Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-02, 20:39   #3931
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

A jeśli już jesteśmy w temacie gór to może wiecie ile mniej więcej kosztuje jeden dzień na stoku z wypożyczeniem sprzętu? Moja babcia jedzie na miesiąc do sanatorium w góry i myślę sobie żeby z TŻ-em odwiedzić ją i przy okazji zobaczyć jak to jest z deską pod stopami .
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 20:45   #3932
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Uuu alem zrobiła edita Mam nadzieje ze ktoś go zauwazyl

Poemi, a gdzie chcesz jechać w te góry? Wypozyczenie deski to tak mniej wiecej 30-40 zl za dobe. Chyba Plus karnet jeszcze, na caly dzien pewnie okolo 60 zl, ale zalezy gdzie.
Stary 2009-01-02, 20:53   #3933
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Edit:

Dzięki dziewczyny Wysłałam zaproszenia A teraz oglądam zdjęcia Poemi. Faktycznie ślicznie wyglądałaś a TŻ bardzo do Ciebie pasuje Ale dziwne uczucie tak gadać z kimś wirtualnie i w końcu go zobaczyć
Dzięki . Taaa, pasuje jak pięść do nosa, ile razy to słyszałam . Ewentualnie trafiła kosa na kamień . Niektórzy nawet twierdzą, że jesteśmy dla siebie stworzeni i będziemy ze sobą na zawsze. Wtedy TŻ mówi, że nie widzieli jak się kłócimy . Haha!

Cytat:
Uuu alem zrobiła edita Mam nadzieje ze ktoś go zauwazyl

Poemi, a gdzie chcesz jechać w te góry? Wypozyczenie deski to tak mniej wiecej 30-40 zl za dobe. Chyba Plus karnet jeszcze, na caly dzien pewnie okolo 60 zl, ale zalezy gdzie.
Ja zauważyłam, ale masz tyyyyle zdjęć, że przeglądanie wszystkich sporo czasu mi zajęło . Swoją drogą ślicznie wyglądasz, tak niewinnie .

W góry do Ustronia, istnieje jeszcze opcja z Żywcem (tam mamy zaproszenie od kolegi). 60 zł to tak do przełknięcia
Stary 2009-01-02, 21:02   #3934
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Dzięki . Taaa, pasuje jak pięść do nosa, ile razy to słyszałam . Ewentualnie trafiła kosa na kamień . Niektórzy nawet twierdzą, że jesteśmy dla siebie stworzeni i będziemy ze sobą na zawsze. Wtedy TŻ mówi, że nie widzieli jak się kłócimy . Haha!

Ja zauważyłam, ale masz tyyyyle zdjęć, że przeglądanie wszystkich sporo czasu mi zajęło . Swoją drogą ślicznie wyglądasz, tak niewinnie .

W góry do Ustronia, istnieje jeszcze opcja z Żywcem (tam mamy zaproszenie od kolegi). 60 zł to tak do przełknięcia

Pasuje pasuje Ewidentnie jesteście dobrani, choćby na zasadzie kontrastu (kolor włosów ). I żywiołowości

Dzięki TŻ też mi powiedział że na początku pomyślał sobie że wyglądam tak niewinnie Dopiero jak mnie poznał to mu przeszło

Wiesz, ja tak troche strzelam z tą cena karnetów ale sprawdzałam koledze ostatnio cennik w Białce i średnio tak się to mniej więcej kształtowało.
Stary 2009-01-02, 21:10   #3935
madmuazelle
BAN stały

Witam w Nowym 2009 Roku i życze wszystkiego co najlepsze.

Też odczuwam ostatnio od tż-ta to jak bardzo mnie kocha.Wczoraj przyszła kumpela do Nas,posiedzieliśmy pogadalismy i potem porwała mnie na chwile do sklepu,oczywiście mówiąc do tż-ta że porywam ci żonke. :lo: Noi po drodze,stwierdziła,że co ona w domu bedzie robić,bo jej tż-ta nie było,więc poszłam do niej.Siedzimy,plotkujemy, dzwoni tż z pretensjonalnym głosem,gdzie jestem.No jak to gdzie,odpowiedziałam u koleżanki dotrzymuje jej towarzystwa.Ok,potem znowu siedzimy i po jakimś czasie nie wytrzymał i przyszedł do Nas. A koleżanka mieszka bardzo blisko nas.

A dzisiaj przez tż-ta makaron by mi się rozgotował,bo jak tylko dowiedział się że się wydepilowalam tu i ówdzie to porwał mnie na łóże,a dopiero co wtedy wrócił z pracy,wykapał się i miał być za chwile obiad.Makaron był ok,to szybki numerek.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 21:15   #3936
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Pasuje pasuje Ewidentnie jesteście dobrani, choćby na zasadzie kontrastu (kolor włosów ). I żywiołowości

Dzięki TŻ też mi powiedział że na początku pomyślał sobie że wyglądam tak niewinnie Dopiero jak mnie poznał to mu przeszło

Wiesz, ja tak troche strzelam z tą cena karnetów ale sprawdzałam koledze ostatnio cennik w Białce i średnio tak się to mniej więcej kształtowało.
Ja nadal będę trzymać się wersji kosy i kamienia (ale kto jest kosą, a kto kamieniem?) .

Mój TŻ nigdy nie myślał o mnie, że wyglądam niewinnie... Chyba. Ale na pewno nie spodziewał się tego co go czekało

Mi właśnie o takie mniej więcej chodzi . Mam szatański plan zaliczenia Żywca i Ustronia po minimalnych kosztach
Stary 2009-01-02, 21:16   #3937
ANITKA79
Zadomowienie

czesc, jjestem Adam i jestem suuuper!!!!
Ponadto mam 183 cm wzrostu 120 w klacie i jestem najlepszy bracie he he

Jestem facetem Anitki he he
No dobra juz spadam

edit:

Sorki ale Tz chcial popisac na wizazu he he Maa humorek
A teraz idziemy ogladac nowego Bonda
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 21:46   #3938
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość

No dobra juz spadam

edit:

Witaj tż-cie Anitki i zmykaj stąd bracie,bo cię zjedzą.......

Apropo tż-ta jeszcze,przed chwilą mój tż walnąl tekst roku.Był u nas kumpel z dziewczyną w sumie nadal są,wypili pare drinków noi moj tż usnał,nie wypił dużo ale zmęczony w dodatku,bo wrócił z pracy po 17.
Pytam się,bo się przebudził
Ja; No widze,ze troche nabombany jesteś???
Tż; nie tylko mi coś do oka wpadło.

Mój tż też tak ma czasami,jak jest zmęczony,uśnie mu się na sofie przed tv,przebudza się i coś bredzi od rzeczy.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-01-02 o 21:48
Stary 2009-01-02, 21:53   #3939
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Apropo tż-ta jeszcze,przed chwilą mój tż walnąl tekst roku.Był u nas kumpel z dziewczyną w sumie nadal są,wypili pare drinków noi moj tż usnał,nie wypił dużo ale zmęczony w dodatku,bo wrócił z pracy po 17.
Pytam się,bo się przebudził
Ja; No widze,ze troche nabombany jesteś???
Tż; nie tylko mi coś do oka wpadło.

Mój tż też tak ma czasami,jak jest zmęczony,uśnie mu się na sofie przed tv,przebudza się i coś bredzi od rzeczy.
Mój też tak ma tylko, że po nim nie widać, że śpi, po prostu siedzi, gada i nagle w odpowiedzi palnie coś bez sensu, wtedy dostaje w ramię i jest "co? co? co się dzieje? przysnąłem sobie, mówiłem coś?"
Stary 2009-01-02, 22:04   #3940
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Mój też tak ma tylko, że po nim nie widać, że śpi, po prostu siedzi, gada i nagle w odpowiedzi palnie coś bez sensu, wtedy dostaje w ramię i jest "co? co? co się dzieje? przysnąłem sobie, mówiłem coś?"
Chyba wszyscy jak jesteśmy wybudzeni to mówimy bez sensu Ja sie jakiś czas temu obudziłam w nocy bo TŻ jakoś tak mnie śmiesznie przygniótł no i mówie mu, przytomnie: "Dziubek, bo mi niewygodnie, przesuń się jakoś". A on na to coś w stylu: "Buziii, pshhhh mmmmmmmh" i dał mi buziaka Musiałam go trochę przepchać rano nie pamiętał.
A, Poemi jak już wrócisz z Żywca lub/i Ustronia to daj znac jak było, jeszcze nigdy tam nie jezdziłam.

Cześć Adamie Nie wątpimy że jesteś super, Anitka by się z byle kim nie zadawała Miłego wieczoru filmowego

Witaj Madmuazelle A to zrobiłaś TŻ niespodziewajkę depilacyjną

Ja też spadam na filmik (Vicky Cristina Barcelona), dobranoc dziewczynki.
Stary 2009-01-02, 22:19   #3941
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Twin, oglądamy sobie z TŻtem Fringe. mnie jakoś specjalnie nie wciągnęło, ale jemu się podoba. hyhy, dobrze, że jest przerwa we wszystkich serialach - to możemy sobie pozwolić na ten

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 22:26   #3942
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
W takim razie tobie równesz zyczę powodzenia w szukaniu.

Pięknie ze faza zakochania Was dopadla i oby dopadała jak najczęściej.

Ja po 3 latach z groszami mam caly czas motylki w brzuchu jak widzę męża.
A w Sylwestra to juz w ogole patrzylam na niego i czulam sie jak na pierwszym spotkaniu..był on i nikt więcej.

Macie tak czasami, ze patrzycie na swojego faceta.a on jest taki bardzo wyraziny, wybijający sie z przestrzeni, rażacy miloscią i ciepłem... natomiast wszystko inne, otaczający swiat i ludzie..są gdzies daleko jakby za mgłą i tacy malo istotni.
Strasznie dziwne i piękne uczucie.
oj mam tak teraz. dokladnie, nie chcę żeby to się skonczylo. jak pomysle o sylwestrze to mnie ciarki przechodzą. jest mi tak cudownie

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-02, 22:39   #3943
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Nasi tż ci są udani,nie ma co.Kiedyś te jego bredzenie nagram.

Cytat:
Chyba wszyscy jak jesteśmy wybudzeni to mówimy bez sensu Ja sie jakiś czas temu obudziłam w nocy bo TŻ jakoś tak mnie śmiesznie przygniótł no i mówie mu, przytomnie: "Dziubek, bo mi niewygodnie, przesuń się jakoś". A on na to coś w stylu: "Buziii, pshhhh mmmmmmmh" i dał mi buziaka Musiałam go trochę przepchać rano nie pamiętał.

Witaj Madmuazelle A to zrobiłaś TŻ niespodziewajkę depilacyjną
Dzisiaj kumpela opowiadała mi,że ją tż w nocy ugniatał jak poduszke. I nie mogla spać przez niego.

A no to była depilacyjna niespodzianka.Jak tylko wrócił z pracy,wszedł do kuchni,bo robiłam akurat obiad,to na ucho mu powiedziałam co zrobiłam.Jego mina była bezcenna.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-01-02 o 22:40
Stary 2009-01-03, 08:53   #3944
kaska87
Zakorzenienie

cześć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 09:23   #3945
hania811
Zakorzenienie

CZESC Kasia ..jak zwykle w sobotę tylko ty na strazy..no i ja

Cytat:
Nie pamiętam już w jakim to było filmie/serialu (możliwe że Gotowe na wszystko), że mąż podmienił żonie wszystkie tabletki w opakowaniu, bo on strasznie chciał żeby zaszła w ciążę, a ona nie Ale Twój na pewno nie będzie się musiał uciekać do takich metod ...
No ja myslę ze nie będzie musial Dziecko poczęte w kłamstwie to slaba sprawa

Cytat:
Madlen, właśnie? Jak można zagłosować ?...
Wyczytałam ze do II etapu smsowo (ale zadnych nr. nie widziałam) a oceniac będzie komisja. W dziedzinie Madlen - Sławomir Shuty...pisarz ktory mnie powalił swoją prozą. Jego ksiązki to sarkazm i wulgarna prawda o otaczajacym swiecie. Pisze bardzo w moim guscie. Uwielbiam go

...i sie okazało ze moj TZ go zna

Cytat:
Haniu ja jestem Ale idę robić obiad i muszę się wykazać dużą inwencją. Jak przyszłam na plac tagrowy to się okazało że zamknięty i nie kupiłam szpinaku... a tak miałam ochotę na niego. No trudno...
A mnie wywalilo z wizazu wczoraj.

W sklepach nic nie ma przez te swięta i sylwestra. Większośc sklepików ma inwentaryzację a jak otwarte to nie ma nic swiezego.
My wczoraj poszukiwalismy pomidorow. Nawet sie udalo..ale jakośc ich nie byla I klasy.

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość

Etka: planuję tak robić, sama się na siebie wkurzam za to rozleniwienie. Może "konkurs" mnie zmotywuje.
No ja mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość

Co do TŻ to bardzo w porządku, powiem Wam, że odkąd pracuję rzeczy które kiedyś urastały do rangi wielkiego problemu dziś są błahostkami, na które nie warto zwracać uwagi. Morał z tego taki że zanim zaczęłam pracować miałam za dużo wolnego czasu i myślałam o głupotach i wkręcałam sobie różne rzeczy.

A co do postanowień to nie mam żadnych aczkolwiek mam kilka planów, które chciałabym, zrealizować i do tego będę dążyć
hej.
Fajnie ze Sylwek udany.
Otóż to. Ja też swirowalam jak pracy nie miałam.

Cytat:
.

Ale dużo osób miało ochotę na pizzę . Całe szczęście, że większy ruch się zaczął gdy zeszłam ze zmiany
U mnie w koncu tez zrobił sie ruch. Miałam bardzo dużą sprzedaż. Czuję ze w marcu będe miał całkiem mniamniuśna pensję

Cytat:
. Dzięki . Od fryzjerki wyszłam z natapirowaną kulą... Nie chciałam się z nią dochodzić bo zamykała salon, jest w ciąży i jeszcze jakaś jej rodzina się kręciła... W domu rozczesałam i przyklepałam... Przyjechał TŻ i od drzwi wyraził swoją opinię . Zaczęło się... Ryczałam i wściekałam się na przemian, wykrzyczałam TŻ-owi, że chciałam inaczej, rozczesałam całkowicie i prawie że wsadziłam głowę pod kran, ale w ostatniej chwili się opanowałam. Na szczęście mama przyjechała z odsieczą dzierżąc w ręce lokówkę od babci i jakoś za jej pomocą (znaczy lokówki, chociaż mamy też trochę ) doszłam do ładu i takie właśnie były rezultaty . I już postanowiłam, że nie pójdę do tej baby nigdy więcej, ona ma tendencje do obłych form
Norma. Fryzjerki lubią robic hełm na glowie

Cytat:
Dzis mialam jechac do domu ale Tz mnie nie puscil i zostaje u niego do niedzieli.
I bardzo dobrze zrobił

Cytat:

Dzięki dziewczyny Wysłałam zaproszenia A teraz oglądam zdjęcia Poemi. Faktycznie ślicznie wyglądałaś a TŻ bardzo do Ciebie pasuje Ale dziwne uczucie tak gadać z kimś wirtualnie i w końcu go zobaczyć
Ja Ci mogę wysalc PW...ale mnie nie zobaczysz bo wywaliłam zdjecia

Cytat:
eee tam pasujecie do siebie.
A Twoj TZ powala mnie na zdjęciach z Egiptu.
Przystojny blondasek nie ma co!!
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
A dzisiaj przez tż-ta makaron by mi się rozgotował,bo jak tylko dowiedział się że się wydepilowalam tu i ówdzie to porwał mnie na łóże,a dopiero co wtedy wrócił z pracy,wykapał się i miał być za chwile obiad.Makaron był ok,to szybki numerek.
Zazdraszczam....mój chyba zapomnial co to szybkie numerki

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
Twin, oglądamy sobie z TŻtem Fringe. mnie jakoś specjalnie nie wciągnęło, ale jemu się podoba. hyhy, dobrze, że jest przerwa we wszystkich serialach - to możemy sobie pozwolić na ten
My nawet nie zaczęlismy ogladac bo nam kumpel powiedzial że to slabsze Archiwum X...a Archiwum X nie nawidziłam..wiec sobie odpuscilam.

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
oj mam tak teraz. dokladnie, nie chcę żeby to się skonczylo. jak pomysle o sylwestrze to mnie ciarki przechodzą. jest mi tak cudownie

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-01-03 o 09:25
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 09:25   #3946
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
CZESC Kasia ..jak zwykle w sobotę tylko ty na strazy..no i ja
a jak

Stary 2009-01-03, 09:29   #3947
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a jak
i co robisz w tem mroźny sobotni poranek?

------------------------
Zara wysłałam Ci zaproszenie na NK
Stary 2009-01-03, 09:30   #3948
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Hania w pracy, a Kasia chyba lubi poranne wstawanie :P
ja korzystam - jak mogę to śpię do tej jakiejś 9.30

Stary 2009-01-03, 09:33   #3949
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Heloo.

No to szalejesz ja jak tylko moge do 11 z lozka nie wstaję.
Stary 2009-01-03, 09:39   #3950
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Heloo.

No to szalejesz ja jak tylko moge do 11 z lozka nie wstaję.
ale już prawie 2 tygodnie siedzę w domu, więc odepsałam wszystko co miałam

nie wiem, jak wrócę do pracy w poniedziałek..

Stary 2009-01-03, 10:11   #3951
kaska87
Zakorzenienie

wcinam pączka, przed chwilką skończyłam sprzątać a tak poza tym stara nuda
idę grac w simsy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-01-03 o 10:14
Stary 2009-01-03, 10:30   #3952
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
ale już prawie 2 tygodnie siedzę w domu, więc odepsałam wszystko co miałam

nie wiem, jak wrócę do pracy w poniedziałek..
ahaś...no ładnie 2 tyg laby...ja bym zglupiala.

Jak to jak! normalnie! w pracy jest fajnie

Przeprowadziliście się???

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wcinam pączka, przed chwilką skończyłam sprzątać a tak poza tym stara nuda
idę grac w simsy
O poczką..zjadlabym. Ale chyba mi sie to uda.Bo jestem umowiona z kumpelą na kawę to se pojdziemy do Bliklego
Stary 2009-01-03, 11:40   #3953
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Cytat:
My nawet nie zaczęlismy ogladac bo nam kumpel powiedzial że to slabsze Archiwum X...a Archiwum X nie nawidziłam..wiec sobie odpuscilam.
My już obejrzeliśmy 10 wyemitowanych odcinków a nastepny za 3 tygodnie.
Ja też z archiwum X nie cierpiałam ale na ten dałam się namówić i po 1 juz chciałam nastepny oglądać

Wczoraj siedziałam nad tematem mgr i w końcu mam parę pomysłów. W środe idę na konsultacje a dziś muszę posiedzieć nad planem warsztatów, które mam przeprowadzić.
Widziałyście prognozę pogody na najbliższy tydzień? W nocu do -25 a w dzień - 11 tragedia. Ja zamarzam przy -5 ...
Stary 2009-01-03, 11:50   #3954
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Jasne,że można.
Madlen przeczytałam całego twojego bloga.Strasznie mi się podoba Bardzo mnie wciągnęło, szczególnie jak czytałam dłuższą część (prolog i początek) nie mogłam się oderwać Resztę musiałam czytać na raty, bo w pracy byłam
Fajnie, że go odblokowałaś

Cytat:
Gosiu ciesze sie ze przepis sie przydal Ja tez robilam ta salatke bez oliwek. Tylko dekorowalam nimi.
pycha

Cytat:

No dobra juz spadam

edit:

Jak zaczęłam czytać, to myślałam, że wkleiłaś jakieś ogłoszenie matrymonialne

Cytat:
Ja spałam dzisiaj prawie do 11
Właśnie ugotowałam żurek i sobie wcinam
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 12:04   #3955
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
My już obejrzeliśmy 10 wyemitowanych odcinków a nastepny za 3 tygodnie.
Ja też z archiwum X nie cierpiałam ale na ten dałam się namówić i po 1 juz chciałam nastepny oglądać
Mówisz, to moze jednak trzeba się na wlase oczy przekonać.

Cytat:
Widziałyście prognozę pogody na najbliższy tydzień? W nocu do -25 a w dzień - 11 tragedia. Ja zamarzam przy -5 ...
Widzialam .
Uwielbiam taka zimę...zachartuję sie przed wyjazdem na narty..no i sie posuszuje na naszych swiętokrzystkich gorkach.

Szczegolnie piękne jest to ze z naszego okna widac stok narciarski...w nocy oswietlony..az lepiej sie zyje
Stary 2009-01-03, 12:12   #3956
kotekk81
Zakorzenienie

witanko witanko w mrozne sobotnie popoludnie

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-03, 12:16   #3957
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz, to moze jednak trzeba się na wlase oczy przekonać.

Widzialam .
Uwielbiam taka zimę...zachartuję sie przed wyjazdem na narty..no i sie posuszuje na naszych swiętokrzystkich gorkach.

Szczegolnie piękne jest to ze z naszego okna widac stok narciarski...w nocy oswietlony..az lepiej sie zyje
Obejrzyjcie z 1 odcinek i ceńcie sami. Może się Wam spodoba

Widzisz ja takich widoków za oknem nie mam. Poza tym w Warszawie jest tylko 1 tłoczne miejsce gdzie można "pojeździć" na nartach...

Kurcze wiecie, że suknie które mi sie podobają kosztują ok. 3990 masakra... mam kiepski humor przez to, bo nie wydam tyle kasy a tańsze odpowiedniki są kiczowate jak z odpustu :/ znalazłam jedną suknię używaną na allegro z Wawy. jak wymiary będą się zgadzać to jadę przymierzać, bo kup teraz jest za 2000 a wylicytować można jeszcze taniej.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-03, 12:24   #3958
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Obejrzyjcie z 1 odcinek i ceńcie sami. Może się Wam spodoba

Widzisz ja takich widoków za oknem nie mam. Poza tym w Warszawie jest tylko 1 tłoczne miejsce gdzie można "pojeździć" na nartach...

Kurcze wiecie, że suknie które mi sie podobają kosztują ok. 3990 masakra... mam kiepski humor przez to, bo nie wydam tyle kasy a tańsze odpowiedniki są kiczowate jak z odpustu :/ znalazłam jedną suknię używaną na allegro z Wawy. jak wymiary będą się zgadzać to jadę przymierzać, bo kup teraz jest za 2000 a wylicytować można jeszcze taniej.
No tak zima w duzym miesicie nie jest fajna.

Twin a moze zrob maraton po komisach. Na serio jest duzy wybor. Oczywiscie te sukienki raz uzywane i z poprzedniego sezonu tez nie są najtansze..ale to zawsze 1000-1500 zł a nie 4000.
Stary 2009-01-03, 12:41   #3959
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
No tak zima w duzym miesicie nie jest fajna.

Twin a moze zrob maraton po komisach. Na serio jest duzy wybor. Oczywiscie te sukienki raz uzywane i z poprzedniego sezonu tez nie są najtansze..ale to zawsze 1000-1500 zł a nie 4000.
Właśnie chyba tak zrobię, że najpierw komisy odwiedzę. To chyba jest dobry pomysł, bo cen 100-1500 jest w miarę przyzwoita a 4000 tys... masakra tym bardziej, że ja to tylko śub i obiad więc dosłownie na parę godzin mi ta suknia potrzebna. Może zobaczę jeszcze wypozyczalnie co one oferują
Stary 2009-01-03, 12:44   #3960
kaska87
Zakorzenienie

Twin co do suknie mam ten sam problem nawet jedna za 5.000 mi się podobała, ale na jeden dzień w życiu nie kupię

Hania a Ty z jakiej firmy miałaś suknię? b0o z tego co pamiętam to mi się podobała

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości