niedziela wolna
Buziaki
gratulje zatrudnienia powiem ci tak z doświadczenia w pracy w przedszkolu rzadko która matka wraca do pracy tam zaraz po urlopie macierzyńskim.. dzidzius jest maly a ona pracujac z dziecmi ma na sobie pelno bakterii związanych z chorobami dziecięcymi... i o ile fajnie jest je szybko przechorować to jednak nie aż tak szybko wiec moje koleżanki nauczycielki zostawały jeszcze na wychowawczym
trzymam kciuki żeby było tez tak ciebie

a wybiera się któraś jutro do spodka w Katowicach a targi?

a w ogóle to gdzie się podziała Rybulka... bo dawno jej nie było...

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-01-03 o 09:51
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 10:19   #4710
agnusek22
Wtajemniczenie

Witam Was Kochane w Naszym Roku

Nie mam czasu się udzielać, ale staram się czytać na bieżąco...Sylwester się udał, mój strój króliczka zrobił furorę Tylko strasznie bolała mnie głowa, więc wypilam tylko dwa małe drinki i wytrzymałam do 3. Ale w Nowy Rok weszłam pełna energii i siły, więc mam zamiar to wykorzystać Przygotowuję się do rozmowy kwalifikacyjnej, o której chyba już wspominałam. Powtarzam sobie niemiecki, a właściwie gadam sama z sobą i staram sie myśleć po niemiecku, bo to też pomaga BARDZO MI ZALEŻY NA TEJ PRACY Poza tym zbliża się sesja i muszę dziś jakiś esej napisać. A od pon. zajęcia :/

A dzis idziemy na Madagaskar 2 zobaczymy czy będzie fajne

Dziewczynki, życzę Wam w tym Nowym Roku spełnienia marzeń i samych sukcesów zarówno w sferze osobistej jak i zawodowej

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości